עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davis5,

איך מסירים עיניים אדומות בphotoshop 7?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  2. Started by assaf990,

thanks

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by mafisto00,

שלום לכולם אני צריך עזרה במשהו קטנטן בזמן שימוש ב- "Rounded Rentagle Tool". משהו לא מסתדר לי. אני מנסה להשתמש ב- Rounded Rentagle Tool בכדי ליצור צורה מלבנית עם קצוות מעוגלים, הבעייה היא שאני לא זוכר איך בדיוק זה אפשרי לגזור בצורה הזאת, אני אסביר. אני מוסיף תמונת רקע, מעל התמונה אני יוצר צורה מלבנית שקופה בעזרת Rounded Rentagle Tool, אני רוצה לגזור את הצורה המלבנית הזו (עם קצבות המעוגלים) ושהרקע שמאחוריה ידבק אליה. מקווה שהסברתי נכון

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  4. Started by kobibo,

שמעתי שישנה תוכנה קטנה וחינמית היודעת להמיר קבצי DIVX לפורמט של DVD והיא יודעת לעשות את זה דיי טוב . אודה לעזרה מהיכן ניתן להשיג אותה ? ( הזכירו אותה גם בתוכנית זומביט ).

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. Started by borisd9,

יש לי AMD2500XP ורציתי לדעת מה הטמפרטורה הסטנדרתית של המעבד, ואם 52C זה גבוה?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by gshhar,

אני עורך חלק מהשירים שלי כי הרבה היו לא מסודרים וחלק מהם פשוט נשארים בג'יבריש. כמו שאתם רואים בתמונה בשיר של רמי קליינשטיין בוא הביתה הכל מוצג כמו שאני רוצה בתוכנה אבל בנגן זה בג'יבריש (tagscan וניסיתי גם Mp3tag) http://imageshack.us/photo/my-images/198/unledbxa.png/ יש לי בעיות עם כמה שירים כאלו אבל הרוב ששיניתי שונה בסדר

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל ושתיהיה בדיוק בדיוק בגירסא של 3DMark2001 SE Pro Build 3.30

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  8. התקנתי היום את הדרייבר החדש של ATI 6.8 לכרטיס מסך X800XT, התקנתי גם את NET.FRAMEWORK 2.0 שדרוש. זו לא הפעם הראשונה שאני מתקין דרייברים, אני דואג לעשות הסרה מלאה בעזרת Driver Cleaner Pro ופועל לפי הרידמי. הפעם לאחר התקנת הדרייבר ואיתחול המחשב כשאני נכנס להגדרות של ATI אני מקבל את ההודעה הבאה: CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. אם היית באמצע תהליך כלשהו, ייתכן כי המידע איתו עבדת אבד. אם אני פשוט גורר את ההודעה למטה אני עדיין יכול להיכנס להגדרות של ATI ואז קופצים לי עוד שתי הודעות כאלה, כל עוד אני לא סוגר אותם אני יכול להמשיך ולשנות את ההגדרות, אך ברגע שאני סוגר את ההודעה כך גם ניסגר חלון ההגדרות של ATI. ניסיתי להסיר א…

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by omri_ro,

הגדרתי את כתובת האתר שאני רוצה שיחסום והגדרתי לו שיעבוד כBLACK LIST אבל משום מה הוא לו עובד אגב אם יש אפשרות לחסום את האופציה הזו בצורה גלובלית בכל אתר באשר הוא אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  10. Started by edoson,

מכירים? ניסיתי דרך RUN-MSCONFIG וזה לא ממש עזר... רעיונות?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  11. מישהו מכיר תוכנות או יודע על תוכנות שעברו אופטימיזציה לפנטיום 4?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. Started by solo53,

שלום לכולם האם ניתן ב FF להפעיל ולהפסיק את הצגת FLASH על ידי כפתור או מקש קיצור תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by coorva,

במה עדיפה CCleaner על disk clean up המובנה ב- windows xp?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  14. Started by aviel1988,

היום הדלקתי את המחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה p-07-0100 irql: 1f SYSVER 0xff00024 NT_KERNEL error 1256 KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ועל שולחן העבודה אני רואה 2 קיצורי דרך שאף פעם לא היו קודם 1.Help and Support Center 2.Windows Update וגם כונן C שלי (כונן המערכת) מלא בקבצי TMP עם קרוב ל-3500 קבצים בשם Pos1,Pos1a,Pos1a0,pos1a1 וכן הלאה והמחשב זוחל בצורות מטורפות ובכל פעם שאני פותח את האקספלורר מתחילים להיפתח לי טאבים ריקים אחד אחרי השני עד מצב של היתקעות. ניסיתי לחפש קצת מידע על הבעיה אבל לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by haime23,

שאלה בנושא שמירת מצגת OWERPOINT. הכנתי מצגת שנפחה 15 מגה וניסיתי לשמור אותה תחתSAVE AS POWERPOINT 97-2003 .להפתעתי קיבלתי קובץ שנפחו 172 מגה.מה עלי לעשות כדי לפתור הבעיה? תודה חיים

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by iscogd,

שלום, ניסיתי להתקין תוכנה מסויימת וקיבלתי הודעה DynaZip unzip error כיצד מתקנים את זה? תודה, צחי

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. הייתה לי אחת כזאת והיא נעלמה ושכחתי מה השם שלה

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  19. היה לי אותו לפני כמה שבועות מחקתי אותו אבל מאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg זה בטח שאריות ה-BLASTER לא ? כיצד ניתן למחוק אותם ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  20. Started by IG,

ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  21. Started by daido,

היי ושלום אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית לחיתוך סרטי FLV העניין הוא שכל תוכנה שניסיתי הוא מציין שאי אפשר לפתוח את הקובץ, אבל הקובץ אינו פגום ואפשר להריץ אותו עם כל נגני סרטים... ניסיתי FLV CUTTER וכל מיני תוכנות והם פשוט לא מצליחים לפתוח את הקובץ. אודה לכם על פיתרון. גם יכול להיות שהבעיה היא אחרת וצריך לשנות משהוא בהגדרות... תודה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  22. Started by לרה,

היי לכולם, יש לי Windows XP ויש לי מלא קבצים שאני מורידה המקובצים ע"י תוכנת וינראר. גרסת הוינראר היא 2.71 והיא לא פותחת לי את רוב הקבצים... מה עושים?? הצילו ???

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  23. איך אוכל להצמיד את התמונה התחתונה ברשימה לכלל השירים ככה שכשאפתח אותם אראה את התמונה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  24. בשעה טובה ובעזרת הפורום קניתי את המחשב אוסיף מפרט מתי שהמחשב יהיה בידיים שלי.... אבל השאלה שלי כזו יש איזו תוכנה שעובדת בדוס ככה שכאשר אני אקח את המחשב בחנות אוכל להריץ במקום כדי לבדוק שהרכיבים שקניתי זה מה שהם שמו לי ואני מדבר מניסיון של פעמיים שקניתי מחשב ודפקו אותי (כמובן שחזרתי אליהם ורבתי איתם ושמו את הנכון ) ושמעתי שזה קרה לפחות לעוד 3 אנשים שאני מכיר אישית אם אין אז האם אפשר לדעת בביוס האם המעבד הוא באמת q6600 g0 is the memory ocz urban elite 800hz is the mother board really is p35c-ds3r

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by Titan777,

חזרתי הביתה וראיתי שהמחשב אחרי ריסטארט(כנראה עדכן עצמו והפעיל מחדש אוטומטית) ושמתי לב שהAVG אפור, ראיתי שזה לא מעודכן, עידכנתי ובאמצע העדכון זה נותן לי error שחסר לי קובץ bin כלשהו מה עושים?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים