תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כל הזמן השירים והסרטים בAC3 ממש חלשים.. יש דרך להגביר את הסרט עצמו ולא את הרמקולים?
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש איזה עבודה שכתבתי, ואני רוצה להדפיס אותה כמו ספר (יעני שני צדדים לכל דף). יש דרך חוץ מלהדפיס את דף אחד, להפוך את הדף, להדפיס דף 2, להכניס דף חדש, להדפיס דף3 וכו'?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
עד היום תמיד השתמשתי ב BSPLAYER לצפיה בסרטים וVLC לכל מקרה ולמוסיקה WMP11. אני רוצה לעבור לעבוד רק עם WMP11 ו VLC כגיבוי. הבעיה של WMP11 יש חסרון בכל הנוגע לשליטה בסרטים מהמקלדת. דברים בסיסים כמו למטה למלה משה את הווליום ימינה שמאלה מקפיץ את הסרט והמקשים Z,X,C,V,B משמשים להקפצה עצירה וכו... של הסרטון - או בקיצר מה שיש ב BSPLAYER. יש איזה תוסף או משהו שיכול לגרום לWMP11 להגיב באותה צורה? הכי קרוב שמצאתי זה קישור בנעוץ לשידרוג קטן ל MEDIA CENTER http://damienbt.free.fr/index.php
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני צריך להוסיף ווידאו למצגת שעשיתי בפאור פוינט, אבל שאני מוסיף קובץ כזה אז אין סאונד, והוא רץ מהר מדי. יש דרך שזה יעבוד נורמאלי, או שאני צריך לפתוח את זה כקובץ נפרד? תודה
-
- 2 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש דרך להוריד את photo gallery בלבד? במקום להוריד את Live Messenger הכבד הזה?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אתרים שמציגים תמונות בפלאש יש דרך להוריד אותן ? [אני לא מדברת על לצלם ולשמור מהצייר...]
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום רב, הורדתי משחקים ל- Dream Cast שזה מכשיר כמו פלסטיישן, וחלק מהמשחקים ירדו לי בקובץ cdi ואני לא יודע איך צורבים אותם. אפשר לדעת איך להמיר לקובץ image כי יותר נוח לצרוב בנרו... תודה לכולם...
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני מצליח למצוא רק תרגומים של סרטי DIVX ואני מוריד בדרך כלל רק סרטי VCD SVCD רציתי לדעת אם יש דרך להפוך את התרגום של DIVX לסרט SVCD?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממ יש לי מותקן 5לייט על המחשב.. ויש לי את התוכנה שמרשה לי להדליק כמה שאני רוצה איסיקיו ביחד.. ואני רוצה להתקין גם 6 אבל שה6 לא ישטלת עליו.. שאפשר יהיה גם להישתמש ב6 וגם ב5 ביחד.. זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני יודע שיש תוכנות שמאפשרות להשתיל קטעים מסירטונים אחרים בתוכנית השאלה אם יש תוכנה שיודעת לעשות את זה על קטע שרץ בשידור חי ושזה יצא באיכות גבוה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
האם יש תוכנה שיכולה לערוך את הEXIF של מספר קבצי JPEG במקביל, אני רוצה למחוק\לאפס לכולם את השדה "date modified". יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך שבכל מסמך וורד שלי, יהיה לוגו בפינה. זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
-
יש לי קובץ RAR ושאני רוצה לחלץ אותו הוא מבקש סיסמה.... די מוזר כי אני יצרתי את קובץ ואני אפילו לא יודע איך לעשות סיסמה.... תודה מראש למי שעוזר
-
- 23 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
יש לי קליפים במחשב קבצים שמפעילים במדיה פלייר ואני רוצה לצרוב אותם כך שאני אוכל להראות אותם ב-DVD. איך אפשר לצרוב אותם? תודה!! (אם זה לא המקום המתאים אז מצטער)
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לקבוע מקומות הורדה קבועים לסוגי קבצים מסויימים ב - firefox ? לדוגמא אם אני רוצה שתמיד כל קובץ שאני מוריד מסוג jpg הוא ישים ב - my pictures וכל קובץ doc לדוגמא, ב - my documents... יש אפשרות כזו ?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כמו שרואים בקאזה עם ה AVI PLAYER יש איזו דרך או תוכנה שאפשר לראות באימיול??
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
באתי לשמור אותו וזה בדיוק נתקע סיימתץי את זה אחרי 10 דקות עם CTRL ALT DEL הקובץ לא נשמר. יש דרך לשחזר את מה שרשמתי שם?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HDD שמפוצל לשני כוננים. פורמט הכונן הלא נכון. יש דרך עם תוכנה לשחזר את המידע שהיה עליו? מחפש המלצות מניסיון שלכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
אתה רק יודע את מספר האיסיקיו שלו. אגב, אם מישהו שולח לך SMS מאיסיקיו לסלולרי, תוכל להגיב אליו רק בכמה שעות הקרובות. אם תנסה להגיב אחרי כמה ימים מהסלולרי שלך, הוא לא יקבל את תגובתך על איסיקיו במחשב שלו.
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי אני מחפש תוכנה או תוסף לשליחה של מיילים באופן קבוע כלומר אפשרות מוגדרת מראש לפי תאריכים שונים בצורה אוטומטית לקבוצה מוגדרת (אני משתמש גם בפייר בירד וגם באאוטלוק אקספרס אבל אפשרי גם תוכנות אחרות, חוץ מאוטלוק) תודה
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע תחנות ישראליות...בלי להוריד יותר מידי שטויות...יש דרך ב WMP?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש , וזה קצת סיפור להעביר את "אוסף" הסמיילים/תמונות שלי לשם. יש דרך לעשות export ואז ליבא את הסמיילים למסנג'ר החדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש אתרים ברשת שמזהים לפי ה IP שלך האם אתה תושב ארה"ב או לא אם כן אתה זכאי לכל מיני דברים . אני מחפש דרך לשנות באופן פיקטיבי את ה IP שלי - האם קיימת דרך לעשות את זה?
-
- 9 תגובות
- 11.8k צפיות
-