תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אהלן חבר'ה, ברשותי כרטיס מסך RADEON X1300 והדרייבר המותקן אצלי הוא: 9-8_legacy_xp32-64_dd_ccc הורדתי אותו מהאתר שלהם לפני שבוע וחצי בערך, העניין הוא שההתקנה עוברת בהצלחה אבל כשאני רוצה לפתוח למשל את הCCC אני נתקל בתקלה שאומרת ככה: מישהו יודע איך לפתור זאת ולמה זה קורה? תודה מראש וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה בהצגת וידאו באתרים מסוימים ומפנים אותי להורדת Flash Player אך משום מה אני לא מצליח להתקין את הנגן ניסיתי מכל מיני דפדפנים אך ללא הועיל וגם לא מקבל חיווי על שגיאה מסוימת פשוט רואים חלון לבן עם סמל של הפלאש אנא עזרתכם האדיבה והמהירה נ.ב מותקנת מע הפעלה XP PRO על מחשב חדש תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתמיר קבצי MP3 ל-MIDI ותעבוד, בניגוד להרבה שמצאתי בגוגל ולא עבדו. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה - אני משתמשת בתוכנת Symantec Anti Virus. התוכנה מודיעה לי כל הזמן שיש לי וירוס במערכת - W32.HLLW.Lovegate .G@mm, אבל מעבר ל"בידוד" הוירוס על מנת שלא יתפשט לאחרים התוכנה מודיעה לי כי אין באפשרותה למחוק את הוירוס. נכנסתי לאתר החברה והורדתי תוכנה שנקראת FixGate שאמורה לטפל ספציפית בסוג זה של וירוסים. אולם בהרצת התוכנה היא מודיעה לי שאינה מוצאת שום וירוס כזה במערכת. כמו כן כשאני מריצה באופן יזום את ה-Anti virus הרגיל הוא מודיע לי שהוא לא מוצא שום וירוס במערכת, אבל כשהוא רץ ברקע אני מקבלת הודעות על הוירוס. בנוסף באתר החברה מצאתי הוראות כיצד להיכנס ל-regedit ומה למחוק שם על מנת למחוק את הוירוס באופן ידני - אולם, שום קובץ של הוירוס לא קיים במקומות שנשלחתי…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
בתוכנה עצמה אני לא מוצא את כונן הסידירום .שכבר קים ועובד במחשב
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
בע''ה שלום, בכמה משחקי מחשב אני נכנס לCONTROL אולם המקשים לא מופיעים/כתובים בג'יבריש - אולם הם עובדים ומתפקדים היטב בתוך המשחק וכן בכל פעולת כתיבה אחרת במחשב. יכול להיות שקיימת בעיית שפה במחשב?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ערב טוב מדליק פיירפוקס וממש ממש כל הלשוניות נעלמו, הבוקמרקס/פייל/הגדרות פשוט הכל נעלם , איך לעזאזל משחזרים את זה . תודה חייב לציין ששום דבר חריג לא קרה ולא עשיתי/שיניתי כלום.. תודה
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אתמול הורדתי את Firefox 4 אחרי המון גירסאות בטא. ואני בטוח שיהיו עוד תקלות, אני ממליץ בחום. יש כול הרבה דברים טובים לרשום עלFirefox 4. אבל השורה התחתונה שכמות ההורדות ב48 שעות האחרונות מדברת בעד עצמה. תוכלו להוריד מכאן: www.mozilla.com או בעברית: http://mozilla.org.il/firefox/
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ההראד דיסק שלי התחיל בשבוע האחרון לתקתק ונתקע בשלב העלה של מערכת ההפעלה. לאחר שבדקנו את הנושא הבנתי שכנראה ההראד דיסק גוסס ולא נשאר לו הרבה זמן לפעול. קניתי הראד דיסק חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, וחיברתי במקביל את ההראד דיסק התקול. אני רואה את החומר שעל ההארד דיסק אבל כשאני מנסה להתחיל להעביר את החומר הוא מתחיל להשמיע את הרעשים של התקתוקים ונתקע בשלב העברה של החומר. האם אתם מכירים איזה שהיא תוכנה שתוכל להעביר את הנתונים בצורה הטובה ביותר ונועדה לכך (ויודעת להתמודד עם הראד דיסק תקול בלי להיתקע?) אשמח לעזרתכם תודה מראש וסוף שבוע נעים.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זה מופיע כסתם ג'יבריש...יש לי תמיכה ברוסית במערכת הפעלה(יכול לכתוב,לקרוא, אתרים ברוסית עובדים מצויין), אבל בכל זאת זה ג'יבריש...איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי XP עם 256 DDR התקנתי תוכנה RAMBUSTER שמתאימה ל XP גירסה 1.6 במצב שאין שום תוכנה ברקע : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 178M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 141M כשאני מריץ את תוכנת PHOTO EXPRESS 4 : תוכנה של ה XP מדווחת שאני משתמש ב 248M וה RAMBUSTER מדווח שאני משתמש ב 182M דרך אגב ב RAMBUSTER ה CPU USED תמיד על 0% כאילו שהמעבד אף פעם לא מתאמץ על איזה תוכנה אני יכול יותר לסמוך ? ( או יש המלצה על תוכנה אחרת ? )
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
סתם מעניין לדעת. אני שוקל אם לעבור לVISTA.
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מחפש תוכנה נורמלית בלי מיליון דברים בשביל להקטין תמונות לגודל הרצוי נניח תמונה ב-1600X1200 להקטין אותה ישר ל100X80 או משהו כזה (אני יודע שהתמונה לא תראה נורמלי ללא היחס המקורי) לא כמו בצייר שהקטנת התמונה זה לפי אחוזים. עדיף שהתוכנה תהיה חינמת ושיהיה אפשר לשמור על האיכות המקורית,לא כמו בצייר שאני פותחjpg מקטין או עורך משהו ואז שומר כ-jpg והאיכות נהרסת.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי כולם לאחותי כרגע יש מחשב עם WIN98 SE והיא רוצה להתקין את התוכנה PhotoShop,מהי הגרסה האחרונה שתעבוד על המחשב? פנטיום 3 112MB RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנה אפטר אפקטס כאשר אני לוחץ על רם פריוויו (RAM PREVIEW) הוא מראה לי רק עד 30 שניות כאשר הקופוזישין באורך של 2 דקות כיצד אני מסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש עוד תוכנה חוץ מMedia Center שאפשר לצפות איתה בשידוריי טלויזיה דרך ממיר שמחובר לכרטיס טלויזיה?רצוי חינמית...
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מה זה אומר מה שמסומן באדום? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קודם כל שנה טובה וחג שמח ..! חבר שלי הוריד איזשהו סקין למדיה פלייר ואמרתי לו להתקין לי אותו,אצלו הסקין עבד אך אצלי הוא לא עובד ובגלל שהסקין החליף קבצי מערכת יש שגיאה: "מספר הגירסא של wmp.dll הוא 11.0.5721.5145 בעוד שהמספר שהיה צפוי הוא 11.0.5721.5230." כתוב שאינו מותקן כראוי ולכן הסרתי את הנגן והתקנתי מחדש ולא עזר. ככל הנראה אני צריך את הקובץ הזה של המדיה פלייר "'wmp.dll" . יש למישהו מושג מאיפה להוריד אותו? או האם מישהו יכול להעלות לי הורדה של הקובץ בבקשה..! תודה רבה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם זה מומלץ להתקין את OpenOffice 3 לצד Microsoft Office 2003/2007? יש לי במחיצה של XP את Microsoft Office 2003, ובמחיצה של Vista את Microsoft Office 2007. השאלה שלי היא האם זה מומלץ להתקין לצידם גם את OpenOffice 3, או שיהיו התנגשויות? האם OpenOffice ישתלט על הקבצים של Microsoft Office, או שכל אחד פשוט יפעיל את הקבצים עם הסיומות שלו?
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בשורה איפה שהשעון יש כזה ל RAM tuneup utilities קיים כזה למעבד? (לא widjet)
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, על המחשב שלי מותקנת WINDOWS XP ותוכנת אנטיוירוס NOD32. למשך שנה לא הייתה כל בעיה, אבל אתמול, ללא סיבה נראית לעין, מערכת ההפעלה הפסיקה לזהות את האנטיוירוס ומודיעה לי כי לא מותקנת תוכנת אנטיוירוס. אני יודע שניתן לבטל את ההודעה ע"י ניתור עצמי, אבל הייתי רוצה להחזיר את המצב לקדמותו ושמעק ההפעלה תזהה את האנטיוירוס ותתין עדכונים כאשר הוא לא מעודכן וכו'. יש למישהו רעיון כדי להחזיר עטרה ליושנה?
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-