תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מוזילה הודיעו שעד הבטא הרביעית של פיירפוקס 3.1 (שם קוד Shiretoko) היא תשנה אותו לפיירפוקס 3.5. זה לא אמור לשנות משהו למשתמש, אך כעת יהיו בעיות של התאמה מחדש של התוספים לפיירפוקס 3.5 במקום פיירפוקס 3.1. השינוי נובע מכך שיהיו בו יותר ממה שהיה מתוכנן (סביר להניח בגלל התחרונות ההולכות וגוברת ממתחרים חדשים וותיקים, כרגע פיירפוקס נמצא בפיגור בדברים מסוימים מאחורי דפדפנים מתחרים). בנוסף סביר להניח שפיירפוקס 3.2 לשעבר יקרא פיירפוקס 3.6 או שיבוטל. אני אישית חושב שהיה עדיף להשאיר אותו פיירפוקס 3.1, להוסיף רק את החידושים שתוכננו, לבטל את פיירפוקס 3.2 ולהשקיע את כל המאמצים להשיק את פיירפוקס 4 (מוזילה 2) מוקדם ככל האפשר ב2010.
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני רואה וידיאו מאינטרנט תמיד יש השהיה של כמה שניות בין הקול למה שמוצג במסך וזה ממש מעצבן למישהו יש מושג למה הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מאז שעברתי לקספרסקי פעם בכמה דקות אני שומע טיקטוק כמו בועה או ענארף איך להגדיר את זה, אני בטוח שבעלי קספרסקי מבינים על מה אני מדבר... איך מבטלים את זה?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב אז נפתח לי windows security center (משהו כזה) וכתוב שאין לי אנטי וירוס ויש לי ! ואז זה מתקין לי "Protection System" ושאני מוחק את זה זה חוזר עוד פעם ועוד פעם ! איך אני מפסיק את זה ?!
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חבר'ה התצוגה ב-IE7 של העמודים על הפנים, איך אפשר לשנות את זה לתצוגה נורמלית כמו בכל דפדפן נורמלי?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם קיים תוסף לפיירפוקס אשר מסנן אתרים זדוניים? כמו שיש את האפשרות content advisor ב IE? ועוד שאלה קטנה. איך אני מוחק את הערכים שנשמרים לי בחיפוש של גוגל בפיירפוקס ובאקספלורר?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר למסנגר ולא להתחבר לאתר HOTMAIL.COM בעיה מוזרה ביותר, מישהו יודע מה הבעיה? :s05: תודה.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים האפשריים אני חושב הורדתי כל מה שראיתי ולא מצאתי כרגע אני תקוע בלי אנטיוירוס ואני במצב רגיש מוחזק ע"י "ההגנה" של ויסטה... בבקשה זה דחוףףף תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
-
תמונה : http://www . siz .co.il/my/k4xmjdjunjmm.png - תורידו רווחים השגיאה מופיעה פעם בשעתיים + - , ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את גירסא 4 , ועדיין יש שגיאה .
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי 2 סרטים על ההארדיסק שאני מנסה לנגן עם POWER DVD 7 ואחד מהם הוא מראה תמנונה אבל לא מנגן,זאת אומרת לא עושה פליי בכלל והשני הוא מנגן בלגים כל שניה רואים מפסיקים רואים מפסיקים וגם הסאונד נקטע כל שניה אני לא מבין מה הבעיה! זה כל כך מפגר. המחשב שלי חדש לגמרי, הדריברים הכי חדשים המסך שלי תומך בHDCP דרך DVI ובתוכנה כל ההגדרות נכונות כולל האצת חומרה של PURE VIDEO של NVIDIA. הורדתי טריילר של WIN DVD סתם כדי לנסות אם אולי זה עובד אבל הוא לא פותח את הסרטים. זה פשוט כל כך מפגר אני לא מבין מה הבעיה ולמה זה צריך להיות כל כך מסובך אחרי שאתה קונה תוכנה חוקית והכל.. זה פשוט בזיון!
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
אני רוצה לעשות ליוזר של אחי במחשב שהוא לא יוכל להתקין שום דבר ולא ולהוריד איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יוכל להשים שם לינקים והיא אוטומטית תנתק ותחבר אותי לאינט' ותוריד עם מהר את הדברים (במהירות של IDM) יש כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שממירה קבצי פלאש לפורמט של AVI או WMA
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בס"ד יש לי NOD32 מעודכן אני סורק איתו כל דבר הארדיסק חיצוני דיסק ON KEY נגנים הכל אבל יש לי כמה נגני SANSA וכשאני לוחץ כפתור ימני של העכבר על הנגן הוא לא נותן לי אופציה לסרוק אותו מי שיכול לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
כל מיני אתרים שהם אפילו לא אתרי סקס ההודעה שאני מקבל הם נוסח הבא Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://automail.jdate.com/ovunnoupt_ffjfvqr.html?Match1ID=454966 Blocked categories: Sex/Personals If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it. בתודה מראש פרש
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה באימיול כשהוא מבצע חיפוש קופצת לו הודעה "your client is old register a new one" מה זה אומר? איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על משהו מהם.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב הכול עבד מצויין התקנתי דרייברים , אנטי וירוס , דברים בסיסיים ... פתאום המחשב קרס נכנסתי למנהל משימות וראיתי " DUMPREG.EXE " . זה כל הזמן מופיע פתאום והמחשב קורס . מערכת הפעלה מקורית אני משתגע למה זה קורה המחשב עובד מצויין פתאום הוא קורס ( אחרי חצי שעה - שעה בערך ) ה DUMPREG.EXE מופיע נתקע מופיע לי "הודעה קריסה" מופיעים במנהל משימות 5 שורות של DUMPREG.EXE וזה כל הזמן מופיעה הודעה של קריסה וכל קריסה שורה אחת יורדת עד שזה נעלם ... ושוב המחשב עובד טוב ואז זה מופיע .
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
הנה, אני בוחר "Clean the Registry" וזה מוצא המון קקבצים כמעט 300, האם מותר למחוק אותם, צירפתי תמונת מסך כדי שתגידו לי אם יש דברים שאסור לי למחוק פה, תודה על העזרה! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לחבר שלי בעיה שהיא שהדפדפן[גם האקספלורר וגם הFF] לא מציגים סרטונים באינטרנט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה לכולם, אבי.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
חברי הפורום הגאונים, אתם המוצא האחרון שלי: לפני כמה ימים חדר למחשב שלי סוס טרואיני. אני לא משוכנע שהוא הגורם לבעיה, אבל אני מניח כי פשוט אין אפשרות אחרת - מאז אותו רגע, כל הזמן המקום שלי בכונן C יורד לאפס בלי שום קשר לפעילות שעשיתי. הגעתי למצב שרוקנתי חצי כונן, המקום הפנוי היה X ג'גיה ושוב אחרי מספר דקות הוא החלה בצניחה עד שהגיע לאפס וכמובן ההתראות של המחשב על מקום נמוך בכונן, וכו'. המחשב פשוט לא מתפקד כמו שצריך. עכשיו, יש לי נוד 32, הורדתי Emsisoft Anti-Malware ולאחר המלצה בפורום אחר גם SUPERAntiSpy. הם כולם זיהוי ומחקו מספר רב של רוגלות, אך אותו סוס טרואיני (אולי אפילו שתיים) הן מצאו אך לא הצליחו לחסל. אם למישהו יש איך לעזור לי, אהיה אסיר תודה... ארז.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-