עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. (כמעט כל פעם) שאני מגיב בפורום ההודעה אכן נכנסת אבל הרבה מאד פעמים האקספלורר קורס... וזה התחיל רק בזמן האחרון ורק בפורום הזה. מי מה מו?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  2. Started by Ashand,

שלום האם יש אפשרות "לצבוע" CELL באקסל כאשר אני מבצע חיפוש? CTRL+F אני רוצה שהתיבה בה נמצאת החיפוש שרציתי תצבע בצבע מסויים כדי להקל על חיפוש בקובץ גדול

3. Started by tomer_et,

יש לי קובץ MP3 גדול שאני צריך לחתוך אותו למס' חלקים. מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה פשוטה ויעילה לצורך כך. ניסיתי למצוא משהו בחיפוש - ומצאתי רק המלצה על תוכנה אחת של NERO שלא הצלחתי למצוא. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. Started by SixSatori,

המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by Vaknir,

המחשב אחרי פירמוט. התקנתי משחק קטן שלא עולה על ה - 50 מגה עבד מעולה! יצאתי מהמשחק וכמה דק' לאחר מכן נכנסתי בחזרה והוא נתן לי את השגיאה הזאת. C++ Runtime libary error

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. אני הייתי שמה, מישהו פה גם היה בכנס ? זה שהתקיים בסינמה סיטי, יומיים כנס עם מרצים מחול, היה נהדר! רוצה לדעת מי עוד היה בבוץ

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by pponi,

שלום. בכל פעם שאני סוגר את דפדפן הפיירפוקס ולאחר זמן מסויים מנסה לפתוח אותו שוב קופצת לי הודעה - פיירפוקס עדיין פתוח וצריך לסגור אותו קודם... הבעיה שהפיירפוקס סגור! אז מה אני עושה? אני נכנס למנהל המשימות ושם אני אכן רואה שהפייפוקס עדיין פתוח.. אז אני סוגר אותו דרך שם... זה קורה בכל פעם שאני סוגר את הפיירפוקס ומנסה לפתוח אותו מחדש. ניסיתי להסיר את התוכנה והתקין מחדש וזה לא עזר. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. אחרי שהאימיול כבר בקושי סוחב עכשיו גם לקליינטים של ביטורנט לוקח שבועות להוריד קבצים של 4-5 ג'יגה. מה הטרנד היום מבחינת הורדות מהירות? אני לא מבקש לינקים להורדות, רק המלצה על תוכנות שמורידות מהר ועם זאת לא מסובכות מדי, בזמנו ניסיתי את Direct Connet והיה קשה לי למצוא שם דברים שאני מחפש למרות שאם כבר מצאתי ההורדות היו מאוד מהירות ודאי בהשוואה לשני האופציות הקודמות. פעם גם זכור לי שהיו פורומים של FTPs שבד"כ עבדו בסדר, אבל דרשו המון התעסקות בגלל לינקים לא טובים, FTPs שנופלים וכו' וכו'. תודה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by IG,

ניסיתי הכול, אבל הוא פשוט לא מתחבר לסרברים... עד לפני כמה דקות גם הKAD לא התחבר (החץ שלו היה מקסימום צהוב). יש לי פאיירוול של COMODO ואין ראוטר. בFW הגדרתי את הפורטים של האימיול ואת התוכנה עצמה הגדרתי כבטוחה. הFW המובנה של הווינדוס כבוי. רשימת הסרברים מעודכנת. מה אני עושה עכשו? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by oorlevi,

יש לי כונן אחד של 40GB הוא מחולק ל-2 מחיצות C ו- F באופן שווה. יש אפשרות לאחד את שני המחיצות לאחת של 40 ללא פירמוט? כל הזמן זה היה לי מחיצה אחת אבל בפירמוט האחרון עשיתי 2 אין לי מושג למה וזה ממש לא נוח 2 מחיצות לכונן כזה קטן! בבקשה עזרה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by פיסי,

נכנסתי ל-java.com בכדי להוריד את תוכנת/סביבת הג'אווה אבל הוא לא מצליח לעשות משום מה verify instalation, אז התקנתי בצורת ה-manualy אם או בלי קשר, אני רוצה לראות קטעי וידאו מכאן http://www.nba.com/video ולא מצליח משום שכנראה יש בחלון אמור להיפתח שימוש בג'אווה סקריפט. גם בפורומים של וואלה! למשל אני לא מצליח לפתוח הודעות משום שיש כנראה שימוש בג'אווה. בקיצור, זה מעצבן. :'( יש לי פיירוול הסטנדרטי של ה-XP, נורטון סקיוריטי שמאפשר לג'אווה סקריפט/אפלט לעלות ובאפשרויות הדפדפן כל מה שראיתי בערך שקשור לג'אווה מסומן ב-enable. אני לא מבין כלום בקטע הזה של הג'אווה אבל אשמח לשמוע מכם פתרון לנושא, אם יש לכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  12. שלום חברים אני זקוק לתכנת צריבה שתהיה אמינה צריכה לצרוב מMP3 לאודיו רגיל שיא האמינות שיש יש איזה המלצות? בנתיים עובד לסירוגין עם BURRRN וNERO שהNERO מאכזבת לעתים תכופות הצורב הוא חדש Samsung SH-S182M תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by pooo,

נכנסתי עכשיו לyoutube ואין סאונד בשום סירטון.... הסאונד של המחשב עובד מעולה גם שאני שם שירים, גם במסנג'ר ובכללי... הרמקולים עובדים... הבעיה היא בyoutube בלבד...

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by Nurit2005,

היי חברה אני צריכה עזרה עם התוכנה DVD rebuilder אני אף פעם לא השתמשתי בה וזו הפעם הראשונה שלי משהו יכול למצוא לי מדריך איך להשתמש בתוכנה? תודה

15. הכנתי קובץ תשובות להתקנה אוטומטית , עכשיו אני אמור לשם את הקובץ , בתקיית I386 או פשוט לצרוב אותו עם הווינדוס בתקייה הראשית .. ?

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by lazy-bones,

כמה שאלות... נרו 6 יכול לעבוד בWIN98SE ? אני יכול להוציא רק את תכונת הIMAGEDRIVE של נרו ולהפעיל אותה בWIN98SE? אם כן איך? אם כל התשובות לשאלות האלה הם "לא" , אז מישהו מכיר תוכנה שעושה את אותה פעולה של הIMAGEDRIVE של NERO? *היא מדמה כונן תקליטורים במחשב, שבו אפשר לפתוח תמונות (ISO וכאלה...), ישירות מהארדיסק. תודה מראש lazy-bones

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by Thug4Eva,

אז ככה.. כיביתי את המחשב אתמול והדלקתי אתמול אחרי כמה שעות..פתאום קפצו לי הרבה שגיאות והמערכת שלי הורידה את התוכנה System restore (אינלי מושג איך זה הגיעה אליי) ואמרה לי שהמחשב בסכנה. עשיתי Fix Errors וזה מצא לי 8 שגיאות שהתוכנה לא מצליחה לתקן. השולחן עבודה נהיה מסך שחור ( תפריט ההתחל נשאר כרגיל) ואין קבצים. אני רוצה להחזיר את השולחן עבודה לקדמותו . כתוב לי ככה: Disk drive C:/ is unreadable Hard drive rotational speed decreased by 20% Demaged hard drive clusters detected.Private data is at risk Hard drive space less than technical limits RAM memory speed decreased significantly and may cause a system failure Hard drive does not correspond to system requests boot sector of…

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. איזה גרסא עדיפה ושל מי? תודה.

19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני ניכנס ל FTP שם את השם שם את הסיסמא ואת הכתובת וזה לא מיתחבר לי זה כותב את הדבר הבא: [21:58:18] Connecting to ftp.members.lycos.co.uk [21:58:18] Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 [21:58:20] 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready [21:58:20] USER simon110583 [21:58:21] 331 Password required for simon110583. [21:58:21] PASS (hidden) [21:58:21] 530 Access denied. [21:58:21] Connection failed [21:58:21] Delaying for 1 seconds before reconnect attempt #1 [21:58:22] Connecting to ftp.members.lycos.co.uk #1 [21:58:22] Connected to ftp.members.lycos.co.uk Port 21 [21:58:24] 220 ftp-uk.tmm.lyceu.net FTP server ready [21:58:24] USER simon110583 [21:58:25] 331 Passwo…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by vinipyx,

אם יש לי אינרנט 1.5 מגה כמה אני אמור להגדיר את up load ן download

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by 11moshiko11,

שלום יש לי כרגע שתי מערכות הפעלה במחשב: אחד חלונות XP שבו אני משתמש, ויש לי עוד אחד ישן שעשה לי בעיות ומחקתי אותו, אחרי שהתקנתי את המערכת החדשה. בהפעלת המחשב מופיע בהתחלה לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה להשתמש. איך אני יכול לבטל את המסך בחירה הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by b007,

שלום, מחפש תוכנת UNINSTALL שבניגוד ל ADD/REMOVE של הווינדוס מוחק את כככככככככל התזכורות של הקבצים של אותה תוכנה שהותכנו בין אם זה ברגיסטרי או קבצים בתקיות, שבניגוד ל ADD /REMOVE בווינדוס שלא מוחק תקייה ברוב המקרים וגם משיר איזכורים ברגיסטרי. תודה.

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by achiya1,

שלום שמתי לב שאני לא יכול לצפות בסרט דרך הBSplayer בזמן שהאימיול פועל הסרט מתחיל להיות קטוע כזה כאילו מה הקשר בכלל שיכול להפריע לזה? זה לא שאני רוצה לשחק ברשת ולהוריד ביחד עם ביטורנט אין בעיה כזאת זה רק האימיול הסבר מישהו? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  24. נניח ויש לי שיר על המחשב ואני רוצה רק את המנגינה שלו בלי המילים,אז יש דרך להפריד בינהם? ככה שתשאר לי רק המנגינה בעצם... עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה והאם זה מסובך?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by sapartil,

אני רוצה לנעול תמונה שאני מעלה למייל שלי או שולח למייל של מישהו אחר. (למעול זה אומר שברשימת האפשרויות שתפתח כשילחצו קליק ימני על התמונה, לא תופיע האפשרות "שמור תמונה בשם" או שרשימת האפשריות בכלל לא תפתח.) אגב,זה קיים בתמונות החברים של סקייפ. האם אפשר לעשות את זה ואיך ?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים