תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה קלה להפעלה ונוחה עם קצת יותר אפשרויות מ"צייר"... משהו בסיגנון של פוטושופ... תודה
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הי יש לי XP והייתי רוצה להוסיף ווינדו 7 על אותו מחשב ואותו דיסק קשיח ..יש לי כרגע 2 מחיצות סטנדרט C D מחפש לינק למדריך איך עושים את זה כי אין לי מ ושג איפה להתחיל.. אשמח להכוונה תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מחפש תוספים לFIREFOX 1.5 שהיה תוספים יפים שהיה דברים שימושיים תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
היי, התקנתי את ה-Nero על המחשב שלי לפני כמה ימים, אבל עכשיו ניסיתי לצרוב איזה דיסק והוא הראה לי הודעה ממש מוזרה. כשאני מנסה לצרוב קבצים שהשמות שלהם בעברית הוא פשוט לא נותן, אבל שהשם של הקובץ באנגלית הוא צורב בלי בעיות. מישהו מכיר את זה? מה עושים בעניין?? תודה מראש, אדם
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מחשב חדש. התקנתי את מערכת ההפעלה, הדרייברים, אנטי וירוס מעודכן+תוכנות יד שלישית למיניהם לבדיקת רוגלות למיניהם או לניקוי רג'יסטרי וכ'ו. עכשיו אני חווה בעיה כאשר אני גולש באתרים(יש לי אקספלורר גירסה 6) הדפדפן פשוט קופא לי(זה קורה פעמיים ביום כמעט), הוא פשוט נתקע לגמרי ואז אני צריך לסגור אותו דרך הTASK MANAGER או דרך סגור באמצעות END TASK, ואז הוא רושם שהבעיה היא כמובן בIEXPLORE.EXE וסוג השגיאה של HUNGAPP ולפי מה שבדקתי WINDOWS ERROR REPOTING מספר השגיאה היא 6.0.2900.5512 ניסיתי לחפש בגוגל אולי יש פתרון של הורדת תיקון של ווינדוס עשיתי גם כל מיני דברים מומלצים לאנשים שם כמו רישום מחדש ברג'יסטרי, וגם פירמטתי פעם אחת, אבל הבעיה לא הסתדרה אני די אובד עצות, מי…
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני לא יודע אילו מקודדים להוריד,בעיקרון אני רוצה את כל מה שצריך היום כדי לראות סרטים כמו בנאדם. יש המלצות??? (מותקן ווינדוס חדש חדש...היום פירמטתי)
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. במהלך גלישה אני ניתקל לאחרונה בתופעות הבאות. הדף לפתע ממורקר בכחול כלומר מודגש בכחול והדף לפתע מקבל חיים משלו עולה למעלה ולמטה ללא גלילה ולמטה יש סימן עיגול עם שני חיצים. מישהו מכיר ניתקל בדברים האלה? שבת שלום .
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אפשר לפתוח את הקבצים האלו ?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עד שפיירפוקס עידכנו גרסא חדשה הייתי רושם בשורת הכתובת ומקבל תוצאות חיפוש של google.co.il . מאיזה שהיא סיבה שלא ידועה לי מאז השדרוג לגרסא החדשה ביותר זה כבר לא עובד ואין לי מושג איך להחזיר את זה. אני אשמח אם מישהו יכול לעזור. תודה!
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אז כבר יממה שלמה אני מוריד לי בכיף משהו עסיסי... הוריד לי כבר 4.6 גי'גה מתוך 5 ומשהו ואז לפתע ללא התראה מוקדמת אח שלי הקטן לחץ על משהו בעכבר והופיעה הודעת שיגאה שגרמה לקריסת התוכנה , Ok אז אני מדליק שוב את הביטרנט הזה ועכשיו פתאום הוא אומר שיש בעיה בהתחברות לטראקר ושהפורט שלי נכנס ל bkacklist ו timeout ... הוא אומר לי גם להחליף פורט אבל גם אחרי שהחלפתי זה לא עזר מישהו יודע איך להציל את ההורדה ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה
-
היום נתקלתי בתופעות משונות: בחלק מהסרטים לדוגמא מסוג AVI הופיע פס ירוק בתחתית המסך תופעה נוספת שלחלק מהסרטים אין קול הסרטים היו תקינים בעבר האם זה וירוס או תוכנה שחסרה אודה לעזרתכם הדחופה[br]פורסם בתאריך: 21.08.2009 בשעה 13:32:08 מידע נוסף:מתקבלת הודעה: aqiureing coded שלא הייתה בעבר
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, ברשותי מעבד - AMD Athlon X2 64Bit 3600 אני משתמש בתוכנה SpeedFan והיא מציגה לי שהמעבד בטמפ' של כ-27 מעלות, זה הגיוני? יש להזכיר המעבד עם הקירור שהגיע איתו. בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להעביר סרטים ממצלמת וידאו למחשב, עשיתי זאת והכל עובד נהדר. הבעיה היא שהקובץ שהעברתי למחשב שוקל (קטע של כמה דקות ולא שעה וחצי) בערך 5 גיגה בייט והמקום נגמרי לפני שהסרט עבר. האם ניתן לקודד את הסרט במהלך העברת הסרט למחשב? והאם דרך כבל הSVIDEO עובר גם סאונד? תודה rhin0
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כרונית במסנג'ר - הוא מתנתק כל כמה רגעים : "החיבור/הקו נופל".... התקשרתי לבזק...שם בדקו שהחיבור תקין, העבירו אותי לבזק בינלאומי....ביקשו ממני לבדוק אם במחשב אחר זה קורה, ומסתבר שכן. בטלפון נאמר לי שאם כן אז מומלץ להחליף ראוטר. אני מחובר לבזק דרך בזק בינלאומי ראוטר ROTAL - RTA 1025W במסלול NGN 10MB. יש לציין ששאר האינטרנט יציב, עובד בסדר ואין שום בעיה גם מבחינת מהירות העלאה והורדה. רציתי לשאול מה לעשות, ואם זה יוכל להיות קשור לראוטר? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כשאני מנסה להפעיל סרט מסוים יש לי מסך כחול וכתוב שם קובץ בשם nv4_dusp.dll ניסיתי להתקין את הדריבר של הכרטיס מסך (אני לא יודע אם זה קשור) ושום דבר לא השתנה כשאני משאיר את המחשב להורדות בלילה בשלב מסוים האינטרנט מפסיק לעבוד אז אני מבטל את הLocal Area Connection ושאני מנסה להפעיל מחדש יש לי מסך כחול ורשום שם קובץ בשם e1e5132.sys תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי... פירמטתי את המחשב דרך ווינדוס לפני כמה ימים ומאז כל משחק שאני נכנס כתוב לי connection timed out הבעיה היא לא באינטרנט בגלל שאני כן יכול לדבר בדיסקורד וכן יכול לגלוש בגוגל אני חייב עזרה אני חושב שהבעיה בווינדוס או משו דרך אגב פירמטתי דרך ווינדוס עם האופציה יש איפוס מחשב בבקשה אני חייב עזרה זה מבאס אותי שזה מתחיל לקרות פתאום
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי Windows XP Professional x64. התקנתי את התוכנות הבאות: Alcohol 120% 1.9.6.5429 DAEMON Tools Pro 4.10.218.0 בשתי התוכנות ה-Shell Integration לקבצי Image לא עובד. מישהו מכיר אולי איזשהו Patch לתוכנות האלה שמאפשר Shell Integration (כנראה שיש להם בעיה עם 64 ביט, כי ב-32 ביט זה עובד)? במידה ולא, אז מישהו מכיר אולי תוכנה אחרת (עדיף חינמית) שיוצרת Virtual Drive, ומאפשרת לעשות Mount בקליק ימני על קובץ Image ו-Unmount בקליק ימני על הכונן הוירטואלי, ומתאימה למערכת הפעלה 64 ביט?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום וברכה, מחפש תוכנה מומלצת למחיקת תוכניות כולל רג'יסטרי, או בקיצור - מחיקה מלאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי בעייה כל פעם שאני פותח את ה-Outlook Express אני מקבל איזה 1000 הודעות כן 1000.....ולא שתגידו שאני פותח אותו פעם בשנה.....אני פותח אותו כל יום תמיד! מישהו יודע מה הבעייה? אולי זה וירוס או משהו??
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-