עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחלתי להקליט את עצמי מנגן בגיטרה. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש לבצע הקלטות באיכות טובה וכן לבצע הקלטות במס' "שכבות" [להקליט כמה פעמים ולחבר את הכל ביחד] רציתי לדעת האם יש לכם המלצה על תוכנה פשוטה, USER FRIENDLY, שתאפשר את הדבר הנ"ל ותפיק הקלטה באיכות נורמאלית? [256KBPS ומעלה] תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  2. Started by galCool,

איך אני שומר אנימציה כמו שצריך? שמרתי את האנימציה ואז אי אפשר לפתוח אותה.. מה אני יכול לעשות?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by gshhar,

אם אפשר אז בעברית.

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  4. אני לא בטוח שזאת לא בעיית כרטיס גרפי דווקא אבל מאד מקווה שלא. הקיצר יש לי AIW 9000 שתמיד עבד מצויין עם הדרייבר קטליסט של ATI בגירסת OMEGA או DNA. בימים האחרונים משום מה, ממש לפני הכניסה לדסקטופ אני מקבל מסך עם גרפיקה מקושקשת והכל נעצר. כשאני מסיר את הדרייבר במצב בטוח אין בעיה להיכנס למערכת בלעדיו. ניסיתי את גירסת 4.12 האחרונה של ATI עצמה וגם היא לא עובדת. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by dvido,

שלום לכולם. התקנתי את הגירסה החדשה של firefox ומאז יש אתרים ( כמו lionetwork) שברגע שאני נכנס אליהם התוכנה קורסת. חוץ מזה היא עושה עוד כל מיני בעיות קטנות. מישהו ניתקל במשהו דומה?

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  6. Started by redead,

אני אישית משתמש רק בביטורנט אבל כל הזמן אחים שלי וקרובי משפחה מציקים לי לעזור להם באימיול , פעם זה איטי , פעם זה לא מתחבר וכו' וכו' איזה גירסה להתקין להם כדי שיהיה לי קצת שקט?

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  7. מה אומר ה 480 ו 360 ביוטיוב שיש שם לבחירה ?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  8. אהלן. רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע. הכל עובד טוב ויפה עד לרגע שאני מפעיל אמיול , מאותו הרגע נשאר למחשב בין 5 ל30 דקות עד שהוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. יש לציין שהכיבוי היה קורה גם במחשב הישן (השוני הוא שזה לא היה אך ורק בהפעלת אמיול) והופיעה גם הודעה : http://img513.imageshack.us/img513/5617/dsc00349szo8.jpg מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. שחר.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  9. Started by maltstar,

כאשר אני לא מחובר לאינטרנט אני לא חושב ו/או רואה שהתוכנה עובדת. הבעיה מתחילה כאשר אני מתחבר לאינטרנט כל כמה דקות בערך קופצת לי תוכנה שמופיעה לחצי שניה בלבד ב - taskbar ונעלמת. כאשר אני נמצא במשחק בזמן שאני מחובר (כמו שקורה כשמשחקים ב - Multiplayer) המשחק ממוזער ואני חוזר ל Windows. הרצתי את כל התוכנות שאני מכיר להסרת ה - spyware/adware אבל לא נמצאה שום תוכנה וגם לאחר שהסרתי כמה cookies שלא היו במקום הדבר עדיין חוזר. בבדיקה של אנטי וירוס לא נמצא שום דבר. מה יש למחשב שלי?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  10. אני ממיר סרטים לפלאפון דרך התוכנה winmp4 ומטמיע את התרגום דרך vobsub אולם מה שלא ניסיתי לפעמים הכתוביות חסרות בסרט, כלומר פעם יש כתובית ואחרי זמן מה הכתוביות נעלמות לזמן מסוים וחוזרות שוב, למשהו יש מושג בגלל מה זה קורה? זה קרה לי כבר בכמה סרטים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by שמיל,

יש לי בעיה באיי סי קיו שאני לא יכול לקבל קבצים מישהו אולי יודע למה זה קורה ואיך אני פותר את זה. כשאני מנסה לקבל קובץ זה כאילו פותח את המסך של הקבלה אבל זה פשוט לא זז אחרי זה

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  12. שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  13. בXP היה לי סבבה די סי.. את הקבצים שאתה אומר לו להוריד הוא כבר משכלל בכונן ומחשיב אותם כאילו הם כבר נמצאים.. עכשיו התקנתי ויסטה על כונן אחר ועדיין נשאר הXP הפעלתי משם את הסבבה די סיאז עכשיו את כל הקבצים שהוא לא גמר להוריד והוא משכלל בכונן הוא משקלל לי גם בכונן הראשי של ויסטה (הכונן שבו מותקן XP לא אותו כונן שבו מותקן הויסטה) וא זיוצא שהוא תופס לי את מה שאני מוריד בשתי כוננים וזה איזה 30G שהוא לא גמר להוריד.. וזה עכשיו מחשיב את זה 30 בכונן שבו מותקן ויסטה ו30 בכונן שבו מותקן XP.. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה.. אני מפחד למחוק את הקבצים שהוא לק גמר להוריד מאחד מהכוננים כי אז זה ימחוק לי את מה שהיה עד עכשיו.. ואז כל החלקים שהוא הוריד ממה שהוא לא גמר ימחקו.. אז מה אפשר לעשות…

