תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
התקנתי תוכנת פורום (אגב,שלא מגיעה לרמה שהפורום הזה מציג) כתוצאה מסיבה כלשהיא, מנהל הפורום חסם אותי חסימה כללית שזה אומר שגם אם אני מבצע התקנה מחדש של התוכנה,וגם אם אני לא מחובר לאינטרנט,אני לא יכול לפתוח את תוכנת הפורום. אני חושש שהחסימה היא משהו ברג'יסטרי או משהו כמו תוכנה קטנה שמותקנת על המעבד. אם מישהו יכול לעזור לי לעבור את החסימה הזאת אני יודה לו מאוד
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הכי פשוטה ויעילה שיכולה להיות.... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
כל מיני אתרים שהם אפילו לא אתרי סקס ההודעה שאני מקבל הם נוסח הבא Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://automail.jdate.com/ovunnoupt_ffjfvqr.html?Match1ID=454966 Blocked categories: Sex/Personals If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it. בתודה מראש פרש
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני משתמש בלינקסיס WRT54GL בשילוב קושחת ה DD-WRT v24 SP1, בראוטר ה uPNP מאופשר, אך במסנג'ר משום מה הוא מסרב להזדהות. כרטיס הרשת מקבל כתובת מה DHCP Server בראוטר. ב XP אין שום בעיה. עיצות?... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
לפי דעתי יש לי בעיה עם הזיכרונות או עם הHD ואני צריך תוכנה/ות שתאפשר ל לבדוק אותם מתוך ווינדוס. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
לעיתים אני שומע טסססססס(מין רעש צורם חזק כזה) במקום מה שצריך. שמתי לב שזה קורה למשל בוינאמפ אני שומע שיר הכל טוב, אם אני לוחץ פאוס(מפסיק) ושוב פאוס אז שומע רעשים. אם פאוס ושוב פאוס אז שומע רגיל את השיר... וכן הלאה.. הדרייבר של הקול מעודכן.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
הכוונה היא לשלוח פקס דרך המייל באמצעות תוכנה כלשהיא - ולא ע"י אתר ומפציץ את הפקס בפרסומות. פשוט יש לי מסמך ואני רוצה לשלוח אותו בפקס, ואין לי מודם פקס. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום ברצוני ללמוד לבנות מקומות סגורים כגון תחנות רכבת תחתית, פנים חנויות/בניינים וכו' ורציתי לקבל מדריך או 2 שיסבירו לי את הבסיס לפחות שמשם אוכל להתקדם. המדיריכם צריכים להיות ל 3DS MAX. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
is there any program to take a bunch of still images, and create a movie bu displaying em fast (30 per second) ? something light and free is preferable thanks edit:found
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לADDONS MANAGER להראות "כמו שאני רוצה"(מב שיש לי בFF3.6 ולא כ"כ מצליח, מצאתי STYLE שעושה בגלול מה שאני רוצה אבל עושה דברים נוספים שאני לא ולא הצלחתי לבודד את חלקי הקוד הרלוונטיים. הSTYLE שמצאתי: http://userstyles.org/styles/36762/addons-manager-steel-fx4-mf הסברים נוספים בתמונות: המצב(הרצוי) בFF3: המצב (המצוי)בFF4: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
אני אוהב את התוכנה אבל היא לא תומכת בFLASH למה?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
פשוט נראה לי מוזר , הדפדפן הזה ברמה מעולה ! וזה נראה לי מוזר שהוא לא מסוגל לקרוא מפות תמונה באתרים , אני משתמש קבוע במפות תמונה באתרים וזה דיי מפריע לי , מה שאומר שוב שאין תחליף לאקפלורר , והייתי נוטש אותו בשמחה לטובת מוזילה !! כמו כן שמתי לב שגם אין "מרקי" טקסט נגלל למטה או למעלה , ומניויים ב ג'אווה סקריפט נפתחים בצורה מוזרה משהו? (באתר סימפלטק - לדוגמא) - לא פירסומת.. כמה חבל , מלבד הדברים שציינתי מוזילה מעולה . נקווה שבגירסה הבאה או במהלך הפיתוח יתוקנו הדברים ..
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי קבצי X FLV - ותהיתי אם מישהו מכיר תוכנה טובה וזריזה להמרת הקבצים לMP3. תודה רבה, ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך איזה תוכנה ופשוטה שתיתן לי להוציא חלקים מסאונד של סרט. יש המלצות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש איזה תוכנה/כלי שיפעילו עומס על המעבד, כדי לראות מה הטמפרטורה שלו במאמץ. אם אין דבר כזה, אשמח להמלצה מה כדאי להריץ כדי לבדוק את זה בצורה הכי טובה. תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי! אני טכנאי מחשבים,והחלטתי לבנות ווינדוס (מבוסס על מקורי כמובן (יענו מבקש סיריאל ועושה אקטיבציה)) ולעשות לו כמה שינויים כדי לחסוך לעצמי זמן בהתקנות... אני משתמש ב nLite מצאתי איך לשלב עדכונים ודריברים אבל אני לא מצליח לשלב תוכנות צד-שלישי(נרו אדובי וכו') למישהו יש רעיון איך אני עושה את זה? חשבתי על לעשות MSI מכל התוכנות אבל אז אני צריך לבנות סקריפט שיריץ אותו... וזה דיי מסורבל ומעצבן... למישהו יש ניסיון עם התוכנה והוא יכול לאמר לי איך לשלב תוכנות בהתקנת הווינדוס?? תודה.. NIKILLER
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעשה לוג לכל פקודות ה-HTTP היוצאות מהדפדפן (עדיפות לפיירפוקס). חשוב מאוד שיהיה חופשי - בעדיפות משנית שהלוג יעשה לקובץ טקסט אוטומטית נ.ב. אני לא מתכוון לסניפרים ולתוכנות קליטת תעבורה - תודה כל טוב ושבת שלום, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
קודם כל אם אפשר שכל התוכונות יהיו חינמיות. זה המיפרט שלי AMD 4000X2 1GB OCZ 667 CL 5 Gforce 7300GS HEC 300W ART ככה שכפי שהבנתם התוכנות אמורות להיות קלות. השימושים שלי במחשב הם בעיקר מוזיקה , סרטים , גלישה , ופיפא או מנג'ר כשיוצא לי. התוכנות שאני צריך הם דפדפן אנטי וירוס אנטי ספויר תוכנה שמנקה זבל מהמחשב אשמח לעזרכתם , תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
תופעה מעצבנת באתר של עיתון 'הארץ': כל כמה דקות העמוד עושה RELOAD - ביוזמת האתר. איך אני מונע את זה? [אני משתמש בפיירפוקס ולפעמים בIE]
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-