תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי קבצים שאני רוצה לצרוב אותם ל-DVD אבל הוא קורא רק SVCD ולא DIVX. יש תוכנה שיכולה להפוך את הקבצים הרגילים מהמחשב ל-SVCD? תודה!
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
יש תוכנה שאפשר "להכניס"איתה שירים לneed for speed -most wanted אני רוצה לשמוע שירים משלי במשחק חחח
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שמעו עשיתי טעות קטנה בוינדוס XP עשיתי לקובץ מסויים שהיה חשוב לי הצפנה (NTFS SECURITY) וכשעברתי לוינדוס ויסטה שכחתי לפני זה להוריד את ההצפנה ועכשיו אני לא יכול להיכנס לקובץ בויסטה... דבר טיפשי ביותר לא מאמין איך שכחתי... שמעתי יש תוכנות שפורצות את זה אבל לוקח זמן(אני מוכן לחכות לילות) מישהו מכיר? מאוד חשוב לי הקובץ הכיל הרבה סיסמאות חשובות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
יש לי את המסך DELL 2007wfp רזולוציה 1680*1050, 20.1 אינטש, יחס 16:10. עד עכשיו השתמשתי בbsplayer שנותנת אפשרות לראות וידאו ב16:9(ככה שרואים פסים שחורים למעלה ולמטה) או 4:3. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאפשר לראות איתה וידאו על כל המסך (16:10) בלי פסים שחורים ובלי שהקצוות יהיו חתוכים. רצוי שתוכל להריץ גם כתוביות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הורדתי אתמול את התוכנה מירנדה.... תוכנה ממש מצויינת דרך אגב, אחרי הוספת כל הפלאגים המיוחדים... עכשיו, הורדתי פלאגין לתוכנה שמאפשר לי, בין השאר, להגדיר ש"קול" יצא לי כשמישהו מרשימת האיסי שלי יבוא אונליין. עכשיו, בוא נגיד ויש לי מישהי עם הכינוי DONA ברשימה, אז אני פשוט רוצה שהתוכנה תוציא את הקול "DONA" ברגע שהיא (DONA) תתחבר.... עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח למצוא את צליל שאומר "DONA" בגוגל, אז חשבתי על למצוא תוכנה, שבה אני ארשום את המילה "DONA" והתוכנה "תקרא בקול" את השם ושאני אוכל לשמור את זה.... וכך אני אוכל לשים ישירות את הצליל הזה בתוכנה מירנדה... אז אתם מכירים תוכנה כזאת? מקווה שהבנתם את הכוונה שלי... דרך אגב, הייתי בשמחה עושה את זה עם המיקרופון שיש לי, אבל אין לי מוש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה להתחברות לאינטרנט.... אני יודע שאני יכול להתקשר לספק ולבקש שישנו לי אותה... אבל אני צריך את הוויזה של אבא שלי ואת ת.ז שלו... ואני לא מצליח להשיג אותו בטל'. עכשיו, אני יכול להתחבר כי הסיסמה שמורה... אבל אני עכשיו הולך להתקין את כל המחשב מחדש ואחרי זה אני פשוט איתקע בלי אינטרנט עד שאבא שלי יגיע (וזה יהיה מאוחר בערב)... ראיתי פעם תוכנה שבה "מדביקים" סיסמה כשהיא בצורת כוכביות והתוכנה מראה את הסיסמה בצורה האימיתית שלה. תסתכלו על התמונה שצירתי, יש בה את הסיסמה של האינטרנט אבל בכוכביות. יש דרך לגלות את הכוכביות האלה? את הסיסמה האמיתית דרל תוכנה...? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש תוכנה שבודקת את המעלות של המעבד במעמץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא מזמן פורמט אבל הוא עדיין נתקע קצת....זה מחשב יחסית חדש (פנטיום 4 2.0gh)ואני פשוט לא יודע מה הבעיה שהמחשב זוכל כמו צב אז רציתי לשאול אם יש תוכנה שבודקת מה מפריע למחשב איזה תוכנה|משחק|וכל מיני דברים אחרים בבקשה תעזרו לי אני לא סובל את זה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שבודקת עם כול החלקים תקנים? זיכרון,אר דיסק, כרטיס מסך ,מעבד?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
בכרטיס מסך
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
^ של הלוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,מעבד וכו', תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
^^^ כותרת. בתודה.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש תוכנה שגורמת לפתוח כמה מסנג'רים ביחד?
-
- 7 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקבצים שדורשים סיסמא כדי לפתוח אותם תודה
-
- 2 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
-
יש תוכנה שיכולה להגיד לי מה החומרה שיש בתוך המחשב?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי באיזה פורט משתמשת תוכנה שיש לה אצלי גישה לאינטרנט... קיימת כזאת? או לא חייב תוכנה, אפשר אפילו אתר או משהו שיראה לי פורטים של תוכנות כמו נגיד BABYLON תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני אוכל להזין אקורדים ושהיא תנגן אותם איך שאני רוצה + אפשרות ליצירת ביט? יש חיה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לדוד שלי יש ילדה בת 12. אחרי שהוא קרא בעיתונים על כך שמלא פדופילים גולשים באינטרנט ועובדים על ילדות הוא התחיל לדאוג, והוא רוצה לדעת על מה הבת שלו מדברת בתוכנות מסריים כמו ICQ,MSN, ואם אפשר גם על מה היא מדברת בצ'אט של WALLA וכו'. אני בהחלט מבין את הדאגה שלו (ילדה בת 12 לא מבינה כלום מהחיים שלה), אז אמרתי לו שאני אביא לו תוכנה שתראה את כל מה שהילדה שלו רושמת בכל תוכנת מסרים. אני מאוד מקווה שיש תוכנה כזאת. אם כן אז בבקשה תביאו לי אליה קישור. עדיף שהתוכנה תהיה חינמית, אבל גם לא איכפת לו להוציא כסף על תוכנה כזאת. ובבקשה, אל תתחילו פה בוויכוח על חדירה לפרטיות וכו'. מי שלא מוצא חן בעייניו מה שהוא הולך לעשות, מצידי יכול........ תודה. עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק בהחלט. המנע ב…
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מחפש תוכנה שיכולה לפצל DVD9 לשני דיסקים של DVD5 - לא וידאו אלא מידע, תודה
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
-
אני מחובר ישירות למסך 32 אינץ' וחלק מהמשחקים לא תומכים ברזולוציה המיוחדת של המסך שהיא 1366X768... יש איזשהי דרך לכפות על משחק או על יישום מסך מלא רזולוציה שאני בוחר?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ידוע לי על תוכנה שמראה את המפות פה בארץ אבל אני מחפש של אזור אירופה האם קיים דבר כזה? ואם כן יעזור לי מאוד שם של התוכנה... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-