תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, מותקן אצלי מסנגר לייב(MSN LIVE ) והוא מוגדר להציג את השיר המתנגן במחשב בכל רגע נתון,אז הוא החליט שלא לעשות כך. בעיה זו קיימת אצלי כבר למעלה משנה ועד היום למעשה לא שמתי ז*ן,אבל בגלל התקף שיעמום ניסיתי לפתור את הבעיה אך ללא הצלחה(נכשלתי,בעיקרון). לכן אשמח אם למישהו יש פיתרון שיגרום לכולם לצחוק על סגנון המוזיקה שלי ולהציג את האינדיבידואליות שלי ע"י משהו שלא אני יצרתי . נ.ב הבעיה קיימת אך ורק כאשר השיר מתנגן במדיה פלייר,לעומת זאת כשהשיר מתנגן באיטיונס הכל יופי טופי אחלה בחלה - פלונטר רציני בקיצור תודה מראש,שגיא
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב מאימג שעשיתי (הייתי חייב להחזיר את המקור) 2 דיסקים של כמעט 800 מגה יש לי ימהה 16 ונירו וקלוןסידי איך אני גורם להם לזהות את הדיק כ800 מגה הם מזהים אותו כ100 מגה בלבד תודה ביי
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי סרטון מהאינטרנט של 3 דקות ויש בו תמונות ובאמצע קטעי קריאה, ובמהלכו מתנגנת מוזיקה. עכשיו אני רוצה להאריך את הזמן שבו מופיע כל קטע קריאה ושהמוזיקה תמשיך להתנגן ולא תעצר, איך עושים את זה?? תודה *חשוב לציין שיש לי את הסרטון כקובץ אחד של מוזיקה ותמונה ביחד
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש כמה תוכנות כאלו ברשת שמצאתי אך אני מחפש תוכנה "תמימה" שמוסיפה אך ורק סרגל רדיו ללא שום פרסום או חיפוש או כל דבר אחר. תודה מראש, דודו.
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
משהו יודע איך אפשר לשחזר מועדפים של firefox אין לי גיבוי אבל יש לי את כל תיקיות ההתקנה האם יש קובץ שניתן להעביר כדי לשחזר אותם?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
היי יש לי רשימה של ערכים כרגע 6 ערכים ניקח מצב בו אני צריך למצוא את הסכום של ה 4 הכי גבוהים ... כלומר אם הרשימה שלי היא 6,2,3,5,1,4 הסכום יהיה מורכב מ 6+3+5+4=18 יש נוסחא או אפילו הרכבה של כמה נוחסאות שיעזרו לי... אני מכיר נוסחא של סכום כמובן וגם את הנוסחא של מינימום אבל נוסחת המינימום נותנת לי את ההכי נמוך היחיד אני צריך גם את הבא אחריו....
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
התקנתי zonealrmpro ועכשיו יש לי בעיה ! אתרים מבוימים כמו nana,noacomp...... לא מציגים לי תמונות ! בכלל! עשיתי שבnana (לדוגמה) תיהיה תמיכה בעוגיות בלאה אבל זה לא עזר ! בקשה תעזרו לי !
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה, יש לי לינק שברגע שלוחצים עליו הוא פותח את המדיה פלייר וסטרים של וידיאו נטען. הלינק עצמו הוא לינק ASP. אני מתכנת קצת ב PHP וברור לי שאין אפשרות להוציא מהלינק הזה את הלינק לסטרים. אבל! למדיה פלייר חייב באיזשהו שלב להגיע הלינק הסופי שממנו הוא לוקח את הסטרים ואת זה אני רוצה למצוא. כשאני עושה properties הוא נותן לי את הלינק שעליו לחצתי...
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט בגירסה עם תרגום אנגלי, ואני יכול להביא את הגירסה העברית בשביל לקחת את התרגום (ברצוני להמיר הרבה הרבה יותר מאוחר ככה שאני לא מתכוון להמיר ישר מהגרסה העברית). השאלה שלי אם ואיך אפשר לקודד מה DVD האמריקאי ולבחור את התרגום העברי ששמרתי (בהנחה שזה מתאים) בתוכנות הבאות: לDIVX5: ----------- GORDIAN KNOT או כל תוכנה אשר תמליצו עליה.... (בGK אני יודע שאפשר רק לא בטוח איך...) ל VCD: ---------- XMPEG 4.5 או כל תוכנה אחרת שמאפשרת לעשות זאת ב VCD אשר תמליצו עליה.. *בכל פורמט ובכל תוכנה היתי רוצה לדעת איך עלי לשמור בדיוק את התרגום ואיך אני מאחד אותו בהמשך עם הסרט.... *אם בעצם "ריפ" לכתוביות זה דבר כללי לכל התוכנות,- מן פורמט קבוע, היתי רוצה לדעת איך לעשות זאת…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא, לא הכוונה לחסינות מפני פריצות, וירוסים וכדומה, אלא משהו נחמד שראיתי בtomshardware, זו תיקיה שמרכזת את כל האפשרויות השונות שיש במחשב ונותנת את האפשרות לנהל את המחשב ממקום אחד. 1) תיצרו תיקיה חדשה 2) תנו לה את השם "GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}" (בלי הגרשיים כמובן). 3) אתם תיראו כשתלחצו אנטר שהסמל משתנה לסמל דומה לזה של לוח הבקרה. 4) אתם מוכנים להרוס את המחשב. קרדיט כמובן ל http://www.tomshardware.com/ .
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחרונה הרבה פעמים ניתקע לי כל הדפדפן בגלל הפייסבוק-סקריפט. זה נוסח ההודעה שאני מקבל: Script: https://s-static.ak.facebook.com/rsrc.php/v1/yd/r/uFAPEFO7m5O.js:16 ואז זה שואל אותי להמשיך או לעצור את הפעולה ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי כלום
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
אין לי איך לקרוא את המייל! יש איזה משהו שאני לא מבין?
