עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי בעיה, כשאני עורך סרט הפס קול בה לפני הסרט עצמו מה אפשר לעשות אני עורך מWINDOEW MOVIE MAKER אני ממיר מ WIN AVI תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  2. Started by raltal,

מחפש תוכנה טובה לעריכת סרטים תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by yotamavi,

אני משתמש במחשב בNOD32 כאנטי וירוס ובAD-Aware כדי למחוק זבל. האם המחשב שלי מספיק מוגן? עוד שאלה- האם אפשרלשחרר זיכרון בתוכנה TuneUp Utilities 2007?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  4. היי , אני מחפש תוכנה אשר מראה את מה שנעשה במחשב לפחות ביומיים האחרונים , משהו יותר מקצועי מ"התחל ->מסמכים" אשר מראה רק 10 +- קבצים אחרונים שנפתחו. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by The Dom,

אחרי שהתקנתי את הדרייברים של הכרטיס קול והSP2 המחשב רוצה לעשות ריסטרט אבל יש לי הורדה ברקע שאני לא רוצה לבטל אותה. (הורדת פאצ' למשחק עם FIREFOX). יש דרך כלשהי שאני אוכל להמשיך את ההורדה מאותו מקום?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  6. השאלה בכותרת! תודה!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. לפני כמה ימים התקנתי מחדש את וינדוס וכשהתקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 10 לא היו לי כל הסקינים שקודם. אני צריך לינק ל WINDOWS MEDIA PLAYER 10 DEFAULT SKIN או MEDIA PLAYER 10 DEFAULT XP SKIN וכן,חיפשתי את זה בגוגל ובכל אתר של סקינים למדיה פלייר.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  8. Started by cooper,

מחפש תוכנה טובה וחינמית לצריבת DVD מאחר שהNERO אבד :s05: קישור יוכל לעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  9. Started by Psych0,

משהו מכיר תוכנה שבה אפשר להקטין את הרזולוציה של סרטון כלשהו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

היי, לפני מספר ימים פיירפוקס הפסיק לעלות לי. אני רואה שנפתח פרוסס אבל הוא נסגר כעבור 1-2 שניות. ניסיתי התקנה מחדש של מספר גרסאות, מחיקה של כל התיקיות והקבצים הקשורים לתוכנה מהמחשב- ולא עזר. מה אפשר לעשות? לעיתים אני מקבל הודעה 'The program is not properly configured and should be reinstalled' תודה

11. התקנתי היום (9.02.07) ואחרי שעה וחצי ככה החלטתי שנמאס לי וזה לא הגיוני שהתוכנה מורידה על כל כך מעט. השיא של התוכנה עד עכשיו הגיע לבערך 1.5 MB . אני לא יודע מה הרוחב פס שלי אבל כתוב לי באינטרנט 100mbps אולי זה זה אני לא יודע. בקיצור אני ממש לא מבין למה ההורדה כל כך איטית....אני מעריך שאני יתחיל להבין לאט לאט וישפר את התוכנה ואת המהירות שלה. מישהו יכול להתחיל להסביר לי איך אני עושה שהיא תוריד על יותר מהר? מה אני צריך לעשות? יש כל מיני מושגים שאני לא מבין ואני חייב מישהו שיסביר לי בפשטות ובעברית נורמאלית . תנסו לעזור לי פה או הכי טוב באיסי אם אתם יכולים 281241070. בבקשה תעזרו לי!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by ofir2808,

חברה אני צריך עזרה, יש לי סרט ב - DVD (מקורי וחוקי, של החתונה שלי), אני רוצה לערוך אותו, לקחת את ה - 4 שעות וליצור מן תקציר של החתונה, אני מחפש תוכנה שאפשר לעשות איתה עריכה מסוג כזה, אם אתם מכירים ויכולים לעזור אני אשמח מאוד. בתודה מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 426 צפיות
  13. Started by dominic16,

כשאני ניכנס למישחקים קלים כמו למשל READ ALERT (1) הוא אומר שהוא לא מוצא "UNABLE TO FINDE VIDEO BUFFER" וGUNBOUND משהוא דומה אבל מישחקים רגילים (כבדים יותר הוא מפעיל) יש לי את הדריבר האחרון

• 0 תגובות
    • 438 צפיות
  14. Started by moshe_ben_kipod,

הDVD שלי לא קורא DIVX, אבל הבנתי שאני יכול לצרובאת הסרטים כ SVCD ואז הוא יקרא את הקובץ. איך אני הופך את הסרט לSVCD? עדיף תוכנה חינמית

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. Started by JHONLEV,

אתמול הובחנתי כבעל אוזניים רגישות במיוחד.. רציתי לדעת מהו גבול קצה היכולת שלי

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  16. מחפש תוכנה להמרת WORD ל PDF... חינמית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה, הורדתי סרט מאתר טורנט, DVDR-TGP (ככה כתוב) בתוך התקייה יש הרבה קבצי ראר שמכילים לדעתי את אותו הקובץ (הקובץ נראה כמו הסרט והוא בפורמט img) בנוסף בתקייה יש גם עוד הרבה קבצים שאני לא יכולה לפתוח. יש לי צורב DVD וניסיתי פשוט לצרוב את כל התקייה של הסרט אבל הצריבה נעצרה והראתה לי שגיאה שאני לא זוכרת מה היא. אני גם לא מצליחה לחלץ את אחד מקבצי הראר שם, גם אז אני מקבלת הודעת שגיאה בווינראר. אני לא יודעת אם כך, איך לפתוח את הקובץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי ימית

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by naoriko,

יש לי פאלפון נוקיה ושאני מחבר אותו למחשב כדיי להעביר תמונות ושירים אז חסר דרייבר.....ל-USB NOKIA 6101

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב דברים מתמטיים כגון - שונה , שורש, שברים , ועוד..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by oshric,

שלום.. אני זקוק לתוכנת מדיה סנטר שמציגה סרטים, שירים, תמונות ותומכת בעברית... תוכנה שיש לכם אותה ואתם משתמשים בה ומרוצים ממנה.. עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי.. תודה לעוזרים..!

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by dd7,

אני צריך לוגו עם עכביש על כדור הארץ... 1. האם יש אתר שמצייר לוגו 2. מה אתם מציעים לי לעשות בקשר לתמונה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לדעת איך מגדירים שה- OUTLOOK ישמיע צליל כאשר מגיע מייל חדש. יש לי outlook 2003 תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by snir2651,

השאלה הגדולה סביב האימיול היא איזו גירסא הכי טובה מבין מאות הגירסאות שנוצרו במהלך שנות התוכנה האחרונות. כמובן שהשאלה היא באמת, איזה מהם היא הכי מהירה, ולכן פתחתי נושא זה כדי לדון בשאלה זו שכיום מפריעה ל2 מיליארד אנשים בכל העולם. אני משתמש היום בגירסא החדשה ביותר באימיולים החוקיים ששמה הוא MorphXT 9.4 והיא לא מרשימה עד עכשיו(יש לי אותה כבר שבוע). יש לי אינטרנט 2.5 מגה שמביא לי מהירות של 321 KB להורדה והאימיול הנוכחי מגיע בלחץ ל80 KB. אז חברה, תנו את הגירסא הכי טובה שאתם חושבים שיש כיום בשוק ונעשה סוף לבלאגן. תביאו שמות, מהירות האינטרנט שלכם, והכי חשוב, הוכחות! המשך יבוא...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. זה רושם לי כשאני לוחץ על הקישורים שבאימייל לאתרים או בקישורים שרושמים לי אתר ואני רוצה ללחוץת עליו ולהגיע לאתר זה רושם.. 'The operation has been canceled due to restrictions in effect on this computer. please contact your system administrator' מה אפשר לעשות..?

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  25. Started by moo2004,

יש לי קובץ ISO שאני רוצה לערוך... אני רוצה להחליף שם כמה קבצים... עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את זה??

• 6 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים