תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין winrar גירסה חינמית לגירסה שעולה כסף?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לניקוי הרג'יסטרי. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי בעיה בהפעלת VNC Viewer. כשאני מנסה להתחבר עם IP או HOST אני מקבל הודעת שגיאה : ReadExact: Socket error while reading ההודעה הזו מופיעה אחרי 10-15 שניות (עד אז יש מסך שחור). אני משתמש ב XP עם פיירוול מובנה ומאחורי ראוטר. יש למישהו רעיון \ פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בטעות מחקתי ללא פרמוט את אחת המחיצות שלי במחשב דרך המסך הכחול של התקנת WINODWS XP (עשיתי DUAL BOOT עם 7 והייתי צריך לסדר את המחיצות). בDISK MANAGMENT ב WINDOWS7 הוא מוצג לי כLOGICAL DRIVE, מסוג RAW. אני משער שכל הקבצים עדיין שלמים היות שלא נגעתי במחיצה הזו ולא מחקתי שום קובץ ממנה. ניסיתי לעשות CHKDSK /r דרך הCMD אבל שכחתי שזה לא עובד עם פורמט RAW :\
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני במשך הרבה מאוד זמן השתמשתי באמיול והוא עבד במהירות סבירה בחודש האחרון הוא מוריד במהירויות נמוכות גם לאחר פירמוט ולמרות שאני בhigh-id גם במודים האחרים האימיול מוריד לאט למישהו יש פתרוןן?
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כמה שאלות... נרו 6 יכול לעבוד בWIN98SE ? אני יכול להוציא רק את תכונת הIMAGEDRIVE של נרו ולהפעיל אותה בWIN98SE? אם כן איך? אם כל התשובות לשאלות האלה הם "לא" , אז מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותה פעולה של הIMAGEDRIVE של NERO? *היא מדמה כונן תקליטורים במחשב, שבו אפשר לפתוח תמונות (ISO וכאלה...), ישירות מהארדיסק. תודה מראש lazy-bones
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני בטוח שקיימת תוכנה כזאתי. התוכנה מקליטה סרט ממשחק נגיד אני רוצה לבנות סרטון של איך שאני משחק או משו כזה אז אני רוצה להקליט חלקים מהמשחק ואז לחבר אותם יחד. אם אין תוכנה כזאתי אז בטוח יש אחת שעושה סקרין שוטים ואז אני יכול ליצור מהם סרט. תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי יש לי חלונות 7 ואופיס 2003. תוכנת הדוא"ל שלי היא מוזילה ט'נדרבירד. גיליתי שבשונה מקודם, כאשר היה מותקן XP עם אאוטלוק, היה אייקון של משלוח מסמך ישירות מהוורד ואילו כעת, בתצורה הנוכחית, עם ט'נדרבירד, אין כזה אייקון. האם ניתן לשלוח ישירות מסמך מהוורד ואם כן, איך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
למישהו יש את הפיצוח לתוכנת נירו החדשה בגרסת 7.7.5.1 אם כן, שלחו בכיף למייל שלי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס זה רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק או שהוא לא קיים אמרו לי שזה בגלל שזה הארד דיסק של סאתא וצריך להתקין אותו. הורדתי כבר דריברים והכל הורדתי לדיסקט אבל כשאני לוחץ על f6 כמו שאמרו לי שום דבר לא קורה יש דרך אחרת להתקין? תודה מראש. אגב הדרייברים שהורדתי זה מפה http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=527&kind=1 וממה שאני רואה יש גם אפשרות התקנה דרך הוינדוס אבל אמרו לי שצריך להתקין דרך הדוס
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, בהתקנה יצרתי תיקיה לתוכנה בשם "hijackthis" בprogram file, בסיום ההתקנה , הרצתי את התוכנה ובחרתי באפשרות הראשונה " do sysrem scan and save log file" כדי שאני יכול לאחר מכן לנתח את הממצאים של התוכנה באתר לאחר שבחרתי את את האפשרות הראשונה קיבלתי הודעת שגיאה, ניסיתי להתקין מחדש הפעם אני לא מקבל את המסך הראשי אבל שאני בוחר באפשורות scan אני מקבל את ההודעה שוב, בתמונה שהעלתי, ניסיתי גם לפעול לפי ההודעה שקיבלתי הגעתי לתיקיה hosts אני פשוט לא יודע מה לעשות שם? http://www.siz.co.il/my/hymjmznn1zzd.jpg מישהו יודע איך אני מעלה את התמונה אני לא מצליח?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Norton Ghost 2003 במצב DOS ליצירת קבצי Image. הבעיה שלי היא שה-Ghost לא מזהה את כל המחיצות בדיסק הקשיח. האם יש ל-Ghost איזושהיא מגבלה לגבי מספר המחיצות בהן הוא יכול לתמוך? במסך בו בוחרים מחיצה שממנה יווצר קובץ Image או אליה יותקן קובץ Image, כל הדיסקים הקשיחים במחשב מזוהים וניתן לבחור את ה-Primary Partitions או את ה-Logical Partitions, לפי הצורך. הבעיה היא בחלון הדו-שיח בו בוחרים את המיקום שבו ישמר קובץ ה-Image או המיקום שבו נמצא קובץ ה-Image שרוצים להתקין. בחלון הזה לא מופיעות כל המחיצות בדיסקים הקשיחים שלי, אלא רק חמישה מחיצות שמוגדרות כ-Primary Partition. כל המחיצות שמוגדרות כ-Logical Partition לא מופיעות. משמעות הדבר היא שאני לא יכול לטעון קבצי Image מתוך …
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אם יש לי 2 דפדפנים ואני משתמש בשנייהם אף אחד לא מוגדר ברירת מחדל האם פעולה מסוימת שאני עושה על דפדפן אחד תשפיע גם על השני? והאם אין בעייה שיש לי כמה דפדפנים? תודה.
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד, תהיתי אם יש תוכנת אנטיוירוס שאפשר להתקין על ההארד דיסק עצמו? תודה
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4, סוקט 478 וכרטיס מסך חדש שרכש ATI RADEON HD3650 AGP X8 512MB DDR2 של HIS. באתי אליו להתקין לו את הכרטיס. לפני כן, הפעלתי את המחשב עם הכרטיס הישן , הסרתי את הדרייברים מהוספה או הסרה של תוכניות. (Windows Xp pro). לאחר מכן כיביתי את המחשב, הסרתי את הכרטיס והרכבתי את החדש. כשהפעלתי את המחשב, הופיע הודעה שעליי לחבר את הכרטיס למקור מתח נוסף. הופתעתי, אבל מצאתי פתרון, חיברתי את המתח של כונן הפלופי. הכל עלה וראו תקין. חוץ מהדרייברים שמשום מה לא הצלחנו להתקין. בנסיון להתקין את הדרייברים מהדיסק, מופיעה שגיאה המציינת שהחומרה / מערכת ההפעלה שברשותך לא תואמות לדרייבר. נסינו מאתר ATI, מאתר HIS וכלום לא עזר, נתקענו בלי דרייבר לכרטיס חדש. וכיודע לכם, לל…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מותקנת אצלי גרסת פלאש רשמית אחרונה . מדובר בדפדפן של פיירפוקס . למשל באתר של sport5 כל פעם מופיע לי שהפלאש קרס. זאת בעיה מוכרת? מערכת הפעלה win 7 64 bit
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הדוד שלי שהגיע מל.א ביקש ממני שאני אוריד בשבילו את המשחק דיאבלו 2, ואני הורדתי. עכשוי הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד הם בסיומת mdf ואיני רוצה להתחיל ללמד אותו להתקין את המשחק בצורה מסובכת כי הוא לא נשאר פה עוד הרבה זמן... האם יש דרך מסויומת שבה אני יוכל לעזור לטו ולצרוב את המשחק בצורה יותר קלה ??? המשחק דיאבלו 2 מגיע ב3 דיסקים א. התקנה ב. משחק ג. תוספים סרטים ( אני חושב!!?) תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
זה לא משנה עם זה עם DIVX REAL PLAYER או כול נגן אחר, לפעמים הסרטונים מופיעים לי בצבע ורוד (למרות שלפני זה הם עבדו מצויין). למה זה? איך אני פותר את זה?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום אנשים אתמול התחילו לי מספר בעיות במחשב והגעתי למסכנה שזה כנראה וירוס שנקשר לREADER_S ולא מרפה פירמטתי את כונן C(והתקנתי בו WINXP מחדש) וזה עזר בדיוק לכמה שעות אבל התופעות חזרו. לדוגמא כשאני מעלה את המחשב אז הוא מציג לי את התיבה של הלהכניס שם משתמש וסיסמה לWIN (מכיוון שאני אדמיניסטרטור ויוזר יחיד זה מעולם לא הופיע לי), הוספתי תמונות של ההודעות שהוא מציג לי והם חוזרות בלופ. בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות את המשב שלי לכונן נייד .! יש לי ווינדווס ויסטה (אני יודע שיש שם תוכנת גיבוי - לא יודע אם היא יעלה ואיך משתמשים בה) בקשתי היא כזו אני רוצה לגבות את המחשב שלי במצב שכאשר קורה משהוא למחשב אני מכניס לו את הדיסק של הויסטה ושם יש אפשרות להפעיל גיבוי מדיסק חיצוני ואני רוצה שהמחשב יחזור להיות בדיוק במצב שהיה לפני שקרתה בו תקלה..! וכמובן גם שתהייה תוכנה שנוכל להפעיל נגיד אחת לשבוע והיא תגבה את כל הדברים החדשים שקורים במחשב..! תודה מראש רן
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה עם עדכונים של מייקרוסופט לווינדוס XP כדי שאני לא יצתרך להוריד מהאתר שלהם (העדכונים לא עובדים וזה לא קשור לserial או validation tool)
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אנא עזרו לי למצוא דרייבר למצלמה דיגיטלית Umax Astrapix 610 לצערי לא הצלחתי למצוא באינטרנט. תודה, דרור
-
יש שיטה יותר קלה מאשר להתקין 20 דריברים בהתקנת אחרי פרמוט מחשב נייד? יש לי מחשב HP אין להם באתר איזה קובץ להורדה או איזו אפשרות ללחוץ על "SETUP" וכל הדריברים של המחשב יותקנו אוטומטית. כמו מחשב PC רגיל שיש דיסק של MSI לוחצים התקנה אוטומטית והכל מותקן
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המחשב שלי בן קצת יותר מ3, עבד מצויין עד הוירוס, מאז אפילו אחרי פירמוט הוא עובד לאט ביותר, כל חלון באקספלורר נפתח אחרי 20 שניות לפחות, מלא תקלות ותקיעות. למישהו יש פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-