תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. אני מחפש תוכנה להקלטת ולהסרטת המסך. כלומר שהתוכנה גם תסריט את מה שקורה על המסך וגם תקליט את האודיו. לדוגמא, אני רוצה להקליט סרטון מהאינטרנט, אז התוכנה צריכה להקליט את הסרטון בשלמותו, גם את הוידיאו וגם את האודיו הבוקע מתוכו. ניסיתי להשתמש בתוכנה: Camtasia Studio 5, אבל היא רק מסריטה את הסרטון (עם קצת לאגים) אך לא מקליטה את האודיו, והסרטון נשאר אילם... אשמח מאוד לקבל ממישהו הסבר על איך להשתמש בתוכנה שאם יש בה אפשרות גם להקליט את הסרטון, ובכלל אם מישהו ממליץ על תוכנה כזאת או אחרת שעושה את הדברים הללו, הוא הרבה יותר ממוזמן להגיב פה... תודה רבה מראש לעוזרים והמשך יום נעים נ.ב לא משנה אם התוכנה חינמית או לא...
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הכל התחיל מאיזה וירוס או ארוג'ן שנכנס לי
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
נמאס לי מהנורטון אז החלפתי לקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 2006 אממה החמור היקר שלי הפסיק להוריד !!! איפשרתי בקספרסקי לחמור גישה בלתי מוגבלת אך עדיין החמור בשלו לא מוריד ! אם יש למישהו רעיון או שיש לו את הנתונים הללו אנא עזרו !!! תודה
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב וחדש ברצוני לבדוק האם החומרה שקניתי אכן תואמת למה שהזמנתי.. בEVEREST (למרות שזו הגרסה המעודכנת ביותר) משום מה מציג לי UNKNOWN של מעבד ולוח אם..מדוע? ניסיתי להוריד CPUZ ואכן זיהה לי מעבד של E6300 ולוח אם GA-945P...
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה פאץ' או חבילה של נרו שלא תכלול את כל השטויות הרבות שמגיעות איתו. זה ממש מעצבן שהוא מתקין את כל הnero scout ואת הקודקים שלו לוידאו. יש איזה גרסא מופשטת של נרו שתכלול את התוכנת צריבה נטו? תודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכם, התעדכנתי ל-IE8 ושמתי לב שב-Task Manager התהליך של ה-iexplorer קיים פעמיים ולפעמים 3 פעמים. איך ניתן להמנע מזה או שצריך להגדיר משהו באפליקציה עצמה? בשימוש ב-FF זה לא קורה. בין השאר גם התהליך של IE8 ו-FF תופסים כל אחר 50,000kb ומעלה - שזה נראה לי ממש מוגזם. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד 2 ליבות והרבה זיכרון ומשום מה שאני נכנס לאקספלורר 6 ופותח יותר מחלון אחד התוכנה פשוט נתקעת. למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה (עם עדיפות מוחלטת לחינמית) שמסוגלת ליצור/לערוך קבצי CHM. אם מישהו מכיר/שמע על תוכנה כזאת, אשמח שישתף. חיפשתי בגוגל קצת, אבל לא ממש מצאתי דברים רציניים מידי, ורובם בתשלום. אז אולי כישורי החיפוש שלי נשחקו עם השנים, ואשמח אם מישהו יעזור לי עם החיפוש. כמובן שעדיף שיהיה לכם נסיון עם התוכנה, אבל לא חייב .
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
כבר כמה שנים שלא צרבתי משהו, והפעם האחרונה שצרבתי היה רק CD's עכשיו יש לי צורב DVD ואני בעיקרון מחפש תוכנה מצידי שגם תעלה כסף אבל שצורבת את מה שאני צריך: 1. ISO's 2. מוזיקה 3. סרטים בסיומות של avi \ mkv וגם DVD-R (כלומר DVD שלם, עם החלקים וסצנות וכו'...) חוץ מזה אין לי מושג לגבי צריבה של DVD אז אם יש לכם טיפים או כל דבר תביאו בכיף
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
מחשב AMD K6 400MHZ. CHAT אפשר אבל כשאני מחייג אז המעבד קופץ ל 100% ואז הכל נתקע. WINDOWS XP. שמעתי שאפשר לבטל את ה ECHO CONTROL וזה יעזור אבל אני לא יודע איפה עושים את זה. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
הXP כל הזמן קופא לי. שלחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהחומרה תקינה וזאת למרות שלמעבד יש טמפרטורה של 47 מעלות. בכל אופן הם אמרו שהם בדקו spyware ומצאו והסירו הרבה מהם מהמחשב שלי. בכל אופן הייתי צריך לשחזר image מחדש ולכן אם יש spyware אז הם חזרו. ניסיתי הרבה תוכנות למציאתם אבל לא ממש מצאתי משהו. רציתי לשאול איזה תוכנות anti spyware מומלצות?
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בעבר היה לי Foxit Reader ובכל פעם שהייתי פותח קישורי PDF בפיירפוקס הוא היה פותח לי בלשונית חדשה בלי בעיות. מאז שאני משתמש בכרום מחקתי את התוכנה כיוון שכרום משמש כתוכנה עצמאית להצגת PDF. לכן הגדרתי שכל קובץ שאני אפתח מהמחשב ייפתח גם כן בכרום ומחקתי את Foxit Reader. משום מה בפיירפוקס מתעקשים לנסות לפתוח בFoxit Reader. אני מתכוון שכשאני פותח קישור לעמוד אינטרנט שהוא PDF אני מקבל הודעת שגיאה המצורפת בתמונה. למה??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני הייתי שמה, מישהו פה גם היה בכנס ? זה שהתקיים בסינמה סיטי, יומיים כנס עם מרצים מחול, היה נהדר! רוצה לדעת מי עוד היה בבוץ
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ערב טוב, כפי שכבר הבנתם, אני זקוק להמלצה על תוכנת אנטי-וירוס חינמית, ועד כמה שאפשר, בקטגוריה זו, ידידותי וחזק. * האם AVAST שווה משהו? תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי השתמשתי כמה שנים טובות בMSN Messenger והיה לי חשבון שם. עם הזמן עברתי לWindows Live Messenger והשתמשתי בו מספר חודשים (התחברתי פעם בכמה שבועות), עכשיו בימים האחרונים כשאני מנסה להתחבר הוא רושם לי שהWindows Live ID לא קיים ובגלל שזו כתובת אימייל ישנה שאני לא משתמש בה אין לי מושג איך לשחזר את החשבון או למה זה קורה. למישהו יש מושג? עדכון: ניסיתי להכנס עכשיו דרך windows messenger הישן והוא כותב לי שהחשבון פשוט לא קיים. איך זה שהוא נמחק?! זה לא שלא השתמשתי בו שנים. יש אפשרות לשחזר חשבון או שמאות אנשי קשר הלכו לאיבוד? תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החלטתי שמספיק לתת לבלגאן לחגוג, ולהתחיל לסדר את אוסף השירים על המחשב. הורדתי תוכנה בשם Mp3tag שהיא ממש טובה, חוץ מחיסרון אחד - היא לא תומכת בעברית כשמחפשים את שמות השירים ב FreeDB. רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה שתומכת בעברית.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן שאלה קצרה נוספת, האם ישנה אפשרות להכחל שינויים, ואני מתכוון לדינמיות מוחלטת, כלומר כל פילטר או שינוי מתפריט ה adjustments על מספר שכבות מסויים? נגיד 4 מתוך 30? תודה.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
FL CUBASE LOGIC REAZON אבל תוכנות על רמה
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
ראשית רציתי לשאול. האם Java זו תמיכה שהיא לפי דפדפן או שזה לפי מערכת הפעלה? ואיזה מומלץ להתקין? שלא יהיה מסורבל ושלא ישאב יותר מידי משאבים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום רב, 1. הפניתי שתי כתובות מייל שלי בגולל לתיבת דואר נכנס ב outlook , תוכנה אשר מותקן במחשב הביתי שלי. 2. אני מועניין שתהיה גם אפשרות לפתוח outlook web . 3. כאשר פתחתי outlook web נפתח אותו outlook שפתחתי במחשב הביתי ואליו עברו המיילים מתיבות גוגל, 4. אשמח להסבר והדרכה, מה עלי לעשות על מנת שאוכל לפעול גם מ-outlook web ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם למישהו ישנה תוכנה מומלצת שיכולה להתמודד עם ווירוסים מהסוג הזה שמופצים דרך המסנגר,המסנגר שלי נגוע בסוג של תוכנת ריגול אני מאמין הוא שולח קישורים לכול רשימת התפוצה שלי ללא הודעה ממני,מה י התגובה בעקבות לחיצה על הקובץ איני יודע אך אני יכול לתאק לעצמי,חחח. בכל מקרה יש למישהו תוכנה שאמורה להתמודד עם ווירוסים מסוג זה ולהסירם? תודה מראש עמנואל
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
גרסה 1.2 של התוכנה הפופולרית זמינה להורדה, לחצו כאן ונעבור לעידכונים: We are proud to announce that Spybot-S&D 1.2 is ready for the public! Over the past two month, we've been working hard to add some nice new features as well as to make the whole thing easier for newbies. Here's a short list of the most important changes: Introduced Easy mode for newbies, Advanced mode for pros Improved detections to avoid false positives (MD5 checksums) Improved detection mechanisms for morphing files (dynamic checksums) Added new Immunize section as a preventive measure against spyware Improved help (including description of each page, quick help & help buttons on each pa…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-