עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by roeiw,

למישהו יש מושג איך אני עושה את זה (בכל דרך)??

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by gilp123,

שלום, יש לי שני חשבונות ב - GMAIL. את שניהם אני רוצה להעביר לתוכנת OUTLOOK. ביצעתי את כל ההגדרות גם ב - GMAIL וגם בתוכנת ה - OUTLOOK אבל משום מה המיילים שמגיעים ל GMAIL לא מועברים ל OUTLOOK? אודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. הי אני צריך דחוף תוכנה שמבצעת בקלות תוספות על תמונה כגון: חיתוך חלק מהתמונה לתוך לב, הוספת בועות סבון לתמונה וכ"ו יש לי במחשב פוטושופ 11 וPaint.NET ולא מצאתי איפה עושים את זה (אם אפשר בעזרת התוכנות האלה ליצור את הדברים המבוקשים אז אשמח לעזרה/מדריך) מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by Shikli,

הלוח שלי הוא MSI K8N NEO4 PLATINUM בדקתי באתר היצרן ושם כתוב במפורש שהמחשב שלי תומך בUSB 2 בכל התקני הUSB. לאחרונה פירמטתי את המחשב והדבר הראשון שהתקנתי הוא הדריברים. במהלך ההתקנה נאמר לי שאצטרך לחזור על ההתקנה לאחר שאתקין את SP1, עשיתי את זה והמשכתי להתקין הכל כרגיל. כשחיברתי את הנגן שלי למחשב, קיבלתי הודעה שהוא שהחיבור שלא הוא לא מהיר ויעבוד במהירות מופחתת וישנו חלון המראה את ההתקנים שלי שכולם תחת - STANDARD ENHANCED PCI TO USB CONTROLLER . מיהרתי לפתוח את ה -DEVICE MANAGER,שם ב UNIVERSAL SERIAL BUS CONTROLLERS לא מצאתי שום איזכור ל USB 2. נכנסתי לאתר מיקרוסופט שם נאמר לי שאם אני רואה התקן שיש בו המילה ENHANCED אז יש לי USB 2, אבל הבנתי שגם צריך להופיע לידו USB 2 ולי ל…

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  5. שמתי לב אחרי שהתקנתי את הקזה לייט האחרונים (MEGA CODEC) האיכות בסרטי DVDRIP או HDTV בסדרות פשוט נוראית !!! יש מריחות...במיוחד שיש רקע שחור ובכלל בכלליות מישהו נתקל ??

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  6. היי! אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לנהל גיבויים מתוזמנים על שרת יעודי באותה הרשת, ניסיתי את COBIAN שעובדת מעולה LOCAL וברשת עושה בעיות. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. מדובר על תוכנה לאירגון קטן שזקוק לגיבויים יומיים של הMY DOCUMENTS וכו'. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. שלום אני צריך תוכנה שתעקוב אחרי פעילות צ'אטים במחשב שלי ראיתי לא מזמן תוכנה בערוץ אינטרנט והיי טק אבל לא הספקתי לרשום את הכתובת ואינני מוצא את התוכנה באתר שלהם אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לקבל קישור אליה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  8. Started by YINON110,

בע''ה שלום, בכמה משחקי מחשב אני נכנס לCONTROL אולם המקשים לא מופיעים/כתובים בג'יבריש - אולם הם עובדים ומתפקדים היטב בתוך המשחק וכן בכל פעולת כתיבה אחרת במחשב. יכול להיות שקיימת בעיית שפה במחשב?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  9. קניתי אל פסק של גמאטרוניק ואיתו קיבלתי תוכנה וסריאל, לאחר התקנת התוכנה מופיע בtray ליד השעון שם סמל של התוכנה אבל עם X עליו ואפילו כשלוחצים עליו קליק ימני, התפריט שאמור לעלות עם האפשרויות לא נפתח... אצל אחים שלי במחשב התקנתי את התוכנה אפילו שאין להם UPS, רק בשביל הבדיקה, ושם התוכנה עובדת בסדר גמור... פירמטתי את המחשב שלי, ניסיתי להתקין את התוכנה שוב ושוב, עם האל פסק מחובר ומנותק.. שום דבר לא עוזר.. התקשרתי לשירות של החברה אתמול והבטיחו לחזור אלי ולא חזרו... עד יום ראשון שאצור איתם קשר שוב, החלטתי לשאול כאן בינתיים אולי מישהו מכיר את התקלה ויוכל לעזור לי איתה. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  10. שלום חברים, יש לי מחשב שמחובר למסך חיצוני שנמצא רחוק מהמחשב עצמו ואני לא יכול לראות אותו מהמחשב. אני רוצה אפשרות להציג mirror של המסך החיצוני על מסך המחשב כדי שאני אוכל לסדר עליו את המצגת שרצה עליו ולראות שהכל רץ שם בסדר. האם אתם מכירים תוכנה שכזו? תודה, רועי

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by alex28,

שלום חברים אני רוצה לעשות מצגת ב-PowerPoint עכשיו אני רוצה שבמהלך כל המצגת יהיה שיר מתחילת המצגת ועד הסוף, ברגע שלחצתי על מצגת השיר מתחיל לנגן אך אני עושה את זה?

12. אז כמו שכתוב בכותרת... תוכלו למצוא לי תוכנה שמחברת סרטי HD (עם סיומת .mkv) וכתוביות.. שיהיה תרגום מובנה. סטייל AviRecomp רק שיחבר גם mkv. חשוב שהתוכנה לא תוריד את האיכות של הסרט. ואל תציעו בקשה את virtualdub כי אני מסתבך איתה.. תודה רבה mz155

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום לחבר שלי יש מחשב ניד מהדגם הזה toshiba a105-s2236 עכשיו אני מוצא drivers רק לVISTA יש אליו drivers לXP??? כי הוא רוצה להתקין XP עליו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by canonball,

האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by roeesnir,

אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by sos,

איך אני יכול למחוק את ה-DirectX מהמחשב על מנת להתקין גירסה יותר ישנה?כלומר לאן ללכת במחשב? בגלל שכשניסיתי להתקין גירסה יותר ישנה לא הצלחתי כי הוא אומר לי שהוא גילה אצלי במחשב גירסה יותר עדכנית... תודה

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by ad!17,

היום קיבלתי מחשב חדש והתקנתי בו windows vista 64bit הכל הלך חלק עד הערב.. נכנסתי לאינטרנט עם הדפדפן פיירפוקס שלי(ואחר כך גם האקספלורר) וכל מיני אתרים שעלו לי יפה מאוד קודם, הקפיצו לי הודעות מוזרות כמו למשל 'This is a shared page'. או 'The webpage cannot be found'. אם זה חשוב אז האתרים שלא עלו לי הם וtorec.net לא התעסקתי אם האינטרנט, לא שיניתי הגדרות,כלום. עשיתי reset לאינטרנט..כלום לא עזר.. במחשב השני שלי שבו מותקן windows xp 32bit הכל עלה חלק. יש בעיה ידועה עם האינטרנט בגרסת ה64bit חוץ מזה שאי-אפשר לראות flash? תודה לעוזרים !!!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by Guy King,

אני מוריד סרט בביט-טורנט ששוקל 700 מגה. הגעתי בתהליך ההורדה עד 70% (שמשום מה מהווים 520 מגה) ואז סגרתי את המחשב. מאוחר יותר שפתחתי אותו על מנת להמשיך בתהליך ההורדה הביט-טורנט סימן לי שהורדתי רק 46% מהקובץ, בעוד הגודל שהורד נשאר על 520 מגה. מה הבעיה כאן? האם האחוזים משקרים? מדוע נפח הקובץ שהושלם ירד מ-70% ל-46% למורות שהגודל שהורד לא השתנה? לפני זה הורדתי גם קובץ של 180 מגה והייתה לי בעיה דומה שבגללה למורות שהקובץ היה 180 מגה הייתי צריך להוריד 200 בשביל להגיע ל-100% הורדה של הקובץ.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by nbd,

שלום. קודם כל. יש לי בעייה הTeam Speak 2 אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: [03:06:09] Connecting to 80.179.150.79 [03:06:09] Got a bad response from the server לפי הFAQ הזה:http://forum.goteamspeak.com/showthread.php?t=5413 של Team speak זה אומר שאין תאימות גירסאות בין הTS 2 server לגירסה שלי.. וזה לא יכול להיות כי לחברים שלי יש בדיוק אותה גירסה כמו לי והם מצליחים להתחבר. והמסנג'ר. אני יודע שהייתה בעייה גלובלית אבל אצלי הבעייה כבר יותר משבוע. ניסיתי למחוק ולהתקין וגם לשדרג לMSN Messenger 7 וזה פשוט מסרב לעבוד.. זה נותן לי הודעת שגיאה כזאת: מצטערים, לא היתה לנו אפשרות להכניס אותך אל MSN Messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. 80072efd\ בבקשה זה ממש דחוף לי הדברים האלו.. בעיקר הטים…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by assaf990,

רמת מתחיל ומתקדם אתר אינטרנט? ספר?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  21. Started by Dilbert Marker,

רק נדמה לי או שאין באפשרויות של התוכנה אפשרות להפעיל אותה אוטומטית עם עליית מערכת ההפעלה? בדרך כלל תוכנות נדחפות ופועלות כך בתור ברירת מחדל, ופה אני בכלל לא רואה את האפשרות הזו

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  22. אמממ בעיה מוזרה מאוד.. הווינאמפ שלי לא מנגל אף שיר, אני שם שיר שרשימה והוא כאילו מדלג עליו כאילו שיניתי את המיקום של הקובץ מה שלא נכון.. הקבצים הם רגילים לא קיצורי דרך או משהו והם פשוט לא מתנגנים ! המדיה לייר שאני מנסה לפתוח איזה סרטון או משהו אז יש רק תמונה הכרטיס קול עובד רק הבעיות הם בשירים וסרטים.. מישהו יודע למה? ! ? תודה.... עריכה הסתדר אין לי מושג איך...עשיתי ריסט

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by idodi10,

על איזה מערכת קבצים ויסטה פועלת?(FAT32?)

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  24. [glow=red,2,300][/glow][shadow=red,left][/shadow][move][/move] תקשיבו אני ממש מבקש אם אתם יכולים בבקשה לעזור מאיפה אני מוריד תוכנה לזיוף אישור של קפ"ח ומכבי וכו' הבנתם זה חש :s07 :וב כול עזרה תתקבל בברכה תודה

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by amarn,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שאני יכול להתקין על המחשב ותפעל אוטומתית בהדלקה, התוכנה תגן על המחשב מכל שינוי שנעשה בו כך שלאחר הדלקה מחדש המחשב ישוחזר למצב שהיה בו בתחילה. למשל, אם יתקינו תוכנה כלשהי, כשידליקו מחדש התוכנה המותקנת תעלם, וכן כל קובץ ושינוי בהגדרות שבוצע במחשב. תודה מראש לכל עזרה

דיונים חדשים בפורומים