עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אהלן חברים, אתם מכירים את הסרטונים האלה ביוטיוב (לרוב סרטוני Tribute) שבהם יש תמונות וקטעי וידיאו עם מוזיקה ברקע? הייתי רוצה להכין אחד כזה. בעיקרון בבסיסו היה רק למצגת עם תמונות,מוסיקה ברקע וטקסט. אח"כ חשבתי לנסות להוסיף גם קטעי וידאו אם זה לא יהייה מאוד מסובך. בנוסף, ראיתי סרטונים שבהם כשקטעי הוידאו משולבים אז שומעים את הסאונד המקורי של הוידאו והמוסיקת רקע מונמכת וקטעים שבהם שומעים רק מוזיקת רקע כשהוידאו רץ, הייתי רוצה לעשות משהו כזה... מאיפה כדאי להתחיל, עם איזו תוכנה לנסות? האם power point תתמוך בהכנת מצגת כזו, בשילוב קטעי וידאו? אשמח למדריך (גם אנגלית זה טוב) אם מישהו מכיר. תודה חברים, המשך יום נעים לכולם.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by gal,

היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל

3. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני משתמש כבר כמה שנים בתוכנה הנ"ל אבל בגרסתה האחרונה התוכנה ממש משלתטת על המחשב עם כל מיני "עזרים" אז נמאס לי ממנה ואני מחפש תוכנה אחרת,אחת שעושה הכל... תודה

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  4. Started by Bug2000,

בכלל יש גירסה לוינדאוס כזה? :-\

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by bugosdckh,

שלום יש לי בעיה במחשב כאשר אני מכניס ארדיסק חיצוני (usb2 ) הוא לא מכיר לי אותו, כמו כן ניסיתי להכניס שם מפצל usb2 וזה גם לא עבד. לא מזמן הכל עבד תקין כנראה נמחק משהו. האם מישהו יודע איזה דריבר אני אמור להתקין? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by blackcoma,

התקנתי extension שמציג את התקדמות ההורדות, והסרתי אותו. ומאז שהסרתי, אחרי שהוא מסיים את ההורדות הוא כבר לא מציג לי את החלון הקטן עם " All Downloads Are Complete " יש דרך להחזיר אותו ? תודה.

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by dj shay 30010,

יש לי חשבון ב GMAIL וראיתי שיש מצב לפתוח את זה בoutlook איך אני עושה את זה ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכולם, משום מה המחשב שלי לא מוכן להפעיל את התוכנה nikon capture nx2 : http://img99.imageshack.us/img99/7841/63448071id4.jpg ניסיתי להתקין אותה מחדש והבעיה לא נפתרה. חשוב לציין שבמחשב אחר בבייתי התוכנה עובדת כראוי. למישהו יש פתרון ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. בעקבות הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388115.30;topicseen ובגלל שהFF חמוד, אני בכל זאת ימשיך לנסות למרות שאני בטוח שללא לכל השאלות יש תשובות. אז מה הבעיה שלי... אני רוצה כל מיני דברים מהFF שאני רגיל אליהם בMAXTHON ושעושים את הגלישה בו למהנה ויעילה. אני אשמח כמובן אם מישהו יהיה מסוגל לפתור לי אותם. ואלה הם הדברים: 1) SPLIT VIEW שכולל TABS נפרדים לכל אחד מהSPLIT WINDOWS והופף לSPLIT ובחזרה בלחיצת כפתור אחת על ICON. (זה כל מה שאני רוצה מזה) 2) הזזת ואיחוד TOOLBARS, כמו למשל השורה הבזבזנית עם ה FILE/VIEW וכו... זהו בנתיים, יש עוד דברים, אני הוסיף אותם בהמשך.

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by BneXt,

יש לי תוכנה מסוימת שצריכה WINSOCK CONTROL... אז דבר ראשון מה זה ודבר שני איך אני מתקין את זה?...

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  11. הרצתי בגוגל לא מצאתי דרייברים נכון אלא כל מיני תוכנות מוזרות כמו EMIC4ALL שהיא לא עוזרת.. היה לי דיסק והוא נאבד לי... זה המיקרופון- http://www.gembird.cn/Reference.asp?Reference=5928

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  12. שלום לכולם..! אתמול בטעות לחצתי על משהו אם ctrl+ משהו וזה היתחיל לרשום לי בצד שמול איך אני משנה את זה..? תודה לעוזרים..!

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  13. Started by Home Boy,

יש לי סרט מסוג avi שניסיתי לראות אותו לראשונה במדיה פלייר וכל מה שאני מקבל הוא את הסאונד ללא תמונה.... ראשית המדיה פלייר רושם כי הוא מנסה להוריד את המקודד ואז שיש שגיאה בהורדה ואז הוא רק משמיע את הסאונד ולא מראה תמונה... מה עושים???? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. לא מצליח לראות תממיר שלי במחשב... יש לי כרטיס טלויזיה של AVERMEDIA (לפני שפרמטתי ראיתי דרך הממיר) עכשיו לא יודע התקנתי את כל הדריורים שצריך, הכל.... ואני עדין לא רואה =\ אני משתמש בתוכנה CHRISTV 4.9 PRO כמובן שעשיתי ערוץ בחיבור המתאים COMPOSITE ולשם ביטחון עשיתי S-VIDEO וTV רגיל ובאף אחד אני לא רואה תמונה....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SuBeX,

לאחרונה יש לי בעיה לצפות בסרטים באתר YOUTUBE.COM. זה נותן לי את הודעת השגיאה הבאה: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player זה גם נותן קישור להורדת הגירסא הכי חדשה. ניסיתי להתקין את הPLUGIN שהם מציעים ועוד בערך מליון אחרים.... כולם מדווחים שההתקנה בוצעה בהצלחה ואני רואה את סרטוני הדוגמא שלהם, אבל אני עדיין מקבל את ההודעה שגיאה בארת של YOUTUBE. נותר לי רק להבין שהבעיה היא עם ה-JavaScript אז אם מישהו יכול לומר איך אני מפעיל את הסרטים אני אשמח. אני משתמש ב-AVANT BROWSER וב-KASPERSKY ANTI-VIRUS אם זה משנה משהו....

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by EcSm,

שלום. אני לומד לתיאוריה דרך האתר הנ"ל אך ישנה בעיה עם הצגת התמרורים, מי שמכיר את האתר יודע כי האתר מציג את הסבר התמרור בצד כשעוברים עליו, אולם אצלי ההסבר מופיע "באמצע", מה שמקשה על הקריאה וההבנה. מצורפת תמונה להמחשה. יש לציין כי הבעיה מופיעה גם באקספלורר כל סוגיו (7 ו6), גם בפיירפוקס (על סוגיו...) גם על כרום וגם אופרה (דף שעובד עם אופרה ולא עם פיירפוקס? מה חשבתי לעצמי? :-X). [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  17. אני מעדיף שזה לא יהרוס לי את הקאזה...אך אם התוכנה חייבת לעשות את זה אני מוכן. דרך אגב...אם למישהו יש בנוסף תוכנה פשוטה ויעילה להוריד את הפופ-אפס זה יהיה מעולה. תודה על ההקשבה.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by eli33,

איך אני גורם לFF לזכור את השמות משתמש שלי אבל לא את הסיסמאות? אני ארחיב.. פעם שהייתי לוחץ לחיצה כפולה על השם משתמש נגיד בפייסבוק זה היה נותן לי לבחור מכמה שמות משתמשים ואז הייתי מקליד את הסיסמא.. עכשיו זה לא נותן לי את השמות משתמש..

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by Access Denied,

כל פעם מש לפני הורדה אני מקבל הודעה כזאת: You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer. מה אני צריך לעשות כדי לקבל את הקובץ שאני מנסה להוריד?? (ממה שהבנתי אני לא מצליח ליצור חיבור או משהו עם השולח) משהו יכול לעזור לי??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by אבשה,

שלום לכוולם, מעניין אותי איך עושים את כל המיקסוסים וטראנסים וכו'.. אז אשמח לקבל המלצות לתוכנות שעושות דברים כאלה תודה . כשאמרתי מיקסוסים דיברתי על דברים כאלה... http://www.youtube.com/watch?v=MdPDCs0_bsU כמובן שאני יעשה דברים יותר פשוטים בהתחלה אבל אני מקווה שהבנתם למה התקוונתי..

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by רן.ט,

משום מה כל הקבצים שהורדתי עם התוכנה נעלמו אבל הם נשארו לי ב-temp folder יש למישהו מושג איך אני מחזיר אותם להורדות??

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  22. Started by Wolf-Net,

מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. היי לכולם. אני מעוניין להסביר לחבר שלי,שגר רחוק מאד ממני,שימוש בתוכנה מסויימת,די מסובכת. מכיון שלא סביר שניפגש בקרוב,אני זקוק לתוכנת שליטה מרחוק,שבה גם אני,(השולט),וגם הוא,(הנשלט),נוכל לראות מה קורה אצלו במחשב,על-מנת שאוכל להדריך אותו. בזמנו טכנאי מחשבים התקין אצלי VNC,והשתלט בקלות על המחשב שלי,אבל אם אני זוכר נכון,כל מה שאני ראיתי זה מסך כחול. וכאמור,אני רוצה תוכנה שבה גם בעל המחשב הנשלט יראה את מה שאני עושה,כדי שאוכל להסביר לו,וכדי שאח"כ הוא יוכל להשתמש בתוכנה בעצמו. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by idan1836,

אני רוצה להדפיס תמונות לפי גודל מסויים ואני צריך תוכנה מיוחדת לזה, לדוגמה אני לא רוצה שהתמונה תצא בגודל של דף A4, אלא בגודל של 25X10 שזה יותר קטן. מישהו מכיר תוכנה כזו?

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  25. כל פעם שמנסים ליצור משתמש חדש ניפתח דף הרישום אבל הוא ריק (זה לא בעיה בדפדפן ניסיתי בעוד סוגים) משהו פה לא הגיוני ....מה אף בן אדם לא יכול ליצור משתמש חדש במסנג'ר כרגע : ?

• 2 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.