עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by the_big,

רציתי לעצב לוגו לחנות מחשבים ואני לא יודע מאיפה להתחיל יש לי כמה רעיונות אבל אני פתוח להצעות אין לי שמץ של מושג בעיצוב גרפי PLESE HELP MY

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  2. ניסיתי לכל המיילים שלי והוא לא מתחבר אולי צריך לשנות הגדרות ?אין לי מושג בזה !

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  3. Started by sharon-p,

מבקש עזרה בהדרכה של התוכנה הזאת מנסה להמיר סרטים לדיוידי ולא מצליח

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  4. Started by יניב קופר,

מה עושים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  5. Started by kobi3211,

שלום ניסיתי פחות או יותר למצוא את התשובה לשאלתי שהיא למה בדיוק יש את הdeamon tool למה צריך אותו ומה הוא נותן תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  6. Started by din707b,

שלום אנשים התקנתי WINDOWS על לוח אם חדש ואין אינדקציה על כרטיס קול בנסיון להתקין את הדרייבר שבא עם הלוח וכן דרייבר שהורדתי מASUS בעת ההתקנה מתקבלת הודעה שהחומרה שלי לא מתאימה לדרייבר יש למישהו רעיון? סביר שהלוח דפוק?

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  7. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה שלעיתים מאוד קרובות מופיע ההודעה הבאה: Faulting application avant.exe, version 11.0.0.0, faulting module nl_lsp.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000059d2. זה מופיע בעיקר בAVANT BROWSER, אבל לפעמים גם בדברים אחרים. אחרי שזה סוגר את התוכנה אפשר לעבוד כרגיל. מישהו יודע בגלל מה נגמרת הבעיה הזאת? תודה

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by idanmal,

חברים אני צריך עזרה ......! היה לי פעם תוסף ל-FIREFOX ....תוסף הכי פשוט בעולם,שהיה פשוט שומר לי דפים מועדפים . הוא היה ממוקם ליד כלים למעלה ונקרא Bookmarks . משום מה אני לא מוצא אותו , יש למישהו תוסף כזה פשוט ששומר דפים שאהבתי ???

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. שאני מנסה לשחזר עם Recover My Files במהלך השחזור הוא מנתק אותי מהאינטרנט.למה?

10. יש לי סרטון ממצלמת וידאו במחשב של חצי שעה והוא 1.5 ג'יגה איך אני מקבץ אותו לפחות

11. תודה

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by galCool,

אני לא מצליח להכנס לתוכנה... שאניי מנסה זה כותב לי הודעת שגיאה. *מצורפת להודעה.. מישהו יודע מה הבעיה? אולי אפשר לשחק HL2 בלי להכנס לsteam? תודה1! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by kobibo,

יש לי את הגירסה 7 של המסינג'ר ורציתי לדעת איך מקטינים את חלון ההתכתבות כך שלא תתפוס לי מקום רב בשולחן העבודה ( כמו בגירסה הישנה יותר נפתחה חלונית קטנה לצורך התכתבות).

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  14. ניסיתי להעתקי את ויקיפדיה עם HTTRACK.. ולא יוצא לי.. =\ אולי אני גם לא לא יודע איך עושים את זה.. אולי אני לא עושה נכון.. אתם יכולים להסביר איך עובדים עם התכונה? או שיש תוכנה אחרת?

• 4 תגובות
    • 15.2k צפיות
  15. Started by Cupid Me,

^ תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by adfx166,

הורדתי לפני מספר ימים סרט באיכות DVD. איני מצליח להריץ את הסרט מתוך ה- wmp למרות שהורדתי את ה- DVD decoder של nvidia מה אוכל לעשות... האם יש בכלל פתרון בעיה שהצגתי?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  17. הפונט השחור שמופיע על הצו. הוא מנוקד כזה... מישהו מכיר את הפונט?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by badmama,

צהריים טובים! מישהו יודע כיצד אפשר לעשות אפקט רנטגן (XRAY) על אובייקט בפוטושופ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by FeedMe,

יש לי וידאו בפורמט MKV... ואף תוכנה שאני מכיר לא יודעת לטפל בו. כיצד אפשר להמיר אותו לפורמט אחר, או איזה תוכנות יכולות לנגן אותו? תודה!

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by ben060,

הורדתי סרטים והפעלתי אותם ב MV2PLAYER לאחר מכו שסימתי לראות אני רוצה למחוק את הקובץ ולא מצליח. הוא כותב שהקובץ פתוח (ההודעה הרגילה הזו שלא מצליחים למחוק) אני ניכנס לאדמיניסטטור ומשם מידי פעם אני מצליח למחוק. השתמשתי ב ULACKAR וזה לא עוזר. יש לכם רעיונות איך יהיה אפשר למחוק. חשוב לציין כי קבצים אחרים אני מוחק חופשי. רק קבצ וידיאו וכאלה שאני פותח דרך התוכנה אני לא מצליח למחוק. יש לכם רעיונות? תודה

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  21. איפה בדיוק אני מבצע בדיקת יציבות לכרטיס ? [יש לציין שהוא במהירויות סטוק ולא כל שינוי במהירויות שעון מאז שנקנה][br]פורסם בתאריך: 14.02.2007 בשעה 18:28:03 PLZ...?Sorry for double posting... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by mci10mat,

יש לי בעבודה מחשב עם windows 98 ומשום מה הוא לא מדפיס לי קבצי pdf ? מישהו מודע לבעיה כזו?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  23. כדאי לשים לב כי כל מיני גולשים כאן באתר ואי אפשר לסמוך מאה אחוז למעט אתרים גדולים ומוכרים. אני צודק? כדאי להעיר את תשומת לב המתחילים שבינינו( ואני בראשם).

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה ובמיוחד לותיקים והמומחים פה! מישהו (אולי component) יוכל לעשות פה סעד לאנשים במצוקה ולכתוב נוהל מסודר לפרמוט כולל לינקים והסברים על מושגים: 1 עשה גוסט לקבצים שחשובים לך. גוסט -'סוג של גיבוי שהמחשב שומר על...' קישור לתוכנה יש בwww.kishur.co.il ואם אתה רוצה גירסה חינמית יש ב 2. הכנס לתפריט ???? והקש על פורמט )format( של כונן c. וכן הלאה... משהו בסגנון של איך מנקים את המחשב שכתבו פה (אחד הותיקים פה אולי component). קחו בחשבון שקוראים את המדריך שתכתבו כל סוגי הגולשים באתר וחלקם (ואולי גם אני כזה) לא מתמחים במחשבים וייתכן שמושגים כמו גוסט ורג'יסטרי לא נהירים להם די הצורך. אני באופן אישי לראשונה מפרמט את המחשב הנוכחי שלי (תמיד סינג'רתי חבר שהוא סוג של עכבר מחשבים) וא…

• 1 תגובה
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים