תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול ליצור סרטDVD (מקובץ AVI שמקודד ב XVID ) שאהיה תפריט ואני אוכל לבחור שפה של כתוביות (יש שני קובצי SRT ברוסית ובעיברית) לחילופין הייתי רוצה לדעת בכללי איך שמים כתוביות בלי לצרוב אותן ...
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי, הבעיה הזאת היא כבר הרבה זמן ואני לא יודע למה זה... נגיד שאני רוצה לראות סרטון ביוטיוב אז לוקח מלא זמן עד שהוא טוען את זה ולחברים שלי הוא טוען הרבה יותר מהר... יש לי 5 מגה הורדה ו-512 העלאה. עד לפני כמה ימים היה לי 3 מגה ו150 אבל שהעלתי את מהירות האינטרנט זה לא כל כך עזר... איך אני גורם לאתרים לטעון סרטונים כמו שצריך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
פתאום סתם בה לי להתחיל לעצב כל מיני חתימות ואנימציות אבל הבעיה שכל התוכנות שראיתי עד היום עולות כסף אם מישהוא יכול להביא לי אתר שיש בו איזה תוכנה מסוימת תודה רבה מראש : ;D 8)
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
היי ישנה תוכנה שנקראת 3deep של Ecolor! וכיום היא בגירסה 4.משהו אני מחפש גירסה שנקראת 3.4 אם למישהו יש רעיום איפה אני יכול למצוא את הגירסה או למישהו יש אותה ויוכל ליצור איתי קשר אז אנא.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
או קיי אז ככה נכנס לי וירוס win32 וניקיתי את כל הקבצים חוץ מאחד שלא רוצה להימחק בשום דרך כן כן גם הנורטון לא רוצה להיפטר ממנו כשהכנסתי אותו לquarantin אז הוא שכפל את עצמו ותפס יותר מידי מקום בכל מקרה אני לא יכול להפטר ממנו אבל הצלחתי להפטר מכל השאר שהיו נגועים אבל יש גם קאץ' ני לא יכול לפרמט את המחשב בשום פנים ואופן כל מי שיכול לעזור בבקשה תעזרו לי תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי דיאגרמה (תמונה גדולה) שהיא מחולקת לכמה חלקים הרעיון שלי הוא לעשות כמו אתר או תוכנה שתעזור לי כך שכשאכנס אראה את כל התמונה וברגע שאלחץ על איזור היא תגדיל לי אותה ותקרב באופן כללי אחרי 4 קירובים אני ארצה שברגע שאלחץ על התמונה המקורבת אני אוכל לראות את הקבצים המצורפים אליה הרעיון קצת מסובך אבל ממש לא . לדוגמא : יש לי תמונה של מפת ישראל את המפה חילקתי לפי ערים כל לחיצה תקרב אותי בזום מסוים עד שאני יגיע לזום רביעי בערך ואז כשאלחץ על לדוג : ירושלים אני יקושר מיד לתקיה שנמצאת אצלי על המחשב שמכילה את כל הקבצים שצירפתי לעיר ירושלים התחלתי לעשות את זה עם maparea ב html אבל זה סיבוף רציני ועבודה לא יוצאת יפה כמו שרציתי אני אשמח לכל רעיון יצירתי תודה ושיהיה …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אתמול הוא כתב לי שמקסימום הלימיט שלי להוריד זה 3, אז שיניתי. מיד לאחר מכן הוא רושם ש-20 טורנטים זה די והותר, אבל אני מוריד טורנט אחד בלבד ולפני זה הורדתי רק טורנט אחד. הרטיו שלי גדול מ-1 ואני לא מבין מה הבעיה פה. תודה על כל עזרה שמקבלת.
-
- 10 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי תסרט american.pie.band.camp.2005.stv.dvdrip.xvid-keg[XvooM.coHEB-SUB רציתי לדעת אם הסרט כבר מקודד ואפשר לצרוב אותו ולראות בDVD, ואם כן איך דרך הנרו?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול במחשב אבל אין לי דרייבר בשבילו ולכן אין לי קול במחשב... מה עלי לעשות?
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte 965P DS4 אני מנסה להתקין את הדרייבר ואז הוא מוציא לי בעיה: מה זה אומר? ומה אני יכול לעשות עם זה? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
ב 3DSM רציתי לדעת מה אתם אומרים עליה ישבתי על זה הרבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום האם יש דבר כזה : onRightClick או משהו דומה שיכול להגיב על לחיצה על הכפתור הימני בעכבר?
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
עוד חודשיים יש לאחותי בר מצווה ואני כנראה יערוך לה את הסרט בר מצווה מבחינת הווידאו עצמו.. הבעיה היא שהיא רצתה שיהיה בתחילת הסרט ובסיומו איזה סוג כזה של אנימציה ממוחשבת כזה עם השם שלה.. מישהו יודע איך לעשות את זה?. בסה"כ לא משהו מתוחכם ומסובך מדי.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הורדתי קובץ MP3 שהוא למעשה אלבום שלם של איזה להקה.. הקובץ הוא 60 מגה ואם אני צורב אותו כAUDIO הוא יוצא כ TRACK יחיד ברגע שאני שם אותו בדיסק באוטו.. אומנם יש רווחים בין השירים אבל אני לא יכול לדפדף בניהם כי המערכת מראה שיש שיר אחד. האם יש דרך להגיד לNERO לצרוב את הקובץ כמספר שירים ולא כאחד - כלומר אולי להגיד לו שיעשה רווחים בין השירים או שיחלק את הקובץ לפני...? תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני ממיר סרטים לפלאפון דרך התוכנה winmp4 ומטמיע את התרגום דרך vobsub אולם מה שלא ניסיתי לפעמים הכתוביות חסרות בסרט, כלומר פעם יש כתובית ואחרי זמן מה הכתוביות נעלמות לזמן מסוים וחוזרות שוב, למשהו יש מושג בגלל מה זה קורה? זה קרה לי כבר בכמה סרטים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אתר שמספק את הגרסאות הקלות של תוכנות שיתוף הקבצים הפופולאריות כמו: edonkey lite,overnet lite,kazaa lite,irc orc,clean imesh כתובת האתר היא : <צונזר>
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת תירגום טובה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יצרתי גיבוי של המחשב , זה יצר לי 2 פיילים ... אחד שהוא התמונה של הכונן עם סיומת : v2i והשני , עם השם של המחשב עם סיומת sv2i עכשיו השאלה היא איך אני צורב את זה כך שזה יהיה BOOTABLE? או במילים אחרות : מה לעזאזל אני עושה עם הקבצים האלה? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום רב! היום נתקלתי בבעייה כזות : ישנם משחקים שאני מעלה והמסך נירא פשוט גרוע כאילו (כרטיס מסך לא יושב טוב במקום, הכוונה פסים כאלה וצבעים נרעים כמו צבעי VGA ) וישמנם משחקים שאני ראוה רגיל וטוב . המשחקים שנראים היום גרוע הם עבדו בזמנו רגיל. משהו שאולי יש קשר לפני יומיים עשיתי UPDATE לדרייברים של כרטיס מסך. תודה !
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קיבלתי בחינם רישיון לשנה ל Panda IS2010 , רציתי לדעת האם יש פה אנשים שהתשמשו באנטיוירוס של panda בעבר , וממליצים אליו. ב http://www.av-comparatives.org/ הוא אפילו לא מוזכר... כרגע אני משתמש בגרסה החינמית של Avira AntiVir.
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
התערבב לי מלא באלגן בסרגל המהיר אבל בטונות איך אני מוחק את זה ???.... את האיקונים שיש בסרגל
-
- 8 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח קבצים כמו AVI , MPEG, WMV מופיעה לי שגיאה אם אני מעתיק את הקובץ לשולחן עבודה אני יכול לפתוח אותו בשגיאה יש הסבר כיצד לתקן את זה אבל אני לא הצלחתי תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-