תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שאני מחבר שלט למחשב הוא מבקש ממני דרייבר מה שמשונה שאני מחבר במחשב אחר הוא רושם לי HID USB ממשק אנוש ולא צריך דרייבר חיפשתי דרייבר ל HID USB ומצאתי אבל בלי שמץ של מושג איך להתקין תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת : 1) רכשתי את המשחק THE WITCHER, וגיליתי שיש קובץ MINI IMAGE, אשר בעזרת DAEMON TOOLS 4.10, אמור להריץ את המשחק ללא צורך בדיסק. אני לא אוהב להשתמש בדיסק המקורי מחשש שיהרס ולא יהיה ניתן להשתמש בו. ניסיתי וזה באמת עזר, אבל אחרי שעשיתי אתחול למחשב, והפעלתי את המשחק, הוא נתן לי הודעה שצריך להכניס את הדיסק. ובכונן הוירטואלי בו הגדרתי את הקובץ, הוא נתן לי הודעה שהכונן ריק. ביררתי בהמון פורומים ואמרו שהבעיה תיפתר עם DT גירסה 4.11. שדרגתי לגרסה 4.11, ועוד פעם אותה בעיה. בפעם הראשונה התוכנה יודעת לזהות את הקובץ MINI IMAGE, והמשחק עובד יופי בלי דיסק. אחרי אתחול של המחשב, חוזרת אותה בעיה. למישהו יש פתרון, למה DT פעם מזהה את הקובץ, ופעם לא? קבצים אחרים ה-DT מזהה בל…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
עד לא מזמן אם ההיתי רושם שם של אתר בשורת הכתובות (נראה לי שזה נקרה URL) הוא היה נכנס לאתר או לחילופין פותח חיפוש בגוגל. אבל עכשיו שאני עושה את זה הוא שולח אותי לאתר finderactive.com , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון שבאמת עובד אולי למישהו יש רעיון. נ.ב. אני מניח שזה סוג של מזיק שהשתלט על פירפוקס (מיותר לציין שבדקתי גם וירוסים וגם רוגלות). תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר אליהם מאז שעברתי לאיי פי קבוע הבעיה קשורה במקרה לזה או שאצל כולם לאחרונה יש בעיית התחברות לכל שרתי RAZORBACK ? 3.0 3.1 וכו' ... ?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נכון כולם רוצים עכשיו FF3 אבל שום תוסף לא עובד? אז... יש לי פתרון מורידים את הXPI למחשב, כפתור ימני Open with.. בוחרים Winrar עכשיו דאבל קליק על הקובץ Install.rdf מוצאים: maxVersion= או <maxVersion> ולרשום שם 3.0 (כתבתי את המדריך הזה בפורום אחר והעתקתי לפה אז שלא יגידו שזה מועתק.) עובד מ-ע-ו-ל-ה!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכם אני מעוניין להוריד סירטוני וידאו סטרימינג מאתר קשת הבנתי שתוכנת WM RecordeR 11 יכולה לעשות תעבודה אך משום מה אני לא מצליח להוריד איתה מאתר צריך להכניס לה כתובת אינטרנט של הסירטון ,אבל הבעיה היא איך אני משיג תכתובת של כל סירטון כי יש תכתובת הראשית שזה לא משתנה בבחירת כל סירטון וידאו אחר וגם זאת לא כתובת של סירטון בכלל http://www.keshet-tv.com/starborn5/lobbyvideo1.aspx זאת הכתובת שיש לי תעזרו לי בבקשה איך אני משיג תכתובת לכל סירטון בפני עצמו תודה רבה מראש לעוזרים אסף
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם יש המלצות לתוכנה ביעילות של SPY SWEEPER? תודה.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
לחבר שלי יש קובץ שיחזור של המחשב שלו כולל ויסטא! האם אני יכול להעתיק את קובץ הגיבוי שלו למחשב שלי ולהריץ אותו אצלי דרך גוסט ופשוט יהיה לי מחשב ממש כמו שלו עם ויסטא והכל? או שיש בזה בעיה?(אני עובד עם XP לצורך העניין אבל זה לא ממש משנה אני מבין..)
