עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by raltal,

יש לי אינרנט אקספלורר 7 והסירטונים ב-YNET וספורט 5 לא עובדים לי.. ב-FLIX ו-YOUTUBE כן אבל באלה לא.. תעזרו בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

הצביעו.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. הויסטה משגעת אותי, בשביל כל דבר הכי קטן, התקנה, פתיחת קובץ או סתם משהו, היא מבקשת אישור. הדבר נמאס. משיטוט שלי בתפריטים והגדרות, לא הגעתי למקום שמבטלים את המכה הזאת. למישהו יש מושג? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by zeez100,

אשמח עם מישהוא יכול לעזור לי בנושא הנ"ל איך אני יודע איזה סרבר לבחור להורדה ואיך אני יודע אם זה עובד

5. Started by tomer_et,

האם יש דרך לכווץ קובץ וידאו - מסוג MPG או AVI? במידה וכן, איך ולאיזה פורמט? כוונתי, שיש לי כמה קבצי MPG דיי גדולים ואני רוצה לדעת אם... אני יכול לעשות אותם קטנים יותר. ניסיתי להמיר אותם ל - AVI עם VirtualDub אבל לא כל כך ידעתי איזה סוג של כיווץ לעשות - ובסוף קיבלתי קובץ יותר גדול. יש למישהו רעיון?

• 5 תגובות
    • 4.5k צפיות
  6. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן יש באתר שלהם שני גרסאות, ואני לא מבין מה ההבדל ביניהם. גרסת PERSONAL http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099&downlink=155629340 ועוד TRIAL PERSONAL http://www.kaspersky.com/trials?chapter=146481750 ואני בא ושואל... מה ההבדל ביניהם ??? ??? באמת שאני לא מבין... תודה מראש יניב

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  7. Started by imac,

אני לא מצליח להכנס לאתר דרך מוזילה... אני כאילו נכנס אבל שאני רוצה לכתוב הודעה או משהו כזה הוא אומר שאני לא רשום! מה לעשות? אני שונא Ie6 ...

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  8. Started by Markis,

שלום קיבלתי קבצים שהסיומת שלהם היא: .001 .002 וכיו"ב. הם אמורים להיות קובץ וידיאו אבל אינני יודע איך לפתוח אותם, אינני יודע גם אם הם מכווצים או לא. האם מישהו נתקל בעניין כזה ?, אודה על הכוונה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. כשאני מנסה לצפות בקליפ שיש לו סאונד או לגלוש באתר פנדורה אני מקבלת תמונה אבל לא מקבלת סאונד בכלל (לא משנה אם אני גולשת דרך הפיירפוקס או האקספלורר). כרטיס הקול שלי בסדר והרמקולים עובדים... במה יכולה להיות הבעיה? האם זה קשור לפלאש? להגדרות הדפדפן? למשהו אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

האם אפשר לראות VCD על הפלייסטישן 2? אם כן אז איך בדיוק עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. הוא כל הזמן יורד לי לשורת המשימות, איפה שממוקמות התוכנות שפעילות בחזית. איך פותרים את הבעייה?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by Danix60,

היי (: אז ככה יש לי קבצי .001 וכו' עכשיו בטעות שיניתי שכל קובץ .001 יפתח ע"י Winrar : זה קובץ .001 והנה עוד תמונה : ואני מעוניין להחזיר את זה לקודם שיראה לי .001 כמו בקובץ .002 למשל : ככה הוא בתיקייה : מה עושים ?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by alex28,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שיכול להפוך את קובץ PDF לקובץ AZW תודה

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  14. Started by Elad87,

קובץ שנראה כמו WinRar רק עם סיומת ACE מכיל בתותכו דיסק DVD איך אני פותח אותו? לצפייה? אין לי בעיה אפילו לצרוב אתו (בצורב DVD) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  16. התקנתי מחדש את מקסטון, ועכשיו כל פעם שאני מבצע חיפוש, המנוע הוא של YAHOO. ניסיתי להגדיר באפשרויות שהמנוע היחידי יהיה של גוגל, אבל זה לא עוזר! איך אפשר להגדיר את גוגל כמנוע החיפוש הראשי והיחידי?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by Duke Of Luck,

שלום שוב אנשים עזרה ממש דחופה הבעיה שלי היא שכל פעם שאני מוריד סרט מהאינטרנט, אני רואה ביחד עם הסרט רקע בצבע ירוק ובסרטים שהורדתי לפני חודש רואים מעולה וזה כבר 5 סרטים אחרונים שהורדתי רואים עם המסך הירוק איך אפשר לסדר את זה?? מקווה שתעזרו לי מאוד בבקשה תודה רבה :spiny: Duke Of Luck

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  18. Started by seaman162,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב ,מופיעה הודעת בעיה (ההודעה מצורפת בקובץ)מה זה ? ואיך נפתרים מהבעיה?זה גורם לתקלות בתוכנות ואובדן של הצבע בסרגל התחתון ועוד... אני לא מומחה במחשבים ניסיתי לעקוב אחר הלינק שבהודעה ,והיא לא נימצאת במחשב. ברשותי 3400+219GHz 2.00GB RAM WIN XP PRO. Version 2002 sp3 AMD Athlon 64 pross. בכבוד רב SEA. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by IlanF,

[עריכה] הבעיה נפתרה, אני אידיוט (כמו שיוצא לי הרבה למצוא את עצמי ) [/סוף עריכה] אני מנסה לבנות slideshow בפלאש AS3 שטוען את התמונות מקובץ XML (שהוא RSS שאני יקבל מהאינטרנט) אני מצליח למשוך מידע מהXML, ואני מנסה להכניס אותו למערך דו מימדי, אבל קצת נתקע בשגיאה קצת מוזרה שלא עוזבת אותי... כל פעם שאני מנסה להכניס מידע לתא מסויים למערך (נאמר לתא 0,0), אני מקבל שגיאה בoutput: TypeError: Error #1010: A term is undefined and has no properties. at newsTicker_fla::MainTimeline/loadImages() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEventFunction() at flash.events::EventDispatcher/dispatchEvent() at flash.net::URLLoader/onComplete() השגיאה בעצם לא אומרת לי כלום, ואין ל…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by urich,

טוב אני צריך אנטי ווירוס חדש ואני רוצה גם תוכנה תחזוקה למחשב אני חושב לקחת את system works אבל חבר המליץ לי על אנטי ווירוס רוסי בשם קספרסקי שלא שמעתי עליו איך הוא והאם יש תוכנת תחזוקה יותר טובה מנורטון יוטיליטיס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shaithebest,

שלום לכולם אני רוצה להתחבר מהעבודה למחשב שלי בבית אין לי מושג איך בעבודה אני על ויסטה ובבית על אקספי בבית הפיירוול של אקספי כבוי(סגרתי אותו כדי להמנע מפתיחת פורטים לשיתוף קבצים) ואני לא משתמש בשום פיירוול אחר אלא רק באנטי וירוס קספרסקי אז רק PCANYWHERE? או שיש משהו אחר שאני יכול להשתמש במחשב שלי בבית דרך המחשב בעבודה? תודה

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. הבנתי שצריך להוריד את כל הקודקים שיש לי לפניי, לא? אבל אני לא מצליח להוריד את DIVX, אין לי לזה UNINSTALL. הורדתי סרט XVID, והתקנתי את הקודק XVID, אבל רואים מגעיל, בגוון ירוק וחלק מהסרט פשוט לא עולה. יש אפשרות אחרת מלבד להתקין NIMO?

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by tamiri,

שלום! כשאני מנסה לפתוח את תוכנת ה-SOUNDMAX מלוח הבקרה מתקבלת ההודעה הבאה: midiIO.dll not found. ראשית הבעיה התחילה כשהיו לי רעשים ב-SOUND ולכן ניסיתי להוריד SOUNDMAX עדכני יותר שמא זה יפתור את בעיית הרעשים. לאחר ההורדה של התוכנה לא היה יותר SOUND. עשיתי שיחזור מערכת למועד מוקדם יותר ולא פתר את הבעיה. ע"י תוכנת EVERST ביררתי את דגם לוח אם, והלכתי לאתר החברה להוריד את הדרייבר של כרטיס הקול- שהוא מובנה בלוח, וגם לא עזר. נתונים על המחשב שלי:WINDOWS XP HOME service pack 3 מחשב lenovo ThinkCenter דגם MT-M 8343 CTO במנהל ההתקנים,תחת בקרי קול וידאו ומשחק, מופיע ה- soundmax integrated digital audio וכל ההתקני קול עובדים כראוי.המחשב קצת ישן ולכן אין את הדרייברים של הלוח אם. אשמח מא…

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by Sp_RuS,

החלטתי לפרמט.. מצטער אבל מאז ומתמיד האיתי עושה פורמט דרך דיסקט 98, היה נותן לי מסך שחור שבו האיתי מפרמט. אז מאתחל, מפעיל SMARTDRIVE, ומתחיל את ההתקנה של XP מהדיסק כרגיל. נוצר מצב, ונדפק לי כונן הדיסקטים. אני יודע שיש דרך לפרמט ללא דיסקט. 8) הגדרתי בביוס שהמקום הראשון שבו הוא יבדוק את הבוט איהיה הכונן דיסקים. אז עכשיו כשאני מכניס דיסק XP, ומאתחל את המחשב הוא נכנס להתקנה של הוינדוס כמו שצריך... אאבבבללל איך אני מגיע למסך השחור קודם כדי לפרמט את C? תעזרו בבקשה :nixweiss: :nixweiss:

• 4 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.