עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  2. Started by bv_beaver,

אני יודע שהיו כבר שאלות על זה אבל לא הצלחתי לקבל תשובה יש לי בעיה של LOW ID באימיול וגם זה לא ממש מוריד לי משהו ב Bittorrent יש לי ICS עם Switch זה ככה רק ב Client בבקשה עזרה...

3. האם יש המלצות לתוכנה ביעילות של SPY SWEEPER? תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  4. שלום לכולם :] יש לי בעיה כאשר אני רואה וידיאו מאינטרנט תמיד יש השהיה של כמה שניות בין הקול למה שמוצג במסך וזה ממש מעצבן למישהו יש מושג למה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  5. Started by piggy_thrower,

היי האם יש תוכנה חינמית דרכה ניתן לצפות בלבד בקבצי FH בלי שיהיה לי את FREEHAND על המחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. שלום, יש בידי תמונה שאני רוצה לעשות ממנה פוסטר (אין אותה בשום חנות והחלטתי פשוט להדפיס בעבודה של אבא שלי). יש לו שם מדפסת דיי איכותית אך כמובן מדפיסה רק על A4 אם אני לא טועה.. בכל מקרה, הבעיה היא שהתמונה ענקית (1978X2500) ואין לי מושג איך להדפיס אותה . כמובן שההדפסה תיהיה על כמה וכמה דפי A4 אבל השאלה שלי היא איך בעצם "לחלק" את התמונה ככה שהמדפסת תדע להדפיס את התמונה בגדולה המלא ולא תקטין אותה לדף A4 אחד ? ועוד דבר - אני מקווה שאני לא נשמע מטומטם מידיי.. אבל איך ניתן לחשב את גודל התמונה בס"מ ? (1978X2500 ) ? יכול להיות שזה יהיה גדול מידיי ואני חייב לדעת איך עושים את הפעולה.. תודה רבה רבה !

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  7. Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 14:44:45, on 12/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

חבר'ה התצוגה ב-IE7 של העמודים על הפנים, איך אפשר לשנות את זה לתצוגה נורמלית כמו בכל דפדפן נורמלי?

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  9. Started by shaithebest,

שלום חברים וחג שמח לכל עם ישראל נפל עלי מטלה לפרמט מחשב נייח עם לוח של אסוס דגם P4XP-X עכשיו אתם יודעים כל אסוס בעליית המחשב לחיצה על F8 מעלה את רשימת הצורבים וההארדיסקים ובוחרים בכונן בו נמצא הדיסק של ווינדוס והמשך ידוע אבל עכשיו הוא לא נותן לי לעשות boot אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by EL-DiABLo,

אז ככה אני מחפש תוכנה שמשיגה את הסיסמא של האיי סי קיו. מה שקרה זה שהתחברתי מלא פעמים פשוט הקטע הוא שאני עשיתי שהוא לא יזכור סיסמא אוטומטית אלאשאני יכתוב אותה כל פעם! עשיתי הפסקה מהאיי סי קיו באתי לכתוב את הסיסמא והתבלבתי ועכשיו אני לא יכול להתחבר. אני מחפש תוכנה שבודקת בdat files או מה שזה לא יהיה את הסיסמא שלי. יש לי גירסא 2003b pro

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. לאחרונה התקנתי windows 2000 באנגלית במחשב השני. אבא שלי מתלונן שהעמודות באקסל (אלו שממוספרות באותיות) מתחילות ומיושרות לצד שמאל. כאשר עבדתי עם XP בעברית הן היו מיושרות לימין. האם יש פתרון?

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by triple_maxim188,

האם אפשר לראות מצגת שהכנתי בפאורפוינט בדיוידי

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. Started by Norm4nde,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by tintin,

יש לי 2 סרטים על ההארדיסק שאני מנסה לנגן עם POWER DVD 7 ואחד מהם הוא מראה תמנונה אבל לא מנגן,זאת אומרת לא עושה פליי בכלל והשני הוא מנגן בלגים כל שניה רואים מפסיקים רואים מפסיקים וגם הסאונד נקטע כל שניה אני לא מבין מה הבעיה! זה כל כך מפגר. המחשב שלי חדש לגמרי, הדריברים הכי חדשים המסך שלי תומך בHDCP דרך DVI ובתוכנה כל ההגדרות נכונות כולל האצת חומרה של PURE VIDEO של NVIDIA. הורדתי טריילר של WIN DVD סתם כדי לנסות אם אולי זה עובד אבל הוא לא פותח את הסרטים. זה פשוט כל כך מפגר אני לא מבין מה הבעיה ולמה זה צריך להיות כל כך מסובך אחרי שאתה קונה תוכנה חוקית והכל.. זה פשוט בזיון!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by Rule The Pc,

