עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shikli,

הלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM בדקתי באתר היצרן ושם כתוב במפורש שהמחשב שלי תומך בUSB 2 בכל התקני הUSB. לאחרונה פירמטתי את המחשב והדבר הראשון שהתקנתי הוא הדריברים. במהלך ההתקנה נאמר לי שאצטרך לחזור על ההתקנה לאחר שאתקין את SP1, עשיתי את זה והמשכתי להתקין הכל כרגיל. כשחיברתי את הנגן שלי למחשב, קיבלתי הודעה שהוא שהחיבור שלא הוא לא מהיר ויעבוד במהירות מופחתת וישנו חלון המראה את ההתקנים שלי שכולם תחת - STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER . מיהרתי לפתוח את ה -DEVICE MANAGER,שם ב UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS לא מצאתי שום איזכור ל USB 2. נכנסתי לאתר מיקרוסופט שם נאמר לי שאם אני רואה התקן שיש בו המילה ENHANCED אז יש לי USB 2, אבל הבנתי שגם צריך להופיע לידו USB 2 ולי ל…

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by benor,

לחבר שלי יש את הסורק הזה ואין לו דרייבר, מצאתי לו דרייבר כלשהו אבל הוא לא עבד. יש דרך להפעיל אותו?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. שלום אני מנסה להפוך קובץ וידאו לקובץ שמע בלבד לצורך עריכה האם זה אפשרי האם יש תוכנה לכך אודא אודא על התשובה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  4. שלום התקנתי את הXP מחדש..הXP אומנם לא מזהה את המסך אבל במנהל ההתקנים הוא רשום כPLUG AND PLAY מוניטור יעני מסך ברירת מחדל. אם אני אתקין את הדרייבר למסך שלי (F700P) זה יגרום לשינוי בתצוגה ? שוה להתקין את הדרריבר (כי על פני השטח אין הבדל אבל אולי יש איזה הבדל שאני לא מכיר אותו ולא יודע עליו)

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. אז כמו שכתוב בכותרת... תוכלו למצוא לי תוכנה שמחברת סרטי HD (עם סיומת .mkv) וכתוביות.. שיהיה תרגום מובנה. סטייל AviRecomp רק שיחבר גם mkv. חשוב שהתוכנה לא תוריד את האיכות של הסרט. ואל תציעו בקשה את virtualdub כי אני מסתבך איתה.. תודה רבה mz155

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by Yakim Peled,

רציתי לקרוא לכותרת "FF15 עוד פעם מתנהג מוזר" אבל אני יודע שכותרות חייבות להיות אינפורמטיביות אז ויתרתי. ;D בכל אופן, אם פתוחים אצלי 2-3 טאבים ואני פותח בבת אחת 10 טאבים תוך שימוש ב-Open all in Tabs אז פתאום פתוחים רק ה-10 שנפתחו אחרונים. הטאבים שהיו קודם נעלמו. חשבתי שאולי זה קשור למספר הטאבים האפשרי וחיפשתי איפה אפשר לקבוע את זה אבל פשוט לא מצאתי. אגב, לפי המלצה קודמת התקנתי את Tab Mix Plus אבל גם שם לא מצאתי את זה. ואולי זה משהו אחר לגמרי?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש מחשב ניד מהדגם הזה toshiba a105-s2236 עכשיו אני מוצא drivers רק לVISTA יש אליו drivers לXP??? כי הוא רוצה להתקין XP עליו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by canonball,

האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  9. אהלן, לפני כמה שבועות עבדתי עם הארדיסק נייד טיפה ישן וכנראה שיש לו איזשהי בעיה עם מתחים וכאלה, כי הוא כל הזמן עלה ונעלם אחרי דקה, ואז שמתי את התקע יו אס בי שלו בשקע אחר במחשב והכל עבד. מאז, כל פעם שאני שם את הדיסק און-קי שלי בשקע ההוא , אני מקבל את ההודעה שצירפתי בתמנה. מה זה לדעתכם ? אני אציין שאישית אני לא רואה איטיות משמעותית בעבודה השוטפת איתו כשהוא בשקע הזה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by e.t,

חיפשתי ולא מצאתי OFFICE CLIPART, גם ב OFFICE 2000 וגם ב- OFFICE XP (שניהם בעברית). נכנסתי לנבכי הספריות של כל דיסק - ללא הצלחה. אני יודע שאפשר לגשת לאתר של מיקוסופט/אופיס הרשמי ולהוריד אותם אחד-אחד לפי בחירה. http://office.microsoft.com/clipart/default.aspx?CTT=6&Origin=EC790020111037 אבל אני מחפש מקבץ/אוסף גדול של כמה שיותר "קליפארטים" ביחד. מישהו מכיר? אתר? קובץ? משהו?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  11. Started by Aloha-Boy,

מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני לא יודע אילו מקודדים להוריד,בעיקרון אני רוצה את כל מה שצריך היום כדי לראות סרטים כמו בנאדם. יש המלצות??? (מותקן ווינדוס חדש חדש...היום פירמטתי)

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  12. :

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by de_inco,

שלום רב, אני מתחבר לאימיול במזהה גבוה. אך משום מה יש לי הרגשה שעדיין משהו לא תקין בהגדרות אולי. אני אומנם מצליח להוריד חלק מהקבצים, אבל למשל אני כבר כמה ימים מחובר ומנסה להוריד קבצים וכלום. צירפתי תמונת מסך, אולי מישהו יכול לעזור. תודה רבה. אביב[br]פורסם בתאריך: 24.08.2009 בשעה 13:32:37 בנוסף,מה פשר ההודעה הזאת שמופיעה לי בלוג : received an IP from a client: 93.173.248.192, NAFC-Adapter will be checked אשמח לעזרה. אביב [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by borisd9,

יש לי AMD2500XP ורציתי לדעת מה הטמפרטורה הסטנדרתית של המעבד, ואם 52C זה גבוה?

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by HeaT-SinK,

למה היא חייבת ג'אבהההההה אז פסדר שיהיה ג'אבה אבל למה הוא תופס בסביבות 58 מגהה

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  16. בד"כ כשלוחצים Ctrl+Enter זה אמור להוסיף את הסיומת יום אחד זה פתאום הפסיק להוסיף לי ..וזה לא מוסיף לי יותר..מישהו יודע איך משנים את זה?!

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by 3d7,

אני מחפש תוכנה של פתקיות לXP בסגנון של KNote שנמצאת כל הזמן בSystem Tray, ובלחיצת עכבר אפשר לשים את הפתקיות על הDesktop או להעלים אותן מהDesktop. אני רוצה משהו יותר מתוחכם מהפתקיות של ויסטה שכולל מספר גדול של פתקיות צבעוניות. בנוסף לכך, הפתקיות צריכות לשמור באופן אוטומאטי את מה שכתבתי בהן (כל עוד לא מחקתי את הפתקית) גם אם סגרתי את התוכנה. יש המלצות? :

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. מגזין המחשבים הבריטי Computer Active מחלק את הרשיונות הללו בחינם אך חשוב לשים לב שהמפתחות לא תיתן תמיכה טכנית חינמית בעבורן. למרות זאת מדובר בהצעה מצוינת ללא ספק, המבצע בתוקף עד ה-17/01/2008 אך יכול להיות מופסק בכל עת עקב כמות ההורדות העצומה: http://forums.slickdeals.net/showthread.php?t=698696

19. שלום לכולם , אולי מישהו מכיר תוכנה קלה שתוכל להקליט את המסך שלי ואחר כך לראות את הקובץ שהוקלט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. קניתי מחשב חדש בחו"ל מתוצרת אייסר travelmate 8372 עם ווינדוס 7,לחצתי על ALT ו f3 והבלוטוס הותקן בהצלחה. הוא מופיע בהתקנים ומדפסות וגם שלחתי אותו לשולחן העבודה, כשאני לוחץ על שלח קבצים או קבל קבצים הוא לא מתפקד. כשאני לוחץ על קבל קבצים, מופיע כיתוב-העברת קבצים באמצעות בלוטוט לא הושלמה- לווינדוס לא היתה אפשרות להעביר קבצים מסוימים,נעשה שימוש בכתובת שאינה תואמת לפרוטוקול המבוקש. כשאני לוחץ על שלח קבצים נפתח חלון עם מסגרת שמעליה כתוב-בחר לאן לשלוח את הקבצים ומתחת למסגרת כתוב- השתמש באימות כדי לוודא שאתה שולח את הקובץ למכשיר הנכון,בנוסף,האימות מגן על הקובץ מפני הצגה על ידי אחרים בעת שליחתו למכשיר השני, אך אני לא מצליח להשתמש בחלון כי הוא לא מגיב ואי אפשר לכתוב בוא כלום כי הוא …

21. אנא עזרה.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  22. התוכנות Alcohol.120% ו Daemon Tools עושות את אותן דברים או שאחת מהן לוקחת?

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  23. ניסיתי להפעיל אותו בכמה נגנים וכולם נתקעים ומפסיקים להגיב...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. מאיפה אני יכול להסיג את התוכנה שמודדת טמפ' מכול חלקי המחשב ? תודה למי שיעזור .

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by אישי555,

בעבר היה לי Foxit Reader ובכל פעם שהייתי פותח קישורי PDF בפיירפוקס הוא היה פותח לי בלשונית חדשה בלי בעיות. מאז שאני משתמש בכרום מחקתי את התוכנה כיוון שכרום משמש כתוכנה עצמאית להצגת PDF. לכן הגדרתי שכל קובץ שאני אפתח מהמחשב ייפתח גם כן בכרום ומחקתי את Foxit Reader. משום מה בפיירפוקס מתעקשים לנסות לפתוח בFoxit Reader. אני מתכוון שכשאני פותח קישור לעמוד אינטרנט שהוא PDF אני מקבל הודעת שגיאה המצורפת בתמונה. למה??? [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים