תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שאני נכנס לאתרים שאני הייתי רגיל להכנס אליהם אני מקבל הודעות של אל תשלח או בכלל אני רואה תאתר נעלם פשוט משורת המשימות מישהו יודע למה זה קורה? ולמה זה פעם לא קרה לי ועכשיו כן?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
כל פעם שהסרט מסתיים הוא חוזר עליו מחדש.. איך אני מבטל את החזרה.. אני לוחץ איפה שרשום חזרה על קובץ אחד.. זה משתנה רק לאקראי ולחזור על הכל.. ובכל האפשרויות האלה הוא מתחיל את הסרט מחדש..
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
פירמטתי את אחד מהמחשבים שלי ונתקעתי בלי דרייברים של הקול ושל רשת. חיפשתי כבר הרבה זמן ברשת ולא מצאתי , הנה החומרה של המחשב: תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הווינדוס מדיה פלייר בעיברית וכל הזמן שאני שומע בו שירים הוא תוקע לי את המחשב(דרך אגב יש לי XP PRO),הגירסה שהתקנתי היא לווינדוס שלי. אני גם לא רואה את התוכנה בהסרה\הוספה. יש לציין שכשאני שומע שירים בוויאמפ אז הכל בסדר. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
חברי הפורום הגאונים, אתם המוצא האחרון שלי: לפני כמה ימים חדר למחשב שלי סוס טרואיני. אני לא משוכנע שהוא הגורם לבעיה, אבל אני מניח כי פשוט אין אפשרות אחרת - מאז אותו רגע, כל הזמן המקום שלי בכונן C יורד לאפס בלי שום קשר לפעילות שעשיתי. הגעתי למצב שרוקנתי חצי כונן, המקום הפנוי היה X ג'גיה ושוב אחרי מספר דקות הוא החלה בצניחה עד שהגיע לאפס וכמובן ההתראות של המחשב על מקום נמוך בכונן, וכו'. המחשב פשוט לא מתפקד כמו שצריך. עכשיו, יש לי נוד 32, הורדתי Emsisoft Anti-Malware ולאחר המלצה בפורום אחר גם SUPERAntiSpy. הם כולם זיהוי ומחקו מספר רב של רוגלות, אך אותו סוס טרואיני (אולי אפילו שתיים) הן מצאו אך לא הצליחו לחסל. אם למישהו יש איך לעזור לי, אהיה אסיר תודה... ארז.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם!! רציתי לשאול איך אני צורב פעם שנייה על דיסק שצרבתי עליו כבר חומר, אבל שאחרי הצריבה השנייה על אותו דיסק הקבצים שהיו לא ימחקו לי ? (הכוונה שאחרי הצריבה יראה לי את הקבצים של הצריבה הראשונה והשנייה ביחד, מבלי לעלות על החומר בצריבה הראשונה). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הבנתי שצריך להוריד את כל הקודקים שיש לי לפניי, לא? אבל אני לא מצליח להוריד את DIVX, אין לי לזה UNINSTALL. הורדתי סרט XVID, והתקנתי את הקודק XVID, אבל רואים מגעיל, בגוון ירוק וחלק מהסרט פשוט לא עולה. יש אפשרות אחרת מלבד להתקין NIMO?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
יש לי חשבון דואר POP והבעיה היא שאם אני מוריד את זה על מחשב אחד אני לא יכול ליקרוא את זה על השני, עכשיו יש לי שרת ואני רוצה להפוך אותו לשרת דואר שיקבל את כל הדואר ואז אני יוכל ליקרוא את כל הדואר משני המחשבים. אני מבין שEXCHANGE SERVER של MICROSOFT עושה את זה אבל אני לא יודע להגדיר את זה חוץ מזה אם אתם לא ממליצים על הEXCHANGE SERVER אז באיזה תוכנה להשיתמש. בתודה דניאל נורמן עריכה: לא שמתי לב שאני על פורום תוכנה תודה שהעברתם וסליחה על הטריחה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
המרתי סרטון מ MP4 ל MPEG 2 בסרטון שהומר הקול מגיע אחרי התמונה בדילי של 2 שניות מה צריך לעשות כדי שהקול והתמונה יהיו יחד ?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני מגדיר ב OFFICE 2000 (עברית) שיסומנו לי גם שגיאות כתיב ולשון באנגלית (קווים גליים באדום וירוק)? ניסיתי ב"אפשרויות" להכנס ל"בדיקת דקדוק" אבל זה לא מאפשר גישה לשם (מין אפור כזה). איזו דרך יש לגרום לגלים להופיע??? נ.ב- בעברית האדום מופיע והירוק לGRAMMER לא מופיע.
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את האופיס 2007 וראיתי בהתקנה שהוא דורש בערך 2 גי'גה כעיקרון יש לי בכונן C רק 2 וחצי גי'גה פנויים בכל זאת התקנתי את האופיס הכול טוב ויפה הלכתי לספרייה שלו וראיתי שהוא שוקל רק 700 מגה אז למה זה לקח לי 2 גי'גה וראיתי שלאחר ההתקנה של האופיס הוא יצר לי בכונן C תיקייה בשם MSOCache מוסתרת ושניכנסתי לתוכה ראיתי קבצי התקנה של האופיס 2007 מה זה התיקיה הזאת? האם אני יכול למחוק את התיקייה? ולמה היא משמשת? היא שוקלת בערך 500 מגה. תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אם כן מה השוני איך התוכנה והאם היא שווה את הסכום ?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום!!! יש לי babylon והוא מתרגם לי מילים במחשב והכל אבל רק בדפי אינטרנט הוא לא מתרגם... איך אני יכול לסדר את זה? מה הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
למה שאני מקליד בפייסבוק משפט ואז סימנים כמו @#$%? הסימנים עוברים לתחילת הטקסט? לדוגמא !@#$%^גגגגגגגככככככככבהנ במקום מה שאני רוצה גגגגגגגככככככככבהנ !@#$%^ איך פותרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם :] יש לי 2 בעיות בדפדפן הזה: 1) אם אני רוצה לראות דרכו כוננים פנימים בתוך המחשב ולא רק אינטרנט מה צריך להוסיף לו?.. (c:/blabla..) 2)חסר לו איזה משהו שניקרא adobe flash movie וכמעט בכל אתר הוא מראה לי שאני צריך להוריד אותו עלידי שורה כזאת למעלה שקופצת..אני עושה לו קבל והתקן ולא קורה כלום ..חיפשתי בגוגל ולא הבנתי בדיוק מה צריך להוריד..
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה: (WINDOWS VISTA) יש לי את הסט מקלדת+עבר של מייקרוסופט wirless multimedia 1.1 והעכבר שלו קצת נדפק, אז קניתי היום עבר של מיקרוסופט wireless laser mouse 6000. מיד עם חיבור הUSB ולחיצה על CONNECT הוא התחיל לעבוד כמו שצריך. פתחתי את הסביבת עבודה שלי (NETBEANS) ואני קולט שהגלילה של העכבר נורא איטית, אני חייב לעשות תנועה מהירה וארוכה עם הגלגלת כדי שלקבל תזוזה קטנה. באינטרנט אקספלורר / וורד אין בעיה והגלילה עובדת כמו שצריך. חיברתי את העכבר לנייד שלי (WINDOWS XP) וכנ"ל ישר התחיל לעבוד כמו שצריך גם בNETBEANS (זה JAVA IDE..).. חיפשתי בהגדרות ולא מצאתי הרבה... יש למישהו מושג מה יכול לגרום לתוכנה מסויימת לעשות בעיות כאלו?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי אוזניות Sony MDR-1AB שאני גם משחק איתם ולא שומעים איתם כלכך טוב צעדים יש אפשרות אולי עם תוכנה להתאים את הסאונד?
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אחותי משגעת אותי כי היא רוצה שאני ישיג לה איזה תוכנת תירגום מאנגלית לעיברית בשביל הלימודים שלה , אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה לכול העוזרים!!!!!!.....
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם.! ***כותרת*** שם התוכנה: icq2003/lite password recovery v1.5 ©coban מחפש אותה ולא אחרת כי כול השאר אני מסתבך איתם פעם היה לי אותה במחשב הישן,, וחיפשתי קישורים להורדה ולא מצאתי תודה לעוזרים..! תמונות.! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
התוכנה מנדנדת לי לחדש את האנטי וירוס והבעיה שצריך לזה איזשהי סיסמא, איך אני משיג אותה? הינה החלון:
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה לזיהוי קבצים פגומים עוד לפני שפותחים אותם....(לא קבצים עם וירוס או רוגלות)אלא פגומים מבחינת הקובץ .?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים זה לא בשבילי לידידה שלי היא עובדת על פריהנד גרסה MX11 התקינה את התוכנה ולא מוצאת את סרגל הכלים לעבודה מישהו יודע יכן זה מסתתר הקטע הוא שהתקנתי את זה במחשב אחר והכל מופיע תקין תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
ניסתי להתקין deamoon tools במהלך ההתקתנה המחשב נכבה מאז כל פעם שהדלקתי את המחשב הוא נכבה ישר שהווינדוס עלה לפי הוראת טכנאי מחשבים נכנסתי ל SAFE MOOD והוא אמר לי למחוק את התוכנה אך היא לא הסתיימה להתקין אז היא לא הופיע ברשימת תוכנות להסרה בלוח הבקרה וגם בתקייה עצמה של דימון טולס לא היה ניתן להסיר אז מחקתי את הקבצים של התוכנה המחשב חזר לתפקד אבל עכשיו כשאני מנסה להתקין אופיס או נורטון אינטרנט סקיוריטי אני מקבל את ההודעה שבתמונה
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה או אפשרות בתוכנה מוכרת לתכנת את הצורב/תוכנת צריבה לכמות צריבות מסויימת ואני אצטרך רק להחליף את הדיסקים בכל פעם שהוא מסיים לצרוב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-