עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by galedri,

יש לי מצלמה מובנית במחשב הנייד שלי ואני לא יודע איך להפעיל אותה אני אתן לכם את הדגם אולי זה יעזור לכם hp pavilion dv6700 ומערכת ההפעלה היא ויסטה אולטימט

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by darkman,

אני מחפש תוכנה שעושה בדיוק מה שNETLIMITER עושה אבל דומה לה כי אני רוצה לשנות... לנסות...

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  3. טוב אף אחד פה כבר לא מפרסם עבודות אז יאללה כדי להחיות קצת עבודה אמ....לא אחרונה אבל אחת לפני... מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by חובב,

למישהו יש אולי לינק לתוכנה שממירה SUB ל SRT ?? תודה :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. התקנתי ווינדוס ויסטה במחשב ואני לא מצליח לעשות שיהיה אינטרנט שם(יש לי בבית רשת אלחוטית ואני צריך איכשהו להתקין בויסטה ) תעזרו לי בבקשה...!

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  6. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל מקסימום יעבירו את הנושא. בכל אופן, אני צריך עזרה. ביומיום אני משתמש בפיירפוקס, אבל יש כמה אתרים שמחייבים אותי לאקספלורר. לפני כמה ימים פתחתי את האקספלורר, ובמקום להציג דף אינטרנט הוא הציג את הדף הבא. ניסיתי למחוק את האקספלורר ולהתקין מחדש, אבל הוא ממשיך בשלו. עזרה, מישהו?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by Xilver,

The black screen appears as soon as the desktop up. The graphic card is the reason for all that because i just installed the newest driver. i downloaded from nVidia site so i don't understand why there is a problem. I'm talking right now from safe mode so i can't write in Hebrew. thanks

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  8. אם כן האם צריך להתקין משהו ? תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. תודה שמדמה כונן אמיתי כמו DAEMON TOOLS רק שיש לה תמיכה בקבצי .DMG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by lmlm,

?? כי ראיתי שהסקינים רק באנגלית והסקין ברירת מחדל קצת משעמם

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. את MBM לא היתה לי בעיה להפעיל על הלוח הישן שלי (7IXE) תודות לטבלה שיש באתר של MBM שמפרטת איזה סנסור מראה מה. הבעיה היא שעם הלוח החדש שלי (7VRXP REV2), השמות שמופיעים לי בתוכנה לא תואמים את אלה שבאתר... הנה שמות הסנסורים שמופיעים באתר: SIS950/ITE8705F* SIS950/ITE8705F-1 LM83-7 remote בתוכנה עצמה יש לי: LM83-7 remote1 LM83-7 remote2 LM83-7 remote3 וכן: SIS950/ITE8705F-1 SIS950/ITE8705F-1-Diode SIS950/ITE8705F-2 SIS950/ITE8705F-2-Diode SIS950/ITE8705F-3 SIS950/ITE8705F-3-Diode השאלה היא מה לבחור ואיפה? חסר לי בתוכנה ה-SIS950/ITE8705F, ומשום מה מופיעים לי שלושה remote-ים... (אם זו שאלה מפגרת אני מתנצל מראש...)

• 2 תגובות
    • 806 צפיות
  12. בעמודה של ה sources בתוכנה רואים כמובן את מספר המקורות שיש לקובץ כרגע אבל מופעים שם כמה מספרים(תמונה מצורפת) , מה כל אחד אומר? ובעמודה של status רשום מה מצב הקובץ (בתמונה רשום on queue ) רשום לפעמים too many connection ואני יודע שהבעיה היא לא max connection אצלי אז מה זה אומר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by Gnome,

