עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש ברשותי כמה סרטי דיוידי של הופעות ואני רוצה להוציא מהם את הקובץ סאונד בלבד ולהפריד אותו מהסרט על מנת שאני יוכל לשמוע אותם בנגן MP3 שלי.... ולכך אני צריך לדעת אם זה אפשרי? ואם איזה תוכנה אני עושה את זה ? ואיך ???

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... שמעתי מאיזה אחד בפורום שאפשר לערוך את קובץ ה-רום של עדכון הביוס ולהוסיף לו את האפשרות למתחים... הבן אדם לא עונה לי משום מה כבר שבועיים להודעות אז החלטתי לפנות אליכם... אם מיש'ו יודע איך לעשות את זה או באיזה תוכנה עושים את זה שיגיד לי בבקשה... תודה רבה לכל קהילת HWzone ולעוזרים ...

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by composite,

שלום. אז לא מזמן קניתי את המשחק 24 ל- PS2, וכמו עם כל משחק שאני עושה איתו, אז עם אותו הגיע הזמן לגבות (זה המשחק הראשון שאני נתקבל בו שהוא יותר מ- DVD5). אני צריך לעשות את זה כי זו הדרך הכי טובה להפעילו על ה- Crystal Chip שלי. הגודל שלו בתור ISO על ההארדיסק הוא 5.8 ג'יגה. DVDShrink לא תעזור כאן. יש איזו תוכנה שכן? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  4. בכל פעם שאני לוחצת על לינק או היפרלינק אני מקבלת הודעת שגיאה של "Application not found". עובדת עם Windows 7 ו- IE 9. חושבת שעשיתי שינוי ב- Add-on של האקספלורר וזה מה שדפק לי את המערכת, שיניתי חזרה אבל זה לא עובד. כשנכנסת להוטמייל דרך www.hotmail.com הכל בסדר. אשמח לעזרה, החבר'ה בפורומים של מייקרוסופט ממש איטיים.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by Kukishin,

מתקין גירסא אחרונה מהאתר שלהם. זה קורה גם ב WIN10 HOME וגם ב PRO. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  6. Started by Born2Kill,

היי, קראתי בעיתון לא מזמן על תוכנה שפועלת בשולחן העבודה. היא עושה מסגרות ואתה יכול להשים את הקבצים במסגרות הללו ואז זה למעשה עושה לך סדר בשולחן העבודה. מישהו מכיר?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  7. Started by davidpo,

יש לי פרק בסדרה"Largo", הבעיה שהוא בדיבוב לרוסית, אבל עדיין יש אנגלית(הם הקליטו על, וברקע עדיין אפשר לשמוע דיבור באנגלית..) יש אפשרות לקודד מחדש בלי הפס קול ברוסית?? ניסיתי בעזרת "VirtualDubMOD" ולא ראיתי שם אופצייה לקידוד האודיו,זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  8. שלום לכולם, בזמן משחק במחשב שחקתי במשחק מאפיה2 ופתאום נתקע לי המשחק מסיבה לא כך כך ברורה ולא זז ולא הגיב כלל, אז אחרי מספר דקות התייאשתי ועשיתי ריסט ואחרי הריסט עלה המשחב ונתקע והוא רושם לי את זה " Verifying DMI POOL DATA " ולא עולה. מה אתם חושבים שהבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  9. Started by אחד שיודע,

שלום לאחרונה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה TubeMster . אני לא מוצא סיבה שזה יקרה כיוון שהשתמשתי בה עד לפני שבוע בצורה טובה. לא זוכר שעשיתי שינוי בתוכנה או במערכת ההפעלה. אני מצרף כאן את הודעת התקלה שמופיעה לי כשאני מנסה להפעיל את התוכנה. בתודה רבה [attachment deleted by admin]

10. Started by yonatanph,

צריך תוכנה לניהול סריקות עם דגש על ease of use. זה מיועד לאחותי שמחשבים זה לא הצד החזק שלה. עדיף חינמית אם אפשר. היא משתמשת בסורק עם פידר של HP ואין לי יותר מידי דברים טובים להגיד על התוכנה/דרייבר שמגיע מHP. ממש הפתיע אותי שHP הוציאו כזאת תוכנה non-user friendly.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  11. Started by ALÞHA,

אני משתמש בלינקסיס WRT54GL בשילוב קושחת ה DD-WRT v24 SP1, בראוטר ה uPNP מאופשר, אך במסנג'ר משום מה הוא מסרב להזדהות. כרטיס הרשת מקבל כתובת מה DHCP Server בראוטר. ב XP אין שום בעיה. עיצות?... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  12. כיום אני משתמש בItunes 9 ,הייתי רוצה לדעת האם ניתן להשתמש בGenius כמשתמש ישראלי,והאם ניתן לפתוח חשבון בitunes ללא כרטיס אשראי. בנוסף אם מישהוא ממליץ על תוכנת מוזיקה יעילה ויפה כמו הItunes וגם חכמה אני אשמח לקבל המלצה-כמובן חוץ מwinamp,windows media .

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by tzahi16,

שלום לכולם.... יש לי בעיה עם קבצי WMV כשאני מנסה להריץ אותם אני מקבל הודעת שגיאה שחסר לי קידוד לסאונד. כאשר אני לוחץ לקבל עוד מידע (מוביל ל http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/C00D11C7) יש לי מספר שגיאה שהוא: C00D11C7. הורדתי VLC וניסיתי גם משם ולא עזר. התקנתי את הגירסה האחרונה של חבלית K-LITE אבל זה לא פתר את הבעיה. אגב יש לי WINDOWS 7 7600 RTM אבל גם בגירסת ה 7100 RC הייתה לי את אותה הבעיה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by Internal,

אני אוהב את התוכנה הזאת ותמיד משתמש בא אבל אני לא יודע בדיוק מי איזה גירסה זה התחיל אבל היא עושה לי יותר מידי בעיות עם קבצי *.wmv בכללי אני משתמש ב קודקים שך K-LITE בדקתי עם ווינאמפ והסירטונים עובדים מושלם אבל אני לא אוהב שאותה תוכנה גם למוזיקה וגם לסרטים אז מחפש אלטרנטיבה או מקסימום תיקון אם מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. שלום לכולם, ניסיתי לקבוע את גודל וצבע הפונט בעת העברה לנמענים אחרים ללא הצלחה,מה גם שהוא מתחיל לי בשמאל, זה כן עובד בעת השבה וכתיבת מייל חדש אבל לא בעת העברה,Word מסומן כעורך דואר.. אשמח להצעות

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. יש לי קבצי X FLV - ותהיתי אם מישהו מכיר תוכנה טובה וזריזה להמרת הקבצים לMP3. תודה רבה, ושבת שלום!

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. למישהו יש מדריך בנושא, אני אשמח ....

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by Nahum2,

אני כל הזמן לא מקבל הודעות שאנשים שולחים לי ב MSN זה קורה גם ב MSN LIVE הרגיל וגם בדיגסבי. אני מריץ WIN7 ULTIMATE 64BIT מעודכן עד הסוף. חיבור של בזב"ל + בזק 10 מגה על נתב אלחוטי + מודם של LEVELONE אין בעיות אחרות בחיבור.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום לכולם כאשר אני מקרין סרטי DVD (פורמט DVD )דרך הWIN MEDIA PLAYER התצוגה אינה על מסך שלם. כאשר משנים את גודל המסך (16/9) למסך שלם בPLAYER עדיין התצוגה אינה מוצגת בגודל מלאה אלה משהו בערך של 50% . בפורמטים אחרים אין בעיה (DVIX -MKV ) האם למשהו יש רעיון? גל

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  20. Started by profiref,

חברים שלום משום מה מישהו כנראה התקין לי בטעות בנייד תוכנה של CYBER SECURITY כל מה שאני מנסה לעשות בכדי להסיר אותה מהמחשב (כולל הסרתה) אני לא מצליח...מישהו יכול לעזור לי ולתת לי סוף סוף תשובה איך אני מעיף את זה מהמחשב שלי ? תודה מרשא אסף

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by -MosHe-,

http://moshe-my.deviantart.com/ תלחצו שם על התמונות להגדלה איך יצא??

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום חברים וחג שמח לכל עם ישראל נפל עלי מטלה לפרמט מחשב נייח עם לוח של אסוס דגם P4XP-X עכשיו אתם יודעים כל אסוס בעליית המחשב לחיצה על F8 מעלה את רשימת הצורבים וההארדיסקים ובוחרים בכונן בו נמצא הדיסק של ווינדוס והמשך ידוע אבל עכשיו הוא לא נותן לי לעשות boot אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by djdodo,

שלום אני רוצה לראות וידאו מסויים אבל כשאני מפעיל אותו אני רואה צבעים לא ברורים (יש תמונה מצורפת) כבר התקנתי את כל הקודקים האפשריים ושאר הסרטים עובדים בסדר גמור אז מה לעשות? תודה

24. Started by composite,

שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by גליל,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת להשתמש במחשב כמכשיר טלפון תוך שימוש במיקרופון וברמקולים של המחשב,כהחוגה תוצג על המסך ואולי תהיה אפשרות להשתמש בו כפקס. התוכנה לא תשתמש באינטרנט לשם ביצוע שיחה אלה בקו נזק רגיל כמו טלפון רגיל אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח לקבל לינק. חג שמח :smoke:

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים