עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש אימולטור למחשב שיהיה PS2 אני צריך רק שם, אין טעם בלינק לגרסאת DEMO וכדומה תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by braveheart24,

שלום כולם יש לי בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה כאשר אני מפעיל אימיול אז הוא תוקע לי את כל האינטרנט ורק איפוס מודם או הפעלה מחדש של המשחב פותרת זאת, לפעמים אני צריך לחכות כמה ד' ואז האינטנרט מסתדר, אותו דבר כאשר אני מפעיל בערך 7 קבצים להורדה ביוטורנט ואז שנת על אותו תהליך של הדלקת מחשב או איפוס למודם למישהו יש מושג איך לפתתור זאת?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  3. חיפשתי דרייבר Raid ללוח של אסוס דגם P5S800-VM באתר שלהם ומשום מה לא מצאתי... אני מתכוון לדיסקט Raid שמכינים בזמן שמתקינים את XP והוא כמובן לא מזהה את ההתקן הזה בלוח אם, אני יודע שבד"כ אני אמור לעשות את זה עם הדיסק שמצורף עם הלוח אם אבל הדיסק הזה נאבד

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by shloogy,

מה קורה אנשים טובים יש לי מלא מידע חדש כל יום ש"שובר" לי את ההרדיסק, מדובר על בערך 5 גיגה חדשים כל יום ניסיתי כבר 2 תוכנות - O&O וPERFECT DISK שניהם מעולת, העניין הוא שזה ממש מיותר לעשות איחוי על כל הדיסק כל פעם מחדש בשביל 5 גיגה לעבור על כל הדיסקים מישהו מכיר תכנה טוב שאפשר לעשות איחוי רק על הקבצים החדשים ביותר?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by assaf990,

thanks

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by itaysp,

אני רוצה לצרוב סרט DVD כמו בדיוידי... ושם הסרט בפורמט VOB איך אני הופך קובץ AVI/MPG ל VOB? יש איזה תוכנה?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by hichcock,

היי אני מחפש איזה תוכנת דוק טובה לווינדוז 7 שנראית טוב... וקלה לתפעול. יש המלצות? חיפשתי בנט.... מצאתי את העיגול הזה (circle dock) אבל אני לא מצליח להכניס לו עיצוב וזה גם קצת מסורבל.... יש למישהו איזה תוכנה טובה ופשוטה? נורא אהבתי את העיצוב של המאק... אם זה עוזר ב-PC.... טיינקס.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  8. http://www.skins.be/wallpaper/melissa-joan-hart/2683/1024x768/ אודה למי שיצליח לעשות זאת ;D

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  9. לא מבין מה העניין כאן אך כשאני סוגר אותו אני מקבל הודעת שגיאה על כך שוורד 2007 התרסק והוא שואל אותי אם לפתוח את הקובץ המשוחזר ולשלוח הודעה למיקרוספט. חיפשתי עצות בנושא באינטרנט ומצאתי כמה שמייעצים למחוק איזה registry key. ניסיתי, זה לא עובד אצלי. http://www.edbott.com/weblog/?p=1771 http://joeon.net/post/2008/01/Fixing-Word-2007-Crash-on-Exit-amp%3B-Broken-Mouse-Support!.aspx את התוכנה התקנתי על Windows XP Home על מחשב r50e 1834. עוד נאמר באיזה אתר משהו לגבי דרייברים של מדפסות HP. זה גם לא זה. אצלי מותקן HP2100 all in one. אופיר

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  10. שלום שמי ירון יש ברשותי 2 מסכים של חברת EIZO מדגם FlexaScan S1910 וכרטיס מסך מדגם Nvidia 8800 GTS 640MB התקנתי את ה-Driver האחרון של Nvidia 181.22_geforce הצלחתי לחבר את 2 המסכים להגדיר מצב של Span Mode ע"מ לקבל שטח עבודה אחד (הרזולציה שמתקבלת היא 1024 על 2560 ). עד פה הכל עובד חלק ומצויין. המסכים תומכים ב-Pivot Mode שאני מגדיר Span Mode אופציית ה- Pivot לא נגישה (התקנתי את התוכנה של Pivot והיא עובדת מצויין) במצב של Dual View אופציית ה- Pivot זמינה ועובדת על גבי כל מסך אבל אז אני מקבל רזולציה של 1024 על 1280 בכל מסך בנפרד כאשר אני רוצה שטח עבודה אחד שמורכב משני מסכים בו זמנית בעל רזולוציה של 2048 על 1280 !!! צרפתי דוגמת תמונה של מערך Dual LCD 19 כמו שאני מעוניין ב- Dual P…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  11. אז ככה, יש את הדף הזה http://fun.walla.co.il/?w=/6 שאני לא מצליח לשמור שום סרט ממנו עם איזו תוכנה, כגון:WM Recorder, Replay AV וVideoDownloader. למישהו יש שיטה להוציא משם סרטונים? או לפחות באיזה תבנית הם משתמשים בעסק שם? תודה מראש לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  12. יש לי את PartitionMagic 8.0. יש לי ככה: C= 20GB D=50GB E=45GB.... כמובן שבכל שלושת הכוננים יש מידע... אבל אני רוצה להעביר 5GB מכונן C לכונן E... איך אני עושה את זה? על מה אני אמור ללחוץ בדיוק? -והאם יכול להיעלם לי מידע לפתע? *אם תוכלו לתת סקרין שוטים, אני אודה מאוד!!

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  13. באמצעות איזה תוכנה אפשר לצפות בפרוייקטים שהוכנו בPremiere (חוץ מפרמייר עצמה...) תודות לעונים נדב

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by sagim194,

אבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת hp laserjet 1018 איך בכל זאת אני יכל להתקין אותה??

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  16. אני מנסה להריץ קובצי מדיה שניתן להזרים אותם אונליין כמו WMV או MPG, בתוך Firefox, ונתקל בקושי. התקנתי את התוסף שכאן: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx ובבדיקה כאן: http://plugindoc.mozdev.org/testpages/wmp11.html אכן זה נראה תקין. אבל בבדיקת רשימת התוספות ב-Firefox הפלאגאין של WMP לא מופיע ואני לא מצליח להריץ קובצי מדיה אונליין בקישורי Rapidshare, למשל. בדפדפן אופרה, לדוגמה, כשלוחצים על קישור WMV מופיעה אפשרות לפתוח את הסרטון עם הפלאגאין הנ"ל והוא מורץ מיידית בחלון WMP. ב-Firefox משום מה הוא לא נותן אופצייה כזו ולא מצאתי איך להוסיף זאת בהגדרות. תודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by composite,

שלום לכם, טוב פעם הבעיה הזו לא הייתה לי, בפעם האחרונה שהשתמשי בקאזה, לפני שנתיים בערך ועברתי הרבה מאז. כרגע כשאני נכנס לחלון הראשי כתוב לי "Connecting..." במשך שעות, לא קורה כלום וכמובן שאני לא מתחבר. מהי הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by פיסי,

נכנסתי ל-java.com בכדי להוריד את תוכנת/סביבת הג'אווה אבל הוא לא מצליח לעשות משום מה verify instalation, אז התקנתי בצורת ה-manualy אם או בלי קשר, אני רוצה לראות קטעי וידאו מכאן http://www.nba.com/video ולא מצליח משום שכנראה יש בחלון אמור להיפתח שימוש בג'אווה סקריפט. גם בפורומים של וואלה! למשל אני לא מצליח לפתוח הודעות משום שיש כנראה שימוש בג'אווה. בקיצור, זה מעצבן. :'( יש לי פיירוול הסטנדרטי של ה-XP, נורטון סקיוריטי שמאפשר לג'אווה סקריפט/אפלט לעלות ובאפשרויות הדפדפן כל מה שראיתי בערך שקשור לג'אווה מסומן ב-enable. אני לא מבין כלום בקטע הזה של הג'אווה אבל אשמח לשמוע מכם פתרון לנושא, אם יש לכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  19. בשעה טובה ובעזרת הפורום קניתי את המחשב אוסיף מפרט מתי שהמחשב יהיה בידיים שלי.... אבל השאלה שלי כזו יש איזו תוכנה שעובדת בדוס ככה שכאשר אני אקח את המחשב בחנות אוכל להריץ במקום כדי לבדוק שהרכיבים שקניתי זה מה שהם שמו לי ואני מדבר מניסיון של פעמיים שקניתי מחשב ודפקו אותי (כמובן שחזרתי אליהם ורבתי איתם ושמו את הנכון ) ושמעתי שזה קרה לפחות לעוד 3 אנשים שאני מכיר אישית אם אין אז האם אפשר לדעת בביוס האם המעבד הוא באמת q6600 g0 is the memory ocz urban elite 800hz is the mother board really is p35c-ds3r

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  20. סירטוניי HD או FullHD נתקעים ביוטוב(הם זזים בצורה מקוטעת) זה קורה גם בsafari 4 beta וגם באקספלורר 8 הרישמי.. <-----מפרט בצד

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  21. Started by yaron266,

רציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמא לקבצים אישיים מבלי שאף אחד יפתח אותם,או לשים להם קוד כדי לפתוח אותם,או תוכנה שחוסמת אותם והם יפתחו רק באישורי או ע"י סיסמא

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  22. Started by freee,

שלום, אני רוצה ליצור קובץ של מדיה פלייר ולהכניס בו קישור שאני יוכל ללחוץ על הקישור של המדיה פלייר ותיפתח לי תחנת שידור של רדיו נגיד 100fm. מישהו יכול לעזור לי? מנהלים:אם זה לא מהקום נא להעביר תודה.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by ATT,

יש לי קובץ סיומת EISY ואני לא מוצא תוכנה להפעיל מבטיח שליחת משחקים קטלניים במתנה למי שישלח לי תוכנה או עזרה או שם תוכנה כדי להפעיל

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  24. מחקתי בטעות תיקיות חשובות, גדולות יותר מסל האשפה, והם לא נמצאות בו. יש לי וינדוס 98, ואין לי שמץ מושג איך לשחזר אותם. יש לי שם תמונות חשובות ביותר שאין לי שום עותק אחר עבורן. יש למישהו עיצה??

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. שלום! ברשותי מצלמת אינטרנט trution twc 3500. המצלמה כוללת מיקופון פנימי ורציתי להשתמש בו לשיחות ברשת. כשאני הולך לבקרת עוצמה בוינדוס לא ניתן לי לכוון את אפשרות ווליום המיקרופון. אני רואה אותו אך הוא כאילו אינו פעיל. מה הבעיה ואיך אפשר לפתור את זה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.