עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sos,

איך אני יכול למחוק את ה-DirectX מהמחשב על מנת להתקין גירסה יותר ישנה?כלומר לאן ללכת במחשב? בגלל שכשניסיתי להתקין גירסה יותר ישנה לא הצלחתי כי הוא אומר לי שהוא גילה אצלי במחשב גירסה יותר עדכנית... תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  2. Started by love-its-my-name,

אני מחפש תוכנה שנגיד אני אוכל לשים תמונה סרוקה של המערכת השעות שלי שתעמוד בגודל דיי קטן בשולחן עבודה בפינה ושאני אוכל לסמן עליה דברים ולאחר מכן למחוק אותם בלי להתאמץ... המטרה היא בעצם שכל יום שאני חוזר מבית הספר ואני פותח את המסך פשוט לסמן בתהליך קצר נקודות על המקצועות שאני צריך להכין בהם שיעורי בית ואת הנקודות אני אסמן על אותו המקצוע שעליו יש את השיעורים ביום שאני צריך בעצם לעשות אותם. אני לא מחפש לרשום מה צריך לעשות משום שזה יפנה אותי למחברת שם הכול יתברר :-) כל תוכנה דומה תסייע! בתודה מראש!

3. Started by redead,

המחשב שלי מחובר לטלויזיה בDUAL VIEW ואני תמיד מעלה סרט מזיז אותו לצד למסך טלויזיה ואז לוחץ הגדלה למסך שלם ורואים הכול סבבה כמו שצריך אלא שפתאום הראזולוציה שאני מקבל בוידאו היא בזום מטורף... לא יודע מה קרה ואיך לשנות את זה אני רואה על הטלויזיה את התמונה של הדסקטופ בגודל הרגיל כמו תמיד אבל הווידאו בזום מטורף לא משנה עם איזה תוכנה אני משתמש גם..

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by odedn,

שלום, מישהו שמע על וירוס כזה? (אם זה וירוס?) אני לא יכול לחייג לספק אינטרנט שלי (מודם חיוג רגיל). החיוג נתקע. (ללא הודעה, החלון חיוג פשוט נשאר על המסך). אם אני משנה את מספר היעד לחיוג אפילו בספרה אחת, לדוגמה, מוסיף "1" בסוף- או משנה איזושהיא ספרה- עובד כמו שעון! לא משנה אם אני יוצר התחברות חדשה או ישנה לאינטרנט. אותה בעייה. ניסיתי הכל. המחשב פשוט לא מרשה לחייג את המספר הזה! לדעתי רק יכול להיות וירוס. כמובן שמייד תחמנתי את המאניאק והוספתי 1 בסוף המספר ה"אסור" אחרי שני פסיקים, ככה שה-1 אובד ולא מפריע בחיוג. אבל איזה עוד נזקים הוא עשה/עושה/יעשה?! כבר סרקתי עם AntiTrojan ו-Norton Antivirus מעודכנים והם לא מצאו כלום. מישהו שמע...

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. שלום, אני מחפש תוכנה שיכולה לסנן רעשים מקובצי מוזיקה כמו MP3 WAV וכו'... אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת כזאת, תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  6. :s05:

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. Started by 3d7,

סימנתי בטעות תיקייה ברשת כ-Always available Offline. איך אני מבטל את זה וסוגר את ה-Sync Center?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by overload,

יש לי קובץ וידאו עם סיומת IMG במחשב שאני לא מצליח להפעיל טוב. אם אני פותח אותו בWINAMP הוא לא נפתח אם אני פותח אותו בWMP10 אין סאונד אבל יש תמונה. אם אני פותח אותו בMV2P PLUS הוא לא נפתח מה יכולה להיות הבעיה.? ד"א: וכשאני בודק את המאפינים של הקובץ בWMP הוא רושם וידאו Elecard MPEG2 Video Decoder CODEC סאונד CODEC -

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by moshemordo,

יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  10. שלום הכתב פה מאוד קטן איך אפשר להקטין אם אני עושה עם הגלגלת וCTRL זה מגדיל אבל שאני נכנס לאתר אחר זה מתאפס...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by Dilbert Marker,

רק נדמה לי או שאין באפשרויות של התוכנה אפשרות להפעיל אותה אוטומטית עם עליית מערכת ההפעלה? בדרך כלל תוכנות נדחפות ופועלות כך בתור ברירת מחדל, ופה אני בכלל לא רואה את האפשרות הזו

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by בן בליעל,

בכל פעם שאני רוצה לחפש קובץ במחשב שלי אני פותח את חלון החיפוש ובתפריט הצד לא מופיעות לי אפשרויות החיפוש, כלומר לא קיים חלון דו שיח... מצורף קובץ תודה מראש, [attachment deleted by admin]

13. אני מעוניין שהגלישה מאחד המחשבים תתאפשר רק לרשימה מוגדרת מראש של אתרים, אותם אני אגדיר בעצמי ואעדכן ידנית מפעם לפעם (מה שנקרא לרוב white list בניגוד ל-black list המובנית בכל דפדפן שרק חוסמת אתרים מסויימים ומאפשרת גלישה לכל השאר). אני מעדיף תוכנה חינמית ובמידת האפשר ללא התקנה (פורטאבילית) אבל לא חובה. ברור לי שאפשר לעשות את זה ידנית דרך הראוטר או דרך ה-ISP אבל אם אפשר הייתי מעדיף תוכנה מקומית ונוחה לשימוש שלא תלויה בחומרה. הכיוון זה איזשהו פרוקסי לוקאלי מדומה, לא? לא בטוח... תודה מראש, גונן. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- עדכון: אחרי התעסקות די מתסכלת עם Bfilter ו-Proxymotron הפורטאביליות והמאוד לא …

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  14. שלום הקלטתי תוכנית בדיוידי ע"י המקליט דיוידי של LG. באיזה תוכנה אני יכול לערוך את ההקלטה שלי ולשפוך אותה בחזרה לדיוידי - בתור פורמט של דיוידי? תודה.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  15. מופיע לי בכניסה לבלוג טי וי ובכניסה לצאט נענע. אותה ההודעה פשוט זאת ההודעה של צאט נענע. מה עושים? תודה לעוזרים! שיר.

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  16. בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. אז ככה בחיפושי אחר תוכנת firewall טוב נתקלתי באתר http://www.grc.com/lt/howtouse.htm ששם יש תוכנה מאוד פשוטה שבודקת את הפירוול הפירוול שלי: online armor (אנטיוירוס : קספרסקי) בזמן הפעלת התוכנה מנעתי את ההפעלה אם ה - online armor ולא בוצע בדיקה ולא היה leak אחרי שאישרתי הרצה של התוכנה (אך לא גישה לאינטרנט) כן הייתה Leak

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by nizansm,

שלום, יש לי מקום להוריד ממנו דברים מסוימים, אבל הוא בפרוטוקול HTTP... כאילו הכתובת שלו מתחילה בHTTP ויש שם המון המון תיקיות שאני צריך בתוך תיקיה אחת גדולה... ומכך משתמע שיש גם המון קבצים! אז רציתי לשאול איך אני יכול להוריד תיקיה שלמה? ניסיתי בFLASHFXP אבל בפורט 21 הוא צריך סיסמא ומשתמש ובפורט 80 באנונימי הוא עושה TIMEOUT מישהו יודע? תודה!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by Vampire_Master,

שלום חבר'ה רציתי לדעת אם מישהו כבר ניתקל בבעיה הזאת , אני רוצה עכשיו להתקין KASPERSKY והוא אומר לי שאי אפשר אתה חייב להסיר את הAVG אוקיי הסרנו אותו מADD/REMOVE עדיין נשארה הבעיה ניסיתי את HIJACK THIS , CCLEANER , TUNE UP UTILITIES , REGISTRY MECHANIC כדי להסיר כל מה שקשור לAVG מבחינת REGISTRY וקבצים.. וכאשר אני מנסה להתקין את הAVG שוב , הוא נותן INTALLATION FAILED מה עוד אפשר לעשות בנדון הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by oki54,

שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by udi,

יש לי בעיה קטנה שהיא : התקנתי את התוכנה NERO 6 ויש לי בעיה אם צריבת סרטים מסוג MPEG2 למרות שהורדתי את הפלאג מאתר הרשמי שלהם והתקנתי אותו זה עדיין אומר שהתוכנה לא תומכת בפורמט הזה מה אפשר לעשות תודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  22. Started by PeaS,

אני משתמש בV2.0 RC3 BUILD 878. שמתי לב שמאז שהתקנתי את הגרסה הזו אף פעם לא עברתי את מחסום ה7 ק"ב ... בדקתי את אותם אתרים מהם הורדתי עם התוכנה אם תוכנות אחרות, והמהירות הייתה גבוהה בהרבה, מה שאומר שהבעיה היא בFlashFXP. חיפשתי בהגדרות אם יש איפשהו אופצייה להגבלת מהירות, ומצאתי, אך היא לא הייתה מסומנת. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by eyahalom,

שלום לכולם. הורדתי את התוכנה הנ"ל ואני לא מבין איך לתפעל אותה.. קראתי את הMANUAL באתר התוכנה, אך הוא כמו סינית בשבילי - אין לי מושג מה באמת אני צריך לעשות שם. מה שאני רוצה לעשות זה לפתוח משחק הבנוי מ2 קבצי ISO ולשחק אותו. כשניסיתי להשתמש בתוכנה משום מה היא פתחה לי כונן DVD ווירטואלי ולא הצלחתי לעשות איתו כלום... מישהו יכול להסביר לבור כמוני איך בדיוק משתמשים בה, או לפחות להפנות אותי לאיזה GUIDE פשוט למשתמש? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by גליל,

אני מחפש תוכנה שמאפשרת להשתמש במחשב כמכשיר טלפון תוך שימוש במיקרופון וברמקולים של המחשב,כהחוגה תוצג על המסך ואולי תהיה אפשרות להשתמש בו כפקס. התוכנה לא תשתמש באינטרנט לשם ביצוע שיחה אלה בקו נזק רגיל כמו טלפון רגיל אם מישהו מכיר תוכנה כזו אשמח לקבל לינק. חג שמח :smoke:

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. אתמול חבר שלי אמר לי שהוא גלש באיזה אתר, פתאום קפצו לו המון פופאפים והמקאפי דיווח על טרויאן שנכנס למחשבה המחשב נתקע והוא הפעיל אותו מחדש ומאז המחשב עולה עד המסך של ברוך הבא, אבל אחר כך לא רואים את הדסקטופ, אחרי דקה בערך רואים מסך כחול שאומר משהו בסגנון הזה: Fatal error in IE at 0028 : 00011e36 in VXD UMM(01) + 00010e36 Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c בקיצור הטרויאן המדובר הוא Trojan-Spy.HTML.Smitfraud.c ניסיתי להוריד במחשב הזה אנטיוירוס לדוס ושמתי על דיסקט, הבעיה שאני לא מצליח להעלות אותו שם(המחשב מכוון בביוס על דיסקט כ-first boot device, ולא עושה רושם שהוא מנסה לקרוא ממנו כמו כן ניסיתי לעשות F5 לפני שהווינדוס מנסה לעלות כדי להיכנס למצב בטוח, אבל ללא הצלחה, מופיעה אותה השגיאה…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים