תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
עשיתי פירמוט למחשב הכול עבד מצויין התקנתי דרייברים , אנטי וירוס , דברים בסיסיים ... פתאום המחשב קרס נכנסתי למנהל משימות וראיתי " DUMPREG.EXE " . זה כל הזמן מופיע פתאום והמחשב קורס . מערכת הפעלה מקורית אני משתגע למה זה קורה המחשב עובד מצויין פתאום הוא קורס ( אחרי חצי שעה - שעה בערך ) ה DUMPREG.EXE מופיע נתקע מופיע לי "הודעה קריסה" מופיעים במנהל משימות 5 שורות של DUMPREG.EXE וזה כל הזמן מופיעה הודעה של קריסה וכל קריסה שורה אחת יורדת עד שזה נעלם ... ושוב המחשב עובד טוב ואז זה מופיע .
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה ורק התחלתי להישתמש בה ואני לא מצליח להבין איך אני יכול לצבוע עם המברשת חלק בתמונה שהעתקתי אותו כאילו סימנתי חלק בתמונה ועשיתי לו העתק ובמקום להדביק אותו במקום אחר אני רוצה לדעת איך אני יכול עם מברשת לצבוע חלק אחר בתמונה עם החלק שהעתקתי מישהו יכול לעזור לי???
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וכשהתקנתי את הדרייבר של המסך החדש הוא התחיל להבהב כל כמה שניות. כלומר כל כמה שנות הוא כאילו נכבה למאית שניה וחוזר להיות רגיל. מישהו יודע אולי מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת ויסטה שכרגע תופסת 23 גיגה ואני רוצה לדעת איזה תוכנה תעשה לי גיבויי תקין כרגע ראיתי שיש במערכת ויסטה אפשרות גיבויי אבל היא רוצה 120 גיגה גיבוי כי היא מגבה גם את המשחקים שלי שבכלל נמצאים במחיצה נפרדת !!! שמעתי על GOST דברים רעים אז לא רוצה לקבל המלצה מצאתי 2 תוכנות חמודות בשם Genie Backup Manager Pro Acronis True Image אני צריך לדעת האם ניתן במצב של קריסה ( פירמוט , וירוס קטלני , נפילת מתח , סתם המערכת לא עולה ) לעשות שחזור מBOOT והאם ניתן גם במצב בטוח? טוב מחכה לתגובות אם משהו מכיר גם מדריך אשמח לקבל לינק גם באנגלית יהיה בסדר
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה ופשוטה שתיתן לי להוציא חלקים מסאונד של סרט. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את המשחק Command_And_Conquer_3_Tiberium_Wars_Kane_Edition_DVD9-FLT עכשיו הוא הגיע כקבצים של - flt-cnc3.001 וכו... יש תמונה מצורפת עכשיו הלכתי לNERO וניסיתי לעשות IMG של ISO שמרתי על הכונן וזה יצר IMG אבל של אותם קבצים ולא פתח אותם מה עושים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה , אך לאחר המרת קבצי WAV לMP3 אני לא מצליח לשמוע את קובצי הMP3 (ניסיתי במספר נגנים).מבדיקה באתר של CDex הבעיה כנראה ASPI DRIVERS הם גם המליצו על קובץ שפותר כנראה את הבעיה . הורדתי אתהקובץ הבא :aspiwn32.dll . איך אני מתקין אותו? ומה השימוש של aspi driver?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו יכול לפרט בדיוק איך אני מסיר את ההודעה הזו? וכיצד אני מטפל בבעיה, האנטי וירוס שלי חודש ומעודכן אך לא הסיר את זה.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
אוקי יש לי את המילון הזה. עכשיו שאני מפעיל אותו,הכל עובד טוב,לחצן אמצעי (גלגלת) בעכבר מראה לי תרגום. אבל אחרי כמה דקות שאני לוחץ זה לא עובד,ואם אני לוחץ באתר אינטרנט אז זה מראה לי שני חצים בתוך עיגול למעלה ולמטה שאם אני מרחיק או מקרב את העבר זה פשוט עושה את אותו הדבר כמו שהגלגלת עושה. אז אני צריך להפעיל את הבבילון מחדש כדי שזה יסתדר...ואז אחרי כמה דקות שוב. מישהו???? בהגדרות של הבבילון הכל בסדר.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש בפורטים מתחת ל 1024 לתוכנות P2P? האם ניתן להשתמש בפורט 80 לתוכנות P2P או שצפויות איזה שהן בעיות?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה במשחק Generals ( זה מה שקורה שאני נכנס למשחק ) עכשיו יש לי DirectX 9 ויש לי כרטיס מסך שעומד בהגדרות של המשחק.... ( אני שיחקתי בו בעבר והוא עבד לי ) הוכחה ל DirectX 9 : זה אומר שיש לי DX 9 נכון? תודה מראש!!!
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איך Norton Ghost 12.0 החדש? יותר טוב מגירסת 8 שאמרו שהיא הכי טובה שיש
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות באופן מהיר לפי תבנית שהתוכנה לוקחת מהטאג כמו למשל: Artist - title ושתהיה אפשרות לעשות את זה מהר מהתפריט הימני, גם רצוי מאוד שהתוכנה תהיה חינמית (פריוור). עד עכשיו לכל צרכי ארגון ה-MP3 שלי השתמשתי בתוכנה Mp3 Tag Studio המצויינת אבל היא אינה עובדת בויסטה מישהו מכיר משהו טוב שעובד בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
האם ישנה דרך לפרוץ את ה EMULE ולקבל קרדיט אין סופי??? ככה שהמהירות הביזיונית שאני מעלה בה - רק 13KB/s לא תהווה מכשול לקצב ההורדה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
באאוטלוק, כל התפריטים ניראים מוזר. יש לציין שבשאר התוכנות(WORD וכדומה) התפריטים בסדר גמור. למישהו יש רעיון ? תודה רבה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הורדתי איזה סרטון של 100mb אבל הקובץ מוגן והוא דורש שאני אתחבר לאתר שלהם כל פעם בשביל להפעיל אותו. השאלה שלי, איך אני מסיר את זה, הרי הקובץ כבר אצלי על ההרד דיסק אז למה אני צריך להתחבר לאתר שלהם האם יש איזו תוכנה שניתן, נניח לאחר הפעלה של הסרט "להעתיק" אותו ואז הוא נשאר "פתוח" ?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי אתמול שמתי לב שיצאתי מתוכנה הורדה אחת של 700 מגה אשר הגיע ל60% פתאום נמחקה... בהתחלה חשבתי שאני עשיתי את זה בטעות... עכשיו אני שם לב....שעוד הורדה נמחקה לי!!! (וזה מעצבן כי זה הורדות שאני מוריד קרוב לשבועיים) עכשיו מה אני אמור לעשות?!?!!? ש לי את הemule הזה MorphXT 7.3 4.6c עכיו אם אני אתקין גיסרא אחרת בכלל כל ההורדות שלי ימחקו,לא? ואיך אני אמור לסדר את זה? יש דרך לשחזר את הקבצים? תודה מראש install . עריכה: ~~~~~~~~~~~ עכשיו יצאתי שוב מתוכנה וחזרתי אליה אבל זה לא מחק........מה אני אמור לעשות? עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? עריכה #2: ~~~~~~~~~~! בדקתי והקבצים ה"מחוקים" עדיין נמצאים בתיקיית הtemp אז זה אומר שהם עדיין על המחשב....אז למה הם לא מופיעים בEmule
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
התקנתי את הזון אלרם החדש... פרו 3.5 אני רואה שהמחשב השני מנסה לפעול ואז אני מאשר אבל לא עובד שם האינטרנט
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט של Creative אין לי מושג איזה דגם ואני גם לא יכול לצלם לכם כי צריך דרייבר חחחח הדרייבר שאני מחפש הוא דרייבר עם תוכנות לצלם וכו'. למי שאין דרייבר שיזהה לי את המצלמה במחשב אז לפחות אשמח לתוכנות לצלם איתם תמונות וסרטונים וכו'.. תודה והמשך יום טוב
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה שאם אני מכניס את הדיסק DVD שצרבתי עם סרטים... היא תיתן לי לתכנן במחשב כזה תפריט פתיחה שאני יכול לבחור איזה סרט אני רוצה לראות ממה שצרבתי... ואני יכול לכתוב ולעשות כל מיני שטויות... מקווה שהבנתם... תודה!!
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתגביל את הצלילים לאפליקציות מסויימות, לדוגמא אם אני שומע מוסיקה, לגרום לכך שכל שאר הצלילים של האפליקציות האחרות יחסמו שהאקספלורר או הוינדוס עצמו לא יתחילו להפעיל אפקטים ולהפריע למוסיקה, או לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב, שהאייסי והמסנ' לא יצפצפו, בלי לשנות את ההגדרות הספציפיות של כל אפליקציה, אלא בעזרת המנהל צלילים לחסום סאונד של אפליקציות שאני רוצה ולא רוצה...מעין NETLIMITER אבל לצלילים ;D יש משהו כזה או שעליתי על סטארט-אפ? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי! מותקנת אצלי תוכנת winfax v10. השאלה שלי היא כזו: אין לי קו לשיחות יוצאות קיים אצלי ADSL אני מעוניין בעזרת תוכנה זו לקבל פקס האם שייך דבר כזה? לגבי שליחת פקס ללא שיחות יוצאות אני מאמין שזה בלתי-אפשרי אשמח לשמוע שאני טועה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-