תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוכנה חוץ מאוורסט שתראה לי את הטמפ' במחשב בזמן אמת על השולחן עבודה? אם אפשר שתיהיה לי ממש דבוקה לשולחן עבודה בלי צורך כול הזמן להפעיל אותה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
תעזרו לי!!!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני פתאום מוצא טונות של ג'גה בכל מניי ספריות צדדיות של וינדוס (בתוך האדמינסטור) הרבה מזה אני יודע שאפשר למחוק לא הכל אני יודע ולא מוצא גם את כל הזבאלה תודה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה שמאפשרת לי להוסיף כתוביות לסרת???
-
- 10 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ככה: כו להאיקונים מסודרים לפי קבוצות:אייקונים של מישחקים\של תוכנות\תיקיות וכאלה! עכשיו ליפעמים אני מדליק מישחקים והרזלוציה שלהם קטנה יותר משל הווינדוס וכול האייקונים בבלגן! יש איזה תוכנה שתיקבע את המיקום שלהם על המסך בלי שהם ישתנו\יזוזו? תודה רבה!
-
הכותרת אומרת הכול...זה דיי מעצבן
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חיברתי למחשב הארד דיסק (בנוסף לזה הקיים כבר) שעושה בעיות... תוקע את My Computer, וכשזה סוף סוף נכנס אי אפשר לעשות כלום עם ההארד דיסק, הוא גם לא מגיב לתוכנה Backup שנמצאת ב Start >> Programs >> Accessories << System Tools אני ממש חייב לגבות דברים משם יש תקווה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
אני חושב שקראתי על זה אבל לא מצאתי את זה עכשיו בפורום. בכל מקרה, האם יש כלי שמאפשר לבנות חבילת הפצה של Firefox+תוספים? כלומר שאני אצור חבילה כזו ואז אני אוכל להתקין להפיץ בעזרתה על תחנות אחרות את השועל+התוספים???
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל עידכונים מהאתר TORRENTLEECH אבל אני לא יכול כי האתר חסום ע"י פילטר (מחשב בעבודה). יש איזשהי אפשרות להתחבר ממקום אחר ולקבל את אותם העידכונים ?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אהלן. לפני כמה שנים בערך 2-3 מחקתי תהיסטוריה של המסנג'ר היו לי שם שיחות עם אנשים שאני כבר לא בקשר איתם ממזמן ועוד כמה דברים חשובים. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לשחזר איכשהו ? ניסיתי כל מיני תוכנות ואני לא מצליח כל כך , אולי אתם יכולים להדריך אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עדיפות למשהו שמדמה DOK, הכוונה שאני אוכל להעביר את השירים בגרירה לכונן ב-המחשב שלי
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
יש אינטרנט אקספלורר פרוץ כבר אצל אנשים? אני שואל בכלליות ולא רוצה אחד פרוץ!!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
קרתה טעות קטנה , בטעות נמחק קובץ גדול שהגיע לאחוז גבוה בהורדה, אבל למעשה בטעות מחקתי את הקובץ. יש אפשרות "להציל" את הקובץ? שימשיך מאיפה שהפסיק? למרות המחיקה!
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש אפשרות ב FF למחוק cookies רק באתר ספציפי ?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
למקרה שאני ירצה לפרמט
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בין אם זה בתוכנה עצמה או באמצעות תוכנה חיצונית
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי קובץ שנשמע ממש חלש גם כשאני מנגן אותו על העוצמה המקסימלית של המחשב והמגבר. יש מה לעשות? (* אני לא יודע אם זה צריך להישאל בפורום תוכנה או שאולי יש פתרון בתוך ווינדווס)
-
- 7 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
הי יש אפשרות להגדיר ל-Winrar לכווץ\לחלץ מהר יותר - אפילו על חשבון עומס על המערכת? כלומר לאפשר לוינראר לקחת את מירב הביצועים של המערכת לטובת פעולת כיווץ או חילוץ מהירה יותר?
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-