תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא מבין מה העניין כאן אך כשאני סוגר אותו אני מקבל הודעת שגיאה על כך שוורד 2007 התרסק והוא שואל אותי אם לפתוח את הקובץ המשוחזר ולשלוח הודעה למיקרוספט. חיפשתי עצות בנושא באינטרנט ומצאתי כמה שמייעצים למחוק איזה registry key. ניסיתי, זה לא עובד אצלי. http://www.edbott.com/weblog/?p=1771 http://joeon.net/post/2008/01/Fixing-Word-2007-Crash-on-Exit-amp%3B-Broken-Mouse-Support!.aspx את התוכנה התקנתי על Windows XP Home על מחשב r50e 1834. עוד נאמר באיזה אתר משהו לגבי דרייברים של מדפסות HP. זה גם לא זה. אצלי מותקן HP2100 all in one. אופיר
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט אקספלורר 6, אחרי כל פעם שאני סוגר אותו הוא עושה לי את הודעת השגיאה של ה"שלח נתונים" או "אל תשלח", השגיאה הידועה. ובנוסף הוא גם עושה לי את הודעת השגיאה הזאת: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=68404661.jpg תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מבקש המלצה לתוכנה טובה בישביל לצפות בתמונות בווינדוס כי משום מה התוכנה הבסיסית שבאה עם הווינדוס(PhotoViewer) קצת עושה בעיות וגם פשוטה מדי. אני עוסק בעריכה וצילום והייתי רוצה להשתדרג ולעבוד עם משהו יותר מתקדם מהתוכנה של הווינדוס. אני מתכוון לתוכנות כמו Acdsee וכו'... תודה.
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:18:38 עזרהההההה???
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת עם אילו תוכנות אני יוצר דמויות (וגם דברים אחרים) בתלת-מימד ונעות.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את אחד מהניידים הבאים: Gigabyte W566N-DC15M2H16 או Gigabyte W566U-DC2TM2EH16 למטרות פיתוח. הבעייה היא שאני צריך להתקין WINDOWS 2000 (המחשבים מגיעים עם VISTA). נאמר לי שכיום הניידים באים עם דרייברים שמונעים התקנה של מערכות הפעלה ישנות. חיפשתי מידע על כך באתר של Gigabyte אך אין שם התייחסות בעניין (אם ניתן להתקים מערכת הפעלה שונה). האם מישהו יודע אם יכולה להיות בעייה בהתקנה של WINDOWS 2000 על אחד המחשבים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
יש לי מספר סרטים שכשאני צופה בהם ה MEDIA PLATER - 9 מבקשת קידוד, הוא מתחבר אותומטית ושולח לבקשה להורדה ואז יש לי EROOR WHILE DOWNLOADINH THE CODEC, הסרט נראה טוב ובלי בעיות, אבל אין קול! שום סאונד, מה זה יכול להיות ואיך אני מתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני זוכר שאיכשהו ב NERO 6 היתי מצליח לצרוב קבצים גדולים כאלה, אבל ב NERO 8 אני לא מצליח . יש למישהו רעיון איזה הגדרות צריך לשנות ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת hp laserjet 1018 איך בכל זאת אני יכל להתקין אותה??
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
ערב טוב, כפי שכבר הבנתם, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי 3 סרטונים במשך 5-4 דקות כל סרטון. הענין הוש שהמשקל שלו הוא 897 מגה וזה נראה לי נפח ענקי וכל זאת כמדומני קובץ הכל הו WAVE/ יש אפשרות לבצע המרה וMP 3 אולי זה יקטין. תודה!
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים התחלתי פרויקט חדש על הטבלה המחזורית. כרגע זה ממש בשלבים ראשונים והייתי שמח את תחוו את דעתכם. כל מלבן בתמונות מורכב משני מלבנים אחד מעל השני והשוני בין שתי התמונות הוא רק במטיריאל של המלבן העליון. הראשון במטיריאל לבן כללי בלי רפלקשן. בשני שקוף קליר ללא צבע 5 אחוז עכירות. שנתן קצת אפקט של זהירה. (לא יכול להפעיל GLOW :-( פנטיום D920 ו-GF6600) :-\ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
יש לי לדוגמא תיקייה עם 100 קבצי GIF אני רוצה תוכנה שתוציא קובץ JPEG ותציג תמונת מפתח מכל קובץ וקובץ ככה שתוצאה סופית תהיה תמונה JPEG אפילו ברזולוציה גבוהה רק שיופיעו בה 100 thumbnail קטנים תמונה מייצגת מכל קובץ GIF ושם הקובץ לא מוצא כרגע תוכנה כזאת בטוח יש תוכנה כזאת שעובדת עם קבצי תמונות
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://www.nvidia.com/object/winxp_178.13_whql.html נוידיה שיחררה היום את הדרייבר החדש שלה. הבאתי קישור להורדה לווינדוס XP... תהנו דניאל
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום אז ככה אני ידוע שאפשר לפתוח שני אייסקיו של שני משתמשים במקביל אבל אין לי מושג איך....אז אם מישהו יודע אז שיגיד לי .....תודה!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחקתי בטעות תיקיות חשובות, גדולות יותר מסל האשפה, והם לא נמצאות בו. יש לי וינדוס 98, ואין לי שמץ מושג איך לשחזר אותם. יש לי שם תמונות חשובות ביותר שאין לי שום עותק אחר עבורן. יש למישהו עיצה??
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
משתמש ב IE 8 וכשאני פותח טאבים חדשים, הרקע שלהם לפעמים ירוק, לפעמים כחול, לפעמים סגול.. מה זה אומר כל צבע? למה זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אשמח לעזרה. לגבי קליינט אחר, הוא צריך לאפשר את אחת התכונות שכתבתי בכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה ? זה בכל הקבצים לא רק באחד ניסתי לעשות ריסט לא עזר...
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא שמתי לב לשום דבר נוסף מוזר.. הבעיה היחידה היא שכשאני לוחץ על טוקבק בכתבה, כל מה שקורה זה שעון חול שמסתובב לו ואז זהו, לא קורה כלום! יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנה כזאת שמדמה רשת בין שני מחשבים ששניהם מחוברים לאינטרנט... כאילו לא שהם אחד ליד השני אלא ששניהם מחוברים לאינטרנט ממקומות שונים והתוכנה מדמה כאילו שתי המחשבים מחוברים ברשת... אני צריך את התוכנה כי אני רוצה לשחק אם חבר במשחק רשת אחד... מישהו יכול לתת לי את השם של התוכנה?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב חדש עכשו נשרף לי הלוח אם ואני חייב תוכנה כדי לראות איזה לום אם יש לי במחשב הקודם תנו שם של תוכנה מומלצת לגלות את המפרטת של המחשב שלי תודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-