תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
למה כשאני צורב כתוביות לצמיתות על סרט(עם VIRTUALDUB) אז הכתוביות מוצגות במקום קצת גבוה על המסך מה שטיפה מפריע(לי לפחות) לצפות בסרט וכשאני רואה את הסרט במחשב שאני מוסיף לו כתוביות בנפרד אז הכתוביות ממוקמות טוב בחלק יותר תחתון משהם ממוקמות שהתרגום צרוב על הסרט?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלח לי לינק לסרט ושם כתוב שזה KVCD מה זה? ומה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה להקלטת סאונד בפורמט WAV או MP3 ממיקרופון או מהמחשב עצמו חוץ מהמקליט של וינדוס????
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם מישהו מכיר אתר המספק שירותי דואל בחינם נוסף מלבד HOTMAIL.COM שמאפשר למשוך/לשלוח דואל דרך תוכנה (לדוגמה אוטלוק) ? בשבוע האחרון אני מקבל ספאם בקצב של הודעה לדקה (לא הגזמה!!) למייל שזה בלתי נסבל, ושום סינון ספאם לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב DATA לתקליטור DVD-RW כ-MULTISESSION וכל עוד התקליטור נקרא בכונן הצורב אין בעיה לקרוא את כל מה שנצרב בשלבים השונים. הבעיה היא שאופציית ה-Finalize DVD שבנרו 6.6 (לא הדמו) לא מאופשרת משום מה (באפור) כמו גם ה-Write Method. מישהו יכול לומר מדוע ומה ניתן לעשות? ד"א, אני מניח שגם אם אוכל לעשות Finalize ל-DVD-RW עדיין אוכל למחוק את כל מה שעליו בדומה ל-CD-RW, נכון? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
חברה יש לי את התוכנה ואני רוצה להקים שרת ftp איזה כתובת ip אני יכול לתת לו?!
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום! יש לי קורא כרטיסי סים וקיבלתי איתו דיסק עם התוכנה לXP ואני צריך לויסטה ניסיתי לחפש קצת ולא מצאתי אני לא יודע מה הדגם שלו או החברה אז הנה התמונה: תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אני יכול לשמור את הסאונד של הסרט על מנת לסמפל ווקלים ... ועוד שאלה... יש לי סרט AVI לא תקין, אי אפשר להעביר בו קדימה ואחורה, זה תוקע את המחשב. איזה תוכנה יכולה לסדר את זה? תודה !
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
איך צורבים משחקי סוני 2 או wii? בnero 9 חייב מדריך מפורט+תמונות. תודה רבה מי שעונה מלךךךך
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי איזה MP3 שאני רוצה להגביר ת'עוצמה של הווליום שלו העברתי אותו לפלא שלי והוא חלש מידיי למישהו יש הצעה+הסבר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום, בעיה מוזרה שהתחילה לי בימים האחרונים - חלק מהמקשים במלקדת לא עובדים בכל מיני מקומות. לדוגמה: אם אני רושם מייל באנגלית ומנסה לעשות E ע''י לחיצה על האות ק + שיפט ימני לא קורה כלום, אבל זה כן פועל כשאני עושה את זה עם שיפט שמאלי. לעומת זאת אם אני אנסה לרשום R אז הפעם השיפט השמאלי לא יעבוד והימני כן. לפעמים שניהם לא עובדים ואני משתמש ב CAPS LOCK. לפעמים כלום לא עובד ולפעמים הכל עובד בסדר. זה קורה באופן רנדומאלי, ולא עשיתי שום דבר מיוחד לפני שזה התחיל. אני משתמש בוינדוס 7 32ביט ובמקלדת LOGITECH WAVE. כבר ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המקלדת. תודה מראש, ערן.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כאשר העברתי מ XVID ל MPEG הוא הפך ל MPEG מסך מלא (וזה יצא כאילו הכול נמרח לאורך)כי ה XVID היה לא במסך מלא ...אלה ב מסך רחב... מה צריך לעשות אני משתמש לפי המדירך ???http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=75
