תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שהכתב יהיה מודגש ובצבע אחר. אפשר לעשות זה קבוע?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש תוכנה של כרטיס טלויזיה Life view לאקס פי זה כזה טלויזיה ובצד ימין יש כזה שלט עם כפתורים בצבע ירוק ואלה מי שיש לו את זה אני אודה לו מאודדדד בתודה מראש אלירן!
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להכנס למסנג'ר (השם משתמש שמור והסיסמה לא) אני מזין את הסיסמה, והוא לא מצליח להתחבר. מופיעה ההשגיאה הבאה: גם כשאני לוחץ על פתרון בעיות זה לע עוזר, והוא מצליח להתחבר לי רק אחרי איזה 20 פעם שאני מנסה להתחבר מחדש. מישהו יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
חייברה , היה לי אקס פי מותקן , והלך המחשב. אוקיי , אמרתי לעצמי אין לי כוח שוב לאקספי (למרות שנורא אהבתי אותו הוא עשה מדיי פעם בעיות ש2000 לא עושה לי). האופצייה שהשתמשתי בה מלא ב XP היה Auto Hide Inactive Icons On Tray Bar יענו , כשלא משתמשים באיזה תוכנה שעובדת ברקע ומופיעה ב System Tray , אקספי היה פשוט מעלים אותה (למשל תוכנה כמו Kazaa שרצה ברקע ...) יש איזו תוכנה שעושה אותו דבר ב 2000? אני נואש , נמאס לי מ SYSTEM TRAY גדול . תודה =)
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם האם למישהו ישנה תוכנה מומלצת שיכולה להתמודד עם ווירוסים מהסוג הזה שמופצים דרך המסנגר,המסנגר שלי נגוע בסוג של תוכנת ריגול אני מאמין הוא שולח קישורים לכול רשימת התפוצה שלי ללא הודעה ממני,מה י התגובה בעקבות לחיצה על הקובץ איני יודע אך אני יכול לתאק לעצמי,חחח. בכל מקרה יש למישהו תוכנה שאמורה להתמודד עם ווירוסים מסוג זה ולהסירם? תודה מראש עמנואל
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לעיתים אני שומע טסססססס(מין רעש צורם חזק כזה) במקום מה שצריך. שמתי לב שזה קורה למשל בוינאמפ אני שומע שיר הכל טוב, אם אני לוחץ פאוס(מפסיק) ושוב פאוס אז שומע רעשים. אם פאוס ושוב פאוס אז שומע רגיל את השיר... וכן הלאה.. הדרייבר של הקול מעודכן.. מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אממ היום ניסיתי להתקין Java במחשב והופיע לי הError הבא error applying transforms. Verify that the specified transform paths are valid. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
כותרת*** ואים מישהוא יכול להביא לי תוכנה אחרת חוץ מי bs player אני ישמח!!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, נראה שהמחשב שלי התחיל לגמגם. משחקי פלאש היו עוברים ל"הילוך איטי" כל כמה שניות ונראה שלפעמים הדפדפן מגיב לאט באופן כללי. חקרתי קצת וראיתי שלפני שהתחילה התופעה התקנתי SKYPE 4.1 מסתבר שהוא מתקין משהו שנקרא: skype web features והדבר הזה פותח תהליך כל כמה שניות וסוגר אותו מייד. בשורה התחתונה, אפשר להסיר את skype web features דרך הוספה/הסרת תוכניות בלוח הבקרה והמחשב חוזר לעבוד כמו קודם.
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אאוטלוק?
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מחפש שם של תוכנה שאפשר לדבר איתה ב-XP והיא תפתח את מה שאני אומר
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המחשב שלי סובל מאיטיות משמעותית בגלישה באינטרנט (במיוחד לאחר מספר שעות עבודה). לאחר איתחול הבעיה נפתרת לזמן מה. במשחקים אני לא מרגיש שום ירידה בביצועים, רק בשימוש בדפדפן. צירפתי גרף צריכת CPU בשימוש בפיירפוקס. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך תוכנה שתשלב לי לתמיד בין הסרט לכתוביות. תודה מראש אריאל
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי תוכנה לפינוי הראם במחשב שקוראים לה FreeRAM XP Pro התוכנה באנגלית ואני מחפש מדריך אייך להשתמש בה הפעלתי אותה ואני לא יודע האם זה באמת פינה לי מקום בזיכרון השאלה אייך רואים את זה בתוכנה בבקשה תעזרו לי אשמח למדריך בעיברית אם יש
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, כשברצוני לשמור משהו, או לבצע פעולה שכנראה משתמשת בלא מעט זיכרון מתקבלת ההודעה הבאה (מצ"ב צילום מסך). מצ"ב פירוט חומרה של המחשב (זו הדרך שאני מכיר, אני מניח שישנה אפשרות יותר מפורטת...) מערכת הפעלה XP, sp3 מקווה שזה מספיק מידע. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי פנט' 3 800 עם כרטיס וודו 3. הורדתי מLIONHEART את ה-LionHeart_Codecs_Pack_v1.3 שאמור לפתור לי את כל בעיית הצפייה בסרטים. עדיין לא ראיתי סרטים במחשב זה וחיברתי אותו לטלוויזיה עכשיו כדי לראות. בעייתי היא ההגדרות- אחרי שהתקנתי את הגירסה לXP, מה אני צריך לעשות? הנחיות מפורטות יתקבלו בשמחה כי אין לי הרבה מושג בזה (מה אני אמור ללחוץ, להתקין, מאיפה ולאן, ומה אני אמור לראות בחוצצים שבSETTINGS במאפייני כרטיס המסך? ודבר נוסף, איך אני מגדיר TV OUT? המון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הDEFRAG של הויסטה לא מוסבר הוא מסיים לא רואים תוצאות לא כלום יש משהו יותר טוב ? ומומלץ
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאפשר לשלוח איתה פקסים דרך מודם או דרך האינטרט... ואני רוצה תוכנה ולא אתר בבקשה. עזרו לי עם זה בתודה stinger גיא.מ
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי את חבילת office 2007. ויש לי אותו Groove 2007. הוא הוסיף לי למחשב אופציה של sync. איך אני מבטל את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה לשינוי פורמט, למשל מסירטון וידאו עם קול>לפורמט mp3. אני רוצה רק שישמעו את הקול של הסירטון ולא שאני יראה קטע וידאו. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אפשר בבקשה תוכנה להמרת סרטי DVD ל AVI שלא תפגע לי באיכות? תודה רבה...
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-