תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך מסירים עיניים אדומות בphotoshop 7?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
NERO, WINDVD ....??? ולמה? ומה ההבדל בין נרו 6 ל7? ???
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב, כבר כמה ימים שחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם, כגון: כתבות ב ynet, אתר אנארג'י, sratim.co.il ועוד פשוט לא עולים. זה מחרפן אותי לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש ג'אווה, פלאש פלייר, דרייברים אבל שום דבר פשוט לא עוזר. זה גם קורה בכל הדפדפנים שיש לי (מוזילה, כרום ואקספלורר). אני ממש מיואש ומדוכדך. אנא עזרו לי המון תודה
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
איך אני יודע שאני לא מוחק קבצים חיוניים כי שמעתי ממישהו שהוא מחק דברים חיוניים והוא היה צריך לפרמט את המחשב מחדש,אחרי שהתוכנה סורקת היא נותנת הודעה למשל: 100 new objects אז איך אני יודע שהיא לא מתכוונת לקבצים חיוניים? או שהיא רק מחפשת זבל,פרסומות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
רכשתי רישיון לשנה לקספרסקי 2012 (אינטרנט סקיוריטי) לאחר ההתקנה והאקטיבציה הפעלתי את היוטורנט להשלים כמה הורדות (מהאתר טורנטליץ') המהירות ירדה פלאים לאיזור ה 1-10KB יש הגדרות מיוחדות שאני צריך לבצע ביוטורנט או בקרספסקי? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש פקודה כזאת אני זוכר מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול אם בקיובייס אפשר לייבא\לייצא תוכניות אפקטים ? כאילו כמה אפקטיםvst ביחד שמכוונים מראש ?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שאלה : האם יש איזה שהיא דרך לפתוח מאקרו דרך הרשת. הכוונה היא כזאת : יש לי תבנית ב WORD שיש בא מאקרו, הבעיה היא שאם אני פותח את התבנית מהרשת, המאקרו לא עובד. בכלל, אם התבנית לא נמצאת בספריה מאוד ספציפית, אז המאקרו לא עובד. למישהוא יש מושג איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למשל אם אני רוצה לדעת איזה קבצים הוספתי לתיקיית שירים לפני ארבעה חודשים
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי windows 2000 באנגלית במחשב השני. אבא שלי מתלונן שהעמודות באקסל (אלו שממוספרות באותיות) מתחילות ומיושרות לצד שמאל. כאשר עבדתי עם XP בעברית הן היו מיושרות לימין. האם יש פתרון?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
לפני שבוע בערך כתבתי לכם שיש פרסומת מעצבנת שמפריע לי לא הצלחתי להסיר אותה אז ככה ... זה מחליף אוטמטת את אתר הבית שנתפח ועם האקספלור נפתח לי 2 טול באר ו2 פרסומות ורק אחרי שאני מבטל אותם אני יכל לגלוש ! זה כזה מעצבן ככה לכל אקספולרר
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ניסתי להתקין את NetLimiter בשביל להבין ולשלוט במהירות החיבור שלי אבל (מה לעשות, אני NOOB עם התוכנה) היא חוסמת לי את כל הגישה לאינטרנט אחרי שאני מתקין אותה איך אני מתקן את זה? ואיך אני משתמש בה בכלל? אני משתמש ב1.30
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם קיימת תוכנה שתדליק תמחשב בשעה מסוימת ותפתח תוכנה בשעה מסוימת ? בעקרון אני רוצה להפוך תמחשב לשעון מעורר עם המערכת רמקולים שיש לי פה לשים על פוול ווליום ושבשבע בבוקר המחשב ידליק יפעיל איזה טראנס על פוול ווליום ואני יתוערר תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לאחר שחטפתי וירוס קטלני במחשב החלטתי לרכוש אנטי וירוס ואני צריך המלצה. חשוב לי שיהיה נוח לתפעול ושלא יכביד יותר מדי על המערכת.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי ברשותי הפירוול של ZoneAlarm pro אז האם כדאי לי להתקין אותו על המחשב או את הפירוול של ווינדוס? ואם אני מתקין את הZoneAlarm pro מה אני צריך להגדיר בו כדאי שיחסום לי בצורה הטובה והנוחה ביותר כל מיני שטויות מהרשת ופורצים? תודה מראש Install
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צופה בטניס בדפדפן כרום הוידאו אני בוחר מרוסיה שמגיע ב- HD את הקול אני רוצה מישראל שמגיע כמה שניות מוקדם יותר איך ניתן להתאים לוידאו מרוסיה את הקול שיגיע כמה שניות מאוחר יותר ? או איך רושמים זאת לגוגל להצעה לשיפור ?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שאני מפעיל את NERO לוקח לו כמעט 2 דקות לזהות את הצורב. איפה התקלה? התקנתי לא מזמן XP PRO ובהתחלה הNERO זהה את הצורב בשניות, אבל אז עדכנתי כמה דרייברים, וזו התוצאה יש למישהו הסבר?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן מתי שאני נכנס לדף הראשי של האתר הFF עושה לי שכאילו זה לינק להורדה....... בשאר הדפים של האתר זה בסדר... בIE אין את הבעיה רק בדף הראשי בFF מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי מה קורה אני מחפש מדריכים טובים ועם אפשר בעברית לתוכנה Macromedia Dreamweaver MX 2004 בשביל שאני אוכל לבנות אתרים ואם אפשר מדריך מפורט על איך לבנות אתר בתוכנה שלב אחר שלב תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני לא יכול להפעיל שום סרטון באתר נענע. לדוגמא הסרטון הזה: http://news.nana10.co.il/Article/?A...ypeID=1&sid=126 אני לוחץ על פליי, מחכה וכלום לא קורה. הסרטון פשוט לא עובד. ככה זה בכל הסרטונים באתר נענע. מישהו יכול לעזור לי? תודה. נ.ב: אני כותב את זה בפורום תוכנה כי נראה לי שיש לי איזשהי בעיה בתוכנה במחשב או חסרה לי איזשהי תוכנה ובגלל זה אני לא יכול לראות את הסרטונים.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
ניסיתי מספר פעמים להתקין את נגן הפלאש גרסה 8 של חברת מקרומדיה. באופצית "הוספה/הסרת תוכניות" הנגן מופיע לי כמותקן אך עדיין לא פועל לי הפלאש באתרי פלאש באינטרנט שוב רק במערכת 64 ביט ומה שמאוד מוזר שבמשך היום זה כן פעם על ה64 ביט לא שיניתי כלום במחשב ואפילו שיחזרתי אותו לאתמול כדי להיות בטוח ועידיין אין פלאש ניסיתי להסיר את הנגן ולהתקין מחדש אבל הווינדווז לא מאפשר פשוט אין תגובה שאני לוחץ על הסרה אני אובד עצות בבקשה לכל המבינים בדבר אשמח לעצתכם ועזרתכם בתודה מראש predator_008
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התקנתי רק עכשיו את התוכנה.! מה עושים יש פה הגדרות וכל מיני שטויות??!?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-