שמעתי פעם שיש כזה דבר דפדפן תלת-מימדי אז אם מישהו מכיר אותו שיגיד לי את השם שלו או איפה אפשר להוריד אותו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  14. שלום לכם, אני מחפש תוכנה שתאפשר לאדם המשתמש באתרי סקס לגלוש באתרי סקס כאוות נפשו ולאחר מכן, בלחיצת כפתור, או שדרך שתהיה קלה גם למשתמשים חדשים, להסיר את כל מה שקשור לסקס, למשל את מה שהצטבר ב-AutoComplete, מה שהצטבר בכתובות אחרונות, הסטוריה, מה שנכנס למועדפים וכו'.... אני יודע שקיימות תוכנות כאלו אך לא ידוע לי איזו הכי מומלצת. תודה לכם.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by hagay,

יש לי בעיה בקבלת קבצים דרך האיסיקיו.. אני מצליח לשלוח וזה שולח והכל יפה וטוב אבל ששולחים אלי קבצים ואני מאשר זה פותח את חלון ההורדות וזהו זה לא שולח .. ניסיתי לחפש אולי בהגדות יש איזה משהו שמפריע אבל אני לא מוצא.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 480 צפיות
  16. שלום לכולם . רציתי לדעת אם מישהוא מכיר תוכנה לGPS למחשב PC אם כבישים עירוניים בישראל . אני מכיר הרבה תוכנות אבל הם לפאלם ולא מצאתי למחשב PC. תודה רבה מארש לכולם ....

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by shaiky,

חלון האקספלורר נטען אוטומטית עם אתר נענע10 בעליית המחשב.. אתר זה הוא אפילו אינו אתר הבית שלי. כיצד אני מבטל את הטעינה האוטומטית שלו?!

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. איך מצא סיסמה שלי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by SHAY951,

שני דברים שמפריעים לי ואני לא יודע איך לשנות אותם: 1) השירים לא מתנגנים לפי הסדר שאני שם אותם, הוינאמפ מנגן אותם לפי סדר אקראי....ואני רוצה שיתנגנו לפי הסדר. 2) בערך 5 שניות לפני סוף השיר שמתנגן כבר מתחיל השיר השני....אני רוצה שהשיר יסתיים לגמרי ואז זה ינגן את השיר הבא אחריו. איך אני עושה את זה? חיפשתי באפשרויות וכל מה ששיניתי לא השפיע...תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by NiTRo37,

אני עומד לפרמט עוד מעט , ורוצה לגבות את המועדיפם שיש לי בפיירפוקס(יש לי ממש המון מועדפים, ולא הייתי רוצה לאבד אותם). השאלה שלי היא היכן ממוקמים המועדפים של FF? תודה רבה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. רבותיי מי שיצליח לעזור לי כאן אני מוריד לפניו את הכובע! אני עותב עבודה לאוניברסיטה וככזאת אני צריך להכניס באמצע משפטי העברית שלי שמות באנגלית. הבעיה שהוורד המדהים הזה מסרב לרשום את האנגלית אחרי העברית במקום זה הוא פשוט כותב את האנגלית בתחילת השורה או המילה. עזרה עזרה עזרה!!! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שלום. לעתים צריך להוסיף מידע על מסמכי PDF - בשפה העברית. האם מישהו מכיר דרך כלשהי (ועדיף חינמית (: תודה!

23. בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  24. אז ככה... כשאני רוצה להתחבכ לפייסבוק נגיד,אני עושה את השם משתמש וסיסמא,מסמן "זכור אותי" ופה הבעיה ברגע שהוא צריך לשמור את הנתונים הוא לא נוחתן לי להיכנס...אם אני מוריד את "זכור אותי" זה נכנס טוב...אותו דבר בג'ימייל... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה,יום טוב

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  25. כמו שאמרתי בכותרת - אני מחפש תוכנה לסינון SPAM, אבל כזאת שתעשה את הסינון עוד על השרת. היום אני משתמש ב- NORTON ANTISPAM שהיא לא רעה באופן כללי - אבל מה שהיא עושה זה ליצור ספריה של SPAM בתוכנת הדואר - ופשוט להעביר לשם את הדואר זבל. אני רוצה תוכנה שבכלל לא תוריד אלי את הזבל... בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.