עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by lordgod,

שאני מצביע על מישהו מהרשימה אני יכול לראות את הודעות הAWAY שלו , הבעיה שאני רואה ג'יבריש למישהו יש פיתרון ?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by axon,

טוב, צילמתי סרט במצלמה הדיגיטלית (canon s1), הסרט נשמר בסיומת AVI שלפי מה שהבנתי הוא בפורמט motion jpeg... ניראה לי קצת מוזר שסרט של 4 דקות יחזיק 160 מגה ... מישהו מכיר תוכנה שדוחסת את הפורמט הזה לפורמט AVI קצת יותר קומפקטי ? אני מצאתי את mp4cam2avi בסורס פורג' אבל בינתיים די מתקשה להגיע לתוצאות משמעותיות איתה help ! ותודה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום לכולם! אני לא מזמן שידרגתי את המודם שלי (Alcatel SpeedTouch Home) לגרסה המקצועית! עכשיו לבעיה, אני לא יכול לקבל קבצים דרך ICQ (לשלוח אני יכול!) את חומת-האש כיביתי גם במערכת ההפעלה(MicroSoft Windows eXPerience Professional Corporate Edition with Service Pack 1) וגם ב- Router אולי אני צריך לעשות Mapping ל- Ports כמו ל- eMule כדי שלא יהיה לא LowID! תודה רבה מראש לכל מישיעזור!

4. Started by generalA,

אנשים שלום ! אני צריך ליצור תמונה בגודל של או 300X300 או 240x320 מתמונה שצולמה במצלמה דיגיטלית, אך ישנן מספר מגבלות: 1) המצלמה שלי יכולה להפיק תמונות ברזולוציה הבאה: 2048X1536 או 1600X1200 או 640X480 2) אני אמור שהתמונה לא תהא מרוחה ולא עם רזולוציה גרועה בעקבות הקטנת מימדיה הפיזיים. בבקשה ע-ז-ר-ה !!!!!!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by Vega,

הכותרת די מדברת בעד עצמה....

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  6. יש לי בעיה הנורטון לא עולה לי אוטומטית... אמרו לי לפתוח את ccapp, אבל הוא לא עולה לי ב- Startup... שאלתי איך עושים שזה כן יעלה אז אמרו לי להיכנס ל- msconfig ולסמן אותו אבל הוא לא נמצא ברשימה איך מוסיפים אותו לשם? או לעשות את זה בדרך אחרת... אודה לכם מאוד אם תעזרו לי....

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  7. חיברתי שני מסכים במקביל כדי להרחיב את שולחן העבודה.. הבעיה היא שבעד שבמסך הרגיל רואים מצויין בטלוויזיה רואים רק שחור-לבן. איך אני מסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. אני מנסה להקליט סאונד של משהו שמתנגן במחשב אז ניסיתי עם NERO Nero SoundTrax ואיכות יוצאת איומה ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם אבל לא משנה מה אני עושה זה תמיד יוצא רע אולי אני לא מגדיר נכון או שפשוט זאת תוכנה לא מוצלחת ,במקרה כזה ההיתי רוצה המלצה לתוכנה טובה אחרת תודה מראש

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  9. Started by Eli100,

הWINDOWS (VISTA 64 עשה לי עידכון ואחרי העידכון זה קרה עשיתי שיחזור מערכת וזה גם לא עזר המחשב לא מזהה לי שם התקן USB ואני לא יכול להשתמש בעכבר מישהו יודע מה הבעיה ואיך מתקנים אותה? תמונה: http://img402.imageshack.us/img402/7362/usbproblemo.jpg

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

:s05: [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  11. Started by tsvika,

איך אני יכול לצרוב קובץ BIN יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות NERO? איך אני יכול לצרוב קובץ MDF יחד עם קובץ נוסף שלא נמצא בתוך האימג', באמצעות Alcohol 120%? **אני לא רוצה להשתמש בתוכנות כמו UltraISO בגלל סיבות מסויימות, וגם בגלל שאני זוכר שפעם הצלחתי לעשות את מה שאני מבקש (רק לא זוכר איך) תודה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by avive,

שאלה על אשמפו אופטימיזר- איזה אופציה בניקוי אני מכבה כדי לא ימחק לי ססמאות שמורות? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by thebenjamin,

בזמן האחרון התחילה לי בעיה שלפעמים אני נכנס לראות סרטוני פלאש באתרים לדוגמא יוטיוב.. ובמקום שיעלה הסרטון עולה לי מסך ירוק קבוע ויש לי רק סאונד וכל הדפדפן נתקע לפרק זמן מסויים עד שמופיעה הודעה שהתוסף קרס או שאני סוגר את התהליך ידנית.. עשיתי קצת מחקר וראיתי שאם משנים בהגדרות ומבטלים את השימוש בHARDWARE ACCELERATON אז זה מסתדר אבל מצד שני ברגע שאני עובר לראות סרטונים ברזולוציה 720P הם קטועים ומפוקסלים (כולל הממשק שליטה של יוטיוב שהוא מפוקסל ברזולוציה הזו). ניסיתי להסיר ולהתקין פלאש, לעדכן אותו , לעדכן את הדפדפן וכלום.. מישהו יכול לעזור לי?

14. Started by chap123,

עם איזו תוכנה משתמשים כדי לשחק היום משחקים ברשת ? כי ה all seeing eye לא עובד לי הוא לא מוריד לי עדכון מהשרת וכשאני נכנס יותר מאוחר זה גם לא מצליח להתחבר לשרת ולהתקין אותה. וגם האתר של התוכנה עצמה לא עובד (כנראה נפל או משהו כזה)... הצעות?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  15. יש לי את המקלדת הזאת ואני לא מצליח למצוא את הדרייבר החדש באתר של אייביאם מישהו יכול לעזור??? תודה... המקלדת: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4856

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. שלום לכולם, הקירור של המעבד קצת מרעיש, ואני רוצה שבלילה מתי שהמחשב דלוק אבל המעבד לא נמצא במאמץ , להנמיך את מהירות הסיבוב של המאורר בשביל שקט. אם יש תוכנה שגורמת לשינוי המהירות אוטומטית כאשר הטמפרטורה משתנה אני ישמח. הקירור הוא לא הרגיל של אינטל!!! המעבד: intel e7200 הקירור: Buffalo Evercool http://www.frostytech.com/articleimages/200706/evercoolHPFA10025_pspc.jpg הלוח: GigaByte GA-P31-DS3L ויש לי ספק שקט לחלוטין sweex 450W אם זה משנה משהו, המחשב בן שבוע. תודה רבה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  17. Started by pak82,

יש לי winamp גירסה 5.24 ויש לי בעיה שבכל פעם שאני עושה לחיצה כפולה על קובץ שנמצא ב"רשימת השמעה" השיר מתחיל להתנגן אבל קופץ לי גם חלון של "add file to playlist". *ניסיתי להסיר את הwinamp ולהתקין מחדש ולא עזר *כשהסתכלתי ב"לוח בקרה ראיתי" שחוץ מהwinamp יש לי גם "winamp lyrics (explorer version) v 1.22" וכאשר ניסיתי להסיר אותו הוא אמר לי שלא ניתן כי חסר איזה שהוא קובץ dll מה עושים כדי להיפתר מהחלון שקופץ?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by Fontana,

אני קניתי מחשב חדש עכשו נשרף לי הלוח אם ואני חייב תוכנה כדי לראות איזה לום אם יש לי במחשב הקודם תנו שם של תוכנה מומלצת לגלות את המפרטת של המחשב שלי תודה רבה מראש.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  20. היי לא יודע למה אבל נט לימיטר 1.3 בויסטה 32 גורמת שהאקספלורר לא יעבוד יש למישהו הצעה על תוכנה אחרת או איך לפתור את הבעיה הנל? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by steve_morse,

מחפש תוכנה ישראלית ששכחתי את שמה שמוריד שירים ועוד המון דברים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  22. פרמטתי את המחשב לפני שבוע התקנתי את איכס-פי מחדש התקנתי כמה תוכנות חינמיות, בין התוכנות התקנתי את DIVX5.2 החדש. הלכתי לעדכן את הוינדוס מבאגים (הורדתי כל מני עידכונים) ואז הגיע תור הWMP9 החדש, התקנתי אותו (הSERIES) ואז עשיתי רסט כרגיל ומה אני מגלה!?! רבק כל הסרטים שבפורמט AVI לא עובדים! איזה S!!! :AR15: :AR15: :AR15: עזרה!

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  23. אני משתמש בתוכנה TMPGEnc 4.0 XPress בשביל לקודד מחדש קבצי וידאו תוך עם כתוביות צרובות כי הנגן DVD שלי לא קורא כתוביות בעברית. בפורמט הקידוד אני בוחר AVI File Output, בתור מקודד וידאו אני בוחר Xvid MPEG-4 Codec ובתור מקודד אודיו אני בוחר Advanced Acostic Engine MP3 Encoder. הבעיה היא שבקובץ שנוצר יש בעיה של סינכרון בין הוידאו לאודיו בצורה שמורגשת לעין, הבדל של 1-2 שניות. נסיתי להתקין Lame אבל אני לא מצליח לגרום ל-TPMPEnc לראות אותו. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  24. Started by crik,

האם יש תוכנת בדיקה שבודקת את כל הרכיבים של הלוח אם שהכל תקין כמו שצריך ?? תודה, משה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  25. שלום רב, קראתי באחד המדריכים שבמקרים בהם המערכת מבצעת ריסטרטים, חשוב מאוד לבדוק את הטמפ' של כל רכיבי החומרה, ולצורך כך מומלץ להתקין תוכנה של היצרן. רק לא הבנתי מה בעצם היעילות של תוכנה כזו לצורך של מניעת הריסטרטים??? נניח והתוכנה מראה שטמפרטורת המעבד ( או הדיסק הקשיח) חורגת מהערכים התקינים. נו, אז מה זה תורם בעצם? שאני צריך לפנות לטכנאי? כמו כן, איך אוכל לדעת בדיוק איזה סוג של לוח אם מותקן אצלי במחשב, ומהי התוכנה שמתאימה ביותר עבורו? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 795 צפיות

דיונים חדשים בפורומים