תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הגדרתי את כתובת האתר שאני רוצה שיחסום והגדרתי לו שיעבוד כBLACK LIST אבל משום מה הוא לו עובד אגב אם יש אפשרות לחסום את האופציה הזו בצורה גלובלית בכל אתר באשר הוא אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רואה שהם תיקנו כמה דברים בבעיה של העברים ואנגלית בINPUT ובTEXTAREA. סוף סוף. וזה לא רק שם. עכשיו תוכלו ללחוץ על הלחצן "חדש" בפורומים בלי בעיות.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם daemon tools כל פעם שהמחשב עולה הוא מציג לי את ההודעה הזאת גם לאחר שעשיתי הסר והתקנה מחדש כולל כיבוי מחשב ההודעה מופיע ישר עם עליית המחשב אני משתמש עם התוכנה כבר כמה שנים זאת פעם ראשונה שזה קורה לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה לטעון קבצי MP3 למובי מייקר. אני גם לא מצליח להמיר את הקובץ לסוגים אחרים של קבצי אודיו דרך תוכנות המרה במחשב או באינטרנט. יש מה לעשות או שזה אבוד?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אז ככה בחיפושי אחר תוכנת firewall טוב נתקלתי באתר http://www.grc.com/lt/howtouse.htm ששם יש תוכנה מאוד פשוטה שבודקת את הפירוול הפירוול שלי: online armor (אנטיוירוס : קספרסקי) בזמן הפעלת התוכנה מנעתי את ההפעלה אם ה - online armor ולא בוצע בדיקה ולא היה leak אחרי שאישרתי הרצה של התוכנה (אך לא גישה לאינטרנט) כן הייתה Leak
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אם אני רוצה לעשות מעקב על המחשב הגדול(נייח) מהמחשב הנייד כאילו שכל מה שעושים בגדול אני יראה בנייד (כאילו מצלמים בלייב ומעבירים אליי לנייד)המחשבים מחוברים ברשת ביתית עם ראוטר ...האם יש תוכנה שעושה את זה או שזה הזוי???
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה.... בטעות נמחק לי הסמל של IE 7 מהמסך הראשי, וכעת אני לא יכול למצוא את ההגדרות של הדפדפן, כלומר- אני יכול ליצור קיצור דרך, אבל אז אם אני אלחץ מקש ימני ומאפיינים לא יהיה לי שמה את מחיקת הקוקיס, היסטורי(אלה דברים שגם ניתן לעשות ידנית לא?), והכי חשוב- ההגדרות אינטרנט. גם אני הולך למקום עצמו שבו מותקן בדפדפן(C:\Program Files\Internet Explorer) גם שמה אני לא יכול לשנות את ההגדרות אז מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קודם כל , ההמלצה : חבילת תוכנות לשאת איתכם לכל מקום. http://portableapps.com/suite לא תופס הרבה מקום על ה DOK, ותמיד נחמד שיהיה שם. הבנתי שזה לא מחייב תמיכה ב U3 , אז אם שלכם לא תומך U3, לא להתבאס ! אפשר להתקין גם עליו בקלות (וגם על כל התקן אחסון נייד אחר, אגב, לא רק DOKים, אלא גם נגני MP3 וכו') - שימו לב, ההתקנה ארוכה ! לא לפחד אם זה נתקע ב 25% או במקומות אחרים למשך זמן רב.. - שימו לב 2 : בעלי U3 (לפחות כמו שלי בכל אופן, לא סגור לגבי אחרים) צריכים לפרמט לפני ההתקנה, מכיוון שהתוכנה מחליפה את מערכת ה U3. ועכשיו להמלצה השניה, למי שאין לו DOK קניתי ממש אתמול Sandisk Cruzer Titanium 4GB U3 USB 2.0 Flash 4 ג'יגה, קטנטן , של SANDISK, עשוי מטיטניום (והברושור אומר שמשאית יכולה…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אתמול הכל התחיל פתאום להבהב, לקפוץ ... רצ"ב קובץ תמונה כשחזרתי לגירסה 8 זה היה בסדר מה לעשות כדי לחזור שוב לעבוד בגירסה 9 ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שולחים לי לינק נגיד במסנג'ר, ושאני לוחץ עליו לא קורה כלום ! אני חייב להעתיק את הלינק לIE ולפתוח אותו ככה.. זה מאוד מעצבן. אולי כי הIE לא מוגדר כדפדפן ראשי ?
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יכול להיות מקרה כזה שאנטיוירוס פוגע בקבצי שנשלחים באימייל ואם יש אפשרות כזאת אז איך אפשר לתקן אותה בכול אופן לא נירא לי הגיוני דבר כזה אבל אמרו לי שיכול להיות מקרה כזה תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות , ואני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי ... 1. יש דרך לעקוף את הסיסמא של משתמש מסוים בווינדוס XP ( משתמש רגיל , לא Admin ) ? 2. אני מחפש תוכנה שמרגע שהמחשב נדלק , היא תקליט כל פקודה שהמשתמש עושה . בין אם זה הפעלת תוכנה , הקלדה על המקלדת וכו' ... 3. אח שלי התקין במחשב תוכנה שנקראת Lock it and protect it , שפשוט חוסמת תיקיות במחשב . יש דרך לעקוף אותה ? |: תודה מראש D=
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש לי תמונה שאמורה להיות התבנית של האתר. חילקתי אותה באמצעות ה slice tool בפוטושופ. אני רוצה שהרוחב של התמונה יהיה 100% וכל שאר הגדלים יתאימו. מה אני אמור לעשות. תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בעבר היה לי Foxit Reader ובכל פעם שהייתי פותח קישורי PDF בפיירפוקס הוא היה פותח לי בלשונית חדשה בלי בעיות. מאז שאני משתמש בכרום מחקתי את התוכנה כיוון שכרום משמש כתוכנה עצמאית להצגת PDF. לכן הגדרתי שכל קובץ שאני אפתח מהמחשב ייפתח גם כן בכרום ומחקתי את Foxit Reader. משום מה בפיירפוקס מתעקשים לנסות לפתוח בFoxit Reader. אני מתכוון שכשאני פותח קישור לעמוד אינטרנט שהוא PDF אני מקבל הודעת שגיאה המצורפת בתמונה. למה??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
קיבלתי וירוס דרך האייסי...ועכשיו(יומיים אחרי...)אני כל הזמן מקבל הודעה מהאנטי וירוס על כל שנמצאו וירוסים(אגב קוראים לו email-worm.win32.warezov.mo וגם אותו דבר רק עם סיומת mx..)וכשאני אומר לו למחוק אותם אז בהתחלה הוא כזה מדלג עליהם ואז המחשב נכבה מיד(עושה ריסטרט כזה בלי הודעה מוקדמת...) בבקשה תעזרו לי! עריכה: עכשיו ראיתי שיש לי 3 וירוסים בתוך התיקיה system32 ואני לא יכול למחוק אותם לא ע"י האנטי וירוס ולא ידנית(הוא לא נותן...אומר שהגישה נדחתה או משהו כזה..)ואחד בתוך התיקיה winlogon שכשאני אומר לאנטי וירוס למחוק אותו אז המחשב עושה ריסטרט...
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני לא יודע אם אני במקום הנכון.. בכל אופן הבעיה שלי היא בכונן dvd אני משתמש בו בשביל לראות סרטי dvd ישראליים וגם אמריקאיים. ומה שקורה זה שהמחשב אומר שהכונן מוגבל לפי אזורים ולכן נותר לי רק עוד פעם אחת לראות סרט אמריקאי נגיד. ואז אני אוכל לראות רק סרטי dvd ישראליים. ב'תכלס רציתי לדעת אם יש איזה דרך לבטל את זה.. אשמח אם תעזרו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנה אחרת ברמה של התוכנה AVID MEDIA COMPOSER והאם קיימת גם גירסה לpc בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
כל הזמן אנשים ב EMULE שולחים לי את ההודע המוזרה הזאת: כל פעם מישהו אחר אבל אותה ההודעה. מה זה אומר "Sorry, you have not understood P2P"?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לסבא שלי בעיה עם אופיס. הוא קנה אופיס מקורי (OFFICE PRO EDITION 2003) ויש לו בעיה אחרי כמה ימים שהוא התקין את האופיס והאופיס עבד כמו שצריך קפצה לו הודעה של אימות האופיס דרך הטלפון או האינטרנט אז כנראה סבא שלי יצא מזה וכעבור כמה שבועות המחשב לא עולה. כאשר המחשב מנסה לעלות אז אז יש הודעה NO SINGAL (משהו כזה) ואז המחשב עושה ריסט. אז הוא נכנס במצב בטוח וכאשר הוא נכנס לאופיס (WORD) קפצה לו עוד פעם ההודעה והוא הכניס את הסידיקי ואז היה רשום לו שהאימות הושלם בהצלחה (משהו כזה ) אבל זה לא עזר עדיין אי אפשר להיכנס במצב רגיל . אז ניסיתי למחוק את אופיס דרך מצב בטוח ולא היה אפשר, ניסיתי לשחזר מערכת וגם זה לא עבד. מה אתם חושבים שצריך לעשות??? הכל אצלו מקורי (אופיס והווינד…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היום/אתמול מיקרוסופט החליטו שוב שהמסנג'ר 2008 שלי "ישן מידי", וניסו לכפות עליי שדרוג למסנג'ר 2009 המזוויע. כל מי שקרה לו מצב דומה ורוצה להימנע מזה, הנה הדרך להמשיך להשתמש בגירסה 8.5 האהובה: 1. תורידו ותפעילו את התוכנה הזאת: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. זרקו לתוכה את הקובץ msnmsgr.exe 3. לכו ל Version Info > 1 > 1033 ותחליפו את הקוד שמופיע שם בקוד הזה: 1 VERSIONINFO FILEVERSION 14,0,8089,726 PRODUCTVERSION 14,0,8089,726 FILEOS 0x4 FILETYPE 0x1 { BLOCK "StringFileInfo" { BLOCK "040904b0" { VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "L…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
יש לי תחושה שה DOK לא מתפקד טוב, האם יש תוכנה שיכולה לבדוק האם הוא תקין או לא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
כל עוד המחשב היה מחובר לטלויזיה LCD דרך הD-SUB, הרזולוציה לא הייתה טובה, אבל המחשב עבד מצוין. ברגע שהעברתי אותו לכניסת הHDMI, קיבלתי סאונד, וגם תמונה טובה יותר, אבל המחשב עובד 5 שניות כמו שצריך ואז קופא ל3 שניות בערך. כשאני מסיר את מנהל ההתקן של כ.מסך זה לא קורה. כמובן שאין צליל והרזולוציה יורדת. זה רץ על ויסטה 32BIT. אני גם לא מוצא יותר מדי דרייברים בשביל הכרטיס שלי, דגש AGP. יש למישהו עצה?
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-