עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב ככה יש לי קליפ במחשב אבל אני רוצה לקחת רק הפס קול שלו ולהפוך אותו ל mp3 תודה רבה אנשים

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  2. אני מתחיל לעשות עכשיו קצת סדר בהורדות שלי (בעיקר אנימה ) וחשתי לבנות מסד נתונים שיכיל את המיקום ועוד פרטים על הקבצים שיש לי (מרוב קבצים לא זוכרים כבר את המקום) יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by moshe_ha,

תסתכלו ותראו לבד... http://planet.nana.co.il/moshe_ha/untitled121212.JPG

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. היי אתמול שמתי לב שיצאתי מתוכנה הורדה אחת של 700 מגה אשר הגיע ל60% פתאום נמחקה... בהתחלה חשבתי שאני עשיתי את זה בטעות... עכשיו אני שם לב....שעוד הורדה נמחקה לי!!! (וזה מעצבן כי זה הורדות שאני מוריד קרוב לשבועיים) עכשיו מה אני אמור לעשות?!?!!? ש לי את הemule הזה MorphXT 7.3 4.6c עכיו אם אני אתקין גיסרא אחרת בכלל כל ההורדות שלי ימחקו,לא? ואיך אני אמור לסדר את זה? יש דרך לשחזר את הקבצים? תודה מראש install . עריכה: ~~~~~~~~~~~ עכשיו יצאתי שוב מתוכנה וחזרתי אליה אבל זה לא מחק........מה אני אמור לעשות? עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת? עריכה #2: ~~~~~~~~~~! בדקתי והקבצים ה"מחוקים" עדיין נמצאים בתיקיית הtemp אז זה אומר שהם עדיין על המחשב....אז למה הם לא מופיעים בEmule

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by OgANDi_BoY,

או קיי אנשים תקשיבו אני הבאתי למחשב שלי הארד דיסק חדש התקנתי ווינדוס SP2 הכול בסדר אבל שהורדתי איי סי קיו הוא לא היתחבר לי למה?? ואני משתמש בפיירוול של ווינדוס ואישרתי את האיי סי קיו תוכנות אחרות כן היתחברו לי רק זה לא הורדתי את החדש וגם את 2003 פרו שניהם לא מתחברים נסיתי גם בלי פיירוול ... לא מתחבר .. למה? ???

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Snufkin,

תוכנה שתחבר לי בין שני חלקי סרט (שלא בפורמט של AVI). עדיף ץמיכה בכמה שיותר פורמטים ותוכנה פשוטה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by yoram1,

אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. היי אני מקליט מהטלוויזיה ע"י כרטיס LEADTEC WINFAST 2000 XP את הוידאו אני מקליט ע"י DIVX 5 אבל את האודיו הוא מקליט ע"י PCM שתופס המון מקום. (יש שם עוד כמה קודקים שאני לא מכיר, אבל אין ברשימה MP3) אני מחפש MP3 ENCODER שאוכל להגיד לתוכנה (שבאה עם הכרטיס) להקליט אודיו באמצעותו האם יש כאלו חופשיים? אם לא אשמח לקבל לינק גם לכאלו בתשלום תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by moris,

היי! מותקנת אצלי תוכנת winfax v10. השאלה שלי היא כזו: אין לי קו לשיחות יוצאות קיים אצלי ADSL אני מעוניין בעזרת תוכנה זו לקבל פקס האם שייך דבר כזה? לגבי שליחת פקס ללא שיחות יוצאות אני מאמין שזה בלתי-אפשרי אשמח לשמוע שאני טועה! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  10. Started by Fire_Trooper,

בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. Started by Predator,

יש לי 3 HD בזמן שאחד היה מחובר ללוח 2 האחרים היו מחוברים לRAID התקנתי XP ועבדתי זמן מה. עשיתי GHOST לHD שמחובר ללוח לHD שמחובר לRAID. הכל עבר כמו שצריך ואז החלפתי את ההרד דיסק שמחובר ללוח לRAID ןזה שהיה מחובר לRAID ללוח. בקיצור ווינדוס עןלה רק שאת הC הוא השאיר לדיסק שהעברתי לRAID והאות שהוא נותן עבור הדיסק שממנו אני עושה BOOT הוא G בקיצור גיליתי שאת ה PAGE FILE הוא שם על הדיסק הישן (זה שממנו עשיתי GHOST) והSYSTEM ב G ולכן אי אפשר היה לשנות אותיות ביטלתי את הPAGE FILE והצלחתי לשנות לC את האות אבל G אי אפשר, בקיצור ניתקתי את ההרד דיסק הבעיתי וניסיתי לעלות עם ההרד דיסק החדש אבל ווינוס נתקע בשלב העליה. אשמח לפתרונות \ רעיונות

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. מישהו מכיר תוכנה איכותית לצפייה בסרטי DVD? :s05: אם כן - תביא בבקשה

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by SSssQQ,

יש כצת בעיות עם הדפדפן הזה יש אתרים שהדפדפן הזה עושה בעיות כמו.. שאני נכנס לאתר הזה www.shesh.co.iL אז זה עושה בעיות תיכנסו שנייה.. רק מי שייש לו את התוכנה שיגיד עםם זה עושה לו בעיות עם האתר ויש עוד אתרים שהדפדפן הזה עושה איתם ביות אני רוצה את הדפדפן הזה כי הוא מהיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבהההההההההההההההההההההההההההההה יותר מי מי הדפדפן הרגיל יש אולי דפדפן באותו מהירות רק שלא יהיה לי בעיות עם אתרים? או שייש לדפדפן הזה איזה תיקון/עידכון ...תעזרו לי!!! :'(

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by nimrodim,

רציתי לדעת על גירסה של OFFICE אתם ממליצים להשתמש למחשב עם WINDOWS XP PRO?

15. אני צריך למחשב החדש פייר וול טוב.. ופופ אפ סטופר בקשר לSP2.. שתי דברים אחד אני לא יכול להתקים אותו כי הוא אומר פעם אחת שהשפה שלי לא מתאימה.. והיא כן =\ ופעם שניה שהסידיקיי לא טוב. מה לעשות? כדאי להתקים אותו בכלל? וחוץ מזה איזה פיירוואל הכי טוב?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  17. איך אני מגדיר בFF ש NETEX יהיה מנוע החיפוש הראשי שלי ? הוא היה הראשי וזה השתנה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  18. תופעה מעצבנת באתר של עיתון 'הארץ': כל כמה דקות העמוד עושה RELOAD - ביוזמת האתר. איך אני מונע את זה? [אני משתמש בפיירפוקס ולפעמים בIE]

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

כמו שחלקכם יודעים האתר הראשון שהצגתי כאן לפני חודש בערך הוא: www.d-designs.co.il חוץ מהאתר הזה, הרגשתי צורך לבנות עמוד שיתאים במיוחד לאדריכלים כי האתר הזה (לדעתי) נמרח מדי, יותר מדי פוזה. אדריכלים לא אוהבים את זה. לכן בניתי איזשהו עמוד חלק בלי קישקושים, אלא רק תמונות שיתרכזו בהן: http://www.d-designs.co.il/DD/Collections/New%20Collections/B/NC1.htm אולי מגיע לזה "אין פה עיצוב", אבל בכל זאת רציתי משהו מאוד מינימליסטי, משהו שגם אדריכלים אוהבים וגם משהו שלא דורש ידע רב מדי בתכנות, מה שאין לי. 1. אז בכל זאת, איך העיצוב? 2. האם הניווט פרקטי? (גם בין תמונות וגם בין עמודים) 3. עשיתי רק לחצני NEXT ו-PREVIOUS מכיוון שבהתחלה לא ידעתי שאצטרך להכניס יותר מדי קולקציות. אבל עכ…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. שלום לכולם, ברשותי קובץ בפורמט GIF שמורכב ממספר רב של פריימים, מדובר בסמיילי עם אנימציה וברצוני לשנות את תבנית הצבע בכל הפריימים( לשנות את צבע הסמיילי) מבלי לעבור אחד אחד. כיצד לעשות זאת באמצעות התוכנה ImageReady אם זה בכלל אפשרי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by GoA,

כל פעם שאני מנסה לצרוב סרט נגיד ז עושה לי תבעיה הזאת http://img6.imageshack.us/my.php?image=726p.jpg והקובץ שוקל מתחת ל-700 גם כשאני לוחץ וYEד וNO זה אומר לי שהצריבה נכשלה http://img23.imageshack.us/my.php?image=727w.jpg

• 8 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by mafisto00,

מאוד מוזר מה שקרה לי. פירמטתי את המחשב, HP compaq dc7600 small form factor התקנתי דריברים מאתר של HP Compaq, הכל עובד מצויין, חוץ מהכרטיס קול. אין סאונד למחשב. וזה מה שמעניין פה, שאני נכנס ל device manager הכל נראה תקין לחלוטין. ניסיתי לחבר אוזניות שונות, ובאף אחד מהן לא שומעים כלום. בדקתי ב Control panel ---> Sound and audio devices שהכל תקין. זהו, בעקרון יש לי נסיון עם פירמוט מחשבים שונים, אך לא הצלחתי להבין את הבעייה פה. עצות?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by bank of palestine,

עשיתי פירמוט למחשב הכול עבד מצויין התקנתי דרייברים , אנטי וירוס , דברים בסיסיים ... פתאום המחשב קרס נכנסתי למנהל משימות וראיתי " DUMPREG.EXE " . זה כל הזמן מופיע פתאום והמחשב קורס . מערכת הפעלה מקורית אני משתגע למה זה קורה המחשב עובד מצויין פתאום הוא קורס ( אחרי חצי שעה - שעה בערך ) ה DUMPREG.EXE מופיע נתקע מופיע לי "הודעה קריסה" מופיעים במנהל משימות 5 שורות של DUMPREG.EXE וזה כל הזמן מופיעה הודעה של קריסה וכל קריסה שורה אחת יורדת עד שזה נעלם ... ושוב המחשב עובד טוב ואז זה מופיע .

24. Started by dingo,

שלום לכולם יש לי בעיה באתר שאני מנסה לשנות לעברית את הכיתוב של הכפתורים לעברית ואז רק חלק מהאותיות בעברית זה מציג לדוגמא : במקום "פנג שוואי" מופיע "נג וואי" אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום יש לי קובץ video על המחשב, ואני מעונין לצרוב אותו על דיסק DVD ולראות אותו בנגן DVD שלי. יש לי במחשב צורב DVD, ובתוכנת הנרו לא מצאתי אפשרות לצרוב video ל DVD ולראות שם. האם יש אפשרות לבצע את זה בנרו? אם כן איך? ואם לא, איזה תוכנה מומלצת יש? תודה

• 5 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים