עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום! אני צריך להכין עבודה לבית הספר... בעבודה בחרתי לעשות טריוויה. הכנתי את 12 השאלות שלי ועכשיו הגיע הזמן להדפסה. הבעיה שנוצרה היא איך להכניס שאלות באורכים שונים לתוך מסגרת של 9X4.5 כולל מסגרת קטנה שצריך להשאיר... השאלה בעיקרון היא איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה?? ניסיתי עם הוורד/פוורפוינט ולא ממש הצלחתי... אני לא ממש מבין בכל מיני תוכנות עריכה וגם לא ממש יש לי כאלה :s05: **אני צריך את זה עד ליום שישי(יום חמישי בלילה).** תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  2. שלום , כמו שרשום למעלה אני מחפש תוכנה שאפשר לפתוח איתה קובץ בסיומת ‫קובץ TAO (.tao) . תודה רבה.

3. Started by idofr,

אז ככה אני קצת צפופ במס' השירים שנכנסים לי בטלפון (500 על המחשב ואני רוצה להעביר את כולם, חבל) ואז ראיתי שהוא גם יודע לנגן AAC ישר זינקתי על המציאה הורדתי את התוכנה של נוקיה אז מה גיליתי שאני צריך לצרוב דיסק עם השירים שאני רוצה להעביר (ועוד לWAV לא דיסק של MP3) כדי שהתוכנה של נוקיה תוכל לעשות לי AAC אז אנשים בבקשה אם אתה מכירים תוכנה שהופכת MP3 לAAC בלי לצרוב אותם אז בבקשה תכתבו בתודה עידו עריכת המודר: סימני השאלה בכותרת היו מיותרים בהחלט. קרא את חוק הפורום בנוגע לכותרות ענייניות ואסתטיות.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  4. Started by Dorimani,

שלום לכולם, אפתח בזה שאני מצטער מראש אם אני חוזר על בעיה שכבר נידונה פה בעבר, פשוט אני חדש פה ולא עברתי על כל האשכולות הקודמים. בכל אופן- יש לי בעיה עם Norton AntiVirus. כאשר אני בא להפעיל את התוכנה, המסך שלה נשאר קפוא, והוא שקוף (כלומר, אני רואה רק את המסגרת של המסך, אך הרקע הוא של ה Desktop). מה שעשיתי היה למחוק את NAV03 שהיה לי, והתקנתי במקומו את NAV04, אך זה לא שינה בכלל והבעיה חזרה על עצמה שוב (מסך תקוע). כמו כן, ה- Autoprotect נמצא ב- Disable ואין לי אפשרות לשנות אותו למצב אחר. מה אני אמור לעשות? (הורדתי את כל עדכוני Windows Update, ויש ברשותי WinXP) אגב, ניסתי גם להוריד את McAfee כי חשדתי שמדובר בווירוס במחשב שלי, אבל הוא לא נתן לי לעשות LiveUpdate בטענה שאני צריך …

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  5. האנטי וירוס AVG עובד כרגע עם ויסטה?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  6. אני רוצה לעשות נגיד נחנסתי לתוכנה CPU-Z ואני רוצה כאילו לצלם אותה ושהיא תהיה בקובץ בתמונות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. Started by Lanzar,

מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by ruff stuff,

שלום. במהלך גלישה אני ניתקל לאחרונה בתופעות הבאות. הדף לפתע ממורקר בכחול כלומר מודגש בכחול והדף לפתע מקבל חיים משלו עולה למעלה ולמטה ללא גלילה ולמטה יש סימן עיגול עם שני חיצים. מישהו מכיר ניתקל בדברים האלה? שבת שלום .

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  9. Started by overload,

למה כשאני רואה סרטים בVLC (רק בVLS) לא משנה מאיזה איכות (XVID\DVDR) יש הפרעות כשיש על המסך הרבה תנועה\תנועה מהירה? זה נראה כך: וזה מעצבן, כי VLC זה הנגן היחיד שאני מכיר שמפעיל הכל בלי בעיות ומהר.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by borisd9,

יש לי AMD2500XP ורציתי לדעת מה הטמפרטורה הסטנדרתית של המעבד, ואם 52C זה גבוה?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  11. שלום כולם רציתי לדעת איך אני יודע מה למחוק מה ה hijickthis הנה הלוג Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 12:17:24, on 02/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\NVIDIA\NetworkAccessManager\Apache Group\Apache2\bin\apache.exe …

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by HeaT-SinK,

למה היא חייבת ג'אבהההההה אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  13. שלום לכולם אני מבקש את העזרה שלכם במציאת איזה תוכנה שתשמיע סאונד שקיבלתי דואר חדש!!!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום לכולם, מה המצב? אני הנחתי שזה הפורום הנכון אך אם לא מנהלים תעבירו בבקשה :]. בקיצור, אני צריך המלצה לתוכנת צריבה מעולה וגירסתה (בעיקר למשחקים אבל שתהיה טובה גם לסרטים ומוזיקה - אם זה אפשרי ).. ודרך אגב, יש לי AntiVirus Nod32 גירסא 3.0.650.0.. איך האנטיוירוס? וגם זאת הגירסא הכי חדשה שלו? סליחה שחפרתי אבל מקווה שתענו לי על השאלות במהרה :] תודה!

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(

• 9 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Iv0ry,

השועל שלי חולה. ניסיתי להפעיל SPYBOT -לא עזר NOD32 -לא עזר ניקוי הסטוריה -לא עזר החלפת USB של הרשת -לא עזר עצות מישהו?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by wais,

שלום. אני משתמש בתוכנות WMP winamp BSplayer ואף אחת מהן לא מצליחה לנגן אף אחד מהסרטים שיש לי (חלק מהתוכנות מתרסקות, חלק הודעות שגיאה) למשל עם BSPLAYER אני מקבל את השגיאות הבאות כשאני מנסה לנגן סרט: http://planet.nana.co.il/eilatt/error1.JPG ואז http://planet.nana.co.il/eilatt/error2.JPG יש לי XVID DIVX LIONHEART NIMO מה בדיוק הבעיה?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by binyamins,

אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  19. Started by Internal,

יש מישהו שיודע על הבעיה אני ישמח לשמוע אחרי כמה זמן שהוא פועל הוא פשוט עושה disable לאחד ההגנות וזהו אי אפשר להדליק צריך לאתחל את התוכנה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  20. Started by aviel1988,

היום הדלקתי את המחשב ואני מקבל את השגיאה הבאה p-07-0100 irql: 1f SYSVER 0xff00024 NT_KERNEL error 1256 KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED ועל שולחן העבודה אני רואה 2 קיצורי דרך שאף פעם לא היו קודם 1.Help and Support Center 2.Windows Update וגם כונן C שלי (כונן המערכת) מלא בקבצי TMP עם קרוב ל-3500 קבצים בשם Pos1,Pos1a,Pos1a0,pos1a1 וכן הלאה והמחשב זוחל בצורות מטורפות ובכל פעם שאני פותח את האקספלורר מתחילים להיפתח לי טאבים ריקים אחד אחרי השני עד מצב של היתקעות. ניסיתי לחפש קצת מידע על הבעיה אבל לא מצאתי תשובה שפותרת את הבעיה. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by hck,

היי אחרי שהתחלתי להשתמש בפיירפוקס של מוזילה אני ממש לא חושב לחזור לאקספלורר. משום מה גם הפיירפוקס קורס לעיתים (רחוקות). לפעמים הוא גם מסרב לעלות והוא פותח מסך קטן שכתוב שם משהו שהפרופיל הנוכחי בשימוש, ועלי לבחור האם ברצוני לפתוח אותו עים הפרופיל הנוכחי (לא עובד), לפתוח פרופיל חדש ועוד אופציה. בפעם האחרונה בחרתי לפתוח פרופיל חדש ואז הוא איפס את כל ההגדרות ומחק את כל הExtentions וה-Bookmarks. ועכשיו אני מנסה לחזור לפרופיל הקודם ואני לא מצליח. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

22. אני לא יודע אם אני במקום הנכון.. בכל אופן הבעיה שלי היא בכונן dvd אני משתמש בו בשביל לראות סרטי dvd ישראליים וגם אמריקאיים. ומה שקורה זה שהמחשב אומר שהכונן מוגבל לפי אזורים ולכן נותר לי רק עוד פעם אחת לראות סרט אמריקאי נגיד. ואז אני אוכל לראות רק סרטי dvd ישראליים. ב'תכלס רציתי לדעת אם יש איזה דרך לבטל את זה.. אשמח אם תעזרו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by FlyBoy,

הרגע סיימתי להתקין win xp pro ואני מחפש חבילה של קודקים שימושיים וחיוניים...כגון xvid וכו...כל מה שצריך. בגירסה חדשה. למישהו יש מושג מאיפה אני מוריד??? חיפשתי בגוגל,אבל זה נתן לי גירסאות משנת 2002 :-\ ???

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by Iko89,

-כותרת- יום בהיר אחד המחשב החל להתקע .. פוטושופ עולה אחרי משו כמו 15 דק', הFF לא זז וכל תוכנה לוקח לה שעות עד ימים להתקע.. פתחתי את המנהל משימות ואין תוכנה חריגה שלוקחת יותר מדיי זכרון או שימוש במעבד ניסיתי שיחזור מערכת אך ללא הועיל ניסיתי גם להריץ סריקה עם הנוד 32, חזרתי אחרי 3 ימים והסריקה היתה על 12 אחוז () איך אפשר לפטור את הבעיה בלי פרמוט ?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  25. Started by ar2r,

המעבד שלי מתחמם סתם- המחשב חדש במנוחה וחם לו אמרו לי עם אתה משחק משחקים תקנה קירור מעבד טוב אבל אני רק גולש באתרים שומע ומוריד מוזיקה אז נשארתי עם הקירור סטוק למה בכלל מייצרים אותו עם הוא כזה לא עוזר או שזה רק אצלי ככה אולי צריך לשנות משהו בהגדרות של הקירור בתוכנה, בסמארט הכל על אוטומטי ובחלון של הHW MONITOR אני לא מבין אני רק מבין שזה לא טוב לפי האדום והקולות סכנה Uploaded with ImageShack.us

דיונים חדשים בפורומים