תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב כל הטורנטים שלי מקבלים את הבעיה"An operation on a socket could not be performed because the system lacked sufficient buffer space or because a queue was full. " תחת מצב הטראקר... האינטרנט לא עובד שהביטורנט פועל(לא איטי,פשוט לא עובד). מישהו יודע למה זה?
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במשהו קטנטן בזמן שימוש ב- "Rounded Rentagle Tool". משהו לא מסתדר לי. אני מנסה להשתמש ב- Rounded Rentagle Tool בכדי ליצור צורה מלבנית עם קצוות מעוגלים, הבעייה היא שאני לא זוכר איך בדיוק זה אפשרי לגזור בצורה הזאת, אני אסביר. אני מוסיף תמונת רקע, מעל התמונה אני יוצר צורה מלבנית שקופה בעזרת Rounded Rentagle Tool, אני רוצה לגזור את הצורה המלבנית הזו (עם קצבות המעוגלים) ושהרקע שמאחוריה ידבק אליה. מקווה שהסברתי נכון
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן!... אוקיי היום התנקתי את הנורטון אינטרנט סיקיוריטי ו........ אחרי שהתנתקתי הכל היה סבבה וזה ואז הגדרתי לו פיירוול והכל סבבה אבל אז! התחילו הודעות של REMOTE SYSTEM שמנסה לפרוץ למחשב שלי!! טוב וזה ממשיך ואני לוחץ על הOK ובא עוד ובעשר דקות 300 פריצות!! הפריצות זה מפורט UDP... וזה קורה בדרך כלל מתי שאני לא מחובר לאימיול מתי שאני כן באימיול זה כבר TCP.................. עכשיו כתוב באתר ליונטוורק שצריך לפתוח פורט 4673 UDP אולי כי לא פתחתי אותו זה עושה את זה והאימיול הוא "הפורץ"................................ מה לעשות?????? זה משגע אותי יותר מדי פריצות!!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, האם אני יכול לפתוח אותם עם DAEMON TOOLS? או שצורבים אותם? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ערב טוב, לפני חודש בערך התחילה להופיע לי ההודעה הזו. חשוב לציין שיש ברשותי עותק מקורי של מיקורסופט אופיס. מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה (עם עדיפות מוחלטת לחינמית) שמסוגלת ליצור/לערוך קבצי CHM. אם מישהו מכיר/שמע על תוכנה כזאת, אשמח שישתף. חיפשתי בגוגל קצת, אבל לא ממש מצאתי דברים רציניים מידי, ורובם בתשלום. אז אולי כישורי החיפוש שלי נשחקו עם השנים, ואשמח אם מישהו יעזור לי עם החיפוש. כמובן שעדיף שיהיה לכם נסיון עם התוכנה, אבל לא חייב .
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קורא לי מלא פעמים כשאני גולש: דף לבן וצריך ללחות אלף פעם F5 עד שהאתר יעלה / יראה שהוא בכלל חושב לעלות והשני מן ארור כזה עדיף פשוט שתראו בתמונות אה עוד משהו לפעמים אני נגיד לוחץ על איזה כפתור ולא קורה כלום. למשל קרה לי הרגע בעת שליחת ההודעה סיימתי לכתוב ואני לוחץ על "שלח תגובה" ולא קורה כלום.. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת עם אילו תוכנות אני יוצר דמויות (וגם דברים אחרים) בתלת-מימד ונעות.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
הי, אני מריץ FireFox 4 על מחשב נייד עם Windows 7. אני עם עכבר Microsoft Arc כשהדרייבר הוא דרך העדכון של חלונות נדמה לי. זה מחשב נייד של דל - ויש גם את הדרייבר של הטאץ' פד - אבל הוא מסומן להיות מבוטל כאשר עכבר USB מחובר. לפני כמה שבועות התחילת תופעה מעצבנת. לחיצה על הגלגלת בפיירפוקס (למשל לפתיחת לינק בטאב חדש) -עובדת (כלומר הטאב נפתח) - אבל כל החלון קופץ לראש העמוד (כאילו לחצתי על PageUP מלא מלא פעמים). איך פותרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום ! סליחה אם טעיתי בפורום השאלה היא יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מכרטיס רשת לשני איך אני יכול לסנכרן בין שני המחשבים באוטלוק שאם אני מבצע שינו במחשב אחד הוא יוצג גם במחשב השני לדוגמה יש לי יומן פגישות ואני רושם פגישה ואני רוצה שזה יוצג במחשב השני איך עושים את זה ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אז לא מזמן קניתי את המשחק 24 ל- PS2, וכמו עם כל משחק שאני עושה איתו, אז עם אותו הגיע הזמן לגבות (זה המשחק הראשון שאני נתקבל בו שהוא יותר מ- DVD5). אני צריך לעשות את זה כי זו הדרך הכי טובה להפעילו על ה- Crystal Chip שלי. הגודל שלו בתור ISO על ההארדיסק הוא 5.8 ג'יגה. DVDShrink לא תעזור כאן. יש איזו תוכנה שכן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
ערב טוב, כפי שכבר הבנתם, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, פירמטתי מחשב מבוסס על לוח אם ASUS P4B266 וכשהתקנתי את הדרייברים של הצ'יפס אתחלתי את המחשב לאחר ההתקנה אבל משום מה זה עובד. כל הרכיבים על הלוח (מתאמי רשת, כרטיס קול וכו') לא פועלים. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני משתמש ב-IMESH וכול כמה שעות הוא מתנתק ואני צריך להתנתק מהאינטרנט ולהתחבר מחדש כדי להפעיל את התוכנה.... מישהו יכול לעזור לי בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
החלטתי שמספיק לתת לבלגאן לחגוג, ולהתחיל לסדר את אוסף השירים על המחשב. הורדתי תוכנה בשם Mp3tag שהיא ממש טובה, חוץ מחיסרון אחד - היא לא תומכת בעברית כשמחפשים את שמות השירים ב FreeDB. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה שתומכת בעברית.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, הורדתי תוכנה מהאינטרט וזה הוריד לי אותה כקובץ rar, כשפתחתי את הכיווץ נפתחו לי שני קבצים . אחד sfv ואחד mdb . יש איזושהי תוכנה שמאפשרת לפתוח את הקבצים האלה ? תודה מראש, לירן .
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נמאס לי שפתוחים לי 3-4 חלונות "סייר הקבצים" של WINDOWS בכל זמן נתון. האם יש סייר קבצים שמאפשר לעבוד בטאבים (כמו שיש בFIREFOX) כולל גרירה\העתקה מאחד לשני וכדומה?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 40GB הוא מחולק ל-2 מחיצות C ו- F באופן שווה. יש אפשרות לאחד את שני המחיצות לאחת של 40 ללא פירמוט? כל הזמן זה היה לי מחיצה אחת אבל בפירמוט האחרון עשיתי 2 אין לי מושג למה וזה ממש לא נוח 2 מחיצות לכונן כזה קטן! בבקשה עזרה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
פתחתי נושא דומה בפורום משחקים אבל אולי זה קשור יותר לבעית תוכנה: אני משחק Ghost Recon Advanced Warfighter המשחק מקורי כמובן והפאץ' מעודכן. אני מקבל הודעת שגיאה כמו בתמונה : מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום, יש במקלדת מקשים לא נחוצים כמו power ללחוץ על כפתור כזה בטעות בזמן עבודה לא ממש כיף יש דרך לבטל אותם ע"י איזה דריוור או תוכנה? תודה
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-