עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by matityahoo,

התקנתי פרמייר 1.5 והוא לא מקבל AVI מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by yosizach,

המשחקים לא עולים לי ... זה התחיל מה uefa עכשיו זה במשחק בטל פילד 2 .. , אין המשחקים מסרבים לעלות לי הוא אומר שאין לי דריפקס 9 ... חבר שלי אמר שזו הבעיה ... לא יודע אני מנסה להתקין הוא אומר שאי אפשר .. אך אפשר למחוק את ה דירפקס 9 ?... ולהתקין .. מחדש ניסיתי עם הדרייברים כלום ..

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by shemiraz,

היי שאני מפעיל את התוכנה הזו בזמן העבודה שלה היא מנצלת רק 25 אחוז מהמעבד,יש דרך לגרום לה לנצל 100% ? וככה היא תעבוד יותר מהר אולי משהו בהגדרות שלה חיפשתי ולא מצאתי....

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by Ewingum,

הוא מראה לי את כל הטראקים כראוי אבל כשאני לוחץ על טראק הוא כאילו מנגן אותו, המד זמן חולף אבל לא שומעים כלום :-\ what shall i do?

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by Yehudaa,

http://www.audiokarma.org/ בעיה מאוד מוזרה , אשמח אם אמצא בעזרתכם פיתרון , בכל המחשבים שאני נגיש אליהם , אני יכול לעשות חיפוש באתר הנ"ל ללא שום קושי . ואילו בלפטופ שלי T61 כאשר אני רוצה לעשות חיפוש באתר אני מגיע לדף לבן ,כלומר אחרי שאני לוחץ "חפש " אני מגיע לדף ריק .... חשבתי אולי הפיירפוקס אשם אז ניסיתי גם ב IE TAB - ללא הצלחה ניסית ב IE 7 - גם ללא הצלחה מחקתי עוגיות - לא עזר שיניתי IP - לא עזר וכמובן גם הפעלה מחדש יש למישהו רעיון ?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  6. איך אני מוחק את הדפי אינטרנט האחרונים שגלשתי בFF ? הכוונה פה '>http://imageshack.us"] '>http://g.imageshack.us/img383/75248671vi2.jpg/1/"]

7. Started by jacobgan,

שלום רב משתמש בתוכנה ROBOFORM לשמירת סיסמאות באתרים שונים. הגרסה הנוכחית: 9.4 כאשר אני שומר את סיסמאות ההתחברות שלי באתרים מסוימים אז לפי שם האתר, סמל האתר עצמו (Favicon) מופיע לצד שם האתר. ובחלק מהאתרים מופיע רק סמל המנעול הירוק הסטנדרטי של ROBOFORM. האם הבעיה עם אותם אתרים שלא שמים אייקון משלהם? או שמא ROBOFORM ייאלץ לשים את סמל האתר במקום המנעול הירוק? ניסיתי לאלץ את האתרים לשמור מחדש את פרטי הכניסה על ידי החזקת מקש A כאשר אני שומר מחדש את האתרים, אבל זה לא עושה את העבודה כמו בעבר. יש איזה טריק חדש כדי לאלץ את RoboForm לשמור את ה-favicon של האתרים? ראו תמונה מצורפת רוב תודות מראש

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by viper_sb,

אני צריך בבקשה לינק לדריבר לCREATVE VF0090 FOR XP תודה.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  9. אני משתמש בפיירפוקס 3.6.6 כאשר אני מפעיל אותו במצב בטוח (כל התוספות מנוטרלות) ופותח כ8 טאבים הוא גוזל כ100K זכרון לאחר יממה זה מגיע ל500K! כאשר הוא לא במצב בטוח (ויש לי מספר יחסית מועט של תוספות בסיסיות מוכרות) המצב גרוע הרבה יותר : כ1.5G זכרון לאחר יממה!! האם זה קורה גם אצלכם? אם לא, מה יכולה להיות הבעיה לדליפה הזאת במצב בטוח? תודה!

10. Started by djofri,

יש לי תוכנה במחשב שחוסמת לי אתרים קוראים לה PURESIGHT עכשיו אבא שלי שכח את הסימא ואני צריך להיכנס לכמה אתרים שהתוכנה חוסמת לי מי שהו יכול לעזור לי איך לעקוף אותה?? אני ניסיתי להוריד את ההפעלה שלה עם תחילת המחשב אבל זה לא עובד.. מי שהו יכול לעזור לי?? בבקשה.. ???

• 10 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by rhin0,

שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  13. שלום וברכה, מחפש תוכנה מומלצת למחיקת תוכניות כולל רג'יסטרי, או בקיצור - מחיקה מלאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  14. יש לי את PartitionMagic 8.0. יש לי ככה: C= 20GB D=50GB E=45GB.... כמובן שבכל שלושת הכוננים יש מידע... אבל אני רוצה להעביר 5GB מכונן C לכונן E... איך אני עושה את זה? על מה אני אמור ללחוץ בדיוק? -והאם יכול להיעלם לי מידע לפתע? *אם תוכלו לתת סקרין שוטים, אני אודה מאוד!!

• 9 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by AB,

יש לי בעייה כל פעם שאני פותח את ה-Outlook Express אני מקבל איזה 1000 הודעות כן 1000.....ולא שתגידו שאני פותח אותו פעם בשנה.....אני פותח אותו כל יום תמיד! מישהו יודע מה הבעייה? אולי זה וירוס או משהו??

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by Master-Chipsets,

אתם יכולים להסביר לי איך אני משנה את ההגדרות שאני יוכל לצרוב מעל 700MB? תודה

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by wow,

הורדתי קובץ(סרט) ומאיפה שהורדתי היה רשום בבואת דיסק ולא וידאו וזה 2 קבצים(CUE,BIN) יכול להיות שזה סרט ואני צורב את זה עם הנרו(BURN IMAGE וכו') ולמה זה בקובץ כזה?

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  18. היתה לי TV TOOL ולאחר זמן מה היא התחילה לזייף (6.5,6.8,6.8.2) מה שמסופק עם כרטיס המסך ממש לא עוזר. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  19. הבעייה שלי היא כזו: העתקתי סרט די וי די (ע"י יצירת קובץ ISO וצריבתו ע"ג מדיית די וי די ). כאשר אני מכניס את המדייה שצרבתי לכונן המדייה מזוהת ונדלק הלד הירוק בכונן. נגן הדי וי די (WINDVD) מיד עולה אולם הוא לא מצליח לקרוא את הדיסק והלד הירוק נכבה. גם כאשר אני מנסה "לאלץ" את נגן הדי וי די לקרוא את המדייה ע"י הסייר הנג לא מצליח לקרוא את הסרט. כאשר אני נכנס לתוך התיקייה אני מצליח להפעיל את קבצי ה-V.O.B ע"י תוכנת VLC ואני מצליח לראות את הסרט. יש לציין כי בסרט די וי די אחר אין לי את הבעייה הזו. האם יכול להיות שהסרט לא הועתק טוב? ואם כן כיצד אני ממיר קבצי V.O.B לקובץ DATA?

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  20. שלום, אני משתמש בתוכנה BITCOMET כבר כמה שנים ולאחרונה נהייתה לי בעיה. ה-BITCOMET "משתלט" לי על האינטרנט. מה הכוונה? ברגע שהוא פתוח (לא משנה אם הוא מוריד או רק מעלה) ואני מנסה לפתוח את הדפדפן אף אתר לא עולה, כאשר למטה כתוב WAITING FOR... כלומר, הוא מתין לאתר אך האתר לא בא. לא משנה כמה זמן אני אחכה האתר לא יעלה עד שאני אסגור את ה-BITCOMET. אני לא זוכר כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזו, אבל יכול להיות שמאז שהורדתי את גרסה 1.00 הבעיה התחילה, אך נראה לי שזה התחיל מאוחר יותר. אם אני כבר פותח את ההודעה, נראה שמהירויות ההורדה שלו נמוכות מאוד כאשר יש קבצים שגדולים מ-2GB (והם מאוד חוקיים... ). יכול להיות שזה קשור לעובדה שאני משתמש ב-ZONE ALARM? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  21. Started by Doesntmatter,

אני מחפש דרייבר למדפסת PSC 1110 של HP. רק לא מהאתר שלהם כי יש בעיות עם ההורדות.

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  22. Started by DXM,

הדבר הזה התחיל לבטל משחקים. מה זה microsoft virtual c?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by Posford,

ראשית רציתי לשאול. האם Java זו תמיכה שהיא לפי דפדפן או שזה לפי מערכת הפעלה? ואיזה מומלץ להתקין? שלא יהיה מסורבל ושלא ישאב יותר מידי משאבים.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by stam,

שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  25. Started by IlanF,

הפלאפון שלי מצלם וידאו בפורמט MJPG, אני צריך איזה CONVERTER להמיר סרטים מMJPG לAVI ולהפך. קיים כזה CONVERTER?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים