עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by My_Name,

אני צריך לעשות טבלה, שכל קובייה בה תיהיה בגודל מסויים. אם יש לי את האורך והרוחב שאני צריך, איך אני יכול להגדיר ב-Office שיצור לי כל ריבוע בדוק בגודל הזה ? נפתר -אפשר לנעול-

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  2. Started by dror_gh,

היי במחשבים בגדול יש לי ידע סביר אבל יש לי בעיה די רצינית באופיס, בכל מה שקשור לאופיס אני נוראי. אני הולך לבקש עזרה באקסל, ואני מניח שמי שמבין באקסל זה יראה לו מאוד פשוט. אני צריך לבנות טבלה של ליגה (6 קבוצות. סתם לצורך העניין - ריאל, אינטר,בארסה,צ'לסי,מילאן,ארסנל) עם רשימת משחקים כמובן (2 סיבובים אם זה משנה) שברגע שאני אעדכן תוצאה של משחק זה יעדכן את שערי הזכות וחובה של כל קבוצה, את מספר הנקודות שלה, את המיקום שלה ויקפיץ או יוריד קבוצה בהתאם למיקום כמובן. מהמעט שעבדתי על האקסל הצלחתי לעשות שברגע שאני מעדכן ניצחון אז הוא מעדכן את המספר נקודות בהתאם וברגע שאני מעדכן שערי זכות וחובה הוא מעדכן את ההפרש שערים. אבל עדיין נוצר מצב שבו יכול להיות שבמקום השני יש קבוצה עם 14 נקודו…

• 1 תגובה
    • 8.9k צפיות
  3. שלום. אני מנבה להבין איך אני יוצר טופס שיפתח לאחר שאני מבצע בחירה. כלומר, אם בחרתי (YES ) בשדה של (YES/NO) אז יפתח לי טופס שבו אני יוכל לראות נתונים נוספים. אם יש לי ראוטר ( בחרתי YES ) אז יפתח לי טופס ששם אני יזין/יראה את הכתובת IP של הראוטר ושדות נוספים. מישהו יודע איך אני עושה את זה ב ACCESS 2010 ?

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. Started by michaelg,

שלום, ברשותי חלונות 7 HOME PREMUIM 64BIT. ראיתי שניתן ליצור דיסק לתיקון מערכת, אך במחשב הנייד שלי אין כונן דיסקים והמערכת לא נותנת לי ליצור אותו על כונן USB. 1. איך ניתן ליצור את האפשרות הזאת על כונן USB מבלי שימחק התוכן שנמצא בכונן USB? בנוסף אני רוצה ליצור אתחול של לינוקס על כונן USB. 2. איך עושים זאת, ואיך המחשב מזהה את הלינוקס אם יש דברים אחרים על אותו כונן USB? 3. קראתי באינטרנט שיש אפשרות לאתחל מכונן USB כמה מערכות. איזה תוכנה הכי מומלצת? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

יש לי דיסק משחק ואני רוצה לעשות דיסק וירטואלי שיהיה בפנים את התוכן שלו כאילו שהדיסק הזה תמיד ישאר בפנים הורדתי את התוכנות הבאות: CloneCD Deamon Tools ISO Buster Ultra ISO Magic ISO בשתי תוכנות האחרונות ניסיתי ליצור קובץ אימג' דיסק בשביל להכניס לדמון טולס אבל הבעיה היא שהדיסק מעל 300 מגה וגירסאת החינם שלהם לא נותנת ליצור מתיקיה גדולה כל כך ה ISO BUSTER אני לא יודע לעבוד איתה ואני לא יודע אם היא מסוגלת ליצור קובץ אימג' מתיקיה של 700 מגה.. וה CloneCD לא נותן לי אף אופציה כזאת רק צריבה לצורב.. מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by chmmr,

שלום, הכנתי סרטון קצר ורציתי להוסיף כתוביות תרגום. האם ישנה דרך קלה ונכונה לבנות את התרגום ? או שאני צריך כל פעם ליצור אובייקט חדש עבור כל שורת תרגום חדשה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, רציתי לדעת איזו תוכנה מאפשרת ליצור לוגו בפלאש עם אנימציה לאתר, עם תמיכה בעברית (ניסיתי את KoolMoves, היא מצויינת אך אין תמיכה בעברית), ללא ידע מוקדם בפלאש. בנוסף, רציתי לדעת האם קיימות תוכנות שבעזרתן ניתן לבנות תפריט מונפש בפלאש/DHTML ללא ידע מוקדם בנושאים אלו. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rk666,

אני צריך ליצור לפרוייקט שש-בש לוח משחק ולא יודע ממש איך, מישהו מוכן לעזור לי עם פוטושופ בקשר לזה? חיפשתי באינטרנט מין לוח כזה מוכן, TEMPLATE כזה, אבל לא ממש עזר לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אורח PrototypE.rev.3
    Started by אורח PrototypE.rev.3,

הנה אתגר קטן למי שזוכר איך עושים את הדברים האלה ב2000/xp . יש לי 2 יוזרים במחשב , אחד שלי ואחד של אמא . מסך 19 אינטש . היא עובדת על 10x7 ואני רוצה לעבוד על 12x9 . אחרי אין סוף מלחמות שאין לה כוח לשנות רזולוציה כל פעם , התפשרתי על 10x7 , אך נשארתי ממש לא מרוצה . איך יוצרים את המאקרו המרגיז הזה שאפשר לדחוף אותו בסטארטאפ , או לתקוע אותו ברגיסטרי , כדי שישנה את הרזולוציה בין כל יוזר בצורה אוטומטית עם העלאת הפרופיל . ולא , תוכנת צד שלישית לא עושה את זה , כבר עברתי בערך על כל מנהלי התצוגה הקיימים כדי לבדוק את הנושא .

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  10. השאלה\בקשה שלי אולי תשמע קצת מוזרה, אבל כיום אני בתהליך רכישת דירה. הבניין עדיין לא נבנה ולכן אין דוגמא פיסית שאפשר להגיע ולראות אלא רק "תוכנית דירה" בלבד בקובץ PDF. מאחר ואני רוצה להכניס מספר תוספות לדירה לפני שיתחילו בבניה, ההיתי רוצה לראות דוגמא "חיה" שלה בתלת מימד. הרעיון הוא שאפשר יהיה להסתובב בה בעולם הוירטואלי. כך אני אוכל לדעת איפה יהיה עדיף למקם שקעים נוספים ושאר הדברים שארצה להוסיף ו\או לשנות. אולי גם אפשרות לבצע שינויים נוספים בדירה לפי הצורך. האם יש המלצות כיצד אני יכול לעשות זאת?

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  11. Started by Gosha,

עד היום עבדתי בלי בעיה עם המערכת קבצים FAT32 בלי בעיה מסויימת על שהגיע לידי קובץ Image ששוקל למעלה מ-4 ג'יגה, כלומר - אני לא יכול לפתוח אותו (FAT32 תומכת בקבצים עד גודל של 4 ג'יגה). פיניתי כ-20 ג'יגה כדי ליצור מחיצת NTFS, אך לפני שאני מנסה ליצור אותה יש לי 2 שאלות: -האם אפשר עם תוכנה כלשהיא, ליצור מחיצה וירטואלית עם מערכת קבצים NTFS? -האם אפשר ליצור מחיצה ללא פרמוט כל ההארד דיסק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR. ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי. הרבה תודה על העזרה!

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  13. שלום. נתון מחשב נייד חדש שנרכש בארה"ב תוצרת HP בו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. במחשב קיים דיסק קשיח בנפח - 300G, שמחולק מראש ע"י היצרן לשתי מחיצות: מחיצה C בנפח 280G ומחיצה D בנפח של כ - 10G ( בה נמצאים כל הנתונים הבסיסיים של HP ). אני מנסה לחלק את הכונן הקשיח ( מחיצה - C ) לספריה נוספת ולא מצליח. ניסתי באמצעות שתי תוכנות ניהול ולא הצלחתי ע"י שתיהן: PARTITION MAGIC 8 - כשאני מנסה להפעיל את התוכנה מתקבלת הודעה: התוכנה אינה פועלת במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA, אלא רק במחשבים בהם מותקנת תוכנת הפעלה מסוג - XP או NET. מוזר - כי בעבר כן הצלחתי באמצעות תוכנה זו לחלק דיסק במחשב נייד שבו מותקנת תוכנת הפעלה - VISTA. PARAGON PARTITION MANAGER - בתום הפעולה לאחר הקשה על APPL…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Cereal Killer,

אהלן, בנייד שלי לא קיימת מחיצת שיחזור, קיבלתי איתו את 2 מערכות ההפעלה על דיסקים שזה נחמד והכל אבל אני לא מעוניין להסתובב איתם לכל מקום. איך אני יכול ליצור מחיצת שיחזור על הנייד (כולל שיחזור ע"י לחיצה על מקש/צירוף מקשים בפוסט)?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי, יש לי נובל קליינט שעד היום שימש רק אותי, כרגע נוסף צורך לשם-משתמש נוסף על אותו מחשב, הבעיה שהוא מ-TREE ו-CONTEXT שונה לגמרי, אני רוצה ליצור 2 משתמשים בקליינט בלי שיפריעו אחד לשני (כמובן שאני אעשה LOG IN לכל אחד מהם בנפרד, אין לי בעיה אפילו לעשות יוזרים שונים במערכת הפעלה עם אותם שמות משתמשים בשביל להפריד אותם לחלוטין). יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקליינט של XP ? אם לא, אתם מכירים אתר שיכול לעזור לי לעשות את זה? ניסיתי דרך ה-KB של נובל אבל כנראה שלא ידעתי את מילות החיפוש הנכונות בשביל למצוא את התשובה (בטוח זה קיים שם איפשהו). תודה רבה מראש.

16. אני מחפש לעשות סדר במסמכים בצבא ע"י אינדקס אוטומטי יעיל. כרגע יש קלסר סימוכין שממלאים ידנית וממנו לוקחים את מס' הסימוכין של המסמך ובעזרתו מאתרים מסמכים. כמובן שזה איטי, מסורבל, קשה לחיפוש וסובל מבעיות רבות (ביחוד מפקידות מטומטמות שלא קולטות את השיטה) האם יש דרך ליצור את זה בעזרת הכלים שיש באופיס XP/2003? לחלופין האם יש דרך ליצור אינדקס של מסמכים אוטומטי? (הכוונה לקובץ חיצוני שיכיל טבלה עם הנושא, מס' הסימוכין והתאריך של כל מסמכי הוורד שבתקייה מסויימת)

• 5 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. Started by s7rmt,

יש לי שאלה נכון יש מלא חברות שמצרפים סרגלי כלים לאינטרנט.... אז רציתי לשאול אם אני יכול להכין אחד כזה לעצמי! ואם מי שהוא יכול להגיד לי איך...

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by Goadzilla,

אהלן חברה אני מקווה שזה הפורום המתאים לבקשתי,פשוט לא מצאתי פורום אחר שכן אני רוצה ליצור סרט עם מוסיקה שרובו יורכב מתמונות ועוד כמה קטעי וידאו ניסיתי להתחיל לעשות בווינדוס מובי מייקר אבל האפשרויות שם ממש דלילות ואני רוצה לעשות משהו הכי מקצועי שיש אז אם מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה אני יודה לו מאוד ואם אפשר עם מדריך בשביל התוכנה תודה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by url,

אני משתמש בflaskMpeg וב virtual dub בשביל כיווץ סרטים ויש לי שאלה בנושא: אני רוצה להשאיר לסרט את הac3 stream שלו. בflaskMpeg יש אופציה שמפרידה את הסרט לשני קבצים הסרט עצמו (video בלבד) בקובץ עם סיומת avi והאודין בקובץ נפרד עם סיומת ac3 השאלה שלי זה איך לאחד בינהם, בvuirtual dub מצאתי רק אפשרות לאחד עם קובץ אודיו רק אם הוא מסוג wav

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by srulikg,

יש ברשותי צורב DVD. 1. הבנתי שאם אצור סרטון HD ב-After Effects דיסק DVD רגיל לא יתמוך ב-HD ולכן אין טעם. אני צודק? 2. הבנתי שדיסק AVCHD תומך ברזולוציות HD ואפשר לצרוב אותו על דיסק DVD ולנגן בנגן bluray ביתי, אבל איזה סוג קובץ צריך ליצור ב-After Effects ב-render queue? אפשר פשוט ליצור קובץ AVI לא דחוס ברזולוציית 720 או 1080 ולאחר מכן להמיר אותו ל-AVCHD עם Nero Vision? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by benyben,

שלום. אני נוטה לפרמט את המחשב לעתים קרובות. הייתי מעוניין ליצור מעין תמונה של Windows 7 לאחר כל השינויים שאני מבצע למערכת. למשל - בניית תכנית-כוח (Power Plan), ערכות-נושא, ביטול תכונות מסוימות מתפריט Turn Windows Features On or Off, שינויים בשירותים (Services), דפדפן כרום מותקן, ושאר דברים רבים וטובים. אני זוכר שנאמר לי פעם שאפשר ליצור מעין תמונה של מערכת ההפעלה, וכך ליצור התקנה של מערכת ההפעלה שכוללת את השינויים שאני מבצע. האם זה אכן אפשרי? אם כן - כיצד? תודה [אני רוצה להודות לאנשי הפורום על כל העזרה הטובה. סופסוף פורום שמנוהל כפי שצריך]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by galCool,

מחפש המלצה לתוכנה ליצירת פונטים... ואם אפשר גם מדריך.. תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by יחזקאל,

שלום, אני משתמש חדש באתר. ובתור הכרות חשבתי להעלות יצירה שלי בפוטושופ ולשמוע תגובות! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  24. Started by nesber,

ניסיתי ליצור צל לכוס הקולה על ידי גזירתה מהרקע, שמירה כשכבה חדשה ואז שימוש בDROP SHADOW בLAYER STYLE. שיחקתי עם כל האפשרויות ועדיין יוצאת לי זווית שלחלוטין לא מתאימה לי, כפי שרואים בתמונה הראשונה. התמונה השניה נילקחה מאתר וזה מה שאני רוצה לדעת לעשות... מישהו יכול להסביר? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tgen,

האם יש דרך לשמור סרטונים שהוקלטו ב- Windows Movie Maker בתור קובץ AVI? יש שם איזה 15 סוגים של שמירות (הבדלים ברזולוציה ובמס' הפריימים לשנייה) אבל כולם נשמרים בקובץ WMV... זה ממש מעצבן שצריך תוכנה נוספת בשביל לעשות את ההמרה הזאת!

• 0 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.