עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי גירסת אי-מיול ספציפית במחשב זה זמן רב, ואני מניח שצברתי בה הרבה קרדיט על הורדות. איך אני יכול להתקין גירסה חדשה ולשמור על הקרדיט שיש לי בגירסה הישנה? אני יכול אולי להתקין על הספריה הישנה, אבל הגירסה הישנה שלי זאת גירסה ממש מיוחדת, האם הקרדיט עדיין ישמר?

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  2. צרבתי דיסק ובטעות לא סימנתי את "finalized". כיצד ניתן לעשות פעולה זאת לאחר הצריבה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  3. Started by 1,

הבעיה היא שאני מפרמט את מחשב המשפחה ששם יש 4 יוזרים עם סיסמא, ורוב הסיכויים שהם לא זוכרים בכלל את הסיסמאות שלהם ואת המספר איי סי קיו אז אני רוצה לגבות את הקבצים שבהם שמורים היוזרים ואז לשחזר לאחר פרמוט. למישהו יש מושג איך אני מוצא אותם? כנ"ל לגבי המסנג'ר.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  4. כמו האיסיקיווהמסנגר ושלל התוכנות שעולות עם עליית המחשב.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  5. ברצוני לצרוב את תיקיית המעודפים שלי ואינני מוצא היכן היא. ברשותי מערכת הפעלה XP בעברית.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. בחיפוש ספקים נוספים אני רואה רק את google באנגלית כיצד אני מכניס את google.co.il כספק חיפוש בדפדפן?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  7. אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. http://yes.walla.co.il/?w=2/7829/1875367 כיצד אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  9. לא ראיתי ביבוא של OUTLOOK כל התיחסות ל-OUTLOOK_EXPRESS תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by tommy_g,

שלום חברים! אודה לכם אם תעזרו לי. היום בבוקר הפעלתי את המחשב וגלשתי באינטרנט כרגיל... לפתע קפץ לי מסרגל ה"התחל" אייקון שמזהיר אותי מוירוסים וכאלה. אחרי כמה זמן הבנתי שזה SPYWARE. הוא מקפיץ לי כל שניה הודעות ופותח דפי אינטרנט..... בקיצור, משגע אותי! איך אני נפטר מזה? וכמה שיותר מהר? תודה מראש! תומר עריכה: יש לציין גם שהופיע לי TOOBAR באקספלורר שלא רוצה להסגר, וגם שאין לי אנטי וירוס. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  11. החלטתי להתקין מוזילה (נראה דפדפן נחמד מאוד) ואני רוצה לעביר את המועדפים שלי לבוקמארק כיצד אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. למשל אני רוצה להעתיק את הקישור הזה http://www.universities-colleges.org.il/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D/ רק שהקישור הארוך הזה לא יפה לעין ואני רוצה שיוצג באופן קצר ותמציתי ככה זה נראה במסמך http://www.universities-colleges.org.il/%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9-%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%99%D7%9D/

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Crossair,

הורדתי את התוכנה, ואיני יודע כיצד להפעילה, אודה למי שיעזור לי. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  14. יש לי תמונה עם רזולוציה ענקית איך אני מקטין אותה ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  16. שלום לכולם פוטושופ 7.0 ואני רוצה לשים תמונות אחת ליד השניה כך שקו החיתון של כל תמונה לא יהייו חדים אלא יעברו לצבע הרקע בהדרגה או כל אפקט יפה אחר. כיצד עושים זאת, שלב אחרי שלב. בתודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by דרומי,

אהלן, האם אני יכול לפתוח אותם עם DAEMON TOOLS? או שצורבים אותם? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  18. Started by duk4u,

הורדתי דיסק דרייברים בסיומת - daa שמצורפים אליו שני קבצים, desktop.ini + movie.ini האם לצרוב בצורה רגילה או צריך תוכנה יעודית לשם כך. אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  19. היי! אני רוצה לקחת כמה תמונות פספורט של כמה אנשים ולשים אותם על גודל תמונה 18\13 כיצד אני עושה זאת בפוטושופ 7 אשמח באם תפרטו לי. המון תודה!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  20. שלום , אני משתמש בנגן MEDIA PLAYER CLASSIC כדי לראות סרטים , רק אני לא יודע איך אני שם כתוביות ... וגם ב WINAMP אני משתמש. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי כמה קבצים שאני רוצה לאחד לקובץ אחד חלקם RAR וחלקם לא כיצד מאחדים את כולם באיחוד עולה לי הודעת שגיאה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by ShayGTi,

אני נכנס לPROPERTIES של הקובץ ומבטל את הסימון מREAD ONLY אבל זה כל פעם חוזר...מה עושים?! עוד שאלה, איך אפשר לבטל READ ONLY מקבצים שבתוך קובץ מכווץ לדוגמא ZIP. מבלי לחלץ את הקבצים? (זה חשוב שזה יעשה ככה...)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. בעקבות קניית די וי, החלטתי להתעניין בנושא זה שתמיד לא עניין אותי, אין לי מושג כל כך והייי מעוניין בהסברים מלאים. אני רוצה להפוך את סרטיי הAVI לפורמט שהדי וי די יכול לקרוא (אין לי מושג לאיזה פורמט). בנוסף לקח אני רוצה להדביק תרגום לסרט כדי שיהיה אפשר לראות את זה בדי וי די, האם אני עושה את זה אחרי שאני משנה את הפורמט או אחרי? בעקרון אלו השאלות העיקריות, הייתי מעוניין לדעת מה אני אמור לעשות ובעזרת אילו תוכנות. תודה על העזרה 8)

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  24. שלום לכולם ! יש לי קובץ ISO (תוכנה מסוימת) שאני רוצה שהיא תעלה דרך ה DISK ON KEY שיש לי בבית כיצד עושים את זה?? ניסיתי כל מיני דברים ועדיין לא עובד שום דבר אשמח לעזרה בבקשה

• 15 תגובות
    • 14.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.