עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tov_Tov,

אז ככה, הייתה לי בעיה שלא ממש משמעותית עם ה RAM אבל בכל זאת רציתי לתקן אותה ה RAM היה תמיד יותר מידי גבוה אז אבא של חבר שלי אמר לי שהוא יודע מה הבעיהוהבעיה היא עם ה SVCHOST ושיש PATCH שמסדר את זה בשם RPC UPDATE PATCH, טוב אז התקנתי אותו וישר אחרי שהתקנתי אותו התחילו הבעיות; ברגע שמנסים להכנס ל IE המחשב עובד כאילו הוא עומד להיכנס אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק ו הIE לא נפתח ואותו דבר קרא לי עם ה Norton Anti Virus ברגע שלוחצים עליו שום דבר לא קורא ואפילו כשאני מעלה תמחשב כש ה Norton Anti Virus אמור להיפתח אוטומטית אחרי שנייה הוא ניסגר אין לי מושג מה לעשות ...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. Started by zxcvbnm,

איך מווסיפים כתוביות בעברית לDVD-R שאני מוריד מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by SHAY951,

שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by klayman,

שלום רב ! יש לי שני מחשבים עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 , אחד 32 ביט והשני 64 ביט. איזו תוכנה הכי מומלצת לנקיון המערכת מקבצים זמניים וקבציי אינטרנט

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by OgANDi_BoY,

או קיי אנשים תקשיבו אני הבאתי למחשב שלי הארד דיסק חדש התקנתי ווינדוס SP2 הכול בסדר אבל שהורדתי איי סי קיו הוא לא היתחבר לי למה?? ואני משתמש בפיירוול של ווינדוס ואישרתי את האיי סי קיו תוכנות אחרות כן היתחברו לי רק זה לא הורדתי את החדש וגם את 2003 פרו שניהם לא מתחברים נסיתי גם בלי פיירוול ... לא מתחבר .. למה? ???

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by AvalonX,

יש לי מחשב שמפורמט לHFS+ ואני נכנס אליו דרך תוכנת FTP בחלונות 7 ,אני יראה את תוכנו ? :-[ איך אני מקיים רשת מחשבים בחלונות 7 ? בכל מערכת חלונות קודמת הצלחתי בקלות ב7 אני פשוט לא מצליח

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by veredaniel,

מישהו יודע על תוכנה שבודקת מה נפח הקבצים במכונה ושניתן להוציא ממנה דו"ח מסודר של הנפחים?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by alexg1,

היי לכם, מחפש את הנורטון קומנדר או תוכנה דומה להעתקת קבצים בדוס. איפה אפשר להוריד? יש תוכנה כזו שתומכת בכבל מוצלב או בכבל פרללי (laplink)?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  9. אני צריך את זה בגלל הוא חוסם לי רשת בין שני מחשבים, ורק זה פותר את זה..

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. היי לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של IBM ומשהו מזור קורה לו גם כאשר אין שום פעילות במחשב, והכל רגוע, CPU כמעט על 0 הנורית של הדיסק דולקת לסרוגין כל שניה. רציתי לדעת איך אפשא לדעת מה קורה בדיסק באותו רגע ולמה הוא קורא/כותב של שניה? האם אתם מכירים תוכה שיודעת לזהות מה נעשה בדיסק בזמן כתיבה/קריאה? תודה

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  11. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by Shasoosh,

למי שחיפש ולמי שרצה לזרוק את המצלמה לפח.. GPT או ICam הנה הדרייברים : http://www.cameradigital.co.il/support.asp

13. Started by kobi3211,

מישהו יודע איך להמיר מקובץ DAT ל AVI באיזה תוכנה להשתמש ????? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. בנוסף אני רוצה גם שתהיה אפשרות לא לכלול בגיבוי קבצים מסויימים למשל סרטים שאין צורך לגבות... רק את הוינדוס וכל התכנות שמותקנות... תודה

15. היי, אני מחפש תוכנה חינמית לשינוי האייקונים במחשב בפשטות! בלי ליצור אייקונים והכל... משהו בסגנון של IconPackager רק שיהיה חינמי. אני רוצה שיהיו לי כמה PACKים של אייקונים עם תצוגה מקדימה כזאת כמו בתוכנה הנ"ל ושאני אבחר וזה ישנה את הכל... אשמח לתושה כמה שיותר מהירה תודה.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by okpimp,

כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו יש לי הודעה "אירעה שגיאה פנימית ביישום" ואני גם לא מצליח לראות סרטים באינטרנט....

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by boom!,

אני מחפש כבר שנים תוכנה שאיתה אפשר "להקליט" את המסך ולעשות ממנו סרטון... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  18. Started by orlupo,

ICQ מזיקה למחשב? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  19. Started by oren,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by Nick_Less,

איך אפשר לערוך סרט שהוא הגיע כבר לשלב של DVD? ז"א אני הכנתי סרט על מחשב אחר (דרך AVID) סיימתי את הכל ועכשיו אני רואה שיש צורך בתיקונים. יש אפשרות לגרום לתוכנה להשתמש בקבצים האלו? הקבצים שיש לי הם: 3X*.vob 2X *.ifo 2X *.bup כאשר קובץ אחד של vob שוקל 750 מגה. תודה,בר

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by dragonlance,

תופעה מוזה מאין כמוה .. מרגע התקנת מערכת ההפעלה וחיבור לאינטרנט לא ניתן לבצע עידכון לנורטון או ל windows למרות התקנת אנטיוירוס אחר (avg) עידכנו והרצתו על כל הכוננים לא נמצא אף וירוס..... האם למישהו יש דרך לפתור את הבעיה...

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. Started by Swed,

אני צריך את 3 הדרייברים הבאים להורדה. Intel® ICH9R LPC Interface Controller - 2916 התקן ממשק אנוש (HID) של USB HID-compliant game controller בקשר לאחרון.. יש לי גויסטיק של לוגיטק והוא לא מותקן פשוט מחובר בUSB וזהו.. האחרון אומר שאני צריך להתקין אותו ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  23. שלום רב, אני משתמש בתוכנה Acronis True Image Home 2011 ,לאחר שדרוג מגרסה קודמת, שכבר לא התאימה לחלונות 7 אמש יצרתי גיבוי (אימאג') חדש, אך משום מה זה לא מופיע ברשימת MY BACKUPS, לעומת כל הגיבויים הקודמים שכן מופיעים. היעד לגיבוי הינו אותו היעד ששימש אותי כל הזמן- דיסק קשיח חיצוני. (יש להדגיש: הגיבוי קיים על הדיסק, רק שהתוכנה פשוט "מתעלמת" ממנו) השאלה- מדוע זה קורה, ואיך גורמים לכך שהגיבוי החדש בכל זאת יופיע ברשימת MY BACKUPS תודה רבה

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by miki891,

שלום אני משתמש בתוכנה Studio Version 9 של חברה Pinnacle. אני מנסה להקליט טלויזיה בשביל לימודים. ובסוף אני עורך עריכה וידאו בתןכנה Studio Version 9 אבל יש בעיה. רואים קובץ אחד וסרט מחולק תמונות לחלקים בנפרד. ולא הופך לסרט תמונה אחת. הוא פשוט מתחלק לכמה תמונות סרט. איך עושים שלא יחלק לי כמה תמונות סרט? אני רוצה שיראה סרט תמונה אחת הכל בפנים בסרט. אני נסיתי לבדוק כל מיני כיוונים כל האופשרויות, ולא היצלחתי. מה חסר לי שם? תעזרו לי בבקשה. זה מאוד חשוב לי בץודה מראש מייקל

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by em28,

במקביל להרחבות של השועל ישנה גם האחות הקטנה והמוזנחת "ערכת הנושא", שחשיבותה לאיכות ולכיף מהגלישה לא תסולא בפז. יאללה , תתחילו לשפוך - מה ערכת הנושא המועדפת שלכם ? אילו ניסיתם ? אלו לא אהבתם ? המועדפת שלי: Littlefox - מקטינה הכל ומשאירה הרבה מקום למסך העיקרי. ניסיתי: macfox למיניהן - מראה מינימליסטי דמוי מק Noia- יפה , קצת מצועצעת , צבעונית - Ifox למינהן - לבן , פשוט , נחמד GrApple למינהן - מעוגל , לבן , יפה - אין תמיכה בגירסה 2.0.0.1 Silver Skin - מטלית , צבעונית , אחלה . לא אהבתי: Red/blue/green Shit - אפל , כבד - נמאס מהר Outlook2003 למיניהן - מוכר , מכיר ,מחיר , מיקרוסופטי.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.