תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלטIR ישן מכרטיס טלוויזייה של PINNACLE ואני לא יודע איך להפעיל אותו.. הוא מתחבר לCOM ואני רוצה להפעיל אותו עם השלט מדיה סנטר שלי יש איזה תוכנה פשוטה כלשהיא שמאפשרת לי לקבוע לכל כפתור שאני לוחץ פקודה כלשהיא, או לחלופין ,משהו שיהייה יותר טוב:האם יש תוכנה שמאפשרת לי להוסיף פלאגין מוכן שמתוכנת לשלט של המדייה סנטר?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
הורדתי גרסה מהאתר שלהם בחינם ועשיתי סריקה- ומשום מה זה לא מוחק את אותם הקבצים והSPYWARS למיניהם. רק בגרסה המלאה אפשר למחוק ספייוורים?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה p-07-0100 irql: 1f SYSVER 0xff00024 NT_KERNEL error 1256 KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ועל שולחן העבודה אני רואה 2 קיצורי דרך שאף פעם לא היו קודם 1.Help and Support Center 2.Windows Update וגם כונן C שלי (כונן המערכת) מלא בקבצי TMP עם קרוב ל-3500 קבצים בשם Pos1,Pos1a,Pos1a0,pos1a1 וכן הלאה והמחשב זוחל בצורות מטורפות ובכל פעם שאני פותח את האקספלורר מתחילים להיפתח לי טאבים ריקים אחד אחרי השני עד מצב של היתקעות. ניסיתי לחפש קצת מידע על הבעיה אבל לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
ככה הכרטיס מובנה על הלוח אם ואני לא יודע איזה הלוח הוא של msi והדיסק נשבר איך אני יודע מה הקול בבקשה רשום על הדיסק למטה version 8.23 a תסיגו לי את הדריוור של הקוללללללללללללללללללללללללללללל תודה אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שאלה בנושא שמירת מצגת OWERPOINT. הכנתי מצגת שנפחה 15 מגה וניסיתי לשמור אותה תחתSAVE AS POWERPOINT 97-2003 .להפתעתי קיבלתי קובץ שנפחו 172 מגה.מה עלי לעשות כדי לפתור הבעיה? תודה חיים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
או לפחות של הכרטיס מסך והמעבד? אם אפשר לינק בבקשה.. ועוד משו, איך אני יכול לדעת אם הספק שלי עומד בעומס? זתומרת יש איזשהי תוכנה שיכולה להגיד לי כזה דבר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך כתבתי לכם שיש פרסומת מעצבנת שמפריע לי לא הצלחתי להסיר אותה אז ככה ... זה מחליף אוטמטת את אתר הבית שנתפח ועם האקספלור נפתח לי 2 טול באר ו2 פרסומות ורק אחרי שאני מבטל אותם אני יכל לגלוש ! זה כזה מעצבן ככה לכל אקספולרר
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין תוכנה מסויימת ועוד לפני שמתחילה ההתקנה קופצת לי ההודעה המצורפת קובץ ההתקנה לא פגום בוודאות . מה יכולה להיות הבעיה או מה אפשר לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב כמו שכתוב בכותרת, זה בעצם מה שאני צריך כלומר תוכנה שכותבת בקובץ טקסט את מבנה התיקיות והתת-תיקיות של התיקייה שאני בוחר רצוי שהתוכנה תרשום ליד כל קובץ גם את הגודל שלו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני יודע שפעם כשרציתי לראות את הסרטים שהורדתי יכולתי ולא הייתה שום בעיה... אבל עכשיו אחרי ששמתי הכל מחדש (היו בעיות בווינדוס לא הצלחתי לפתור אותן אז עשיתי פורמט והתקנתי הכל מחדש) עכשיו אני יכולתי לראות חלק מהסרטים אבל לא היה להם קול (MPEG- מדיה פלייר) אבל DIVXים לא ניסיתי... התקנתי קודקים שהייתי צריך XVID למיניהם MPEG למניהם ומדייה פלייר 9 אבל עכשיו אני לא יכול לראות או לשמוע כלום! בגלל זה באתי לכאן... אולי לכם המומחים יש פתרון לבעיה שלי ? :-[ אני לא יודע מה לעשות.. בהתחלה כשניסיתי לראות DIVXים אז ההסמל של DIVX הופיעה ונעלם בפינה הסרט המשיך לזרום כרגיל אבל בלי תמונה או קול..... עכשיו אחרי שהתקנתי קודקים מתאימים (כן יש לי GSPOT והתקנתי את הקודקים שהיא אמרה לי שאני צריך)…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אין אפילו לחצן "עבור אל"
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
חברים תקשיבו יש לי בעיה היה איזה מישהו שכתב באיזה פורום באיזה אתר על התוכנות האלה יש לי אקס פי ורצתי גם לשים את אלה שהוא הכין וגם להכין משלי אז הינה הדברים שאני צריך 1.בבקשה מי שיכול קישור להורדת כל אחת מהתוכנות האלה 2.מדריך כלשהו איך מכינים ואיך שמים..... אז מצטער על הבקשות ותודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום . עכשיו גלשתי באינטרנט ופתאום המוזיקה הפסיקה לנגן . נכנסתי להגדרות של הווליום ואני לא יכול לשנות שם שום דבר . איך אני יכול לסדר את זה ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ואני רוצה להעביר את כל המועודפים שלי איך עושים זאת ניסיתי ולא יכולתי לפתוח את זה מהדיסק און קי תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת האם מישהו מכיר בארץ, חברה שמתמחה בבניית מפרטים לצורך עבודה של Post production? הכוונה חברות כדוגמאת - boxx, lantech , cad2 וכדומה שמתחמות במיוחד במחשבים לצורך אנימציה תלת מימדית, קומפזטיניג, חוות רינדור וכדומה? אשמח לדעת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי GIF ואני רוצה להפוך אותם לקובץ PDF מישהו יודע איך?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
-
היי אנשים אני צריך תוכנה שמקטינה לי תמונה ! כאילו יש לי תמונות של 1 וחצי מגה ואני רוצה להכניס אותם לפורום שיכול להכניס עד 250 קב ב אז איך בדיוק אני עושה את זה .... אני בטוח שיש תוכנה אולי אתם יודעים איזה ...
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי לכם, מחפש את הנורטון קומנדר או תוכנה דומה להעתקת קבצים בדוס. איפה אפשר להוריד? יש תוכנה כזו שתומכת בכבל מוצלב או בכבל פרללי (laplink)?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אוכל לחסום את הגישה לפורנוגרפיה. חשוב לי שתהיה תוכנה כמה שיותר קלה ושקטה, זאת אומרת שלא ירגישו שהיא מותקנת, ומצד שני שלא תחסום לי גם את ynet.... שאלה נוספת היא אם יש תוכנה שמסוגלת לחסום את הגישה לפורנו גם באימיול ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מלא זמן מעוניין להריץ את הבנצ' הזה על המחשב שלי אבל אני לא מוצא הורדה , באתר זה מסיים להוריד לי אחרי 100MB במקום 500 עד שפעם אחת הצלחתי להוריד התקנתי וכשאני נכנסתי לתוכנה היא נתקעה לי בחלון הקטן של הזכויות יוצרים וכו'.. אז אפשר בבקשה הורדה לגרסא שכולם משתמשים בה לפרסום תמונות בנעוץ באוברקלוקינג ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מנסה לגרום לADDONS MANAGER להראות "כמו שאני רוצה"(מב שיש לי בFF3.6 ולא כ"כ מצליח, מצאתי STYLE שעושה בגלול מה שאני רוצה אבל עושה דברים נוספים שאני לא ולא הצלחתי לבודד את חלקי הקוד הרלוונטיים. הSTYLE שמצאתי: http://userstyles.org/styles/36762/addons-manager-steel-fx4-mf הסברים נוספים בתמונות: המצב(הרצוי) בFF3: המצב (המצוי)בFF4: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחובר דרך הכבלים ב 1.5Kb לקחתי ספק של נטויז'ן גם 1ץ5 אבל משום-מה התוכנה לא ממש רוצה לעבור את ה-20 KB יש מה לעשות בנידון???
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-