עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. משום מה הדרייבר שעבד לי עבור הכרטיס (Edimax EW-7128)בגירסת הבטא של Windows 7 64-bit לא עובד בגירסה הסופית. מישהו הצליח לפתור את הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  2. ראשית אציין שכבר שאלתי לפני חודשיים בפורום windows , לא היו תגובות בעיה ממש מציקה ואני בטוח שמיטב המוחות פה יבינו למה היא נגרמת יש לי שני חשבונות ב XP על אחד התקנתי את בבילון והוספתי לו את כל המילונים שרציתי - הכל עבד יופי עברתי לשני וראיתי ששם אין זכר לכל המילונים , אמנם הבבילון עובד אבל רק המילון הבסיסי (אנגלי-עברי) את שאר המילונים הוא לא זהה , שניסיתי להתקין את הקבצים (קבצי BGL) הוא לא הריץ והתקין אותם כמו בדרך כלל , אלא פשוט לא זהה אותם אני מאמין שזה קשור בהרשאות , אולי לא

3. אני לא מצליח למצוא קודקים לווינדוס 98 למישהו יש נסיון או ידע בנושא?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by rafi_h,

יצרתי MOVIE CLIP בתוך מצגת שמכיל אנימצייה שמשתתפים בה BUTTONS או קיי. עכשיו כשאני מריץ אותה אני אכן רואה את האנימצייה בסירטון כמו שצריך ובסופו גם יש לי אפשרות ללחוץ על הכפתורים שמופיעים בה (מופיע סימן היד בעכבר) אבל כשבאתי להוסיף קישור לאותו הכפתור ב-ACTIONS נכנסתי ל-CLIP ואז נכנסתי ל-GROUP מסוים שבתוכו נמצא הכפתור וב-ACTIONS שלו (Actions -Button) רשמתי: on (press, release) { gotoAndPlay("Scene 1", "Start"); } כלומר אני רוצה שהוא יחזור לסצנה הראשית ויתחיל לרוץ מפריים מסוים שה-LABEL שלו נקרא START אבל הבעיה היא שכשאני מריץ את המצגת ולוחץ על הכפתור באנימצייה הוא נשאר בתוך הסירטון ופשוט מריץ את האנימצייה שב-CLIP מהתחלה ולא יוצא לסצנה הראשית ומריץ את הפריים שביקשתי, מה הבעיה …

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. היי חברים הצפנתי ממש מזמן קובץ rar עם סיסמא ופשוט שחכתי אותה יש למישהו רעיון איך אפשר לשחזר את זה ??

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אז ככה......אני צריך להתקשר לחו''ל והבנתי שזה זול..... אז השאלה היא האם מישהו פה התקשר פעם לטלפון רגיל דרך הסקייפ? כמה זה עולה? חוץ מזה בטוח להרשם לשירות הזה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. Started by oded6188,

כל פעם כשאני מפעיל סירטון במדיה פלייר אז עולה לי השגיאה הזאת: The procedure entry point CompleteCreateSysmemSurface could not be located in the dynamic link labrary DDRAW.dll אחרי שאני לוחץ OK, היא עולה פעמיים נוספות, ורק אז הקליפ מתחיל להתנגן. יש לציין שכאשר אני מריץ במדיה פלייר קובץ אודיו אז השגיאה לא עולה. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  8. שלום! יש לי מייקרוסופט אינטרנט אקספלורר 8 על ווינדוס 7 64 ביט. אז אני משתמש בגירסה הרגילה של האקספלורר לא של ה-64 ביט. בגירסה הרגילה כשאני לוחץ על כפתור "חזור" ו"קדימה" זה לא עושה כלום. לעומת זאת עם אני לוחץ ALT+חץ (ימינה או שמאלה) אז זה כן מעביר לי. הבעיה קיימת רק בגירסה הרגילה של האקספלורר לא ב-64 ביט. מה לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעונים! נ.ב: אני התקנתי לאחרונה מחדש IE 8 לאחר שכבר היה לי (כי לא הייתי בטוח שזה הגירסא האחרונה) אבל בכל זאת גם אחרי שהתקנתי ניראה לי שהכפתורים הנ"ל עבדו לי עד לאחרונה. אוקי זהו עשיתי ריסטרט והבעיה נפתרה תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by nim901,

אני צריך לינק ל .NET Framework 1.1, כבר שעה אני באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי תודה מראש, אנוכי

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by ruff stuff,

היי יש לי את התוכנה ומשום מה לא יודע מה עבר עליי הגדרתי את ההגדרות מחדש לאחר מכן עלתה לי ההודעה ששרזה זיהתה את חומת האש לי ושההורדות צפויות להיות איטיות לפני זה ההודעה לא עלתה האם עליי לפתוח פורטים מחדש האם זה יזרז את ההורדה או שלהשאיר את במו שזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  11. Started by J0HNiE,

אני צריך תוכנת צריבה, לא חייב חינמית.. שמסוגלת לצרוב ISO'S, על דיסקים גם של 4GB וגם ל 8GB שמסוגלת לצרוב קבצי וידאו (AVI, MKV) שמסוגלת לצרוב DATA שלא תיהיה מסורבלת כמו נרו, ניסיתי להשתמש בה והתחרפתי... אם אין ברירה אז אפשר גם 2 תוכנות צריבה...

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. Started by idoaa,

לפני כמה ימים כתבתי כאן הודעה בנושא, הבעיה היתה שהצורב גמגם רק בהרצת קבצי MP4, מסתבר שהבעיה היתה באמת בחומרת הצורב DVD ביי לכולם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני לא יודע אולי חסרה לי איזו שהיא תוכנה אבל בפרסומות למשל בynet לא עולות לי יש את הסימן הזה שהמחשב לא מכיר את קובץ התמונה הזה. ניסיתי להוריד java וflash player וזה לא עזר. בנוסף ישנם אתרים כמו auto.co.il שפשוט לא עולים בff3 אין את הבעיות האלו למישהו יש מושג למה זה קורה? ואיך אפשר לטפל בבעיה הזו

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Orpaz,

הנוד לא פעל. ניסיתי להפעיל אותו דרך הסמל שלו אך זה עשה איזה ERORR משהו. הלכתי לתיקיה ניסיתי למחוק את הESET לא הצליח למחוק הכל, הלכתי להסרת תוכנות דרך לוח הבקרה, הסרתי את הESET אך עדיין נשארו הקבצים הבאים שלא ניתן למחוק: http://i44.tinypic.com/2567d6s.jpg לאחר מכן ניסיתי להתקין ונתקלתי בשגיאה הבאה: http://i42.tinypic.com/262l0jp.jpg אם אני עושה RETRY זה פשוט אותו הדבר ואם אני עושה IGONE זה נותן שגיאה באותה תבנית רק עם שינוי קל של מילים (אם שוב IGNORE אז שוב אותה שגיאה ממקודם). ניסיתי להוריד את התוכנה UNLOCKER כדי שתוריד את ההגנה מהתיקיה כדי שיהיה ניתן למחוק, התוכנה אומרת שאין הגנה לתיקיה ובכל זאת אי אפשר למחוק. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by ozba77,

שלום, יש אתר עם הרבה מאוד תמונות, ואני רוצה לשמור את התמונות על המחשב. שמעתי שיש תוכנות שיודעות להוריד את האתר כולו למחשב. מישהו מכיר תוכנה כזו ? תודה

• 2 תגובות
    • 7k צפיות
  16. הדיסק ריק!! יש שלוש תמונות... איך אפשר לשחזר את זה?? אני חייב יש תמונות ממש חשובות לי!! בבקשה תעזרו לי! תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. אם יש תוכנה שאני פותח ואני לא רוצה שיראו שפתחתי אותה, יש דרך כלשהי להסיר אותה מתהליכים בלי לסגור אותה? לא משנה אם היא חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש נ"ב אם צריך הסבר נוסף אני אשמח לתת...

• 2 תגובות
    • 477 צפיות
  18. Started by Lancer,

כשאני נכנס ל network ולוחץ על "רענן" כדיי לקבל רשימת האבים אז התוכנה כותבת לי hub list downloaded אבל הבעיה שאני לא רואה אר רשימת ההאבים. מישהו יודע איך אני פותר את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by AZANKOT,

איך אני הופך קבצים שהיו פעם קיבצי איזו שוב?

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by Omerole,

בוקר טוב, ניסיתי לפרמט לאחי הקטן את המחשב היום,כל פעם כשאני מגיע להתקנה של הווינדוס,אני מקבל את אותה השגיעה. File /i386/vgoem.fom could not be loaded. error code is 32768 . מה זה אמור להביע? על המחשב מותקן XP,והוא מפוצץ מכל טוב של זבל. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 2 תגובות
    • 455 צפיות
  21. אני משתמש בתוכנת Nuendo 3 תוכנה מקבילה לקיובייס של סטיינברג והתקנתי בעבר כמה פלאגאינים של בנתיב מסויים (i) נתיב שכבר לא קיים היה של כונן קשיח חיצוני שהוחלף וקיבל את נתיב J מאחר ובתוכנה הנתיב שעליו מופיעים הפלאגאינים הוא נתיב (i) אני לא יכול להשתמש בהם. אני גם לא יכול להעביר את תיקיית Cakewalk למקום אחר כי הנתיב (i) כבר לא קיים חיפשתי בתוכנת נואנדו אפשרות לשנות את נתיב הפלאגאינים ולא מצאתי. אני רואה את הנתיב אך אין שם אפשרות עריכה (תמונה 1) מישהו יוכל לכוון אותי איך אני מחליף לפלאגאינים/תוכנה את הנתיב? ניסיתי גם להתקין מחדש (דיסק מקורי-תוכנה חוקית) ולגרוס את הקודם אך לא ניתן משום שבהתקנה מזוהה אצלי ההתקנה הקודמת (שאותה גם לא ניתן להסיר) תמונה 2

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  22. אני זוכר שיש כזאת.. אבל לא את השם שלה.. מישהו יכול לעזור? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. Started by KrustyTheKlown,

היי אני מנסה לגלוש באינטרנט אקספלורר ולא מצליח, גירסה 6 הגלישה בפייפוקס עובדת כרגיל אשמח אם תוכלו לעזור, תודה נתי

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by penny1,

שלום לכולם, יש לי קובץ במחשב שמסרב להמחק , אני תמיד מקבל הודעה שהקובץ חסום ושכנראה הוא נמצא בשימוש (אבל אין אף תוכנה פעולת!) הצלחתי למחוק את הקובץ רק דרך הפעלת המחשב על SAFEMODE מספר שאלות לי 1. האם יש תוכנה שמוחקת קבצים עקשניים? 2. האם קבצי כאלה מעידים על וירוס או איזה סוס טרויאני שאני צריך לחשוש מהם ?? 3. האם שווה לי לעשות שחזור לנקודת זמן אחרת לפני הקובץ ?

• 2 תגובות
    • 861 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.