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, בוקר טוב! הורדתי כבר מיליון פעם סוני וגאס 10 וגם סוני וגאס 9 ואני לא יודע למה אבל אני לא יכול לרנדר לפורמטים כמו: AVI, MP4, WMV. פשוט אין את הפורמטים האלו... אני משתגע, אני חייב לרנדר סרט! המערכת הפעלה היא WIN 7, 64 bit. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני עובד עם פיירפוקס גירסה 2 במהדורת של Mozilla Firefox - Portable Edition (כלומר ללא התקנה על דיסק און קיי) משום מה הגלילה לא עובדת (גם גלילה רגילה בעכבר וגם גלילה משטח במחשב נייד)? הערה: גלילה בעזרת לחיצה על הגלגלת (לחילופין כפתור אמצעי / שני הכפתורים ימיני+שמאלי יחד) מאפשרת גלילת גלישה (כלומר ישנה גלילה לפי התזוזה עם החץ של עכבר) אבל אני מעוניין בגלילה הרגילה. רעיונות? תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כאשר אני נכנס ועושה חיפוש הוא אומר לי שלא נמצא שרת וכאשר אני נכנס לשרתים ולוחץ על שרת כלשהו הוא אומר לי שהוא לא יכול להתחבר. אז איך אני עובד עם התוכנה הזאת???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, אני לא בטוח אם הדיון הזה מתאים לכאן או לא. בכל מקרה, מנהלים, אתם יודעים מה לעשות אם הדיון מתאים לפורום אחר ;D. בכל מקרה, בזמן האחרון צצה לי בעיה חדשה ומאוד מעצבנת. ישנם מקרים בהם אני לוחץ על קישור כלשהו, או כפתור שהוא קישור שאמור לפתוח לי חלון חדש. מסיבה מסויימת שאני לא מבין, החלון נפתח לרגע, מופיע למטה ביחד עם שאר החלונות והתוכנות שפועלות באותו רגע, ולפני שאני מספיק לומר ברוך שפינוזה הוא נעלם :-\. פעם זה לא היה קורה לי, זה התחיל לי מאז שהתקנתי XP Pro, אין לי מושג, אולי זה קשור. אני די בור בדברים האלו. התופעה הזאת מתרחשת בד"כ שאני מנסה להיכנס לצ'אטים, וגם במקרים אחרים. בגיימר לדוגמא, בפורומים החדשים יש סמיילים נוספים, בדיוק כמו כאן. רק ששם החלון נפתח ומיד נס…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בטא http://www.microsoft.com/israel/windows/windowsmedia/mp10/default.mspx זוהיא גירסא סופית ולא בטא
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
המטרה היא לא לשחזר אלא לראות מה נמחק. אשמ חלתוכנה שתפתור את הבעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי לכולם קודם כל האם ניתן להמיר סרטים בDIVX לVCD בנרו?? ואיך מאפשרים AUTORUN בדיסקים שנצרבים בנרו??? תודה גל
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
למישהו יש מדריך שפשוט מסביר את כל העיקרון ב- MASK בפוטושופ? עדיף כזה עם זיקה לתמונות ולא לעיצוב גרפי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SoapSeller ואני כתבנו תוכנה קטנה שמאפשרת להגדיל חלונות כדי שימלאו חללים פנויים בשולחן העבודה. התוכנה מיועדת למי שיש מסך יחסית גדול עם רזולוציה גבוהה. קישור לתוכנה ניתן לראות שם גם סרטון קצר על תוכנה מקבילה ל Linux שממחישה איך התוכנה שלנו עובדת. תהנו.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מעוניין לדעת על תוכנות טובות ליצירת תצלומים פנורמיים עם ממשק קל!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי FF, ואני מעוניין היפתח לי TAB חדש במקום חלון חדש בקישורים עם _blank. לדוגמא: http://www28.brinkster.com/ghosthunter00 נפתח בחלון חדש, ואני מעוניין שהוא יפתח בטאב חדש. איך אוכל לשנות זאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אז ככה קניתי כרטיס win-tv pvr 15 mce kit יש לי ויסטה אולטימט עם מדיה סנטר התקנתי תכרטיס הכל עובד טוב ויפה אבל כשאני בשיחה עם מצלמה במסנג'ר אז זה מראה שידורי טלויזיה ולא אותי...המצלמה לא נדלקת בכלל.... מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-