תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
צריך תוכנה שממריה מ320KBPS ל192KBPS
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לצרוב על גבי דיסק dvd סרטים עם כתוביות ואני לא מתכוון לתוכנות שמצמידות את הכתוביות אלא לתוכנה שצורבת את הסרט והכתוביות בנפרד ו
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להפוך סרטי divX לפורמט של DVD, ונתקל בשתי בעיות: 1. עם התוכנה tmpgenc בשלב כלשהו של העבודה המחשב פשוט עושה ריסט 2. עם התוכנה Ulead DVD Workshop בין 40-50% מהעבודה הוא רושם "operation aborted" ניסיתי עם מספר סרטים שונים, ובכולם אותה התוצאה. בהתחלה חשבתי שזה אולי קשור לאוברקלוק/התחממות/תזמון זיכרונות - אז הורדתי קצת מה fsb שלי (xp2100@2000+ ל xp2100@1990+) והחזרתי את הזכרונות לתזמונים מקוריים. עדיין אותה הבעיה. מישהו נתקל בעבר בבעיה דומה?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי עכבר של Logitech ולפני יומיים התעדכן הדרייבר אוטומטית ופתאום ניהיה לי ממשק שליטה של העכבר, סבבה. משום מה אבל עכשיו כל פעם באינטרנט כשאני רוצה לעבור סימניה או ללחוץ על לינק אני חייב ללחוץ פעמיים ואני עובד מהר באינטרנט בין הסימניות ואני רגיל ללחוץ פעם אחת ככה שאני רוצה לבטל את האופציה המעצבנת הזאת! הבעיה היא שאני עובר על כל התפריטים ולא מצליח למצוא מה אני אמור לבטל, איך אני מבטל את השטות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום !!! אני לא מצליח לשמוע רינגטונים והסבירו לי שזה קשור לרכיבי JAVA מה עושים??? (יש לי XP והבנתי שיש סכסוך ואין רכיבי JAVA ל XP או משהו כזה) אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי אני צריך דחוף תוכנה שמבצעת בקלות תוספות על תמונה כגון: חיתוך חלק מהתמונה לתוך לב, הוספת בועות סבון לתמונה וכ"ו יש לי במחשב פוטושופ 11 וPaint.NET ולא מצאתי איפה עושים את זה (אם אפשר בעזרת התוכנות האלה ליצור את הדברים המבוקשים אז אשמח לעזרה/מדריך) מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לא משנה על מה אני לוחץ, זה סוגר את החלון, ויחד איתו את ה command. :\ מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
שלום לכולם אני מעונין לקנות צורב DVD של סוני. (370$) יש איזה מדריך צריבה? יש הגנות על סרטים? ניתן לצרוב עם הגנות כמו ש- CLONE CD צורב מוגנים? אשמח לקבל הסברים והמלצות בנושא.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שבוודאי ידוע לכם, לאלה שכן משתמשים בתוכנה הזו, קיצורי הדרך שלה לא נוחים בעליל. האם למישהו יצא להגדיר אותם אחרת? אני משתמש ב גרסא 11, אך אני מאמין שהפתרון יהיה רלוונטי לכל הגרסאות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אוקיי, עיצבתי אתר - יש רק את העיצוב עוד לא את האתר,ו אני אשמח לקבל חוות דעת מכם. http://img34.picoodle.com/img/img34/4/7/30/f_VwSite0003cm_6c30874.jpg
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הורדתי קובץ MP3 שהוא למעשה אלבום שלם של איזה להקה.. הקובץ הוא 60 מגה ואם אני צורב אותו כAUDIO הוא יוצא כ TRACK יחיד ברגע שאני שם אותו בדיסק באוטו.. אומנם יש רווחים בין השירים אבל אני לא יכול לדפדף בניהם כי המערכת מראה שיש שיר אחד. האם יש דרך להגיד לNERO לצרוב את הקובץ כמספר שירים ולא כאחד - כלומר אולי להגיד לו שיעשה רווחים בין השירים או שיחלק את הקובץ לפני...? תודה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
היי לכולם , יש לי בעייה ששמתי לב אלייה לאחרונה : כשאני רואה סרט מהמחשב שמציג על הטלויזיה, אני שם לב שהשוליים בסרט חתוכים בטלויזיה, מכיוון שבנגן על המסך מחשב אני כן רואה אותם. יש לי geforce 5950, כרטיס של gigabyte. נסיתי לשחק שמה בהגדרות של התצוגה, אבל לא הצלחתי לסדר את זה. יש למישהו מושג כיצד לסדר זאת ?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום... דבר ראשון אני רוצה להגיד שביצעתי חיפוש שפורום ובגוגל ועדיין לא מצאתי פתרון אני מנסה להתקין איזהשהי תוכנה ומופיע לי error 0x80040708 עכשיו ככה, מצאתי איזהשהו אתר שלמישהו היה את הבעיה הזאת והוא הצליח לפתור אותה אבל אני לא מבין- http://community.macrovision.com/archive/index.php?t-158501.html מישהו יכול לתרגם לי או לפחות להגיד לי איך אני נכנס להגדרות DCOM כמו שמצויין שם? או אולי אם מישהו מכיר שיטה אחרת לפתור את הבעיה אז שיגיד תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יצרתי גיבוי של המחשב , זה יצר לי 2 פיילים ... אחד שהוא התמונה של הכונן עם סיומת : v2i והשני , עם השם של המחשב עם סיומת sv2i עכשיו השאלה היא איך אני צורב את זה כך שזה יהיה BOOTABLE? או במילים אחרות : מה לעזאזל אני עושה עם הקבצים האלה? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מבקש להתחבר באמצעות pcanywhere למחשב המחובר לאינטרנט בחיבור מהיר של מודם כבלים. אני מחובר בחיבור מהיר ADSL. מהו ה IP שלי ? (כתבתי IPCONFIG) וממספר ה IP שקיבלתי, לא ברור אם זה מספרי תחת המודם או כתובת האחנטרנט הדינאמית הזמנית שלי. כיצד אדע את מספר ה IP של המחשב השני (מודם כבלים). איזה סוג חיבור עלי לבחור ? (pcanywhere, http, winnt etc...) לי מערכת הפעלה win200, לשני XP. מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט להתחברות ? ברצוני להיות גם host וגם remote ב 2 המחשבים. אני מביו ש host הוא ה "נשלט" ו remote" השולט. נכון ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
זה מופיע כסתם ג'יבריש...יש לי תמיכה ברוסית במערכת הפעלה(יכול לכתוב,לקרוא, אתרים ברוסית עובדים מצויין), אבל בכל זאת זה ג'יבריש...איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה להפעלה ונוחה עם קצת יותר אפשרויות מ"צייר"... משהו בסיגנון של פוטושופ... תודה
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי יש לי XP והייתי רוצה להוסיף ווינדו 7 על אותו מחשב ואותו דיסק קשיח ..יש לי כרגע 2 מחיצות סטנדרט C D מחפש לינק למדריך איך עושים את זה כי אין לי מ ושג איפה להתחיל.. אשמח להכוונה תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה אני קצת צפופ במס' השירים שנכנסים לי בטלפון (500 על המחשב ואני רוצה להעביר את כולם, חבל) ואז ראיתי שהוא גם יודע לנגן AAC ישר זינקתי על המציאה הורדתי את התוכנה של נוקיה אז מה גיליתי שאני צריך לצרוב דיסק עם השירים שאני רוצה להעביר (ועוד לWAV לא דיסק של MP3) כדי שהתוכנה של נוקיה תוכל לעשות לי AAC אז אנשים בבקשה אם אתה מכירים תוכנה שהופכת MP3 לAAC בלי לצרוב אותם אז בבקשה תכתבו בתודה עידו עריכת המודר: סימני השאלה בכותרת היו מיותרים בהחלט. קרא את חוק הפורום בנוגע לכותרות ענייניות ואסתטיות.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
התוכנה הזאת נותנת משהו חוץ מזה שצריך אותה בשביל להתקין את הדרייברים של ATI? למה היא מיועדת בכלל?
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכאשר אני מרנדר אנימצייה שיצרתי לקובץ avi אז אז זה פשוט לא עושה כלום זה פוצח לי חלון שנראה כילו רק בגודל גלילה שפשוט לא עושה כלום! מה היא הבעיה? מותקנים לי כל הקודקים! ועוד משהו כאשר אני מרנדר לקובץ mov זה פועל טוב! אמרו לי שזה בעיה באקס.פי האם זה נכון? האם עדיף לחזור ל-2000 או שיש דרך לתיקון?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
שלום. במהלך גלישה אני ניתקל לאחרונה בתופעות הבאות. הדף לפתע ממורקר בכחול כלומר מודגש בכחול והדף לפתע מקבל חיים משלו עולה למעלה ולמטה ללא גלילה ולמטה יש סימן עיגול עם שני חיצים. מישהו מכיר ניתקל בדברים האלה? שבת שלום .
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: אני רוצה לדחוס כמה שיותר שירים בזכרון המוגבל שיש לי בפלאפון, ולכן חשבתי שבעזרת תוכנה מסויימת, אני אוכל להוריד לשיר את האיכות, ועל ידי כך להוריד מהנפח שהוא תופס. 8) איזו תוכנה מומלצת להורדת איכות של קבצי MP3 ?? תודה
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-