עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by FatherBoard,

למה בזמן האחרון כל קובץ סרט\אודיו שאני מוריד בקאזה, יורד כקובץ כ-DAT, גם כשההורדה נגמרה??? ??? זה משגע אותי...

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by dimago,

אתמול הורדתי את Firefox 4 אחרי המון גירסאות בטא. ואני בטוח שיהיו עוד תקלות, אני ממליץ בחום. יש כול הרבה דברים טובים לרשום עלFirefox 4. אבל השורה התחתונה שכמות ההורדות ב48 שעות האחרונות מדברת בעד עצמה. תוכלו להוריד מכאן: www.mozilla.com או בעברית: http://mozilla.org.il/firefox/

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני משתמש בתוכנה FLASHGET בשביל טורנטים , ה FIREWALL של הוינדוס כבוי ויש הפנית פורטים . אבל בתוכנה רושם לי NETWORK STATUS : FIREWALLED . זאת פעם ראשונה שזה קורה לי , בוינדוס הקודם זה לא היה קורה . תודה

4. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לעשות מצגת ב-PowerPoint עכשיו אני רוצה שבמהלך כל המצגת יהיה שיר מתחילת המצגת ועד הסוף, ברגע שלחצתי על מצגת השיר מתחיל לנגן אך אני עושה את זה?

5. Started by jj516,

חברים אני בבעיה, אני מחפש תוכנה שתוכל לתפוס STREAMING VIDEO (לא משנה עם זה REAL או QUICKTIME או WMP) ולשמור אותם במחשב, יש כזאת? (אבל שעובדת?...)

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  6. אני מתחיל לעשות עכשיו קצת סדר בהורדות שלי (בעיקר אנימה ) וחשתי לבנות מסד נתונים שיכיל את המיקום ועוד פרטים על הקבצים שיש לי (מרוב קבצים לא זוכרים כבר את המקום) יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by avi112211,

יש לי דיסק קשיח שעבר פירמוט. אפשר בבקשה תוכנה שיכולה לשחזר קבצים שאבדו בזמן הפירמוט? תודה לעוזרים. (לא יודע אם זה קשור לפורום הזה)

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by mx-3,

אחרי חיפוש קל, מצאתי תוכנה מצוינת שמסירה את כל הפרסומות והבאנרים מאייסיקיו 6 (BUILD 5400.. -שזה הגרסא הנוכחית). אפשר אפילו להעיף את שורת החיפוש של גוגל, והטלפון המציק למטה, שתופס חצי מסך. מי שמעוניין, בקשה: http://www.murb.com/download/icq/icq_6.0_build_5400_banner_remover.zip

• 10 תגובות
    • 748 צפיות
  9. איך אני מוחק את הדפי אינטרנט האחרונים שגלשתי בFF ? הכוונה פה '>http://imageshack.us"] '>http://g.imageshack.us/img383/75248671vi2.jpg/1/"]

10. :

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

מה עושים במצב כזה? [br]פורסם בתאריך: 29.06.2010 בשעה 08:35:07 ?[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by eyaffe,

נמאס לי מהנורטון אז החלפתי לקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 2006 אממה החמור היקר שלי הפסיק להוריד !!! איפשרתי בקספרסקי לחמור גישה בלתי מוגבלת אך עדיין החמור בשלו לא מוריד ! אם יש למישהו רעיון או שיש לו את הנתונים הללו אנא עזרו !!! תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  13. Started by tzahi16,

הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  14. שלום! האם יש דרך לדעת אם מישהו העתיק קבצים מהרד דיסק של מחשב ראשי שאליו מחוברים מחשבים נוספים דרך הרשת? או במחשב פרטי? האם קיימת אפשרות לעקוב אחרי פעולות שמתבצעות במחשבים ברשת לאחר שהועתקו הקבצים? תודה מראש

15. עד לא מזמן אם ההיתי רושם שם של אתר בשורת הכתובות (נראה לי שזה נקרה URL) הוא היה נכנס לאתר או לחילופין פותח חיפוש בגוגל. אבל עכשיו שאני עושה את זה הוא שולח אותי לאתר finderactive.com , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון שבאמת עובד אולי למישהו יש רעיון. נ.ב. אני מניח שזה סוג של מזיק שהשתלט על פירפוקס (מיותר לציין שבדקתי גם וירוסים וגם רוגלות). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by yossia23,

