תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הכל התחיל מאיזה וירוס או ארוג'ן שנכנס לי
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כל פעם התוכנה פלאש עושה לי בעיות אחרי כמה זמן שהיא פועלת בום היא קורסת וכלום לא נשמר... עכשיו ניסיתי להתקין מחדש והכל כלום לא עזר...מה אפשר לעשות? בניהול השגיאות מופיעה לי השגיאה הזאת: "??תקלה ביישום flash.exe, גירסה 7.0.0.470, תקלה במודול wintab32.dll, גירסה 3.24.0.0, כתובת התקלה 0x00006b6d?.?? לקבלת מידע נוסף, עיין במרכז העזרה והתמיכה ב- http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp." אם זה עוזר.. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתוכל "להדביק" לי מספר סרטים ביחד יש לי 5 קבצים של סרט אחד איך אני יכול לשלב אותם ככה שזה יראה רצוף?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP2 וגירסה אחרונה של WINAMP. מחובר על תשתית של HOT, רוחב פס 1.5MB. מנסה לשמוע רדיו באינטרנט בפורמטים: mp3@128kbps או ogg@96kbps ויש לי קיטועים כל הזמן בגלל ה- buffering. האם ניתן לשנות הגדרות ב- winamp על מנת שיפסקו הקיטועים או שיש נגן שמתאים יותר לשמוע streaming audio? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
נמאס לי מהנורטון אז החלפתי לקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 2006 אממה החמור היקר שלי הפסיק להוריד !!! איפשרתי בקספרסקי לחמור גישה בלתי מוגבלת אך עדיין החמור בשלו לא מוריד ! אם יש למישהו רעיון או שיש לו את הנתונים הללו אנא עזרו !!! תודה
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי! יש ברשותי 3 סרטונים במשך 5-4 דקות כל סרטון. הענין הוש שהמשקל שלו הוא 897 מגה וזה נראה לי נפח ענקי וכל זאת כמדומני קובץ הכל הו WAVE/ יש אפשרות לבצע המרה וMP 3 אולי זה יקטין. תודה!
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם ישנה דרך להעביר פרוייקטים שנוצרו בפרימייר לאנקור מבלי לרנדר אותם ולהפוך אותם לקבצי וידאו קודם לכן? תודה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה רק להקטין את הרזולוצייה של התמונה, לא לחתוך אותה ולא שום דבר אחר...
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אמ אני נוהנג להציג את החתימות שלי בפורום אחר אבל הנה אני חזרתי כרגע מקבאק של שנה אז לא חזרתי לעצמי הרבה אבל הנה עשיתי אחת: תהנו ותגיבו דרך אגב היא לאימוץ (עם שינוי ניק)
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לניקוי הרג'יסטרי. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה שלעיתים מאוד קרובות מופיע ההודעה הבאה: Faulting application avant.exe, version 11.0.0.0, faulting module nl_lsp.dll, version 0.0.0.0, fault address 0x000059d2. זה מופיע בעיקר בAVANT BROWSER, אבל לפעמים גם בדברים אחרים. אחרי שזה סוגר את התוכנה אפשר לעבוד כרגיל. מישהו יודע בגלל מה נגמרת הבעיה הזאת? תודה
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תנו לי בבקשה לינק לפאטצ' להסרת הבלאסטר
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכם .. רציתי לדעת באיזה תוכנה אני יכול להשתמש כדי לפתוח קובץ עם סיומת pdf ומאיפה אני יכול להוריד אותה... מצפה לעזרה ממכם תודה חיים
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי , זה ישמע קצת מטומטם , אבל זאת בעיה דיי מעצבנת (בשבילי לפחות) יש לי icq2003a ומשום מה , אין לי היסטורי... שום דבר לא נרשם שם... נשאר ריק. שאני לוחץ על Massage History יש שם את הכפתור הזה : save message hisotory אמורים לסמן שם וי ואז זה שומר... אצלי הוא בכלל דהוי.. זה לא icq lite icq to go או לא יודע מה עוד יש.. גירסא רגילה.. ניסיתי להתקין מחדש... ניסיתי גירסאות אחרות.. כלום. אפילו פורמט למחשב והתקנת האייסיקיו מחדש לא עזר (עשיתי פורמט בגלל משהו אחר.. לא בגלל שאין לי היסטורי) ניסיתי להחליף מספר.. ליצור משתמש חדש.. ועדיין אין לי.. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
במקום להפעיל לי אותו בצבעים נורמלים, הוא מפעיל לי את הסרט בצבע בולט אחד, בצע כחול כזה בכל המסך, אבל עדיין רואים את הסרט, אבל בצבע כחול. תעזרו לי בבקשה לפתור את הבעיה....
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
במחשב שלי יש רק C ואני רוצה ליצור פיצול לשני מחיצות (C ונניח D) בכדי שאוכל לפרמט את C איך עושים פיצול ? והאם אני יכול להגדיר את הגודל של הפיצול הנוסף ? וכמובן האם כדאי לבצע פיצול?
-
ברצוני להתקין 2 סוגים של אופיס XP וגם 97 ,כיוון שאני צריך את שניהם במחשב האם ישנה דרך להתקין את שניהם מבלי שאף אחד מהם יתקע??? יש ברשותי WINDOWS2000! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי אחרי שהתחלתי להשתמש בפיירפוקס של מוזילה אני ממש לא חושב לחזור לאקספלורר. משום מה גם הפיירפוקס קורס לעיתים (רחוקות). לפעמים הוא גם מסרב לעלות והוא פותח מסך קטן שכתוב שם משהו שהפרופיל הנוכחי בשימוש, ועלי לבחור האם ברצוני לפתוח אותו עים הפרופיל הנוכחי (לא עובד), לפתוח פרופיל חדש ועוד אופציה. בפעם האחרונה בחרתי לפתוח פרופיל חדש ואז הוא איפס את כל ההגדרות ומחק את כל הExtentions וה-Bookmarks. ועכשיו אני מנסה לחזור לפרופיל הקודם ואני לא מצליח. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בתוכנה Premier Pro של חברת Adobe. היום ניסיתי להכניס לTIMELINE שלי קובץ VOB והתוכנה לא אפשרה (לא מצאה HEADER)! האם יש עדכון שאמו רלפתור את הבעהי או שאין מה לעשות... אם אין מה לעשות יש אולי איזה שהיא תוכנה שממירה VOB לAVI או כל קובץ אחר בלי לאבד את האיכות וידאו/אודיו?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם הם מאיטים משהו? כלומר, הם עושים ממש הרבה יותר יפה אין ספק, אבל לדוגמא לXP אני ממש רוצה לשים סקין יפה, כי אני רואה שיש תוענות רבות עם סקינים ממ שיפים האלה אם זה לא מכביד יותר מדי? ובכל אופן, אם אפשר לקבל המלצות לסקינים לXP ולאקספלורר אני אשמח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי קובץ קול ענקי במחשב, ואני רוצה לחלק אותו לקטעים קטעים, כאילו שכל קטע היה שיר לא לחתוך את הקובץ!.. מישהוא מכיר תוכנה קלה שמאפשרת לחתוך את הקובץ קול לקטעים קטעים??
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למחיקת דרייברים של כרטיס מסך דחוף!!!! אם אתם יכולים להביא יש לי כרטיס מסך GEFORCE 6800 GT תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-