עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש פעם בפיירפוקס, אינטרנט אקספלורר וכו'... אבל למשל בוואלה ובעוד כמה תמונות באינטרנט אני לא רואה כלום. אפילו אחרי שעדכנתי את הפלאש פלייר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by satlan1,

הוא אמור להשתמש בכמות הזאת של זיכרון? או שזה וירוס או משהו.. כי סרקתי עם כמה תוכנות ולא מצאתי כלום. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by kalda01,

מותקן לי כעת IE6 במחשב נייד עם XP SP3 כשאני מנסה להתקין IE8 מקתקבלת שגיאה: Access to C:\Downloads\IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe has been restricted by your Administrator by location with policy rule {b59de024-4db2-477c-a108-edf37aaab910} placed on path IE8-WindowsXP-x86-ENU* איך אני מסיר את המגבלה הזאת??

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. Started by roma,

שלום שלום משהו מעצבן קורה בזמן האחרון אצלי במחשב, אני מתקתק בויזואל סי עושה קומפייל, ולפעמים זה נתקע בקומפייל ולא נותן לעצור. הוא כותב לי שאם אני רוצה לעצור אז ללחוץ על STOP, אבל הסטופ לא מגיב, אותו דבר לגבי הבילד. בדקתי על קבצים אחרים וגם על קבצים שעבדו נקי לפני זה, ועכשיו הם עושים בעיות עם הקומפילציה. מה שמוזר שאני מריץ אותה תיקייה ופעם זה נתקע על קובץ אחד שאני עושה לו קומפייל, ופעם אחרת על קובץ אחר. הקטע שזה שזה קורה ממש הרבה.. וזה ממש מעצבן כל הזמן לעשות END PROCESS בTASK MANAGER.. הסרתי את התוכנה והתקנתי מחדש מדיסק אחר, אבל הבעיה נשארת. למישהו יש מושג? אני משתגע פה..

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  5. אני לא בטוח שזאת לא בעיית כרטיס גרפי דווקא אבל מאד מקווה שלא. הקיצר יש לי AIW 9000 שתמיד עבד מצויין עם הדרייבר קטליסט של ATI בגירסת OMEGA או DNA. בימים האחרונים משום מה, ממש לפני הכניסה לדסקטופ אני מקבל מסך עם גרפיקה מקושקשת והכל נעצר. כשאני מסיר את הדרייבר במצב בטוח אין בעיה להיכנס למערכת בלעדיו. ניסיתי את גירסת 4.12 האחרונה של ATI עצמה וגם היא לא עובדת. מישהו יכול להסביר מה קורה כאן? בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by Guy950,

יש לי עכבר של Logitech ולפני יומיים התעדכן הדרייבר אוטומטית ופתאום ניהיה לי ממשק שליטה של העכבר, סבבה. משום מה אבל עכשיו כל פעם באינטרנט כשאני רוצה לעבור סימניה או ללחוץ על לינק אני חייב ללחוץ פעמיים ואני עובד מהר באינטרנט בין הסימניות ואני רגיל ללחוץ פעם אחת ככה שאני רוצה לבטל את האופציה המעצבנת הזאת! הבעיה היא שאני עובר על כל התפריטים ולא מצליח למצוא מה אני אמור לבטל, איך אני מבטל את השטות הזאת?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. כן אני יודע שלא מומלץ לקנות מהם אבל קיבלתי הצעה מאוד מפתה... אבל כמובן שאני רוצה לבדוק את הרכיבים שאני מקבל שאכן הם תקינים אשמח לשמוע המלצה לתוכנות לבדיקת החומרה תודה מראש

8. Started by tandury,

מישהו מכיר תוכנה חלופית למתרגם אתרים.....חוץשתיהיה תוכנה ללא תשלום

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  9. שלום התקנתי את הXP מחדש..הXP אומנם לא מזהה את המסך אבל במנהל ההתקנים הוא רשום כPLUG AND PLAY מוניטור יעני מסך ברירת מחדל. אם אני אתקין את הדרייבר למסך שלי (F700P) זה יגרום לשינוי בתצוגה ? שוה להתקין את הדרריבר (כי על פני השטח אין הבדל אבל אולי יש איזה הבדל שאני לא מכיר אותו ולא יודע עליו)

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  10. יש למישהו את התוכנה הזאת והוא יודע איך להגדיר את הפיירוול הזה בשביל שלא יעשה מזהה נמוך? עריכה:זה בסדר,הסתדרתי בכך שביטלתי כלל שחוסם TCP/UDP ..עכשיו יש לי מזהה גבוה,אבל זה מסוכן שביטלתי את הכלל הזה? וד"א, אפשר להפעיל את חומת האש של XP בשילוב עם הקומודו?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  11. עלמנת לפתוח סרט מסויים.

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  12. היי! אני מחפש תוכנה שבעזרתה ניתן לנהל גיבויים מתוזמנים על שרת יעודי באותה הרשת, ניסיתי את COBIAN שעובדת מעולה LOCAL וברשת עושה בעיות. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. מדובר על תוכנה לאירגון קטן שזקוק לגיבויים יומיים של הMY DOCUMENTS וכו'. תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by IG,

שלום לכום, אוירה הקפיצה לי עכשו הודעה על טרויין בשם TR/gendal.2.11454 חיפשתי בגוגל איך להעיף את זה, אבל הגנדל הספציפי הזה לא נמצא... אני צריך עזרה במחיקת הדבר הזה והמלצה לתוכנה שמשפצת רגיסטרי (WIN XP SP3) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. אז ככה אני עובד בבנק לאומי ויש לנו ארכיון ששם אנחנו סורקים מסמכים וכל פעם שאנחנו מסיימים ערימת מסמכים אנחנו עושים גיבוי במחשב בכונן הlocal וגם מעבירים את הקבצים לרשת עכשיו פעם בשבועיים ההארד דיסק מתמלא וצריך למחוק אותו אך פעולה זאת לוקחת המון זמן אז הצעתי רעיון שימחקו אותם כל שבוע בשעות הלילה כמשימה מתוזמנת אוטומטית אך אין אפשרות לעשות זאת כי תמיד צריך להשאיר את היום האחרון כגיבוי אז זה הרקע בקיצר אני מחפש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים בהארד-דיסק או בתיקיה מסויימת ושתדע למחוק מתאריך מסויים עד תאריך מסויים ושיהיה אפשר לעשות זאת כל כמה ימים כמשימה מתוזמנת יש תוכנה כזאת ?!

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  15. ניסיתי ב SimpleDivX ולא הולך יש עוד תוכונת? תודה

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום לכל המסייעים, כאשר אני שולח זימון באווטלוק אל חבר שלי הנושא מגיע בסימני שאלה. חשוב לציין שאנגלית מגיע תקין אך עברית בסימני שאלה. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  17. אני הורדתי את התוכנה מהאתר, עשיתי "EXTRACT" לקובץ שהורדתי והפעלתי את הקובץ: PRIME95.exe טוב, אז מופיעים לי כמה הגדרות בהתחלה, עשיתי אותם ואז התוכנה מנסה להתחבר לשרת והיא לא מצליחה: מה אני אמור לעשות?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by chenc,

שלום מבקש את עזרתכם במציאת תוכנה אשר בעצם משמשת כ-KVM Switch בין שני מחשבים צמודים, אך עם ערכת KVM אחת. אני מכיר את החלופה הפיסית - פשוט לקנות Switch שכזה, אך נתקלתי בכתבה הזו http://www.ifeel.co.il/page/3371 (אופציית החיבור הראשונה) וגיליתי שאפשר לעשות זאת אפילו דרך תוכנה, כאשר שני המחשבים מקושרים אך ורק ברשת או משהו כזה... העניין הוא שהתוכנה עליה המליצו בכתבה - לא קיימת יותר, ולא מצאתי דרך להוריד אותה. אשמח לשמוע עצתכם / המלצות לתוכנה שיכולה לעזור לי. תודה, חן.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  19. יש לי הארדסיק של 200 גיגה והוא מפוצל ל3 כוננים... אני מחפש תוכנה שתאחה את כל ההארדיסק שלי בבת אחת, הכוונה היא שאני לא רוצה שכמו בווינדווס אני יצטרך לעשות כל פעם Analyze ואז Defrag לכל כונן בנפרד... אני רוצה תוכנה שעושה לכל הכוננים ביחד בפעם אחת Analyze ולאחר מכן Defrag לכולם ביחד במקום לעשות את זה באופן נפרד לכל כונן קיימת אחת כזאת? כי המובנה שיש בווינדווז ומה שמגיע עם הנורטון SUX...

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by Wizard,

מישהו שמע , מכיר , יש לו את התוכנה labjal ? (בשביל העברת קבצים מהמחשב לפלאפון -מירס) ..

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by shaithebest,

שבת שלום חברים, אני מעוניין לערוך את כל דפי הHTML שיושבים בשרת שלי. הFILEZILLA מאפשר לי לעשות זאת רק בהורדת הדף למחשב שלי,לערוך אותו ולהעלות מחדש וזה כמובן לא נוח. אני רוצה שבממשק השרת של filezilla ללחוץ דאבל קליק על הדף, שיפתח הDREAMWEAVER או הVISUAL WEB DEVELOPER לא משנה,לבצע עריכה ללא שמירה על המחשב, ללחוץ על שמור ושזה יתעדכן מיידית באתר עצמו..... האם זה אפשרי בfilezilla בכלל? ואם לא, האם יש תוכנת שרת אחרת (חינמית) שזה יסתנכרן? הורדתי את winscpאבל לא מצליח לי תודה לעוזרים

22. Started by canonball,

האם יש תוכנה או תוסף ששולט על הקול של כל תוכנה שפועלת בנפרד?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by עמית111,

שלום יש לי בעיה מעצבנת באנטי וירוס Kasparsky: פתאום הופיעה לי את הסמל הזה למטה של המרכז אבטחה בצבע אדום עם איקס עליו ורשום לי בתוך ה Kasparsky הודעה באמצע למי שיש לו את זה: signatures are obsolete ובצבע אדום כאילו בעיה אם לוחצים על זה זה שואל אותי אם לעשות update ושאני עושה את זה זה נשאר ככה אותו דבר. ולפעמים הוא עוצר באמצע וכותב לי ככה: updaten is not required מישהו יודע מה עושים? תודה!!!

• 12 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by yuvalg,

מחפש תוכנה טובה להעתקת דיסקים של BR. מכיר את ה-DVDHUB אבל לא כ"כ אוהב את הממשק שלה. יש אחרות מומלצות? יש חינמיות טובות?

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by waizman,

אני רוצה לעשות Ghost לכונן שלי כדי שאני לא יצטרך להתקין כל פעם ת'דברים מחדש אחרי פורמט. התקנתי את נורטון גוסט 2003 ועשיתי Backup. עלה לי התפריט של הדוס, ושמתי דיסק בכונן כדי שיצרוב אליו את ה image. אחרי דקות הוא נתקע. ניסיתי דיסק מחברה אחרת - אותו הדבר. מה אני עושה לא בסדר...? זה הרס לי כבר 5 דיסקים... תודה

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים