תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
טוב, המחשב בתהליכי קריסה. אני חייב להציל כמה שיותר דברים, ובראשם הlibrary נiTunes. איך עושים את זה?? אני חייב לעשות את זה באון ידני כי אני ל יכול להריץ תוכנות בכלל! אז איזה קבצים צריך לגבות? תודה Install
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משתמש בצורב DVD של חברת LG, ובתוכנת צריבה של NERO. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק DVD שתכולתו 4.7 ג'יגה, אני מקבל הודעת שגיאה בה רשום שאני יכול לצרוב רק עד 4.4 ג'יגה. איך זה יכול להיות, אם רשום במפורש על הדיסק שתכולתו 4.7 ג'יגה?! מישהו נתקל בבעיה? אם כן, איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
I edited my parents' vacation video with premiere elements, all fine and well. now, I'm trying to encode it to divx/xvid so it could be read by the DVD player (which supports divx/xvid). xvid didn't want to work, other than 1 pass, which looked like shit, so I use xvid, however even 3rd pass still looked all blocky and with artifacts (compression errors). the video is pal standard and I de-interlaced it and kept standard res, with 1500kbps, and non the less it still looks like it was taken by a cellphone. the video is a shaky but still... 1500kbps... what am I doing wrong?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכיוון שיש לי הרבה סרטים... אני מחפש תוכנה שתקטלג אותם... הכוונה שתתן מידע, תמונה על כל אחד אבל לא שאני אתחיל למלאות אותו על כל סרט אלא שהתוכנה תעשה זאת לבד ואני אקליד רק את שם הסרט... הכי טוב אם היה את האופציה הזאת במדיה סנטר שבויסטה, אם היא קיימת אשמח אם תגידו לי איך מפעילים אותה... תודה לעוזרים מראש
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי, הכותרת אומרת הכל, אני רוצה להקליט את מה שנכנס מכניסת ה-VIVO של הכרטיס מסך שלי.. תודה מראש, אור.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הנכון - אם לא אשמח אם תעזרו לי מהו הפורום הנכון. אני מעוניין לרכוש תוכנה לעריכת וידאו - מעונין בהמלצה על תוכנה שכזו, שמעתי על תוכנה של pinacle מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל אבקש את סליחתכם אם הנושא הזה לא מתאים לפורום. קיבלתי המלצות מכמה חברים להירשם לפורום הזה, האמת שאני הרבה זמן ברשת ושמעתי על האתר אך אף פעם לא טרחתי לבדוק או להירשם, והנה זה בא. מקווה שתוכלו לעזור לי כפי שחברים שלי אמרו לי. בכל מקרה לעניין עצמו - לפני בערך חודש התקינו לי ווינדוס מקורי עם סידיקי , הבעיה שלא רוצים לגלות לי את הסידיקי ומשאירים אותי באפלה , ככה שאני לא רוצה להגיע למצב שעוד כמה חודשים אני יפרמט ואני יעבור מווינדוס חוקי לווינדוס לא חוקי ( לא שאיכפת לי אם זה חוקי או לא פשוט אני מעוניין להישאר עם העדכונים והתוכנות שמיקרוסופט מציעה כחלק מ"תוכנה חוקית" ) בכל מקרה אני בטוח שאפשר לחפש ברג'יסטרי את הקוד ולמצוא אותו , פשוט ניסיתי ולא ממש מצאתי אני אשמח אם …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תכנה שכל פעם שאני יכנס לאתר כל שהוא או כל פעם שאני יצתרך היא תחליף לי כתובת אייפי בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה למחוק כל זכר של התוכנה מהמחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שאחרי שאני מוחק ומתקין כל ההגדרות חוזרות,ז"א שהן לא נמחקו איך אפשר למחוק אותן?
