עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by warbird,

1.צריך המלצה לתוכנות לעריכת וידאו 2.למישהו יש ניסיון בהקלטה ממצלמה דיגיטלית למחשב וההפך?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  2. מעולם לא עשיתי גיבוי הגיע הזמן לעשות אשמח לכמה שיותר מידע ואפשרויות. תודה

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  3. שבת שלום פירמטתי את הנייד לווינדוס אקספי חוקי XP PRO עם אופיס 2003 עכשיו יש בסרגל כלים את הסמל הצהוב של העדכונים אני עושה עדכונים אוטומטיים שיתקין את הכל במחשב, וזה אכן מתחיל להוריד ולהתקין אבל מייד הוא מרסטט את המחשב איך מתקינים הכל? הווינדוס חוקי כמובן וגם האופיס

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  4. Started by BINI,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצרוב דיסק עם קבצי MP3 בסדר שאני בוחר. ניסיתי לעשות זאת בNero ופשוט לא הצלחתי לא משנה מה ניסיתי... מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הפשוטה הזו? (או לחלופין איך לבצע הפעולה עם Nero למרות שאני מסופק אם אצליח...). תודה

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  5. http://www.riverpast.com/en/support/tutorials/convert/index.php

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  6. Started by amir85,

יש לי VISTA והתקנתי חבילת מקודדים עבורה VISTA, כך ש בWMP11 הכול עובד מושלם (וכמובן ב VLC הכול עובד מצוין ) אבל הMEDIA CENTER עדין לא מצליח להתמודד עם כמעט אף קובץ... מה אני צריך לעשות ?

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by omerha,

לא יודע אם זה שייך לכאן יש לי בעיה ב OUTLOOK שאני מנסה לשלוח או להעביר מייל אני מקבל שגיאה שהWORD לא זמין הסרתי התקנתי - לא עוזר הנה תמונה: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  8. אני משתמש בפלאגין ששולח SMS דרך ICQ, רציתי לדעת אם יש דרך לעשות במירנדה רשימה קבועה של נמנעים ל- SMS ולא שאני יצתרך לכתוב את המספר כל פעם מחדש, הייתי רוצה שיהיה לי רשימה בחלון המכרזי של התוכנה של נמנעי SMS כמו ה- ICQ והמסנג'ר. אולי יש פלאגין אחר יותר טוב, בחיפוש שעשיתי לא מצאתי כזה דבר. (אני יודע רק שאפשר לשייך מספר SMS למישהו ברשימה הרגליה אבל זה לא עוזר לי) זה הפלאגין שאני משתמש, עובד מצויין חוץ מהבעיה הזאת. תודה למי שעונה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  9. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  10. Started by Keman,

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  11. Started by simonidis,

שלום קראתי בהרבה פורומים שהפיירפוקס החדש 3.6.2 לוקח הרבה cpu מהמחשב. אנשים היתלננו שלוקח עד 90% אצלי ראיתי 37% מקסימום אם הרבה לשוניות פתוחות ואני רואה סרט האם זה נורמלי? כמה צריך לקחת? לעזרתכם אודה.

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  12. אני ממיר סרטים לפלאפון דרך התוכנה winmp4 ומטמיע את התרגום דרך vobsub אולם מה שלא ניסיתי לפעמים הכתוביות חסרות בסרט, כלומר פעם יש כתובית ואחרי זמן מה הכתוביות נעלמות לזמן מסוים וחוזרות שוב, למשהו יש מושג בגלל מה זה קורה? זה קרה לי כבר בכמה סרטים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by ravid,

אני חייב להתקין אותה אבל הוא רושם שיש לי directx לא מוכר! (יש לי את 9) help!!!!!

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  14. Started by nadaw,

שלום! אזזז.... איפה אפשר להוריד FBC? הביטורנט עם הFAKE אפלוד.. תודה!

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  15. שלום יש לי משהו מוזר במחשב שאני מנתק את הn97 שלי מהמחשב פתאום כל הusbים במחשב קורסים עד להפעלה מחדש..האם גם אצלכם ה ככה?האם אין כפתור של הוצאת חומרה שיעצור את הזרם ולא יפיל לי כל פעם את הusbים מחדש? אני משתמש בPC SUIT כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  16. Started by edoson,

מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד. בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים: 1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים 2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד 3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו') בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית. בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין. אז מה בעצם אני אומר? השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא …

17. בעת ההתקנה נשאלתי על אופן החיבור שלי לאינטרנט האפשרויות הם: cable dial up dsl wireless T1 אני מחובר לכבלים - הוט , ללא חייגן איך שמחשב עולה האינטרנט עובד. מה אני אמור לבחור ? תודה. שאלה נוספת : כשאני רוצה להוסיף ip address של המחשב השני בבית (מחובר בעזרת ICS ) הוא מבקש גם description מה זה?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

יש כמה תוכנות שאני רוצה לבטל אצלן את התוכנה שהן עולות בהפעלת הווינדוס אני יודע שב XP הייתי הולך ל Run, ורושם MSconfig, אבל בויסטה אני לא ממש יודע איך לעשות את זה.. אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח, תודה

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  19. Started by thatsmyname,

נכון כולם רוצים עכשיו FF3 אבל שום תוסף לא עובד? אז... יש לי פתרון מורידים את הXPI למחשב, כפתור ימני Open with.. בוחרים Winrar עכשיו דאבל קליק על הקובץ Install.rdf מוצאים: maxVersion= או <maxVersion> ולרשום שם 3.0 (כתבתי את המדריך הזה בפורום אחר והעתקתי לפה אז שלא יגידו שזה מועתק.) עובד מ-ע-ו-ל-ה!

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  20. Started by yossi21,

יש אפשרות לעדכן את המועדפים של פיירפוקס שיהיו בדיוק כמו באקספלורר? סנכרון כלשהו? אני מעוניין שבשניהם יהיו לי את אותם המועדפים. תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  21. הורדתי את חבילת השפות למוזילה 1.3.1 מאתר www.mozilla.org.il והאיקונים והשורה של ה File Edit View וכל זה גם באנגית עדין ואני רואה את זה מצד שמואל לימין כמו בעברית (הסדר הכוונה)

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  22. Started by nnfyrbsnss,

אני מחפש אימולטור למחשב שיהיה PS2 אני צריך רק שם, אין טעם בלינק לגרסאת DEMO וכדומה תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by The UnKnown,

in the contact list how can change the left and right buttons... i already chose "dont display this massage again" what can i do ?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  24. Started by Fire_Trooper,

בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים. בין השאר צריך למלות גם: Database Server Hostname / DSN Your Database Name Database Username Database Password ואין לי מושג מה צריך למלות שם. הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FR מישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם? ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  25. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום,נשבר לי מפיירפוקס. הוא תופס לי 100% CPU ואני לא מוכן לגלוש בו רק בגלל השם. ותאמינו המחשב שלי חדש,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal מעודכן עם סריקות והכל ואם הגדרות מקסימום ו-Spyware Doctor מעודכן וסרוק. המחשב שלי יכול להריץ יופי את פיירפוקס אבל לא יודע מה יש לו. החלטתי לעבור לאופרה (חוץ מפורומים אוכל לגלוש בו עם כל אתר) ושאהיה בפורומים אהיה אם Internet Explorer (לא קריטי).

• 8 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים