עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eranir,

לצורך פרויקט במעבדה אני צריך לתכנת ניסוי שלם ב-MATLAB. הכוונה היא לשלוט לאורך כל הניסוי במנוע המזיז איזשהי במה, עליו אני שולט באמצעות הדרייבר ESP300 של Newport המופיע כאן: http://www.newport.com/ESP300-13-Axis-Motion-ControllerDriver/140199/1033/catalog.aspx. יש לי רקע מועט ב-MATLAB, והאמת שאין לי מושג ממש איך לגשת לזה. יש מישהו שיש לו מושג איך מתעסקים עם זה? מישהו מכיר פורומים טובים לעזרה ב-MATLAB? לא כ"כ הצלחתי למצוא כאלה. תודה

2. שלום חברים אני זקוק לתכנת צריבה שתהיה אמינה צריכה לצרוב מMP3 לאודיו רגיל שיא האמינות שיש יש איזה המלצות? בנתיים עובד לסירוגין עם BURRRN וNERO שהNERO מאכזבת לעתים תכופות הצורב הוא חדש Samsung SH-S182M תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  3. בXP היה לי סבבה די סי.. את הקבצים שאתה אומר לו להוריד הוא כבר משכלל בכונן ומחשיב אותם כאילו הם כבר נמצאים.. עכשיו התקנתי ויסטה על כונן אחר ועדיין נשאר הXP הפעלתי משם את הסבבה די סיאז עכשיו את כל הקבצים שהוא לא גמר להוריד והוא משכלל בכונן הוא משקלל לי גם בכונן הראשי של ויסטה (הכונן שבו מותקן XP לא אותו כונן שבו מותקן הויסטה) וא זיוצא שהוא תופס לי את מה שאני מוריד בשתי כוננים וזה איזה 30G שהוא לא גמר להוריד.. וזה עכשיו מחשיב את זה 30 בכונן שבו מותקן ויסטה ו30 בכונן שבו מותקן XP.. מה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה.. אני מפחד למחוק את הקבצים שהוא לק גמר להוריד מאחד מהכוננים כי אז זה ימחוק לי את מה שהיה עד עכשיו.. ואז כל החלקים שהוא הוריד ממה שהוא לא גמר ימחקו.. אז מה אפשר לעשות…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by solo53,

שלום לכולם האם ניתן ב FF להפעיל ולהפסיק את הצגת FLASH על ידי כפתור או מקש קיצור תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. Started by Money_Man,

שלום לכולם! קניתי מחשב וחדש ברצוני לבדוק האם החומרה שקניתי אכן תואמת למה שהזמנתי.. בEVEREST (למרות שזו הגרסה המעודכנת ביותר) משום מה מציג לי UNKNOWN של מעבד ולוח אם..מדוע? ניסיתי להוריד CPUZ ואכן זיהה לי מעבד של E6300 ולוח אם GA-945P...

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  6. יש לי אינטרנט כבלים של 013 ברק במהירות של 1.5 מגה אבל בכל תוכנו ההורדה המהירות ממש איטית הכוונה ל 1-15 kb בדפדפן המהירות היא בסדר כלומר 190 kb אין לי שום ראוטר רק מודם של thomson פירוול יש לי אבל הפורטים של התוכנות פתוחים אפילו בבדיקה של התוכנה זה מראה שהפורטים פתוחים... איך אפשר לפתור את הבעיה הזאת??

7. Started by game kILLer,

אנשים אני מחפש תוכנה להורדת איכות (KBPS) בMP3 ואם אפשר העברה לAAC הבתי שזה פורמת חיסכוני יותר תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by Dilbert Marker,

בהתחלה היו פשוט המון בעיות בeXeem והעדפתי לא להשתמש בה. רציתי לשמוע, לפני שאוריד בעצמי, את הדעות שלכם על התוכנה כרגע. זה כבר מה שציפיתם?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by K_D,

רציתי לדעת אם הוא יותר מהיר מהגירסאות הקודמות?חבר שלי פשוט אמר לי שהוא אוכל לו ממש מעט זיכרון לעומת הגרסה של 2005... מישהו יכול לאשר אם זה באמת ככה?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  10. אני צריך מקודדים טובים תביאו לי קישור ל xvid או משהו כזה זה מקודד לא?! בקיצור אני צריך מקודדים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  11. הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  12. Started by noambaum,

בגירסא החדשה הם שינו שם הכול ואי אפשר "לסנן" תכנות רדיו לפי כמות מאזינים אלא רק לפי ג'אנר. WTF??? זה פשוט גרוע! אני פשוט רותח איך לעזאזל אני אמור למצוא את כל התחנות שאהבתי פעם??

