עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי נוד 32 5 והוא מבקש ממני להתקין את העידכונים של הווינדוס איך אפשר לבטל עידכונים של הווינדוס בנוד 32 5

2. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איך אני עושה את זה (בכל דרך)??

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by iSolt,

בעבר לא היתה לי בעיה לנגן שירים עם יוניקוד בנגן, כרגע אף שיר לא מתנגן אם הוא כולל תווים שלא באנגלית/עברית Sexion D'assaut Feat. Dry - Cérémonie.flac לדוגמא לא מתנגן, מחיפוש בפורום שלהם הבנתי שמדובר בבעיה שקיימת 7 שנים, מישהו מכיר פתרון? הרי אי אפשר לשנות שמות למאות שירים ובטח שלא לשנות את שפת המערכת (לתוכנות שאינן יוניקוד) כל דקה לשפה אחרת אל תציעו נגן אחר.

4. Started by Genom_g,

ב 3DSM רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה ישבתי על זה הרבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  5. Started by tenana,

כל פעם שאני מנסה נגיד להיכנס לYnet אז אחרי שהאתר עולה ברובו, פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה, שהדפדפן קרס, וצריך להפעיל מחדש. בדקתי היום את הפרטים ורשום שהבעיה התעוררה בקובץ הבא: npmozax.dll מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי את כל התוספות שהוספתי לאחרונה.. בעיקר תוכנות להורדת סרטים בתוך האתר. תוסף אחרון שזכור לי, היה תוסף שמאפשר להוריד Flash מהאתר. לא זוכר איך קוראים לו.. מחקתי אותו. משהו עם SH בהתחלה ואני זוכר שאפשר להתקין אותו גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה למי שיידע לעזור לי. עריכה ראשונה: יש מצב שזה היה הSothink אני חושב. עריכה שנייה: כן זה אכן הפלאג הזה שהתקנתי אחרון.

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  6. שלום אני צריך תוכנה שתעקוב אחרי פעילות צ'אטים במחשב שלי ראיתי לא מזמן תוכנה בערוץ אינטרנט והיי טק אבל לא הספקתי לרשום את הכתובת ואינני מוצא את התוכנה באתר שלהם אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לקבל קישור אליה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by Aviv C,

אני מחפש תוכנת תירגום טובה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by chenrp,

שלום לכולם, התקנתי BSPLAYER FREE 2.5 החדש ושמתי סרט HD לנגן. רואים באיכות סבירה בלבד ולא באכות HD כמו שרואים את אותו הסרט בWINDOWS MEDIA PLAYER ב WINDOWS MEDIA PLAYER רואים את אותו הסרט הרבה הרבה יותר טוב. יש הצעות? תודה.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה שלעיתים מאוד קרובות מופיע ההודעה הבאה: Faulting application avant.exe, version 11.0.0.0, faulting module nl_lsp.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000059d2. זה מופיע בעיקר בAVANT BROWSER, אבל לפעמים גם בדברים אחרים. אחרי שזה סוגר את התוכנה אפשר לעבוד כרגיל. מישהו יודע בגלל מה נגמרת הבעיה הזאת? תודה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by rjjb7,

שלום, התקנתי את התוכנה VIA_USB2_V270p1-L-M כדי שהמחשב יזהה לי את ההתקן של הUSB לMP4. משום מה, אחרי ההתקנה הפעלתי מחדש את המחשב, ומאז בכל הדלקה הוא נותן לי מסך כחול עם ההודעה שצריך להסיר את התוכנה (כנראה בגלל התנגשות תוכנה וכד') כיצד אני מוחק את התוכנה בלי להכנס לוינדוס?? (המחשב נתקע ומראה בלו-סקרין מסך אחד אחרי המסך של האקספי עם התולעת שרצה..) נ.ב. ניסיתי להכנס למחשב דרך מצב-בטוח אבל במסך של האופציות start windows normally, safe mode, last known configuration(אחרי שלוחצים F8 הרבה פעמים...) הוא לא נותן לי לעבור בין האופציות ונשאר על normally.. האם ישנה דרך למחוק את התוכנה הבעייתית הזאת דרך הביוס או משהו???

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  11. ולהתקין מחדש את WIN XP מה עליי לעשות על מנת לשמור את אפשרות הבוט לשתי המערכות?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  12. Started by tombcatz,

אודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by game kILLer,

אנשים אני מחפש תוכנה להורדת איכות (KBPS) בMP3 ואם אפשר העברה לAAC הבתי שזה פורמת חיסכוני יותר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by staieb,

אנשים יש לי קצת בעיות , אז ככה התקנתי לאחי windows 7 במחשב שלו , עכשיו יש קצת בעיות .. קניתי לו כרטיס רשת (WIRELESS) מסוג TP-Link TL-WN851N , בחנות אמרו שהכרטיס תומך WINDOWS 7 ,קניתי את הכרטיס אך ורק בגלל הwindows אז אני באמת לא רוצה לדעת שקניתי את הכרטיס סתם , כי היה לי אחד לפני שעבד עם XP ולא תמך ב7 . אז ככה ,התקנתי את הכרטיס עם הדרייבר הכי חדש , גם ידני וגם דרך מנהל ההתקנים , עכשיו הוא לא מוצא רשתות הוא מראה רק גרף עם X עליו , הדרייבר של הLAN מותקן כראוי ואני באמת לא יודע מה הבעיה , עכשיו כשניסיתי להעביר את המחשב לחדר עם הראוטר וחיברתי כבל רשת אז עבד האינטרנט , הייתי מאוד שמח עם תעזרו לי לפתור את הבעיה ...אני מקווה שאפשר לפתור את זה עם הווינדאוס 7 , עם אני יעבור לXP אנ…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by ad!17,

היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו windows vista 64bit הכל הלך חלק עד הערב.. נכנסתי לאינטרנט עם הדפדפן פיירפוקס שלי(ואחר כך גם האקספלורר) וכל מיני אתרים שעלו לי יפה מאוד קודם, הקפיצו לי הודעות מוזרות כמו למשל 'This is a shared page'. או 'The webpage cannot be found'. אם זה חשוב אז האתרים שלא עלו לי הם וtorec.net לא התעסקתי אם האינטרנט, לא שיניתי הגדרות,כלום. עשיתי reset לאינטרנט..כלום לא עזר.. במחשב השני שלי שבו מותקן windows xp 32bit הכל עלה חלק. יש בעיה ידועה עם האינטרנט בגרסת ה64bit חוץ מזה שאי-אפשר לראות flash? תודה לעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  16. אהלן חברה אני מחפש בנרות לינק למקום שאפשר להוריד MPEG2 ו- MPEG4, וגם AC3. תודה רבה, תודה תודה תודה ;D

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by יונתן,

שלום ! אמא שלי החליטה שאני יותר מידי זמן על המחשב ועשתה סיסמה למשתמש ..... רציתי לשאול כיצד אני יכול לגלות את הסיסמה ? אני יודע איך נכנסים לSAFEMODE .... ..... אז איך אפשר לגלות את הסיסמה תודה רבה רבה רבה לעוזריים !! :hat:

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  18. האנטי וירוס AVG עובד כרגע עם ויסטה?

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  19. יש משהו מומלץ עדיפות לחינמי

• 8 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by Lanzar,

מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by mafisto00,

שלום לכולם אני צריך עזרה במשהו קטנטן בזמן שימוש ב- "Rounded Rentagle Tool". משהו לא מסתדר לי. אני מנסה להשתמש ב- Rounded Rentagle Tool בכדי ליצור צורה מלבנית עם קצוות מעוגלים, הבעייה היא שאני לא זוכר איך בדיוק זה אפשרי לגזור בצורה הזאת, אני אסביר. אני מוסיף תמונת רקע, מעל התמונה אני יוצר צורה מלבנית שקופה בעזרת Rounded Rentagle Tool, אני רוצה לגזור את הצורה המלבנית הזו (עם קצבות המעוגלים) ושהרקע שמאחוריה ידבק אליה. מקווה שהסברתי נכון

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by tulicooli,

פתאום בזמן האחרון אז בTask Manager הוא התחיל להראות לי שהFF שלי משתמש במעל 150,000K Memory usage ומה שבדרך כלל היה 30 מקסימום ואף הוא מגיע לי ל400! וזה תוקע את המחשב..ועשיתי סריקת ספייוואר ולא מצא כלום.. אולי יש לכם מושג מה אני צריך לעשות? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  23. שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by beste,

שלום לכולם. התקנתי WINDOWS 7 64 BIT על מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה: כל פעם שאני מבצע SHUT DOWN המחשב מבצע RESET במקום. למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש.

25. בדקתי בכמה מחשבים עם ויסטה ואי אפשר פשוט להיכנס לצאטים {נענע וכדומה} יש פתרון לבעיה?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים