עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gildoron,

שלום לכולם, הwin xp שלי החליט לא לפעול באופן פתאומי, הוא מגיע עד למסך הפתיחה ושם נעצר לנצח. בדקתי במצב בטוח וגם שם זה לא מצליח לעלות וזה נתקע על שורת הקוד: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys יש לי רק דיסק קשיח אחד והוא sata ואין לי כונן דיסקטים, כך שדיסק התקנה של win לא מזהה את הכונן ואני לא יכול לעשות תיקון. ניסיתי לשחק בביוס למצוא כיצד אני מעביר את זה למצב תאימות אך לא ממש הצלחתי לעשות זאת. בביוס שלי כתוב cmos setup utility v.02.59 האם מישהו יודע מה עלי לעשות. תודה מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  2. האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  3. Started by perlov1,

שלום לכולם, אתמול התחילה אצלי בעיה מוזרה בפיירפוקס שמאד מציקה לי ואשמח אם תוכלו להציע איזה פתרון בנושא. כאשר אני פותח טאב חדש נפתח לי דף של babylon ומנוע החיפוש שלו כפי שאתם רואים בתמונה. כיצד אני יכול להחזיר למצב שבוא כאשר נפתח טאב נוסף הוא פותח את כל החלונות העיקרים שאני גולש בהם כמו שיש בדיפולט של הדפדפן? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  4. שלום לכולם אני מבקש את העזרה שלכם במציאת איזה תוכנה שתשמיע סאונד שקיבלתי דואר חדש!!!

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם אני לא יודע באיזה קטגוריה של פורמים לרשום את זה אז חשבתי שזה המקום שצריך אם לא אז תעבירו את הנושא טוב אז ככה הורדתי סרט מאמיול יחסית ישן Men in Black II ושאני מפעיל אותו אני רואה מסך אפור ואני שומע את הסאונד בדקתי אותו בתוכנה של הוינאמפ והתוכנה MV2Player ובשתהים רואים מסך אפור מישהו יודע ממה נובעת הבעיה כי יש לי את כול הקודקים האפשרים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by modgod,

יש ילדה בת 11 שביקשה ממני להביא לה את התוכנה PHOTOSHOP. עכשיו התוכנה הזאת עולה כסף (ולא, קראק לא בא בחשבון, אז בבקשה אל תזכירו את הנושא), אז יש לה תחלופה חינמית? ותזכרו שהילדה היא רק בת 11, אז לא צריכים תוכנה ממש מתוחכמת כמו פוטושופ.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  7. אני זקוק לתוכנה (עם עדיפות מוחלטת לחינמית) שמסוגלת ליצור/לערוך קבצי CHM. אם מישהו מכיר/שמע על תוכנה כזאת, אשמח שישתף. חיפשתי בגוגל קצת, אבל לא ממש מצאתי דברים רציניים מידי, ורובם בתשלום. אז אולי כישורי החיפוש שלי נשחקו עם השנים, ואשמח אם מישהו יעזור לי עם החיפוש. כמובן שעדיף שיהיה לכם נסיון עם התוכנה, אבל לא חייב .

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. שלום לכולם, ברשותי מעבד - AMD Athlon X2 64Bit 3600 אני משתמש בתוכנה SpeedFan והיא מציגה לי שהמעבד בטמפ' של כ-27 מעלות, זה הגיוני? יש להזכיר המעבד עם הקירור שהגיע איתו. בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 785 צפיות
  9. שלום, יש לי כמה שאלות: 1. אני עובדת עם התוכנה NOAds - אבל הבעייה איתה שכל הזמן צריך להגדיר לה לאיזה pop ups לא לתת לעלות. אין איזו תוכנה שפשוט מזהה אוטומטית חלונות קופצים? 2. האם "חובה" לכל משתמש (פס רחב) להשתמש ב-fire wall או שאם אני עובדת עם NAV ו-spy sweeper זה מספיק? 3. האם ניתן להוריד את תוכנת הצריבה Nero חינם? ניסיתי להוריד אותה בכמה גירסאות אבל תמיד הורדתי trial version שפג תוקפו אחרי שבועיים. תודה מראש, הדר

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. אחרי שאני סוגר את ה- outlook אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (מדובר על ה- outlook שמגיע עם אופיס 2007) וסוג השגיאה: אני לא מצליח להבין מה סוג השגיאה - ע"מ לחפש בגוגל. איך אני מתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  11. שלום עבדתי על פרויקט בMOVIE MAKER בWIN XP וייבאתי את כולו כולל סרטים שירים הכל! למחשב עם WIN 7 כשאני נכנס לפרויקט כתוב לי שגיאה שהקובץ פגום או לא ניתן לפתיחה ובאתר של מיקרוסופט אני מקבל את השגיאה הבאה ERROR c9450025 איך פותרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  12. החברה ב-ZoneAlarm יצאו עם מבצע ליום בודד (נגמר עוד כמה שעות כנראה) בו כל אדם יכול לקבל את חבילת ZoneAlarm Pro Firewall 2010 בחינם לגמרי!!! כולל עדכונים, לעד 3 מחשבים למשך שנה. המחיר של החבילה ביום יום הוא כ-40 דולר יש לשים לב שצריך ויזה בינ"ל או פאיפל כי יש חשבון - רק שהוא יוצא על סך 0 דולר!! אני אישית כבר עשיתי את ההזמנה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by LTE,

שלום לכולם ! לאחר שהבנתי ש - MAGIC PARTITION לא עובד על ווינדוס ויסטה 64 ביט וגם הכלי ניהול שיש מובנה בה לא עובד לי, אני פונה אליכם בבקשת עזרה לתוכנה אשר כן תוכל לשרת אותי ! בתודה מראש !

14. איזה תוכנה מנצלת את הטורנט הכי טוב... לדוגמא יש:Utorrent,bitcomet,flashget תודה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  15. Started by noodle,

שלום, אני מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שניתן לשדר דרכה שנמצאים על המחשב דרך מצלמת האינטרנט למשל במסנג'ר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by Ashand,

שלום האם יש אפשרות "לצבוע" CELL באקסל כאשר אני מבצע חיפוש? CTRL+F אני רוצה שהתיבה בה נמצאת החיפוש שרציתי תצבע בצבע מסויים כדי להקל על חיפוש בקובץ גדול

17. אני רוצה פשוט להוריד את הסרגל הזה לגמרי ... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  18. יש לי חבר שהלך לתקן את המחשב בחנות מחשבים רגילה שבאזור הטכנאי אמר לו שהזיכרון שברשותו לא תקין אז כמו שאנו מכרים את הטכנאים בישראל אני בתור חבר רוצה לעזור ואני לא מאמין לטכנאי אז אני רוצה לדעת אם איזה תוכנה היא הדרך הכי טובה לבדוק אם הזיכרון תקין... דרך אגב בדקתי ב mem test והוא השלים 2000% תוך שתי דקות בלי שגיאות בעוד שהזיכרון שיש לי בדק 1555% בתוך כמה שעות אם 0 שגיאות תודה מראש! ואם זה לא הפורום המתאים אני מצטער אז תעבירו

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. שלום יש לי בעיה מאז שהתקנתי את העדכון של האנטי וירוס של avg היה לי 7.5 ושידרגתי ל8.5!(אני חושב שזה מזה) נגיד שאני ניכנס לאתר "יד 2" אז אני ניכנס ליראות איזה אוטו הוא לא נותן לי לפתוח את החלון של הפרטים! וזה רושם לי את הבעיה הזאת?! סתכלו בתמונה) מה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  20. לכזה : http://z.about.com/d/mobileoffice/1/5/X/4/step11.jpg כי עכשיו שאני מנסה למצוא דרכו הוא לא מזהה לי כלום כי הוא פועל ע"י תוכנת mcafee. הסרתי את התוכנה שאיתה מצאתי עד עכשיו את הראוטרים שבטווח (mcafee) וזה עדיין לא מוצא לי ראטורים בסביבתי ע"י האיקון הרגיל.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  21. אני לא יודע אם אני במקום הנכון.. בכל אופן הבעיה שלי היא בכונן dvd אני משתמש בו בשביל לראות סרטי dvd ישראליים וגם אמריקאיים. ומה שקורה זה שהמחשב אומר שהכונן מוגבל לפי אזורים ולכן נותר לי רק עוד פעם אחת לראות סרט אמריקאי נגיד. ואז אני אוכל לראות רק סרטי dvd ישראליים. ב'תכלס רציתי לדעת אם יש איזה דרך לבטל את זה.. אשמח אם תעזרו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  22. היי ברשותי הפירוול של ZoneAlarm pro אז האם כדאי לי להתקין אותו על המחשב או את הפירוול של ווינדוס? ואם אני מתקין את הZoneAlarm pro מה אני צריך להגדיר בו כדאי שיחסום לי בצורה הטובה והנוחה ביותר כל מיני שטויות מהרשת ופורצים? תודה מראש Install

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  23. ניסיתי דרך Partition magic להוסיף שטח פנוי להרד דיסק. אחרי restart והמסך הכחול של השינויים המחשב נכבה ואותחל מחדש. לא רואה את הparttition שהיה עליו אינפורמציה חשובה, אלא רק בPartition Magic כ-other עם שם מוזר ואין אפשרות שם רק למחוק או לפרמט . איך ניתן לשחזר בחזרה ולהציל את החומר ששם? מצורפ תמונה קובץ- של המסך. מסומן באדום. אודה על עזרה דחופה! תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  24. יש לי מחשב חזק 6000x2 amd 2 ג,גה זיכרון ואני מתלבט בין האנטי וירוס הנ"ל {כל אנטי וירוס יש לו את המיקום שכתוב עליו מספר 1 } BitDefender Antivirus 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com nod32 שראיתי בהרבה פורומים שהוא הכי טוב {אני לא יודע אם מותר לפרסם אותם} Avira AntiVir Premium שגם בפורום הזה וגם בפורומים אחרים אומרים שהוא מספר 1 avg http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3519988,00.html kaspersky Security 2009 http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com משהו שניסה אותם יכל להמליץ לי מה באמת עוזר שלא יכנסו וירוסים? למשל אני נסיתי את nod32 והוא סתם לא משהו מחקתי אותו .התקנתי קספרסקי והוא בנתיים מחזיק מעמד. אז כל אחד יגיד חוות דעת {אבל עם נס…

25. Started by פיסי,

נכנסתי ל-java.com בכדי להוריד את תוכנת/סביבת הג'אווה אבל הוא לא מצליח לעשות משום מה verify instalation, אז התקנתי בצורת ה-manualy אם או בלי קשר, אני רוצה לראות קטעי וידאו מכאן http://www.nba.com/video ולא מצליח משום שכנראה יש בחלון אמור להיפתח שימוש בג'אווה סקריפט. גם בפורומים של וואלה! למשל אני לא מצליח לפתוח הודעות משום שיש כנראה שימוש בג'אווה. בקיצור, זה מעצבן. :'( יש לי פיירוול הסטנדרטי של ה-XP, נורטון סקיוריטי שמאפשר לג'אווה סקריפט/אפלט לעלות ובאפשרויות הדפדפן כל מה שראיתי בערך שקשור לג'אווה מסומן ב-enable. אני לא מבין כלום בקטע הזה של הג'אווה אבל אשמח לשמוע מכם פתרון לנושא, אם יש לכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים