עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בדקתי את השגיאה (DUMP) עם המדריך שנתנו פה והקובץ הבעייתי בכל השגיאות הוא: ati3duag.dll הורדתי את הדריבר המעודכן התקנתי ועדיין הבעייה ממשיכה מה ניתן לעשות בעניין? תודה רבה לעוזרים הנחמדים

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by dimago,

אתמול הורדתי את Firefox 4 אחרי המון גירסאות בטא. ואני בטוח שיהיו עוד תקלות, אני ממליץ בחום. יש כול הרבה דברים טובים לרשום עלFirefox 4. אבל השורה התחתונה שכמות ההורדות ב48 שעות האחרונות מדברת בעד עצמה. תוכלו להוריד מכאן: www.mozilla.com או בעברית: http://mozilla.org.il/firefox/

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. Started by son gohan,

תמליצו לי על המשחק הכי טוב שעולה לכם בראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  4. Started by Yakim Peled,

בוקר טוב, כשאני פותח טאב חדש הוא מציג לי את את כל הדפים האחרונים שהייתי בהם. אני לא רוצה את זה. אני רוצה שיפתח לי את דף הבית שלי (גוגל). איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by edoson,

מה דעתכם על המדייה פלייר? פשוט , אני חושב שהוא ממש ממש מסורבל לשימוש, לא ידידותי בכלל (עם כל הלחצנים הקטנים הבלתי נראים והסרבול הנורא שבהוספת מספר קבצים ברצף...), וגם מכוער מאד. בכל הנוגע לסרטים יש לו מספר פאקים מעצבנים: 1. ה-FULL SCREEN עם הפסים המעצבנים בצדדים 2. מחסור בפונקציות בסיסיות (או הסרבול בהפעלתם) כמו פרטים על קובץ הווידאו, פריימים דיספליי, ג'אמפ טו, ועוד 3. אי אפשר להפעיל כתוביות, ואי אפשר לערוך את ההופעה שלהם (DELAY וכו') בכלל נראה לי שבכל הנוגע לסרטים התוכנה הזאת דיי פרימיטיבית. בכל הקשור לאודיו, WINAMP יותר נוחה ויפה לעין. אז מה בעצם אני אומר? השאלה היא האם להחליף את המדייה פלייר ב2 תוכנות כמו WINAMP ו RADLIGHT. הרי למדייה פלייר יש הרבה פלוסים שאני בטח לא …

6. Started by OMStyle,

אוקיי,אני לא יודע לכמה מכם זה קרה או יקרה,הבעיה ממש חמורה לפי הבדיקה שלי וקרתה או עלולה לקרות בכל מחש גרסאת אופיס 2007 פשוט לא מתפקדת. זה מבטל את כל האייקונים ולא נותן אפשרות כתיבה. -במבות ותגובות יתקבלו בברכה D: . תמונה:

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  7. הורדתי סירטון קצרצר של סקייט (סקרין כזה ... חוקי כמובן ..) הוא בזיפ והוא לא נפתח לי איך אני עושה את זה ? מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי no archives found ניסיתי בהרבה דרכים שונות ומוזרות winzip, winrar, winiso, isobus אבל לא ממש הצלחתי .. אם מישו יכול לעזור או מכיר ת'בעיה ויש לו פיתרון .. עזרתכם תתקבל בברכה (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. כל אתר כמעט שאני נכנס הדפדפן מעביר אותו לCOMPBLIATY VIEW אין לי מושג למה! ניסיתי לבטל את זה אבל זה חוזר שוב ! זה ממש מעצבן זה מטעין לי אותו מחדש! יש פיתרון או משהו?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  9. למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  10. Started by tald26,

הורדתי את הגרסא Mac.OSX.Leopard.V10.5.4-HOTiSO בתור קובץ NRG צרבתי אותה אם התוכנה ULRTA ISO אך לאחר הצריבה אני רואה שהקובץ מכיל רק 607 מגה כאשר אני פותח את הקובץ אם התוכנה ורואה מה יש בתוך הקובץ אני רואה שיש בו 7.5 גיגה אך לאחר הצריבה לא רואים את כל הקבצים מה קרה ?! איך ניתן לתקן ? גם כאשר אני עושה בכונן וירטואלי אנני רואה את כל הקבצים אני עובד על וינדוס ויסטה SP2 ובמחיצה אחרת וינדוס 7 מיותר לציין שהדיסק לא עובד כ בוט

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by OmEr.il,

שלום, הורדתי את הדמו של קומנדוס סטרייק פורס החדש,ויש לי בעיה. כשאני רוצה לאתחל את השלב,אני לוחץ על אנטר כדי לעשות ריסטרט,ואז מופיע לי מסך כחול שאומר: nv4_disp.dll,זה קובץ של הכרטיס מסץ שיש לי,GFORCE5900XT עם דרייבר81.90. לאחר מכן אני חייב לאתחל את המחשב. כתוב שם משהו על הביוס גם(פתרון אפשרי) מה הפתרון?! תודה עומר

