עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by abnatan,

ברשותי מדפסת HP DeskJet 840C (דגם ישן, אבל עדיין עובד לא רע) לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה-כשאני שולח להדפסה טקסט שחור מוורד המדפסת מוציאה דף, אבל אין עליו שום טקסט (דף ריק) לעומת זאת, בהדפסה מהדפדפן או מפוטושופ אין שום בעיה, וזה יוצא כרגיל עשיתי נסיון ובדקתי אם יש בעיה כללית בהדפסה מוורד, אבל מסתבר שאם אני צובע את הטקסט בכחול או אדום רואים אותו בהדפסה עוד מישהו נתקל בתופעה כזאת? ניסיתי להתקין מחדש את הדרייברים, אך הדבר לא הועיל אודה למי שיוכל לסייע לי בפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  2. לאחרונה אני בודק את המחשב שלי (חלונות 2000 sp4 ) בעזרת spysweeper את רוב המרגלים התוכנה מכניסה אל הקרנטינה אך יש תוכנה בשם cdilla שה- spysweeper ממליץ לא להכניס לשם. מה ה cdilla עושה בכלל שצריך להיזהר שלא להכניסה להסגר? האם יכול להיות לי בלאגן אם אכניסה להסגר (quarantine) ? תודה מראש יוסי

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by hararim,

לאחר שחטפתי וירוס קטלני במחשב החלטתי לרכוש אנטי וירוס ואני צריך המלצה. חשוב לי שיהיה נוח לתפעול ושלא יכביד יותר מדי על המערכת.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. Started by galh_5,

איך מסדרים אותו? היה פעם אבל זה הסתדר לי אבל בכל זאת מישהו יודע איך מסדרים תדבר הזה?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. Started by superginiman,

שמתי לב שבכל אתרי התמיכה של ASUS לא נמצא הPROBE (המוניטור) מוזר מאוד וגם די מעצבן....

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  6. איך אני מסיר את הדריברים של הלוח בדרך הקלה ביותר ?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  7. Started by shainov,

שלום חברים, אבקש מדריך למתחיל ברמה נמוכה-בינונית לתוכנת עריכה מסוג GIMP כדי לערוך TEMPLATE ברמה יפה ומקצועית ככל שניתן. (איני רוצה לערוך עם פוטושופ כי היא תוכנה מאוד קלילה ונוחה) אשמח לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by IG,

אהלן. לאחותי יש חשבון מוגבל (כשחצי מחשב בערך חסום) במחשב, ועכשיו התקנתי לה FF ב"מסמכים שלי" (איפה שכן יש לה גישה...). הבעייה מתחילה כשאני מנסה לפתוח אותו: הוא כותב לי שהFF כבר פתוח ואני צריך לסגור אותו לפני שאני פותח חלון חדש (או משהו כזה...) אני בדקתי בtask manager אם הFF עובד כפי שהוא טוען, ואיזה פלא- הוא בכול זאת לא פתח את עצמו בלי שידעתי... בנוסף הIE ימח שמו עובד בסדר... בקיצור, איך לעזאזל אני יכול לפתוח את הFF בחשבון המוגבל, ומה יכול לגרום לבעייה? תודה

• 2 תגובות
    • 479 צפיות
  9. מה שרשום בכותרת. רק להוסיף שהתוכנה צריכה גם לחתוך קטע וידאו מסוים, כי אין לי וידאו שהוא בול באורך של האודיו.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by Fenomeno,

מישהו יכול לתת לי את הגדרות הפונטים באופן תקני לפיירפוקס? כדי שהעברית תראה ותוכל להקרא באופו נורמלי, עדיף אפילו מקביל לאקספלורר תודה, אשמח לתמונת מסך אם אפשרי

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. כבר לא פעם ראשונה קורה לי שנעלם לי הבר הליון(זה עם הTITLE ו כפתורי שליטה על החלון) בחלון הprocess manager ב WINXP ו גם ב WIN2K איתו גם נעלמים הtabs שדרכם אני יכול לעבור לאפשרויות נוספות בTASK MANAGER.. האם מישהו מכיר את הבעיה?? האם זה וירוס איך לתקן את זה? תודה רבה מראש! :-X

12. Started by holly man,

שלום לכולם!!! אני לא רואה עברית ב dreamwever 4 אין לי את הגופנים הנכונים !! מאיפה אני יכול להוריד את הגופנים לעברית?? תודה מראש וחג שמח!!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Eden 6600,

אחרי חיפושים רבים אחר דפדפן נורמלי לגלישה התחלתי להשתמש ב-Firefox. האמת היא שאני מעדיף את maxthon מכל בחינה אבל מאז שהתקנתי עברית במחשב יש לי בעיות יציבות מטורפות. אני משתמש גם במנהל הורדות IDM ורציתי לדעת איך אני מגדיר שכל ההורדות שאני מבצע מה-Firefox ירדו ב-IDM. ברשימת הדפדפנים שעובדים ב-IDM ה-firefox אמנם מסומן אבל בתכלס זה לא עוזר. ה-IDM לא מוריד לינקים שנלחצו ב-Firefox.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by MOsheAInouz,

אני משתמש בFF כבר מעל שנה.. עכשיו אחרי הפירמוט האחרון התקנתי את ה2.0.0.1 ופעל טוב כמה ימים .. אחרי כמה ימים כל פעם שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את הסטסטוס באר של ההורדות למטה ולא את המנהל הורדות שלו... זה משגע אותי עוד משהו ששמתי לב שכשאני עושה שמירה לתמונה נניח על שולחן עבודה אז הוא לא שומר לי משום מה תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  15. בבוקר הדפסתי משהו ועצרתי באמצע, עשיתי cancel ומאז הוא תקוע ככה. המחשב גם נכבה ונדלק מספר פעמים מאז. יש למישהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242694.0 מה הבעיה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

הנה הלוג. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  18. אהלן, קניתי דיסק און קי חדש, SanDisk U3 cruser micro 2GB. הDOK הזה עובד מעולה במחשבים בהם מותקן XP, אך במחשב שלי בו מותקן ויסטה כל הזמן מתבקש דרייבר, חיפוש לדרייבר לוטה לא העלה דבר.. אשמח לעזרה, יש לי עליו דברים חשובים.. ---------------------------------------------------------------------------------------- עריכה: דיברתי עם התמיכה של SanDIsk, קיבלתי אימייל עם הוראות מה לעשות, התקנתי את הNEW HOTFIX וזה עובד מעולה.. Hello Eyal: Thank you for contacting SanDisk Technical Support. There are now two hotfixes available for the Vista USB device issue: http://support.microsoft.com/kb/937187 Hotfix http://support.microsoft.com/kb/940199 New Hotfix Should you need to speak to a l…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  19. שיניתי הגדרות במיול שאני רגיל להשתמש איתו ומשתמש איתו מתמיד בכל אופן המחשב התחיל להיתקע שומעים מוזיקה ופתאום צליל שיכל להרוג ... ואז נתקע עד שאז ... עושים ..ריסט .. בכל החזרתי להגדרות שהיו וזה עדין עושה את זה שאני מפעיל את המיול ככה המחשב פועל איתו 10 5 דקות וזה קורה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. אתמול אני זוכר שעשיתי חץ ימני על איזה שיר במחשב שלי היה לי אפשרות של QUEUE IT UP וזה היה מוסיף אותו לפלייליסט עכשיו שאני עושה חץ ימני על השיר אין את זה יש רק פלאי ואופן...לאן הוא ברח ? 8)

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  21. כותרת. תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  22. מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  23. בניסיון להעתיק קבצים מ-CD למחשב (RIP MUSIC) מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: Windows Media Player encountered an unknown error. הבעיה התחילה אחרי שאישרתי (בטעות) עדכון ל-Windows Media Player. לאחר קבלת הודעת השגיאה הסרתי את העדכון אך הודעת השגיאה ממשיכה להופיע בכל ניסיון להעתיק קבצי מוסיקה. ניסיתי גם להתקין מחדש את ה-Windows Media Player, אך הבעיה עדיין חוזרת על עצמה. האם למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום, מה לעשות וההגמוניה שהייתה ל ICQ בארץ הולכת ונעלמת. יותר ויותר אנשים משתמשים במסנג'ר, וחבר'ה אמריקאיים בכלל רובם ב AIM. החלטתי שהגיע הזמן לעבור לתוכנת מסרים מיידים "מאוחדת". יש לי "בעיה טובה", שלושת התוכנות המובילות Trillian ,GAIM ו- Miranda. נחשבות טובות מאוד. קראתי מספר השוואות אך לצערי לא מצאתי השוואה מעמיקה במיוחד. רציתי לשמוע את התייסותכם בדגש על מספר נושאים, א. תמיכה בעברית. ב. אפשרות להודעה על אימיילים חדשים דרך התוכנה. ג. תמיכה ב VideoChat כמו שיש ב MSN. תודה מראש, דני

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  25. בבקשה עזרה....

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.