תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש אפשרות להגדיל
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני משתמש כיום אולי בחמש תוכנות להעפת ספיי ווארים ובד"כ אני תמיד מצליח להעיף אותם אבל הפעם ניכנס לי אחד ממש ממש קשה!! כשאני פותח דף אינטרנט דף הבית שלי לא מספיק לעלות אפילו ושניה אחרי שפתחתי את הדף עולה לי אתר חיפוש מעצבן!!!! הבעיה היא שהוא השתלט לי על דף הבית בצורה אכזרית כזאת עד ששום תוכנה לא מוצאת את הספיי וואר הזה שהשתלט לי על דף הבית!!! אני משתמש ב Ad-aware 6.0 מעודכן Spy Sweeper מעודכן CWShredder HijackThis Advanced Uninstaller PRO 2004 אה, וגם כשאני רוצה לערוך חיפוש בווינדווס החיפוש פיתאום ניתקע ואיתו כל הווינדווס!! מה אני עושה?!?!?!?!? >:(0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הדפסתי מסמך דיי גדול בעבודה בפורמט A4. עכשיו רוצים להדפיס אותו כחוברת בגודל A5... שינוי גודל הדף בוורד פשוט מצמצמת את גודל הדף ל-A5 אבל משאירה את הפונט והתמונות באותו הגודל, כך שכל עמוד מתפרס על שניים. האם יש דרך לכווץ את הכל ב-50% כך שיתאים לגודל A5?
-
- 12 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך תוכנה ליצירת תמונת פסיפס מאוסף של תמונות. התוכנה לוקחת מלא תמונות ויוצרת מהן תמונה אחת גדולה שמורכבת מהתמונות הקטנות. יש לי את התוכנה Mosaic Creator אבל אני יכול ליצור שם תמונות רק עד גודל של 10MB, ואני צריך משהו יותר רציני מזה תודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי מחשב וינ XP ואני מעוניינת לפרמט אותו.. קראתי המון מאמרים על איך ובכולם רשמו שצריך דיסקים של מערכת ההפעלה.. אז עשיתי סיור בבית ומצאתי כמה דיסקים.. ורציתי לדעת איזה מהדיסקים (שתכף תראו בתמונות) אני צריכה לא צריכה.. ומה סדר הפעולות של הדיסקים.. (כאילו באיזה דיסק להשתמש קודם ומה אחריו ובמה בסוף וכ"ו).. תמונה 1: http://imageshack.us/photo/my-images/593/dfbj.jpg/ תמונה:2: http://imageshack.us/photo/my-images/824/lyz2.jpg/ תמונה 3: http://imageshack.us/photo/my-images/713/o71s.jpg/ ועוד שאלה: קראתי שבמתישהו בפירמוט צריך להכניס מספר או קוד כלשהו שקשור למערכת ההפעלה.. אין לי דבר כזה.. האם זה חייב?ואם כן איפה אפשר להשיג?.. נ.ב. אני לא יודעת עם זה המקום הנכון.. ו…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי אנטי וירוס kaspersky internet security והוא גילה לי וירוס לפני יומיים אבל הוא לא מצליח למחוק את הוירוס... זה השם של הוירוס: : virus Email-Worm.Win32.Warezov.gc זה המיקום: C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\20M2RREA\pics[1].pif/PE_Patch.UPX/UPX עם איזו תוכנה אפשר למחוק אותו??? תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי יש לי מספר סרטונים בפורמט DIVX, שאני רוצה לצרוב אותם על על דיסק DVD אבל ליצור להם תפריט ניווט כמו בסרט DVD אורגינל, ואני רוצה שהקבצים ישארו בפורמט שלהם פשוט תפריט ולצרוב. מישהו יודע איך לעשות את זה? או תוכנה או מדריך כלשהו?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן, יש לי במחשב נורטון אינטרנט סקיוריטי. כשאני נכנס למנוע החיפוש של YAHOO או של גוגל ומחפש שאילתה מסוימת, כל התוצאות והלינקים מוצגים לי ולצד כל לינק יש סימון של הנורטון: אם האתר בטוח, לא בטוח או לא ידוע אם בטוח. הבעיה היא שכשאני בא עם הסמן על הלינק עצמו, הסמן עצמו לא הופך למצביע ואני לא יכול להכנס ללינק. ניסיתי בהגדרות לחפש משהו בנושא אבל לא הצלחתי. ניסיתי גם לכבות אותו וזה לא ממש עזר. מה עושים? תודה מראש! תמונה מצורפת של החיפוש בגוגל והסימון של נורטון לצד כל לינק. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היום מישהו אמר לי שהגרסא הזו של האי סי קיו הולכת להסגר עוד 60 יום מהיום. אני לא מאמין שהוא שיקר, למרות שהדבר נשמע תמוהה מאד. אשמח לדעת האם מישהו יודע על זה משהו... :
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי מתחיל ללמוד את התוכנה 3D MAX אבל הוא צריך מחשב חדש הבעיה שהוא לא יודע אילו דרישות יש למחשב כרטיס מסך מעבד חמירים וכו' (מקינטוש לא נראה לי בא בחשבון כי אין לו נסיון עם המחשבים הללו) אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד וזה יעזור מאוד לאבא שלי תודה מראש איתי.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קובץ IMAGE בנרו 8 והוא נותן לי את השגיאה הבאה,מה אני צריך למלאות? http://img45.imageshack.us/my.php?image=93417518zq2.jpg
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כמו ARJ של פעם.. אני רוצה להיכנס לדוס יש לי 5 קבצים 1.txt 2.txt 3.txt 4.txt 5.txt לקבץ את הכל לקובץ אחד שבתוכו יהיה את הכל הכוונה כמו WINRAR WINZIP של היום אבל רק בדוס בהרצת פקודה....! תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מבקש עזרה למי שמבין ויודע נתונים לגבי צריבה בפורמט dvd. בגדול,הפעולה שאני מבצע זה הורדת סרט וידאו ממצלמה דיגיטלית של sony pc115 . עד כאן הכל בסדר, ברגע שאני צורב את הסרט ל-dvd הוא משבש את התצוגה (קוביות קוביות) ניסיתי גם ב-nero וגם בתוכנות אחרות ולא עזר כולל צריבות לתקליטורים בפורמטים שונים +- בסופו של תהליך אני לא מצליח לראות את הסרט כמו שצריך ב-dvd הביתי אם אתם לא יכולים לעזור לי ,אולי אתם יכולים להפנות אותי לפורום מתאים. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
שלום שאני עושה מאפיינים על שיר/כמה שירים בדיסק מסויים במתקדם אני לא רואה את האומן/שם אלבום וכל שאר הפרטים שהיו שם פעם. איך מחזירים את זה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי עם אזו תוכנת ריפ טובה כדאי לעבוד? ואחרי זה = עם איזו תוכנה אפשר ליצרוב את זה בהתאמה לDVD קונבנציונאלי (4.7G ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני לא הבנתי משהו בקשר לתוכנה הזו שעושים גיבוי לדיסק איך אפשר לעשות גיבוי אם אין מקום בשאר המחיצות בבקשה\ עזרה למבינים
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שהסתיים אצלי תהליך הגיבוי ויצירת IMAGE של כל כונן C, הפאנל העליון היה בצבע צהוב, עם סימן קריאה צהוב והודעת אזהרה לפיה: No backups have been scheduled yet גם אחרי שסגרתי את התוכנה ופתחתי מחדש, זה הראה את אותו הדבר. מה זה אמור להביע? האם משמעות הדבר שהגיבוי לא הצליח??? ובמידה וזה אכן כך, האם לא הייתה אמורה להופיע הודעה כלשהי במהלך או בסיום התהליך,שאומרת שהתהליך נכשל, ומה הסיבה שגרמה לכך?
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה לוירוסים או update זה מראה את זה ולא עושה כלום... חייב עזרה דחוף-המחשב לא מוגן ויש לי כבר כמה וירוסים!
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
הדוד שלי שהגיע מל.א ביקש ממני שאני אוריד בשבילו את המשחק דיאבלו 2, ואני הורדתי. עכשוי הבעיה היא שהקבצים שאני מוריד הם בסיומת mdf ואיני רוצה להתחיל ללמד אותו להתקין את המשחק בצורה מסובכת כי הוא לא נשאר פה עוד הרבה זמן... האם יש דרך מסויומת שבה אני יוכל לעזור לטו ולצרוב את המשחק בצורה יותר קלה ??? המשחק דיאבלו 2 מגיע ב3 דיסקים א. התקנה ב. משחק ג. תוספים סרטים ( אני חושב!!?) תודה על העזרה מראש תומר בכר
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
Have a new computer with XP. got from a friend an old pinnacle BlueBox to connect to VCR and convert from analog to digital to my new I7 in order to save to my computer my old family tapes. The computer found and set the driver but the luck stoped here. The picture did not come up on my Adobe premire nor on my Megix 15. My vcr is mono so I tried to connect to the box with RCA jack for video and one for audio.but could not capture. Help please
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-
-
שלום לכם, כשאני מפעיל את התוכנה קופצת לי הודעה של "BUSY SERVER", ב- EVENT VIEWR זה מראה איזושהי בעיה עם ה-DCOM, EVENT 10010. חקרתי על ה-EVENT הזה והבנתי שצריך להגדיר את התוכנה כמו שצריך מבחינת התקשורת לשרת. אודה למי שיעזור לי בהגדרות.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, יש לי גרסת ESET NOD32 גרסה 3.0.672.0 בעבר היה מתעדכן מצוין מול האתר של ESET. היום מצוין שתאריך עדכון אחרון הוא1/1/1601 (כנראה בגלל CRACK). האם ה-AV מתעדכן או קפא על שמריו ושומר לי על המחשב עם גרסת וירוסים ישנה?... תודה
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם מעבד razen 3700x המעולה, השאלה שלי היא כזאת, צימתי סרטון ואני רוצה לשנות לו את הפורמט בתוכנה HandBrake אבל ראיתי שכשאני מתחיל תהליך של שינוי פורמט סרטון, המעבד שלי מגיע למאה אחזו, ואני מפחד שיקרה לו משהו, כי זה ארבעים דקות של שינוי פורמט, והמעבד מגיע מאה אחוז כל הזמן, האם יש לי סיבה לדאוג, או שאני יכול לעשות אתזה? תודה לעונים! (כל זה אני עושה כדי שהפורמט יתאים לפרימייר)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, האם יש דרך פשוטה ומהירה להשוות בין קבצים בספריות שונות? יש לי שתי ספריות. באחת 100 קבצים ובשנייה 200. לחלק מהקבצים יש את אותו שם רק סייומת שונה. אני רוצה להשוות קבצים ולהעתיק את כל הקבצים שיש להם אותו שם לספרייה חדשה. איך עושים את זה? תודה רבה