תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יצרתי MOVIE CLIP בתוך מצגת שמכיל אנימצייה שמשתתפים בה BUTTONS או קיי. עכשיו כשאני מריץ אותה אני אכן רואה את האנימצייה בסירטון כמו שצריך ובסופו גם יש לי אפשרות ללחוץ על הכפתורים שמופיעים בה (מופיע סימן היד בעכבר) אבל כשבאתי להוסיף קישור לאותו הכפתור ב-ACTIONS נכנסתי ל-CLIP ואז נכנסתי ל-GROUP מסוים שבתוכו נמצא הכפתור וב-ACTIONS שלו (Actions -Button) רשמתי: on (press, release) { gotoAndPlay("Scene 1", "Start"); } כלומר אני רוצה שהוא יחזור לסצנה הראשית ויתחיל לרוץ מפריים מסוים שה-LABEL שלו נקרא START אבל הבעיה היא שכשאני מריץ את המצגת ולוחץ על הכפתור באנימצייה הוא נשאר בתוך הסירטון ופשוט מריץ את האנימצייה שב-CLIP מהתחלה ולא יוצא לסצנה הראשית ומריץ את הפריים שביקשתי, מה הבעיה …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
משהו פשוט.... איתן
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין Firewall ל-Desktop Firewall.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחפש תוכנה נורמלית בלי מיליון דברים בשביל להקטין תמונות לגודל הרצוי נניח תמונה ב-1600X1200 להקטין אותה ישר ל100X80 או משהו כזה (אני יודע שהתמונה לא תראה נורמלי ללא היחס המקורי) לא כמו בצייר שהקטנת התמונה זה לפי אחוזים. עדיף שהתוכנה תהיה חינמת ושיהיה אפשר לשמור על האיכות המקורית,לא כמו בצייר שאני פותחjpg מקטין או עורך משהו ואז שומר כ-jpg והאיכות נהרסת.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי קספרסקיי בגרסא 5.0.372 ובמסך הראשי בלשונית של PROTECTION יש איזה משהו שאומר שהוא סורק קבצים (הדבר הרביעי ברשימה לא הסריקה הרגילה של המחשב) אבל זה אף פעם לא גומר!!! הוא מגיע לי לפעמים עד 5 ומשהו מליון!!!! אין לי כל כך הרבה קבצים במחשב!!! מה זה עושה בדיוק ואיך מבטלים את זה כי אני חושב שזה מאט לי את המחשב
-
- 11 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי קובץ שמסרב להימחק מהמחשב (קובץ של סרט לא איזה חלק ממערכת ההפעלה) ניסיתי גם ב"מצב בטוח" ולא עבד לי מה עושים זה משגע אותי ותופס לי 700 מגה על המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
לפעמים אני סתם גולש באינטרנט BOOM! הודעה המחשב שלך הותקף והשרת הזה בלה בלה בלה למה זה? :-X :-[
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש תוכנה לבניית תבניות אתר - TEMPLATES אשמח אם תעזרו... תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שאני סם איזה שיר אז אני סם שומך מסך כזה של הWINAMP אז עכשיו השומר מסך הזה זה לא על כול המסך איך בידיוק אני עושה שזה יהי על כול המסך:? picks
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית, אבל בכל זאת... יש לי אנטוירוס קספרסקי, איך אני יודע מה הגירסא שלו, ומאיזה שנה(2005, 2004) ומה הגירסא,(לא השנה) הכי מתקדמת שלו?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ככה הכרטיס מובנה על הלוח אם ואני לא יודע איזה הלוח הוא של msi והדיסק נשבר איך אני יודע מה הקול בבקשה רשום על הדיסק למטה version 8.23 a תסיגו לי את הדריוור של הקוללללללללללללללללללללללללללללל תודה אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני משתמש "ותיק" של BitComet אבל החלטתי לנסות את הUTORRENT על איזה הגדרות אתם ממליצים לי לשים את התוכנה בשביל אינטרנט 1.5 רגיל?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
-
אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מאגר איורים (קליפארט) בפורמט WMF וברצוני לראות את הקבצים כתמונות ממוזערות כשאני פותח את התיקייה של האיורים בסייר. בXP הוא נותן לי אך בויסטה משום מה הוא לא מראה לי זאת כתמונות ממוזערות אלא את סמל הקובץ בלבד. יש למישהו/י מושג איך מעדכנים זאת? יכול להיות שצריך מקודדים? אני גרפיקאי והדבר יכול לקצר לי משמעותית תהליכי עבודה תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה, בסה"כ אני די מרוצה אבל ניסיתי לשחק עם ההגדרות (זה לא הכי ברור שיש אבל לא נורא) וחשבתי שהצלחתי לגרום לזה שכשאני אוסיף שיר בדאבל-קליק זה לא אוטומטית ינגן אלי אותו, אבל מסתבר שכנראה פיספסתי משהו. אשמח לעזרה. עריכה: אם כבר פתחתי דיון, יכול להיות שהנגן לא תומך בקבצי וידאו סטנדרטיים כמו AVI וכו'? אם לא אפשרי לגרום לו כן לתמוך?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
השאלה היא איך אני יכול לעשות שמתי שאני סוגר את הפיירפוקס בזמן שיש הורדות פועלות , זה יזהיר אותי לפני שאני סוגר . כי אני תמיד שוכח ואני סוגר ואז ההורדות מסתיימות באמצע
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש עוד תוכנה חוץ מMedia Center שאפשר לצפות איתה בשידוריי טלויזיה דרך ממיר שמחובר לכרטיס טלויזיה?רצוי חינמית...
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום יש לי xp והמחשב הוא בן חודש.הבעיה שלי ,שמדי פעם מופיעה לי הודעה :תקלה 32exe ווינדוס נתקל בבעיה וצריך להסגר.זה קורה לי לפעמים כשאני מנסה לפתוח את קובץ המוסיקה בלבד.סריקת וירוסים לא העלתה דבר וגם פרמוט לא הצליח.האם יש תוכנה שמתקנת זאת או משהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, יש בידי תמונה שאני רוצה לעשות ממנה פוסטר (אין אותה בשום חנות והחלטתי פשוט להדפיס בעבודה של אבא שלי). יש לו שם מדפסת דיי איכותית אך כמובן מדפיסה רק על A4 אם אני לא טועה.. בכל מקרה, הבעיה היא שהתמונה ענקית (1978X2500) ואין לי מושג איך להדפיס אותה . כמובן שההדפסה תיהיה על כמה וכמה דפי A4 אבל השאלה שלי היא איך בעצם "לחלק" את התמונה ככה שהמדפסת תדע להדפיס את התמונה בגדולה המלא ולא תקטין אותה לדף A4 אחד ? ועוד דבר - אני מקווה שאני לא נשמע מטומטם מידיי.. אבל איך ניתן לחשב את גודל התמונה בס"מ ? (1978X2500 ) ? יכול להיות שזה יהיה גדול מידיי ואני חייב לדעת איך עושים את הפעולה.. תודה רבה רבה !
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
מה קורה אנשים טובים יש לי מלא מידע חדש כל יום ש"שובר" לי את ההרדיסק, מדובר על בערך 5 גיגה חדשים כל יום ניסיתי כבר 2 תוכנות - O&O וPERFECT DISK שניהם מעולת, העניין הוא שזה ממש מיותר לעשות איחוי על כל הדיסק כל פעם מחדש בשביל 5 גיגה לעבור על כל הדיסקים מישהו מכיר תכנה טוב שאפשר לעשות איחוי רק על הקבצים החדשים ביותר?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מנסה להריץ קובצי מדיה שניתן להזרים אותם אונליין כמו WMV או MPG, בתוך Firefox, ונתקל בקושי. התקנתי את התוסף שכאן: http://port25.technet.com/pages/windows-media-player-firefox-plugin-download.aspx ובבדיקה כאן: http://plugindoc.mozdev.org/testpages/wmp11.html אכן זה נראה תקין. אבל בבדיקת רשימת התוספות ב-Firefox הפלאגאין של WMP לא מופיע ואני לא מצליח להריץ קובצי מדיה אונליין בקישורי Rapidshare, למשל. בדפדפן אופרה, לדוגמה, כשלוחצים על קישור WMV מופיעה אפשרות לפתוח את הסרטון עם הפלאגאין הנ"ל והוא מורץ מיידית בחלון WMP. ב-Firefox משום מה הוא לא נותן אופצייה כזו ולא מצאתי איך להוסיף זאת בהגדרות. תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-