תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי את התוכנה Total Uninstall 4. היא מסובכת מדי והיא לא נראת לי נוחה במיוחד. התקנתי את התכונה Revo Uninstaller, והיא נראת לי נוחה וקלה. איזה תוכנה אתם ממליצים לי מביניהם? תמיד כשהייתי מתקין תוכנה מסוימת אז התקנתי אותה דרך Total Uninstall 4, וגם מחקתי אותה משם. גם דרך התוכנה Revo Uninstaller צריך להתקין תוכנה דרכה? הרי התוכנה Total Uninstall 4 שומרת "נקודת זמן" לפני התקנת תוכנה מסוימת, ואז כשמסירים אותה , היא פשוט חוזרת לנקודת הזמן ששמרה. איך Revo Uninstaller עובדת? היא פשוט מוחקת את מפתחי הרגיסטרי וזהו, אין זכר לתוכנה? איזה תוכנה יותר טובה? תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אני יכול להדפיס מספר עמודי PDF באותו עמוד (כמו ב powerpoint שאפשר להדפיס שם מספר שקופיות באותו עמוד)? חיפשתי בהגדרות של ההדפסה ואין לי שום דבר כזה. האם זה קשור למדפסת שיש לי (מכשיר משולב lexmark x63) כי במחשב אחר עם מדפסת אחרת ראיתי שזה כן אפשרי. תודה
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, ההתקנה עברה בשלום בלי שום שגיאות. כרטיס המסך הוא AMD RADEON 6870 עם מנהלי ההתקן האחרונים (אוקטובר 2010). כל שאר המשחקים עובדים מצויין, אבל כשאני מפעיל את התוכנה ולוחץ להפעיל תכלס את ה DEMO או BENCHMARK על "RUN 3D MARK 2011", הנורית בקרה על המסך הופכת כתומה והמסך כבה. יש לציין שבמצב DEMO כן שומעים צליל והכל סבבה. הזוי לחלוטין
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמא לקבצים אישיים מבלי שאף אחד יפתח אותם,או לשים להם קוד כדי לפתוח אותם,או תוכנה שחוסמת אותם והם יפתחו רק באישורי או ע"י סיסמא
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
יש לי קבצי dbx (תקיות האחסון של התוכנה outlook express) הם כבר מקושרים לפרופיל בתוכנה עצמה. הנוד 32 סרק אותם מצא האם מכילים מיילים עם וירוסים, אך הוא לא מצליח להסיר אותם (פעולה דומה על קבצי PST של M-outlook כן עובדת). מחפש תוכנת אנטי וירוס שיודעת לסרוק בתוך קבצים אלו וגם למחוק מתוכם את וירוסים (כמובן אם אפשר להציל את מיילים הנגועים). תודה, טל
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? כי כל פעם שאני נכנס לאתר זה מראה לי את זה ואני לא יודע איך להיפתר מזה וזה ממש מעצבן! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 780 צפיות
-
-
COD6: MW2 יש לי בעיה גראפית מוזרה שלא נתקלתי בה לעולם. אני לא רואה כתב במשחק. המשחק עובד הכל רץ אבל אין אותיות, אין כתב, גם בתפריטים וגם במשחק עצמו. תמונה להמחשה: הורדתי דרייבר עדכני, החלפתי קראק. אין עוד מה משהו שעולה לי בראש שאפשר לסדר את הבעיה. יש הצעות? אני מת לשחק כבר במשחק הזה! כרטיס מסך: Radeon X1950Pro , ע"פ הדרישות אמור להריץ!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, מחפש תוכנת איחוי מומלצת?? במה כדאי לגעת ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
התכנה לא עובדת אצלי טוב (SN שגוי) והכרטיס והדרייבר (TI200, 41.09) לא פורשים את התמונה על כל המסך. אני מחפש תכנה שתעזור לי לראות סרטים מהמחשב בטלביזיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
-
-
יש לי כרגע את הנורטון אינטרנט סקיוריטי שכולל את הפיירוול והאנטיוירוס של נורטון (משנת 2003)... רציתי לדעת כיום איזה אנטיוירוס ופיירוול הכי כדאי לשים במחשב??
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
למי שחיפש ולמי שרצה לזרוק את המצלמה לפח.. GPT או ICam הנה הדרייברים : http://www.cameradigital.co.il/support.asp
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
IE8 עושה ריסט לעצמו (כלומר נתקע) כאשר יש אתר עם עברית בכתובת. יש אתרים שהקישורים בהם הם ככה לדוגמא: http://one.co.il/League/Current/1,1,0,0/ליגת_טוטו אני פשוט לא מבין את האתרים האלו WTF למה לרשום בעברית!?!??! הIE8 נתקע עושה ריסט לעצמו תוך שניה לא מרגישים את זה אבל זה מעצבן. למה זה ככה? כל אלה שיגידו FIREFOX תחסכו ממני את החרא הזה. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
שלום, ראשית עליי לציין כי אני מיואש. ניסיתי כבר הכל כבר 8 שמונה. תחילת הסיפור לפני כחצי שנה. קניתי כרטיס טלוויזיה מסוג LEADTEK WINFAST TV2000 XP RM. בדקתי שהכל עובד דרך תוכנת WINFAST PVR והכל עבד. אני זוכר שהצלחתי להגיע איכשהו לערוץ AV וכך ללכוד את הווידאו מהממיר של יס. ניסיתי לעשות אותו דבר היום. הממיר: כסוף קטן עם לוגו כחול של החברה בצד. החיבורים לממיר: צהוב-בננה ,הצד השני בכרטיס טלוויזיה. שחור-חשמל. לבן-לשקע של יס בקיר. התוצאה המתקבל לפניכם: לא הצלחתי לזכור איך אני מגיע לערוץ ה-AV בתוכנה. אני מיואש
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה יעילה לניקוי קבצים מיותרים (גם DLL) וגם בעלת אפשרות לניקוי של הרגיסטרי. לא חשוב אם היא חינמית או לא, רק חשוב שתהיה יעילה.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום. הקלטתי פגישה מאוד חשובה, מכיוון שעמיתי דיבר בקול חלש, והרשם קול היה על גופי. שומעים את הקול שלי חזק וברור, ואת קולו חלש מאוד. בנוסף יש רעש רקע חזק. האם יש תכנה שיכולה לאזן את הווליום של שני הקולות? להוריד רעש רקע? לשפר את איכת ההקלטה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אהלן מאז שפירמטתי לפני חודשיים שלושה אין לי אנטי וירוס זה יעזור אם אני אתקין עכשיו או שהוירוסים שכבר נמצאים לא ימחקו? אני לא מרגיש שיש לי וירוסים אבל לך תדע האנטיוירוס יועיל אם אני לא אפרמט ואתקין אותו?
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי VISTA והתקנתי חבילת מקודדים עבורה VISTA, כך ש בWMP11 הכול עובד מושלם (וכמובן ב VLC הכול עובד מצוין ) אבל הMEDIA CENTER עדין לא מצליח להתמודד עם כמעט אף קובץ... מה אני צריך לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ברשותי מחשב מסוג COMPEQ וכשאני מקבל אי מייל עם קובץ מצורף ורצוני רק לפתוח אותו ,המחשב לפעמים לא שואל האם להוריד או לפתוח הוא ישר שואל לאן להוריד את הקובץ. תודה,
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שאני מפעיל ת EMULE יש מסך כחול אחרי כמה דקות זה הקוד שלו 0x0000008e(oxcoooooo5,0x8181a0ec,0xedba1920,0x00000000) 1 לא לתת יחס לספרה 1 זה כדי לישר תסוגריים תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרטונים בוואלה או בספורט 5 וזה פשוט לא עובד.. ניסיתי להתקין Plug-in של ווינדווס מדיה פלייר אבל עדיין זה לא עובד.. במקרה של ספורט 5 עכשיו יש קול אבל עדיין אין תמונה. ועוד משהו.. יש אפשרות לעשות בסימניות בפיירפוקס שאם פותחים תיקייה אחת השניה תיסגר אוטומטית כמו באינטרנט אקספלורר? זה דיי מציק לראות שורה ענקית של מועדפים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
בגירסא החדשה הם שינו שם הכול ואי אפשר "לסנן" תכנות רדיו לפי כמות מאזינים אלא רק לפי ג'אנר. WTF??? זה פשוט גרוע! אני פשוט רותח איך לעזאזל אני אמור למצוא את כל התחנות שאהבתי פעם??
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ומה יותר עדיף K-Lite 2.52 full - 11MB K-Lite 1.36 MEGA - 22MB ???
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-