עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hagay21,

הנורטון בודק כל קובץ שאני מעביר ממחיצה למחיצה לפעמים יש delay של כמה שניות עד שהקבצים ממשיכים לעבור (הוא מקפיץ חלון ושואל לאישור) איך אני מבטל את האופצייה הזו אני מעוניין שהוא יבדוק רק קבצים שניכנסים למשב בלבד כולל מיילים

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by magnom,

בכל פעם שאני מפעיל משחק אני יכול לשחק מספר דקות ולאחר מכן הוא פשות ניתקע לי מה יכולה להיות הסיבה זה המיפרט שלי [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  3. Started by david86,

אני צריך שתהיה תוחנה רדיו שאני ישדר באנטרנת שירים

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by tal-s,

השתלט על מחשבי איזה ספי בשם הזה הוא מתקין כביכול עליו "תוכנות" אנטי ריגול שהם בעצם כאלה. אני נואש שום דבר לא מוחק זאת לא NOD לא ADWARE יש למישהו מושג מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. עשיתי חיפוש!!!. הבעיה שהתוכנות החינמיות שבדקתי(DR DIVX, DIXV CONVERTER) לא הצליחו להעביר את הAUDIO, שהוא AAC. ורק תוכנות לא חינמיות בגרסאות נסיון הצליחו, אבל מוגבלות ל5 דקות כי צריך לקנות. למישהו יש המלצה לתוכנה טובה להמרה ?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by polip,

הרצתי את התוכנה הזו שבודקת את נתוני המחשב והיא נתנה לי הודעה מוזרה: "Warning W2518 - Mainboard temperature is too high (i.e. over 50ºC). This should appear only if the mainboard has a temperature-monitoring sensor installed. Fix: Power down the system immediately. Open the case and check that all the fans are working and check whether components are unusually hot inside. Make sure the components have good all-round ventilation. Use more fans if required." ובנתוני הטמפ': Temperature Sensor board temperature 25 c/77 F CPU temperature 27 c/80 F power/Aux temperature 70 c/158 F מה זאת אומרת שהטמפ' גבוהה מידי או שאם יש סנסורים מותקנים במחשב אז זה בסדר???? אני לא שיני…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  7. זה קורה כשאני לוחץ על RUN 3D MARK... יש למישהו מושג למה זה קורה???

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. שלום לכולם לאחר שהמליצו לי על התוכנות ביטורנט פה באתר ניסיתי אותם ומשום מה אחרי שאני עוזב את המחשב להרבה זמן ומשאיר את התוכנה של הביטורנט פועלת כדי שיעלה לי הרטיו שאני חוזר למחשב אני רואה שהתוכנה לא פועלת כבר.. זה קרה כבר כמה פעמים...עם כל אחת מהתוכנות האלו UTORRENT, BITCOMET 0.6, AZAREUS בדקתי בהגדרות של כל אחת מהתוכנות ולא מצאתי שום דבר שיכול לפתור את הבעיה ... אולי מישהו מכם מכיר את הבעיה ויכול לעזור לי.. לפחות עם התוכנה AZAREUS כי היא התוכנה שהחלטתי להישאר איתה, היא נראית הכי נוחה .. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  9. יש תוכנה לכרטיסי ATI שמאפשרת קביעת הגדרות שונות למשחקים שונים, כך שבמשחק A יהיה AFX8 וAAX2, בעוד במשחק אחר יהיה AFX16 וAAX4? אמרו לי שATI TOOL עושה את העבודה, אבל לא מצאתי אפשרות כזאת שם.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה אשר תפעיל דברים במחשב ע"י קול (כאשר אני אומר משהוא)

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  11. כאשר אני מפעיל תמחשב והמחשב נכנס למערכת הפעלה אז הוא מתחיל לעלות את כל התוכנית אז נפתח לי חלון שהוא מתכונן להתקנה ואני לא יודע של מה זה וזה מפריע למחשב לעלות!! משהו יודע למה זה??? או איך מעיפים את ההתקנה הזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by chenzige,

שלום יש לי בעיה שבזמן שאני צופה בעיקר בסרטים WMV או בסרטים שמציגים באתר של קשת הנה תיאור הבעיה בכל מקרה יש לי L194WT של LG (מסך LCD) וכרטיס מסך של סאפיר RADEON 1600 PRO [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  13. Started by idofr,

הייייי בנתיים זה רק הגוף למה ניראה לי לא יאהבו את זה פה ממש אם אני יפרסם תמונות שלה ערומה... שיהיו בגדים יהיה גם תמונות של הגוף תהנו וכרגיל תגיבוו חג שמח היייי אז ככה סיימתי אותה אבל לא הייתי מרוצה מהיד אז עשיתי יד חדשה ואז מהרגע שבאתי לחבר אותה הכול התחיל ליפול בגלל בעיות של אי התאמת פולינומים אחד לשני עכשיו אפשר לסדר את זה אבל זה יקח לפחות 3-4 שעות ולפחות גיגה של ראם ואת שינהם יש לי מה גם שהמטרה הייתה ללמוד לעצב גוף אנושי כמו שצריך ואני בהחלט יכול להגיד שאני יודע לעשות את זה עכשיו... בכול מיקרה אז ככה אין לה עיניים כי שוב המטרה הייתה למדל גוף אין לה שיער כי זה דורש המון ראם אז אין לי כוח לעשות את זה בסתם עבודה כדי ללמוד ויש לה חתך באמצע שוב בגלל חוסר זמן…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by frh,

