עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dasdas32,

היי יש לי שני מחשבים ברשת ביתת תחת ראוטר שמחבורםי לאינטרנט הבעייה שיש לי בשניהם windows Home Edition... ואי אפשר להתחבר למחשב דרך Remote Desktop שאין לו professional... משיהו יודע אם זה אפשרי ללהתחבר גם למחשב עם Home Edition?.. בתודה מראשש

2. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכשמנסים לפתוח לפעמים סרטונים קטנים[בעיקר פורנו] יחסית בסיומת MPG או WMV אז הBSPLAYER עושה שגיאה ואומר "can't open" או משהו כזה.. תעזרו בבקשה כי חבר שלי משגע אותי. תודה מראש, אושר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by moshiko69,

שלום, יש לי בעית פונטים ב Outlook התקנתי עדכון לOutLook ואחרי זה הפונטים התחרבשו(ראה קובץ מצורף מסומן באדום) במסך הראשי ובעוד כמה מסכים. זה לא קרה בכל המסכים רק במקומות מסויימים, מה עושים? איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  4. אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  5. Started by Dimer,

פירסמתי את המודעה באודיו וקולנוע ביתי אבל עד עכשיו אין תשובה אז אני מנסה פה..... יש לי בעיה עם כתוביות ב-MEDIA PLAYER CLASSIC הכתוביות ניראות כמו בתמונה המצורפת. אין לי תוכנה אחרת לבדוק האם הבעיה היא רק ב -MEDIA PLAYER CLASSIC או גם באחרות, אבל במחשב אחר הן עובדות ככה שהבעיה היא לא בכתוביות. ניסיתי גם כתוביות בסרט אחר עם אותה התוצאה.... פעם לא היתה לי שום בעיה עם הכתוביות הללו באותו המחשב עם אותה התוכנה עם אותו הסרט. יש לי במחשב K-LITE CODEC שבאה עם MPC ואני מאוד מרוצה ממנו ככה שאני לא רוצה להשתמש בתוכנה אחרת. יש לכם מושג למה פתאום הכתוביות הפכו לפסים צבעוניים מוזרים? בעיה נוספת עם MPC במחשב אחר שיש לי.... מותקנת בו חבילת המקודדים K-LITE MEGA CODEC. כדי לטעון כתוביות ב-MP…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. סתם דוגמא: NBA.14.01.Toronto.Raptors.vs.Dallas.Mavericks.H264-TvT - FILE INFO - Video: x264 Audio: MP3 Frame Rate: 29.97 fps Resolution: 640x368 Aspect Ratio: 16:9 איך אני יכול לפתוח את זה ?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by popololo,

Hi I downloaded something from emule that should have helped me to be "genuine" the problem is that now windows doesnot even open and I get the next message a problem is preventing windows from accurately cheching the license of this computer error code 0x80004005 PLEASE HELP!!!!!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  8. Started by shugi,

ערב טוב, שבוע שעבר החלטתי לכבות את המחשב (מה שאני לא עושה בדר"כ). אחרי שהדלקתי אותו ביום למחרת נכנסתי לדפדפן FF ואז הופיעה לי התראה מוזרה: לפי מה שהבנתי יש לי בעיה עם אחד הקבצים. הם מציעים לי לבדוק הרבה דברים: לבדוק אם הקובץ מוגן בפני קריאה/כתיבה ולבדוק אם ההארד דיסק שלי לא מלא או קרוב לכך. יש יותר מחצי מקום פנוי בהארד דיסק שלי אז זאת לא הבעיה. לא הבנתי בדיוק מה לעשות עם הדבר האחר שכתוב שם. מישהו יכול לעזור לי? תודה.

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  9. Started by dror_gh,

שלום יש לי קובץ נורא חשוב שאני מנסה לפתוח אך לא נפתח לי ב word זו ההודעה שהוא נותן לי : לא יודע על איזה dialog box הוא מדבר, אני לא רואה כזו אפשרות תחת file מישהו יודע איך אני יכול להציל את הקובץ ? תודה רבה על העזרה

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. ברשותי KVM של חברת TRENDnet ומקלדת ועכבר אלחוטיים של Logitech. הבעייה שלי היא שה-hotkey של ה-KVM למעבר בין המחשבים הוא Scroll Lock X2 ובמקלדת לא קיים מקש כזה (כנראה Logitech רוצה למכור רק את ה-KVM שלה ולא שמו מקש כזה במקלדת). אין אפשרות לשנות את ה-hotkey ב-KVM (נבדק כבר עם היצרן). השאלה היא האם מישהו מכיר אולי תוכנה קטנה שיכולה להחליף תפקיד של מקש ספציפי במקלדת? לדוגמא שבמקום שאני לוחץ על prtScrren זה ישלח למחשב את האות של Scroll lock? אשמח לעזרה בנושא. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. חברה יש לי בעיה וזה לו חומת האש חוסמת בדקנו משהו מפריע לו להתחבר כמו שצריך .. יש עזרה?בבקשה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by Ran B,

היי! מה קורה, אנשים? לאחרונה קניתי מעבד, לוח, כ.מסך וזיכרונות חדשים (ממש מחשב חדש). פנטיום D 2.8GHZ כפול ליבה. לוח אם של גיגה בייט GA-945P-S3. (כ. מסך וזכרונות לא קריטים לשאלה). כאשר אני מנסה להתקין את הדמון טולס, לקראת סוף ההתקנה אני נזרק למסך כחול של בעיה רצינית במערכת ההפעלה (שרק ריסט מוציא אותי משם). אני לא מבין למה זה. אבל יש לי השארה, נראה לי כשמתקינים את הדמון טולס יש התנגשות חומרה במערכת ההפעלה עם מה שמותקן למה שהדמון טולס מנסה להתקין. למרות הריסט, נוצר לי כונן וירטואלי אבל גם נפתח לי אשף התקנה של חומרה חדשה לא מותקנת, אם אני מנסה להתקין אז אני נזרק לאותו מסך כחול. אם אני מתעלם אני רואה בdevice manager שיש כונן SCSI (או מה שזה לא יהיה) מותקן, ויש בדיוק אותו אחד עם…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. Started by e-r-a-n,

אני זוכר שיש אפשרות "לתכנת" בפוטושופ כך שיוכל לבצע מספר פעולות בצורה אוטומטית על קובץ. רציתי לדעת אם באותה דרך, ישנה האפשרות להפנות את הפוטושופ למספר קבצים ולהמיר אותם מ PSD ל JPEG להגדיר לו תיקיית מוצא שם יהיו קבצי הפוטושופ, להגדיר לו תיקיית פלט - שם ישמור את קבצי ה JPEG בצורה כזו שלא יהיה שינוי באיכות או משהו - בסה"כ איחוד כל השכבות עם הרקע ושמירה בפורמט אחר. האם זה אפשרי? אשמח לשמוע בנושא.. או דרכים יצירתיות אחרות, אחד המכשולים שלי להגיע לפתרון היא כי איני יכול להשתמש בתוכנות כאלו ואחרות המורדות מהרשת. הדרכים האפשריות היחידות הן דברים מובנים בווינדוס, אופיס....ופוטושופ 7 המון תודה, ערן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by kfirlion,

הורדתי והתקנתי את האייסיקיו 6, אני לא מבין מה אני עושה הלאה.... בבקשה תעזרו לי...

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Microsoft Wireless Notebook Optical Mouse 1.0a זה הדגם שלי ואני מחפש דרייבר אליו המחשב לא מזהה אותו אוטומטית ולא מצאתי באתר של מיקרוסופט אז תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  16. Started by dj shay 30010,

היה לי פעם תוכמה מעוד פשוטה בלי יותר מידי כאבי ראש התוכנה הייתה רצה למטה והייתי מחליפ פרוקסי בשניה מישהו יודע איך קורים לא מאיפה אני מוריד אותה היא הייתה חינמית נראלי

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  17. Started by y_a_n_i_k,

סרט מחדש מאיכות Divx לאיכות Divx יותר נמוכה.

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  18. קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. צריך תוכנה שממריה מ320KBPS ל192KBPS

20. Started by JHONLEV,

נגי אני מוריד משהו ... מכבה תמחשב באמצע מדליק אותו ואז שההורדה תמשיך מאיפשהי עצרה... הייתה לי תוכנה כזאת אבל אני לא זוכר תשם משהו יודע אולי?

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by geebor,

שלום, לפני כמה שבועות המליצו לי פורום על tirminal. בימים האחרונים המחשב שלי מוכה סוסים טרויאנים, שלאחר ניקוי שלם של המחשב חוזרים עם התחברות לאינטרנט. האם יש מצב שטירמינל זה כולרע שהשאירה פריצה לחארות למיניהם? (אגב, הסרתי אותה עוד לפני התקפות הטרויאנים)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  22. שלום לאורך כעשר שנים השתמשתי במעבד התמלילים דגש השומר מסמכים בסיומת *.dgs מדובר בהמון מסמכים ואני מחפש דרך קלה להמיר אותם לפורמט וורד או *.rtf תוך שמירה על העיצוב שלהם. מתוך תוכנת הדגש קיימת אפשרות לשמור בפורמטים אלה אבל הדבר לא מעשי כי הוא מחייב פתיחה ושמירה מחדש של כל קובץ בנפרד אוודה על רעיונותיכם.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אם מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את זה שירשום אותה כאן.. תודה רבה =]

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  24. Started by elilosky,

התקנתי אותו ואני רגיל תמיד להקיש את שם האתר וללחוץ קונטרול ואנטר כילו נגיד עכיו אני רושם hwzone ולוחץ קונטרול ואנטר אבל באקספלורר 7 עם אני לוחץ ככה זה נותן לי סיומת com יש למישו מושג איך אני הופך את זה לסיומת co.il ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  25. Started by ShayGTi,

אהלן, ניסיתי להגדיר את הOUTLOOK על החשבון שלי בHOTMAIL אבל קיבלתי הודעה שזה לא נתמך. איזה חשבון חינמי כן נתמך ע"י OUTLOOK ואם אין כזה, על איזו תוכנה אתם ממליצים שעובדת עם HOTMAIL? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים