תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
Hi, I've transcoded some DivX movies to MPEG 2 using TMPGEnc. When I try to play the MPEG movie using BSplayer or Media Player Classic, they short the movie time length by twice. All the movie appears, and it doesn't play it more faster or slower. When I try to use Cyberlink's PowerDVD to play the MPEG movie all works fine. As I understand BSplayer and MPC uses system's default MPEG 2 renderer, and PowerDVD uses it's own Cyberlink's renderer. Also I have the Premire renderer - MainConcept, and as I know it works fine too. What can I do to watch movie on "regular" programs like BSplayer and MPC? Windows shouldn't have it's own MPEG 2 renderer, or I'm worng? P.S. I…
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב עם לוח אם abit nf-m2sv. על הלוח יש כבר כרטיס קול מובנה. כשאני מתקין את הדרייבר של Realtek, (שמגיע עם הCD של הלוח) בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה "InstallRealtek HD audio Drive failure" מי יודע מדוע ולמה? מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה, אייל
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
התקנתי וינודס 7 והתוכנה "lock my pc" לא עובדת בה עכשיו יש לי אח קטן שכל הזמן ניכנס לאתרים אלימים ותכנים פונגרפים אני לא רוצה שהוא יחשף אליהם איך אני נועל את המחשב מפני אני מוריד בדרך כלל קבצים ואני לא יכול לכבות את המחשב עשיתי נעילה רק אחרי שמכבים או עושים ריסט למחשב יש איזהי תוכנה או בוינדוס עצמו איך אני עושה את הנעליה מתי שאני רוצה
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת שאתה בוחר בה תוכנה שתישתמש בזיכרון הפנימי לא בהארד דיסק...?
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מישהו יודע על תוכנה שבודקת מה נפח הקבצים במכונה ושניתן להוציא ממנה דו"ח מסודר של הנפחים?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם מישהו מכיר בארץ, חברה שמתמחה בבניית מפרטים לצורך עבודה של Post production? הכוונה חברות כדוגמאת - boxx, lantech , cad2 וכדומה שמתחמות במיוחד במחשבים לצורך אנימציה תלת מימדית, קומפזטיניג, חוות רינדור וכדומה? אשמח לדעת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני צריך מכם עזרה קטנה.... עד עכשיו השתמשתי בNorton Ghost 2003 ויצרתי איתו גוסט מלא פעמים על DVD (למשל Ghost שיתאים לי לכל PC שהוא Bootable ) אבל עכשיו כשיש לי מחשב עם SATA סוף סוף...(הכוונה סוף סוף מחשב חדש יותר)..... התגלה לי ש - Norton Ghost 2003 לא תומך בSATA ....ושאני מנסה להפעיל את הGHOST שיצרתי עם Norton Ghost 2003 על גבי DVD לא יוצא לי כלום מלבד מסך פתיחה של התוכנה Norton Ghost 2003 ואז איזה קשקוש צבעוני והתוכנה נתקעת. אוקיי אז את זה עברתי ...השתדרגתי ל Norton GHOST 14 שאכן תומך בSATA... אבל הבעיה היא שלא מצאתי שום מדריך להשתמש בו...ובתוכנה עצמה לא מצאתי איך לגבות המחיצה לCD כמו שעשיתי בגרסא הקודמת.. אז...לשאלה : :s05: איך אני יכול ליצור GHOST על גבי C…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי בעיה בצריבת DVDים עם Nero 8. בצריבת CD יש מצב 'רגיל' ומצב Super Quality. בצריבת DVD, לעומת זאת, יש רק מצב Super Quality. זה אומר שבזמן הצריבה הוא ממיר את הקובץ באיכות. בפועל, זה אומר שהוא משלש כמעט את המשקל, מה שאומר שאני אפילו לא יכול לעבור את מצב הוספת הקבצים (כי הסרטונים שאני רוצה להעביר, למרות שבאיכות הנוכחית שוקלים ביחד בערך 4200 מגה, מגיעים למשהו כמו 13 ג'יגה כשאני מכניס אותם לרשימה.) יש דרך לצרוב אותם באיכות הנוכחית, בלי מצב הSuper Quality (המיותר לגמרי)? תודה, גיא.
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום. יש לי רשימה גדולה של קבצים מRapidShare להוריד. אך בין כל הורדה חייב להיות הפרש של 7 דקות (בין היתר כי הם רוצים כסף שתעבור לחשבון פרמיום וזה לא יקרה). איך אני מקצר את הזמן הזה ללא הפרמיום ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
כל יום שאני פותח את המחשב אני צריך לסגור איזה 5 הודעות פרסומיות שמגיעות דרך המסנג'ר של מיקרוסופט, ודי נשבר לי. אין לי שום צורך במסנג'ר הזה ומצידי שיעוף לי מהמחשב, רק שמיקרוסופט כהרגלה מאוד סובלנית בכל הנוגע לתוכניות שלה שמנסים להסיר, כך שאין שום איזכור למסנג'ר בתפריט התוכניות בהתחל / הוספה והסרה של תוכניות. סימנתי בהגדרות של המסנג'ר שלא יעלה אוטומטית עם הדלקת המחשב, אבל זה לא ממש עוזר
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני יודע שיש דבר כזה ... יש לי משהו שמתחברלדפדפן הרגיל של ה WINDOWS ואני רוצה תוכנה רגילה שמשיע רדיו בטוח יש... תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2779095,00.html
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בשם "חם" חדש - Driver Fusion. עושה רושם של תוכנה טובה, אבל היא לא באמת מוחקת משהו בגרסה החינמית אלא מבקשת לרכוש רישיון פרימיום (30$ - כבר עדיף לפרמט ולעבור לWindows 8). בכל אופן, באיזו תוכנה אתם משתמשים לניהול הדרייברים שלכם? האם בכלל כדאי להתעסק עם תוכנות כאלה? (יותר נזק מתועלת) בעיקרון אני רק רוצה להסיר את הדרייברים של Nvidia בצורה מלאה (היה לי כרטיס מסך של Nvidia והחלפתי בAMD) ביצעתי הסרה דרך לוח הבקרה אבל מידי פעם יש כמה גליצ'ים בתצוגה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על עריכת וידיאו שצולם במצלמה ביתית כך שיש הפרעות של שמע וקולות רקע. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסנן איתה קולות ורעשים,אולי גם למחוק פסי שמע מהוידיאו אם זה אפשרי. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אוקיי, פירמטתי את המחשב וחסרים לי שני דרייברים חיוניים ביותר, דרייבר לקול (Sound Driver) ודרייבר לרשת (NIC Driver). אגב שני הכרטיסים הנ"ל הם משולבים בלוח-אם, דגמו של לוח האם הוא Intel e210882 אני מאוד מאוד ישמח עם אני יקבל שני קישורים להורדה לדרייברים הנ"לים, המסן שלי הוא ShowDesign@live.com בברכה, עומר.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, החלפתי היום ראוטר ופיירפוקס הפסיק לעבוד... התוכנה עצמה נפתחת אבל האתרים לא נפתחים. בIE הכל עובד חלק ואין שום בעיה. אני מניח שצריך לשנות הגדרות חיבור כלשהו בפיירפוקס, אבל השאלה היא איפה ואיך תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
פשוט נראה לי מוזר , הדפדפן הזה ברמה מעולה ! וזה נראה לי מוזר שהוא לא מסוגל לקרוא מפות תמונה באתרים , אני משתמש קבוע במפות תמונה באתרים וזה דיי מפריע לי , מה שאומר שוב שאין תחליף לאקפלורר , והייתי נוטש אותו בשמחה לטובת מוזילה !! כמו כן שמתי לב שגם אין "מרקי" טקסט נגלל למטה או למעלה , ומניויים ב ג'אווה סקריפט נפתחים בצורה מוזרה משהו? (באתר סימפלטק - לדוגמא) - לא פירסומת.. כמה חבל , מלבד הדברים שציינתי מוזילה מעולה . נקווה שבגירסה הבאה או במהלך הפיתוח יתוקנו הדברים ..
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי לוח ATI IPX 150 ואני לא מוצא עבורו את הדרייברים,לא משנה היכן חיפשתי תמיד הגעתי לאתר של AMD ושם פשוט הוא לא קיים. אודה בבקשה ממכם ללינק עבור מקום בו אוכל להוריד את הדרייברים ללוח. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, ראשית עליי לציין כי אני מיואש. ניסיתי כבר הכל כבר 8 שמונה. תחילת הסיפור לפני כחצי שנה. קניתי כרטיס טלוויזיה מסוג LEADTEK WINFAST TV2000 XP RM. בדקתי שהכל עובד דרך תוכנת WINFAST PVR והכל עבד. אני זוכר שהצלחתי להגיע איכשהו לערוץ AV וכך ללכוד את הווידאו מהממיר של יס. ניסיתי לעשות אותו דבר היום. הממיר: כסוף קטן עם לוגו כחול של החברה בצד. החיבורים לממיר: צהוב-בננה ,הצד השני בכרטיס טלוויזיה. שחור-חשמל. לבן-לשקע של יס בקיר. התוצאה המתקבל לפניכם: לא הצלחתי לזכור איך אני מגיע לערוץ ה-AV בתוכנה. אני מיואש
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
לאחר שלבסוף התקנתי את הוינדוס מדי פלייר 9 התחילה לי בעיה חדשה כל פעם שאני עובר עם הסמן על קובץ שמשויך למדייה פלייר 9 האקספלורר קורס (אני משתמש בW2K) מה אפשר לעשות? אם אין שום דבר אחר לעשות איך אני מעיף את המדיה פלייר 9?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני לא מוצא את גרסת הטריאל של dreamweaver באתר של adobe... הטריאל בכלל קיים?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
למה אני לא מצליח אבל שמעתי יש דרך שמאפשרת זאת מישהוא יודע איך????? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-