עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by bubugu,

היי יש לי בעיה באי מיול שהוא לא מתחבר...כשאני נכנס הוא ישר מתחבר לeD2K (רק 41 שרתים מופיעים ברשימה) אבל לKad הוא כל הזמן רושם connecting לוקח ממש הרבה זמן לחפש משהו בגלל זה מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by amir85,

יש לי VISTA והתקנתי חבילת מקודדים עבורה VISTA, כך ש בWMP11 הכול עובד מושלם (וכמובן ב VLC הכול עובד מצוין ) אבל הMEDIA CENTER עדין לא מצליח להתמודד עם כמעט אף קובץ... מה אני צריך לעשות ?

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  3. Started by b007,

שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by x-dude,

DIVX 6 יצא,נשמע ממש נחמד על הנייר,נראה איך הוא יתנהג במציאות אפשר ליצור תפריטים,תרגום,chapter points www.divx.com WINDVD 7,לפי דעתי נגן הDVD הכי טוב שיש בשוק כיום,משופר עם עוד כמה דברים קטנים בסאונד ובווידאו,אבל החדשה הגדולה היא שהתוכנה תומכת ב DIVX 6 ובפורמט החדש H.264 (שעוד נשמע אליה הרבה מתי שה HD-DVD וה BR יכנסו לשוק) http://www.intervideo.com/jsp/WinDVD_Profile.jsp

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. שאני מפעיל ת EMULE יש מסך כחול אחרי כמה דקות זה הקוד שלו 0x0000008e(oxcoooooo5,0x8181a0ec,0xedba1920,0x00000000) 1 לא לתת יחס לספרה 1 זה כדי לישר תסוגריים תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום לכולם, שלחתי את ההודעה בפורום שפות תיכנות נראה לי ששלחתי במקום הלא נכון אז אני שולחת גם לפורום הזה (לא לכעוס) אני צריכה לדעת בבקשה איזה תוכנה הכי טובה והכי ממולצת לתוכנת בניית אתרים אבל ללא תיכנות, כלומר שהיא בנויה רק צריך לשים מלל,נידמה לי גם שאפשר לעשות זאת עם אופיס פרופשונל, תישאלי מה הכי טוב/קל. אני אשמח לקבל תשובות תודה מראש אני

7. יש לי דיאגרמה (תמונה גדולה) שהיא מחולקת לכמה חלקים הרעיון שלי הוא לעשות כמו אתר או תוכנה שתעזור לי כך שכשאכנס אראה את כל התמונה וברגע שאלחץ על איזור היא תגדיל לי אותה ותקרב באופן כללי אחרי 4 קירובים אני ארצה שברגע שאלחץ על התמונה המקורבת אני אוכל לראות את הקבצים המצורפים אליה הרעיון קצת מסובך אבל ממש לא . לדוגמא : יש לי תמונה של מפת ישראל את המפה חילקתי לפי ערים כל לחיצה תקרב אותי בזום מסוים עד שאני יגיע לזום רביעי בערך ואז כשאלחץ על לדוג : ירושלים אני יקושר מיד לתקיה שנמצאת אצלי על המחשב שמכילה את כל הקבצים שצירפתי לעיר ירושלים התחלתי לעשות את זה עם maparea ב html אבל זה סיבוף רציני ועבודה לא יוצאת יפה כמו שרציתי אני אשמח לכל רעיון יצירתי תודה ושיהיה …

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  8. שלום לכולם.! ***כותרת*** שם התוכנה: icq2003/lite password recovery v1.5 ©coban מחפש אותה ולא אחרת כי כול השאר אני מסתבך איתם פעם היה לי אותה במחשב הישן,, וחיפשתי קישורים להורדה ולא מצאתי תודה לעוזרים..! תמונות.! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by nisim_y,

אני מחפש תוכנה טובה שתאמץ את המחשב כמו PRIME 95 אבל לא אותה יש תוכנה אחרת גם טובה ואם אפשר גם מדריך אז עוד יותר טוב לא חייב עם תמונות

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. Started by hararim,

אני לא מצליח לראות סירטונים ברשת רק שומע סאונד. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  11. האם מישהוא מכיר תוכנה שאני יכול לחתוך בעזרתה קטעים מסרט? תודה מראש לעונים!

