תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם אתם ממליצים על משהו מהם.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד - AMD Athlon X2 64Bit 3600 אני משתמש בתוכנה SpeedFan והיא מציגה לי שהמעבד בטמפ' של כ-27 מעלות, זה הגיוני? יש להזכיר המעבד עם הקירור שהגיע איתו. בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
השאלה בכותרת איך נקראת התיקיה שבה כל העדכונים שירדו ממייקרוסופט? האם ישנה דרך מהירה להסירם,חוץ מהוספה והוסרה של תוכניות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למישהו יש לינק מתאים? אני צריך את זה כי אני מתכוון להעביר קלטוות ישנות למחשב... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. כשאני מנסה להגיע למשהו ב-outlook (של office) אני מקבל את ההודעה הבאה: הקובץ C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst נמצא בשימוש ולא היתה אפשרות גישה אליו .סגור את היישום העושה שימוש בקובץ זה ולאחר מכן נסה שוב. מי כבר יכול להשתמש בקובץ הזה אם לא ה-outlook? אגב זה לא הפעם הראשונה שה-outlook עושה לי בעיות (בפעם האחרונה העניין התחיל עם הבגים ב-outlook והוביל לפירמוט...) לא יודע אם זה קשור אבל כל הבעיות עם ה-outlook החלו אחרי שעברתי ל-nana mail (שנתיים השתמשתי עם תאי דואר שסופקו ע"י 012 ולא הייתה שום בעיה) נ.ב. בוצע סריקת וירוסים ונמצא תקין! תודה מראש למי שיכול לעזור....
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום במחשב של אמא שלי (מחשב די ישן...) האינטרנט אקספולרר עולה אבל הוא לא טוען את הדף אינטרנט כלומר, הוא עשה כיאלו הוא טוען אותו אבל זה לוקח שנה ... הורדתי FF מהמחשב שלי והעברתי לשם וניסתי להתקין אבל ההתקנה בכלל לא נפתחת... למשהו יש רעיון, איך לתקן את כל המצב המעוות הזה? עריכה: בדקתי את הקידוד באינטרנט ואין קידוד! כתוב None מה לעזעאל ?!? עשיתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי כלום
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם, התעדכנתי ל-IE8 ושמתי לב שב-Task Manager התהליך של ה-iexplorer קיים פעמיים ולפעמים 3 פעמים. איך ניתן להמנע מזה או שצריך להגדיר משהו באפליקציה עצמה? בשימוש ב-FF זה לא קורה. בין השאר גם התהליך של IE8 ו-FF תופסים כל אחר 50,000kb ומעלה - שזה נראה לי ממש מוגזם. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים חיברתי למחשב איזשהו מסך טלויזיה שיש לי בבית. המסך מתחבר ועולה והכל בסדר. הקטע הוא שמסך המחשב שלי הינו LCD עם רזולוציה גבוהה של 1680*1050שמוגדרת אצלי כך כרזולוציה של המחשב. לכן זה משפיע על מסך הטלויזיה שלא מציג לי את כל התמונה כי מן הסתם הוא לא מגיע לרזולוציות הגבוהות הללו. נשאלת השאלה האם אפשרי להגדיר רזולוציות שונות לשני המסכים דרך הCATALIST? ז''א: המסך LCD יעבוד ברזולוציה של 1680ָ1050 והמסך טלוזיה יעבוד ברזולוציה שלו(נגיד והיא 1024ָ768 אפשרי? אשמח לקבל תשובה. בתודה מראש וערב טוב.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אאוטלוק?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
בוקר טוב, כשאני פותח טאב חדש הוא מציג לי את את כל הדפים האחרונים שהייתי בהם. אני לא רוצה את זה. אני רוצה שיפתח לי את דף הבית שלי (גוגל). איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום. השועל מצליח לחסום חלק מהחלונות הקופצים אבל לעיתים קרובות נפתחים לי חלונות אחרים של השועל עם כל מיני פרסומות איך ניתן להלחם בתופעה? זה קורה בדרך כלל עם אתריי הורדה למינהם ואז נפתח שועל חדש עם פרסומות ....עצות?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, עד היום הייתי "קורע" שירים מהדיסקים שלי לנגן MP3 שלי בעזרת המדיה פלייר של הווינדוס, אל מישום מה במחשב אני רואה את הקובר של הדיסק, אבל בנגן שלי (יש לי iRiver S100 למי שמכיר) אני לא רואה. פשוט יש את תמונת ברירת המחדל. חלק מהשירים שלי בנגן שהם לא נקרעו על ידי מדיסקים כן מציגים תמונה אלבום. האים יש תוכנה שמסוגלת לעשות מה שהמדיה פלייר ניכשל בוא?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
פיירפוקס- איך לשמור קובץ פי.די.אף שתקוע בתהליך ההורדה. הקובץ מכיל כ 900 עמ' וניתן לדפדף ולראות את כולם אבל טכנית ההורדה תקועה כשחסר 0.5 מ"ב מתוך 130 מ"ב. התשובה הפשוטה היא להוריד מחדש אבל כבר עשיתי זאת הרבה פעמים ותמיד זה נתקע, ואפילו מוקדם יותר. כשמנסים לשמור\להדפיס מופיעה הודעה של I/O error או הודעה של adobe reader שאומרת the save operation was canceled די התסכל שניתן לדפדף ולראות את כל העמודים אבל אי אפשר לשמור את הספר. יהודה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי נוד 32 5 והוא מבקש ממני להתקין את העידכונים של הווינדוס איך אפשר לבטל עידכונים של הווינדוס בנוד 32 5
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום וברכה... אני צריך בבקשה תוכנה שתאפשר לי להפעיל את המצלמה ביותר מתוכנה אחת רצוי כמובן באיכות full HD וחינמית לדוגמא שאוכל גם לצלם שידור חי ביוטיוב וגם בזום... ואשמח גם להסבר כיצד משתמשים בתוכנה על מנת שאוכל לעשות זאת תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מנסה לפרמט מחשב כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס זה רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק או שהוא לא קיים אמרו לי שזה בגלל שזה הארד דיסק של סאתא וצריך להתקין אותו. הורדתי כבר דריברים והכל הורדתי לדיסקט אבל כשאני לוחץ על f6 כמו שאמרו לי שום דבר לא קורה יש דרך אחרת להתקין? תודה מראש. אגב הדרייברים שהורדתי זה מפה http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=527&kind=1 וממה שאני רואה יש גם אפשרות התקנה דרך הוינדוס אבל אמרו לי שצריך להתקין דרך הדוס
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
תשעמו אחי קנה Swith Fast Enthrnet [http://www.pandas.co.il/product_info.php?manufacturers_id=127&products_id=1610&PHPSESSID=53b17e0ddfcfca206afc093623454761] וכול פעם שאני מיתחבר לטורנט זה עושה לי צבע צהוב וכותב שיש לי firewall דלוק, ואותו הדבר באמיול זה נותן לי LOW ID... איך לעזאזל אני פותר את זה?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:32:03, on 18/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\TerraTec\Sche…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש איזה פאץ' או חבילה של נרו שלא תכלול את כל השטויות הרבות שמגיעות איתו. זה ממש מעצבן שהוא מתקין את כל הnero scout ואת הקודקים שלו לוידאו. יש איזה גרסא מופשטת של נרו שתכלול את התוכנת צריבה נטו? תודה, איציק.
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לצרוב תוכן של מייל על מחשב שישנו ברשותי התוכנה שיש לי היא אווטלוק אקספרס ואני לא יודע כיצד להוריד את כל המידע השמור במייל לקבצים ואח"כ לצרוב אותם אשמח מאוד לעזרה תודה ברק
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אז כבר יממה שלמה אני מוריד לי בכיף משהו עסיסי... הוריד לי כבר 4.6 גי'גה מתוך 5 ומשהו ואז לפתע ללא התראה מוקדמת אח שלי הקטן לחץ על משהו בעכבר והופיעה הודעת שיגאה שגרמה לקריסת התוכנה , Ok אז אני מדליק שוב את הביטרנט הזה ועכשיו פתאום הוא אומר שיש בעיה בהתחברות לטראקר ושהפורט שלי נכנס ל bkacklist ו timeout ... הוא אומר לי גם להחליף פורט אבל גם אחרי שהחלפתי זה לא עזר מישהו יודע איך להציל את ההורדה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה קניתי מחשב חדש לפני כ שבועים בערך intel p4 3000 64bit 1gb memory DDR2 gigabyte945 יש לי שאלה... כשאני בודק ב ctrl+alt+del אני רואה שהמעבד תמיד בין 50-90% usage.. ומה שפתוח זה בעקרון רק ICQ MESSENGER SOULSEEK ואתרים.... אין על המחשב משחקים או איזה תוכנות חזקות.... אין לי מושג למה הוא ככה.. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ? בתודה לירן,
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-