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש אימולטור למחשב שיהיה PS2 אני צריך רק שם, אין טעם בלינק לגרסאת DEMO וכדומה תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by mx-3,

אחרי חיפוש קל, מצאתי תוכנה מצוינת שמסירה את כל הפרסומות והבאנרים מאייסיקיו 6 (BUILD 5400.. -שזה הגרסא הנוכחית). אפשר אפילו להעיף את שורת החיפוש של גוגל, והטלפון המציק למטה, שתופס חצי מסך. מי שמעוניין, בקשה: http://www.murb.com/download/icq/icq_6.0_build_5400_banner_remover.zip

• 10 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by xtract1,

היום בחיפושי ברשת אחרי דברים מעניינים נכנסתי לאתר של AVG וראיתי שיש להם "חבילת אבטחה",דבר שלא היה לי מושג שיש להם. חיפשתי בפורום ולא ראיתי שום התייחסות לכך וגם לא בסטיקים השונים. אני מכיר אישית וגם מההמלצות של האנשים פה את ה-AV של החברה ושמעתי שהוא מעולה. רציתי לשמוע אם מישהו מכיר/ניסה/ראה ביקורת על כל חבילת הבטחה שכוללת לפי האתר של החברה: * Anti-Virus protects from viruses, worms and trojans * Anti-Spyware protects from spyware, adware and other malicious programs * Anti-Spam filters spam and protects against phishing attacks * Firewall protects from hackers הינה קישור http://www1.grisoft.com/doc/products-avg-internet-security/lng/us/tpl/tpl01

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  17. Started by tald26,

הורדתי את הגרסא Mac.OSX.Leopard.V10.5.4-HOTiSO בתור קובץ NRG צרבתי אותה אם התוכנה ULRTA ISO אך לאחר הצריבה אני רואה שהקובץ מכיל רק 607 מגה כאשר אני פותח את הקובץ אם התוכנה ורואה מה יש בתוך הקובץ אני רואה שיש בו 7.5 גיגה אך לאחר הצריבה לא רואים את כל הקבצים מה קרה ?! איך ניתן לתקן ? גם כאשר אני עושה בכונן וירטואלי אנני רואה את כל הקבצים אני עובד על וינדוס ויסטה SP2 ובמחיצה אחרת וינדוס 7 מיותר לציין שהדיסק לא עובד כ בוט

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  18. Started by XDude,

אני בטוח במאה אחוז שמישהו פרץ לי... אני לא יודע איך אולי נכנסתי לאיסיקיו בבית של מישהו ואז ככה הוא פרץ... מה שאני יודע זה שהבנאדם מכיר אותי... בקיצור אני רוצה לדעת אם שינוי הסיסמא יעזור? כי הבנתי שיש תוכנה שגם אם מחליפים סיסמא זה לא עוזר כי זה משתנה גם בה ואז הפורץ יודע את החדשה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?!

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by edoson,

לאחר ההתקנה הSUBSCRIPTION SERVICE לא מראה תאריכים.... אני לא יכול לקבל עידכונים לגביי וירוסים. בהתקנה קודמת לפני יום זה לא קרה, וניתנה לי שנה ארכה ב SUBSCRIPTION SERVICE. מישהו מכיר את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  20. Started by NaNdoS,

חיפשתי בגוגל אם יש אפשרות כזאת להעביר את הסרגל טאבים ללמטה (bottom) ומצאתי לינק למדריך למסביר איך עושים את זה על ידי עריכה של איזה קובץ הנה המדריך http://kb.mozillazine.org/Move_the_tabbar_(Firefox) בכל מקרה לא הצלחתי לגרום לזה לעבוד למרות שעשיתי בדיוק מה שכתוב. הגירסה שלי 2.0 יש עוד דרך?

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  21. לאחרונה הורדתי את הסרט "איש הגשם" ובסיום ההורדה גיליתי שהוא בדיבוב ספרדית במקום אנגלית. האיכות שלו טובה מאוד ואיני רוצה להורידו שוב כדי לקבל דיבוב אנגלי. הרעיון שחשבתי עליו הוא שאולי ישנו מקור כלשהו שאפשר להוריד ממנו רק את חלק השמע של הסרט כקובץ ואז פשוט אני אאחד את הקובץ עם הסרט המקורי בעזרת VobSub. גם פתרונות אחרים לבעייה יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  22. Started by elad-k1,

יש לי לוח אם מדגם Motherboard Properties Motherboard ID <DMI> Motherboard Name FUJITSU SIEMENS D1219 Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz Effective Clock 133 MHz Bandwidth 1060 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type Intel Hub Interface Bus Width 8-bit והוא מזהה את הכרטיס קול והכול בסדר רק אני מחבר לusb והוא לא מזהה כלום זה!! מה הבעיה במיקרה כזה? דרייבר של זה או משו אחר? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by 114508534,

באיזה תוכנה אפשר לפתוח את הקבצים האלו ?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  24. עד שפיירפוקס עידכנו גרסא חדשה הייתי רושם בשורת הכתובת ומקבל תוצאות חיפוש של google.co.il . מאיזה שהיא סיבה שלא ידועה לי מאז השדרוג לגרסא החדשה ביותר זה כבר לא עובד ואין לי מושג איך להחזיר את זה. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור. תודה!

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by assaf990,

thanks

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים