תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי איזה משחק ואני לא מצליך ללפתוח אותו בתוכנה HJ-Split ולא עזר לי http://img146.imageshack.us/img146/5738/26373120.jpg
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום לכולם הורדתי עכשיו NOD 32 גירסא 2.70.032 אבל אני רוצה שזה יהיה FULL VERSION איך אני יכול לשנות את זה?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת רשת פשוטה, והתקנתי את הויסטה 64ניט עכשיו הדרייברים המסופקים לא מתאימים, יש בעיה לא מוסברת. אבל מה שאני שואל, האם יש דרייברים ג'נריים ? איזה WDM ? תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום לכולכם, אני עושה מצגות ב powrepoint באופן חובבני-מקצועי(ז"א לא למדתי אבל אני עושה לאירועים..) עכשיו, כדי להוסיף צליל למצגות הייתי עושה: הוספה-סרטים וצלילים-צליל מקובץ כדי שהמצגת תדע מאיפה לקחת את הצליל הייתי עושה "אירגונים" אחרונים כדי שהמצגת תיקח מהמחשב המסויים הזה.. עלה לי השאלה, אם אני רוצה להכין מצגת עבור בן אדם שלא רוצה שאני אבוא לאירוע עצמו(עד עכשיו עשיתי לחברים קרובים שבכל מקרה הייתי מוזמן לאירוע) ואני לא אוכל לסדר את האירגונים האילו במחשב הספציפי. באימייל אני מקבל כל מני מצגות עם צליל מובנה- איך אני עושה את זה? שותל את השיר בתוך המצגת בלי צורך לסדר כל פעם מחדש??? מקווה שהייתי ברור מספיק וסליחה על האורך... :
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אם כן איך אני מכניס את הכתובת שלו לאימיול שלי,תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני זקוק נואשות לעזרה! ישבתי לעשות עבודה עד 03:00 בבוקר היום . הבעיה היא שפתחתי את הקובץ דרך האוטלוק אקספרס 6 ולא שמרתי אותו בתיקיה אחרת במחשב. במהלך העבודה עשיתי שמירה אבל כעת אני לא מוצא את הקובץ!!! ניסיתי לחפש את התיקיה ואת הקובץ אב לשום דבר לא עוזר... למישהו יש פתרון? בבקשה!!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אהלן מתי שאני נכנס לדף הראשי של האתר הFF עושה לי שכאילו זה לינק להורדה....... בשאר הדפים של האתר זה בסדר... בIE אין את הבעיה רק בדף הראשי בFF מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה נוד32 גירסא 2.12.3 ואני רוצה לעדכן אותה לגירסא מתקדמת יותר כי אמרו לי שעדיף בגלל שיש תיקונים וכו'. נתנו לי את הלינק http://www.eset.com/download/download.htm אבל לא הבנתי בדיוק מה אני צריך להוריד משם?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני יודע שפעם כשרציתי לראות את הסרטים שהורדתי יכולתי ולא הייתה שום בעיה... אבל עכשיו אחרי ששמתי הכל מחדש (היו בעיות בווינדוס לא הצלחתי לפתור אותן אז עשיתי פורמט והתקנתי הכל מחדש) עכשיו אני יכולתי לראות חלק מהסרטים אבל לא היה להם קול (MPEG- מדיה פלייר) אבל DIVXים לא ניסיתי... התקנתי קודקים שהייתי צריך XVID למיניהם MPEG למניהם ומדייה פלייר 9 אבל עכשיו אני לא יכול לראות או לשמוע כלום! בגלל זה באתי לכאן... אולי לכם המומחים יש פתרון לבעיה שלי ? :-[ אני לא יודע מה לעשות.. בהתחלה כשניסיתי לראות DIVXים אז ההסמל של DIVX הופיעה ונעלם בפינה הסרט המשיך לזרום כרגיל אבל בלי תמונה או קול..... עכשיו אחרי שהתקנתי קודקים מתאימים (כן יש לי GSPOT והתקנתי את הקודקים שהיא אמרה לי שאני צריך)…
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רושם את הסיסמא שלי והיא 9 ספרות אבל זה יכול לרשום רק 8 חח מה זה מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שמתעדת את כל מה שקורה במחשב. אני כאילו יכול לצלם את מה שאני עושה במחשב ואז לראות את זה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? תודה, עופר.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
