עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by darkman,

אז ככה אני צריך פלאג אין ל WINAMP שהוא יסגור רק את הWINAMP תוך "X" זמן

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by Snoopy2006,

שלום, בימים האחרונים הנורטון מודיע לי כל הזמן: Attempted Intrusion "MS MSDTC UserAllocate BO" against your machine was detected and blocked Intruder: 211.140.142.118(2277) Risk Level: High Protocol: TCP Attacked Port: 1025 אני רואה שכל ההתקפות מגיעות מסין. האם ייתכן שבאופן אקראי מגיעים אלי או שיש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב (בסריקה אני לא מוצא דבר). האם הנורטון מגן עלי (כי בדר"כ יש פער בין הכתוב ליכולת שלו). מה הייתם עושים (פרמטתי וזה לא עזר)? תודה !

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום יש לי xp והמחשב הוא בן חודש.הבעיה שלי ,שמדי פעם מופיעה לי הודעה :תקלה 32exe ווינדוס נתקל בבעיה וצריך להסגר.זה קורה לי לפעמים כשאני מנסה לפתוח את קובץ המוסיקה בלבד.סריקת וירוסים לא העלתה דבר וגם פרמוט לא הצליח.האם יש תוכנה שמתקנת זאת או משהו אחר?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  4. מה זה אומר? מה עלי לעשות? (אני מפעיל את המשחק, ואז לאחר דקה שהוא פועל זאת ההודעה שאני מקבל...

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  5. Started by גינגית,

יש מישהו שמבין בתוכנה הזאת? נתקלתי בבעיה והגרסה שלי לא נתמכת ע"י החברה

6. Started by edoson,

אני מנסה להפעיל את בתוכנה פרטישיין מגיק 8 ומיד מקבל ERROR... למה? INIT FAILED ERROR 100:PARTITON TABLE IS BAD. יש אפשרות לעשות משהו? דרך אגב, אני לא יודע על שום בעיה עם המחיצות שלי מעולם לא היתה לי בעיה שכזו.

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by pssheba,

אני מנוי באינטרנט ב "בזק בינלאומי" 4 שנים ובחיים בחיים לא היה לי כזה דבר !!!! חיברתי מישהו בחיבור מהיר באמצעות ADSL לאינטרנט דרך בזק בי"ל וברגע ההתחברות הוא חטף 60 וירוסים ו 29 spywares !!!!! אי אפשר היה להכנס לשום אתר !!!!! ניסיתי להוריד AVG אך לאחר מילוי ממושך של שאלון נדרשתי לתת מס. כרטיס אשראי ! זה קרה למישהו ? מישהו יכול להמליץ על אנטי וירוס שיכול להתמודד מול כזו מכה בעת כניסה לאינטרט ? ישנה כתובת לאנטיוירוס חינם ?! תודה !

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  8. צריבה עם צורב חיצוני USB תוצרת LG בדוס. תוכנה להעביר נתונים ממחשב למחשב דרך USB כשאחד המחשבים או שניהם בדוס. מדריך להצלבת כבל USB

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  9. Started by shanibh,

היי, אני מחפש תוכנה שתגביל את הצלילים לאפליקציות מסויימות, לדוגמא אם אני שומע מוסיקה, לגרום לכך שכל שאר הצלילים של האפליקציות האחרות יחסמו שהאקספלורר או הוינדוס עצמו לא יתחילו להפעיל אפקטים ולהפריע למוסיקה, או לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב, שהאייסי והמסנ' לא יצפצפו, בלי לשנות את ההגדרות הספציפיות של כל אפליקציה, אלא בעזרת המנהל צלילים לחסום סאונד של אפליקציות שאני רוצה ולא רוצה...מעין NETLIMITER אבל לצלילים ;D יש משהו כזה או שעליתי על סטארט-אפ? תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by The UnKnown,

in the contact list how can change the left and right buttons... i already chose "dont display this massage again" what can i do ?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  11. אני הרגע סיימתי להתקין את הWIN XP PRO ובקספלורר הוא נותן לי אפשרות לשלוח דרכו מייל,אבל אני לא מוצא את הלינק כמו שתמיד היה לי על הdesktop של הoutlook,ואני לא זוכר איך מוסיפים אותו...מישהו יודע????

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,נשבר לי מפיירפוקס. הוא תופס לי 100% CPU ואני לא מוכן לגלוש בו רק בגלל השם. ותאמינו המחשב שלי חדש,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal מעודכן עם סריקות והכל ואם הגדרות מקסימום ו-Spyware Doctor מעודכן וסרוק. המחשב שלי יכול להריץ יופי את פיירפוקס אבל לא יודע מה יש לו. החלטתי לעבור לאופרה (חוץ מפורומים אוכל לגלוש בו עם כל אתר) ושאהיה בפורומים אהיה אם Internet Explorer (לא קריטי).

