תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, בדיוק התקנתי ויסטה ultimat 64bit ואני לא מצליח להתקין דרייבר לכרטיס מסך משום שמערכת ההפעלה פשוט לט מזהה את הכרטיס ובנוסף בהתקנה מופיעה לי הודעה שמערכת ההפעלה שלי היא 32 ביט תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בדמו של anytoicon, אבל אני צריכה תוכנה קבועה. תודה
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
וגם האם הוא חינמי או פרוץ? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש ברשותי את Media Splitter Settings שנותנת לי לראות רק קבצי MKV איך אני יוכל לראות גם קבצי TS ?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מתכנת אתרים, ולאחרונה פירמטתי את המחשב. התקנתי את IIS על-מנת שאוכל לעבוד עם קבצי שרת, כמובן שהפעלתי, אבל כאשר אני גולש לדף שרת שיצרתי כלשהו, אני נתקל בServer Application Error.. אני חייב לפתור את זה. בבקשה אם מישהו יודע.. מצורפת תמונה בנוסף לקובץ הלוג של האירוע (event), תודה רבה חברים. בגלל שהתמונה גדולה, היא חתוכה: לינק ישיר לתמונה: http://img70.imageshack.us/img70/6549/withlogevendw5.jpg עריכה: אפשר לנעול, הצלחתי לסדר את הבעיה. נכנסתי לרג'סטרי שמשום מה גרם להתנגשות תוכנה, כנראה שפעם לא מחקתי היטב את הIIS.. בכל אופן, מחקתי את כל השאריות של הIIS מהמחשב ושיניתי את הפאט' שלו לזיכרון C$GG34. התקנתי שוב את הIIS, והורדתי רמת אבטחה למדיום, והפלא ופלא זה עובד..…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ה-Internet explorer שלי כל הזמן נתקע, ורושם: Internet explorer has stopped working. אני מעוניין להתקין אותו מחדש, האם זה אפשרי כאשר אני עובד עם Windows vista ultimate? אני משתמש במקביל גם בפיירפוקס, אבל אני רוצה שגם ה-IE יעבוד לי. ד"א עשיתי כבר reset all settings וזה לא עזר.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, האם יש דרך שThunderbird תעביר כל הודעה שנכנסת לחשבון מסויים לכתובת דואר קבועה אחרת בצורה אוטומטית? תודה
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא מצליח לראות סירטונים ברשת רק שומע סאונד. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אשמח לעזרה. לגבי קליינט אחר, הוא צריך לאפשר את אחת התכונות שכתבתי בכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח להתחבר למסנגר ולא להתחבר לאתר HOTMAIL.COM בעיה מוזרה ביותר, מישהו יודע מה הבעיה? :s05: תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עשיתי ריסטרט, ושאני בא להפעיל את המסנג'ר הוא מעלה לי מן התקנה שנראת כמו עדכון גירסה, ואז הFW קופץ ואומר שיש וירוס בשם VMalum.BXRF כאשר אני מכבה את האנטי וירוס ומפעיל את המסנג'ר הכל עולה כרגיל, אבל שאני מחזיר את המסנג'ר והוא עושה פעולה כלשהיא (מישהו מתחבר, אני נכנס לחלון שיחות וכדומה...) האנטי וירוס שוב קופץ ואומר שיש וירוס. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה איך לטפל בבעיה. מה אפשר לעשות? :-\ תודה, דורון
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כותרת*** ואים מישהוא יכול להביא לי תוכנה אחרת חוץ מי bs player אני ישמח!!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היה לי SOUNDMAX ובטעות עשיתי uninstall ועכשיו אני לא יודע איזה דרייבר להתקין. הלוח אם שלי זה ASUS P4S800
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם יש המלצות לתוכנה ביעילות של SPY SWEEPER? תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4, סוקט 478 וכרטיס מסך חדש שרכש ATI RADEON HD3650 AGP X8 512MB DDR2 של HIS. באתי אליו להתקין לו את הכרטיס. לפני כן, הפעלתי את המחשב עם הכרטיס הישן , הסרתי את הדרייברים מהוספה או הסרה של תוכניות. (Windows Xp pro). לאחר מכן כיביתי את המחשב, הסרתי את הכרטיס והרכבתי את החדש. כשהפעלתי את המחשב, הופיע הודעה שעליי לחבר את הכרטיס למקור מתח נוסף. הופתעתי, אבל מצאתי פתרון, חיברתי את המתח של כונן הפלופי. הכל עלה וראו תקין. חוץ מהדרייברים שמשום מה לא הצלחנו להתקין. בנסיון להתקין את הדרייברים מהדיסק, מופיעה שגיאה המציינת שהחומרה / מערכת ההפעלה שברשותך לא תואמות לדרייבר. נסינו מאתר ATI, מאתר HIS וכלום לא עזר, נתקענו בלי דרייבר לכרטיס חדש. וכיודע לכם, לל…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
כבר הסרתי התקנתי ריסטים הכל לא עובד כלום פשוט מסרב להפתח זו ההודעה: תעזרו לי אני שונא IE [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם התוכנה (לא יודע אם זה היא או הכרטיס קול) אחרי פירמוט התכנתי אותה ומשום מה אני לא מצליח להקליט קול רק תמונה מה עושים מה זה יכול להיות ? התכנתי מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול וגם את התוכנה וזה לא עזר שומעים כאלה ליחשושים ומקוטע כזה חלש ופעם ב.. יש עליות כאלה מה יכול להיות ?
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב עם לוח אם abit nf-m2sv. על הלוח יש כבר כרטיס קול מובנה. כשאני מתקין את הדרייבר של Realtek, (שמגיע עם הCD של הלוח) בסוף ההתקנה אני מקבל הודעה "InstallRealtek HD audio Drive failure" מי יודע מדוע ולמה? מה אפשר לעשות עם זה? תודה רבה, אייל
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
http://f33l1ngz.deviantart.com/art/Genesis-82642547
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם.! ***כותרת*** שם התוכנה: icq2003/lite password recovery v1.5 ©coban מחפש אותה ולא אחרת כי כול השאר אני מסתבך איתם פעם היה לי אותה במחשב הישן,, וחיפשתי קישורים להורדה ולא מצאתי תודה לעוזרים..! תמונות.! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני עם קספרסקי אנטי וירוס 7 ופיירפוקס בזמן גלישה טעינת הדפים לא מסתיימת, אם אני סוגר את קספרסקי הטעינה מהירה ומסתיימת כל הזמן. כשהייתי עם גירסה 6 הבעיה לא התרחשה. אני מניח שמשהו בהגדרות של קספרסקי גורם לבעיה. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנת handwriting recognition טובה. אני מחפש את זה עבור דברים שנכתבים בטבלט (לא אייפד ודומיו, טבלט כתיבה נטו, כמו של wacom), שאני מניח שזה דווקא הקלה על התוכנה כי לא צריך להבדיל בין הרקע למה שנכתב. לא אכפת לי אם תומך בעברית או לא. מישהו מכיר משהו מוצלח כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עשיתי את העדכון של הווינדוס והיה שם גם עדכון ל IE9 ועכשיו שאני מפעיל את הדפדפן התצוגה לא טובה לדוגמא, אני רואה את הפרסומות לא במקום שהן אמורות להיות ב-ynet את המבזקים שיש בצד ימין אני רואה בקצה שמאל יצא עוד עדכון ? או שיש לזה פתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה אתם אומרים אולי נפתח פוסט של תוספים ל-Google Chrome כמו זה של Firefox 4 ?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-