תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לפני שעברתי לFF היתי עם avant browser ושם היתה לי אפשרות לבחור שאני רוצה שהעמוד שבו אני נמצא יעשה ריפרש כל דקה/שתיים/חמש וכו'... יש אפשרות כזו בFF? אם לא..אז האם יש תוסף שמאפשר לי לעשות זאת?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה כדאי להשתמש על מנת לחלק אלבום שלם הדחוס כקובץ MP3 , למספר קבצי MP3(בהתאמה לשירים?)
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
באיזה הגדרות אתם משתמשים בTRANSFER? ואיזה אינטרנט יש לכם? יש לי CABLE 750/96 ואני פשוט לא בטוח איזה הגדרות להשים למען המהירות הטובה ביותר PLZ HELP
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי את אנטיוירוס נורטון. החלטי לערוך סקר ולראות במה אנשים משתמשים ולראות מה הכי כדאי. אם למישהו יש מה להוסיף אז בבקשה
-
- 10 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בXP היה לי סבבה די סי.. את הקבצים שאתה אומר לו להוריד הוא כבר משכלל בכונן ומחשיב אותם כאילו הם כבר נמצאים.. עכשיו התקנתי ויסטה על כונן אחר ועדיין נשאר הXP הפעלתי משם את הסבבה די סיאז עכשיו את כל הקבצים שהוא לא גמר להוריד והוא משכלל בכונן הוא משקלל לי גם בכונן הראשי של ויסטה (הכונן שבו מותקן XP לא אותו כונן שבו מותקן הויסטה) וא זיוצא שהוא תופס לי את מה שאני מוריד בשתי כוננים וזה איזה 30G שהוא לא גמר להוריד.. וזה עכשיו מחשיב את זה 30 בכונן שבו מותקן ויסטה ו30 בכונן שבו מותקן XP.. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה.. אני מפחד למחוק את הקבצים שהוא לק גמר להוריד מאחד מהכוננים כי אז זה ימחוק לי את מה שהיה עד עכשיו.. ואז כל החלקים שהוא הוריד ממה שהוא לא גמר ימחקו.. אז מה אפשר לעשות…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני צריך מילון איטלקית-עברית, כולם הציעו לי להוריד מילון כזה לבבילון, אבל הכי קרוב שמצאתי היה איטלקית-אנגלית! אז מישהו יודע במקרה אם יש ומאיפה אני מוריד מילון איטלקית-עברית של בבילון?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
אמ אני נוהנג להציג את החתימות שלי בפורום אחר אבל הנה אני חזרתי כרגע מקבאק של שנה אז לא חזרתי לעצמי הרבה אבל הנה עשיתי אחת: תהנו ותגיבו דרך אגב היא לאימוץ (עם שינוי ניק)
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למה התוכנה משמשת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
כל אתר כמעט שאני נכנס הדפדפן מעביר אותו לCOMPBLIATY VIEW אין לי מושג למה! ניסיתי לבטל את זה אבל זה חוזר שוב ! זה ממש מעצבן זה מטעין לי אותו מחדש! יש פיתרון או משהו?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני מחפס תוכנה אמינה שיודעת לזהות אי תקינויות, ברכיב חומרה זה או אחר(כמובן שהיא צריכה להכיר את רוב סוגי החומרה)? אם כן, אשמח אם יצורף לינק להורדה. אם לא,אז אסתפק בתוכנות שבודקות רכיבי חומרה ספציפיים. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
פירמטתי פרמוט מהיר כונן שהיה לי בו מלא שירים.עם איזה תוכנה אני יכול לשחזר אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסא Mac.OSX.Leopard.V10.5.4-HOTiSO בתור קובץ NRG צרבתי אותה אם התוכנה ULRTA ISO אך לאחר הצריבה אני רואה שהקובץ מכיל רק 607 מגה כאשר אני פותח את הקובץ אם התוכנה ורואה מה יש בתוך הקובץ אני רואה שיש בו 7.5 גיגה אך לאחר הצריבה לא רואים את כל הקבצים מה קרה ?! איך ניתן לתקן ? גם כאשר אני עושה בכונן וירטואלי אנני רואה את כל הקבצים אני עובד על וינדוס ויסטה SP2 ובמחיצה אחרת וינדוס 7 מיותר לציין שהדיסק לא עובד כ בוט
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היום פתחתי לתומי את תוכנת הICQ, ונדהמתי לראות שיש ברשימת החברים מעל 30 משתמשים שאין לי מושג מי צירף אותם... ברשימת הICQ שלי היו כ5 חברים, מאיפה צצו כל כך הרבה? וגם מחקו לי, האם זה באג או פריצה? ???