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Ido.K,

אז ככה הבעיה היא ככה ברגע שאני מוריד משו ומוחק אותי לגמרי הוא נמחק אבל במאפיינים של הכונן הוא מראה כאילו הוא שם הנפח נשאר אותו נפח מה יכולה להיות הבעיה?! תודה ענקית לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  14. תודה מראש לעוזרים

15. Started by kobibo,

שמעתי שישנה תוכנה קטנה וחינמית היודעת להמיר קבצי DIVX לפורמט של DVD והיא יודעת לעשות את זה דיי טוב . אודה לעזרה מהיכן ניתן להשיג אותה ? ( הזכירו אותה גם בתוכנית זומביט ).

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by בן בליעל,

בכל פעם שאני רוצה לחפש קובץ במחשב שלי אני פותח את חלון החיפוש ובתפריט הצד לא מופיעות לי אפשרויות החיפוש, כלומר לא קיים חלון דו שיח... מצורף קובץ תודה מראש, [attachment deleted by admin]

17. Started by +Eliran+,

קיימת תוכנה להצגת כמות הדיו שיש במדפסת?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. Started by tood,

שלום רב, מחשב חדש לחלוטין (רכשתי לפני שנה וחצי ונשאר ארוז) p-4 asus p4r800 זיכרון 512 .התקנתי תוכנה לבדיקה freemeter ,אחרי כשעתיים עבודה המחשב נכנס להאטה טוטלית בקושי עובר מלניק אחר.התוכנה מראה cpu 100 וסמן אדום.בכדי להמשיך בגלישה אני חייב לאתחל את המחשב . מה הבעיה ? ומה הפתרון? תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  19. שלום, זאת פעם שניה שאני נתקל בתופעה הזו. אני משתמש ב-VLC בכדי לנגן קובץ MKV שהוא בלוריי ריפ 720P, רואים מדהים רק שיש מין ערפל/נקודות לבנות כאלה שרואים כול הזמן. מישהו מכיר את התופעה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by mafisto00,

הסיפיו יוסג' לא כל כך יציב אצלי. ברגע שעל המחשב רצות שתי תוכנות, שהן: mIRC Team Speak 2 הסיפיו יוסג' קופץ בלי הפסקה בין 2 ל 20. נראה לי קצת מוזר. בכל מקרה שאני מפעיל את המשחק Unreal Tournament 99 בנוסף ל Teamspeak and the mirc הסיפיו יוסג' קופץ ל 100 קבוע ולא זז, נשאר שם על 100. הורג אותי המצב, זה מגיע למצב שהמחשב נתקע לי בשלב מסויים של המשחק. עכשיו אני בודק מידי יומיים את המחשב ב SpyBot and Adaware. את שניהם אני מקפיד לעדכן, כמו כן גם את הוינדוס. אין הרבה תוכנות שפועלות ברקע עם המחשב, זה מה שגורם לזה להיות יותר ויותר מוזר. וירוס? אני בספק, נזהר מאוד. באגים? משתדל לנקות כמה שיותר עם התוכנות SpyBot and Adaware. זו החומרה שלי. (CPU) 1-Intel® Pentium® 4 CPU 2.66GHz, 2746MHz…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by r10,

יש לי כמה שאלות: אחרי שהמרתי את החלק הוא התחלק ל 5 חלקים בערך.. האם אני אוכל לצרוב את זה בנרו? 2. הכוביות לא הוספו לי מישהו יודע איך מעלים כתוביות ולהביא לי מדריך.. בבקשה חשוב מאוד!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  22. היי, אני מקווה שאני בפורום הנכון מבחינת השאלה. יש לי גיליון אקסל עם נתונים של המון אנשים, רק שסידרו לי אותו בצורה לא הגיונית. לינק לתמונה http://www.babylon-awaits.com/table.jpg אני צריך לסדר את הנתונים בצורה של טבלה רגילה שם - סיסמה - מין - כתובת - טלפון - אימייל - גיל - הצטרפות ומתחת הפרטים של כל לקוח בשורה חדשה (כמו טבלה רגילה בעצם) הבנתי שזה מצריך פקודת מאקרו כי מדובר באלפי אנשים בגיליון. אני יודע לעשות הדבקה מיוחדת שמסדרת את הנתונים בצורה אופקית אבל לא יודע לעשות מזה מאקרו שיעבוד על כל חלק שאני צריך. תודה מראש גיא

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. היי אני מחפש תוכנה שמראה ב Tray את הטמפרטורה של המעבד ואם יש אז גם של ההארד דיסק וגם של הלוח אם. עדיף שהתוכנה תיהיה פשוטה וקלה ולא תעמיס. תודה רבה אלון

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  24. אז ככה, יש את הדף הזה http://fun.walla.co.il/?w=/6 שאני לא מצליח לשמור שום סרט ממנו עם איזו תוכנה, כגון:WM Recorder, Replay AV וVideoDownloader. למישהו יש שיטה להוציא משם סרטונים? או לפחות באיזה תבנית הם משתמשים בעסק שם? תודה מראש לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  25. אני מעונין להגדיר נגן בפלאש לדוגמא שיופיע לי WINMAP ניסיתי הכל הורדתי כל פלאגאין שקיים בבקשה תעזרו

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים