תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חיפשתי בגוגל אם יש אפשרות כזאת להעביר את הסרגל טאבים ללמטה (bottom) ומצאתי לינק למדריך למסביר איך עושים את זה על ידי עריכה של איזה קובץ הנה המדריך http://kb.mozillazine.org/Move_the_tabbar_(Firefox) בכל מקרה לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד למרות שעשיתי בדיוק מה שכתוב. הגירסה שלי 2.0 יש עוד דרך?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש לפני כחודשיים ויש לי הרגשה שהמחשב עובד לאט אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את ביצועי החומרה ושתגיד לי אם הביצועים תקינים לחומרה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זוכר בב skechup 5 היה חלון שבו היה אפשר לקבוע איך העצם יראה, שקפיות(רואים את מה שיש בתוך העצם), שקיפות מלא , ללא שקיפוץ עכשיו בגירסה 6 אני לא מוצא את החלון הזה. מישהו יכל לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי פתח לאחרונה חברה לאכסון אתרים והוא ביקש מימני שאני אעזור לו קצת בפרסום. אתר החברה הוא: *צונזר* ישנה תמיכה של 24 שעות. תודה על הקריאה.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הורדתי קובץ וידאו (למען האמת, אחד avi. והשני mpg.) באמצעות ++ KaZaA Lite. צפיתי בסרט. נותר עכשיו רק למחוק - אלא של-XP היו תכניות אחרות! אין למחוק! (אני נשמע כמו פושטק?!) הסיבה כביכול: תכנית אחרת משתמשת בקובץ. אבל אין תכנית אחרת שמשתמשת בקובץ! הציעו לי פתרון: למחוק את הקובץ מ-DOS, אבל אני נתקל בקשים עם הרצת DOS עם דיסקט אתחול (כונן C פתאום לא מופיע), אז אשמח לפתרון חדש ;D אגב, הערה קטנה אם מנהל פורום קורא פה: עיצוב כתיבת ההודעה פשוט זוועתי... הייתי מציע שתקטינו קצת את תיבת כתיבת ההודעה, כדי שהטקסט בצד ימין (נושא, סמל הודעה, הוסף תאגים וכו') לא ישבר. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
mustek 1200 ub plus הוא אף פעם לא עשה בעיות היום חברתי אותו התקנתי הכל סבבה אבל שאני ניכנס אליו דרך לוח הבקרה וסורקים ומצלמות רשום ליי במאפיניים שלו שהוא לא זמין...( אבל מזהה אותו) ושאני ניכנס לתוכמת סריקה שקבלתי איתה הוא לא סורק אלה רק כותב פליז וואיט... מישהו יכול לעזור לי..? תודה
-
As i wrote in the title, i need good program to set the UL/DL speeds. And i need series hekp in how to open ports for the e-mule!] Thanks alot!
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מדי פעם שהייתי נכנס לאתרים שאיזשהם פונקציות של ג'בה היו פועלות באתר הCONSOLE של הג'אבה היה נפתח והיה לי כפתור בTRAY...פעם אחת עשיתי V ל HIDE ICON ויותר הוא לא קופץ באתרי הג'אבה...חשבתי שהפעולה תעשה חד פעמי אך כנראה שלא..איך אני מחזיר שהספל יצוץ ? :
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מירנדה לייט 3. אני מקבל הודעות שההודעות שלי לא התקבלו כשאני שולח הודעות לבעלי ICQ6 (למרות שהוא כן מקבל). למישהו יש מושג איך לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
עשיתי פרמוט לפני יומיים, התקנתי SP3 והכל כמו שצריך. כשאני בא להתקין קוד4 מהISO (שהתקנתי איתו מלא פעמים בעבר) זה מפסיק להתקין אחרי 2 דקות, אני לא מקבל שגיאה ולא כלום, המחשב לא קופא. השארתי את ההתקנה לכל הלילה וזה נשאר באותו מצב כמו אחרי 2 דקות מתחילת ההתקנה. אני לא יודע מה לעשות, KSP לא מוכנים לתמוך במשחקים פרוצים למרות שהוסבר להם בעבר שזה עבד מאותו קובץ בדיוק. מה אני עושה?
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה נורמלי שהCPU וה MEM USAGE יהיה כ"כ גבוהים?! הוא נע לי בסביבות 43.428K וCPU 30 ומשהו כנ"ל גם לגביי svchost.exe שתופס שימוש גבוה אשמח לקבל תשובה D: ד.א קניתי דרך הטריידזון שלכם ונהנתי מכל רגע תודה P:
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיצור קובץ זיפ ששומר executable permissions. תודה לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הורדתי גרסה מהאתר שלהם בחינם ועשיתי סריקה- ומשום מה זה לא מוחק את אותם הקבצים והSPYWARS למיניהם. רק בגרסה המלאה אפשר למחוק ספייוורים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
יש לי 3 HD בזמן שאחד היה מחובר ללוח 2 האחרים היו מחוברים לRAID התקנתי XP ועבדתי זמן מה. עשיתי GHOST לHD שמחובר ללוח לHD שמחובר לRAID. הכל עבר כמו שצריך ואז החלפתי את ההרד דיסק שמחובר ללוח לRAID ןזה שהיה מחובר לRAID ללוח. בקיצור ווינדוס עןלה רק שאת הC הוא השאיר לדיסק שהעברתי לRAID והאות שהוא נותן עבור הדיסק שממנו אני עושה BOOT הוא G בקיצור גיליתי שאת ה PAGE FILE הוא שם על הדיסק הישן (זה שממנו עשיתי GHOST) והSYSTEM ב G ולכן אי אפשר היה לשנות אותיות ביטלתי את הPAGE FILE והצלחתי לשנות לC את האות אבל G אי אפשר, בקיצור ניתקתי את ההרד דיסק הבעיתי וניסיתי לעלות עם ההרד דיסק החדש אבל ווינוס נתקע בשלב העליה. אשמח לפתרונות \ רעיונות
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי תמונה שאני רוצה לחרוט אותה על החלון במארז שלי, הידע שלי בתחום העריכה גרוע בלשון המאטה , לכן אני צריך את העזרה שלכם פה. בתמונה (שכבר ניסיתי לערוך אותה קצת) שאתם רואים אני צריך שתעזרו לי להפוך את הרקע של התמונה ללבן ולהקטין במאט את מספר הקווים הלבנים, אבל עדיין לשמר את הרעיון של התמונה בכדי שאני אוכל לחרוט אותה ביתר קלות על החלון. תודה מראש . [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
התקני win7 home איזה תוכנות מומלץ להתקין על מנת להגן על המחשב? ליעל את העבודה? האןם התוכנה עם ה-firwall שwindows מציעים security essential אפקטיבית?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי פרק בסדרה"Largo", הבעיה שהוא בדיבוב לרוסית, אבל עדיין יש אנגלית(הם הקליטו על, וברקע עדיין אפשר לשמוע דיבור באנגלית..) יש אפשרות לקודד מחדש בלי הפס קול ברוסית?? ניסיתי בעזרת "VirtualDubMOD" ולא ראיתי שם אופצייה לקידוד האודיו,זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת להשתמש במחשב כמכשיר טלפון תוך שימוש במיקרופון וברמקולים של המחשב,כהחוגה תוצג על המסך ואולי תהיה אפשרות להשתמש בו כפקס. התוכנה לא תשתמש באינטרנט לשם ביצוע שיחה אלה בקו נזק רגיל כמו טלפון רגיל אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח לקבל לינק. חג שמח :smoke:
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בכל פעם שאני לוחצת על לינק או היפרלינק אני מקבלת הודעת שגיאה של "Application not found". עובדת עם Windows 7 ו- IE 9. חושבת שעשיתי שינוי ב- Add-on של האקספלורר וזה מה שדפק לי את המערכת, שיניתי חזרה אבל זה לא עובד. כשנכנסת להוטמייל דרך www.hotmail.com הכל בסדר. אשמח לעזרה, החבר'ה בפורומים של מייקרוסופט ממש איטיים.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כל מי שמשתמש בכרום בטח שם לב לאפשרות לשמור מנועי חיפוש וקיצורי דרך אליהם (למשל אני יכול לקבוע שדרך ה URL לחיצה על G ואז TAB (ואז טקסט) תחפש לי בגוגל או E ואז TAB יחפש בEBAY וכו') לצערי הרב אם אני מסנכרן את הכרום שלי הוא שומר הרבה דברים אבל את זה לא מישהו יודע האם יש תוסף שמאפשר את זה? [נ.ב למי שיש כרום ולא יודע chrome://settings/searchEngines] תודה מראש אריה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הורדתי ווינאמפ ואת התוסף שלו שהופך מWAV/OGG לFLAC. יש לי דיסק מקורי וכמובן שהקבצים שבאים איתו הם לא אחד מהקבצים הנ"ל. אני לא מצליח לעשות ENCODE. השגתי גם NERO 7 ואני עדיין לא מבין איך מקודדים לFKAC
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
1 2 3 השלישית הכי אחרונה. נעזרתי הרבה בVISOR בשביל העצים והעשבים והשמיים וכל השאר זה פשוט פוליגון מגעיל
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה עם קבצי WMV כשאני מנסה להריץ אותם אני מקבל הודעת שגיאה שחסר לי קידוד לסאונד. כאשר אני לוחץ לקבל עוד מידע (מוביל ל http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/C00D11C7) יש לי מספר שגיאה שהוא: C00D11C7. הורדתי VLC וניסיתי גם משם ולא עזר. התקנתי את הגירסה האחרונה של חבלית K-LITE אבל זה לא פתר את הבעיה. אגב יש לי WINDOWS 7 7600 RTM אבל גם בגירסת ה 7100 RC הייתה לי את אותה הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם יש תוכנה כזאת שאתה בוחר בה תוכנה שתישתמש בזיכרון הפנימי לא בהארד דיסק...?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-