תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להסיר תוכנה שם. זה רושם שחסר קובץ הסרה. איך אפשר לעקוף את זה ולגרום למחיקה בכל מקרה? :s05: תודה!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את הגירסה החדשה של firefox ומאז יש אתרים ( כמו lionetwork) שברגע שאני נכנס אליהם התוכנה קורסת. חוץ מזה היא עושה עוד כל מיני בעיות קטנות. מישהו ניתקל במשהו דומה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעיוות תמונות כמו SuperGoo עם אתם מכירים אתם יכולים לתת לי שמות?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
למישהו יש?לא הצלחתי למצוא בשום מקום.תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו כשאני שומע מוסיקה או משחק במשחק עם מוסיקה אז סבבה הכל טוב ויפה אבל כשאני רוצה להקליט מנגינה האינטרנט או קול ממשחק האיכות של הקול יוצאת זוועה עם רעש שרוף כזה ולא משנה מה ניסתי הרבה תוכנות הקלטה ככה שזה כנראה במאפיינים של הסאונד במחשב אז מה ההמלצות כרטיס הקול שלי הוא Realtek HD Sound Effect Manager
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! הבעיה שלי היא כזו: כשאני מנסה לעשות live Update ל- אנטיוירוס... הוא מתחבר לשרת אך כותב שקובץ catalog לא נמצא!!! מה הבעיה? האם התקנתי משהו לא טוב? אשמח אם תציעו לי פתרונות!!! אדי
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני עושה אינדקס כמו שיש בכל החלונות. אני מדבר על כשאתה פותח מחשב שלי ואז בסרגל כלים איפה שרשום file Edit View ובסוף את Help. ואז בתוך עזרה יש הלפ טופיקס נושאי עזר. ונפתח הדבר הזה. מצד שמאל יש נושאים ותת נושאים כשלוחצים עליהם. לחצתי על הדף עצמו למאפיינים והם עם סיומת HTM.* אז עם מה אני עושה כזה דבר. מקווה שהבינו אותי :
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום יש לי סקייפ כבר הרבה זמן ורציתי לדעת האם אני יכול לשנות את השם של המנוי שלי בתוכנה? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום! אזזז.... איפה אפשר להוריד FBC? הביטורנט עם הFAKE אפלוד.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הסרוויס לא עובד קיבלתי EVENT ID 1000 EVENT ID 7000 EVENT ID 7038 אשמח לעזרה
-
צריך תוכנה לבדיקת שגיאות בHDD בבקשה
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
על השורת משימות למטה מופיע לי ליד כל האייקונים (איי סי קיו, רשת, קספרסקי) אייקון סימן שאלה (מתחלף כל שניה לצורת כונן) והוא מודיע לי שהווינדוס לא מוגן וכשאני לוחץ עליו פעמיים הוא פותח את האתר אינטרנט של חברת antimentis. לא מצליח למצוא את ההתקנה במחשב ולא ברג'יסטרי... HELP :bash:
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בכל פעם שאני סוגר את הדפדפן העוגיות נמחקות. השמירת עוגיות מוגדרת כ"עד שהן פגות" ובכל זאת אחרי כל סגירה הדפדפן 'שוכח' את העוגיות.. יש למישהו פתרון?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הורדתי את חבילת השפות למוזילה 1.3.1 מאתר www.mozilla.org.il והאיקונים והשורה של ה File Edit View וכל זה גם באנגית עדין ואני רואה את זה מצד שמואל לימין כמו בעברית (הסדר הכוונה)
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היי, התקנתי את ה-Nero על המחשב שלי לפני כמה ימים, אבל עכשיו ניסיתי לצרוב איזה דיסק והוא הראה לי הודעה ממש מוזרה. כשאני מנסה לצרוב קבצים שהשמות שלהם בעברית הוא פשוט לא נותן, אבל שהשם של הקובץ באנגלית הוא צורב בלי בעיות. מישהו מכיר את זה? מה עושים בעניין?? תודה מראש, אדם
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מופיעה לי הודעה של ALERT כל פעם שאני פותח את הפיירפוקס. (תמונה מצורפת) יש לי מספיק מקום פנוי בדיסק הקשיח.. אני לא יכול להוריד כלום דרך הפיירפורקס , לא יכול לחפש במנועי חיפוש ואף לא לשלוח הודעות בפורום. הדבר היחיד שאני כן יכול לעשות זה לפתוח פרופיל חדש ( RUN -> firefox.exe -p ) אבל כל פעם שאני נכנס עוד פעם הפרופיל שפתחתי אינו קיים אחרי סגירת הFIREFOX. בפרופיל החדש הוא כמובן עושה לי אותו חדש חדש ללא מועדפים , היסטוריה וכו'. מישהו אולי יודע מה הבעיה? תודה. טל. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
הקאזה לא מתפקדת (Kazaa Lite 2.43 K++) משום מה ו- eMule כבדה מדי בשביל להוריד שיר אחד או שתיים
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
לאחר ההתקנה הSUBSCRIPTION SERVICE לא מראה תאריכים.... אני לא יכול לקבל עידכונים לגביי וירוסים. בהתקנה קודמת לפני יום זה לא קרה, וניתנה לי שנה ארכה ב SUBSCRIPTION SERVICE. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יגיד לי אם יש כזאת תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני צריך למחשב החדש פייר וול טוב.. ופופ אפ סטופר בקשר לSP2.. שתי דברים אחד אני לא יכול להתקים אותו כי הוא אומר פעם אחת שהשפה שלי לא מתאימה.. והיא כן =\ ופעם שניה שהסידיקיי לא טוב. מה לעשות? כדאי להתקים אותו בכלל? וחוץ מזה איזה פיירוואל הכי טוב?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאני מתקין את התוכנה הוא אומר לי להכניס סריאל הכנסתי עשיתי נקסט וזה מה שהוא רושם לי " an incorrect serial number was entered. carefully enter your serial number again." ניסיתי להכניס עוד מלא סריאלים שהם אמורים להיות לאותה גירסה ועדיין קיבלתי אותו הודעה מישהו יודע מה עושים? תודה מראש עומרי
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים התוכנה עבדה כמו שצריך. היא התחילה לזייף בכך שכל פעם שאני מתחבר אלייה אין רשימה. מתנתק, מתחבר והרשימה חוזרת. עכשיו בכלל התוכנה לא מתחברת. שהיא רושמת "טוען רשימת אנשי קשר" היא בעצם נתקעת ולא מגיבה. ניסיתי למחוק אותה לגמרי מהמחשב ולהתקין ולא עבד. סריקות של NOD, Ad-Awere ו-Spybot לא מצאו מש'ו מיוחד. כמו כן תוכנת הHijackthis לא מצא מש'ו שקשור לicq. ב"חיפוש" של הwindows מצאתי כמה קבצים שקשורים לicq בתיקיית הwindows וגם אותם מחקתי. אחרי כל זה ניסיתי עוד פעם להתקין ואותה בעיה. יש לכם משהו להגיד על זה ? מישהו יודע איך פותרים בעיה זאת. אני אודה לעוזרים, ירון
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-