איך אפשר לפתור את הבעייה הנ"ל ברגע שאני מוריד קובץ אקרובאט הוא פותח לי את התוכנה ולא רואים שום דבר במסך

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  15. Started by oren12,

שלום, יש ברשותי דפדפן של פיירפוקס מוזילה מכיוון שיש לי המון באגים באקספלורר 8 ואני לא יכול להחזיר ל-7 בגלל התמיכה בויסטה עכשיו אני מנסה להתחבר לאתרי טורנטים כמו TL וזה פשוט לא הולך, כתוב לבטל את ה- ADS Blocker או משהו כזה אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואם זה בכלל מה שצריך לעשות מצטער אם זה לא המקום לשאול, תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by snapdragon,

יש לי תחושה שה DOK לא מתפקד טוב, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הוא תקין או לא? תודה.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by LOL,

חיפשתי בעזרה ובפקודות ולא מצאתי פקודה שיכולה לחבר שעות לדוגמה אם אני רושם בכמה משבצות 4:50 3:30 התוצאה של שתי אלה תיתן לי 8:20 אשמח אם מישהו ידע ויוכל לעזור לי בזה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אחרי איזה שעה עבודה אני עושה render לראות איך יצא , ואז פתאום יש שחור על המסך (והוא דלוק) .. איך זה קורה ? זה קורה אחרי הרבה זמן של עבודה (אני בודק מידי פעם איך יצא / עושה רנדר ואחרי יחסית הרבה זמן זה קורה)

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Gilo2005,

אני מחפש מישהו שיעזור לי בעיצוב אתר מישהו שמבין בנושא = עבודה קלה מאוד יקח שעה לא יותר לעצב :}] ללא תשלום :-[ מי שרוצה שיכתוב פה שוב עבודה קלה מאוד ללא תשלום

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. בבקשה עזרה!!! :'(

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by benfree,

שלום לכולם, חג שמח! יש לי בעיה מעצבנת ושלחתי פנייה לתמיכה אך לא היה מענה. התקנתי windows live mail וכאשר אני מנסה להנסתנכרן עם המייל שלי זה נותן לי שגיאה שרת. השגיאה היא: 0x80072eff הספק שלי הוא אינטרנט זהב, האם יש קשר בין השתיים? אשמח לפתרון.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Benja,

1) יש לי קובץ Bin ו Cue ואני לא יכול להשתמש בתוכנות כדוגמת Deamon tools, אני חייב לצרוב. איך צורבים את הקבצים האלה ומקבלים את אותה תוצאה כמו בשימוש בתוכנה כמו Deamon Tools שאני רואה את כל הקבצים כולל ה Exe בתוך כונן במחשב ולא רק את שני הקבצים שצרבתי Bin ו Cue על דיסק כמו שצרבתי אותם? 2)אתם מכירים תוכנת אנטי וירוס כלשהי שתעבוד על ווינדוס XP עם SP1 בלבד (לא, אין לי אפשרות לשדרג ל-2). תודה, אביב.

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  23. בעיה מוזרה באימיול: פתחתי את הפורטים בראוטר (wrt54GL Tomato) והאימיול מאושר ע"י הפיירוול. כשאני פותח את האימיול השרתים כותבים לי שאין תשובה מהפורט שלי. בעזרת ההגדרות באימיול בדקתי האם הפורטים שהגדרתי פתוחים (הבדיקה נעשית באתר של התוכנה) ואכן הפורטים פתוחים. איפה יכולה להיות הבעיה? אגב, הטורנט עובד מצוין למרות שהוא נמצא על פורט שלא פתחתי.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by stojakovic,

תעשו לי טובה לתגידו לי פעם אחת ולתמיד- איך אני מפרמט את כל הארדיסק בלי שיישאר עליו כלום! בלי התקנה של ווינדוס ובלי שום שטות אחרת!! פשוט לפרמט-למחוק כל שכר לים הוירוסים והשטויות שיש לי במחשב וזהו. נשמע פשוט אבל אני לא יודע תכלס איך... מה שגם זה סרט למצוא את זה באינטרנט כי בכל מקום רשום רק איך לפרמט עם ההתקנה של ווינדוס... תודה!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  25. אהלן. יש לי אקספלורר 8, והוא פשוט לא גולש לי.. ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר. ניסיתי להתקין 7 (שבזמנו עבד יופי), והוא לא גולש. כלומר, אני פותח את האקספלורר והוא כותב למטה connecting to site... וכו'... וזה ככה שעה ובסוף הוא לא נכנס לכלום. וזה בכל האתרים. והבעיה היא לא באינטרנט (בחיבור), כי בפיירפוקס הוא גולש יופי בלי שום בעיה.. באקספלורר 6 גם לא היו לי בעיות כאלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה..? תודה!

• 2 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.