תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח לשמוע כלום כי חסר לי התקני שמע והתקני ערבול במחשב... אז איך אני מתקין אותם מחדש אם אין לי שום דיסק או משהו כזה... תודה!
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עכשיו הוא מראה כל פעם שהוא נמחק אבל אחרי סריקה חוזרת הוא מוצא אותו כל הזמן שוב..... על מה אתם ממליצים ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
הורדתי מדריך וידיאו בשביל להתקין משהו ושאני פותח את הוידיאו אז רואים הפוך ושאני פותח אני פתחתי את זה במדיה פליר
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יש לי win xp בעברית, והורדתי לא מזמן את תוכנת האנטי וירוס avg free 8.0. שאני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לסימנייה תהליכים, אני רואה שם ש- avg מופיעה לי שם פעמיים. כאילו המחשב מנצל פעמיים את תוכנת האנטי וירוס שלי. הראשון זה 40,000k , והשני זה בערך 10,000k. למה זה ככה ? למה היא מנצלת המון משאבים מהמחשב שלי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? *** מצורף קובץ תמונה שתראו בדיוק את הניצולים**** בתודה מראש בר לוי!!! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אימיול והכל עבד ""טוב"" אבל עכשיו אני לא יכול להתחבר אפילו לשרת אחד הכל כותב לי "DISCONECT, או שכותב לי שזה מת מה לעשות ואם חס וחלילה התחבר זה בטח LOW ID ופשוט אין לי FIRE WALL מה לעשות ...? מה זה ואיך זה לפתוח PORT מסווים? איך פותחים !! אני מחובר לכבלים לחבילה "לא ידועה" כי אני מחובר בחברה פרטית בכפר שלי!! מה לעשות ?? תודה רבה רבה למי שעוזר ??? אחרי העריכה " אין שוום דרך לפתוח טת הפורט או לעקוף או אפילו להתחבר !!???
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לא יודע איך (כי אני חדש בתוכנה הזאת) אבל הגעתי למצב שבתמונה מישהו יודע איך להחזיר את ההגדרות להתחלה נ.ב. כל תמונה שפותחים הוא ישר בוחר את הצבאים האלו HELP ME....
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש ליגיים פד עם חיבור com ואני צריך דריבר זה כמו גיים פד של סוני פליסטישן אבל בלי הגויסטיק בעמצה ויש על ה גיים פד מדבקות של ea sports למי שזה יעזור תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק שירים ואני רוצה לעביר אותם למחשב בקבצי MP3 איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ההודעה התחילה לקפוץ מלפני שבועיים... הורדתי כל תוכנה אפשרית של אנטי ספיווארים וכל הדברים האלה.. (מצטער אני כנראה די בור בכל העסק...) ואני לא מסוגל להעלים אותה... הסריקה של התוכנות גם לא מוצאות שום דבר ואומרות שהכל תקין... בין היתר.. לא יודע אם בגלל זה או בגלל משהו אחר שגם כנראה יושב לי על המחשב מהירות הגלישה איטית יותר ממה שהיתה... תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
יש כזה דבר? אני מדבר על משהו שכל הזמן אוכל לראותו על הדסק-טופ. בווינדס 7 היה מין פלאגין כזה נחמד.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם.......... שמעתי שכאן יש כמה אנשים שיוכלו לעזור לי עם הבעיה שלי..... בקיצור יש לי ווירוס שכל פעם מקפיץ לי חלון בכמויות עצומות והוא לאמפסיק לעשות את זה אפילו לשניה......... מישהו יודע במה מדובר? ואיך אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מותקת אצלי ערכת קודקים cole2k שאיתה אני DVIX ללא בעיה. אודה מאוד לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בזק שלחו לי אימייל שאומר שהגיעו תלונות שמחשב שלי שולח דואר זבל לאנשים וזאת חובתי לטפל בזה אז התקנתי את mcafee והוא באמת מצא וירוסים מחק אותם וחשבתי שזהו אחרי ראיתי שהmcafee בודק אימיילים שהמחשב שלי שולח ולא שלחתי שום אימייל אז הבנתי שכנראה יש לי תוכנה ששולחת אותם... אז פשוט חסמתי את מה ששולח דרך אופציה בmcafee אבל תקובץ עצמו אני לא יכול למחוק והוא עושה שימוש במעבד וגורם לזה שהמחשב יתקע מה אפשר לעשות בשביל להסיר את זה בלי לפרמט את המחשב אני יודע איזה קובץ זה אבל הוא של ווינדוס ואין אפשרות למחוק אותו כי המחשב אומר שהוא חיוני...
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום! יש לי וירוס במחשב בשם: W32.SPYBOT.WORM יש לי את נורטון אנטיוירוס2002! ווינדוס XP-PRO מה אפשר לעשות?עשיתי בדיקת וירוסים מחיקה ולא נימחק... תודה לעוזרים! ואני חדש דרך אגב ופורום תותח.
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צריך עזרה דחוף!, האנטיוירוס מזהה וירוס בשם win32/meldsimp, איך להסיר אותו? תודה[br]פורסם בתאריך: 30.11.2007 בשעה 23:05:10 בבקשה אני צריך לסדר מחשב של חבר.
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
זה כנראה התחיל באי מייל. אנשים מוזרים שיש להם שמות דומים מאוד לאלה שיש לי ברשימת אי מייל שלי (שינוי של אות אחד בשם) שלחו לי אי מיילים מוזרים באנגלית... עד שקלטתי שאלה לא האנשים ברשימה שלי כבר נהיה מאוחר אני חושב.... היום קיבלתי אי מייל מדוד שלי שאמר לי לא לשלוח אי מייל לאף אחד כי יש לי וירוס מסוג W32 אני כמעט בטוח שזה בגלל האנשים האלה באי מייל, האמנם? ומישהו יכול לתת לי פרטים על הוירוס הזה, מה הוא עושה? מה המקסימום נזק שלו, איך מורידים אותו והאם פירמוט יעזור (מקווה שיש דרכים פחות נזקיים להסיר אותו :-[?) תודה
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי תוכנה חינמית להסיר אותו?? יש לי כבר ad-aeare וזה לא עוזר.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני עשיתי בדיקת אוןליין של וירוסים ומצא לי 6 וירוסים איך אני מוריד אותם? זה פתח לי חלון כזה מה אני עושה איתו? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי חיפוש עם התוכנה xoftspy והיא גילתה לי כמה רגולות\וירוסים.... אבל בגלל המיקום שלהם (בתיקיית windows) אני מפחד למחוק אותם ורציתי לדעת מה לעשות: האם למחוק אותם או לא?, איזה רגולות למחוק ואיזה לא וכו'.... אז הנה התמונה של מה שהתוכנה גילתה לי (שימו לב לשם הרגולה, לסיכון שלה, והכי חשוב למיקום שלה) תודה
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי אני לא יודע איך זה הגיע אלי אבל גלשתי בפיירפוקס ופתאום נפתחה לי סימניה של אתר פורנו(לא לחצתי על כלום!)! מה זה יכול להיות?זה וירוס?אני חייב להעיף את זה! נ.ב עשיתי סריקת אנטי וירוס של קספרסקי והוא לא מצא כלום! תודה.
-
- 6 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אוטומטית ל-GMAIL.... יש חיה כזו?? עכשיו להגיד לאנשים את הכתובת החדשה זה לא פתרון שאני רוצה... תודה רבה למי שעוזר!!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכירים את התופעה המעצבנת שאיסיקיו "ניתקע" לעיתים קרובות לכמה שניות כשפותחים חלון של הודעה חדשה שהתקבלה? מי שמכיר את התופעה וזה מפריע לו, הפתרון פשוט. control panel regional and language settings languages details language bar תעיפו את הוי מ show the language bar on desktop וזהו אין תקיעות.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
1 כמעט בטוח עבודה של האקרים עם יש דרך לגלות מי זה ההאקר? מחר אני מפרמט לה גם ככה ומתקין הכל מחדש עם תוכנות פיירוול... אבל בכלליות יש דרך לגלות מי זה פורץ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
1. בזמן ההתקנה של Maxthon בחרתי בשפה האנגלית, ואכן הממשק השתנה לאנגלית. אבל, כש-Maxthon עלה הוא היה בעברית, ואני לא מוצא איפה אני יכול לשנות אותו לאנגלית. איך אני משנה את שפת הממשק של Maxthon לאנגלית? 2. איך אפשר להציג ב-Status Bar את כתובת ה-IP שלי ברשת (אני מתכוון לכתובת הפנימית ברשת, לא לכתובת החיצונית), כמו בגירסה 1? 3. איך אפשר להציג ב-Status Bar את מספר הטאבים הפתוחים כמו בגירסה אחת? 4. האם יש תוסף שמציג ב-Status Bar אייקון קטן עם מזג האוויר כמו ב-Firefox (מצאתי רק תוסף עם שלושה אייקונים בשורת התפריטים)?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אם יש לי סרט על המחשב וגם את הכתוביות שלו... אני רוצה לצרוב אותו בפורמט VCD כדי לראות אותו ב- DVD אז איך אני מלביש על הסרט את הכתוביות? אה ובכלל באיזה פורמט הכי כדאי לצרוב אותו כדי לראות אותו ב- DVD? עוד שאלה- מה ההבדל בין פורמט VCD ל- SVCD ? ועוד אחת - אם הסרט מתנגן לי לאט על ה-DVD יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? לצרוב אחרת או משהו?
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-