עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Forge,

התכנה לא עובדת אצלי טוב (SN שגוי) והכרטיס והדרייבר (TI200, 41.09) לא פורשים את התמונה על כל המסך. אני מחפש תכנה שתעזור לי לראות סרטים מהמחשב בטלביזיה. תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  2. Started by generalA,

ברשותי התוכנה הנ"ל אך אני לא יודע להשתמש בה,כלומר אני תותח במתמטיקה אבל אפס בתוכנה... יש מדריך בעברית כי את ה- tutorial אני לא מבין ולא בגלל האנגלית אלא פשוט בגלל שהוא לא מוסבר טוב מבחינת הזנת הנתונים ולא מבחינת איך לרשום אותם (הדרך לרשום אותם ע"מ להציג פתרון, ולא רק לדעת לבטא שאלה ע"י התוכנה) אז או שמישהו כאן יגיד לי איך אני "רואה" פתרון וכותב התרגיל ע"מ לראות הפיתרון או מדריך עברי משלנו או שאני משתגע פה !!!! :s05:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dj shay 30010,

הגדרתי outlook 2003 תיבה שלי בGMAIL הכול עובד יש לי שם עוד חשבון אני מנה להכנס לאתר עם סיסמה ושם מישתמש הוא נותן מנסה להכנס דרךoutlook לא נותן ובחשבון השני הוא נותן רושם הודעת שגיאה המשימה 'pop.gmail.com (1) - מקבל' דיווחה על שגיאה (0x800CCC92‎) : 'שרת הדואר האלקטרוני שלך דחה את הכניסה שלך. אמת את שם המשתמש ואת הסיסמה שלך במאפייני החשבון. תחת כלים, לחץ על חשבונות דואר אלקטרוני. השרת הגיב: -ERR [sYS/PERM] Your account is not enabled for POP access. Please visit your Gmail settings page and enable your account for POP access.'

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by giliboy,

רציתי להכין דיסק התקנה של windows עם Norton Ghost שהנרטון יתקין את windows לבד אך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  5. Started by pak82,

יש לי winamp גירסה 5.24 ויש לי בעיה שבכל פעם שאני עושה לחיצה כפולה על קובץ שנמצא ב"רשימת השמעה" השיר מתחיל להתנגן אבל קופץ לי גם חלון של "add file to playlist". *ניסיתי להסיר את הwinamp ולהתקין מחדש ולא עזר *כשהסתכלתי ב"לוח בקרה ראיתי" שחוץ מהwinamp יש לי גם "winamp lyrics (explorer version) v 1.22" וכאשר ניסיתי להסיר אותו הוא אמר לי שלא ניתן כי חסר איזה שהוא קובץ dll מה עושים כדי להיפתר מהחלון שקופץ?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by mayhem,

חברים שלום, אני מעוניין לשנות הגדרה ב aboutconfig בפיירפוקס כך שפיירפוקס יוצג תמיד על הגודל המקסימלי שלו (maximize) ולא ניתן יהיה לשנות את גודל המסך (restore - וכו') , כלומר שפיירפוקס תמיד יהיה פרוס על כל המסך בגודל המקסימלי שלו. בגרסאות האחרונות של פיירפוקס קורה לי שבמידה והאייקון של הפיירפוקס נלחץ פעמיים עד שהוא נפתח, אז הוא פשוט עלה ברקע, ניתן לראות בממשק ה Aero של ווינדוס שהפיירפוקס עולה אך לא ניתן להכנס לתוכנה. לאחר מכן אני צריך לסגור את התוכנה דרך ה Aero (לעמוד על החלון ללחוץ על X ) ואז לוקח זמן עד שהתוכנה נסגרת או שאני צריך לסגור דרך ה task manager את התוכנה. לאחר מכן בהפעלה הבאה הפיירפוקס יהיה מכווץ לגודל מינימלי ואני אצטרך להגדילו על כל המסך. אני מקווה שע"י שינוי…

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  7. טוב אז הבעיה היא כזו היום האנטי וירוס פשוט התחיל לכתוב לי שיש תקלה בעדכון האנטי וירוס אני פשוט מקבל הודעת שגיעה ("your anti-virus database is damaged") אני ניסיתי להוריד מהאתר שלהם עדכון כללי ולהתקין ידנית וזה עובד אבל זה לפני 4 ימים העדכונים האחרונים שלהם פשוט רושם לי שיש את הבעיה הנ''ל וניסיתי גם להסיר את תוכנה במלואה ולהתקין מחדש וזה לא עזר... למישהו יש רעיונות... הגרסה שלי ביא פרסונל 5.0.277

8. Started by bezangeloo,

בהמשך לדיונים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321487.0 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=321994.0 אשמח אם מי שהתקין את AudioSurf ומשתמש קבוע בדפדפן אינטרנט אקספלורר, יגיב בסקר.