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה eDonkey 2000, כל מי שיודע איך להשתמש בה אני צריך עזרה, איך להתחיל. צרו איתי קשר ב-ICQ מי שיכול המספר: 147888248. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
חיפשתי דרייבר Raid ללוח של אסוס דגם P5S800-VM באתר שלהם ומשום מה לא מצאתי... אני מתכוון לדיסקט Raid שמכינים בזמן שמתקינים את XP והוא כמובן לא מזהה את ההתקן הזה בלוח אם, אני יודע שבד"כ אני אמור לעשות את זה עם הדיסק שמצורף עם הלוח אם אבל הדיסק הזה נאבד
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את הדמו של קומנדוס סטרייק פורס החדש,ויש לי בעיה. כשאני רוצה לאתחל את השלב,אני לוחץ על אנטר כדי לעשות ריסטרט,ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: nv4_disp.dll,זה קובץ של הכרטיס מסץ שיש לי,GFORCE5900XT עם דרייבר81.90. לאחר מכן אני חייב לאתחל את המחשב. כתוב שם משהו על הביוס גם(פתרון אפשרי) מה הפתרון?! תודה עומר
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
איך אפשר להוסיף אובייקטים לברייס 5? כשעושים IMPORT אז זה מאפשר להוסיף רק אובייקטים עם סיומות משונות - אבל איך\איפה אפשר ליצור כאלה אובייקטים?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל ושתיהיה בדיוק בדיוק בגירסא של 3DMark2001 SE Pro Build 3.30
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום כולם רציתי לדעת איך אני יודע מה למחוק מה ה hijickthis הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:17:24, on 02/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\NVIDIA\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe …
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב סרט DVD כמו בדיוידי... ושם הסרט בפורמט VOB איך אני הופך קובץ AVI/MPG ל VOB? יש איזה תוכנה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי, חיברתי את המחשב (יותר נכון, הכרטיס מסך) אל הטלויזיה באמצעות כבל RPG סטנדרטי. עד עכשיו הכל היה בסדר, אבל עכשיו, אין לי מושג למה, אבל רואים שחור לבן בטלוזיה. בהגדרות הכל בסדר.. ניסיתי לשחק עם הכבל לא עוזר.. למישהו יש לו מושג מה אפשר לעשות? אה, ד"א יש לי כרטיס מסך ATI 3850HD
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אוקיי, אז אני אתחיל בקצרה על הבעיה שנפתרה סוף סוף, אבל בעקבות פתרונה נוצרה בעיה דפוקה לגמרי! יש ברשותי כרטיס טלויזיה FLYVIEW FLYTV P30+, הוא מחובר לממיר YES. כשהייתה לי מערכת הפעלה של XP, הכל היה טוב... ראיתי טלויזיה במחשב, ללא שום בעיה. הבעיה התחילה כשהתקנתי את ווינדוס 7, אשר אני משתמש בו כיום. התוכנה לא זיהתה לי את הכרטיס טלויזיה, המנהל התקנים זיהה אותו והיה דרייבר מותקן והכל. אבל, שום דבר... ניסיתי הרבה דברים, עד שאתמול מחקתי את הדרייבר מהמנהל התקנים ועשיתי ריסטרט. אז הווינדוס הוריד מחדש את הדרייבר אוטומטית, ופתאום התוכנה זיהתה (התוכנה WinDVR 3) את הכרטיס טלויזיה. שמחתי, חשבתי סוף סוף יהיה אפשר לצפות בטלויזיה שוב במחשב. אבל אז, צצה לי עוד בעיה שמשגעת אותי. יש …
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
ניסיתי את Panorama Maker 5 אבל כאשר אני רוצה לשמור את הקובץ אני יכול לשמור רק ב- 16\1 מהגודל המקורי כך שאני צריך תוכנה אחרת אם מישהו מכיר
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-