עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Or ei,

אני צריך תוכנה למעקב אחרי הוצאות רישום וכו' .... תנו לי בבקשה שמות של תוכנות תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by elyaz,

משום מה האתר vgames.co.il לא עולה לי על פיירפוקס הצעות? תודה

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by ה פ נ י נ ה,

שלום אינני מצליחה לפתוח קבצי אינטרנט אותם אני מקבלת במייל. כשאני לוחצת על הלינק מופיעה הכתובית "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה. נא לפנות אל מנהל המערכת" אנא עיזרו לי

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  4. Started by musari,

אם אני רוצה לעשות מעקב על המחשב הגדול(נייח) מהמחשב הנייד כאילו שכל מה שעושים בגדול אני יראה בנייד (כאילו מצלמים בלייב ומעבירים אליי לנייד)המחשבים מחוברים ברשת ביתית עם ראוטר ...האם יש תוכנה שעושה את זה או שזה הזוי???

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by tarpon57,

התופעה היא כזו: לאחר התקנה של התוכנה, ביצוע אקטיבציה מנסה לפתוח (דאבל קליק) את הדיסק הקשיח, כונן C (דיסק יחיד במחשב נייד) מסתבר שאני לא מצליח, מקבל חלון עם רשימה של תוכנות כדי לפתוח את הדיסק. אשמח לקבל איזה פתרון מה ניתן לעשות ? היכן ניתן לקנפג את הנורטון כך שהמצב יחזור לקדמותו בברכת חג שמח לכל חברי ואורחי הפורום

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  6. Started by master9,

שלום לכם, התקנתי WINDOW7 לפני כמה דקות, ויש לי בעיה. אין לי דרייברים המותקנים על המחשב, ואני לא מצליח למצוא את הדיסקים שלהם. הצלחתי למצוא את הדיסק של הglobespan virata למודם שלי, ALE 130 , ותארתי לעצמי שאוכל להוריד את הדרייברים מהאינטרנט. למרבה הצער, תכנת ההתקנה של הglobespan virata מתבררת כלא עדכנית ומאלצת אותי לאתחל מחדש את המחשב בכל פעם שאני מפעיל אותה, גם אחרי ריבוט. אפילו ניסיתי להפעיל אותה דרך מצב הרצת תוכנות בדמוי הWINDOWS XP, אך ללא הצלחה. יש לכם אולי איזה שהוא פיתרון לבעיה שתוכלו להציע לי? תודה מראש.

7. איך אפשר להתאים גיפים שמורידים מאתרים ולהתאים אותם להודעות במסנג'ר? עד עכשיו פשוט הייתי מוריד את הגיף מאתר מסוים מנסה לשלוח אותו למישהו במסנג'ר והתוצאה היא תמונה קטנה שלא מבינים ממנה כלום איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  8. הי, אני מריץ FireFox 4 על מחשב נייד עם Windows 7. אני עם עכבר Microsoft Arc כשהדרייבר הוא דרך העדכון של חלונות נדמה לי. זה מחשב נייד של דל - ויש גם את הדרייבר של הטאץ' פד - אבל הוא מסומן להיות מבוטל כאשר עכבר USB מחובר. לפני כמה שבועות התחילת תופעה מעצבנת. לחיצה על הגלגלת בפיירפוקס (למשל לפתיחת לינק בטאב חדש) -עובדת (כלומר הטאב נפתח) - אבל כל החלון קופץ לראש העמוד (כאילו לחצתי על PageUP מלא מלא פעמים). איך פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. Started by KingYes,

אהלן, יש לי Phenom בבית. שמעתי על הטכנולוגיה החדשה של AMD ועל התוכנה החדשה בשם AMD Fusion. האם יש אפשרות להשתמש בתוכנה זו על מעבד Phenom רגיל?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by liordavid,

שלום לכולם... יש לי קובץ מיותר שאני לא מצליח למחוק. ניסיתי דרך ווינדוס כרגיל - ACCESS DENIED ניסיתי דרך SAFE MODE ועדיין לא מוחק ניסיתי קרוב ל- 15 תוכנות מחיקה ו- ERROR/ACCESS DENIED ניסיתי דרך COMMAND PROMPT ולא עובד. מה לעשות ? ...

