תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המסנגר החדש ואני לא מצליח להוסיף בו אנשים (כתובת אימייל שלהם) .איפה אני צריך לרשום את המייל שלהם כדי להוסיף אותם (בדיוק כמו בגרסאות הישנות .... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון, בימים האחרונים , המסנג'ר עושה לי תופעה מוזרה. כל כמה שעות בערך, כל המחשב נתקע ביחד איתה, כלומר ככל שהיא מתנפחת לאט לאט בזיכרון, (לוקחת יותר זיכרון), ופתאום לוקחת 50% CPU מאמץ קבוע או יותר, בלי שעשיתי כלום בה. (לא העמסתי עלייה, לא כלום. פשוט סתם, מכתב רגיל, אתם יודעים.) צירפתי תמונה לבעיה, אולי מישהו יודע מה הבעייה? מה זה באג? ווירוס? איך פותרים את זה? ולמי שלא רואה את התמונה: http://img470.imageshack.us/img470/7506/fdsfdyq7.jpg [כמו שאתם רואים , פה למשל היא לוקחת 530MB ויותר, ו50% CPU] תודה מראש לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם!! רציתי לשאול איך אני צורב פעם שנייה על דיסק שצרבתי עליו כבר חומר, אבל שאחרי הצריבה השנייה על אותו דיסק הקבצים שהיו לא ימחקו לי ? (הכוונה שאחרי הצריבה יראה לי את הקבצים של הצריבה הראשונה והשנייה ביחד, מבלי לעלות על החומר בצריבה הראשונה). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
פתאום יש לי בעיית התחברות למסנג'ר. אני מקבל את הודעת השגיאה המצורפת. אשמח לדעת איך פותרים את זה. תודה מראש וחג שמח, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
X264 CODEC בגרסת 64bit ??? קיים ? יש כזה דבר ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
איזו תוכנה יודעת לזהות באיזה מקודד וידאו ובאיזה מקודד אודיו השתמשו לדחיסת קובץ וידאו מסויים?
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו שמע על בעיה כזאת שרוב הרשימה של אנשי הקשר במסנג'ר 8 נעלמה, וגם כשהחזרנו למסנג'ר 7.5 נשאר בלי שינוי...
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
כאשר אני מריץ אתרים כמו יוטיוב זה עובד בסדר. אבל באתרים אחרים הפלאש נתקע בכל דפדפן על הנטבוק שלי איזה עצבים
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה לניהול עסק, שבאמצעותה אני אוכל לכתוב שם של ספק ואוטומטית הוא ימלא לי את הטלפון והפרטים לפי איש הקשר שכבר שמור, וגם חשוב לי מאוד שברגע שאני מתחיל לרשום מוצר כלשהו אחרי האות הראשונה הוא ידע להשלים לי את המילה (כמו באקסל) - אם יהיה ניתן להכניס לתוכנה, מראש מאגר נתונים של מוצרים ולכל ספק תהיה רשימה מראש של המוצרים והמחירים. ומצטער על הבקשה המיוחדת : אז באופן כללי תוכנה לניהול שיהיה לה ממשק כלשהו שיתאים לצרכי, תודה מראש. אם מישהו מכיר את ה- outlook ברמה שיהיה ניתן להפוך אותה למה שרצית, כלומר השלמה אוטומטית של פריטים והצגת נתוני איש הקשר, לאחר שרושמים את שמו ב"נושא" ביומן, זה יהיה מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
איזה תוכנות מומלצות במחשב כדאי לקנות רשיון אנטי וירוס יש לי של בזק MCAFEE אם מומלץ אחר תגידו לי תוכנה לעדכון דרייברים ואם יש לכם עוד רעיונות תגידו לי
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני יכול להציג את ה PC BUILDER במוזילה כמו שאני מציג אותו באינטרנט אקפלורר.(הזה בצבע כחול ובצורה אינטראקטבית שכשאני בוחר את המעבד הוא נותן לי גישה לפרטים המתאימים הבאים...) תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני משתמש ב- BITCOMET ורציתי להבין משהו בנושא הביטורנט (הרבה זמן משתמש אבל אף פעם לא התעמקתי בזה). אם יש לי טראקר מאתר מסוים אני יכול להוסיף לתוכנה קישור לטראקר אחר לאותה הורדה אבל מאתר אחר, כדי שיהיו לי יותר משתמשים להתחבר אליהם? או שזה לא עובד כך והתוכנה כבר מוצאת את כל מי שאני יכול להוריד ממנו את הקובץ?
-
- 4 תגובות
- 917 צפיות
-
-
אני משתמש ב Windos98SE ומותקן אצלי נורטון אנטי וירוס פרו. 2003. אני מקבל את ההודעה הזו (חשוב לציין שהוירוס קיים במחשבי כבר כמה זמן, והתוכנה לא הצליחה להפטר ממנו עד עכשיו): Unable to repair the file C:\WINDOWS\MSI32.DLL. it is still infected with the Keylogger.Trojan virus. What would you like to do? Stop | Continue | Delete | Exclude | Quarantine מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
התקנתי את המחשב מחדש וכבר מההפעלה הראשונית והתקנת האנטי וירוס גיליתי שיש בו לא מעט טרויאנים ושאר מחלות אז צירפתי את הLOG מHJT : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:09:01, on 17/06/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\ICQLite\ICQLite.exe C:\WINDOWS\System32\CTHELPER.EXE C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Messenge…
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני רוצה שהפיירוול יאפשר את האימיול, יש יש לי LOW-ID. שאני מבטל את הפיירוול, אז אין בעיה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מוריד מי ריפידש דברים אבל הרוב כשאני רוצה להוריד הוא מראה לי מספרים ואותיות לדוגמע יצא לי 5 מספרים ואני לא יכול לרשום 5 מספרים רק 4 מספרים ואותיות איך אני יוכל לר שום יותר מי 4 אותיות הוא מספרים?
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי סרט שהוא 699 MB שהוא AVI . אבל אני צריך לעשות אותו בפורמט DVD 4 GB . אצלי קורא רק DVD . אז איזו תוכנה תעשה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הורדתי את הגירסה של האימיול 0.30C (ושמרתי גם את התיקיה CONFIG בשביל לשמור על הקרדיט) אבל אני שם לב שהיא פחות מהירה מהגרסה שבאתר LIONETWORK שמבוססת על הגירסה 0.29. למה זה? ובכלל איזה גירסה נחשבת לטובה ביותר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... השבוע קיבלתי מחשב חדש, ואחרי שלושה ימים כל פעם שאני נכנס למשחק (BF3 לצורך העיניין) או סתם גולש באינטרנט, המחשב נהיה שחור וחוזר ואז הוא רושם לי : מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור. מנהל התצוגה nvidia windows kernal driver version 306.97 הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה. יש לי כרטיס מסך geforce gtx 670 ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר אבל זה עדיין לא עוזר תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מלא layers שעשיתי עכשיו אני רוצה שכל אחד מהם יהיה תמונה.. על מה ללחוץ כדי להפוך layer לתמונה ממש? (ולא דרך fireworks דרך שם זה לא מצליח טוב..)
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אז ככה.. אני מחובר דרך הכבלים ב 1.5Kb לקחתי ספק של נטויז'ן גם 1ץ5 אבל משום-מה התוכנה לא ממש רוצה לעבור את ה-20 KB יש מה לעשות בנידון???
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה פשוטה לעריכת מוזיקה..לא משהו כבד...הכוונה היא לקחת חלק משיר ולהדביק אותו איפשהוא....זהו.. תודה מראש, אליאב.
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש תוכנה טובה שיודעת להצפין קבצים או תיקים ע"י קוד סודי. (עדיפות לחינמית אם יש) חשוב גם שהיא תדע להצפין אותם בהתקנים חיצוניים כמו דיסק קשיח או דיסק און קי. תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו WIN7 ואני מנסה להריץ עליו את הכרטיס טלויזיה הענתיקה שלי ואני פשוט לא מצליח... לכל התוכנות והדרייברים שמצאתי שיניתי בלשונית "תאימות" לWIN XP ששם זה עבד מצוין... אני יושב על זה כבר המון זמן ואני פשוט עובד עצות... יש למישהו רעיון? (חוץ מלקנות כרטיס חדש...) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי לראשונה AVG . אני לא מצליח לעדכן את ה-anti-virus ו-anti-spyware. מצויין לידם שהdatabase is outdated וכשאני מפעיל עדכן הוא כותב שהעדכון נכשל בשל בעית חיבור לסרבר. פעלתי ע"פ הנחיות ה-FAQ אך ללא הצלחה. אודה לכם אם תסייעו.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-