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by yosef_yaniv,

הורדתי כתוביות בעברית לסרט שהורדתי. אני מנגן את הסרט ואת הכתוביות ב-BS PLAYER, אבל משום מה הכתוביות נראות בג'יבריש ולא בעברית. יש פתרון למישהו?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by gildoron,

שלום לכולם, הwin xp שלי החליט לא לפעול באופן פתאומי, הוא מגיע עד למסך הפתיחה ושם נעצר לנצח. בדקתי במצב בטוח וגם שם זה לא מצליח לעלות וזה נתקע על שורת הקוד: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\windows\system32\drivers\mup.sys יש לי רק דיסק קשיח אחד והוא sata ואין לי כונן דיסקטים, כך שדיסק התקנה של win לא מזהה את הכונן ואני לא יכול לעשות תיקון. ניסיתי לשחק בביוס למצוא כיצד אני מעביר את זה למצב תאימות אך לא ממש הצלחתי לעשות זאת. בביוס שלי כתוב cmos setup utility v.02.59 האם מישהו יודע מה עלי לעשות. תודה מראש, גיל

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by tzahi16,

הופיע לי הודעה כזאת בסקייפ והיא ניסגרה מה זה אומר? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. Started by CrancherX,

הביאו לי את התוכנהdance Ejay6 מחו"ל התקנתי את שני הדיסקים ואז מישום מה ההתקנה נשארה וכל הזמן כתוב הכנס דיסק 2, למרות שהוא בפנים, אז יצאתי מההתקנה ע"י END TASK וניסיתי להתחיל להפעיל את התוכנה, ואז כשאני לוחץ על האייקון כתוב לי שזה נכשל להתחיל בגלל שהקובץ eJLiveAct.dll לא נמצא ויכול להיות שאם אני אתקין שוב אז תפטר לי הבעיה. התקנתי שוב ואותו הסיפור... מישהו יודע מה עלי לעשות?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  16. Started by Crash5,

אני צריך עזרה לקנפג את התוכנה תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  17. Started by koko0,

בפוטושופ סיאס4 כל מקום שאני בא לצייר בו\למחוק עם כל סוג של מברשת, מופיע לי הסימן כאילו אני מצייר עם 1 פיקסל [במקום העיגול בגודל המתאים\ציור של המברשת] זה ממש מחרפן...למרות שנראה לי שזאת שטות שאני בטעות עשיתי. לפתוח ולסגור תפוטושופ לא עזר. זה משהו בהגדרות ששיניתי בטעות או שזה באג בתוכנה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by infernal goat,

שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה שלא ניתקלתי בה. יש לי קובץ AVI שבwindows media player פועל עם קול, ב-Bs Player עובד ללא קול! מה יכולה להיות בעיה? תודה!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by matanch,

יש אפשרות למחוק את המדיה פלייר 11 והלתקין מחדש.. ??

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by shauli,

שלום לכולם אני יודע שזו שאלה קצת טיפשית, אבל בכל זאת... יש לי אנטוירוס קספרסקי, איך אני יודע מה הגירסא שלו, ומאיזה שנה(2005, 2004) ומה הגירסא,(לא השנה) הכי מתקדמת שלו?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by vinipyx,

אני מחפש תוכנה שמקבצת קבצי וידאו מ 700 מגע ל 150(בערך)

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by kondson,

זקוק לתוכנה שתהפך לדריבר של מדפסת ומכל אפליקצית וידוס תיצר קובץ PDF

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. ע"פ הכותרת הנ"ל, יש לשני אחיי הקטנים בגילאי 11 ו7 מחשב בחדרם עם גישה לאינטרנט, אין לי שום דרך לפקח על הגלישה שלהם, אתרי פורנו, קראקים ווירוסים למיניהם, יש ברשותם שני דפדפנים, IE7 ופיירפוקס המעודכן, אשמח להמלצה לתוכנה שאוכל להגביל את גלישתם באתרים אסורים על מנת שלא ייחשפו למידע שלא לגילם. תודה רבה :-)

24. שלום לכולם, עשיתי פורמט למחשב ואני לא מוצא לו דרייברים, אשמח לעזרתם. INTEL® 82801 BA/CA PCI BRIDGE - 244E ו- Intel® 82802 Firmware Hub Device לווינדוס XP

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by ady,

שלום לכולם טוב אני מיתכונן לפרמט את מחשבי שמתחיל להרואת סימני האטה כאלה ואחרים הבעיה שלי היא איך שומרים על הסטטסיקה של ההורדות שצברתי עד היום אם תוכלו להדריך אותי אודה לכם.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.