עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by MeTaLhAmMeR,

התוכנה הזאת נותנת משהו חוץ מזה שצריך אותה בשביל להתקין את הדרייברים של ATI? למה היא מיועדת בכלל?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  2. שלום לכולם !! :hi: אני רוצה לדחוס כמה שיותר שירים בזכרון המוגבל שיש לי בפלאפון, ולכן חשבתי שבעזרת תוכנה מסויימת, אני אוכל להוריד לשיר את האיכות, ועל ידי כך להוריד מהנפח שהוא תופס. 8) איזו תוכנה מומלצת להורדת איכות של קבצי MP3 ?? תודה

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  3. יש לי: לוח אם - MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET רמקולים - Creative Inspire T6060 5.1 התקנתי דרייבר לכרטיס הקול Realtek HD ושמתי לב שישנה לשונית "default format" שבה ניתן לשנות תדירויות ואת מספר הביטים. כרגע זה מוגדר על 24 ביט, 48000 הרץ. יש אפשרות לרדת ל16 ביט ולתחום דיי נרחב של תדרויות (נע בין 44.1 ל192 KHZ) או להשאר על 24 ביט ולהעלות תדירות ל96 KHZ או ל192 KHZ. מה בעצם הביטים והתדרויות האלה מסמנים? אם אני מעלה או מוריד אותם איכות הסאונד שלי משתנה? שינוי של משהו שם עלול ליצור עומס על רכיב כל שהוא\לקצר את זמן החיים שלו? נ.ב אני מוסיף תמונה במידה והשאלה לא הייתה ברורה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. הי כרום כל הזמן קופץ לי אל קידמת המסך אני מכווץ אותו אל שורת המשימות וכל פעם שיש איזה רענון מסך באיזה אתר הוא קופץ בחזרה זה סתם מעצבן אם ארצה לעבוד עליו אני יכול לבד לבחור בו למה הוא צריך לקפוץ?!? זה לא קרה בעבר, פתאום זה כן קורה. לא יודע, אולי זה בגלל איזה עדכון שלהם. בכל אופן איך מונעים את זה?

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  5. אני מעוניין שהגלישה מאחד המחשבים תתאפשר רק לרשימה מוגדרת מראש של אתרים, אותם אני אגדיר בעצמי ואעדכן ידנית מפעם לפעם (מה שנקרא לרוב white list בניגוד ל-black list המובנית בכל דפדפן שרק חוסמת אתרים מסויימים ומאפשרת גלישה לכל השאר). אני מעדיף תוכנה חינמית ובמידת האפשר ללא התקנה (פורטאבילית) אבל לא חובה. ברור לי שאפשר לעשות את זה ידנית דרך הראוטר או דרך ה-ISP אבל אם אפשר הייתי מעדיף תוכנה מקומית ונוחה לשימוש שלא תלויה בחומרה. הכיוון זה איזשהו פרוקסי לוקאלי מדומה, לא? לא בטוח... תודה מראש, גונן. --------------------------------------------------------------------------------------------------------- עדכון: אחרי התעסקות די מתסכלת עם Bfilter ו-Proxymotron הפורטאביליות והמאוד לא …

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by beste,

שלום לכולם. התקנתי WINDOWS 7 64 BIT על מחשב חדש ויש לי בעיה קטנה: כל פעם שאני מבצע SHUT DOWN המחשב מבצע RESET במקום. למישהו יש רעיון למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה ? תודה מראש.

7. Started by Ghosthunter,

אני רואה שהם תיקנו כמה דברים בבעיה של העברים ואנגלית בINPUT ובTEXTAREA. סוף סוף. וזה לא רק שם. עכשיו תוכלו ללחוץ על הלחצן "חדש" בפורומים בלי בעיות.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by אחד שיודע,

שלום לאחרונה אני לא מצליח להפעיל את התוכנה TubeMster . אני לא מוצא סיבה שזה יקרה כיוון שהשתמשתי בה עד לפני שבוע בצורה טובה. לא זוכר שעשיתי שינוי בתוכנה או במערכת ההפעלה. אני מצרף כאן את הודעת התקלה שמופיעה לי כשאני מנסה להפעיל את התוכנה. בתודה רבה [attachment deleted by admin]

9. Started by Evilized,

מה הכי מומלץ להגדיר ב לשונית 3D שככוללת בפנים AA וכו' כדי לקבל את המקסימום ביצועים במשחקים ובסרטים תודה!

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  10. יש לי חיבור כבלים ולא נתקלתי בבעיה הזאת קודם, מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חבר שלי ביקש ממני תוכנה לפיצול סרטים כי יש לו סרט 800 מגה והוא רוצה לשים על שניי דיסקים.... איך מפצלים!?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  12. Started by oki54,

שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  13. Started by Parallel,

שלום בווינאמפ זה לא מנגן את זה ....ניסיתי תוכנות שממירות את זה ל-MP3 וכולם מעאפנות במדיה פלייר זה גם לא מנגן אשמח לעזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  14. שלום וברכה, מחפש תוכנה מומלצת למחיקת תוכניות כולל רג'יסטרי, או בקיצור - מחיקה מלאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by juve12,

האם יכול להיות מקרה כזה שאנטיוירוס פוגע בקבצי שנשלחים באימייל ואם יש אפשרות כזאת אז איך אפשר לתקן אותה בכול אופן לא נירא לי הגיוני דבר כזה אבל אמרו לי שיכול להיות מקרה כזה תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  16. איך אני משנה את ברירת המחדל של האימייל ב FIRE FOX ? למשל שאני רואה לינק אם שליחת איימיל זה פותח לי ברירת מחדל של outlook אני רוצה שיפתח לי לGMAIL . תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  17. שלום לכולם! אני לא מזמן שידרגתי את המודם שלי (Alcatel SpeedTouch Home) לגרסה המקצועית! עכשיו לבעיה, אני לא יכול לקבל קבצים דרך ICQ (לשלוח אני יכול!) את חומת-האש כיביתי גם במערכת ההפעלה(MicroSoft Windows eXPerience Professional Corporate Edition with Service Pack 1) וגם ב- Router אולי אני צריך לעשות Mapping ל- Ports כמו ל- eMule כדי שלא יהיה לא LowID! תודה רבה מראש לכל מישיעזור!

18. צריך עברית למכשיר מסוג mio168 rs eyron מגירסא 4.5 ומעלה ( כולל 4.5 ) כי היתה לי 4.0 וזה לא מתאים לו זה נותן עברית ב 80% ורק 4.5 תתן 100% עברית . תודה רבה רבה לכל העוזרים ואם ההודעה לא מתאימה לפורום זה אז סורי כי זה ניראה לי הפורום הכי מתאים ...

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by Frozen_Volcano,

אוקי, זו הודעה שידידה שלי כתבה {-----------------------------------------------------------------------------------------------------} אני כבר ממש מיואשת! מאז שהתקנתי את המסנג'ר 7.5 החדש אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר וזה כותב לי ככה: " מצטערים, לא הייתה לנו אפשרות להכניס אותך אל msn messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. msn messenger ביצע מספר ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני messenger את האפשרות להתחבר לשירות. נא בדוק את הגדרות חומת האש שלך. לקבלת מידע נוסף עיין בהוראות המשווק. " מה זה חומת אש ביכלל? איך אני בודקת את זה?!?!? ואיך אני ניכנסת כמו פעם למסנג'ר??? תעזרו לייייייי!!!!! {-------------------------------------------------------…

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  20. Started by udi,

יש אתרים כמו הפורום הזה למשל שכל פעם שאני נכנס אלהם התוכנה אומרת לי שהיא צריכה לעשות DEBUG האם אני רוצה לעשות או לא וכאשר אני רושם כן אז היא מגיעה למי שמכיר תיכנות אז כמו כתיבת תוכנה שבה אני אמור לשנות משהוא אבל לא רשום מה לשנות מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  21. שלום לכולם, ברשותי קובץ היסטורי של MSN MESSENGER, שאיכשהו נמחק לי מהמחשב, ואני ממש ממש צריך עצה איך להפעיל אותו. את הקובץ היסטורי עצמו הצלחתי לשחזר באמצעות תוכנה שנקראת RECOVER MY FILES, חילצתי אותו לתיקייה של כל קבצי ההיסטורי במסנג'ר, אל כשאני בא להפעיל אותו יש מן ארור שאומר שאני לא יכול לראות את ההיסטורי למרות שהקובץ עצמו שוחזר כהלכה. השאלה שלי היא האם יש איזושהי דרך לתקן את הקובץ או לנסות לגרום לו לעבוד איכשהו כי זה ממש ממש חשוב לי ויש לי את הקובץ עצמו אני רק צריך איכשהו לתקן אותו. תודה מראש לעונים, דודי.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  22. Started by Posford,

ראשית רציתי לשאול. האם Java זו תמיכה שהיא לפי דפדפן או שזה לפי מערכת הפעלה? ואיזה מומלץ להתקין? שלא יהיה מסורבל ושלא ישאב יותר מידי משאבים.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  23. Started by galav1,

מה אפשר לעשות כדי להפעיל את האימיול על windows vista ultimate ?

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Galit17,

רק ב WINDOWS LIVE MAIL ובמסנגר יש את הבעיה הזו.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  25. Started by orengore2,

שלום לכולם במשך כמה זמן, הפעלתי אימיול+תוכנות אחרות והכל עבד מצוין בזמן האחרון, כאשר הוא פועל (לא משנה איזו גרסא), המחשב נהיה איטי מאד (עכבר בקושי זז), המעבד עובד על איזה 80% והחום שלו מגיע ל60 מעלות. רציתי לדעת מה זה יכול להיות, האם חום המעבד יכול לגרום לו לכאלו בעיות? מתכנן ניקוי של המאוור הוחלפת משחה. תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות

דיונים חדשים בפורומים