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by SSssQQ,

יש כצת בעיות עם הדפדפן הזה יש אתרים שהדפדפן הזה עושה בעיות כמו.. שאני נכנס לאתר הזה www.shesh.co.iL אז זה עושה בעיות תיכנסו שנייה.. רק מי שייש לו את התוכנה שיגיד עםם זה עושה לו בעיות עם האתר ויש עוד אתרים שהדפדפן הזה עושה איתם ביות אני רוצה את הדפדפן הזה כי הוא מהיר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הרבהההההההההההההההההההההההההההההה יותר מי מי הדפדפן הרגיל יש אולי דפדפן באותו מהירות רק שלא יהיה לי בעיות עם אתרים? או שייש לדפדפן הזה איזה תיקון/עידכון ...תעזרו לי!!! :'(

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  12. Started by ShahafH,

שלום לכם. רכשתי את המסך 2253BW ויש משחקים שהם מרובעים אצלי ואי אפשר לשנות דרך המשחק. האם יש תוכנה שיכולה לשנות לי למסך רחב? תודה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by SHOOTER8,

כל פעם שאני סוגר את האאוטלוק אקספרס אני מקבל את ההודעה: "כדי לפנות שטח בדיסק, יש באפשרות OUTLOOK EXPRESS לדחוס הודעות...." אני לא מעוניין לדחוס, איך אני מבטל את ההודעה? תודה

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  14. Started by neo690,

שהוא במצלמה אפשר לראות את כל התמונות שאני לוקח את הכרטיס שם בקורא כרטיסים ומחבר למחשב אז המחשב מבקש פירמוט מה עושים? 1GB סאנדיסק

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by the red dragon,

מי מכיר תוכנה טובה לעריכת וידיאו עם כול מיני אפקטים ודברים מגניבים כאלו?

16. ברשותי המלצה של SONY DCR-HC23E אני הקלטתי מספר קטעי וידיאו על קלטות MINIDVD ואני רוצה להכניס את הוידיאו שהקלטתי למחשב,להמיר את הקלטות לקבצי וידיאו שיכלים לפעול על תוכנות כמו BSPLAYER... תודה!

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by zedisdead,

קראתי את הכותרת לגבי האנטי וירוס , ויש לי עוד כמה שאלות יש לי את הנורטון אנטי וירוס - האם הוא נחשב טוב? האם פייר וול מגן נגד טרויינים ומזיקי אינטרנט או רק נגד וירוסים? האם צריך גם תוכנת ספייוור בנוסף או שהפייר וול מספיק? האם הפייר וול של מיקרוסופט שמסופק עם המחשב הוא טוב? תודה

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  18. האם קיים פילטר,פלאגין, תוכנה שמורידה את ה ALIASING (שינון) מהתמונות? לדוגמא תמונה של משחק בלי ANTIALIASING...

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  19. הכי פשוטה ויעילה שיכולה להיות.... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by freee,

שלום, אני רוצה ליצור קובץ של מדיה פלייר ולהכניס בו קישור שאני יוכל ללחוץ על הקישור של המדיה פלייר ותיפתח לי תחנת שידור של רדיו נגיד 100fm. מישהו יכול לעזור לי? מנהלים:אם זה לא מהקום נא להעביר תודה.

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by weissby,

שמסביר איך להשתמש בpen tool כי אני ממש לא מבין איך לעבוד איתו ??? תודה

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by Aristo,

הייתי רוצה לדעת על התוכנה Hijackthis ומה היא עושה כי סרקתי בא כרגע ואני לא בדיוק יודע מה לעשות

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  23. התוכנה מותקנת ב c: ואני רוצה שההורדות יהיו ב d , כיצד ניתן לשנות זאת ?

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by dbx22,

?

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  25. Started by rgm7,

אני לא מוצא בתכנה את כפתור ה-animate , מישהו יודע למה?

דיונים חדשים בפורומים