עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בבקשה תעזרו לי אני לא מבין מה כתוב במשפט הבא, כתוב שם מה אני צריך לעשות עם הקובץ SETUP.EXE: " exec setup.exe in unace dir " מה אני צריך לעשות עם הקובץ setup.exe ומה זה EXEC אולי יש שם שגיאת כתיב?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by oren,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. כל מיני אתרים שהם אפילו לא אתרי סקס ההודעה שאני מקבל הם נוסח הבא Norton Internet Security has blocked access to this restricted site. -------------------------------------------------------------------------------- Site: http://automail.jdate.com/ovunnoupt_ffjfvqr.html?Match1ID=454966 Blocked categories: Sex/Personals If you think this web site is incorrectly categorized, visit the Symantec Internet Security Center to report it. בתודה מראש פרש

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by eli24,

שלום לכולם אני צריך קישור\תוכנה לדרייבר של זיהוי כוננן SATA בהתקנת הווינדווס דרייבר,שאוכל להוריד אתו ע לדיסקט 1.44 ולהתקין אתו תוך כדי התקנת הווינדווס... לוח אם: GA-K8VT800PRO דיסק קשיח: WD 80G SATA אני משתגע עם הדבר הזה 3 ימים כבר (לסירוגין) אשמח לפתרון שנה טובה אלי

• 9 תגובות
    • 711 צפיות
  5. אני מחפש תוכנה שאיתה אני יוכל להוריד משחקים ותמונות לפאלאפון שלי דרך USB כמובן

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  6. Started by vinipyx,

מישהוא ביכלל מכיר את החברה הזאת ,עשיתי חיפוש בגוגל ואני לא מוצא כלום תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by zvkel,

לא ידעתי אם לשים את ההודעה הזו כאן או פבורם חומרה אבל חשבתי שכאן היא תקבל יותר חשיפה אז היא כאן יש לי את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט איך אני גורם לכפתורים של ה play , pause שיר הקודם\הבא לעבוד גם בwinamp לא רק במדיה פלייר המגעיל של חלונות?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by miki891,

שלום אני משתמש בתוכנה Studio Version 9 של חברה Pinnacle. אני מנסה להקליט טלויזיה בשביל לימודים. ובסוף אני עורך עריכה וידאו בתןכנה Studio Version 9 אבל יש בעיה. רואים קובץ אחד וסרט מחולק תמונות לחלקים בנפרד. ולא הופך לסרט תמונה אחת. הוא פשוט מתחלק לכמה תמונות סרט. איך עושים שלא יחלק לי כמה תמונות סרט? אני רוצה שיראה סרט תמונה אחת הכל בפנים בסרט. אני נסיתי לבדוק כל מיני כיוונים כל האופשרויות, ולא היצלחתי. מה חסר לי שם? תעזרו לי בבקשה. זה מאוד חשוב לי בץודה מראש מייקל

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by aorpaz,

מצאתי ת סרגל יהאו מאד מאד נוח וגם פתחתי אימייל אצלם הבעיה שמכתבים בעברית [כרגע מפלאפון] מגיעים בגיבריש - ניסיונות של כל הקידודים הקימים אצלי לא הועילו רעיון?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  10. אז כמו ששאלתי ברצוני להתחבר ממחשב מקומי שממוקם בבית למחשב אחר דרך תוכנה כלשהי כאשר ברקע של המחשב הרחוק ניתן יהיה לראות מעקב של מצלמות במעגל פנימי... סה"כ צריך גם תוכנה להתחברות מרחוק וגם תוכנה של ניהול מצלמות פנימיות ואם צריך כרטיס מסויים שיהיה אפשר להתחבר לכמה מצלמות... תודה מראש,

11. שלום לכולם , אולי מישהו מכיר תוכנה קלה שתוכל להקליט את המסך שלי ואחר כך לראות את הקובץ שהוקלט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by zxcvbnm,

איך מווסיפים כתוביות בעברית לDVD-R שאני מוריד מהאינטרנט?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  13. אוקיי יש לי קספרסקי והוא ממש נחמד, הממשק הרבה יותר נוח משל נורטון הקודם שהיה לי, אבל הסריקה המלאה של כל המחשב נמשכת יותר משעה! נכון שיש לי משהו כמו 240 ג'יגה של קבצים אבל יותר משעה זה עדיין המון! מה אפשר לעשות? :-\

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by idanmal,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לעריכת תרגומים משהו קל לא מעצבן וקשה משהו שאפשר להכין תרגומים לפי שמיעה תודה רבה לכולם...

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  15. Started by helga,

אומרים שהתפוח לא נופל רחוק מהעץ...ואז אץ לו רץ לו ביל גייטס ואוסף אותו. ה"השראה" של אפל על מיקרוסופט היא ידועה. כעת מעביר ביל גייטס מצגת על חלונות "ויסטה" ויש תחושה חזקה של דז'ה וו... האם זה צירוף מיקרים??? http://www.metacafe.com/watch/66582/microsofts_forbidden_apple/

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  16. Started by urich,

יש לי בעייה כבר חודש במחשב שהוא נתקע לא זז וכו'. kaspersky לא מגלה כלום. עכשיו כשאני לוחץ ctrl+alt+delete אני רואה system ideal process תופס 99% מהמעבד בעוד שהוא 23 kb והוא לא מתאפס ל0 ניצול מעבד אלא נשאר ככה כל הזמן. מה אני עושה אני ממש לא רוצה לפרמט כי יש לי חומר רב ואין לי איך לגבות חוץ מ20 צריבות

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by ns,

יש לי kazaa lite k ++ והיא לא מתחברת לי בבקשה עזרו.... icq -161371997

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by Eviljelly,

אבל כזאת שמקליטה רק כשיש תזוזה במסך (תוכנת אבטחה כזאת ..) , רצוי חינמית ..

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by avivlevy,

אני רוצה להעביר את המועדפים מFF לאקספלורר 7 ..... יש דרך מיוחד שאפשר לעשות את זה או שאני צריך להעביר את המועדפים של FF למועדפים של האקספורר (ואם ככה אז איפה נמצאים המועדפים של הFF?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by yosef_yaniv,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט שהורדתי. אני מנגן את הסרט ואת הכתוביות ב-BS PLAYER, אבל משום מה הכתוביות נראות בג'יבריש ולא בעברית. יש פתרון למישהו?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by xtract1,

היום בחיפושי ברשת אחרי דברים מעניינים נכנסתי לאתר של AVG וראיתי שיש להם "חבילת אבטחה",דבר שלא היה לי מושג שיש להם. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום התייחסות לכך וגם לא בסטיקים השונים. אני מכיר אישית וגם מההמלצות של האנשים פה את ה-AV של החברה ושמעתי שהוא מעולה. רציתי לשמוע אם מישהו מכיר/ניסה/ראה ביקורת על כל חבילת הבטחה שכוללת לפי האתר של החברה: * Anti-Virus protects from viruses, worms and trojans * Anti-Spyware protects from spyware, adware and other malicious programs * Anti-Spam filters spam and protects against phishing attacks * Firewall protects from hackers הינה קישור http://www1.grisoft.com/doc/products-avg-internet-security/lng/us/tpl/tpl01

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by PuG3o6,

שלום .. חבר שלי קנה מחשב חדש ויש לו בעייה בSPEEDFAN לי יש כמעט אותו מחשברק המארז והלוח שונים.. הבעייה שלחבר שלי הSPEEDFAN מראה רק את הטמפרתורה של הדיסקשייח וזהו... לעומת זה אצלי היא מראה את הכל... תראו בתמונות.. SPEEDFAN אצלי SPEEDFAN אצל חבר שלי פרטי המחשב של חבר שלי

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by black mammmba,

שלום לכם. אני מנסה למחוק קבצי AVI או MPG. והמחשב טוען כי הן בשימוש של אדם אחר או תוכנה אחרת. הפעלתי את המחשב ב"סייב מוד". וניסיתי למחוק. והוא עדין אמר "בשימוש תוכנה אחרת ואדם אחר". פתחתי את המאפיינים של הקובץ. ראיתי לשונית של "הגנה מתקדמת" לקובץ. עכשיו זה קבצים שאני עשיתי. ולא הוספתי לזה הגנה.. ובכל זאת הוא לא נותן לי למחוק. מישהו בבקשה יכול לעזור לי....

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by IlanF,

ראיתי שאפשר לאחד אייקונים לקובץ אחד (לדוגמה בדום 3, בקובץ DOOM3.EXE יש 18 אייקונים) יצרתי כמה אייקונים בפוטושופ ורציתי לאחד אותם לקובץ אחד כמו הEXE של דום 3.. איך אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  25. התקנתי את הגרסת ניסיון של אופיס07 ואני רוצה לחזור למה שהיה לי,איך אני מחזיר?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.