עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by עמיר שחר,

כתבתי קובץ PDF ועכשיו אני רוצה לעשות בו שינויים. אך לצערי אין לי את המקור. איך אני יכול לפתוח את הקובץ ולעשות בו שינויים? בתודה מראש עמיר שחר

2. Started by fatNjazzy,

היי, מישהו מכיר תחליף זול ל ADOBE CONNECT? 750$ לחודש נראה מוגזם לתכנת הדרכה לאינטרנט תודהג

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  3. Started by Crown,

עכשיו אני עם Zone alarm הכבדה בטרוף! שגורמת ל Core2 שלי לקרטע... התוכנות קצת קראתי עליהם והבנתי שהן מעולות 1. kreio comodo .2 norton 2007 .3 outpost .4 מה עדיף ? אני רוצה הגנה טובה. שה bittorret שלי יפעל בלי בעיות וגם שלא יעשה בעיות ב מסנג'ר כמובן שלא יפריע בגלישה חשוב שלא יפגע במשחקים. ואחרון חביב, שלא יאט לי את ה מערכת!! זה בסך הכל פיירוול מסכן! ZA פשוט משגע אותי עד כמה שהוא כבד!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by GbeTech,

מי שמכיר את Maxthon או Slimbrowser, בטח השתמש באפשרות שמשלימה לך את הסיומות בשורת כתובת. (אין את זה ב FF, לצערי) כלומר שבמקום לעשות walla.co.il ENTER פשוט כותבים walla CTRL+ENTER (לדוגמא) וזה משלים אוטומטית ל walla.co.il. האפשרות היתה ניתנת לשינוי, כלומר יכלת לבחור בין ארבע קיצורים: ENTER CTRL+ENTER SHIFT+ENTER CTRL+SHIFT+ENTER האם אתם מכירים תוסף כזה ל IE7? כי הדפדפן מושלם חוץ מהאפשרות הזו.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  5. היי לאחרונה יש לי בעייה מוזרה. המערכת לא נותנת לי (מייד) לסגור את הדפדפן אם נפתח לפני שניה וכן צריך הרבה הקלקות עד שכותב בשדה כתובת אינטרנט. כבר שבועיים או יותר שחלונות אקספלורר (6 או 7) עפים לי סתם כך - כולם בבת אחת. יש לי את SPYWARE DOCTOR ואת SPYBOT ואני מעדכן ומנקה ללא הועיל. רעיונות יתקבלו בתודה!! יהודה

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by Nir666,

שלום ובוקר טוב לכולם ברצוני לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור את קבצי הוידאו שמשודרים באתרים השונים

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. שלום, עד היום היה לי ווינאמפ 2.9, עבד מצויןץ היום התקנתי ווינאמפ 5.32 ושמתי לב , שכאשר אני מסדר את האקולייזר באותה צורה כמו שהיה ב 2.9, הוא נשמע ממש רע ב 5.32 - יש חוסר בטרייבל. צירפתי תמונה שממחישה את הבעיה, אשמח לקבל תגובות: כמו שציינתי בתמונה - התמונה הימנית היא של ווינאמפ 2.9, השמאלית ווינאמפ 5.32

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by swisaavi,

אתמול התקנתי וויסטה, ויש לי קרטועים בשירים שאני משמיע, ובצלילים של הווינדוס. התקנתי את הדרייבר לאודיו שמתאים לוויסטה, לא עזר.

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  9. Started by DRAMAKING,

אהלן באופן הזוי לחלוטין החלטתי לשדרג את הנורטון שלי מ 2006 ל 2007 לא יודע אם זה קשור אבל ניסיתי להתקין את 2007 בלי להסיר את 2006... מכאן הכל התחיל להתחרבש... ההתקנה לא הצליחה משומה אז אמרתי טוב... נסיר הכל ונתקין את 2006 לפחות... אבל כשאני בא להסיר את התוכנה זה לא נותן לי - מעלה לי הודעת שגיאת "חלונות" על ההסרה של 2006 ובהסרה של החלק ממה שהוא התקין מ 2007 הוא מעלה סריקת ERROR של נורטון שלאחריו הוא אומר לי שתקין להתקין מחדש... בכל אופן ניסיתי להעלות את הדיסק של 2006 וזה מתחיל להריץ אותו ואחרי זה שום דבר לא קורה אין שום התחלה של התקנה... אז נכון לעכשיו אני שם את גורלי בידיים של חומת האש של XP וכולי חרדות... יש מישהו שיכול לעזור לי למצוא פתרונות למצב הכואב הזה? ואולי לעזור …

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  10. Started by generalA,

יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by FatallChill,

מחפש תוכנה לתרגום קצבים שלמים משהו כמו התוספת של FIREFOX שמתרגמת דפים שלמים של הדפדפן. תרגום מאנגלית לשפות אחרות

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  12. Started by tnt studios,

Hey, you know guys, I have once thought about it for a little and I have noticed that Mozzila has a few very VERY cool and useful programs, their most outstanding and popular one is probably Firefox... They also are in the middle of producing a calender management program (Sunbird and Lightning) and already have a very cool e-mail program (Thunderbird). Well, anyways, I came to think about this and then a nice idea came to my mind;Why won't Mozzila make a Writing application, like Word and OpenWord... Even better, maybe they can even make a whole Office Suite... So, what do you pals think about my idea? Do you think Mozzila SHOULD actually make a Mozzila Office? Hehe. …

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. אפשר את השם של גרסאת האימיול של לינטורק ? אני מתכוון ל-www.lionetwork.net תודה רבה לעוזר. נ.ב אם למשהוא יש לינק לתוכנה,אז אפשר בבקשה?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. Started by The Ball,

אני מחפש תוכנה שמשלבת בין שניהם כשלתרגום יש סיומת srt, ולוידאו avi. ניסיתי להוריד את התוכנה BSPlayer אבל nod32 מצא בתוכנה וירוס ולא נתן לי להתקין. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה אחרת?

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  15. אם אני רוצה למחוק את אקספלורר 7 ולחזור ל6 איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  16. רציתי לדעת אם גם ככה אני הרוב בבית ....עדיף לי לחייג מסקייפ לפלאפון או מהפלאפון לפלאפון ...? הרי פלאפון לפלאפון זה 42 אגורות יוצא לי . כמה זה יוצא לי בסקייפ ? אולי ישתלם לי לעבור .....(או בכלל אם יש תוכנה עדיפה יותר או בכלל בכלל חינמית לגמרי שלא ידוע לי עליה אז תנו הצעות) תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  17. התקנתי את התוכנה ואני מקבל את ההודעה הבאה: your subscription to mecafee internet security suite must be veified. אני לוחץ על: verify your subscription now. ומקבל את ההודעה הבא: All data is updated. One or more programs require renewal: mcafee internet security suite mcafee virusscan plus לוחץ על renew והוא מביא אותי לאתר של החברה ומשם אני לא יודע מה לעשות... אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי סיגייט פרו ומשום מה הוא כברלא עולה בסטרטאפ עם כל התוכנות וגם שאני מפעיל אותו הוא לא עולה... בנוסף לכך... התקנתי ראוטר שמעבר לכך שהוא עושה בעיות ואין אנטרנט בכל המחשבים גם הוא חושסם לי את האימיול כלומר "כיסוי" כזה על עיניי החמור... איך אני מתמודד עם השיט הזה ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  19. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנה Sound Effect Manager התוכנה הזאת שמגיעה בדרך כלל עם כרטיסי קול realtex שבוחרים שם כל יציאה מהי וכל השטויות האלה..... והאם זה יעבוד על כרטיס של creative

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Oranili,

עוד כמה רגעים במחשב שלי ... עשיתי לו ENABLE WINDOWS 98 משהו כזה ב BOOT התקין .. עשה FORMAT ל C ... מתקין .. עוד מעט מסיים וב D אני מקווה שכלום לא נמחק לי . כי הכונן FAT32 ב D ו ב C היה NTFS .. אז היה חייב לפרמט .

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  21. העניין הוא כזה: כאשר אני פותח סצנה חדשה אני רואה את הצירים ואת האובייקט רק כאשר אני מקרב מאוד את ה-view וכאשר אני מתרחק מעט - הציר מתחיל להיעלם בהדרגה, כאילו הכל מוסתר ע"י שדה בלתי נראה כלשהו... ניסיתי שינויים של מליון הגדרות ב-prefrences וב - display בנוסף עשיתי repair להתקנה וכלום לא הולך... למישהו יש מושג מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. אני רוצה שהוא יכתוב לכונן מידע חדש כל חצי מגה(נניח), איך אני עושה את זה? ב FLASHGET אפשר. האם באימיול אי איפשר? האם יש מוד שעושה את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by achiya1,

http://img516.imageshack.us/my.php?image=baaaaql8.jpg מצטער על הצינזור המוגזם אני פשוט מוסדניק כמו שראיתם אי אפשר לפתוח את הקובץ וזה לא בדיוק התקנה זה קובץ שאמור להיפתח ישר

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by jackhammer,

יש לי דיסק קשיח סיגייט 250GB (כבר פירסמתי דיון עם בעיות שהוא עשה) הוא לא מפסיק לעשות לי בעיות זה קצת בעייתי לשלוח אותו החלפה (יש לו אחריות) אבל בנתיים אני רוצה להציל מידע שיש לי עליו עשיתי סריקה עם הTOOL של סיגייט וזה מוצא לי איזה 50 שגיאות כבר (וזה עוד לא סיים, 3 שעות והוא עדיין על 44%) יש לי תוכנה טובה HDD REGENERATOR אבל בגלל שזה דמו המגבלה של הדמו היא שהוא מתקן רק סקטור אחד אז כל פעם אני צריך לעשות ריסט ולהריץ מחדש שהיו רק איזה 5-6 סקטורים דפוקים לא היה אכפת לי לשבת 10-15 דקות ולתקן אחד אחד אבל יש לי פה איזה 50 וזה רק ממשיך לעלות!!! אני לא יוכל לעשות אחד אחד יש עוד איזה תוכנה טובה שעושה אותה פעולה אבל שהמגבלה של הדמו שלה היא נגיד שבוע שימוש או 30 יום או משהו אחר? שית…

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים