תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעבר שמעתי על תוכנה חדשה שיצאה - שמסוגלת לקבץ הרבה קבצים ביעילות וזריזות. בכל אופן אלה הדרישות שלי ^^^. בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסתכלו על הקובץ המצורף. בEVEREST אין לו בעיה להגיד שהמעבד של 71 מעלות ממוצע, אבל הTAT הזה לא עובד - מה שגורם לי לחשוד: אולי החיישן מזוייף? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני צריך להשתמש בשביל להתחיל מהבסיס אם אפשר תוכנה לא מסובכת כי בעיצוב אני ברמת מתחיל
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
התקנתי תוכנה נועל התיקיות והיה בה שגיאה אז הסרתי הורדתי והתקנתי שוב וזה נשמר עם הסיסמא הישנה שלי ועם השגיאה הזאת שאיך שאני נכנס זה עושה eror number משוו כזה איך אפשר להתקין את זה שוב זה עבד לי פעם!!!
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי יש לי את וירוס 60 השניה כאשר מופיע חלום שאומר כי יש 60 שניות עד לכיבוי המחשב ואני לא יכול עשות כלום.... האם יש דרכים לתקן או למחוק את הוירוס? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
למישהו יש אולי רעיון מה עשוי לגרום לפיירפוקס שלי לעלות ממש ממש לאט? לאקספלורר לוקח בערך 6 שניות לעלות ולפיירפוקס זה לוקח דקה, אולי יותר... יש לי 27 גיגה פנויים, כך שלא נראה לי שזה עומס בדיסק קשיח ויש לי גיגה זיכרון מהיר, כך שגם שם לא נראה לי שהאשם. אגב, דף הבית זה YNET, וקראתי איפשהוא שהאתר הזה עשוי לגרום לאיטיות.. יכול להיות שעד כדי כך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן D: האם יש דרך חד משמעית לברר אילו תוכנות או אפליקציות של הספקית יכולות לעקוב אחרי נתונים נכנסים/יוצאים, כתובות, IP וכו'. יש לי תחושה די עגומה שמידע כמה אני מוריד / גולש זולג ליותר מדי מקומות. תודה! (:
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם יש תוכנת בדיקה שבודקת את כל הרכיבים של הלוח אם שהכל תקין כמו שצריך ?? תודה, משה
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
יש לי את התוכנה (גירסה 9) ויש לי בעיה - כל פעם שאני מעתיק סרטים אז הם לא מופיעים תחת MOVIES או TV SHOWS וניתן למוצאם רק בRECENTLY ADDED. מדובר בסרטים שנוצרו ע"י VIDEORA. מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
צריך תוכנה שתצלם את המסך נגיד שתצלם אין שאני משחק באיזה שהוא משחק נגיד
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
שאני מנסה להתקין BF2 ישר יש מופיע לי הודעה והוא יוצא מהתקנה מה עושים? ההודעה היא בתרגום חופשי שלי שהוא לא יכול להפעיל את ההתקנה ובבקשה תבדוק שכול התוכניות סגורות
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
-
התקנתי תתוכנה היום והיא פשוט לא זזה! מורידה במקס על 8 ! יש לי אחד וחצי אינטרנט יש לי מודים ואין לי פייראול אפילו ביטלתי את של הWINDOWS לקבוץ יש הרבה זורעים ומקורות ! כמה זמן צריך להשאיר דולק את התוכנה עד שתבצור מהירות ? יש אולי מדריך איך להגדיר נכון תתוכנה?
-
- 3 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי אתמאל להשתמש בתוכנה samurize בכדי ליצור לי גרפים שידווחו לי מידע... כאשר אני עושה גרף של זיכרון (פנוי/בשימוש) הוא נשאר ישר תמיד. תמונה: http://img339.imageshack.us/my.php?image=97495585nj7.jpg מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? בתודה מראש, רועי.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על הדפדפן הזה? ואם אפשר אז מה היתרונות ומה החסרונות שלו. תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! יש לי היום את האנטי וירוס נורטון 2005. הייתה לי איזה בעייה איתו ונכמר לי זמן השימוש איתו. היום הוא פשוט נמצא על המחשב שלי אבל כותב שהוא לא עובד. עכשיו שתי שאלות, 1)איך אני מסיר אותו לגמריי מהמחשב? כי פעם אחרונה שניסיתי להסיר ולהתקין אנטני וירוס אחד ולהכניס אחר זה עשה לי בעיות במחשב. אני רוצה להסיר את הנורטון ולהתקין נוד 32. אז בקיצור,איך להסיר טוטאלית את הנורטון. 2)אם אני רוצה להתקין את גרסא 2007 של הנורטון אני צריך להסיר את הנורטון הקיים? תודה מראש לעוזרים!! :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
כמו שאר העבודות המצוירות שלי, זו נוצרה מתוך שעמום. מה מיוחד בה מול הקודמות אתם שואלים? ובכן החלטתי לא להכין דמות מצוירת עבור העבודה הזו, הכנסתי את עצמי כחלק מהבדיחה, ובנוסף שכללתי את העננים שלי! ;D קישור תגובות עושות לי רק טוב, אז תגיבו. 8)
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
virtual memory to low. מה זה אומר? איך אני פותר את זה?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחר שהתנקתי את התוכנה אני שם לב שפעם אתרים מסרבים לעלות עד שאני עושה ריסט, או כשאני פותח אמור כל שהוא אז חלק מהתמונות לא עולות, בקטע של התמונות אם אני סוגר את התוכנה אז זה עוזר... איפה הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
בתוכנה VirtualDub http://img131.imageshack.us/img131/2200/kiu8mt2.jpg יש לי CCCP
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אז ככה... אחרי שאני מקליט ההקלטה יוצאת באיכות מעולה והכל לאחר שאני מקליט אני מתחיל לקודד עם התוכנה Virtual Dub כשמגיעים לתוכנה הכל מתחיל להסתבך וזאת לא בעיה עם המחשב השארתי את המחשב דוקא בלי שום תוכנית פועלת ממש כלום סגרתי הכל ולא נגעתי בו עד לסיום הקידוד אבל אחרי שהפלט של הקידוד יוצא ונשמר יש על הדמויות בקטע הוידאו מין קווים כאלה בלתי נסבלים זה לא קווים שבקושי רואים זה ממש קווים שמפריעים למהלך הראייה http://img507.imageshack.us/img507/911/haisraelims01e04moshe00bi7.jpg מי שיוכל לעזור לי אני אודה לו
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-