עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AK,

אתם יודעים מה מסמלות האפשרויות: Refresh Delay Item Delay ומה יהיו המספרים הטובים ביותר לרשום באפשרויות אלה? ???

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  2. Started by matanch,

יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. http://www.skins.be/wallpaper/melissa-joan-hart/2683/1024x768/ אודה למי שיצליח לעשות זאת ;D

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by shauli,

שלום לכולם אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית, אבל בכל זאת... יש לי אנטוירוס קספרסקי, איך אני יודע מה הגירסא שלו, ומאיזה שנה(2005, 2004) ומה הגירסא,(לא השנה) הכי מתקדמת שלו?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  5. אם כן אשמח להמלצה על אחת כזו

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by kondson,

זקוק לתוכנה שתהפך לדריבר של מדפסת ומכל אפליקצית וידוס תיצר קובץ PDF

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. Started by coran,

שלום!!! איזה תוכנה אתם ממליצים כדי לנגן סרטי mkv ניסתי את ה- bsplayer אבל היא עושה בעיות בויסטה וגם איזה חבילת מקודדים כדאי שתהיי??? אני מת כבר לראות hd אבל זה כזה מסובך תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  8. יש לי את PartitionMagic 8.0. יש לי ככה: C= 20GB D=50GB E=45GB.... כמובן שבכל שלושת הכוננים יש מידע... אבל אני רוצה להעביר 5GB מכונן C לכונן E... איך אני עושה את זה? על מה אני אמור ללחוץ בדיוק? -והאם יכול להיעלם לי מידע לפתע? *אם תוכלו לתת סקרין שוטים, אני אודה מאוד!!

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by SSssQQ,

יש כצת בעיות עם הדפדפן הזה יש אתרים שהדפדפן הזה עושה בעיות כמו.. שאני נכנס לאתר הזה www.shesh.co.iL אז זה עושה בעיות תיכנסו שנייה.. רק מי שייש לו את התוכנה שיגיד עםם זה עושה לו בעיות עם האתר ויש עוד אתרים שהדפדפן הזה עושה איתם ביות אני רוצה את הדפדפן הזה כי הוא מהיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבהההההההההההההההההההההההההההההה יותר מי מי הדפדפן הרגיל יש אולי דפדפן באותו מהירות רק שלא יהיה לי בעיות עם אתרים? או שייש לדפדפן הזה איזה תיקון/עידכון ...תעזרו לי!!! :'(

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  10. (כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by Vaknir,

המחשב אחרי פירמוט. התקנתי משחק קטן שלא עולה על ה - 50 מגה עבד מעולה! יצאתי מהמשחק וכמה דק' לאחר מכן נכנסתי בחזרה והוא נתן לי את השגיאה הזאת. C++ Runtime libary error

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by galh_5,

איך מסדרים אותו? היה פעם אבל זה הסתדר לי אבל בכל זאת מישהו יודע איך מסדרים תדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Unavoidable Encounter,

לא ידעתי בדיוק איפה לכתוב את זה, אז אם יש פורום יותר מתאים אפשר להעביר מצאתי איזה טפט לשולחן העבודה בשני אתרים שונים - http://fc03.deviantart.com/fs9/i/2006/143/2/c/Picasso_Glass_by_dimage.jpg http://interfacelift.com/wallpaper/downloads/00792_picassoglass_1920x1200.jpg זו בדיוק אותה תמונה ואותה רזולוציה. מה שאני לא מבין, זה למה באתר אחד הגודל של הקובץ הוא 531.87KB ובשני 675.44KB? איך זה הגיוני?

14. Started by Chura,

היי, התקינו לי מחשב חדש עבודה, עם וינדוז 7 ואופיס 2010. יש לי בעיה שממש ממש מציקה לי. שאני פותח מייל חדש, שדה ה"TO" מיושר לימין. אני יכול בקלות להצמידו לשמאל אבל זה מציק! גם שאני עושה "REPLYO" למייל, הטקסט החדש מיושר לימין בDEFAULT אגב, הטקסט עצמו הוא באנגלית, אבל מיושר לימין. ניסיתי לחפש בכל מקום במערכת. 1. Region and Language - הכל על אנגלית (עם מקלדת עברית בנוסף כמובן) 2. Office 2010 Language Settings - הכל על אנגלית בתור DEFAULT הדרך היחידה שעוד חצי עזרה: בהגדרות "העדפות שפה של Microsoft Office 2010" תחת כלי אופיס מחקתי את העברית מלמעלה. מעכשיו המיילים מיושרים לשמאל, הTO גם לשמאל והכל בסדר. הבעיה, שעכשיו אני לא יכול ליישר לימין אפילו אם אני רוצה! אני יכול לכתוב עברית…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by dids22,

טוב נכנסתי לאתר שלהם ושמתי לב שיצאה גרסה בטא חדשה שכוללת פיירוואל משה ו אולי ניסה? יודע איך הפירואאל?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  16. הבעיה היא כזאת: אני מעתיק טקסט מתוכנה מסויימת אל הוורד וכל הטקסט מועתק בצורה מבולגנת ולא ניתן להבין כלום. האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי שיכולה לפתור את הבעיה? אגב, הטקסט שאני מנסה להעביר בין התכונות הוא טקסט באנגלית ולמרות זאת נוצר כאוס. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  17. חיברתי שני מסכים במקביל כדי להרחיב את שולחן העבודה.. הבעיה היא שבעד שבמסך הרגיל רואים מצויין בטלוויזיה רואים רק שחור-לבן. איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. שלום לכולם, ברשותי מחשב שאינו חדש ולא שונה בו שום דבר. לאחרונה, התחילה להופיע הודעת "התקן לא מוכר". כשאני נכנס למנהל ההתקנים ולוחץ פעמיים על אותו התקן לא מוכר כדי לפתוח אותו מופיע בפרטים את הדברים הבאים: סוג ההתקן: התקנים אחרים יצרן: לא ידוע מיקום: ב- ATI Radeon 9600 / X1050 Series ברשותי המפרט הבא: P4 2.6Ghz Jetway 865GDMP Sapphire 9600XT @ דרייבר 9.3.1 (העדכני ביותר) 1.5GB RAM Windows XP כמובן שחשבתי שאולי הכרטיס מסך לא מותקן היטב אבל כשהסתכלתי במתאמי תצוגה ראיתי כבר שיש שני התקנים כמו שצריך להיות (ראשי ומשני). אשמח לעזרה, עמית

19. Started by lioron7,

אני במשך הרבה מאוד זמן השתמשתי באמיול והוא עבד במהירות סבירה בחודש האחרון הוא מוריד במהירויות נמוכות גם לאחר פירמוט ולמרות שאני בhigh-id גם במודים האחרים האימיול מוריד לאט למישהו יש פתרוןן?

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by A.S computers,

הורדתי gta5 ורשום לפלייסטישן ואני רוצה להפוך לפב משהו מכיר תוכנה כזאת ??? או תוכנה שמפעילה את המשחק. תודה למי שיעזור

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  21. לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3335295,00.html להורדה: http://www.microsoft.com/israel/windows/ie/downloads/default.mspx

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by Eled,

מישהו מכיר?, התוכנה הזאת באמת מאובטחת ובטוחה לשימוש? http://keepass.sourceforge.net/ תודה,

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  23. Started by cleric,

מטעמי חסכון במקום אכסון אני מעדיף להחזיק קבצי 720P על פני 1080P (מה שגם שהטלוויזיה שלי שבה אני צופה ברוב הסרטים היא HD READY) אבל מדי פעם אני "נאלץ" לצפות בסרטים במסך המחשב, שעובד בזולוצייה גבוהה יותר של 1920X1080, כשאני מגדיל את הסרט על המסך ישנו איבוד מסויים של איכות, לא משהו קריטי מדי, הבעיה היא בכתוביות - הם הופכות להיות מפוקסלות ומכוערות מאוד, יש דרך ל"החליק" אותן בVLC? (או בתוכנה אחרת?) תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by HardGore,

הי, אני עומד לקנות מחשב חדש לאינטרנט, ומעדיף להיות בנתיים מוכן ולדעת מה ההגנה הטובה ביותר למחשב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  25. Started by JOKER321,

אני מנסה לפרמט מחשב כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס זה רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק או שהוא לא קיים אמרו לי שזה בגלל שזה הארד דיסק של סאתא וצריך להתקין אותו. הורדתי כבר דריברים והכל הורדתי לדיסקט אבל כשאני לוחץ על f6 כמו שאמרו לי שום דבר לא קורה יש דרך אחרת להתקין? תודה מראש. אגב הדרייברים שהורדתי זה מפה http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=527&kind=1 וממה שאני רואה יש גם אפשרות התקנה דרך הוינדוס אבל אמרו לי שצריך להתקין דרך הדוס

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.