עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by WarMachine,

הכותרת מדברת בעד עצמה, יש לי כמה קבצי HD בפורמט של mkv,תופסים 4 וחצי ג'יגה כל אחד ככה שאני רוצה לצרוב אותם שהדיוידי ינגן אותם, כלומר להמיר אותם לפורמט של דיוידי, בקיצור vob. ניסיתי את התוכנה VSO ConvertXtoDvd שאיתה אני משתמש בדרך כלל להמיר AVI לדיוידי אבל היא פשוט לא עושה את העבודה, הסרט מתפקשש וזה נראה שהיא לא יודעת לטפל בקבצים כאלה כמו שצריך. אם למישהו יש תוכנה אחרת שעושה את העבודה או כל פתרון אחר זה יתקבל בברכה.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  2. אני משתמש בJAVA 1.5.0_3 ובאזוראוס מה אני עושה עם הבעיה הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by aliad456,

שלום לכם אני מחפש דרייבר לכרטיס קול.... הינה פרטים סוג הדרייבר:דרייבר קול REALTEK משהו כזה[/r] חברה ודגם: intel pentium 5200 דגם לוח האם:intel pentium 5200האם המחשב הוא נייח או נייד?נייח תמונות: http://uploads.upng.co.il/f0af017a6a21884bd88911.bmphttp://uploads.upng.co.il/1ca89439a3d333da8edef9.bmphttp://uploads.upng.co.il/d24250367fc30986588065.bmp אני יודע שזה מחשב ישן ושקשה למצוא תודה באמת למי שיתן לי

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום לכולם, הסיפור הוא כזה: לפני כחודש רכשתי מחשב חדש לדודים שלי. על המחשב הותקנה מערכת הפעלה וינדוס XP +כל ההגנות שראיתי לנכון כגון: NOD32, פיירוול של וינדוס+ של קומודו, וינדוס דפנדר, ad aware ועוד , מיד לאחר ההתקנה. כמוכן הורדתי את כל העדכונים הדרושים של הוינדוס. למרות כל אלו כבר בהפעלה השנייה התגלו עשרות רוגלות ומפגעים אחרים שלא מאפשרים את הגלישה באינטרנט, כלומר ישנם המון אתרים שהוא מסרב להיכנס וישנם כאלו שהוא נכנס אולם לא הלינקים לא עובדים. עשיתי סריקות ומחקתי את הכל (או את הרוב לפחות) אבל עדיין לא עזר ובהפעלה הבאה זה חזר. עשיתי פרמוט והתקנתי את הכל שוב (התקנתי תוכנות אלו בגרסאות אחרות) ושוב זה חוזר.... החיבור לאינטרנט הוא דרך חייגן. מה ניתן לעשות??? אני רוצה להדגיש …

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. Started by RayZ,

יש לי בעיה עם פוטושופ 9 CS2. נגמר לי ה 30 יום. בקיצור,אני מקיש סיריאל (סיריאל נכון,וזה בדוק!) והוא מאמת את הסיריאל,ובאמצע הוא מציג לי שגיאה שתוכלו לראות בתמונה מתחת. שום סיריאל אחר לא מצליח להגיע למד הירוק שמאמת את הסיריאל,רק הסריאל הזה. מה לא עשיתי? שחזור מערכת,הפיכת התאריך,שום דבר לא עזר. התמונה: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  6. שלום למומחים השעון במחשב החדש שלי מפגר ב 3 דקות מערכת הפעלה XP HOME המחשב מחובר ברשת למחשב נוסף-שם השעון מדייק וההגדרות זהות בשניהם - שעון ירושליים , לא מסתכרן עם שעון האנטרנט מה.? תודה ערן

7. שלום לכולם יש לי תייקיה עם מלא קבצי POWERPOINT שהורדתי מהמייל ושמרתי אותם עד היום כולם נפתחו רגיל.... הם כבר מלפני שנה הקבצים האלה... פתאום אני מנסה לפתוח אותם והרוב מה שאני פותח הוא נותן שגיאה עם TEXT CONVERTER . CANT OPEN THE FILE TEXT CONVERTER משהו כזה.... מה זה יכול להיות?.... לא שיניתי כלום במחשב לא עשיתי כלום פתאום זה התחיל.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  8. אני מחפש תוכנה חינמית להפעלת סרטי DVD על המחשב , יש המלצה?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי מחשב כף יד של אסוס מדגם A639 , אני רוצה לראות בו סרטי וידאו ואני צריך תוכנה טובה וחינמית לכווץ את הקבצי וידאו. מישהו יכול לתת לי לינק להורדה של כזו תוכנה? כמו כן , מה הגודל שאני צריך לכווץ את הוידאו אליו? תודה רבה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by the kon,

שלום התחלתי לעבד על AE ונתקלתי בבעיה קטנה ברנדור של הקטע כשאני לוחץ על 0 או DEL במקשים שבצד לרנדר את הקטע זה נותן לי כמה שניות בלבד ולא את האורך המלא מה צריך לעשות בשביל שזה יראה לי את כל הסרטון\מוסיקה?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. NחW9 ת!כנה 2W!דקת אם ק**מ*ם Xצל* הDLL-אים הנח!צ*ם אם יש דבר כזה בכלל

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  12. Started by composite,

שלום. הורדתי את התוכנה הזו, בגירסתה הכי חדשה, וכשאני מנסה לפתוח קובץ סרט (במקרה זה .avi), אז זה מה שאני מקבל: מה צריך לעשות? אני מניח שזה עניין פעוט של הורדת פלאגין וזהו... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  13. Started by Yuron,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה לקראית קבצי DJVU File תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by blancman,

יש לי בעיה בכרום שאני לא יכול לגלול אתרים עם הגלגלת. הבעיה התחילה בגירסה האחרונה שעודכנה לא מזמן (32). בדפדפנים אחרים כמו אקספלורר אין לי את הבעיה הזאת. למישהו יש פיתרון לגבי מה לעשות בשביל לפתור את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by nehmia,

קניתי אתמול מאורר והוא רועש....חיברתי אותו ללוח אם והורדתי-speedfan ועדיין אני לא יכול לשלוט במאורר...איך אני יוכל לשלוט בו???

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  16. שלום, אני מחפש תוכנה לחילוץ audio מקובץ וידאו כלשהו (נניח MKV, MP4, AVI וכו') והטמעתו בקובץ וידאו MKV. המטרה: יש לי שני קבצים של אותו וידאו, אחד עם שמע בשפה שאני מעוניין בה, אבל באיכות וידאו נמוכה. השני הוא MKV באיכות וידאו גבוהה, אבל בלי השמע שאני רוצה. אני רוצה לקחת את השמע מקובץ הוידאו הראשון ולהטמיע אותו בקובץ השני שהוידאו שלו באיכות גבוהה יותר. תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by רוני1,

הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by יעלה,

שלום לכולם אני רוצה להתקין office 2003 H יש לי 97 ואני לא מוצאת איך להסיר אותו, לא מוצאת אותו ברשימה של setting. מה עושים???? מקווה לקבל תשובה מהירה תודה :

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  19. הורדתי קובץ וזה ירד עם אייקון של אקספלורר במקום אייקון של זיפ או רר ? איך אני משנה את הקובץ ל זיפ או רר ?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  20. לא מצאתי כלל. אולי דרייברים של מצלמות אחרות יהיה טוב?

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. צילמתי וידאו במצלמה דיגיטלית A95, סוג הקובץ הוא avi. מה עושים על מנת להפוך את הוידאו ב- 90 מעלות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by yehudaeitam,

צהריים טובים. יש לי בעיה, נכנס לי וירוס למחשב ועשה שבכל הכוננים תהיה הפעלה אוטומטית אליו. וכל פעם שאני מנסה להכנס לאחד מהכוננים הקשיחים שלי לא נפתח כלום וקופצת לי הודעה של norton שהוא חסם וירוס שנקרא backdoor.trojan. ע"פ הnorton הווירוס נמצא במיקום: c:/windows/system32/winxp.exe חיפשתי את הקובץ הזה ולא מצאתי אותו (גם כשעשיתי שיראו קבצי מערכת וקבצים נסתרים). מה אני יכול לעשות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  23. Started by avidash,

אהלן ! תקף אותי trojan horse ואני לא מצליח להוריד אותו - אני לא מצליח למצוא תוכנה שיודעת להוריד אותו אם מישהו יוכל לתת לי הוראות אני אשמח מאוד אבידע

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by ShayGTi,

ב-MPC יש כידוע אפשרות לשמור תמונות מהסרט בעזרת כפתור F5... איך עושים שבתמונה יהיה גם כתוב הזמן המדוייק של הסרט ושזה ישמר בקובץ JPG ולא ב-BMP?

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  25. Started by rk666,

המאמר המקורי המאמר המתורגם

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.