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם אתר אינטרנט יכול להעביר נזוקות ( וירוסים , רוגולות וכ"ו ) למחשב מוגן ( firewaii + אנטיוירוס) , למרות , שלא מבצעים הורדת קבצים באתר ?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, בעת רשימת מסמך ב WORD 97 מופיע בחלק קטן של המילים,הסימן X במקום אחת האותיות במילה. לאחר מחיקת ה X שב וחוזר הסימן, וכך לא ניתן לבצע למעשה הדפסה תקינה. כאשר העליתי את המסמך במחשב אחר בתקליטון, הבעיה נפתרה. שאלותיי הם: 1) האם מודבר בתקלה ב WORD או בתקלת מחשב פנימית כללית? 2) כיצד ניתן לפתרון? אודה מאוד לתשובתכם, תודה יעל
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
-
אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
איך אפשר להוסיף אובייקטים לברייס 5? כשעושים IMPORT אז זה מאפשר להוסיף רק אובייקטים עם סיומות משונות - אבל איך\איפה אפשר ליצור כאלה אובייקטים?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם ! האם יש לכם תוכנה הנקראת Memtest86 3.0 אני חיפשתי באינטרנט ואין אותה בכלל :-\ האם מישהו יכול לשלוח לי אותה ב E_MAIL :hi: ה E-MAIL תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
כאשר אני מפעיל לא משנה איזה תוכנה מאופייס אחרי שאני סוגר אותה מופיעה לי הודעה שאומרת שהמירקו נמצאים במצב של דיסאיבל וצריך להפוך אותם לאינאיבל האם משהוא יודע איך עושים את זה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפשת ממש דחוף כבר הרבה זמן ממיר שימיר את קבצי הוידאו של ה- MPEG ל- AVI או ל-WAV.. ואני לא מוצאת.. אני מיואשת HELP!!! :
-
-
משום מה הוא לא מראה לי תמונות.... גם כאשר אני נמצא בתקייה של התמונות ורואים את כולם בקטן גם שאני לוחץ דאבל קלייק על אחד ומראה אותו במסך מלא הוא מראה לי שחור.... אני לא יודע מה לעשות.... וזה ממש חשוב לי... אודה לכם אם תוכלו לעזור לי....
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, הורדתי תוכנה מהאינטרט וזה הוריד לי אותה כקובץ rar, כשפתחתי את הכיווץ נפתחו לי שני קבצים . אחד sfv ואחד mdb . יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לפתוח את הקבצים האלה ? תודה מראש, לירן .
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מישתמש באנטי וירוס הזה מעל שנה נגיד,והיה לי מלא וירוסים שהוא פשוט לא הצליח לתקן,ונאלצתי (ועדיין נאלץ) להיכנס לאתר של סימנתיק ולימחוק אותו ידנית,אפילו שזה מראה שרמת הסיכון נוראה נמוכה ודרגת התיקון שלו היא 2 מתוך 10 הוא פשוט מיתעקש לימחוק!!! תמליצו לי על אנטי וירוס פשוט וקל לא משנה כמה הוא כבד העיקר שיגן עלי מפני וירוסים... הינה העתקתי את השלוש האחרונים מה- LOG שלי! כרגיל היתי צריך לימחוק אותם ידנית!
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, לדודים שלי יש מחשב אנתיקה (פנטיום 2 400 עם 128 מגה זיכרון) . עכשיו הם החליטו להתחבר לאינטרנט מהיר. לאחר שראו שבמחשב שלי, אין שום וירוסים וחלונות קופצים וכ"ו, החליטו לבקש ממני להכין את המחשב שלהם לקראת האינטרנט. הבעיה היא שהמחשב שלי מסוגל בקלילות יחסות להריץ כל הזמן את NIS ואת NAV מה שמחזיק לי את המחשב נקי ובלי בעיות כלל. אבל אם אני אשים את התוכנות הנ"ל על המחשב שלהם, הוא פשוט ימות מעומס.... אז אני מבקש, מכל האנשים שהתנסו עם תוכנות אנטיוירוס ופירוולים, להמליץ לי על שילוב של פירוול עם אנטיוירוס שישמור על המחשב הישן והמסכן שלהם מכל הסכנות שברשת, אך באותו הזמן לא יעמיס אותו למוות. תודה רבה לכל המגיבים מראש.
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב לכולם אני כבר פוללללל זמן מנסה למצוא דרייברים ללפטופ שלי ואני תאמת לא ממש מצליח עם מישהו יכול לעזור לי אז היה מה שCPU-Z מראה לי (אגב המחשב של SHARP) אגב אני מחפש דרייברים שלך קול זה מה שCPU-Z נותן לי אליו [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי אימג' של 5.5GB ועל תקליטור DVD לא ניתן לצרוב אותו, כיצד ניתן לצרוב ואו לחלק את האימג' כידי לצרוב אותו ? במידה ומחלקים את האימג' לשתיים האם לאחר התקנת הדיסק הראשון ההתקנה תבקש גם את הדיסק השני ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-