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by iakovl,

איך להגדיר בצורה טובה את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  14. היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא סלחו לי! אני לוכד חומר אנלוגי ממצלמת וידאו עם תוכנת פינקל סטודיו 9. העניין הוא שלאחר שלכדתי ווקידדתי את החומר לפורמט DVD צרבתי אותו אך הקול ב-DVD הביתי מאוד חלש מה העניין? אולי במהלך הלכידה הייתי צריך לשים את לחצן הווליום בתוכנה על פול?או בבקרת עוצמה להרים את ה-LINE IN תסייעו לי בבקשה. (לידיה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?) המון תודה!

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  15. alexa related מחקתי את זה... וזה חוזר כל הזמן... מה לעשות לגבי הספייוור הזה?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  16. שלום ! סליחה אם טעיתי בפורום השאלה היא יש לי שני מחשבים שמחוברים בכבל רשת מכרטיס רשת לשני איך אני יכול לסנכרן בין שני המחשבים באוטלוק שאם אני מבצע שינו במחשב אחד הוא יוצג גם במחשב השני לדוגמה יש לי יומן פגישות ואני רושם פגישה ואני רוצה שזה יוצג במחשב השני איך עושים את זה ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by nore0,

אין סאונד וההודעה הזאת עולה לי

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by comando,

שלום אני מחפש תוכנה להמיר מי סידי ל mp3 ואם אפשר גם עזרה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by staticx,

כי אני נתקלתי... המחשב נתקע בהתקנה ולאחר אתחול נעלם הACCOUNT ואח"כ חזר קיצר כל מיני בעיות שונות ומשונות... חזרתי ל 5.12 והכל הסתדר..

• 10 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by פיסי,

נכנסתי ל-java.com בכדי להוריד את תוכנת/סביבת הג'אווה אבל הוא לא מצליח לעשות משום מה verify instalation, אז התקנתי בצורת ה-manualy אם או בלי קשר, אני רוצה לראות קטעי וידאו מכאן http://www.nba.com/video ולא מצליח משום שכנראה יש בחלון אמור להיפתח שימוש בג'אווה סקריפט. גם בפורומים של וואלה! למשל אני לא מצליח לפתוח הודעות משום שיש כנראה שימוש בג'אווה. בקיצור, זה מעצבן. :'( יש לי פיירוול הסטנדרטי של ה-XP, נורטון סקיוריטי שמאפשר לג'אווה סקריפט/אפלט לעלות ובאפשרויות הדפדפן כל מה שראיתי בערך שקשור לג'אווה מסומן ב-enable. אני לא מבין כלום בקטע הזה של הג'אווה אבל אשמח לשמוע מכם פתרון לנושא, אם יש לכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by hellyeahmofo,

התקנתי את הגרסה האחרונה של emule שאני מריץ אותה המחשב זוחל , שאני סוגר אותה המחשב טס

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by borg,

התקנתי במחשב eMule 0.45b MorphXT 6.7, אבל אין לי רשימה של שרתים. אפשר בבקשה לקבל קובץ addresses.dat עם רשימת שרתים מהירים?

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  23. אני זקוק לתוכנה שאני יכול להפעיל בעת הרצת משחק, שתחשב לי את הFPS הממוצע. תודה!

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by BINI,

אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לצרוב דיסק עם קבצי MP3 בסדר שאני בוחר. ניסיתי לעשות זאת בNero ופשוט לא הצלחתי לא משנה מה ניסיתי... מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לעשות את הפעולה הפשוטה הזו? (או לחלופין איך לבצע הפעולה עם Nero למרות שאני מסופק אם אצליח...). תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by iPsych,

בשעה טובה הזמנתי שני מחשבים (בשביל סבא ודוד). שני המחשבים נבדלים רק במארז (צורה+ספק) ובזה שבאחד מהם יש גם צורב. כל שאר המפרט מקביל. מאחר ואני זה שצריך לעשות את ההתקנה הראשונית של המחשב, הייתי רוצה לדעת איזו תוכנה מאפשר לי לעשות סוג של Image להרד דיסק (אחרי שהתקנתי על מחשב אחד את כל מה שהייתי צריך) ופשוט להדביק את הImage הזה על המחשב השני, כל זה בשביל לחסוך זמן. אשמח לקבל המלצות על תוכנות שמתאימות לזה, אם בכלל. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.