עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shimshon58,

תוכנת אופיס 2007 החלה, פתאום, להציג את סרגלי הכלים בצבע שחור, גם הסמל העגול מימין, הפך לקווים שחורים (במקום האדום ,כתום,ירוק וכחול שמייצגים את הרכב האופיס ). אבקש עזרתכם, איך להשיב את הצבע לסרגלים ולסמל.

2. Started by LastForOne,

איזה תוכנת הגנה [אנטיוירוס+פיירוול+כל השיט שצריך כדי להגן על המחשב] הכי מומלצת? עד היום השתמשתי בNorton 360 והיא היתה אחלה... אבל אמרו לי שהיא תוכנה גרועה... מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by RonCohen,

חייב תוכנה לפריצת WINRAR והורדה של התוכנה GetDataBack פרוצה או סריאל מגירסה 4.22

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by J0n1,

פתחתי חשבון SKYPE אבל לא הבנתי תכלס מה קורה פה בנוגע לתעריפים... אני הולך להתקשר דרך WIFI מפלאפון, לארץ לפאלפונים ומחשבים. למחשב זה חינם? או שזה גם יורד לי מהדקות? מישהו יכול לשפוך קצת אור אני מאוד מבולבל

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by ratzabi,

מישהו יכול להביא לי לינק? גם ל-FTP טוב. 5 זאת הגירסא הכי חדשה של E-Jay, נכון? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  6. האם יש תוכנה שיודעת לסרוק מסמכים כתובים, ולהפוך את המסמך לקובץ טקסט? צריך תוכנה שתתמוך בעברית ובWINXP. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, לחבר שלי קרס המחשב והוא הביא לי אותו כדי שאתקן לו אותו, לפני שאני מתקין לו ווינדוס חדש ונקי על המחשב אני רוצה לנסות להציל את הקבצים שהיו על המחשב. יש לי דיסק קשיח נייד שאני מחבר למחשב דרך ה USB אני מחפש תוכנה או מערכת הפעלה כלשהיא שתאפשר לי עלות את המחשב במצב LIVE CD או מדיסק און קיי ולגבות את כל ההרדיסק של המחשב להרדיסק הנייד שלי מישהו מכיר כזו? תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. אני לא מוצא דריברים לכרטיס מסך ולא לכרטיס קול חשבתי שבאינטרנט יש הכול תעזרו לי פליז

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  9. UAService7 מה זה הדבר הזה פתאום אני רואה את זה במנהל המשימות זה לא היה איך ואיזה תוכנות אפשר להעיף ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. טוב לא ידעתי איך לנסח תכותרת בידיוק יש לי בעיקרון תוכנה שנותנת לי ליצפות קצת בקיבצי וידיאו בהורדה ומה שאני רוצה זה תוכנה שתיתן לי ליצפות גם בוידיאו וגם בקיבצי קול לפני שהם יורדים(רק ליבדוק שהקבצים בסדר) על איזה תוכנה אתם ממליצים ובמיקרה שיש הורדות ישירות לתוכנות שלכם(במיקרה שזה חוקי) לינקים יעזרו בתודה STONE

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by nim901,

אז ככה, יש לי 2 מחשבים בבית ובמחשב אחד שהוא שלי מותקן outlook express ובמחשב השני מותקן microsoft outlook . כל מחשב מושך דואר מכתובת אחרת - המחשב שלי מושך מ 123@456 והמחשב השני מושך מ 456@789 האם יש דרך להעביר הודעות מ 456@789 (המחשב השני) אלי (123@456) אוטומתית? תודה על התשובה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. למשל: מנהל ההתקנים msconfig NOD32 hijackthis_199 מסרב בכלל לעלות. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. פעם הייתי משתמש ב-ghost2k3 שהיה שוקל 1M, הייתי שם אותו על דיסקט, עושה BOOT ויוצר/משחזר את ה-IMAGE. מה קיים היום שתומך בחומרה העכשווית (SATA HD) עם אותו עיקרון פעולה? תודה.

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by Aviv C,

כל פעם שאני מוריד משהו ה- FlashGet עולה ורוצה שאני יוריד עם התוכנה. אני לא חייב להוריד בעזרת התוכנה אבל לפני כל הורדה היא מופיעה לי. רציתי לדעת אם אני יכול למנוע מצב כזה ושאני אוכל להוריד עם FlashGet רק כשאני רוצה.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by nimrodim,

מחפש תוכנת אנטי ספאם טובה שעובדת עם OUTLOOK EXPRESS. המלצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  16. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. את הסרטון הבא למחשב כקובץ divx\avi ?? http://www.youtube.com/watch.php?v=cPdD0rEFmyA תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by IlanF,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליהיות תחליף ראוי לDT על ווינדוס 7? ניסיתי להתקין את אלכוהול, אבל הוא כל הזמן מבקש לעשות ריסט למחשב ולא ממשיך בהתקנה...

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

מחפש תוכנה לגילוי מקור של אתרים, מבלי להיכנס אליהם (בלי לעשות view source)... יש אתרים שנותנים לך את האפשרות הזאת, גם האתרים יתקבלו בברכה. רצוי תוכנות.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  21. יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. אני דיי בטוח שהוא מפקשש

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  23. כמו בכותרת, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שתעשה Image לכונן קשיח כל חודש (ותשים את ה-Image הזה על כונן קשיח אחר) יש ברשותי כבר Norton Ghost 2003, האם הוא מסוגל לעשות זאת? עריכה: שכחתי לציין, המחשב המדובר מריץ וינדוס 98 (בספרדית, אם זה מעניין מישהו) ועדיף שהתוכנה תהיה כמה שיותר Idiot Proof - כלומר שהמשתמש לא יוכל לבטל אותה ולא כלום, שמבחינתו זה יהיה שקוף. כמובן פעם בחודש הוא ישים לב שזה עושה לו גיבוי למחשב, אבל חוץ מזה שהוא לא יראה את זה בכלל, עד כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by infer73,

טוב כמו שכתוב בכותרת, זה בעצם מה שאני צריך כלומר תוכנה שכותבת בקובץ טקסט את מבנה התיקיות והתת-תיקיות של התיקייה שאני בוחר רצוי שהתוכנה תרשום ליד כל קובץ גם את הגודל שלו תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  25. Started by wooper,

איך אני מעביר את ההגדרות של האנטי וירוס של נוד למחשב אחר?

• 2 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.