עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yuuu,

איך מבטלים את ההמרה TRANSCODING בנרו? תודה

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by Konst1988,

שלום לכולם. כפי שבוודאי ידוע לכם, לאלה שכן משתמשים בתוכנה הזו, קיצורי הדרך שלה לא נוחים בעליל. האם למישהו יצא להגדיר אותם אחרת? אני משתמש ב גרסא 11, אך אני מאמין שהפתרון יהיה רלוונטי לכל הגרסאות. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. לאחרונה הורדתי את הסרט "איש הגשם" ובסיום ההורדה גיליתי שהוא בדיבוב ספרדית במקום אנגלית. האיכות שלו טובה מאוד ואיני רוצה להורידו שוב כדי לקבל דיבוב אנגלי. הרעיון שחשבתי עליו הוא שאולי ישנו מקור כלשהו שאפשר להוריד ממנו רק את חלק השמע של הסרט כקובץ ואז פשוט אני אאחד את הקובץ עם הסרט המקורי בעזרת VobSub. גם פתרונות אחרים לבעייה יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by אריאל58,

שלום יש לי אנטי וירוס CONODO ,האנטי וירוס מבצע עדכון אוטמטי כל שעתיים בערך דבר שמאט מאוד את המחשב שאלה: האם אפשר לבטל את העדכון האוטומטי,ולבצע עדכון ידני. תודה מראש

5. Started by Alexkmr,

איך אני מוציא פס קול מסרט?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by תעלולון,

שבוע טוב! יש לי בעייה עם הwindows שכנראה קרס ורציתי לטפל בו ע"י דיסק הפעלה שכשאפעיל את דיסק ההפעלה אפתח את כלי שחזור המערכת וישחזר לי את המערכת לזמן שהייתה תקינה. רציתי לדעת האם הדרך הזאת אפשרית? וא"כ האם היא תדרוש ממני אתחול של המחשב ואצטרך לעשות גיבוי לכל הקבצים שנמצאים בכונן סי? בתודה מראש תעלולון

7. Started by jungle-man,

האם ניתן לבטל את ההודעה שקופצת כל פעם שפותחים את OUTLOOK EXPRESS לגבי דחיסת קבצים לארכיון? Outlook Express 6 on Win XP SP3

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. הייתה לי אחת כזאת והיא נעלמה ושכחתי מה השם שלה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. מה אומר ה 480 ו 360 ביוטיוב שיש שם לבחירה ?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by koko0,

בפוטושופ סיאס4 כל מקום שאני בא לצייר בו\למחוק עם כל סוג של מברשת, מופיע לי הסימן כאילו אני מצייר עם 1 פיקסל [במקום העיגול בגודל המתאים\ציור של המברשת] זה ממש מחרפן...למרות שנראה לי שזאת שטות שאני בטעות עשיתי. לפתוח ולסגור תפוטושופ לא עזר. זה משהו בהגדרות ששיניתי בטעות או שזה באג בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. מישהו יודע אולי איך לפתור את הבעיה ? זה בכל הקבצים לא רק באחד ניסתי לעשות ריסט לא עזר...

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  12. נסיתי כמה כולם על הפנים, מישהו מכיר תוכנה טובה ?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by ConRoe X Fire,

האם אני יכול להחזיר קובץ JPG למצב המקורי כלומר ללא עריכה כלשהי איך שזה יצא מהמצלמה? אני אסביר, אני מצלם הרבה תמונות עם הפלאפון ואת כולן ערכתי בפוטושופ ואח"כ העברתי לפלאפון את התמונות הערוכות, עכשיו, אני רוצה שיהיו לי התמונות ללא עריכה (לא גיביתי, חבל) ושמתי לב שלפעמים כשאני מדפדף בתמונות בפלאפון אז בשניה הראשונה שאני רואה תמונה, אני רואה אותה ללא עריכה ואז עם. קורה לי מצב דומה גם כשאני מעיין בתמונות במחשב - לפעמים ה-Thumbnail מראה את התמונה ללא עריכה ואז כשאני פותח את התמונה רואים אותה לשניה ללא עריכה ואז מיד מתווספת העריכה. אז, יש מצב שאני יכול להחזיר את התמונה למצב הראשוני ללא כל עריכה? כי אני רואה שזה איכשהו "זוכר" את המצב המקורי. תודה.

14. אין אפילו לחצן "עבור אל"

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by b007,

שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by urilotan,

שלום לכם. רציתי לדעת האם מישהו מכיר בארץ, חברה שמתמחה בבניית מפרטים לצורך עבודה של Post production? הכוונה חברות כדוגמאת - boxx, lantech , cad2 וכדומה שמתחמות במיוחד במחשבים לצורך אנימציה תלת מימדית, קומפזטיניג, חוות רינדור וכדומה? אשמח לדעת, תודה.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  17. אני רוצה שהכתב יהיה מודגש ובצבע אחר. אפשר לעשות זה קבוע?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by freee,

שלום, אני רוצה ליצור קובץ של מדיה פלייר ולהכניס בו קישור שאני יוכל ללחוץ על הקישור של המדיה פלייר ותיפתח לי תחנת שידור של רדיו נגיד 100fm. מישהו יכול לעזור לי? מנהלים:אם זה לא מהקום נא להעביר תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום שמי ירון יש ברשותי 2 מסכים של חברת EIZO מדגם FlexaScan S1910 וכרטיס מסך מדגם Nvidia 8800 GTS 640MB התקנתי את ה-Driver האחרון של Nvidia 181.22_geforce הצלחתי לחבר את 2 המסכים להגדיר מצב של Span Mode ע"מ לקבל שטח עבודה אחד (הרזולציה שמתקבלת היא 1024 על 2560 ). עד פה הכל עובד חלק ומצויין. המסכים תומכים ב-Pivot Mode שאני מגדיר Span Mode אופציית ה- Pivot לא נגישה (התקנתי את התוכנה של Pivot והיא עובדת מצויין) במצב של Dual View אופציית ה- Pivot זמינה ועובדת על גבי כל מסך אבל אז אני מקבל רזולציה של 1024 על 1280 בכל מסך בנפרד כאשר אני רוצה שטח עבודה אחד שמורכב משני מסכים בו זמנית בעל רזולוציה של 2048 על 1280 !!! צרפתי דוגמת תמונה של מערך Dual LCD 19 כמו שאני מעוניין ב- Dual P…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. אחרי שאני סוגר את ה- outlook אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: (מדובר על ה- outlook שמגיע עם אופיס 2007) וסוג השגיאה: אני לא מצליח להבין מה סוג השגיאה - ע"מ לחפש בגוגל. איך אני מתקן את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. Started by beste,

שלום לכולם. התקנתי WINDOWS 7 64 BIT על מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה: כל פעם שאני מבצע SHUT DOWN המחשב מבצע RESET במקום. למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש.

22. Started by nafroman,

אנשים תורידו ותנסו, דפדפן נפלא - עיצוב נקי , דפים נטענים במהירות רבה (הכי מהיר שיצא לי להשתמש בו בהשוואה לפיירפוקס וכרום ) עבדתי עם 20 טאבים פתוחים והמהירות נשמרה . גם בנושא התאימות טרם נתקלתי באתרים שעשו לי בעיות...אפל בהחלט עשו עבודה יפה וטובה יש תמיכה בHTML5 ,אומנם טרם תמיכה בכל הפונקציות האפשריות אבל בהחלט זה עובד יפה בהחלט שווה הצצה ואולי אפילו הפיכה לדפדפן דיפולטי.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. תוכנה חינמית או תיכנות כלשהו? תודה[\

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. יש לי מחשב פנטיום 3 800 (אני יודע זה ישן מאוד... אבל מה לעשות) עם 256 ראם. אני מעדיף לשמוע מוסיקה במדיה פלייר 10 מאשר בווינאמפ מכיוון שהארגון רשימות שירים במדיה פלייר יותר נוח ועדיף לי. עכשיו, כשאני משתמש בו הוא פשוט משתמש כל הזמן ב20% מה-CPU, מה שמאט את המחשב שלי בצורה מטורפת. ומכיוון שאני עובד בשביל המחשב, אני רוצה מחשב רק בשביל השימושים שלי בו (מוסיקה, פוטושופ, תכנות PHP, VB ולפעמים משחק World of Warcraft). אז השאלה היא, איזו מהירות מעבד וכמה זיכרון מינימום צריך בשביל להפעיל את מדיה פלייר 10 ברקע בלי כל הפרעה? תודה.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  25. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איך אני עושה את זה (בכל דרך)??

• 2 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.