עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אם יש תיכתובת ארוכה אבל אני רוצה להדפיס רק מייל ספציפי. כיצד? פתרון כושל: אם אני מסמן את הטקסט שאני מעוניין להדפסה, ומנסה לבחור באפשרויות הדפסה "הדפס בחירה": אז גיליתי שאין את האופציה הזו באוטלוק כמו שיש אאותה באקסל או וורד

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  2. Started by stalbetman,

שלום רב, כיצד מוחקים את הדפדפן אקספלורר 6 מווינדוס אקס פי? יש לי איתו בעיות ואני רוצה להסיר אותו ולהתקין מחדש... כיצד אני מסיר אותו?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

כל פעם שאני מוריד דברים במירק לאחר כמה זמן קורה הדבר הבא DCC Get of ******** from X timed out וזה משגע אותי ! אני שם הורדות לכל הלילה ומגלה שהם נסגרו תוך שעה. יש לי אינטרנט כבלים 750

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  4. נכון לעכשיו,שפת ברירת המחדל היא עיברית. 1.אני מעוניין שבברירת המחדל ,שפת ה-INPUT תהיה אנגלית. כיצד אני משנה זאת,באופן קבוע? 2.גם כאשר אני משנה זאת לאנגלית (בעזרת alt+shift ) ,בכל זאת ,כאשר אני יורד שורה ,השפה משתנה בחזרה לעיברית. כיצד מונעים את ההחלפה האוטומטית מאנגלית לעיברית כשיורדים שורה ב-WORD 2003 תודה מראש לעונים

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. השאלה בכותרת, תודה.

• 6 תגובות
    • 13.8k צפיות
  6. והגודל של כל אחד 2 גיגה הם נמצאים בספריות שונות אבל אותם שמות קבצים כמו VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.IFO איך מחברים את שני הספריות ל DVD אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by 1nstall,

שלום לכולם. יש לי קליפ קצר שאני צריך "לצנזר" כאילו כמו שבחדשות מטשטשים פנים. יש איזה כלים מסויים או דרך כלשהי לעשות את זה ב Premier? תודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. לא היה לי מושג באיזה פורום להכניס את זה, ולכן גם אם יש כבר מדריכים באתר אז לא מצאתי אותם (כי לא ידעתי באיזה פורום לחפש) חיפשתי כבר בגוגל ומצאתי כמה וכמה מדריכים שלא הובילו אותי לשום מקום מישהו מוכן להסביר לי צעד אחר צעד איך זה נעשה? ד"א- יש הבדל בין כתוביות בעיברית לבין כתוביות באנגלית?(כי בהרבה מדריכים ראיתי הבדל בין עיברית לאנגלית...) אני חדש בפורום אז תתיחסו אלי יפה רועי

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  9. כיצד מכניסים סרט לפאור-פוינט? פנימה, לא על ידי לינק? כדי שיעבוד בכל מחשב ללא בעייה תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. הסרט שוקל 22 ג'יגה ו- Media Player Classic לא מצליח לפתוח את הקבצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  11. Started by aarrek,

שלום , יש לי סרט DVD שהעתקתי אותו ל- DOK ואני רוצה שהסרט יופעל באופן אוטומטי כאשר מחברים אותו למחשב. איך ניתן לעשת זאת ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by ali_baba,

איך אני מסיר את windows media player באופן סופי ומוחלט ?? (ואל תשלחו אותי ל start,setting ,control panel,add or remove program) זה לא באמת מסיר את התוכנה הספציפית הזאת

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. Started by shimon23,

אני משתמש ב- Office 2003 ולפני זמן מה נעלמה לי תצוגת השוליים בוורד. כלומר: נעלמו המעין סרגלים לבנים, שמופיעים בשוליים של העמוד. אני מאוד רוצה להחזיר אותם כיוון שאני מודד באמצעות יישור של שורות וכדו'. איך ניתן לעשות זאת? הערה: בהגדרת עמוד מוגדרים שוליים, רק שאיני רואה את סימון השוליים.

• 1 תגובה
    • 31.9k צפיות
  14. Started by _BooM_,

חלק מהדפים (כולל חלק מדפי הפורום) אני רואה ב-David ואני רוצה לראות כל הדפים בפונט הטבעי/הרגיל/הרצוי Arial. איך ניתן לשנות את העניין כדי שאראה הכל ב-Arial או בפונט המקורי? תודה.

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by balbador,

יש לי את גרסא 1.2 ותהיתי את איך משתמשים בה? ממש אין לי מושג מה קורה שם... תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  16. שוב פעם המתח נפל אצלי בהמשך לתרד הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=3;action=display;threadid=60626;start=msg533655#msg533655 אני מבקש לדעת איך משתמשים בתוכנה

17. אני רוצה להתקין מערכת הפעלה נוספת על HD נוסף,אבל אני רוצה לעשות את זה בזמן שאני עם הווינדאוס שלי. אפשר להתקין באמצעות הVMware מערכת הפעלה באמת..? ז"א שבאמת הוא יתקין קבצים על הHD?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  18. לפעמים קורה שאני מקליט וידיאו עם נגן ה-MP4 שלי (יש לו חיבור לוידיאו נכנס),אולם הסוללה הפנימית ניגמרת באמצע, וההקלטה אינה מסתיימת בצורה מסודרת. קבצי הוידאו שנוצרו בצורה כזאת "מסרבים" להתנגן על-MEDIA PLAYER של מיקרוסופט וגם לא על הנגן עצמו. הדרך היחידה לצפות בהם היא באמצעות תוכנת VLC . אני מעוניין לתקן אותם ,כך שאני אוכל לנגנם באמצעות ה- MEDIA PLAYER וגם באמצעות נגן ה-MP4 שלי. האם יש תוכנה(רצוי חינמית )שמסוגלת לעשות זאת ,מבלי לפגוע בסינכרוניזציה בין הקול לתמונה? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  19. שלום לכולם .צריך עזרה במציאת פתרון בשליטה מרחוק על מחשב PC . כשאני מנסה השתלטות מרחוק ממחשב נייד על מחשב PC דרך Remote Desktop Windows XP Professional .--אני מגיע לשלב של שבו המסך המשתלט נעשה שחור ואז צריך להכניס סיסמה + שם משתמש . שם המשתמש הוא נכון וגם הסיסמה - אך משום מה מופיעה שגיעה שאחד מהנתונ ים לא נכון ואז לא ניתן להתחבר מרחוק . מה עושים ?? בוצע גיבוי מה CD המקורי של ה XP . אך התיקון לא עזר מה עושים ???

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by GLP,

שלום, השאלה בכותרת, רצוי תוכנה פשוטה יותר אבל לא מחייב. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by kobibo,

הורדתי משחק המורכב משני קבצי bin ,כ"א בסביבות ה 2GB . רציתי לדעת כיצד ניתן לאחד אותם ולצרוב אותם כיחידה אחת כל תקליטור DVD ?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. שלום, במחשב הנייד שלי, ה FIREFOX (באיביי למשל) ממשיך לדף הבא כאשר אני מגיע לתחתית הדף. כלומר, אינני צריך ללחוץ דף מספר 2 כדי לראות אותו. פשוט אפשר להמשיך ולרדת למטה בדף ולראות. במחשב הנייח, זה לא עובד. כיצד ניתן לאפשר זאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by snapdragon,

יש לי תחושה שה DOK לא מתפקד טוב, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הוא תקין או לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. משום-מה, למרות ביטול חוזר ונשנה של האופציה ב- Word, תחת כלים-->אפשרויות-->תצוגה-->"הצג חלונית משימות" החלונית ממשיכה להופיע. כיצד ניתן לבטלה באופן אוטומטי, כך ש- Word ייפתח בלעדיה? ב- Excel למשל ההסרה של חלונית המשימות כן עבדה. בתודה מראש, RBH

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  25. יש לי סרטון וידאו שבצד ימין שלו יש פס ירוק בעובי 1 ס"מ בערך. עם איזה תוכנה אני יכול לחתוך את הפס הזה? והאם יש תוכנה חינמית שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.