עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by civic,

אני משתמש בSYSTEM CARE ויש שם אפליקצייה לייעול הזכרון יש ניקוי יסודי וחכם ...מה היא באמת עושה ? זה בטוח למחשב ? אם ווינדוס 7 מראה לי ש38 אחוז בשימוש אחריי התוכנה יש 29אחוזים....זה לא הורס ביצועים ?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by edoson,

hola all from brasil!! I really need a program to convert cds to MP3... it should be a easy and good program, if u can with a link it will be great!! thanks for all the replayers!! p.s i know this program have been asked many time but i cant search from here...

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  3. לא מצאתי את זה ב costmize google :

4. Started by liav12,

הוא עובד ממש כמו צב, בקושי מוריד וזה כבר משגע...לפניו היה לי 4.2 והוא היה רץ. שכחתי להוסיף שהוא גם כל פעם מראה לי את המשפט הזה ביומן נכשל בפתיחת פורט 6672 (UDP) בפיירוול הפנימי של WinXP עבור ההפעלה הנוכחית של אימיול הפיירוואל הפנימי שלי בכלל לא עובד...

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  5. שלום! אני לא מוצא אופציה בFFDSHOW להוריד כתוביות לשוליים כאשר מתנגן סרט בפורמט רחב (יש לי מסך 3:4) אשמח לעזרה... המון תודה!

6. Started by Konst1988,

שלום לכולם! לא מזמן התקנתי NOD32 ויש לי 2 שאלות שלא בדיוק הבנתי: 1. איך אני יכול להגדיר לו שלא יבדוק קובץ/תיקיה מסוימת ב-ON DEMAND SCANER. ראיתי אפשרות של EXCLUDE ב-AMON אבל אני לא הבנתי אם זה גם שייך ל-SCANER או שיש לו מקום אחר של EXCLUDE. 2. ראיתי שיש שם אפשרות של EMON, שלפי ההסבר שם בודק דברים ממיקרוסופט אאוטלוק,אבל אני מישתמש רק ב-THUNDERBIRD. האם אני צריך את השירות הזה מופעל? כי גם ראיתי בתוך IMON יש סריקה של POP3 אז אני מניח שזה כבר עושה את העבודה. אז אני צריך את EMON או לא? תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. יש שיטת צריבה שמאפשרת להכניס הרבה שירים בדיסק אחד, איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 6.9k צפיות
  8. שלום יש לי חלונות 7 במחשב נייד. אני משתמש אקרוניס (Acronis) יצור גיבויי מכווץ מחיצה כונן אחר. עכשיו לי מחשב נייד חילקתי 2 מחיצות כונן C והכונן השני D . היתקנתי חלונות 7 הום פרימיום עברית. ובסוף אני עושה במחשב נייד אקרוניס.בסיום אקרוניס מפעיל מחדש מחשב נייד. ופתאום לא עולה חלונות 7.אז אני עושה תיקון שיחזור קבצי מערכת הפעלה חלונות 7. תיקון שיחזור זה עבד בסדר.ותקין. למה אקרוניס לא יודע לכווץ חלונות 7 בכונן מחיצה אות D והפעלה לא עולה? אבל האם יש תוכנה אחרת טובה מאוד ,שדומה לאקרוניס כיווץ מחיצה לרק חלונות 7 אני מכיר Manager של הוינדואוס.זה לא עוזר.אני מדבר על מחשב נייד. שיש בעיה אחרי גיבויי בתוכנה אקרוניס לא עולה. אני צריך משהו אחר דומה לאקרוניס זה מיוחד הופך מחיצה קטנה גיבוי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kikkler,

ניסיתי להתקין סקין חדש לפיירפוקס ובאחד השלבים נדרשתי לשנות את הקובץ הנ"ל - אלא שמתברר שהוא בכלל לא קיים אצלי (x:\Program Files\Mozilla Firefox\Chrome). מישהו מוכן לחפש אם הקובץ קיים אצלו, ואם כן, לעשות מצווה ולשלוח לי? האי סי קיו - 174202737

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by elior021,

שלום לכולם. יש לי אנטי וירוס AVG גירסת פריי שעובד אצלי במחשב בלי בעיה קרוב ל4 חודשים היום ניסיתי לעדכן אותו כמו כל שבועיים בערך אבל לא הוא מתעדכן לי הוא נותן תהודעה הזאת invalid update control CTF file מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by Electric Boom,

פשוט לוקחת את המצב הנוכחי של המחשב מכינה איזה קובץ עם כל הפרטים וככה שאם קורה משהו(חס וחלילה)אני אוכל להחזיר אותו בדיוק בדיוקלמצב שהיה! אין לי כונן פלופי. אני לא הולך לכבות את המחשב עד שאני מגבה אותו לא מוכן לעוד פעם אחת שיקרה לי מה שקרה לי(פורום ווינ...)אז אני צריך תשובה מהר. רצוי שתיהייה חינמית ואמינה. אייל

12. Started by ross,

יש לי מחשב עם core-I5 2500 ללא כרטיס מסך נפרד, עדכנתי לדריבר האחרון של אינטל ל-סנדי ברידג ומדד חווית ווינדוס בגרפיקת משחק ירד מ-5.8 ל-4.7 (מדד הגרפיקה נשאר 5.1). אני לא גיימר וזה לא מפריע לי, אבל זה עדיין מוזר שדריבר מעודכן יפגע באופן משמעותי בביצועים.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  13. Started by pssheba,

שלום, האם קיימת תוכנה חינמית להמרת קבצי mp4 ל mp3? מישהו יוכל להעלות כתובת להורדת התוכנה או המרה online? תודה !

14. Started by ilia990,

אחרי התקנה נקייה הוא אומר שההתקנה עברה בהצלחה הוא פשוט נמצא ב disable ולא משנה מה אני עושה לא יודע אולי זה הגירסה החדשה שלהם ככה ??????????? מיהשו נתקל בבעיה

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  15. כמו שאמרתי, במקרה הזה תוכנה שתחפש מילה אחת בקבוצה גדולה של קבצי טקסט קטנים וגדולים.. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by elior021,

ערב טוב, יש לי תקלה ב IE 8 כאשר אני מנסה להוריד קבצי אופיס או PDF למחשב אני מקבל שגיאה unable to download unable to open this site. the requested site is either unavailable or cannot be found please try again later ניסיתי לאפס את הדפדפן זה לא עזר, מchrom הקובץ יורד בלי בעיה תודה מראש לעוזרים אליאור

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by iakovl,

מישהוא עבד פעם אם התוכנה? ראיתי את התוכנה באינטרנט אבל לא הבנתי לגמרי מה היא עושה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by vinipyx,

זה מה שרשום אצלי בימיול בצבע אדום Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met.

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  19. קניתי מחשב חדש. במחשב הישן הייתי נכנס למשל לפייסבוק והאימייל שלי היה כבר בשורה של האימייל והייתי צריך רק להכניס את הסיסמה. עכשיו במחשב החדש הוא לא שומר לי את כתובת האימייל שלי בשורה הזאת. אני צריך כל פעם להכניס גם את האימייל וגם את הסיסמה. מה שאני רוצה זה רק להכניס סיסמה. אני לא מעוניין בשמירה אוטומטית שהמחשב יהיה מחובר כל הזמן, משמע ללא שמירה של הנתוני משתמש אוטומטית (לא רק אני משתמש במחשב). מישהו יודע איך גורמים לכתובת להשאר במסך הכניסה לאתרים כמו פייסבוק ושאני אצטרך רק למלא את הסיסמה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Mr Gadget,

יש לי עכבר שחבר שלי לא רוצה אותו בגלל שהוא לא עובד... יש לי חשש שבגלל שאין לו דריברים הוא לא עובד הרצתי חיפוש בגוגל בנוגע לדריבר אבל לא מצאתי שום דבר אולי אתם תוכלו לעזור לי העכבר הוא עכבר אלחוטי זוהי התמונה של העכבר אם מישהו השתמש/משתמש ויש לו דריבר אני ישמח אם יתן לי קישור להורדה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. איך מוחקים עם EzPCFix ו Rootkitty ספייוור דרך LIVE CD של ubcd4win ? ולמה אין לי אנטי וירוס ב Ubuntu 8.10 ? זה לא אמור להוית מובנה ? AVG ?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  22. יש אפשרות להעביר את המועדפים מפייר פוקס לאקספלורר.. ?.. פשוט נמחק לי כל המועדפים באקספלורר ואני רוצה להעביר.... יש תוכנה שעושה את זה?.. :s05:

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by elior021,

היי אני משתמש באוטלוק 2007 אני צריך תוכנה שתסנן לי דואר שאני לא רוצה שיגיע או שתשלח אותו לדואר זבל ניסיתי לעשות את זה דרך הכללים באוטלוק אבל זה לא ממש עובד. ניסיתי גם תוכנה בשם spamfighter שהייתה מעולה אבל היא בתשלום מישהו מכיר אחת דומה שלא בתשלום ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  24. Started by Matan22494,

שלום , יש לי אנטי וירוס נוד 32 גרסא 4 והסמל נהפך לי במנהל משימות למטה לכתום.. הבנתי שאני צריך להחליף יוזר ..אבל זה לא עזר החלפתי 3 פעמים וכל יוזר נשאר ירוק 10 דקות ואז שוב פעם משתנה לכתום. הוא לא מעדכן לי והוא כותב לי שההגנה לא בטוחה ב100 אחוז . עזרה ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by Talie,

בשל טעות טיפשית ומצערת נמחקו לי התוכנות: word 2002, outlook2002 and power point המחשב שייך לאחי היקר לי מכל והוא נהרג 3 שבועות לפני שהוא קנה אותו. מאז לא מצאנו את הדיסקים לקנות זה כל כך יקר, יש איזושהי דרך שאני יכולה להוריד את התוכנות האלה? please זה יעזור לי מאוד !!! אני לא יכולה בלי. תודה רבה, טלי.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.