תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
המערכת היא פנטיום 4 1.6 לוח של אינטל 512 זיכרון radeon 9800np omega drivers איך להגדיר את הדריברים ב וינדוס?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם יש לי אינרנט 1.5 מגה כמה אני אמור להגדיר את up load ן download
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אם לא קשור לפורום הזה אז תעבירו בבקשה, לא ידעתי לאן לשייך את זה יש לי בעיה מוזרה ביותר רק עכשיו שמתי לב לזה אני בטוח שזה לא היה ככה בהתחלה יש לי רמקולים בחדר 5.1 של קריאטיב עכשיו כשאני שומע מוזיקה רגיל בנגן (WINAMP או MEDIA PLAYER ) אני שומע כרגיל מכל הרמקולים אבל כשאני רואה קליפ/סרט או שומע שיר דרך הדפדפן ביוטיוב או בכל אתר אחר אני לא שומע מהרמקול המרכזי... יש 2 רמקולים אחוריים 2 רמקולים קדמיים רמקול מרכזי כזה וסאבוופר הרמקול המרכזי כאילו לא פועל.. יש למישהו מושג מה אני יכול לעשות עם זה ? תודה מראש יוסי
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, התקנתי אוטלוק 2007 ואין לי אפשרות לייבא אנשי קשר, הלחצן/פקודה פשוט לא מאופשר. מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה רק אצלי ככה או שגם לכם ה JD הפסיק להכתיב לעצמו את האותיות בטיחות האלה??
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שקוראת לי התקלה הזו, פשוט רק עכשיו נזכרתי לפרסם בתקווה לקבל תשובה. כאשר אני מוריד קובץ, במקום לראות כל אייקון לפי הסוג שלו (שיר: תמונה של קובץ MP3, קובץ ראר: התמונה של הספרים עם הרצועה וכו'..) אני רואה כל אייקון זהה בצורת תיקיית מחשב. אני יודע שזה לא קריטי אבל בעין זה די מציק לי, אודה לכם אם תוכלו לפתור לי את הבעיה. *ניסיתי התקנה מחדש. *ניסיתי הסרה טוטאלית והתקנה מחדש. *הגירסא שלי היא האחרונה ביותר. (3.5.4) תמונה להדגמת המצב: תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
איך ממזערים OUTLOOK 2007 שיהיה כאייקון ליד השעון ולא בשורת החלונות הפתוחים למטה?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
הבקשה בכותרת . וגם (אפשר תוכנה נפרדת) שהתוכנה תאפשר לחלק אותו לכיבולת של דיסק צריבה רגיל. תודה מראש, slim_shady.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתעשה לוג לכל פקודות ה-HTTP היוצאות מהדפדפן (עדיפות לפיירפוקס). חשוב מאוד שיהיה חופשי - בעדיפות משנית שהלוג יעשה לקובץ טקסט אוטומטית נ.ב. אני לא מתכוון לסניפרים ולתוכנות קליטת תעבורה - תודה כל טוב ושבת שלום, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
וגם האם הוא חינמי או פרוץ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הIE שלי לא עובד לא אפילו אני לא יכול להיכנס איתו להגדרות של הראוטר וכל פעם שאני מנסה להיכנס זה עושה לי הודעה שאי אפשר להציג את הדף... ובטעות לחצתי על החץ בWMP ונעלם לי הפליי ליסט מישהוא יכול להגיד לי איך להחזיר את זה? יש לי WMP וIE הכי חדשים...
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות באופן מהיר לפי תבנית שהתוכנה לוקחת מהטאג כמו למשל: Artist - title ושתהיה אפשרות לעשות את זה מהר מהתפריט הימני, גם רצוי מאוד שהתוכנה תהיה חינמית (פריוור). עד עכשיו לכל צרכי ארגון ה-MP3 שלי השתמשתי בתוכנה Mp3 Tag Studio המצויינת אבל היא אינה עובדת בויסטה מישהו מכיר משהו טוב שעובד בויסטה? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
באאוטלוק, כל התפריטים ניראים מוזר. יש לציין שבשאר התוכנות(WORD וכדומה) התפריטים בסדר גמור. למישהו יש רעיון ? תודה רבה The Doorman
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי, עברתי ל windows 8, ואני רוצה להתקין קודקים בשביל לצפות בקבצי ה mkv. דרישות: מהירות, יכולת לקרוא קבצי תרגום ולשנות את הסנכרון בין התרגום לוידאו במקרה של דיליי
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המלצות חוזרות ונשנות בפורום הורדתי את מוזילה פיירוורקס. באמת יש בו הרבה דברים מצויינים, אך יש אתרים מסויימים כמו Ynet ו-video.org.il שלא עולים טוב, ואני לא יודע איזה פלאג להתקין כדי לפתור את הבעיות. האם יש חבילה שמתקינה מס' פלאגים במכה שתעזור לי? תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני הרגע סיימתי להתקין את הWIN XP PRO ובקספלורר הוא נותן לי אפשרות לשלוח דרכו מייל,אבל אני לא מוצא את הלינק כמו שתמיד היה לי על הdesktop של הoutlook,ואני לא זוכר איך מוסיפים אותו...מישהו יודע????
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לדוגמא תוכנה שתפתח לי שרת HTTP קטן, ותריץ קבצי WAP, שנגיד דרך הקלדת הIP שלי בסלולרי אני אוכל לדעת כל מיני פרטים בזמן אמת? ( לא אכפת לי מה, החל ממצב ההורדות באימיול, עד לסתם אם המחשב מתגעגע אלי או לא ;] ) תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל אם יש אפשרות כזאת להעביר את הסרגל טאבים ללמטה (bottom) ומצאתי לינק למדריך למסביר איך עושים את זה על ידי עריכה של איזה קובץ הנה המדריך http://kb.mozillazine.org/Move_the_tabbar_(Firefox) בכל מקרה לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד למרות שעשיתי בדיוק מה שכתוב. הגירסה שלי 2.0 יש עוד דרך?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
כאילו אנשים שיש ברשותם פלאפון והם באזור אז זה שואב הודעות מהם לתוך הפלאפון שלי. מישהו שמע\יודע על זה משהו?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר בב skechup 5 היה חלון שבו היה אפשר לקבוע איך העצם יראה, שקפיות(רואים את מה שיש בתוך העצם), שקיפות מלא , ללא שקיפוץ עכשיו בגירסה 6 אני לא מוצא את החלון הזה. מישהו יכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
אז ככה היום בשעה טובה התחדשתי לי בגירסא של קספרסקי 8/2009 שהגיע בדואר.. בכל מקרה, אני עושה סריקה וכאלה... הוא מוצא דברים, אבל אין לי שום מושג איך אני מעיף אותם. מצורפת תמונה. בתודה מראש, דור. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך מסירים עיניים אדומות בphotoshop 7?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-