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
Motherboard Name Gigabyte GA-EP35-DS3L דרייברים עדכניים מהאתר של Gigabyte כמו כן ניסיתי דרייברים עדכניים יותר 2.41 מהאתר של REALTEK ולפני יומיים יצא 2.47 שעוד לא בדקתי הבעיה היא לאחר יום או יומיים שמתי לב שזה קשור לUTORRENT בעזרת תוכנה שנקראת DPC LATENCY CHECKER שמראה אכן שהיוטורנט מפריע לפעילות של המחשב המחשב מתחיל להיקפא ולהשמיע צלילי פיצוח בזמן ניגון שיר או סרט ניסיתי מספר גירסאות של יוטורנט ואני לא עושה OC על כלום במחשב הזה של אחי כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
חזרתי אתמול ומצאתי את המחשב מלא רוגלות, מה-HIJACKTHIS מצא כי יש רק בעיה אחת והיא: O7 - HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 O7 - HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System, DisableRegedit=1 מנהל המשימות שלי לא זמין ויש לי אייקון של איקס אדום שכל הזמן מוציא לי your computer is in danger, וגם קופצות לי הודעות מערכת מעצבנות... אז אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה או משהו שיעזור לי לתקן את הדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום, התקנתי XP חדש לאחר שהקודם קרס בצורה מפתיעה. עדכנתי הכל, ואז ניסיתי לעדכן את כ.המסך לגרסה החדשה ביותר (whql) שהיא 258.96, וכשאני מפעיל את המחשב מחדש- אני מקבל רזו' של 640X480 ו-4 ביט של צבע, ללא אפשרות לשנות. גיגלתי קצת, לא מצאתי תשובה חד משמעית. עשיתי ROLLBACK, וחזרתי לנק' המוצא. ניסיתי להתקין את ה whql הקודם (257.21)- אותה התוצאה. Rollback ושוב אנחנו באותה נקודה(שהיא אגב דרייברים מתחילת השנה). הסיבה אגב לרצון לשדרג היא תופעת Tearing ששמתי לב שקוראת בעת הפעלה סרטי HD (מה מותקן? ffdshow,ace filter , haali, core codec , והכל מוגדר היטב למיטב ידיעתי). תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום חברים, הכנתי איזה טופס ב WORD והוספתי הגנה למסמך אבל עברו כמה חודשים מאז ושכחתי את ה סיסמא. איך אני יכול לבטל את הסיסמא או לאפס את ההגדרות ללא הסיסמא? תשובתכם בהקדם,
-
- 2 תגובות
- 16.6k צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אפשר לחבר שני מחשבים להעברת קבצים דרך חיבור LPT תודה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, יש לי כבר הרבה זמן את הבעיה [מאז שאני על WIN7 נראה לי...], לא משנה אם אני צופה/עורך תמונות בFAX VIEWER, פוטושופ CS5 או צייר הן תמיד באיכות מאוד גרועה [קונטרסטים גבוהים, ספקטרום צבעים מצומצם (מעברים בין צבעים לא חלקים) ואיבוד פרטים] בעוד שאם אני צופה בתמונות דרך הדפדפן האיכות טובה. אילו הגדרות ואיך אני מגיע אליהן/עורך אותן על מנת לקבל איכות טובה גם בעת צפייה בתמונות דרך תוכנות כגול הFAX VIEWER/ פוטושופ CS5? בתודה מראש. **כרגע הכ.מסך הוא HD4870 אך גם עם הקודם הייתה הבעיה [8800GT].[br]פורסם בתאריך: 21.09.2010 בשעה 18:32:07 איך זה שלאף אחד אין תשובה לשאלה, היא לא נראית לי כל כך מסובכת, אני פשוט דפר בעניינים האלה.[br]פורסם בתאריך: 22.09.2010 בשעה 18:25:09הקפצה??!?!?…
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם בטעות פירמטתי את הדיסק הקשיח משהו כמו 500 גיגה חומר לשמחתי הצלחתי לשחזר את הדיסק עם ONTRACK הבעיה שאת המוזיקה המשוחזרת הוא מצא לי בתור RECOVER FILE ןמספר אותם...וזה רע מאוד משהו כמו 14 גיגה חומר העניין הוא שב TITLE ןALBUM אני רואה את שם השיר עם מספור תקין וגם שם האלבום האם יש דרך להעביר את שם TITLE שיועתק בתור שם השיר??? אולי באמצעות איזה סקריפט???
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
יש לי מספר לוגואים שאני צריך לשנות בכמה מהם את העיצוב אבל ממש בקטנה ואני ישמח אם מישהו יוכל לבוא לקראתי ולעזור לי. מי שמוכן לעזור לי שירשום פה את המספר אייסיקיו או מסנג'ר או אי מייל שלו כדי שאני יוכל לשלוח לו את הלוגואים ולהגיד לו מה צריך לשנות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
איך אפשר לשחזר קובץ וורד שעוד לא שמרתי? (ז"א באמצע ההקלדה הוא נמחק) אין שמירה אוטומטית וניסיתי דרך הריקובר של הנורטון ושום דבר לא מצאתי בבקשה עזרה דחוף (צריך להגיש את העבודה עכשיו)!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, האם מישהו יודע מה צריך לשנות\להגדיר על מנת שבמקרה של סגירה לא רצויה של הדפדפן ניתן יהיה לבחור בהפעלתו שחזור המצב האחרון? (כמו ב-FF הקודם?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מתכוון לזה שתאפשר רק לי להיכנס אליו ולעשות בו שינויים??
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-