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
או התוכנה emule speed up pro או emule speed booster. מישהו יודע מה זאת התוכנה הזאת, איך משתמשים בה ומה היא אמורה לעשות?? חחח תודה לעוזרים, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (עדיין לא הגיע) ואני צריך המלצה לתוכנות חיוניות למחשב וגם בכלל תמליצו על כל תוכנה שעוזרת לכם: אנטיוירוס.פיירוול.אנטיספייוור.עריכת וידאו/תמונות.תחזוקה.דפדפן.נגנים ובכלל כל תוכנה רק בבקשה לכתוב את הגירסה המלאה של התוכנה תודה נ.ב מפרט המחשב : Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box Abit AB9 PRO G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION CREATIVE X-Fi Platinum ASUS DRW-1814BLT DVD-RW X18 LIGHTSCRIBE SATA GIGABYTE 3D Aurora 570 BLACK/SILVER ENERMAX LIBERTY 400W Dell 20'' LCD Dell 2007WFP 16MS Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי חשבון ב GMAIL וראיתי שיש מצב לפתוח את זה בoutlook איך אני עושה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע יש לי k-lite (לא בגרסה המלאה) והיא עבדה סבבה לגמרי רק שלאחרונה מצאתי איזה סדרה ישנה מאוד שהתחלתי לראות וכאשר אני בא לנגן אותה היא מופיעה בצבעי שחור וכחול עמום ובעת הניגון מופיע הסימן של דיווקס , אבל מכל מקום עוד דבר שקצת הרגיז אותי הוא שכאשר אני מנגן סרט כאשר הכתוביות נפרדות במדיה פלייר הוא מעלה את הכתובית אוטומטית אך הוא לא נותן להגדיל את המסך בדבל קליק , מה שבעבר עבד בלי בעיה . אני כבר אומר מראש אני מאוד אוהב את המדיה פליר לכן בבקשה אל תמליצו לי על אף נגן אחר ! עכשיו החבילות ששמעתי עליהם הם : - nimo - cccp - klite - xp codac pack מה דעתכם ? כמובן שאני לא צריך כל מיני פיצרים מיוחדים , רק קובץ מצומצם ועדכני .
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני נכנס לPROPERTIES של הקובץ ומבטל את הסימון מREAD ONLY אבל זה כל פעם חוזר...מה עושים?! עוד שאלה, איך אפשר לבטל READ ONLY מקבצים שבתוך קובץ מכווץ לדוגמא ZIP. מבלי לחלץ את הקבצים? (זה חשוב שזה יעשה ככה...)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם הגדרה של הפורטים של האימיול באינטרנט סיקיוריטי של קספרסקי? יש שם כמה דברים שאני לא יודע . . . למשל מהם הרימוט אדרס? לוקל פורט? ורימוט פורט? והשאלה אם זה כל מה שצריך להגדיר כדי שזה יעבוד? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
סרטונים ב ynet וב sport5 לא עובדים אחרי שהתקנתי IE7 (זה עבד טוב עם IE6) ניסיתי youtube ו flix ושניהם עובדים, כנראה שזה לא מפעיל castup... ניסיתי להתקין Adobe Shockwave/Flash Player שוב אבל זה לא עזר. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום חברים, נסיתי למצוא לבד אך ללא הועיל. האם ישנה אפשרות לכתוב כתיבה מתמטית ב OFFICE ? הכוונה כמובן לא רק למספרים וסימני חיבור וחזקות אלא גם לא,-ב' לטיני (אלפא,בטא,גאמא וכו') סימני נגזרת,פאי,צורות הנדסיות,שברים,שרשים פונקציות ועוד. במידה והתחום לא מובנה בתוכנת האופיס, האם מישהו מכיר תוסף או פונט לכתיבה מתמטית ? תודה
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לווינאמפ, אבל אין לי כוח להוסיף הכל ידנית. יש דרך ליצור את הפלייליסט של WMP10 ולהעביר את זה לווינאמפ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי וינדוס מחדש אני לא מצליח לחבר את הMP3 וגם את המצלמות למחשב,הוא פשוט לא קורא אותם וכשאני מחבר הוא כותב לי התקן USB לא זוהה. כשאני מנסה להתקין את הUSB DRIVER שבא עם הדיסק של לוח האם הוא כותב לי - THE LATEST SIS USB 2.0 DRIVER INCLUDED IN SERVICE PACK 1 HAS ALREADY BEEN INSTALLED ON YOUR SYSTEM... .חיפשתי באינטרנט את הDRIVER המעודכן אליו וגם בדקתי והוא עושה לי שגיאה דומה. יש לי וינדוס XP SP2 וחשבתי שנדפקה לי ההתקנה אז התקנתי את SP2 עוד פעם ואותו סיפור-ועוד שאלה האם כל מה שיש ב SERVICE PACK1 יש גם בSERVICE PACK 2 או שצריך להתקין אותה גם
-
- 6 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי ריסון 3.0 וכשאני באזור של התופים אני לא מצליח לראות את כול התבניות, ז"א - נגיד אני בוחר 21 תבניות אני עדיין יכול לראות רק 16...
-
- 0 תגובות
- 439 צפיות
-
-
שלום DRIVER DETECTIVE האם התוכנה הנ"ל באמת מעדכנת את הדרייברים להכי מעודכנים? או שיש בה הרבה בעיות? והאם בהורדת דרייביר דרך התוכנה הוא מותקן לבד או צריך שהתוכנה רק מורידה את קובץ ההתקנה של הדרייביר החדש ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-