אהלן מתי שאני נכנס לדף הראשי של האתר הFF עושה לי שכאילו זה לינק להורדה....... בשאר הדפים של האתר זה בסדר... בIE אין את הבעיה רק בדף הראשי בFF מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  16. כל מיני אתרים שהם אפילו לא אתרי סקס ההודעה שאני מקבל הם נוסח הבא Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://automail.jdate.com/ovunnoupt_ffjfvqr.html?Match1ID=454966 Blocked categories: Sex/Personals If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it. בתודה מראש פרש

• 7 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by Tov_Tov,

אז ככה, הייתה לי בעיה שלא ממש משמעותית עם ה RAM אבל בכל זאת רציתי לתקן אותה ה RAM היה תמיד יותר מידי גבוה אז אבא של חבר שלי אמר לי שהוא יודע מה הבעיהוהבעיה היא עם ה SVCHOST ושיש PATCH שמסדר את זה בשם RPC UPDATE PATCH, טוב אז התקנתי אותו וישר אחרי שהתקנתי אותו התחילו הבעיות; ברגע שמנסים להכנס ל IE המחשב עובד כאילו הוא עומד להיכנס אבל אחרי כמה שניות הוא מפסיק ו הIE לא נפתח ואותו דבר קרא לי עם ה Norton Anti Virus ברגע שלוחצים עליו שום דבר לא קורא ואפילו כשאני מעלה תמחשב כש ה Norton Anti Virus אמור להיפתח אוטומטית אחרי שנייה הוא ניסגר אין לי מושג מה לעשות ...

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. Started by SHAY951,

שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by Jeka90,

אני לא יכול להפעיל שום סרטון באתר נענע. לדוגמא הסרטון הזה: http://news.nana10.co.il/Article/?A...ypeID=1&sid=126 אני לוחץ על פליי, מחכה וכלום לא קורה. הסרטון פשוט לא עובד. ככה זה בכל הסרטונים באתר נענע. מישהו יכול לעזור לי? תודה. נ.ב: אני כותב את זה בפורום תוכנה כי נראה לי שיש לי איזשהי בעיה בתוכנה במחשב או חסרה לי איזשהי תוכנה ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטונים.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  20. Started by ALÞHA,

אני משתמש בלינקסיס WRT54GL בשילוב קושחת ה DD-WRT v24 SP1, בראוטר ה uPNP מאופשר, אך במסנג'ר משום מה הוא מסרב להזדהות. כרטיס הרשת מקבל כתובת מה DHCP Server בראוטר. ב XP אין שום בעיה. עיצות?... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. השאלה היא איך אני יכול לעשות שמתי שאני סוגר את הפיירפוקס בזמן שיש הורדות פועלות , זה יזהיר אותי לפני שאני סוגר . כי אני תמיד שוכח ואני סוגר ואז ההורדות מסתיימות באמצע

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  22. אהלן אנשים אני צריך מכם עזרה קטנה.... עד עכשיו השתמשתי בNorton Ghost 2003 ויצרתי איתו גוסט מלא פעמים על DVD (למשל Ghost שיתאים לי לכל PC שהוא Bootable ) אבל עכשיו כשיש לי מחשב עם SATA סוף סוף...(הכוונה סוף סוף מחשב חדש יותר)..... התגלה לי ש - Norton Ghost 2003 לא תומך בSATA ....ושאני מנסה להפעיל את הGHOST שיצרתי עם Norton Ghost 2003 על גבי DVD לא יוצא לי כלום מלבד מסך פתיחה של התוכנה Norton Ghost 2003 ואז איזה קשקוש צבעוני והתוכנה נתקעת. אוקיי אז את זה עברתי ...השתדרגתי ל Norton GHOST 14 שאכן תומך בSATA... אבל הבעיה היא שלא מצאתי שום מדריך להשתמש בו...ובתוכנה עצמה לא מצאתי איך לגבות המחיצה לCD כמו שעשיתי בגרסא הקודמת.. אז...לשאלה : :s05: איך אני יכול ליצור GHOST על גבי C…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by Joli,

היא מאבדת את האחריות המעבד או של הכרטיס מסך (כמובן במידה ולא עשיתי OC)? תודה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by ex_,

תודה. עריכה: בלי לעשות mount

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  25. היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.