תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לכתיבת תווים לא מסובכת יותר מדי.... איתן
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה שתגבה פעם ביום קובץ מסויים לכתובת אימייל ספיציפית. הכל אוטומטית ללא צורך בהתערבות מצד המשתמש (לאחר ההגדרה הראשונית). אשמח להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי 3 דיסקי MINIDVD ואני רוצה לעשות אותם לדיסק DVD אחד.. יש לכם תוכנה מומלצת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
^ תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 פרו. שאלתי היא כיצד ניתן להגדיר קבצים ספציפיים כוירוס - ע"מ שהתוכנה תמחוק אותם באופן אוטומטי. הבעיה היא בעיקר עם קבצי adware שכל הזמן חוזרים למחשב שלי דרך קאזה... (AD AWARE לא עוזר לזה)... תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
היי, בהמשך ל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349920.0 אני אשמח לקבל תוכנה שתבדוק לי את ה HD שלי בצורה מקיפה. הורדתי תוכנה של WD אבל לא מצאתי שם אפשרות לבדיקת תקינות הכונן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
בא לי פתאום וירוס בשם : Trojan Horse מישהו יודע איך להוציא את זה? או עידקון לזה אני חושב שהוירוס פותח לי את האקספלורר מביא לי איזה אתר ואחרי זה האיסיקיו מתחבא לי, אני לא יכול להפעיל שום דבר אחר רק לעשות ריסטארט זה קורא בערך אחרי רבע שעה או חצי שעה שאני מפעיל את המחשב האנטי וירוס שלי לא מצליח למחוק אותו מי שיעזור תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אז ככה, אני הייתי רוצה לראות טלויזיה ולשמוע מוזיקה ביחד אבל אני לא יכול בגלל כשאני מנמיך את הווליום של הכרטיס טלוויזיה אז זה מנמיך בכללי את הווליום של כל דבר, למה זה ככה? מה אני צריך לעשות כדי שהווליום ישלוט רק בווליום של התוכנה של הכרטיס? תודה.
-
- 8 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת העדכנים האוטומטיים גורמים למעבד לעבוד על 100% וכול פעם שאני מבטל את העדכונים הם חוזרים ואז המחשב נהיה איתי וזה מעצבן *לגבי עדכונים אני משתמש בוינדוז אקספי SP3 ככה שזה מעודכן כמו שצריך גם אחרי שהתקנתי את הוינדוז עשתי עדכונים מצאתי כמה פתרונות בגוגל שיש כמה עדכונים שנסיתי להתקין אותם הם אמרו לי שאין צורך המערכת כבר מעודכנת *מה שכן גם ניתקלתי שאני נכנס לאתר שלכם האקספלורר עובד על 100% בקדתי באתר אחר זה לא היה על 100% נדמה לי שזה האנוירוס אולי גורם לכול הבעיות האלה אני משתמש בנוד 32 גרסה 3 היתי שמח לשמוע אם למשהוא יש רעיונות לפתרון הבעיה בתודה דודו
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הורדתי כמה קבצי Smart Sound שבאו בקבצי NRG של נרו כאשר הוצאתי אותם וצרבתי אותם יחד הם מסרבים לעבוד אך כאשר צורבים את הIMAGE הוא פועל למישהו יש פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
התקנתי מודם HSP 56 MICROMODEM על WINXP PRO SP2 . הבעיה היא ששולחים פקס אז התוכנה עונה לצלצול, אבל אחרי כמה שניות כותבת שיש ERROR לא ברור. הפקס שנישלח למודם 100% תקין כי אני שלחתי אותו מפקס אחר בבית ומקו אחר בבית, ואין לנו מרכזיה. למישהו יש פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי להכין שרטוטים של מארזי מחשב וארונות תקשורת/ חדרי תקשורת ותרשימים פשוטים, אני לא ממש צריך אפקטים מרהיבים ואנימציות מפה עד להודעה חדשה - אני צריך משהו פשוט שיהיה לי קל ללמוד. הכי חשוב לי שזה יהיה פשוט וקל ללמידה, אני לא הולך לעסוק בזה כמקצוע ולא הולך להכין שרטוטים מלאים באפקטים, צבעים ושאר ירקות, משהו פשוט שאוכל לשרטט איתו דברים קטנים. דוגמאות: שמעתי על תוכנות כמו autocad, sketchup וכו', אשמח לעצות שלכם. תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קודם כל אני לא מצליח לשנות את דף הבית תמיד זה אותו דף בית ואין שום תוכנה שמפריע לזה !! כל פעם שאני פותח את הדפדפן מפיע הדבר הבא [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4, סוקט 478 וכרטיס מסך חדש שרכש ATI RADEON HD3650 AGP X8 512MB DDR2 של HIS. באתי אליו להתקין לו את הכרטיס. לפני כן, הפעלתי את המחשב עם הכרטיס הישן , הסרתי את הדרייברים מהוספה או הסרה של תוכניות. (Windows Xp pro). לאחר מכן כיביתי את המחשב, הסרתי את הכרטיס והרכבתי את החדש. כשהפעלתי את המחשב, הופיע הודעה שעליי לחבר את הכרטיס למקור מתח נוסף. הופתעתי, אבל מצאתי פתרון, חיברתי את המתח של כונן הפלופי. הכל עלה וראו תקין. חוץ מהדרייברים שמשום מה לא הצלחנו להתקין. בנסיון להתקין את הדרייברים מהדיסק, מופיעה שגיאה המציינת שהחומרה / מערכת ההפעלה שברשותך לא תואמות לדרייבר. נסינו מאתר ATI, מאתר HIS וכלום לא עזר, נתקענו בלי דרייבר לכרטיס חדש. וכיודע לכם, לל…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
שלום לכולם בתוכנות הפוטושופ הישנים יותר, כדי לחדד את התמונה צריך ללחוץ על זה - image->sharpen->unsharp mask עכשיו התקנתי את הפוטושופ cs3 החדש, ואני לא מוצא את האפשרות - חידוד התמונה, מישהו יודע איפה האופציה הזאת נמצאת?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין את התוכנה מאיה 2009 ומוצגת לי ההודעה הנ"ל , המערכת היא ויסטה 64 ביט, אשמח לקבל עזרה להבין איך לפתור את הבעיה . תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתדע לפתוח קצבי RAR אבל לפי תור כאילו אם יש לי כמה תיקיות שמכילות קצבי RAR שאני אוכל לקבוע לאן לפתוח כל קובץ ואז היא תתחיל לפתוח ולא יהיה צורך לשבת מול המחשב וכל פעם לפתוח קובץ ולחכות שיפתח כדי לעבור לבא בתור
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
בגרסא הזו האם יש דרך להסיר את מגבלת ה 20...30...אותיות ל SMS אחד ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן, לא מצאתי פורופ אחר יכול לעזור ... לאחרונה קופצת לי הודעה עלספיי וור משורת המשיממות. כשלוחצים על ההודעה זה פותח דף הורדה של אנטיוירוס עשיתי סריקה עם האווסט והוא לא מצא כלום... וגם סריקה בad aware, ומה שזה מצא מחקתי זה גם משום מה התקין לי טול בר משל עצמו ושינה לי את דף הבית [שאותם הסרתי] השאלה שלי אם באמת יש חשש או שזאת סתם פרסומת בשביל להוריד את האנטי וירוס ? ואיך אני מורידה את זה ? ניסיתי ב msconfig אבל לא זיהיתי במה לבחור ... תודה.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה ישר להצטער על פתיחת הת'ראד הנ"ל מכייוון שאני יודע שיש מגוון ת'ראדים קימים אבל אני צריך משהוא יותר ספציפי ממה שיש בהם. אני מתכנן לפרמט את המחשב בקרוב (התחיל להיות יותר מדי איטי) ורציתי להעזר בכם בכדי לעזור לי וליעץ לי מה להתקין עליו. הנה חלק מהבחירות שלי מדיה- WINAMP 5 , DIVX 5 , MVP2PLAYER אנטי וירוס - אני מתלבט בין KAV5 ל NOD32 (עד עכשיו הייתי מעריץ של נורטון , אבל נוכחתי לדעת שיש תוכנות טובות יותר) פיירוול - עד עכשיו השתמשתי ב נורטון , ואני לא יודע למה להחליף. SPY - AD-AWARE,HijackThis מסמכים - אופיס של מיקרוסופט , OPENOFFICE (אני פשוט מעדיף כל דבר שהוא לא מיקרוסופט) , Acrobat Reader דפדפנים - FIREFOX (אולי הוא לא עובד חלק מכיוון שיש אתרים "מיוחדים" שחושבי…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-