עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by OgANDi_BoY,

או קיי אנשים תקשיבו אני הבאתי למחשב שלי הארד דיסק חדש התקנתי ווינדוס SP2 הכול בסדר אבל שהורדתי איי סי קיו הוא לא היתחבר לי למה?? ואני משתמש בפיירוול של ווינדוס ואישרתי את האיי סי קיו תוכנות אחרות כן היתחברו לי רק זה לא הורדתי את החדש וגם את 2003 פרו שניהם לא מתחברים נסיתי גם בלי פיירוול ... לא מתחבר .. למה? ???

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  2. Started by MDK,

יש לי מעבד amd athlon xp 1800 512mb DDR333 Samsung chips WESTERN DIGITAL 80gb 7200RPM 8mb cache קיבלתי ככה: מעבד - 4083 זיכרון - 3002 הרד דיסק - 975 האם זה טוב או לא? :

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by Gimel,

לפני כמה ימים, נראה שהמחשב שלי התחיל לגמגם. משחקי פלאש היו עוברים ל"הילוך איטי" כל כמה שניות ונראה שלפעמים הדפדפן מגיב לאט באופן כללי. חקרתי קצת וראיתי שלפני שהתחילה התופעה התקנתי SKYPE 4.1 מסתבר שהוא מתקין משהו שנקרא: skype web features והדבר הזה פותח תהליך כל כמה שניות וסוגר אותו מייד. בשורה התחתונה, אפשר להסיר את skype web features דרך הוספה/הסרת תוכניות בלוח הבקרה והמחשב חוזר לעבוד כמו קודם.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. Started by Assassin,

שלום, היום נדבקתי בוירוס בשם generic_c. שאני פותח את המחשב אני מקבל את ההודעה הזאת: ואחר כך שאני נכנס לאיטנרנט מוצגת לי ההודעה הבאה: ראיתי עוד מישהו בפורום שנתקל בהודעה הזו אבל לא ממש עזרו לו.. אבל אצלי זו לא הבעיה היחידה,ברגע שאני פותח את האיטרנט הAVG מתריע על מספר וירוסים בשם generic_c עם סיומות שונות. אני מוחק את הוירוס והוא חוזר. גם אחרי שאני סורק את המחשב ואני מוחק את הקבצים המסוכנים עדיין לא עובד האינטרנט והוירוס לא מפסיק להופיע בכל פעם שפותחים את הדפדפן. ניסתי להשתמש בעוד כמה תוכנות שלא עזרו. איך אפשר להיפתר מהוירוס? תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום לכולם יש לחבר שלי בעיה שהיא שהדפדפן[גם האקספלורר וגם הFF] לא מציגים סרטונים באינטרנט.. מה יכולה להיות הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה לכולם, אבי.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. Started by adlanm,

כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?

7. אני יודע שיש דבר כזה ... יש לי משהו שמתחברלדפדפן הרגיל של ה WINDOWS ואני רוצה תוכנה רגילה שמשיע רדיו בטוח יש... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by barlevi321,

שלום לכם!! רציתי לשאול איך אני צורב פעם שנייה על דיסק שצרבתי עליו כבר חומר, אבל שאחרי הצריבה השנייה על אותו דיסק הקבצים שהיו לא ימחקו לי ? (הכוונה שאחרי הצריבה יראה לי את הקבצים של הצריבה הראשונה והשנייה ביחד, מבלי לעלות על החומר בצריבה הראשונה). בתודה מראש בר לוי!!!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by J.allmighty,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2779095,00.html

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  10. Started by luiza,

שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, תהיתי אם יש תוכנת אנטיוירוס שאפשר להתקין על ההארד דיסק עצמו? תודה

11. שלום, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4, סוקט 478 וכרטיס מסך חדש שרכש ATI RADEON HD3650 AGP X8 512MB DDR2 של HIS. באתי אליו להתקין לו את הכרטיס. לפני כן, הפעלתי את המחשב עם הכרטיס הישן , הסרתי את הדרייברים מהוספה או הסרה של תוכניות. (Windows Xp pro). לאחר מכן כיביתי את המחשב, הסרתי את הכרטיס והרכבתי את החדש. כשהפעלתי את המחשב, הופיע הודעה שעליי לחבר את הכרטיס למקור מתח נוסף. הופתעתי, אבל מצאתי פתרון, חיברתי את המתח של כונן הפלופי. הכל עלה וראו תקין. חוץ מהדרייברים שמשום מה לא הצלחנו להתקין. בנסיון להתקין את הדרייברים מהדיסק, מופיעה שגיאה המציינת שהחומרה / מערכת ההפעלה שברשותך לא תואמות לדרייבר. נסינו מאתר ATI, מאתר HIS וכלום לא עזר, נתקענו בלי דרייבר לכרטיס חדש. וכיודע לכם, לל…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  12. Started by penny1,

שלום לכולם איני יודע אם זה הפורום המתאים אבל מזה הרבה זמן אני מנסה לפתור בעיה שיש לי באתר של NBA.COM סרטוני הוידאו באתר זה רצים אצלי במחשב וגם במחשבים אחרים שניסיתי באופן מקוטע מישהו עוד נתקל בבעיה הזו? היש דרך להתמודד עם זה? תודה לכל מי שיעזור

13. אני מחפש תוכנה עם עדכונים של מייקרוסופט לווינדוס XP כדי שאני לא יצתרך להוריד מהאתר שלהם (העדכונים לא עובדים וזה לא קשור לserial או validation tool)

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  14. אני לא מוצא את גרסת הטריאל של dreamweaver באתר של adobe... הטריאל בכלל קיים?

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by oren,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזו דרך חינמית להתחבר ל-mIRC מאחורי פרוקסי או משהו בסגנון, כך שאני אתחבר עם IP של הפרוקסי וכך אוכל להתחבר לשרתים בהם יש לספק שלי Ban. כמו כן, על מנת שסורקי פורטים למיניהם, לא יוכלו לעלות על ה-IP שלי. תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by x-dude,

DIVX 6 יצא,נשמע ממש נחמד על הנייר,נראה איך הוא יתנהג במציאות אפשר ליצור תפריטים,תרגום,chapter points www.divx.com WINDVD 7,לפי דעתי נגן הDVD הכי טוב שיש בשוק כיום,משופר עם עוד כמה דברים קטנים בסאונד ובווידאו,אבל החדשה הגדולה היא שהתוכנה תומכת ב DIVX 6 ובפורמט החדש H.264 (שעוד נשמע אליה הרבה מתי שה HD-DVD וה BR יכנסו לשוק) http://www.intervideo.com/jsp/WinDVD_Profile.jsp

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by maverick,

מישהו יודע איך אפשר לחזור מאקספלורר 8 ל-7 הישן והטוב?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by nimrodim,

האם ניתן להשתמש בפורטים מתחת ל 1024 לתוכנות P2P? האם ניתן להשתמש בפורט 80 לתוכנות P2P או שצפויות איזה שהן בעיות?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. שלום קיבלתי לא מזמן מחשב חדש. הכל עובד טוב בגדול. יש לי בעיה מוזרה עם הכונן האופטי שלי ( GH22NS30 של LG ): כשאני פותח את הכונן לראות את הקבצים שיש עליו כל הקבצים נראים כאילו הם דפי אינטרנט (כלומר, יש אייקון של דפי IE במקום כל ציור קובץ אחר). אם מסתכלים טוב, רואים שמתחת לציור של הדף אינטרנט יש את הציור האמיתי של הקובץ שאמור להיות, אבל כמעט ולא רואים אותו. למרות הבעיה באייקונים, כל הקבצים פועלים כמו שצריך והכונן עובד מהר וטוב. זה רק הבעיה של האייקונים. אם זה איכשהו קשור, אז בכוננים וירטואלים זה לא קורה לי. מבחינת דרייברים, עשיתי חיפוש של הוינדוס לדרייברים חדשים יותר והוא לא מצא. רעיונות למישהו? תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by bennybid,

שלום לכולם, לפני יומיים bluestacks עבד לי מצוין ואילו היום אני פותח אותו והוא יש נסגר. ניסיתי פעמים רבות לתקן את הבעיה אבל היא לא הסתדרה. אשמח מאוד מאוד אם תעזרו לי שיהיה לכם יום מוצלח ותודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. Started by aviramgo,

יש לי עכשיו חלון לבן על המחשב של אינטרנט ואני לא יכול לצאת ממנו ניסיתי בכל דרך אפשרית וגם ניסיתי לכבות אותו ולהדליק אני לחוץ מאוד בקשר לזה כי זה מחשב חדש ומערכת ההפעלה שלי היא ויסטה. אשמח לתשובה שאני יוכל לצאת מהחלון הזה. נ.ב:גם לא רואים את שורת הכתובת וכו'...

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  22. ניסיתי להיכנס לכול מיני צ'טים , או שזה כותב שזה Disconnected. או ERROR או שבכלל לא מצליח להתחבר :-\ מה עושים?

23. Started by sbtgn1,

יש לי משחק מכווץ (בכמה קבצי RAR ) בLAPTOP על הLAPTOP אין בעיה לפתוח אותם כאשר אני מעתיק את הקבצים ל HD חיצוני ומנסה לפתוח אותם מה HD החיצוני שהוא מחובר למחשב הנייח עדיין אין בעיה אבל כאשר אני מעתיק אותם ל HD הפנימי () של המחשב הנייח ומנסה לפתוח אותם משם הוא מודיע על CRC ERROR תמיד גם על אותו קובץ איפה יכולה להיות הבעיה (הרצתי בדיקה על ה HD הפנימי וזה לא שינה כלום) ניסיתי כמה פעמים להעתיק את הקובץ וזה לא עזר

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. Started by darkman,

אז ככה אני צריך פלאג אין ל WINAMP שהוא יסגור רק את הWINAMP תוך "X" זמן

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  25. לא מצליח להתחבר אליהם מאז שעברתי לאיי פי קבוע הבעיה קשורה במקרה לזה או שאצל כולם לאחרונה יש בעיית התחברות לכל שרתי RAZORBACK ? 3.0 3.1 וכו' ... ?

• 4 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.