עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by weissby,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה לשמור קבצים בפורמט icon ובאיכות טובה? אני רוצה כיאלו למשל לעצב את זה בפוטושפ, ופשוט לפתוח את זה בתוכנה שתשמור לי את זה לקובץ icon שזה יראה איכותי כמו למשל האייקונים של הmy computer.. פעם אמרו לי להוריד gimp אבל זה בכלל שומר את זה דפוק כזה..או שאני עשיתי את זה איכשהולא טוב חח לאדע בקיצר עזרה בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי סרט שהורדתי והוא בפורמט DVDRip,ה-DVD שלי לא יכול לפתוח קבצים מפורמט כזה רק DVDR, עם איזו תוכנה אני יכול להמיר מ-DVDRip ל-DVDR? בתודה מראש, רועי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. או בקיצור , יש לי סרט בדיסק די וי די בלי כתוביות בעברית , ויש לי את הכתוביות בעברית , איך אני יכול לנגן אותם ביחד? תודה רבה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. אוקיי אז ככה אתמול קניתי דיסק קשיח של 250GB ואני בא להשתמש בו אוקיי הכל סבבה אני מוריד משו בUTORRENT דבר חוקי לדוגמא ומכבה את הUTORRENT לאחר שעה באתי והפעלתי את הUTORRENT מחדש , הטורנט עושה לי data eror cyclic redundancy check אוקיי אני חושב אולי זה טעות חד פעמית אני מנסה עוד פעם עם טורנט חוקי אחר וקורה אותו דבר אז ככה חשבתי אולי זה בעיה בUTORRENT או בטורנט עצמו אני בא להעביר קובץ מהדיסק קשיח החדש לדיסק קשיח הישן ופום מה קורה ? אני מקבל את אותה שגיאה באמצע ההעתקה שנכשלת data eror(cyclic redundancy check) מה זה אומר? מה אני יכול לעשות?? בחיים זה לא קרה לי בעבר עם הדיסק קשיל הישן שלי דרך אגב אני קצת קראתי בנושא וכותבים שזה שגיאה שהדיסק קשיח נותן כשהוא עומד למות האם זה נ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by DeeKay,

מעט ישן, אבל סתם בא לי, אה, להשוויץ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by crovei,

יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הפיירפוקס (2.0.0.2). לפני כמה זמן הוא התחיל לעשות בעיות עם תוספים.. שיוצא עידכון לתוסף אני מוריד אותו ומתקין, ואחרי הריסטרט לFF זה מראה לי שהתוסף בכלל לא עודכן.. רק אחרי מחיקות והתקנות מרובות של התוסף זה מסתדר. בנוסף אני לא מצליח גם למחוק תוספים. (שוב, אני מוחק, מקבל הודעה לעשות ריסטרט לFF, ושהוא עולה שוב התוסף שם כרגיל..) כל הבעיות תקפות גם לט'ימס. הנה רשימה של כל התוספים שמותקנים אצלי: User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 Extensions (enabled: 41, disabled: 2; total: 43) Adblock Plus 0.7.2.4 All-in-One Gestures 0.18.0 Auto Copy 0.6.4 Bookmark Backup 0.3.3 BugMeNot 1.3 Colorfu…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by TAsraf,

ראו פה: http://84.94.230.93/~tasraf/ לתוכנית שלי ברדיו אקסוום נחשו על מה התוכנית

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  8. האם אפשר להתקין את הקספארסקי - רק עבור אנטי ספאם....? כי כבר יש לי את ה NOD32 - ואני די מבסוט מימנו ( שוקל כלום ועובד מצויין!) חוץ מיזה האם קספארסקי מתאים לעבודה על אוטלוק אקספרס במצב של ריבוי חשבונות דואר? THX

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  9. תכלס כל הדיסקים שלי = ויש לי שלושה...הם בפורמט החדש NTFS רק הראשי שלי נישאר עדיין ב FAT 32 אין לי בעיות מיוחדות - האמת...ולא עברתי בעיקר כתוצאה מפחד מהלא נודע... עכשיו חבר אמר לי שיש את תוכנת פארטישיין מאג'יק - המצויינת ושאין לי מה לחשוש חוץ מיזה אין טעם לעבוד בפורמט מיושן...ורצוי פורמט חדש במיוחד כשאני עובד עם מערכת הפעלה XP פרופשיונאל מה אתם אומרים? :s05:

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  10. אני טובע בספאמים מישהו מכיר את נורטון אנטיספאם 2004 ? - והאם הוא יעיל? האם החברה תומכת בו באופן עיקבי ? תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by JHONLEV,

יש לי תמונה במחשב די מטושטשת... איך אפשר לחדד אותה? יש תוכנה או משהו ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. שלום לכולם יש לי בעיה בווינדוס אני לא מצליח לעדכן דרך האתר של WINDOWS UPDATE כל פעם שאני מנסה לעדכן אז הוא רושם שהוידוא חוקיות נכשל (צירפתי תמונה של הEROR) מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. יש לי וינדוס ויסטה..ויש לי שתי כוננים c ו d, אותו הארדיסק רק הוא מחולק הבעיה היא שלא נשאר לי הרבה מקום על c בגלל ההתקנה של ויסטה ועוד דברים. ניסיתי להישתמש בפרטישן מגיק 8 אבל הוא לא עובד לי עם ויסטה האם מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה שתוכל להוסיף מd ל c זיכרון ושתעבוד עם ויסטה? תודה לעונים..

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  14. Started by Nurit2005,

אוקי אז ככה אני רוצה ליצר באנר שעליו יעבדו שתיי סרטונים אחד אחרי השני הכוונה היא כסרטון אחד עדין רץ הסרטון השניי יפעל כמה דקות לפני שהסרטון הראשון נגמר אוקי הבנו יופי עכשיו איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by maor-a-,

אני צופה בטלויזיה דרך המחשב (כרטיס טלויזיה) ורציתי לדעת עם איזה תוכנה ניתן להקליט במה שאני צופה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by IGOR_SSS,

שלום. יש לי בעיה קטנה, כל קובץ במחשב שלי שהוא MDF המחשב שלי מזהה כקובץ ראר ויש לו את האייקון של קובץ RAR, כנראה בטעות שיניתי את זה, איך אני מחזיר את זה להגדרה שהוא יזהה אותו אכן כ - MDF? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. * אפשר למחוק, טעיתי בפורום... יש אפשרות לשחזר מידע מהארד דיסק שעבר Quick Format ל-NTFS (בהתקנה של XP)? קודם לכן הוא היה FAT32. לצערי פירמטתי את ההארד הלא נכון...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, ^^^ כותרת... תמונה: http://img258.imageshack.us/my.php?image=memtestpg9.png

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  19. יש לי כמה שאלות... הייתי רוצה לדעת איך אפשר למחוק קובץ מבלי שיהיה אפשרי לשחזר אותו? איך אפשר לשחזר קובץ? ואיך אפשר לנקות את ההרד דיסק משאריות של קבצים? ואיזו תוכנה תעזור לי לראות את FAT TABLE ? אם אפשרי לעשות את כל זה דרך XP ? אם לא אז איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by IlanF,

למה העברית רשומה כמו שצריך בכל המקומות בתוכנה, ורק ב'קביעות המנקה' (cleaner settings) העברית מחורבשת? זה קורה בכל גרסה שאני מוריד, כל פעם שאני מעדכן את התוכנה אני בודק אם העברית תשנתה ותעבוד כמו שצריך אבל אני רואה את אותו הדבר.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. במחשב הישן שלי הייתה תוכנה לכשהייתי מפעיל אותה היה אפשר לצייר על שולחן עבודה-תחשבו צייר רק שהרקע הוא השולחן עבודה.... מישהו אולי יודע את השם של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by The Dom,

הורדתי ווינאמפ ואת התוסף שלו שהופך מWAV/OGG לFLAC. יש לי דיסק מקורי וכמובן שהקבצים שבאים איתו הם לא אחד מהקבצים הנ"ל. אני לא מצליח לעשות ENCODE. השגתי גם NERO 7 ואני עדיין לא מבין איך מקודדים לFKAC

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=974784 איך עושים את זה ??

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  24. ראו כותרת אני צריך תוכנה שאפשר לחתוך איתה קבצים של מוזיקה יש כזאת? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by cheneilat,

לא ידעתי ממש איפה לפרסם, כאן נראה לי המקום הכי מתאים קניתי מדפסת משולבת של Xerox PE220 ושאני מתקין את הדרייבר הוא אומר לי ששרת RPC לא זמין מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות

דיונים חדשים בפורומים