תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר הרבה זמן תוכנה שיכולה לצרוב על גבי דיסק dvd סרטים עם כתוביות ואני לא מתכוון לתוכנות שמצמידות את הכתוביות אלא לתוכנה שצורבת את הסרט והכתוביות בנפרד ו
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כל שבוע יוצא דרייבר חדש לכרטיסים של אנווידיה... ואני לא יודע מה הדרך הכי נכונה לעדכן אותם 1- למחוק דרך UNINSTALLER את הדרייברים הקיימים לעשות רסטרט להעתיק את החדשים ושוב לעשות רסטרט 2- או שפשוט אפשר להפעיל את ההתקנה של הדרייברים החדשים וזה יעשה כל מה שצריך?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב בית, (שארכיטקטים משתמשים בה) ליצוב הקירות ומיקום של כל דבר, מישהו מכיר תוכנה מקצועית כזו?
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני מצליח להיכנס אליו דרך העבודה שלי אבל כשאני מנסה להיכנס דרך המחשב בבית אני לא מצליח. אם אני מתחבר עם מחשב נייד דרך הרשת האלחוטית בעבודה הוא גם נכנס לאתר ללא בעיה. לא בטוח שזה ניתן, השאלה אם יש תוכנה שיכולה לסרוק את הרשת ואת ההגדרות על מנת שאוכל להגדיר את הדפדפן/חיבור האינטרנט אצלי במחשב כך שאוכל לגלוש לאתר המדובר. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הבעיה היא שנעלמו לי כל הסימניות והמועדפים זה קרה אחרי שנכנסתי לפיירפוקס, והוא אמר שהוא תפוס על ידי משתמש אחר או משהו כזה ברשימת משתמשים היה את דיפולט ואז הוספתי משתמש חדש כדי שאני יוכל להכנס לפיירפוקס ומאז יש לי את הבעיה.. עכשיו איך אני מחזיר הכל?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב לפני יומיים ומיקמתי את השירים שלי בתיקיה מסויימת (לשם שינוי סדר במחשב שלי...) שמרתי גם את חמשת הפלייליסט שניבחרו בקפידה! ועכשיו יש בעיה שהפלייליסט לא מוצא את השירים (הוא כאילו רץ עליהם במהירות מבלי להשמיע כל שיר!) כיוון ששיניתי להם את התיקיה, ועשיתי בדיקה קטנה וראיתי שהוא מחפש לי את השירים בתיקיה הישנה שלפני הפירמוט, האים אני יכול לשנות אותה?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
זהו, אני פשוט צריך לעשות תפריטים ל DVD ואין לי תוכנות לזה אם יש לך כמה שמות... כאלו שהן חינם או נסיון ל 30 יום וכו'... תודה יניב
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שעושה הכל אוטומטית כלומר, שמעבירים את כל הלינקים לתוכנה וזה מוריד הכל לבד (כמו elephant)
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אתר שמספק את הגרסאות הקלות של תוכנות שיתוף הקבצים הפופולאריות כמו: edonkey lite,overnet lite,kazaa lite,irc orc,clean imesh כתובת האתר היא : <צונזר>
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני מנסה לשים שני משתמשי STEAM אחד לי ואחד לאח שלי. זיסיתי להתקין עוד ASE אבל הוא פשוט משתמש בנתונים של הקודם אז איך אני עושה שני פילטרים שיהיו אותו דבר חוץ מהיוזר? תודה לכל העונים!
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אוקיי יש לי קספרסקי והוא ממש נחמד, הממשק הרבה יותר נוח משל נורטון הקודם שהיה לי, אבל הסריקה המלאה של כל המחשב נמשכת יותר משעה! נכון שיש לי משהו כמו 240 ג'יגה של קבצים אבל יותר משעה זה עדיין המון! מה אפשר לעשות? :-\
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יצרתי גיבוי של המחשב , זה יצר לי 2 פיילים ... אחד שהוא התמונה של הכונן עם סיומת : v2i והשני , עם השם של המחשב עם סיומת sv2i עכשיו השאלה היא איך אני צורב את זה כך שזה יהיה BOOTABLE? או במילים אחרות : מה לעזאזל אני עושה עם הקבצים האלה? תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני עובד כבר די הרבה זמן עם eMule ומבין שלפעמים מחכים לקבצים שיהיו זמינים. זה עבד בסדר ב ADSL אבל ביום שלישי האחרון עברתי לכבלים, הראוטר אותו ראןטר ולא שיניתי שום הגדרות בפיירוול רק את החייגן לכבלים. אבל מאז החיבור לכבלים ה אימיול (עם Hige ID ) פשוט זוחל וכמעט לא מוריד כלום. 3 ימים פשוט מוריד ב 2-4KB וזהו. ויש לפחות 10 קבצים להורדה. יש למישהו רעיון ???
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת... תוכלו למצוא לי תוכנה שמחברת סרטי HD (עם סיומת .mkv) וכתוביות.. שיהיה תרגום מובנה. סטייל AviRecomp רק שיחבר גם mkv. חשוב שהתוכנה לא תוריד את האיכות של הסרט. ואל תציעו בקשה את virtualdub כי אני מסתבך איתה.. תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ניד מהדגם הזה toshiba a105-s2236 עכשיו אני מוצא drivers רק לVISTA יש אליו drivers לXP??? כי הוא רוצה להתקין XP עליו תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כמה תוכנות של אדובי CS2 ME (אילוסטרייטור, אינדיזיין, פוטושופ, פרימייר, אפטר, אקרובט) שעובדות על XP. אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני מבקש לדעת אם הויסטה תתמוך בתוכנת אלה. האם ויסטה תתמוך בפונטים של XP? תודה.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה להעתקת דיסקים של BR. מכיר את ה-DVDHUB אבל לא כ"כ אוהב את הממשק שלה. יש אחרות מומלצות? יש חינמיות טובות?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום ! אמא שלי החליטה שאני יותר מידי זמן על המחשב ועשתה סיסמה למשתמש ..... רציתי לשאול כיצד אני יכול לגלות את הסיסמה ? אני יודע איך נכנסים לSAFEMODE .... ..... אז איך אפשר לגלות את הסיסמה תודה רבה רבה רבה לעוזריים !! :hat:
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
כשאני פותח אתר נגיד MSN אז הכל טוב אחרי איזה 5 שניות הכל נהיה סימיני שאלה , הורדתי את AUTO SELECT מה- ENCODING כמו שרואים בתמונה , וזה לא עוזר. מישהו יודע אולי את הפיתרון? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ?? עריכת המודר: יפה מאוד, אבל למה אתה חושב זה משנה לנו משהו? התמונה נמחקה כיוון שהכילה לינקים להורדות לא חוקיות.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי: לוח אם - MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET רמקולים - Creative Inspire T6060 5.1 התקנתי דרייבר לכרטיס הקול Realtek HD ושמתי לב שישנה לשונית "default format" שבה ניתן לשנות תדירויות ואת מספר הביטים. כרגע זה מוגדר על 24 ביט, 48000 הרץ. יש אפשרות לרדת ל16 ביט ולתחום דיי נרחב של תדרויות (נע בין 44.1 ל192 KHZ) או להשאר על 24 ביט ולהעלות תדירות ל96 KHZ או ל192 KHZ. מה בעצם הביטים והתדרויות האלה מסמנים? אם אני מעלה או מוריד אותם איכות הסאונד שלי משתנה? שינוי של משהו שם עלול ליצור עומס על רכיב כל שהוא\לקצר את זמן החיים שלו? נ.ב אני מוסיף תמונה במידה והשאלה לא הייתה ברורה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
יש לי AMD2500XP ורציתי לדעת מה הטמפרטורה הסטנדרתית של המעבד, ואם 52C זה גבוה?
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-