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  12. Started by Pease Brother,

לפעמים אני סתם גולש באינטרנט BOOM! הודעה המחשב שלך הותקף והשרת הזה בלה בלה בלה למה זה? :-X :-[

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by jan_p,

שלום וחג שמח היתה עכשיו הפסקת חשמל והאוברנט שלי איפס את עצמו ולא מוריד כעת... פעם הגדרתי אותו לפי איזה מדריך שראיתי ברשת ועכשיו אין לי את אותו מדריך ואין לי מושג מה צריך לעשות... חברה שיש להם אוברנת יכולים לעזור בבקשה? ואם גם תוכלו להביא לי בבקשה מדריך בשביל שבעתיד זה לא יקרא לי תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  14. היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  15. למרות חיבתי הרבה לגרסאות הקודמות, עברתי למסנ' החדש גרסה 2009 (גרסה 14.0 משו כזה). נעזוב את זה שהוא מעצבן ברמות. כשאני בא לשלוח קובץ (בדרך כלל אני עושה העתק-הדבק לתוך החלון שיחה), זה מחליט "לשתף" לי אותו, ז"א להדביק אותו בקטן בחלון שיחה. מה שגם לא באמת שולח את התמונה, וגם דופק לי את החלון שיחה (ראו קובץ מצורף). השאלה, איך אני שולח פה קבצים כמו בן אדם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by OHANA,

זאת הגלריה שלי היא לא מעודכנת כל כך ויש שם חתימות ישנות וחדשות שלי חח חלקן לאימוץ אז מי שרוצה שיגיד אני http://random.thecrow.co.il/index.php?show=1668

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  17. מה ההבדל בין RealPlayer החינמי לגירסה המלאה?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  18. יש לי הארדסיק של 200 גיגה והוא מפוצל ל3 כוננים... אני מחפש תוכנה שתאחה את כל ההארדיסק שלי בבת אחת, הכוונה היא שאני לא רוצה שכמו בווינדווס אני יצטרך לעשות כל פעם Analyze ואז Defrag לכל כונן בנפרד... אני רוצה תוכנה שעושה לכל הכוננים ביחד בפעם אחת Analyze ולאחר מכן Defrag לכולם ביחד במקום לעשות את זה באופן נפרד לכל כונן קיימת אחת כזאת? כי המובנה שיש בווינדווז ומה שמגיע עם הנורטון SUX...

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by oba3k,

אני מחפש איזו תוכנה שתארגן לי את כל השירים מסודר, תאפשר העברה למגן MP3 (לא IPOD) ותמיכה בPODCASTים. יש משהו כזה?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  20. ולהתקין מחדש את WIN XP מה עליי לעשות על מנת לשמור את אפשרות הבוט לשתי המערכות?

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  21. אני מתחיל לעשות עכשיו קצת סדר בהורדות שלי (בעיקר אנימה ) וחשתי לבנות מסד נתונים שיכיל את המיקום ועוד פרטים על הקבצים שיש לי (מרוב קבצים לא זוכרים כבר את המקום) יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by digixd,

איך אני מעביר קבצים מהמחשב לVirtualBo ?? תודה לעוזרים

23. ערכתי לפני זה חיפוש ולא מצאתי התשובה (כמו השיר של משינה) בקיצר, ה LOW ID משגע אותי. הפיירוול של WIN סגור. אין לדעתי בעייה עם הפיירוול של האנטי וירוס. הגדרתי PORT בראוטר האלחוטי לפי הפורטים של EMULE וזה עדיין לא עובד כשאני מבקש מהאימיול לבדוק את הפורטים הוא אומר שיש שגיאה וכנראה שהם לא פתוחים TCP FAIL או משהו כזה.. בכל מקרה נעזרתי גם פה: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=125 ופה.. http://forums.afterdawn.com/thread_view.cfm/66716 נמאס לי, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  24. לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש. התקנתי את מערכת ההפעלה, הדרייברים, אנטי וירוס מעודכן+תוכנות יד שלישית למיניהם לבדיקת רוגלות למיניהם או לניקוי רג'יסטרי וכ'ו. עכשיו אני חווה בעיה כאשר אני גולש באתרים(יש לי אקספלורר גירסה 6) הדפדפן פשוט קופא לי(זה קורה פעמיים ביום כמעט), הוא פשוט נתקע לגמרי ואז אני צריך לסגור אותו דרך הTASK MANAGER או דרך סגור באמצעות END TASK, ואז הוא רושם שהבעיה היא כמובן בIEXPLORE.EXE וסוג השגיאה של HUNGAPP ולפי מה שבדקתי WINDOWS ERROR REPOTING מספר השגיאה היא 6.0.2900.5512 ניסיתי לחפש בגוגל אולי יש פתרון של הורדת תיקון של ווינדוס עשיתי גם כל מיני דברים מומלצים לאנשים שם כמו רישום מחדש ברג'יסטרי, וגם פירמטתי פעם אחת, אבל הבעיה לא הסתדרה אני די אובד עצות, מי…

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by beli,

מחפש תוכנת Snipping Tool חינמית ללא פרסומות ממולצת .

• 2 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים