עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by steakmaster,

אני לא יודע אם זה המקום, אבל אשמח לעזרה יש ליתמונה שאני מעוניין להדפיס על קנבס, אבל האיכות שלה לא משהו. האם יש מישהו שיודע איך לשפר את איכות התמונה להדפסה על קנבס או במקרה יש לו את התמונה באיכות יותר טובה

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. Started by junkqwe1,

יש לי Craeative live 5.1 ואני שומע מצוין עם 4 רמקולים הורדתי BSPLAYER 1.02 BUILD 812 ואני שומע רק בשניים למה ?????

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  3. אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  4. Started by Shay17,

אני לא רואה שם את הSATA ב Hiren's BootCD 10.0 רואים את כולם.. איך מסדרים את זה ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. Started by hellyeahmofo,

ומתקבלת הודעה: Disk in drive d: is not formatted ב disk management ההארד דיסק מופיע כ active ו healthy מה קרה? איך מצילים את המידע?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  6. יש לי: לוח אם - MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET רמקולים - Creative Inspire T6060 5.1 התקנתי דרייבר לכרטיס הקול Realtek HD ושמתי לב שישנה לשונית "default format" שבה ניתן לשנות תדירויות ואת מספר הביטים. כרגע זה מוגדר על 24 ביט, 48000 הרץ. יש אפשרות לרדת ל16 ביט ולתחום דיי נרחב של תדרויות (נע בין 44.1 ל192 KHZ) או להשאר על 24 ביט ולהעלות תדירות ל96 KHZ או ל192 KHZ. מה בעצם הביטים והתדרויות האלה מסמנים? אם אני מעלה או מוריד אותם איכות הסאונד שלי משתנה? שינוי של משהו שם עלול ליצור עומס על רכיב כל שהוא\לקצר את זמן החיים שלו? נ.ב אני מוסיף תמונה במידה והשאלה לא הייתה ברורה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  7. Started by Tomerico,

יש עוד תוכנה חוץ מריל פלייר שפותחת קיבצי RM? ??? או ממירה לMPG או MPGE או AVI? ???

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. הוא אמור לעשות סגול ככה על נושאים חדשים,וסגול בהיר על כאלה שראיתי ויש תגובות חדשות. הסגול בהיר לא מופיע,אני לא יכול לגלוש בפורום בלי הבונוס הזהההההה,זה כ"כ טוב :'( מה אתם חושבים שלא עובד,הגריסמונקי או הסקריפט?

• 9 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by alonezer,

שלום, לקחתי ממחשב אחר כרטיס Win TV 150 PVR ומשום מה זה לא מזהה את HOT כהממיר שלי (חיברתי רק בS VIDEO זה מספיק?) אבל עם הWMCENTER זה פשוט לא עובד לי אז אולי יש תוכנה אחרת טובה יותר? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by ***אלירז***,

אני בטוח ב100% שהבעייה שלי זה בגלל התוכנה הזאת.... תמיד אחרי שאני מתקין את התוכנה הזאת האייקונים של הסדרות שלי הפוכות... בוווידוס 7 יש אפשרות להציג סרטים כתמונות ממוזערות ולאחר התקנת התוכנה הם הפוכות... איך אני פותר את זה? השתגעתי כבר..

11. Started by IRONMAN153,

התקנתי לידידה שלי ת'מחשב מחדש.. הכל טוב ויפה.. בהתחלה לא מצאתי את הדרייברים שלה באינטרנט אז ניסיתי להתקין חלופיים.. וכשהתקנתי ת'כרטיס קול מובנה REALTEK HD הוא נתקע באמצע ומסמן לי אותו כבעייתי בניהול התקנים (סימן קריאה צהוב) אחרי זה מצאתי באינטרנט את הדרייבר המדוייק שלה.. הורדתי אבל הוא לא נותן לי להתקין.. כל הזמן אומר שיש איזו בעיה.. או שמראה שזה מתקין ואז זה נשאר אותו דבר.. כשעושים הסרה של הדרייבר הוא כל הזמן מתקין מחדש יש את הדריבר הקודם ולא נותן לי להתקין את הדרייבר הטוב... המקורי אני יודע שאני צריך להסיק קובץ INF מאיפהשהו.. אבל אני לא יודע מאיפה ואיזה קובץ בדיוק.. איך אפשר לדעת..??? או בדרך אחרת להסיר לגמרי את הדרייבר.. ולהתקין את החדש....

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  12. ניסיתי את Panorama Maker 5 אבל כאשר אני רוצה לשמור את הקובץ אני יכול לשמור רק ב- 16\1 מהגודל המקורי כך שאני צריך תוכנה אחרת אם מישהו מכיר

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. עד לא מזמן אם ההיתי רושם שם של אתר בשורת הכתובות (נראה לי שזה נקרה URL) הוא היה נכנס לאתר או לחילופין פותח חיפוש בגוגל. אבל עכשיו שאני עושה את זה הוא שולח אותי לאתר finderactive.com , חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי פתרון שבאמת עובד אולי למישהו יש רעיון. נ.ב. אני מניח שזה סוג של מזיק שהשתלט על פירפוקס (מיותר לציין שבדקתי גם וירוסים וגם רוגלות). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  14. אם אני מתקין את שניהם זה יכל לגרום לבעיות? האם nod32 הוא גם תוכנת ריגולן {גירסה NOD32.v2.51.30.NT.2K.2K3.XP}

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  15. הי, אשמח אם תמליצו לי על תוכנה טובה ואיכותית שלא פוגעת בסרט, שעושה תירגום מובנה לסרטים וסדרות בזמן סביר. אני מעוניין שתוכנה תוכל לעשות תירגומים לסוג התירגומים החדשים כרגע ברשת שSUBSENTER משחררים, אם שני סוגי הקבצים, קיים? תודה !

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  16. שלום לכם פיתחתי תוכנה מעניינת המאפשרת להשתמש בשלט הXBOX360 שלכם במחשב (לשלוט על דברים וכו') התוכנה עדיין בשלבי ניסוי ומכיוון שאני יודע שישנם כאן מספר אנשים בעלי השלט הזה למחשב הייתי מעוניין ליצור איתכם קשר לבדיקה. שלחו לי הודעה פרטית אם אתם מעוניינים להצטרף לניסוי. תודה וסליחה אם טעיתי בפורום פשוט כאן נראה לי הכי מתאים.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by I.Robot,

שלום. התחלתי להוריד קובץ באימיול, הגעתי ל98% ואז התברר לי שאף אחד לא משתף את החלק שנשאר. זה סרט SVCD. יש אפשרות לצרוב אותו איך שהוא? אפילו בלי שיראה את החלקים החסרים?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  18. היי יש לי כמות גדולה של קבצים (1000+) שאני צריך לכווץ לזיפ כל קובץ בנפרד כך שיהיו לי 1000+ קבצי זיפ שבכל אחד מהם קובץ ששמו הוא שם הזיפ .... האם יש דרך\תוכנה קלה לעשות זאת ?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  19. Started by -Almog-,

צריך דרייברים למחשב נייד hp dv6620ej ל-ווינדוס xp. באתר היצרן יש רק חלק. ומה שיש לכרטיס רשת אלחוטי לא עובד מראה שהכרטיס נעול שפותחים את הנעילה מהכפתור במחשב עדין מראה נעול.בתודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  20. שלום הורדתי עדכונים לדרייברים דרך התכונה VersionTracker Pro וראיתי בשמות של חלק מהדרייברים שהיא הורידה VISTA השאלה שאלי היא אם אני יכול להתקין אותם על XP או שזה יצור בעיה?ופשוט לדלג על דריברים אלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by SixSatori,

המחשב הוא p4 1600 בן שלוש שנים 512mb geil חדשים יחסית hd80giga westren חדש גם כן כרטיס מסך RADEON 9550 256 החיבור לאינטרנט הוא דרך מודם כבלים להאב ולכרטיס רשת 1.5K הבעיה היא בכל קובץ שאני מוריד מעל כמה עשרות מגה ולא משנה אם דרך שיתוף קבצים או ישירות מהאתר ,יוצא בסוף פגוע בCRC הקובץ עצמו לא פגוע כולו אלה באזורים קטנים אבל זה לא משנה כי ההתקנה לא מוצלחת בכל מקרה. ניסיתי להוריד אין סוף קבצים מאתרים שונים וכמעט תמיד הם פגועים. בתוכנת שיתוף הוא עובר את בדיקת הCRC בהצלחה ובהתקנה הוא עושה בעיות הבעיה קורה גם כשאני מנסה לפתוח קובץ ZIP אוRAR למרות שבבדיקת הקובץ הכל בסדר בEXTRACTION שלו הוא CORRUPDED מקווה שלמישהו יש את הידע בלעזור לי, מודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  22. Started by matanroee,

היי, הדלקתי אתמול את המסנג'ר, ופתאום גיליתי שכל רשימת החברים שלי כבר לא רשומה בעברית אלא באותיות מוזרות כאלה. אי אפשר לשנות את זה חזרה... ניסיתי להסיר ולהתקין את התוכנה וזה לא עזר. מישהו יודע איך אפשר לתקן את זה? הבעיה היא רק בתוכנה הזו. צירפתי תצלום מסך שיהיה יותר ברור מה הכוונה. מערכת הפעלה XP. תודה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by zoriza,

יש לי מדפסת מסוג hp deskjet 5150 ומערכת הפעלה - windows xp sp2 . ניסיתי להתקין עם הדרייבר שבא עם המדפסת , אך לאחר שבהתקנה נכתב שיש לחבר את המדפסת , על מנת להמשיך בהתקנה , ההתקנה לא נמכשת אבל המדפסת זוהתה . ניסיתי להתקין דרך הדיסק של הוינדוס גם לא הלך , הורדתי דרייברים מהאתר הרשמי של hp אך לצערי גם זה לא עזר . מה ניתן לעשות ? תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by Pentium D,

רציתי לדעת מה ההבדל בין Firewall ל-Desktop Firewall.

• 3 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים