תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ,יש לי רשת ביתית ואני מחפש תוכנה שתשלוט על המחשב השני היה לי פעם את התוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה אני חושב קוראים לה משהו כמו samt מדיה.. תודה לעוזר.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
זה מאוד חשוב לי. מישהו יודע\יכול לעזור?
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
או רק עם יש לי לוח אם עם רכיבים של nvidia?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אוקיי אז אני רוצה לפרמט הבעייה שאיבדתי חלק גדול מהדיסקים עם הדרייורים של כל החומרה עכשיו מצאתי תוכנה בשם aida32 והיא מוצאת כל הדרייורים במחשב שלי השאלה שלי זה שעם אני ייגבה הכל שם וייצרוב את זה זה יהיה תקין על מחשב מפורמט?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שהשמיע תקתוקים ועכשיו הוא עובד מאוד איטי והוא על סף מוות... הבאתי הארד דיסק חדש ורציתי לדעת א. אך אפשר לפרמט אותו (250 גיגה). בלי הווינדוס אקס הפי ודבר שניאך אני מעביר את כל המידע מהארד דיסק הישן לחדש . תודה
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
איך אני מעביר סיומת של סרט .AVI לסיומת של .MP3 או WAV. יש איזשהי תוכנה או משו זקוק לעזרה דחוף
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
הורדתי מספר קבצים ביוטורנט לתקייה X. עכשיו ההורדה הסתיימה והעברתי את הקבצים האלו לתקייה Y . איך אני ממשיך להעלות ולשתף את הקבצים האלו ? ( מקווה שלא עברתי על שום חוק הפעם...)
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
איך עושים בתוכנה שהכפטורים של מיקלדת האינטרנט יעבדו גם שם ולא רק ב מדיה פלאייר עם מישו יודע איך עושים שיתן הסבר בבקשה
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
האם התוכנה Softmaker Office 2012 Multilingual תומכת מלא גם בעברית והאם היא שווה ניסוי לפחות?
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אם אני רוצה לפתוח חדר איך אני עושה את זה????? ועם אני רוצה שמישהו יוריד ממני דברים איך הוא עושה את זה ??? תודה רבה לכול העוזרים
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
נכון תמיד שאני ניכנס לתוכנה ומכניס את השירים.. אז למה לא רואים את הזמן שלהם אוטמטי ואז אני צריך לראות אותם והם מראים את הזמן שלהם 1 אחרי השני.. אך אני יכול לעשות שזה אוטמטי כבר מעודכן בזמן שלהם ואני לא צריך לחכות.. תודה..
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
בוקר טוב...קיבלתי מחשב נייד במתנה של ASUS DUO T2370 עם 2 גיגה ראם זכרון ודיסק קשיח 160 גיגה על המחשב כתוב Pro 50 Series והדיסק כתוב עליו F5 NOTEBOOK SERIES עכשיו התקינו לי בחו"ל ווינדוס ויסטה ואני לא כל כך אוהב אותו אני הולך להתקין לי WINDOWS XP עכשיו קיבלתי דיסקים עם דרייברים של המחשב אבל כתוב עליהם הכל this disc supports windows vista 32-bit only עכשיו כשאני ירצה להתקין דרייברים על WINDOWS XP מאיפה אני אמור להשיג את הדרייברים בשבילהם ? או שיהיה אפשר להשתמש עם הדיסק הזה גם ב XP עכשיו מצאתי אתר של הדרייברים אבל למטה כתוב OS Compatibility Windows Vista * Windows XP driver is not available תראו : http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2106&l1=5&…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי ימיול 5 החדש פיתאום הוא היתחיל לכתוב דברים שאני לא יודעה מזה השאלה שלי כזאת :אם זה פוגעה לי במהירות של הורדה אנה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן, אף פעם לא השתמשתי בOUTLOOK, רק עכשיו שקניתי 6288 וראיתי איזה קל הסינכרון ביניהם התחלתי להשתמש בו.. יש דרך להוסיף אירועים כמו חגים בצורה אוטומטית? (חגים עבריים..) במקום לעבור על כל חג ולהוסיף אותו..
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שמעתי שזה שיטת הורדה טובה וכל זה, אבל אני רוצה לדעת מה זה ואיזה תוכנה צריך כדי להתחיל להורדי דרך פאבים? (אני לא חושב שזה לא חוקי כי לא אמרתי שאני ישמתמש בתוכנה ויוריד מפאבים לא חוקיים, רק רציתי לדעת איזה תוכנה ואיך לעבוד איתה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מגדיל בה את הגול של הכתוביות? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה התוכנה הזאת עושה ? http://www.flmsdown.net/Computer-User-Magazine-November-2006-plus-all-issues-2006-4397.html תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכם. התקנתי במחשב לפני דיי הרבה זמן את התוכנה emule למי שמכיר. עכשיו יש לי הרבה דברים שאני לא מבין בא. ואיך היא מתנהלת, ואיך היא עובדת. 1. שה- emule עובד לי במחשב (כאילו שהוא מופעל), המחשב שלי ניהיה מאוד איטי כל דבר שאני פותח לוקח לו הרבה זמן לפתוח אותו, אבל שהאימיול לא פתוח אז המחשב עובד לי בסדר גמור. 2. שאני נכנס לתהלכים של המחשב אני רואה שמה שהאימיול מראה לי 77,700kb שזה הרבה מאוד. השאלה שלי האם אימיול אמור ככה להאט את המחשב? והאם ככה זה אמור להראות לי בתהליכיפ כזה הרבה משאבים שהוא תופס ? מה אתם מציעים לי לעשות בנוגע לזה..? מפרט קטן: יש לי win xp 2800mhz עם זיכרון 512ddr. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי באיזה פורום לשאול אותה, אבל גם לפה זה קשור.... אולי אני אשמע אידיוט... נגיד אני מוריד (חוקי) תוכנה או משחק מהאינטרנט, מאתר חוקי, לדוגמא Divx וכאלה, לתוכנות האלה יש גירסה גם חינם וגם בתשלום... השאלה שלי אם אני מוריד משהו בסגנון אבל לא אומרים לי זה בחינם... ואני לא רושם את המספר כרטיס אשראי או זהות או משהו בסגנון... אין להם דרך לקחת ממני כסף או משהו כזה? דרך האנטרנט לא יודע... סתם השאלה תמיד הטרידה אותי.... חחח קצת טיפשי אבל מעניין אותי לדעת...
-
- 8 תגובות
- 794 צפיות
-
-
איך אני עשוה למשל שיש שיר שהוא הגיעה לסופו ונשארו עוד 3 שניות לסוף ואז אני עשוה שיבוא השיר באמצע השיר לא אחריו. תודה לעוזרים,
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני שוקל כבר כמה זמן שינוי מערכת הפעלה מxp pro sp3 32bit או לubuntu או לwin7 אבל win7 אני רואה את צריכת נפח המקום הגדולה שלו והוא די שדרוג של ויסטה ואני די בלבטים כרגע מאד טוב לי עם הXP הנוכחי זה מחשב יחסית חדש לוח אינטל צ'יפסט G41 מעבד E8400 2 ג'יגה זיכרון מיועד למשחקים לצפיה בסרטים אינטרנט תוכנות שיתוף - אימיול וטורנט ואופיס מה אתם אומרים עדיף לדבוק בווינדואז הישן והטוב ? או לנסות לשנות גישה? לאיזה לינוקס נחמד וחביב? אם אתם אומרים שיש בעיית תאימות של דרייברים , אפשר למצוא ולגבי משחקים ראיתי שמשחקים עובדים וגם יש אימולטור לתוכנות ומשחקים של ווינדואז השאלה מה כדאי? אשמח לייעוץ בנושא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! רציתי להתקין בבית Windows Defender על Windows XP Professional x64, אבל לא מותקן לי במחשב בבית WGA, ואני גם לא רוצה להתקין. לכן, הורדתי Windows Defender במחשב בעבודה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין את התוכנה במחשב שלי בבית בלי WGA ובלי שהתוכנה תנסה לבדוק את החוקיות של המערכת הפעלה, או שאני יכול להתקין את התוכנה והיא לא תנסה לעשות בדיקה או לדווח משהו למיקרוסופט.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום רב! מכיוון שהבעיה שלי תישמע מוזרה אז אסביר בקצרה את הרקע לבעיה. לחלק מהסרטים אין כתוביות בעברית, לכן אני משתמש במתרגם האוטומטי של גוגל שיתרגם לי כתוביות מאנגלית לעברית. הבעיה שכשאני רושם את זה: <-- בגוגל בתרגום זה מופיע ככה: <- לדוגמה: 00:00:15,000 --> 00:00:20,000 All source references for material in this video presentation can be found in that document. יופיע ככה: 00:00:15,000 -> 00:00:20,000 מקור הפניות עבור כל החומר הזה מצגת וידאו ניתן למצוא במסמך זה. לכן לאחר שגוגל מתרגם לי את הכתוביות אני צריך לעבור על כל שורה ולהוסיף מקף נוסף, וזאת עבודה מייגעת. השאלה שלי האם אפשר לקחת טקסט שלם ובאופן אוטומטי בכל מקום בו מופיע מקף לעשות שיופיעו שני מקפים ?? או או…
-
- 4 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אם אני מתקין directx 10 אז משחקים שהיו פועלים על directx 9 יעבדו לי פחות טוב? והאם directx 10 יאט לי תמחשב?
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
אני רואה פה לפעמים אנשים שמעלים תמונות מסך עם תוכנה שבודקת טמפרטורת מעבד ומתח של המאוררים וכ"ד... איך קוראים לתוכנה הזאת, ומאיפה מורידים אותה?
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-