תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איזו לדעתכם עושה את העבודה הכי טוב וחשוב גם קצב העידכונים שיוצאים, אני כיום משתמש ב AD-AWARE גירסה 5.83 BUILD 2.930@6/2002 שלפי הREFUPDATE זה העדכון האחרון האם יש דברים יותר טובים/יעילים?
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
הי, אני עומד לקנות מחשב חדש לאינטרנט, ומעדיף להיות בנתיים מוכן ולדעת מה ההגנה הטובה ביותר למחשב? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
איך אני יכול לשמוע קבצי mpc בWINAMP, למרות שאני מעדיף לדעת אם איזה תוכנה אני יכול לשנות להם את הפורמט מ mpc לMP3?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
ערב טוב. אתמול פירמטתי את המחשב והיום הורדתי תוכנות על מנת להתקין אותם. קבצי ההתקנה של תוכנות כמו BSplayer ו-BitTorrent לא נפתחו כשהם היו בפרטישן D אך כשהעברתי את קבצי ההתקנה לפרטישן C קבצי ההתקנה נפתחו כרגיל. ד"א, שני הפרטישנים מחולקים מאותו כונן קשיח. וההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה לפתוח את קבצי ההתקנה ב-D הי זו: Error launching installer (אין מספר תקלה) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שתאפשר לי לראות מתי מישהו צופה ב AWAY שלי יש דבר כזה חבר שלי הוכיח לי אבל הוא לא רוצה לגלות איך קוראים לזה אני רק יודע שזה או תוספת או קליינט שונה תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצרוב דיסק עם קבצי MP3 בסדר שאני בוחר. ניסיתי לעשות זאת בNero ופשוט לא הצלחתי לא משנה מה ניסיתי... מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הפשוטה הזו? (או לחלופין איך לבצע הפעולה עם Nero למרות שאני מסופק אם אצליח...). תודה
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
קיבלתי מספר אימיילים בג'ימייל שהעברית מופיעה לי כג'יבריש למשל : "îçëéí ìúùåáä îîê òì äöòú îçéø ùåøù îåèé" מה לעשות? איך אני ממיר את זה לעברית? תודה... עריכה : מה זה? כל המספרים האלה?! שמתי טקסט ג'יבריש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי באחד המדריכים שבמקרים בהם המערכת מבצעת ריסטרטים, חשוב מאוד לבדוק את הטמפ' של כל רכיבי החומרה, ולצורך כך מומלץ להתקין תוכנה של היצרן. רק לא הבנתי מה בעצם היעילות של תוכנה כזו לצורך של מניעת הריסטרטים??? נניח והתוכנה מראה שטמפרטורת המעבד ( או הדיסק הקשיח) חורגת מהערכים התקינים. נו, אז מה זה תורם בעצם? שאני צריך לפנות לטכנאי? כמו כן, איך אוכל לדעת בדיוק איזה סוג של לוח אם מותקן אצלי במחשב, ומהי התוכנה שמתאימה ביותר עבורו? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לסנכרן בין המחשב כף יד שלי (ASUS 636) לבין OUTLOOK 2007 בעיקרון אני יודע איך עושים את זה אבל אני רוצה לסנכרן אירועים שקרו בעבר עם המכשיר ומה שמסתנכרן זה רק אירועים שחוזרים על עצמם כמו ימי הולדת ודברים כאלו. איך אני יכול לסנכרן אירועים מהעבר ולא רק מהיום והלאה? כמו למשל משמרות שלי בעבודה שעשיתי ואני רוצה לבדוק אם שילמו לי על כל המשמרות אודה לכם אם תחזרו אלי במהרה תודה משה
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרט דרך הBSplayer בזמן שהאימיול פועל הסרט מתחיל להיות קטוע כזה כאילו מה הקשר בכלל שיכול להפריע לזה? זה לא שאני רוצה לשחק ברשת ולהוריד ביחד עם ביטורנט אין בעיה כזאת זה רק האימיול הסבר מישהו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם משהו אני מתחבר לאיזשהו פאב ftp מסוים והוא אומר לי את ההודעה הזאות WinSock 2.0 Connecting to ***** Connected to *******Port 314 220 Serv-U FTP Server v3.0 for WinSock ready... USER pnw 331 User name okay, need password. PASS (hidden) 530 Not logged in. Connection failed Delaying for 120 seconds before reconnect attempt #1 מה זה אומר כי אתמול הצלחתי להתחבר לפאב הזה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
אני משתמש בפלאגין ששולח SMS דרך ICQ, רציתי לדעת אם יש דרך לעשות במירנדה רשימה קבועה של נמנעים ל- SMS ולא שאני יצתרך לכתוב את המספר כל פעם מחדש, הייתי רוצה שיהיה לי רשימה בחלון המכרזי של התוכנה של נמנעי SMS כמו ה- ICQ והמסנג'ר. אולי יש פלאגין אחר יותר טוב, בחיפוש שעשיתי לא מצאתי כזה דבר. (אני יודע רק שאפשר לשייך מספר SMS למישהו ברשימה הרגליה אבל זה לא עוזר לי) זה הפלאגין שאני משתמש, עובד מצויין חוץ מהבעיה הזאת. תודה למי שעונה
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
איך מורידים תוכנה למחשב, כשיש לינק שרק מפעיל את התוכנה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
משחקים היו עושים לי בעיות אז מחקתי את הדרייבר היששן של הכרטיס מסך ושמתי חדש. עכשיו נראה לי שנפתרו ללי הבעיות אבל ה-Control Center לא עולה אז אין לי עכשיו אפרות לשלוט על החיבורים לטלויזיה ... ואני לא רוצה לחזור לדרייבר הישן מה עושים??? ד.א. באתר יש דף שמסביר על ה-Control Center והתקנתי את שני הדברים ששם ומשהו לא מסתדר לי וזה עדיין לא עובד תודה.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
בגירסא החדשה הם שינו שם הכול ואי אפשר "לסנן" תכנות רדיו לפי כמות מאזינים אלא רק לפי ג'אנר. WTF??? זה פשוט גרוע! אני פשוט רותח איך לעזאזל אני אמור למצוא את כל התחנות שאהבתי פעם??
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי.. התקנתי סקייפ על מחשב עם מערכת WIN98 ואנשים שאני מתקשר אליהם לא מצליחים לשמוע אותי. זה מוזר כי חוץ מזה שהמיקרופון עובד, גם בתא ניסיון של סקייפ, שאתה מקליט את עצמך ואז משמיעים לך, זה עובד. אבל כשאני מדבר עם מישהו זה לא... אני שומע אותו טוב והוא לא שומע אותי.. אני יודע שיש כל מני בעיות עם 98 בסקייפ, אבל הבנתי שזה אמור לעבוד.. מישהו מכיר את הנושא? וגם, תפריטים בעיברית לתוכנה ב98, מישהו יודע?... תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
התהליך המפורט בכותרת התחיל להתעלק לי על המחשב מאז שפתחתי קובץ מסוים, ולא מרפה. אודה מאוד אם מישהו יתן לי הוראות כיצד להסיר את הדבר הזה. הוא Spyware פרסומי של משהו שנקרא SpySheriff
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני משתמש ב- outlook express ואני לא מצליח לקבל קבצים בדואר אלקטרוני הוא רושם לי: OE removed access to the following attachments in your mail איך אני מסדר את זה ???
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הנייד הנל ותוכנת ה SYSTEM CONTROL MANAGER לא עובדת לי כלל. בגללה אני לא יכול לראות אינדיקציה כשאני מנמיך סאונד או בהירות וכו'.. בנוסף, לא עובד לי כפתור ה ECO. כשאני לוחץ עליו זה אומר לי שהתכונה לא עובדת במחשב זה ב WINXP. באתר כתוב במפורש כי התוכנה אמורה לעבוד במחשב זה על WINXP. ממש מוזר... לדעתי זה בגלל תוכנת ה ECO... יש למישהו פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר USB למחשב של חבר שלי (P3 ישן שמריץ XP SP1) הUSB של הלוח עצמו לא עובדים (סיבה לא ברורה אבל מילא) שמתי היום כרטיס PCI->USB2 , ג'נרי יחסית שמתבסס על צ'יפ VT6202 של VIA אבל המערכת מסרבת לקבל אותו ומציגה כל הזמן בעיות זיהוי לא משנה כמה פעמים ניסיתי להתקין דריברים או דברים אחרים ממה זה יכול לנבוע? איך פותרים את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יל סרט והורדתי לו תרגום. כשאני מנגן את הסרט עם התרגום הם לא מסונכרנים. מישהו מכיר דרך קלה (או כל דרך שהיא...) לטפל בבעיה?
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי OFFICE XP אני צריך לכתוב נוסחא עם אסף הנוסאות המעפן של מיקרוסופט הכל טוב ויפה עד שמעדכנית את המצגת/וורד/גיליון אקסל לדוגמא במקום אינטגרל מוצג ארנב עם בוטן ובמקום כפל מוצג ברק מה הבעיה? אני מנסה לפתור את זה כבר שעה, ואתם המוצא האחרון שלי תודה RK
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
כשאני מקבל הודעה בicq אני מקבל את ההודעה ההוראה ב- "0x63003733" ביצעה הפנייה לזיכרון ב- "0x025601cc". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "read". ואני לא יכול לראות את ההודעה. וגם אחרי שבדקתי וירוסים קיבלתי את ההודעה הזאת. אני עובד על WINDOWS XP תעזרו לי!
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-