עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מכיר את SuperCache אבל היא להדגמה ואת המלאה לא הצלחתי להפעיל... יש המלצות אחרות אולי.

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. סתם מעניין לדעת. אני שוקל אם לעבור לVISTA.

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  4. Started by rtr,

הורדתי קובץ שאמור להיות פופולרי מאוד.. עד כאן הכל מעולה ירד במקס רוחב פס שלי.. אבל אני חייב לשתף כדי לישמור על יחס נורמלי (שעומד עכשיו על 1GB/10MB) למורת שסימתי את ההורדה ליפני שעתיים ושוב אני מזכיר שזה קובץ פופולרי. למה ? כי מי שמוריד ממני לא עובר את ה 0.5KB/S למרות שההגבלה היא ל18KB/S. אני חושב שמשהו אולי לא מוגדר נכון.. יש רעיונות ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by mci10mat,

תגידו אם אעשה logmein או תוכנה אחרת לשליטה מרחוק (Uktravnc) נראה לכם שתהיה בעיה לעשות למחשב ניקוי כללי מוירוסים? אם כן מה הבעיות שאני אמור לצפות. כבר הבנתי שה renote assistance לא הכי נוח לעבודה מורכבת מרחוק. המלצות?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  6. Started by torangadojo,

ברשותי נייד מסוג HP PAVILION דגם 2129. שדרגתי לויסטה ULTIMATE . לאחר ההתקנה אין לי סאונד. במנהל ההתקנים הכ.קול מותקן היטב ולא מראה שיש בעיה. העדכון האוטומאטי של הויסטה מראה שהדרייבר שברשותי הוא הכי עדכני. למרות זאת הורדתי את הדרייבר מהאתר של HP אולם כאשר הוא ניסה להתקין התוצאה הייתה FAILURE ללא הסבר מדוע. באתר של HP רשום שהתמיכה היא בגרסאות הבייתית והעסקית,יכול להיות שדרייבר שתומך בגרסאות הללו לא יתמוך בגרסאת ULTIMATE ? יש למשהו פתרון בשבילי ? תודה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  7. לוח אם kn8 ultra כרטיס קול realtek 97 כרטיס מסך radeon x800 gto2 ובכלל למה כל כך מסובך למצוא למערכת הזו דרייברים?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  8. Started by nsheep,

מישהו ניסה את התוכנה הזו ? האם יש תמיכה בעברית ? למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות אותה בזול יחסית ?

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

על הסימן של האימיול בשורת משימות יש כיסוי עיניים כזה, וגם בתוכנה עצמה יש למטה כזה גלובוס עם שני החיצים, אז אצלי הם צהובים וראיתי אצל חברים במחשב שהם ירוקים כשהם מחוברים. למה זה?

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

אני הודה לכם מאוד אם תמליצו לי על אנטי וירוס חינם ותנו קישור להורדה....

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by zxcvbnm,

לפני כמה ימים עברתי לVista 64bit. התקנתי את הנטלימיטר 64 ביט והוא אומר שהוא לא יכול להתחבר לרשת כנ"ל גם הנטפיקר. מישהו יודע אולי איך אפשר לסדר את זה, אולי הויסטה חוסם את התוכנות האלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. http://img118.imageshack.us/img118/612/gggggggggjq1.png אפילו שאני לוחץ כן או לא זה עדין ממשיך להופיע איך אני נפתר מההודעה הזאת?

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  13. Started by din707b,

הורדתי את חבילת הקידודים 3DMark05 ועדיין יש לא מעט קבצי וידאו שפועלים רק עם הסאונד מאיפה אפשר להוריד קידודים טובים בלי ג'אנק? תודה

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום ! אתמול פתחתי חשבון חדש במסנג'ר עם אימייל חדש ומאתמול עד הרגע הזה לא קיבלתי שום אימייל בחזרה כדי לאמת את הדואר אלקטרוני... מה עושים ? לחצתי מעל 5 פעמים במסנג'ר לאמת ועשיתי את כל התהליכים ושום דבר לא נשלח בחזרה. כאילו המסנג'ר עובד והכל אבל אי אפשר לשנות את הכינוי וכמובן מופיעה השורה המעצבנת "כתובת דואר אלקטרוני לא אומתה"... תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. זה קורה לי ב-2 תוכנות שונות... אני מנסה להמיר סרט מסויים לפורמט אחר, או אפילו אותו פורמט במנוע אחר, אבל יש לי הבדל בין הקול לתמונה - אני שומע את הקול - איש מדבר, ורק אחרי שנייה השפתיים שלו זזות בהתאם... למה זה, ואיך אני יכול לפתור את הבעיייה ? תודה (המפרט מחשב בצד, הפנטיום 4)[br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 18:36:49 -

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by galedri,

שלום אני צריך תוכנה שהופכת קבצי wma ל-mp3 ואם אפשר גם מדריך תודה..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by wooper,

לא משנה הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. מדיה פלייר 9 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. רצית לדעת אם יש דריברים ללוח הזה GA-K8N Pro-SLI NVIDIA nForce4 אם יש דריברים ל vista 64 bit ואם יש אפשר קישור

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  20. יש איזה תוכנה או אתר בחינם ללמוד אנגלית..? לא למתחילים.. משהו ברמה של כיתה י' יא'

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  21. Started by Posford,

מניסיון אישי שלכם, שמכינה Ghost איכותי ללא תקלות ושומרת את כל ההגדרות וכו'. בנוסף, איך אני מתקין אותו אחר כך? ואם יש לכם מדריך לאותה תוכנה איך לעשות Ghost ללא תקלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  22. Started by yosis,

האם משהו מכיר את התוכנה הזו שמשמשת לניקוי שאריות במחשב של תוכנות לאחר הסרה וניקוי רג'יסטרי השאלה עד כמה היא אמינה ? תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by MOsheAInouz,

אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by basharis,

כמו לכולם, גם לי יש הרבה מאוד קבצי מדיה מסוגים שונים (אודיו, וידאו, תמונות) על המחשב. חלקם מגובים ל DVDs, חלקם לא. אני מחפש תוכנה שתסרוק את כל הקבצים האלה על המחשב ואת כל הדיסקים עם הגיבויים שלי ותיצור בסיס נתונים אחד עם כל הקבצים. התוכנה תאפשר לי לחפש קובץ מסויים ואז תגיד לי איפה הוא נמצא - אם על בדיסק מקומי, או על דיסק גיבוי, או על שניהם. התוכנה תוכל לזהות את כל הקבצים שלא מגובים ולאפשר לגבות אותם כל תקופה מסויימת (שוב, רק מה שחדש/השתנה!) מכירים משהו כזה? עברתי על הרבה תוכנות אבל רובן עושות את ההליך החד פעמי של גיבוי הכל ל DVD ברגע זה ולא מאפשרות מעקב אחרי הגיבויים, ובטח לא מאפשרות לזהות קבצים שנמצאים בדיסק גיבוי אך לא בדיסק המקומי.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by tenana,

משום מה כל כמה ימים נמחק לי הדרייבר של הסאונד בלי סיבה הגיונית. כל מה שאני עושה אחרי זה זה נכנס להוספת חומרה, מוסיף חומרה משל עצמי מהרשימה, וזהו, עובד. אבל זה קצת מציק לעשות את זה כל כמה ימים. יש סיבה כלשהי שזה יקרה?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים