עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by menahem2009,

יש לי ראוטר D-LINK DSL-2760U/E1 THL איך אני פותח פורטים לטורנט ואיזה פורטים מומלצים ליוטורנט תודה

• 2 תגובות
    • 8k צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

הפכתי את פרק 5 בעונה השביעית של באפי לSVCD (פרק ענק ) וזה יצא ענק עם איכות מצויינת אחרי האינקודינג שלקח כשעה אבל זה יצא מושלם! והשאלה שלי שאם אני אתקין כרטיס בעל פריסת MPEG2 כמו ה XCARD למשל זה יקצר את הזמן של התהליך??

3. תקשיבו מה שלא הורדתי לכרטיס מסך זה לא עובד ... נכון שעושים לחצן ימיני בדסקטופ אז זה צריך להביא שם כזה סימן של ati של הדרייברים אז אין לי שם כלום מה לא הורדתי מה לא נישיתי כלום לא טוב וגם התיקיות שאני עושה בגלגלת למטה כזה זה זז לאט כזה ... למה? משהו יכל להביא לי דרייברים טובים לכרטיס שלי אבל טוב שהוא בדק אותם שיש לו אותם וחדשים בבקשה יש לי כרטיס Radeon x800 xl pci-e 256mb מאוד תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  4. יש לי בעיות קשות בהצגת עברית במחשב מערכת הפעלה XP+SP2 אני יכול לכתוב עברית אבל תצוגת העברית בשמות של שירים או קבצים לא עובדת ומוצגת כג'יבריש עצה :s05:

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  5. אני לא מצליח להיפטר ממנו. בצד שמאל יש לו 6 כפתורים. באמצע 6 חלונות רשימה. ומשמאל חלון חיפוש. הצילו SOS

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  6. אני משתמש בנרו מה זה אומר? אם אני משאיר את ה- וי שזה מסיים לצרוב זה כאילו צורב שוב. מה התהליך הזה עושה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by ccc,

ביומיים האחרונים המון RARים שאני מוריד יוצאים פגומים, החלפתי דיסק קשיח באמת לפני יומיים, אבל עשיתי בדיקות והכל נראה תקין.. אין סקטורים פגומים או משהו כזה. גם שדרגתי בדיוק לפני יומיים את האינטרנט ל5 מגה, אם זה קשור. אני מריץ ויסטה אולטימייט 64, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעייה ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dorman2,

לאחרונה התחיל להופיע הודעת בהדלקת המחשב על חוסר דריבר: PCI Simple Communications Controller צירפתי את דף ה Device Manager ובו מסומנים בצהוב החוסר בדריבר שלעיל וכן בעוד "דרייבר" מסוג [cmz vmkd] Virtual Bus זה האחרון לא ברור לי כלל מהיכן הוא צץ וייתכן שהוא שארית של וירוס Antivirus 2011 שהמחשב נדבק בו בעבר. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

הורדתי את הגרסה האחרונה אבל הבעיה היא החיישנים ואיך לעזאזל אני יודע שהחיישן שאני שבחרתי הוא ללוח ולא למעבד או ההפך?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  10. 1. היכן אני בודק את עוצמת הווליום של צד מסויים(R או L) וכיצד אני משווה את העוצמה בשני הצדדים?(צד ימין תמיד יותר חזק, ואני מעוניין שהם יהיו שווים). 2. באיזו אופציה בתוכנה אני יכול להשתמש כדי לנקות רעשים מהסאונד? תודה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. התקנתי תוכנה שניתנת חינם לחודש, אבל עבר החודש כל כך מהר... ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב, אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול להשתמש בה שוב, אלא אם אני אקנה אותה. כניראה ששתלו לי משהו על המחשב, ניתן אולי לדעת איפה הקובץ ששתלו לי ולמחוק אותו? או אולי לשחזר את המצב לקמותו? (לא שחס וחלילה אני רוצה להתקין אותה שוב ולהתחמק מתשלום... אני סתם רוצה לדעת איך להסיר את מה ששתלו לי במחשב שלי...) המון תודה לכל העוזרים!!!!1

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  12. שלום, אני תמיד רואה אנשים שמכינים חתימות יפות ואני ממש מקנא בהם,אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי על קצה המזלג על זה. TNX

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by guitarsuite,

שלום לכולם... לאחר שקיבלתי תשובה ורעיון םשוט אבל מצויין לפני כמה שעות מכם אני בא בעוד בקשה קטנה.. התחלתי לפי הצעתכם להשתמש במאיץ ומנהל הורדות זה... כשאני מנסה להוריד יותר משני קבצים הוא לא נותן לי את האפשרות..הוא פשוט מתמקד רק בשתיים ואחת כאילו מושהת.... יש אפשרות לשנות לתוכנה משהו בהגדרות ...?? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. היי, פתחתי דיון בפורום גאדג'טים אבל נראה לי שגם כאן יהיו אנשים שזה מעניין אותם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456522.0

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  15. מה כדאי ? (או אנטיוירוס אחר בחינם) אין לי כוח לתאריך המוגבל של שנה או שנתיים

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ryu,

שלום כולם, אנשים שיש להם 8800 או 8600 אני צריך שיעזורו לי לבדוק האם התוכנה BORIS BLUE V2 עובדת אצלם... אם אתם לא מכירים את התוכנה אני יכול לתת לכם קישור אני רק רוצה שתורידו ותבדקו אם היא עולה / עובדת... כי יש לה דרישות גרפיקה מסויימות... borisfx.com זה האתר הראשי בכל מקרה אם אתם מעוניינים לעזור לי לבדוק את התוכנה תגידו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by Armageddon1,

המערכת היא פנטיום 4 1.6 לוח של אינטל 512 זיכרון radeon 9800np omega drivers איך להגדיר את הדריברים ב וינדוס?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  18. Started by Jack_g,

יש לי שלושה קבצים עם סיומת GI אני לא מצאתי שום תוכנה שיכולה לעשות MOUNTלהם כגון התוכנה DAEMON TOOLS הקבצים הללו הם IMAGE של DVD הקובץ הראשון הוא כמו הקובץ CUE שישנו בIMAGE רגיל עם סיומת BIN. התוכנה שצורבת את הקבצים האלו זו PARSSI DVD הבעיה שיש לי גישה לצורב DVD של חברת SONY והתוכנה מזהה רק PIONEER. בבקשה עזרו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by Skeleton,

זה רושם לי באג, וטוען שאני צריך להרשם, 0X800cccf6 ויש לי את המייל כבר 4 שנים. איך אני מגדיר את המייל באוטלוק ושיעבוד?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by Gliding,

הגרסא שמופיעה באתר היא לדעתי די ישנה...לא? הורדתי אותה ואין שם אפשרות לבחור את המעבד שלי...אז אני לא יודע כמה התוצאות שלה יהיו נכונות אני יודע שקיימות גרסאות חדשות יותר, רק לא מצליח למצוא אותן...

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by R.R,

באיזה תוכנת שיתוף אתם משתמשים?

• 14 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by alice in chains,

שלום יש לי סרט בDIVX ואני רוצה להסיר את התרגום איזה תוכנה יכולה לעזור לי להוריד את התרגום. ביי AIC

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by aviram20,

כל גרסא שדל אמיול שאני מנסה להתקין לא עובד ומה שעובר לא מתחבר ומה שמתחבר לא מוצא כלום!! חומת האש לא פעילה אני לא מבין מה הבעיה מישהו יכול לתת לי קישור להורדה שכן טובה וכן עובדת לא אכפת לי איזה גרסא....

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. Started by boogie,

מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  25. Started by yan_ymar,

שלום רב, אני מחפש תוכנה כמו PHOTOSHOP שבה אוכל לערוך מסמכים, לשנות בהם את התוכן ואת הכתב... אבל שתהייה יותר פשוטה לתפעול המשתמש מאשר PHOTOSHOP ? האם ישנה בכלל בשוק תוכנה כזאת? אם אין האם ישנו מדריך קל להבנה למשתמש הבסיסי בPHOTOSHOP הכי האחרון... תודה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 6.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.