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. Started by surve1020,

התוכנה היחידה במחשב, אני לוחץ על האייקון, או דרך "התחל" ופשוט הדפדפן לא עולה עד שאני לא עושה ריסטרט וגם אז זה לא תמיד עובד

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  10. Started by zohare62,

העם מישהוא מכיר תוכנה כזאת שכשאני בדוס אני יכול ולהדפיס את הדף. תודה לעונים. ועם יש אפשרות להדפיס את הביוס?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  11. Tools-Scheduler/Planner ומכאן, לא הבנתי ממש מה אני אמור לעשות. תודה.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  12. Started by borg,

אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים. אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0. כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק). מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4. אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד). במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לא יודעת עם זה הפורום המתאים, כבר התבלבתי יש הרבה פורומים שהנושא הזה מתאים להם. בכל מקרה, עם זה הפורום לא הנכון תעבירו נושא. לבעיה: יש לי XP בעברית מובנה. ניסיתי להוריד MUI , אבל לא מצאתי MUI שהופך את הווינדוס לאנגלית. אם יש למישהו פתרון\חבילת שפה אנגלית ,אשמח לשמוע. תודה!

• 4 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by ayalonet,

יש לי פיירול black ice והורדתי מסנג'ר 8 (בטא) וזה כותב לי שגיאה 80048820 ושהפיירול חוסם את המסנג'ר. איך משנים את ההגדרות ב-black ice כדי שזה לא יחסום את המסנג'ר? וגם כשלא היה לי את ה black ice הייתה לי אותה בעיה עם מסנג'ר 7.5 ומעלה. איך אני מתקנת את זה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. Started by nadav1379,

אני רוצה לבנות באגי ואני צריך תוכנה לסרטוט שיש שם מידות וכל מה שצריך אולי מישהו יודע שם של תוכנה לסירטוט?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  16. שלום, תקלתי בבעיה מאוד מוזרה שלי אין פיתרון ואולי פה יוכלו לייעץ לי איך לסדר את זה... עד כה השתמשתי בתוכנות: Your Uninstaller! CCleaner והם עבדו לי כמו שצריך... אין לי מושג למה הם פיתאום לא עובדות הווינדווס עושה בסמן של העכבר חשיבה ולא עובד... יש למשהו מושג איך לסדר את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  17. נקלעתי למצב שאינני יכול לפרמט את המחשב או להכנס אל הווינדוס בשל וירוס .. לאחר שהסמל של הויינדוס חושב יש לי מסך כחול כזה והוא אינו נותן לי להכנס אל הוווינדוס ...אם יש איזה שהי תוכנה למחיקה של הוירוס מבלי גישה לווינדוס אני מאוד אודה לכם ?... בבקשה תעזרו לי אין לי כבר כח לנסות ...!! אני לא יודע אם זה שייך לפורום מסוג זה .. אבל בבקשה עיזרו לי..!!

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  18. Started by tomerco,

שלום מישהו יכול לתת לי המלצה לאנטי-ווירוס טוב אשר תומך בווינדוס 64 ביט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  19. ניסיתי לטעון את התוכנה בסרט מסוג avi וקיבלתי הודעה שאי אפשר לפתוח את הקובץ הזה. זו ההודעה: http://www.siz.co.il/down.php?i=momidjmyf2jy.jpg תודה מראש לעוזרים.

20. שלום, יש לי חתימה ב GMAIL אבל היא מופיעה רק כאשר אני שולח הודעה חדשה. איך ניתן לעשות שהחתימה תהייה גם כאשר אני משיב להודעה? כמו שיש ב outlook כלומר שאני לוחץ "השב" אז החתימה שלי גם מופיעה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by subarel,

שאלה דיי פשוטה, חבר שקונה מחשב לעריכה גרפית ב 3d max ואני לא יודע אם להמליץ לו על Q6600 או לחסוך קצת כסף ולקחת E8200. לא מכיר את התוכנה.. האם היא תומכת בריבוי ליבות והאם היא מנצלת אותם?

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  22. Started by raiman1,

הורדתי איזה סרט וכתוביות בעברית . כשאני שם את הכתוביות בנגן(VLC) זה מראה לי את זה בשפה משונה. איך אפשר לסדר את זה??

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיודעת להפוך אך ה וינדואס 7 ל MACOS OSX.כמו שהיה פעם ה TRANSFORMATION PACK האם אתם מכירים תוכנה טובה???

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. Started by CRT,

שלום רב לכולם! רציתי לברר איך אפשר לראות בו זמנית מספר קריאות של טמפ' בTASKBAR ע"י תוכנת SPEEDFAN. ראיתי באיזה סרטון ביוטוב את SPEEDFAN עם ארבעה קריאות שונות וצבעים שונים ולא מצאתי איך להגדיר זאת. בתודה מראש. נ.ב גרסאת תוכנה 4.41.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.