שלום אנשים הורדתי סרט (חוקי) עם סיומת AVI (זה MPEG DIVX) באתר של ההורדה רשום שזה סרט באיטלקית עם תרגום באנגלית. מה שהיה להוריד זה רק סרט עם סיומת AVI. צרבתי אותו עם כתובית בעברית בתיקייה. כשהפעלתי את הסרט בDVD שלי הנגן מזהה 2 כתוביות (כתובית אחת שאני הוספתי) וכנראה שבתוך הקובץ של הסרט יש אופציית תרגום באנגלית. אפשר לבטל את התרגום "המובנה" - אבל הבעיה היא שאי אפשר לראות את התרגום בעברית שצרבתי בנוסף. ניסיתי באמצעות תוכנות מסוג של DVD RIPPER לעשות RIP לסרט הזה, ולהוציא מהקובץ רק את הסרט בלי תרגום - לא הצלחתי התוכנות רוצות קובץ מקור רק מסוג DVD מה לעשות? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  17. Started by Eled,

הXP כל הזמן קופא לי. שלחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהחומרה תקינה וזאת למרות שלמעבד יש טמפרטורה של 47 מעלות. בכל אופן הם אמרו שהם בדקו spyware ומצאו והסירו הרבה מהם מהמחשב שלי. בכל אופן הייתי צריך לשחזר image מחדש ולכן אם יש spyware אז הם חזרו. ניסיתי הרבה תוכנות למציאתם אבל לא ממש מצאתי משהו. רציתי לשאול איזה תוכנות anti spyware מומלצות?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by azaz,

הורדתי מאימיול את המשחק PES5 אבל שאני לוחץ על ההתקנה הוא נותן לי הודעת שגיאה:לא היתה אפשרות לפתוח חבילת התקנה זו.ודא כי החבילה קיימת וכי יש לך אפשרות גישה אליה,או פנה אל ספק היישום כדי לוודא כי זוהי גירסה חוקית של windows installer " אז מה עושים??[br]פורסם בתאריך: 24.01.2009 בשעה 21:18:38 עזרהההההה???

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. Started by ady,

שלום לכולם טוב אני מיתכונן לפרמט את מחשבי שמתחיל להרואת סימני האטה כאלה ואחרים הבעיה שלי היא איך שומרים על הסטטסיקה של ההורדות שצברתי עד היום אם תוכלו להדריך אותי אודה לכם.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by noodle,

שלום, אני מעוניין לדעת האם קיימת תוכנה שניתן לשדר דרכה שנמצאים על המחשב דרך מצלמת האינטרנט למשל במסנג'ר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. אני הייתי שמה, מישהו פה גם היה בכנס ? זה שהתקיים בסינמה סיטי, יומיים כנס עם מרצים מחול, היה נהדר! רוצה לדעת מי עוד היה בבוץ

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by pponi,

שלום. בכל פעם שאני סוגר את דפדפן הפיירפוקס ולאחר זמן מסויים מנסה לפתוח אותו שוב קופצת לי הודעה - פיירפוקס עדיין פתוח וצריך לסגור אותו קודם... הבעיה שהפיירפוקס סגור! אז מה אני עושה? אני נכנס למנהל המשימות ושם אני אכן רואה שהפייפוקס עדיין פתוח.. אז אני סוגר אותו דרך שם... זה קורה בכל פעם שאני סוגר את הפיירפוקס ומנסה לפתוח אותו מחדש. ניסיתי להסיר את התוכנה והתקין מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by nafroman,

אנשים תורידו ותנסו, דפדפן נפלא - עיצוב נקי , דפים נטענים במהירות רבה (הכי מהיר שיצא לי להשתמש בו בהשוואה לפיירפוקס וכרום ) עבדתי עם 20 טאבים פתוחים והמהירות נשמרה . גם בנושא התאימות טרם נתקלתי באתרים שעשו לי בעיות...אפל בהחלט עשו עבודה יפה וטובה יש תמיכה בHTML5 ,אומנם טרם תמיכה בכל הפונקציות האפשריות אבל בהחלט זה עובד יפה בהחלט שווה הצצה ואולי אפילו הפיכה לדפדפן דיפולטי.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by the red dragon,

מי מכיר תוכנה טובה לעריכת וידיאו עם כול מיני אפקטים ודברים מגניבים כאלו?

25. Started by eranir,

לצורך פרויקט במעבדה אני צריך לתכנת ניסוי שלם ב-MATLAB. הכוונה היא לשלוט לאורך כל הניסוי במנוע המזיז איזשהי במה, עליו אני שולט באמצעות הדרייבר ESP300 של Newport המופיע כאן: http://www.newport.com/ESP300-13-Axis-Motion-ControllerDriver/140199/1033/catalog.aspx. יש לי רקע מועט ב-MATLAB, והאמת שאין לי מושג ממש איך לגשת לזה. יש מישהו שיש לו מושג איך מתעסקים עם זה? מישהו מכיר פורומים טובים לעזרה ב-MATLAB? לא כ"כ הצלחתי למצוא כאלה. תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.