תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן!... אוקיי היום התנקתי את הנורטון אינטרנט סיקיוריטי ו........ אחרי שהתנתקתי הכל היה סבבה וזה ואז הגדרתי לו פיירוול והכל סבבה אבל אז! התחילו הודעות של REMOTE SYSTEM שמנסה לפרוץ למחשב שלי!! טוב וזה ממשיך ואני לוחץ על הOK ובא עוד ובעשר דקות 300 פריצות!! הפריצות זה מפורט UDP... וזה קורה בדרך כלל מתי שאני לא מחובר לאימיול מתי שאני כן באימיול זה כבר TCP.................. עכשיו כתוב באתר ליונטוורק שצריך לפתוח פורט 4673 UDP אולי כי לא פתחתי אותו זה עושה את זה והאימיול הוא "הפורץ"................................ מה לעשות?????? זה משגע אותי יותר מדי פריצות!!
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום רב, כבר כמה ימים שחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם, כגון: כתבות ב ynet, אתר אנארג'י, sratim.co.il ועוד פשוט לא עולים. זה מחרפן אותי לגמרי. ניסיתי להתקין מחדש ג'אווה, פלאש פלייר, דרייברים אבל שום דבר פשוט לא עוזר. זה גם קורה בכל הדפדפנים שיש לי (מוזילה, כרום ואקספלורר). אני ממש מיואש ומדוכדך. אנא עזרו לי המון תודה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
התקנתי היום את הדרייבר החדש של ATI 6.8 לכרטיס מסך X800XT, התקנתי גם את NET.FRAMEWORK 2.0 שדרוש. זו לא הפעם הראשונה שאני מתקין דרייברים, אני דואג לעשות הסרה מלאה בעזרת Driver Cleaner Pro ופועל לפי הרידמי. הפעם לאחר התקנת הדרייבר ואיתחול המחשב כשאני נכנס להגדרות של ATI אני מקבל את ההודעה הבאה: CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. אם היית באמצע תהליך כלשהו, ייתכן כי המידע איתו עבדת אבד. אם אני פשוט גורר את ההודעה למטה אני עדיין יכול להיכנס להגדרות של ATI ואז קופצים לי עוד שתי הודעות כאלה, כל עוד אני לא סוגר אותם אני יכול להמשיך ולשנות את ההגדרות, אך ברגע שאני סוגר את ההודעה כך גם ניסגר חלון ההגדרות של ATI. ניסיתי להסיר א…
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב (יותר נכון, הכרטיס מסך) אל הטלויזיה באמצעות כבל RPG סטנדרטי. עד עכשיו הכל היה בסדר, אבל עכשיו, אין לי מושג למה, אבל רואים שחור לבן בטלוזיה. בהגדרות הכל בסדר.. ניסיתי לשחק עם הכבל לא עוזר.. למישהו יש לו מושג מה אפשר לעשות? אה, ד"א יש לי כרטיס מסך ATI 3850HD
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
התקנתי לידידה שלי ת'מחשב מחדש.. הכל טוב ויפה.. בהתחלה לא מצאתי את הדרייברים שלה באינטרנט אז ניסיתי להתקין חלופיים.. וכשהתקנתי ת'כרטיס קול מובנה REALTEK HD הוא נתקע באמצע ומסמן לי אותו כבעייתי בניהול התקנים (סימן קריאה צהוב) אחרי זה מצאתי באינטרנט את הדרייבר המדוייק שלה.. הורדתי אבל הוא לא נותן לי להתקין.. כל הזמן אומר שיש איזו בעיה.. או שמראה שזה מתקין ואז זה נשאר אותו דבר.. כשעושים הסרה של הדרייבר הוא כל הזמן מתקין מחדש יש את הדריבר הקודם ולא נותן לי להתקין את הדרייבר הטוב... המקורי אני יודע שאני צריך להסיק קובץ INF מאיפהשהו.. אבל אני לא יודע מאיפה ואיזה קובץ בדיוק.. איך אפשר לדעת..??? או בדרך אחרת להסיר לגמרי את הדרייבר.. ולהתקין את החדש....
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
עד לא מזמן אם ההיתי רושם שם של אתר בשורת הכתובות (נראה לי שזה נקרה URL) הוא היה נכנס לאתר או לחילופין פותח חיפוש בגוגל. אבל עכשיו שאני עושה את זה הוא שולח אותי לאתר finderactive.com , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון שבאמת עובד אולי למישהו יש רעיון. נ.ב. אני מניח שזה סוג של מזיק שהשתלט על פירפוקס (מיותר לציין שבדקתי גם וירוסים וגם רוגלות). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, יש לי מקום להוריד ממנו דברים מסוימים, אבל הוא בפרוטוקול HTTP... כאילו הכתובת שלו מתחילה בHTTP ויש שם המון המון תיקיות שאני צריך בתוך תיקיה אחת גדולה... ומכך משתמע שיש גם המון קבצים! אז רציתי לשאול איך אני יכול להוריד תיקיה שלמה? ניסיתי בFLASHFXP אבל בפורט 21 הוא צריך סיסמא ומשתמש ובפורט 80 באנונימי הוא עושה TIMEOUT מישהו יודע? תודה!
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שאני בפורום הנכון מבחינת השאלה. יש לי גיליון אקסל עם נתונים של המון אנשים, רק שסידרו לי אותו בצורה לא הגיונית. לינק לתמונה http://www.babylon-awaits.com/table.jpg אני צריך לסדר את הנתונים בצורה של טבלה רגילה שם - סיסמה - מין - כתובת - טלפון - אימייל - גיל - הצטרפות ומתחת הפרטים של כל לקוח בשורה חדשה (כמו טבלה רגילה בעצם) הבנתי שזה מצריך פקודת מאקרו כי מדובר באלפי אנשים בגיליון. אני יודע לעשות הדבקה מיוחדת שמסדרת את הנתונים בצורה אופקית אבל לא יודע לעשות מזה מאקרו שיעבוד על כל חלק שאני צריך. תודה מראש גיא
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכם פיתחתי תוכנה מעניינת המאפשרת להשתמש בשלט הXBOX360 שלכם במחשב (לשלוט על דברים וכו') התוכנה עדיין בשלבי ניסוי ומכיוון שאני יודע שישנם כאן מספר אנשים בעלי השלט הזה למחשב הייתי מעוניין ליצור איתכם קשר לבדיקה. שלחו לי הודעה פרטית אם אתם מעוניינים להצטרף לניסוי. תודה וסליחה אם טעיתי בפורום פשוט כאן נראה לי הכי מתאים.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכנסתי קליפ בעזרת התוכנה כשכל הקבצים הם מוקלטים על האיכות הכי גדולה (5 שניות בערך 100 מגה) ולאחר שגמרתי ניסית לעשות EXPORT גם באיכות המקסימלית (אחרת 3 דקות לוקח 4 שעות) והשמירה תמיד אבל תמיד נקטעת באותו מקום כשהקליפ הוא בדקה ה2:35 והגיע ל3.99 ג'יגה. יש לי עוד 20 ג'יגה פנוי בערך כך שזה לא בגלל זה ואין לי מושג מה הסיבה. נ.ב התוכנה הזאת פשוט אוכלת זיכרון טוטאלית !
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להסיג את התוכנה שמודדת טמפ' מכול חלקי המחשב ? תודה למי שיעזור .
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי סרט ב-AVI שתופס יותר מדיסק אחד אני רוצה לחלק אותו לשניים על מהת לצרוב ואם צריך גם להעביר לmpeg
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היה לי מסך כחול לפני קצת זמן (היו לי כמה, אבל רק מהראשון התעוררו הבעיות). הבעיות שאני רואה הן רק ב-FF, והן כאלה: כל מנועי החיפוש שהתקנתי נעלמו. כשאני מנסה להתקין אותם מחדש, הוא שואל אם להתקין את הקובץ, אני מאשר וכלום לא קורה אחרי זה. אני בוחר להחביא סרגלי כלים מסויימים, וכל פעם שאני פותח את FF הוא מציג אותם מחדש, מה שלא היה לי קודם. הוא לא שומר לי את גודל ומיקום החלון כשאני סוגר את FF. אחרי המסך הכחול שהיה לי, פעם ראשונה שהפעלתי את FF הוא כאילו זיהה שהוא התקין אותו מחדש. מחק את כל הסימניות, זיהה את כל התוספים מחדש (מה שהיה צריך SETUP ביקש SETUP) וחזר לערכת הנושא של ברירת המחדל. התקנתי את הFF מחדש, וכל הבעיות האלה נשארות. למישהו יש עצה?
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום, בעת רשימת מסמך ב WORD 97 מופיע בחלק קטן של המילים,הסימן X במקום אחת האותיות במילה. לאחר מחיקת ה X שב וחוזר הסימן, וכך לא ניתן לבצע למעשה הדפסה תקינה. כאשר העליתי את המסמך במחשב אחר בתקליטון, הבעיה נפתרה. שאלותיי הם: 1) האם מודבר בתקלה ב WORD או בתקלת מחשב פנימית כללית? 2) כיצד ניתן לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, תודה יעל
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
אני זוכר את עצמי עובד על ה-Mod maker הראשון ... אילו זמנים... עם הזמן "התקדמנו" לטראקרים מורכבים יותר, כגון FastTracker, Impulse Tracker וכו'... (אפילו הוצאתי אלבום טראנס "נצחונות" בזמנו ) מי שממכם עבד ברצינות עם Impulse Tracker למשל, בטוח שמע על IT3 שהיה אמור לצאת, אך נקנה ע"י קבוצה שמעולם לא הוציאה אותו בסופו של דבר. על הדרך יצאו עוד כמה טראקרים, לא משהו רציני בכל אופן. אבל מאז השתנו הדברים... רמת הסאונד וההפקה עלו פלאים. היום ישנם סטנדארטים גבוהים בהרבה כמו שכולכם יודעים. כולם עברו כבר ל-Cubase המקצועית... החובבנים נפלו על FL Studio / Reason וכו'.. אבל עכשיו - ממש עכשיו - הכתיבה האנכית (Vertical) חוזרת ובגדול ! תכירו את RENOISE : http://www.renoise.com/ באמת…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היתה לי TV TOOL ולאחר זמן מה היא התחילה לזייף (6.5,6.8,6.8.2) מה שמסופק עם כרטיס המסך ממש לא עוזר. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בכותרת, אני מחפש תוכנה שמסוגלת לפצל לחבר קבצי SOUND, באיזה נקודה שאני אבחר. לא איכפת אם התוכנה כבדה או משהו כזה, רק חשוב שתהייה נוחה לשימוש וכמו WINAMP לדוגמא, כל האופציות השימושיות מול העיינים תודה מראש לכל העוזרים !
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
מה השתנה?? לא נגעתי בשום הגדרות, הוא פשוט לא שומר אותי Online אחרי שאני סוגר אותו.
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת: אני מעתיק טקסט מתוכנה מסויימת אל הוורד וכל הטקסט מועתק בצורה מבולגנת ולא ניתן להבין כלום. האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שיכולה לפתור את הבעיה? אגב, הטקסט שאני מנסה להעביר בין התכונות הוא טקסט באנגלית ולמרות זאת נוצר כאוס. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום ! אני משרטט 3 אליפסות עם הכלי הוקטורי ellipse tool. האליפסות נמצאות בשיכבת background. ברצוני להכניס לאליפסות הווקטוריות כיתוב ועלי לכתוב זאת אלכסונית. אני לוחץ על כלי ה horizontal type ורושם נניח: XXX. בחלון layers מופיע מעל שיכבת background שיכבה נוספת: מסומנת באות T ללמדך שזו שיכבת טקסט. זו השיכבה המסומנת והפעילה ושמה XXX. אני בוחר מתפריט edit את האפשרות: free transform. ומה קורה ? שלושת האליפסות של שיכבת ה bg הן שמסומנות ע"י ה free transform ורק אותן, את האליפסות, אפשר להטות למרות ש bg איננה השיכבה הפעילה ! אני מעלים את שיכבת ה bg כדי לסלק את האליפסות הווקטוריות, השיכבה נעלמת (אני יודע לפי ריבועי השקיפות שמופיעים ברקע) אבל האליפסות נשארות ! אי אפשר להתפטר מהן ! ב…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ואימייל OUTLOOK כשאני דרך חייגן של נטויזן אם אני גולש דרך ראוטר אז אין בעיה. מה הבעיה? וינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
צריך תוכנה להמרת סרטים מ- AVI לכל דבר אחר... תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-