הקספרסקי התחיל להודיע שיש בתיקיית וSYSTEM32 איזשהו קובץ שזה וירוס . ברגע שאני מסמן לקספרסקי למחוק אותו אז המחשב נתקע מידית. עליתי בסייף מוד , וניסיתי למחוק אז הקספרסקי רשם שהוא לא יכול למחוק את הקובץ ואם אני רוצה - delete at system start up סימנתי כן וזה לא עזר. כל פעם שנכנסתי לחלונות הקספרסקי הודיע שוב על הוירוס. ופתאום אחרי כמה ימים נפסקה ההודעה. עשיתי סריקות ובאמת זה מסמן שאין וירוס והכל בסדר והקובץ שזה וירוס כבר לא נמצא. אחרי איזה שבועיים קרק בדיוק אותו דבר . הפעם רק עם טורג'ן בשם אחר אבל באותה תיקיה. השאלה היא מה הסיפור פה .? איך הטורג'ן נעלם פתאום והאם יש סיכוי שזה אותו טורג'ן שמשנה את השם או משהו כזה. אגב ניסיתי למחוק את הוירוס עם עוד תוכנות שהמליצו פה בפורום וזה ג…
-
- 9 תגובות
- 728 צפיות
-
-
משום מה הוא לא מראה לי תמונות.... גם כאשר אני נמצא בתקייה של התמונות ורואים את כולם בקטן גם שאני לוחץ דאבל קלייק על אחד ומראה אותו במסך מלא הוא מראה לי שחור.... אני לא יודע מה לעשות.... וזה ממש חשוב לי... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי....
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מבקש עזרה במציאת תוכנת דואר שניתן לשלוח איתה אי מייל בעברית לארה"ב, חינמית, ושלא מצריכה התקנת תוכנה כלשהיא בצד המקבל, (כמו lingomail למשל) תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
יש ברשותי את Media Splitter Settings שנותנת לי לראות רק קבצי MKV איך אני יוכל לראות גם קבצי TS ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ה-PICASA (תכנה לצפיה,עריכה... של תמונות). העברית מופיעה בה הפוך. ישנה איזו אפשרות שאתם מכירים שתוכל לתקן את הכתב שיהיה ברור? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה שמקטינה לי תמונה ! כאילו יש לי תמונות של 1 וחצי מגה ואני רוצה להכניס אותם לפורום שיכול להכניס עד 250 קב ב אז איך בדיוק אני עושה את זה .... אני בטוח שיש תוכנה אולי אתם יודעים איזה ...
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר הזנת המשתמש והסיסמא באתר והקלקה על התחברות אני מועבר לדף "לא ניתן להציג דף זה". כך גם בסיום רישום חשבון חדש. אני מופנה לדף הנ"ל ולא מצליח להתחבר. התקנתי את פקד ה ActiveX הדרוש, אם זה קשור. כשאני לוחץ על לחצן ההתחברות אני מופנה לכתובת שתחילתה: https://auth.bay.livefilestore.com (סתם ככה גם במיקרוסופט ישראל יש לי בעיה דומה כשאני לוחץ על הבאנר בפינה למטה שמפרסם הורדות של תוכנות וכו'. זה מפנה אותי ל g.microsoft.com.... וגם זה לא מציג שום דף אינטרנט) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מלא זמן מעוניין להריץ את הבנצ' הזה על המחשב שלי אבל אני לא מוצא הורדה , באתר זה מסיים להוריד לי אחרי 100MB במקום 500 עד שפעם אחת הצלחתי להוריד התקנתי וכשאני נכנסתי לתוכנה היא נתקעה לי בחלון הקטן של הזכויות יוצרים וכו'.. אז אפשר בבקשה הורדה לגרסא שכולם משתמשים בה לפרסום תמונות בנעוץ באוברקלוקינג ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2779095,00.html
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, המחשבים מחוברים ברשת עם ראוטר של edimax אישרתי טוווח IP בשני המחשבים ברשת אך עדיין אין גישה ממחשב למחשב. ב zonealarm תחת firewall ניתן להוסיף host/site, IP address, IP range and subnet. אני הגדרתי IP range אך עדיין לא עובד. מה עושים? אגב, כשמנתקים את ZA הכל בסדר. אופיר
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-