עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. באאוטלוק, כל התפריטים ניראים מוזר. יש לציין שבשאר התוכנות(WORD וכדומה) התפריטים בסדר גמור. למישהו יש רעיון ? תודה רבה The Doorman

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by imac,

אני עובר ללינוקס אבל אני רוצה להיות כבר מוכן (REDHAT 8)

3. Started by PeaS,

אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by ravid,

אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by blabla2002,

ני מקווה שהפורום שיך לכאן טוב משהיא שינה לי אתה הmargins בword אז מישהוא יכול להגיד לי מה הdefult בבקשה בword xp english אני צריך עזרה וכדי לדעת את צריך ללחוץ פעמיים אל הקווים האלה שבפינות הם אפורים ובאמצע הם לבנים וזה נימצא למעלה ובצד שמאל בבקשה שמישהוא יעזור לי

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. ברשותי מצלמת WebCam אשר אני משתמש בה ליצירת סרטונים ותמונות. בכל התוכנות שראיתי עד כה מוצג הוידאו המוקלט על המסך תוך כדי ההקלטה. מה שאני מחפש זו תוכנה שתקליט את הוידאו בלי להציג אותו על המסך, כלומר שתקליט ברקע. תודה וערב טוב. עריכה:כל הודעה שלא תיהיה קשורה לנושא תימחק!כל בעיה שיש למישהו בקשר לדיון שיפנה אלי לפרטי.אני מזהיר מראש בתודה KoDkOd

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  7. שלום רב, יש לי בעיה בצפייה בסרטים בעזרת הווינדוס מדייה פלייר בכל מיני אתרים (בעיקר מבוגרים)... וגם שאני מוריד סרט בקאזה אני תוך כדי הורדה לא מצליח לצפות בו. מדוע? מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  8. Started by The UnKnown,

I am not talking specificlly on the 9.0 version, just want to remove it completely from the hard drive. cause for movies, small videos etc, i am using BSplayer and for music, i will install winamp. so how can i remove it ? Thanks!

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by yotamoo,

שלום, אני רוצה להתקין חלונות 95 לצד ה-XP שיש לי עכשיו כדי לשחק במשחקים שאני אוהב שעושים בעיות עכשיו, כמו כוכב כחול... בכל מקרה האם אני צריך תוכנה מיוחדת כדי לעשות את זה או שפשוט מתקין? ואם אפשר שלא יהיה תפריט כשהמחשב עולה שנותן לי לבחור ביו מערכות הפעלה - אני מעדיך להפעיל את 95 מתוך XP אפ זה אפשרי.... תודה רבה ;D

10. Started by ruler,

שלום כשאני מנסה להריץ את הבאנץ' לפעמים הוא מריץ את כל הטסטים עד הסוף ולפעמים הוא פשוט יוצא מתוכנה אחרי הטסט השני,ככה סתם,בלי הודעות שגיאה . ניסיתי להסיר ולהתקין אבל זה זה לא עוזר/עוזר חלקית בלבד-אני מריץ את כל הטסטים פעמיים ואחרי זה לא הולך יותר . זה לא קשור לאוברקלוק,כי זה עדיין נשאר ככה אם אני לא באוברקלוק . זה גם לא קשור לטמפ'- 36 במנוחה , 42 במאמץ תדוה לעוזרים יש לציין שכל המשחקים עובדים ללא בעיות כלל

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by starter,

אני יודע שפעם כשרציתי לראות את הסרטים שהורדתי יכולתי ולא הייתה שום בעיה... אבל עכשיו אחרי ששמתי הכל מחדש (היו בעיות בווינדוס לא הצלחתי לפתור אותן אז עשיתי פורמט והתקנתי הכל מחדש) עכשיו אני יכולתי לראות חלק מהסרטים אבל לא היה להם קול (MPEG- מדיה פלייר) אבל DIVXים לא ניסיתי... התקנתי קודקים שהייתי צריך XVID למיניהם MPEG למניהם ומדייה פלייר 9 אבל עכשיו אני לא יכול לראות או לשמוע כלום! בגלל זה באתי לכאן... אולי לכם המומחים יש פתרון לבעיה שלי ? :-[ אני לא יודע מה לעשות.. בהתחלה כשניסיתי לראות DIVXים אז ההסמל של DIVX הופיעה ונעלם בפינה הסרט המשיך לזרום כרגיל אבל בלי תמונה או קול..... עכשיו אחרי שהתקנתי קודקים מתאימים (כן יש לי GSPOT והתקנתי את הקודקים שהיא אמרה לי שאני צריך)…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by idofr,

מישהו מכיר שומר מסך של מטריקס???

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by Sting,

אח שלי התקין icq ועם ההתקנה של ה icq זה התקין גם תוכנה של AOL עם קיצור דרך על שולחן העבודה ניסתי למחוק את זה בהרבה שיטות אבל עד עכשיו ללא הצלחה (לא ניסתי עדיין למחוק את זה דרך מחשב אחר,למרות שזה אמור להצליח) יש לכם רעיון איך למחוק את זה דרך המחשב שלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  14. אני רואה את הסרט אבל נגיד בתוכנה כזאת של כתוהביות אז אתה לא רואה את הזמן רץ זאת אומרת אני רואה את התמונה ושומע את הקול וגם במדיה פלייר אני מצליח אבל בכל התוכנות של הכתוביות יש לי בעיה עם הסרטים באיגות xvid יכול להיות שאני צריך איזה מקודד מסוים בשביל זה או שיש פיתרון אחר תודה לעוזרים

15. Started by ebrami,

הורדתי כמה סרטים וכאשר אני פותח אותם למשל עם התוכנה divx subtite displayer או עם bsplayer יש כל מיני בעיות בצפייה ורואים צבע ירוק חזק על המסך ויש הרבה הפרעות חשוב לציין שזה רק בסרטים מסויימים ולא בכולם ! חסר מקודד או משהו? מישהו יכול לפרט לי מה בדיוק הבעיה?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. Started by Or ei,

אני צריך תוכנה למעקב אחרי הוצאות רישום וכו' .... תנו לי בבקשה שמות של תוכנות תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  17. Started by 114508534,

יש לי בעייה בIRC-ORK לא מוצא לי שרתים פתוחים בחלונות 2000 ו ב 98 זה מוצא והכל עובד טוב מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה למה זה עובד ב 98 ו ב2000 לא

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by MDK,

יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. יש לי ווינדוס ויסטה עם האקספלורר 7 עכשיו יש אתרים שאני נכנס אליהם ואחרי כמה שניות הוא עושה לי כזאת שגיאה ומנתק אותי מהאתר זה קורה לי באיזה 2 אתרים יש פה תמונה: צריך לשנות משהו בהגדרות? ושאני בודק תבירור של השיגאה זה אומר לעדכן איזה תוכנה ADOBE FLASH משו... ועדכנתי אותה וניסיתי כמה פעמים וזה עדיין עושה לי תשיגאות והניתוקים תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת באיזה תוכנה או דרך ניתן לשחזר אימלים שנמחקו לגמרי (גם מהסל מחזור של התוכנה icredimail) מצאתי תוכנה שנקראת nucleus kernel incredimail שמראה את כל האימלים שנמחקו אך כדי לשחזר ולשמור במקום אחר צריך לקנות אותה ולכן זה אומר שהאימלים עדיין שם איפה שהוא ורציתי לדעת האם מישהו יודע איך להגיע אליהם או מכיר תוכנה חינמית או זולה מאוד שיכולה לעשות את זה? בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by מוקיון1,

קניתי מחשב חדש ועכשיו כשאני שומע מוסיקה או משחק במשחק עם מוסיקה אז סבבה הכל טוב ויפה אבל כשאני רוצה להקליט מנגינה האינטרנט או קול ממשחק האיכות של הקול יוצאת זוועה עם רעש שרוף כזה ולא משנה מה ניסתי הרבה תוכנות הקלטה ככה שזה כנראה במאפיינים של הסאונד במחשב אז מה ההמלצות כרטיס הקול שלי הוא Realtek HD Sound Effect Manager

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by thebestof2005,

שלום לכם. אני מחפש תוכנה להקלטת ולהסרטת המסך. כלומר שהתוכנה גם תסריט את מה שקורה על המסך וגם תקליט את האודיו. לדוגמא, אני רוצה להקליט סרטון מהאינטרנט, אז התוכנה צריכה להקליט את הסרטון בשלמותו, גם את הוידיאו וגם את האודיו הבוקע מתוכו. ניסיתי להשתמש בתוכנה: Camtasia Studio 5, אבל היא רק מסריטה את הסרטון (עם קצת לאגים) אך לא מקליטה את האודיו, והסרטון נשאר אילם... אשמח מאוד לקבל ממישהו הסבר על איך להשתמש בתוכנה שאם יש בה אפשרות גם להקליט את הסרטון, ובכלל אם מישהו ממליץ על תוכנה כזאת או אחרת שעושה את הדברים הללו, הוא הרבה יותר ממוזמן להגיב פה... תודה רבה מראש לעוזרים והמשך יום נעים נ.ב לא משנה אם התוכנה חינמית או לא...

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by yoav1000,

קניתי מחשב חדש לפני כשבועיים והתקנתי עליו ויסטא. לפני כמה ימים מחקתי את הויסטא והתקנתי XP. ה XP לא מזהה בכלל את הכרטיס קול ולא מופיע בו שום דבר שמציין שהוא קיים. התקנתי את הUAA של מיקרוסופט ואת הדריברים של Realtek ועדין כלום ובויסטא זה עבד מעולה. יש לי לוח GA-P35-DS4 וכרטיס כל HD של Realtek.

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by ras81,

שלום יש לי בעיה, התקנתי אוטלוק 2007 ואין לי אפשרות לייבא אנשי קשר, הלחצן/פקודה פשוט לא מאופשר. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים