עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Tommy,

שאני במשחק אז לפעמים הקספרסקי פותח חלון של התראה שמישהו פרץ ואז זה ממעזר לי אוטומטית את המשחק... אחרי זה שאני חוזר אליו אני שומע יריות הכל אבל לא רואה תמונה...פעם זה היה עובד סבבה פתאום הפסיק נראה לי שזה קשור לדרייברים מה עושים?

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  2. שלום, יש לי בעיה בתוכנה אימולטור אז ככה: דבר ראשון התקנתי את התוכנה אימולטור עשיתי את windows XP professional לקובץ iso וצרבתי אותו, עכשיו עשיתי מחשב וירטואלי בתוכנה אם ההגדרות האלה: בהתחלה עשיתי את האפשרות Typical אחרי זה Microsoft windows אפשרות windows XP professional אחרי זה בחרתי את התיקיה הזאת לשים בא את המחשב C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Windows XP Professional לאחר מכן.. את האפשרות הראשונה ב Network connection אחרי זה נתתי לו 20 ג'יגה ולא סימנתי וי כלשהוא אחרי זה שיניתי את ההגדרות ב Edit Virtual machine settings הכל כמו שצריך עשיתי ואז כמובן שעשיתי ריסט הוא אומר לי את השגיאה הזאת (שאני עושה power On): "Unable to open kernel device …

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  3. יש לי בעיה ואני לא יודע מה הפיתרון כי ניסיתי כמה דרכים ! כשאני מיתחבר לאאוטלוק אקספרס הדואר אלקטרוני במחשב כהאינטרנט מחובר ואני ניכנס לשם אז הוא מיתנתק וגם ברגע שאני עושה שלח קבל זה מיתנתק מה עושים? יש פיתרון? :-\

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  4. Started by tk_mc,

ניסתי לפתוח סרט בתוכנה כדי להמיר אותו לDIVX והתוכנה לא נותנת לי לפתוח את הסרט..... הנה הפרטים: [!] Couldn't locate decompressor for format 'dvsd' (unknown). VirtualDub requires a Video for Windows (VFW) compatible codec to decompress video. DirectShow codecs, such as those used by Windows Media Player, are not suitable. Only 'Direct stream copy' is available for this video.

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  5. שנה טובה ומתוקה לכולם!!!!!!!! התוכנה של שיתוף קבצים Ares נכנסתי אליה ולחצתי Connect והוא רושם לי Connecting המון זמן והוא פשוט לא מתחבר לי בכלל אנא בבקשה אם מישהו יודע פיתרון עיזרו לי היא תמיד עבדה אצלי ואני רוצה שהיא תחזור לעבוד בתודה יסמין בנדלק

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  6. Started by m31115,

שלום. יש לי בעיה בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בהתחלה עליתי לחלונות XP ב"מצב בטוח" התוכנה Malwarebytes Anti-Malware סורקת קבצים סיום דוח הסריקה.והוא היה תקין. עשיתי כמה פעמיים פעם אחד בשבוע עושה עידכונים. אחרי שעבר חודש עשיתי עידכון תוכנה ויצא גירסה חדשה . והתקנתי תוכנה גירסה חדשה. בסיום גם עידכונים. ועשיתי הפעלה מחדש עליתי ב"מצב בטוח" ועשיתי סריקה.בתוכנה Malwarebytes Anti-Malware בזמן סריקה אחרי חצי שעה משהו כזה.פתאום ניעצר ויש הודעה שגיאה. אני לא מבין למה יש הודעה שגיאה הזאת. איך פותרים הבעיה הזו? אחרי שיהיה תשובה פיתרון לתקלה. אני אבדוק שוב סריקה ב"מצב בטוח" תוכנה הזה. האם הוא תקין. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שאני ניכנס לתוכנה הוא אומר לי להזין את המספר הסידורי מישהו יכול להביא לי את המספר סידורי?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  8. שלום , יש לי בעיה בתוכנה Partition Magic 8... שאני פותח אותה היא מראה לי את השגיאה בתמונה המצורפת , יש לציין שמתי שאני לוחץ על OK התוכנה נסגרת. עריכה: אם זה יעזור עשיתי גם CHACKDISK ואיחוי ולא עבד... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by 1SECTOR,

שאני נכנס לתוכנה היא על מסך קטן,והעכבר והמקלדת פועלים וכאשר אני מגדיל את המסך העכבר והמקלדת לא עובדים. תודה לכל העוזרים אני חייב להגיש את הפרויקט בקרובבב

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by rosesr,

ששולחים לי הודעות זה כותב לי שההודעה היתה גדולה מדי ולינק ללחוץ אליו שמוח לי את ההודעה מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  11. אז ככה , מערכת הוינדוס שלי לא עבדה אז מה שעשיתי זה חיברתי את הHD למחשב שני כדי להעביר את המידע שחשוב , אבל יש לי בעיה כי כשאני מפעיל את ההרדיסק במחשב השני ואני מדפדף בין התיקיות של הכונן אז יש לי רושם שחסרים קבצים, הוא מראה לי שבשולחן העבודה הכל ריק , ובמסמכים שלי גם ריק (נכנסתי דרך הLOCAL SETTINGS) , אולי זה בגלל שליוסר הזה יש סיסמא כאשר מפעילים את הוינדוס ? בבקשה תעזרו לי זה דחוף יש לי מידע ממש ממש חשוב . אם מישהו יוכל להתקשר 0524833077 , תתקשרו ואני יחזור אליכם כדי לחסוך לכם זמן אויר .

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  12. טוב זאת הבעיה שאני עושה LiveUpDate אחרי כמה שניות ההודעה הזאת מופיעה... ואני בטוח מחובר לאינטרנט... בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by idoky,

אני כבר ותיק בתוכנה ולפני כמה ימים נתקלתי בבעיה...כשאני מפעיל את התוכנה יש לי בעיה שכתוב בא"the system cannot find the file specified" ואז התוכנה לא עולה(ככה זה כל פעם) *כבר ניסיתי למחוק את התוכנה למחוק את הריג'יסטרי ולהתקין מחדש אבל עדיין יש את אותה הבעיה... מה לעשות? אני חייב את התוכנה הזאת, היא פשוט התוכנה הכי טובה שיש!!! תודה מראש עידו. idoky1@gmail.com

• 6 תגובות
    • 536 צפיות
  14. יש לי בעיה אני לא יכול ליפתוח קובץ סרט או לירואת באינטרנט מחשב ניטקע פעם העכבר זז ופעם לא ואי אפשר לילחוץ על כלום גם לא במיקלדת חיבים לעשות restart בבקשה תעזרו לי זה דחוף מאוד

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  15. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה חמורה מאוד...... היום הנתקע לי המחשב ולאחר שעשיתי ריסט ה-norton internet security וה-norton antivirus לא עלו לי. סרקתי את המחשב לי בעזרת האנטיוירוס המקוון של סימנטק ומצאתי כמה וירוסים שאותם מחקתי. אבל עדיין התוכנות לא עלו....החלטתי למחוק את התוכנות ולהתקין אותן מההתחלה אבל זה לא עזר, הן עדיין לא עלו. מישהו יכול לעזור לי?......זה דחוף מאוד יש לי גם שני מחשבים שמחוברים ברשת לאינטרנט והמחשב שמחובר פיזית ל-ADSL מצליח להתחבר לאינטרנט ואילו המחשב השני לא מצליח (כנראה בגלל ה-NIS) נ.ב אני יודע שה-internet security עובד בגלל שסרקתי את המחשב בעזרת הסריקה של סימנטק והתוצאות הראו לי שהוא אכן עובד אבל משום מה אני לא רואה את זה על המחשב. לגבי אנטיוירוס אני לא יודע אם …

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  16. Started by volvo2005,

יש לי בעיה מעצבנת שכל הזמן שאני ניכנס לאקספלורר הווינדוס נותן לי הודעת שגיאה מעצבנת (ההודעות האלה של ה-dont send) בקוצור אני לא יודע מה לעשות איך אפשר לתקן את זה מבלי לפרמט את המחשב ?? תודהה מראש!

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  17. הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. אני משתמש ב ASUS GEFORCE 2 GTS DELUXE ?WITH VIVO חיברתי את הכניסת וידאו לוידאו ולכבלים . אני יכול לראות טלויזיה באמצעות שימוש בתוכנה ASUS LIVE . הבעיה היא שאני לא יכול להקליט טוב דרך אגב הארד דיסק IBM UDMA 2 MAXTOR UDMA 5 אני מקליט על המקסטור ואם אני מנסה ברזולוציה גבוהה מ- 252X288 אז זה מפספס פריימים. זה קורה גם כשמנסים ממצלמה דיגיטלית . לדוגמא 640X576 מפספס יותר משליש מהפריימים (ועוד זה ללא קיבוץ) מישהו יודע אם ישנה דרך לשפר זאת ? (מלבד לקנות מעבד/זכרון/HD וכו ) דרך אגב אני שומע קול מכרטיס הקול LINE-IN ואין בתוכנה אפשרות לבחור מאיזו יציאה להקליט . אם היה לי TUNER של ASUS הייתי יכול להשתמש בתוכנה ASUS DIGITAL VCR ושם ישנה אפשרות לשנות אבל זה מראה שגיאות …

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  19. שלום מאז אתמול שמתי לב שלפעמיים יש לי בעיה יש סירטוני ווידאו כשאני עושה מסך מלא לא מוצגת תמונה(יש סאונד) אבל התמונה נעלמת הכל שחור וכשאני יוצא ממסך מלא כן רואים הכל אף פעם לא קרה לי ולא התקנתי שום דבר לאחרונה או משהו כזה יש לי ווינדוס 7 SP1 אינטרנט אקפלורר 9 פלאש פלייר 10.2 (באינטרנט למשל כמו בויוטיוב)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום !!! אני לא מצליח לשמוע רינגטונים והסבירו לי שזה קשור לרכיבי JAVA מה עושים??? (יש לי XP והבנתי שיש סכסוך ואין רכיבי JAVA ל XP או משהו כזה) אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by gabbb,

ברגע שאני מתקין driver nvidia חדש נעלם לי התצוגה על המסך יש לי ויסטה אבל אני שומע שויסטה עולה בבקשה תעזרו לי

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום לכולם אני אחד ששומע כל הזמן השירים... ויש לי בעיה נורא מעצבנת.... יש קליקים באמצע או בהתחלת השיר... קליק קטנצ'יק כזה נורא מעצבן עכשיו בדקתי גם במחשב ברשת שאני נכנס למחשב שלי אני שומע תקליקים האלה.... עכשיו בדקתי את השירים על המחשב של חבר שלי וגם שם יש אותם... אני חושב שהווינדוס 7 הרס לי תשירים יכול להיות<? בYOUTUBE יש שיר אחד שיש תקליקים האלה גם. מה אפשר לעשות? זה ממש משגע אותי אני לא שומע עכשיו מוזיקה בגלל זה... זה קורה גם בחלק מהסרטים שלי.... תודה חברה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by Armageddon1,

כאשר אני פותח קבצי PDF בחלון של האקספלורר וכשאני סוגר את החלון אז משום מה הadobe reader לא נסגר ב task manager -processes מה לעשות ?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  24. הנה תמונת מסך של האימייל של וואלה. הוא פשוט לא נותן לי להיכנס אליו מהמחשב שלי בבית. כשניסיתי להתחבר מהעבודה הוא עבד לי. יש מצב שהבעיה אצלי? כי הכל עובד לי בהרצת יישומי אנטרנט. עם זה גלישה מסנג'ר וכו'.. עם עוד מישהו נתקל בזה... אשמח לדעת שלפחות אני לא היחיד. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  25. Started by ISmile4U,

שלום, יש לי כבר מספר ימים בעיה עם ה OUTLOOK XP ו WORD XP, בכל פעם כאשר אני יוצא מהישומים הללו אני מקבל את ההודעה הבאה ("רצ"ב תמונת המסך") עכשיו אני לא מצליח לזהות מה מקור ההודעה הזאת. ועל כן שאלתי איך אני מתקן זאת איך אני נפתר מהבעיה הזאת. הודה לעזרתכם בנידון. ??? ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.