עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אישי555,

אני מקבל את ההודעה הזאת כשאני מנסה לטעון קבצי MP3 למובי מייקר. אני גם לא מצליח להמיר את הקובץ לסוגים אחרים של קבצי אודיו דרך תוכנות המרה במחשב או באינטרנט. יש מה לעשות או שזה אבוד?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אני לא מצליח לראות בטלויזיה ובמסך בו זמנית. כשאני רוצה לראות בטלויזיה המסך מתכבה.. וכשאני בוחר על לראות בשניהם אז זה לא פועל בכלל הגירסא הכי חדשה של TV TOOL.. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. אז ככה בחיפושי אחר תוכנת firewall טוב נתקלתי באתר http://www.grc.com/lt/howtouse.htm ששם יש תוכנה מאוד פשוטה שבודקת את הפירוול הפירוול שלי: online armor (אנטיוירוס : קספרסקי) בזמן הפעלת התוכנה מנעתי את ההפעלה אם ה - online armor ולא בוצע בדיקה ולא היה leak אחרי שאישרתי הרצה של התוכנה (אך לא גישה לאינטרנט) כן הייתה Leak

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  4. אני זקוק לתוכנה שאני יכול להפעיל בעת הרצת משחק, שתחשב לי את הFPS הממוצע. תודה!

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by solo53,

שלום לכולם האם ניתן ב FF להפעיל ולהפסיק את הצגת FLASH על ידי כפתור או מקש קיצור תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  6. פתאם באחד המחשבים שלי האקספלורר לא רוצה לרשום בעברית, לא בשורת הכתובות ולא בשום מקום, מן הסתם ב-FF וכל מקום אחר בוינדוס ניתן לכתוב בעברית כרגיל, מה יכולה להיות הבעייה ?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  7. יש לי המון קיצורים, תוספות, והיסטוריה ומועדפים על גבי הUSB ב- firefox Portable ומעוניין להעביר (במידה ואפשר) ל- firefox במחשב תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by Dark_Phantom,

היום ביקרתי באתר מוזילה וראיתי שתי ידיעות מענייניות: 1. Netscape 7.0 , הדפדפן המצופה הגיעה בגרסתו הסופית ובנוי על Mozilla 1.0.1 . *שימו לב* זוהי גרסה רשמית ומלאה ולא גרסת ניסוי/בטא/ניסיון 2. בעניין המוזילה שוחרר Mozilla 1.1 המשך לגרסה 1.0 ומכיל מספר שיפורים מהגרסה האחרונה. גם זאת לא גרסה בטא והיא גירסה שלמה, מתוקנת ורשמית טוב, אני מקווה שהמידע עזר אם כי אני די בטוח כי הוא לא הכי חדש אבל מילא גם משהו. לילה טוב לכולם

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  9. Started by AB,

יש לי בעייה כל פעם שאני פותח את ה-Outlook Express אני מקבל איזה 1000 הודעות כן 1000.....ולא שתגידו שאני פותח אותו פעם בשנה.....אני פותח אותו כל יום תמיד! מישהו יודע מה הבעייה? אולי זה וירוס או משהו??

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  10. Started by bezadon,

מחפש תוכנה פשוטה וטובה שממירה דיסק DVD לקובץ avi רציף ופשוט. ניסיתי כל איזה שתי תוכנות, אבל התוצאה לא היתה טובה בכלל... במקום לראות סרט חלק ואיכותי, רואים את התזוזות של מי שצילם (כלומר שהמצלמה עצמה זז מצד לצד אז רואים את זה בסרט , זה לא חלק אלא כאילו רואים את הפריימים משתנים). בכל אופן מישהו יכול להציע משהו שהוא התנסה בו?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  11. שלום הורדתי עדכונים לדרייברים דרך התכונה VersionTracker Pro וראיתי בשמות של חלק מהדרייברים שהיא הורידה VISTA השאלה שאלי היא אם אני יכול להתקין אותם על XP או שזה יצור בעיה?ופשוט לדלג על דריברים אלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by Shmoe,

להכרזה על הגירסה העברית למידע כללי והורדה Prog.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  13. Started by yoniby,

מישו שיעזור אני לא יודע איזה לבחוררר די נמאס לי מהנורטון!! אין משו אחר? עדיף להישאר איתו?! ??? בבקשה תעזרו לי! תודה יונתן

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by elior021,

היי אני משתמש באוטלוק 2007 אני צריך תוכנה שתסנן לי דואר שאני לא רוצה שיגיע או שתשלח אותו לדואר זבל ניסיתי לעשות את זה דרך הכללים באוטלוק אבל זה לא ממש עובד. ניסיתי גם תוכנה בשם spamfighter שהייתה מעולה אבל היא בתשלום מישהו מכיר אחת דומה שלא בתשלום ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by רוני1,

הנ"ל. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  16. האם יש אפשרות שתוכנת אימייל(thunderbird לדוגמא), תהיה מסונכרנת בצורה מלאה עם הג'ימייל? הכוונה היא שאני אוכל לקרוא את המייל דרך התוכנה, ואחרי שאני קורא, שלא יופיע לי בג'ימייל בתור הודעה חדשה, ושאם אני אמחק הודעה, שתמחק גם בג'ימייל. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by al_lot,

אני מנסה להוריד קבצים בMIRC מXDCC BOT ומהירות שלי היא מקסמיום 4K בעוד שחבר שלי מוריד ב 40K מאותו XDCC BOT לי יש ADSL 512K לו יש כבלים 750K בבקשה תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  18. זאת תוכנה שצורבת קיבצי MDS ו MDF??? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by Asaf.Y,

ערב טוב! אני מחפש תוכנת FTP טובה חוץ מ-FlashfXP ו CUTE FTP...יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by rgm7,

אני לא מוצא בתכנה את כפתור ה-animate , מישהו יודע למה?

21. Started by עידו עמית,

???קניתי דוד של nec ואני רוצה לצרוב סרטים שהורדתי דרך האינטרנט (פורמט divx או xdiv ) את זה אני יכול לעשות דרך נרו אבל אני רוצה שיהיה תרגום(כתוביוץ) בסרט. אבל אני לא רוצה "להטביע" אותם דרך virtual dub אני רוצה שהם יהיו שם ויהיה אפשר לשלוט בהם דרך התפריט כמו בד.ו.ד אמיתי מישהו מכיר תוכנה כזאת ואיפה אני יכול להשיג אותה? ??? תודה מראש, עידו ???

22. Started by johnwoo,

כרגע בברירת מחדל יש לי SCSI VIRTUAL DRIVE. אני מנסה להוסיף IDE VIRTUAL DRIVE. פתחתי את התוכנה, הלכתי ללשונית TOOLS, אח"כ בחרתי ב-ADD IDE VIRTUAL DRIVE. הוא שואל אותי: IDE ADAPTER HAS TO BE ANABLED TO ADD VIRTUAL DEVICE. אחרי שאני בוחר YES, הוא כותב לי הודעת שגיאה: UNABLE TO ADD ADAPTER. DEVICE PROBLEM 28. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  23. Started by most,

שלום, יש לי בהרדיסק 6 קבצי VOB בנפח של 5.3 גיגיה עם שאר הקבצים (IFO,BUP). אני רוצה ליצור מהם DVD ע"מ לראות את ההופעה במערכת ק"ב שלי איך אני עושה את זה כך שיכנס ל DVD של 4.7 גיגה האם תפגם איכות הסאונד כתוצאה מהדחיסה?? תמונה פחות חשוב לי בברכה ותודה מראש

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by iz,

עשיתי את העדכון של הווינדוס והיה שם גם עדכון ל IE9 ועכשיו שאני מפעיל את הדפדפן התצוגה לא טובה לדוגמא, אני רואה את הפרסומות לא במקום שהן אמורות להיות ב-ynet את המבזקים שיש בצד ימין אני רואה בקצה שמאל יצא עוד עדכון ? או שיש לזה פתרון ? תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  25. המחשב איתחל את עצמו. מוזר. בלכתי ל- Event Viewer כדי לחפש רמזים ולא מצאתי דבר שיכול להסביר את האיתחול, אבל מצאתי משהו מוזר כש- Windows עלתה בחזרה: Event Type: Error Event Source: Service Control Manager Event Category: None Event ID: 7000 Date: 05/06/2006 Time: 14:42:22 User: N/A Computer: ??? Description: The cpuz service failed to start due to the following error: The system cannot find the path specified. וזה מופיע כמה וכמה פעמים באותה השניה. הלכתי ל- Services, אבל לא ראיתי שם שום סרוויס בשם CPUZ או משהו שמזכיר אותו. בדקתי ב- Registry ומצאתי מפתח בשם LEGACY_CPUZ ובו כניסה בשם Service עם ערך cpuz ועוד שני מפתחות תחת Services בשם cpuz שמנסים להריץ את הקובץ cpuz.s…

דיונים חדשים בפורומים