תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
מהיום בבוקר, כל פעם שאני פותח את המסנג'ר, כאילו שאני מוצף באינסוף חלונות של אנשים שלכאורה הוסיפו אותי, וזה תוקע את המסן ואי אפשר להשתמש בו כך. תמונה: http://i36.tinypic.com/mbu3vt.png זו התקפה מסוג כלשהי? או שזה סתם באג? איך אפשר להמנע מכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה שמראה ב Tray את הטמפרטורה של המעבד ואם יש אז גם של ההארד דיסק וגם של הלוח אם. עדיף שהתוכנה תיהיה פשוטה וקלה ולא תעמיס. תודה רבה אלון
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אני רוצה להוריד מהשיר דקה מהסוף איך אני עושה את זה בלי לפגוע באיכות ומהר ובחינם תודה
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי AVI שבקושי שומעים אותם. רק כשמגבירים מאוד שומעים טוב. מישהו מכיר תכנה שמאפשרת לשנות ולהגביר את העוצמה בקובץ עצמו? תודה!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי את הפיירואל של Sygate והגדרתי בו פעם שלא ישים סמל ליד השעון ועכשיו אני לא יודע איך לעזאזל אני אמור להכנס אל התוכנה ולשנות הגדרות. מישהו יודע איך לעשות את זה מבלי להסיר את התוכנה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני פשוט צריך להחליט די מהר איזה כרטיס מסך להשים על המחשב הזה. וזה רק בשביל משחקים ישנים. אני יכול להשים או Geforce 2 שיש לו ארטיפקטים, או Ati Rage 8MB או Voodoo 3 3000. תודה!
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של (Pavilion dv6514ej), ויש פה את הדבר הזה של הטביעות אצבע התקנתי את הדרייבר של זה, אבל לפי מה שהבנתי, צריך תוכנה מסויימת בשביל להפעיל את זה אז אמרו לי שלתוכנה קוראים Verisoft, אבל מצאתי אותה רק בגירסה ל VISTA (ולי יש XP) יש עוד תוכנות שאפשר להשתמש בהן בשביל אותה מטרה?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין אותה אז מופיעה שגיאה בקשר לקובץ msvcr70.dll אז למה זה ואיך אני יכול לתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רווצה לדעת באיזה תוכנה האנשים האלה ישתמשהו http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=109824 ואם אתם לא יודעים אז אפשאר תוכנה דומה לה תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שבה אפשר לראות את שמות כל החלקים במחשב (חברה ושם דגם) ...מפרט המחשב... חלקים כמו זכרון, דיסק קשיח ועוד... אם אפשר שגם תראה את כל החלקים שאני מחבר למחשב מבחוץ (כמו מסך, רמקולים...) *אם נושא זה לא קשור לפורום אז אני מבקש שיעבירו אותו אני פשוט לא ידעתי כל כך למה לשייך אותו והפורום הזה נראה קשור...
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
האילוסטרציה הזאת מיועדת להדפסה והדבקה על קאפה. השאלה היא מה אני צריך כדי להתאים את המסמך להדפסה. http://www.siz.co.il/my.php?i=xztnojhwqmhm.jpg&gal=1450 או בדביאט: http://mrsufgi.deviantart.com/art/Growing-up-108697711 הוא וקטורי, 16bit, CMYK וברזולוציה 300. חוץ מזה אשמח לתגובות. הרקע שמתי סתם, התגובות כאן היא על האילוסטרציה בלבד, תודה מראש, עבדתי קשה. אורי.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://a.viary.com/bizblog/posts/how-to-draw-anything-in-1-step פשוט גאוני
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני מעוניין לכווץ קבצים תחת DOS (מה שלא מתאפשר בווינדוס כי הם בשימוש) , מצאתי Winrar בגרסת DOS , אך אני לא יודע איך להישתמש: 1. לכווץ מקור כמו: "C:\" , "C:\foldername" , "C:\file.exe" 2. לחלץ למקור: "D:\" , "D:\newfolder" *עוד שאלה לא קשורה לנושא: איך אפשר לבצע העתקה בDOS של תיקיות עם כל הקבצים והתתי תיקיות (לדוגמא C:\Windows) למקור כלשהו (לדוגמא D:\newfolder) ? תודה מראש על כל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
זה העניין,אני לא מסוגל להוריד שום קובץ למחשב. אני עושה שמירה בשם או פשוט לוחץ על הקישור וזה לא מוריד לי. מה לעשות? אני אפילו לא מסוגל להורידFire Fox...
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי כולם אני לא מצליח למחוק את המירק!!! יש לי ריבוע קטן שקוף ליד השעון שאומר שהמירק פועל וכשאני מנסה לבטל או לצאת מזה הוא מעלים לי אותו ומחזיר עוד פעם ואני לא מצליח לבטל אין לי ווירוסים וגם אין לי ספפי ממה שבדקתי למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
הורדתי את האנטי-וירוס(טרייל!!!), וכשאני מתקין אותו, כשוהא מגיע לרסקיו דיסק, הוא סוגר את החלון ולא מתקין יותר. מישהו יודע מה הבעיה? כמו כן, אני מקבל כל דקה בערך 2 הודעות ספאם במייל, ככה שפעם ביום זה יוצא 70 הודעות בערך שאני מוחק :bash: מה לעשות?! זה OUTLOOK EXPRESS.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
-
???קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה? ??? תודה מראש, עידו ???
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות לדחוס תמונה ע"י הוספת תפריט כאשר לוחצים על התמונה עם קליק ימני.(משהו בסגנון של הCOMPRESS TO, של WINRAR) מישהו מכיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הגרסא החינמית של האנטי וירוס של AVG ושמתי לב שכל פעם שאני חוזר למחשב אחרי זמן ממושך אין לי חיבור לאינטרנט. מה שקורה זה שאני מפעיל את הדפדפן והוא אומר לי שאין חיבור לאינטרנט, אני לוחץ retry והכל חוזר לקדמותו כלומר יש חיבור. עליי לציין שהמחשב לא מתנתק באמצע עבודה. האם זה בגלל ה AVG? נ"ב אני משתמש ב firewall של XP תודה אופיר
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
היי לכם, מחפש את הנורטון קומנדר או תוכנה דומה להעתקת קבצים בדוס. איפה אפשר להוריד? יש תוכנה כזו שתומכת בכבל מוצלב או בכבל פרללי (laplink)?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך לוירטואל פיסי קובץ floppy image בסיומת ima vfd dsk וכו... אפשרי גם img אבל לא רגיל, אחד יעודי ל floppy image (אלה שתופסים 1.44 מגה בדיוק גם אם השטח ריק). תודה!
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ! שבוע שעבר התחלתי להתעניין בכל הקטע של הגרפיקה אז בחלק הזה קחו אותי בתור אהבל : שמעתי על התוכנה הזאת כי רציתי לראות איך אנשים מסרטטים מארזים של מחשבים ושאר הדברים... בזמן סרטוט של מארז מחשב שעל זה אני עובד בימים אלה אני ראיתי שהוסיפו חלקים שמראים את סדר גודלם בתוך המארז כמו לוחות אם, ספקים מאוררים וכד'... השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להוריד את התוספים האלה כדאי להוסיף אותם לסירטוטיי ?! ואחרי שאני מורדי אותם איך אני מוסיף אותם... תודה רבה רבה לכל העונים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-