עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחרונה קניתי צורב DVD ועברתי לשיטת הקבצים NTFS הבעייה שלי היא שכול פעם שאני מנסה לפתוח קבצי RAR גדולים אז הוינראר נתקע אחרי כמה אחוזים(משתנה מפעם לפעם) וכותב הודעת שגיאה כזו write error in the file*****probably the disk is full מה השגיאה הזו אומרת? יש לי 10 ג'יגה פנויים.. ניסיתי גם לפתוח את הקובץ בWINACE אבל שם הוא לא מתחיל בכלל לפתוח אלא נתקע על ההתחלה.. בבקשה תעזרו לי ??? צירפתי גם תמונה של השגיאה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  2. מה קורה חבררייהה אזז ככה בימים האחרונים אני שולח הודעות כמו כולם בicq ובמסנגר לחברייה שלייי אז לוקח זמן אחרי שאני עושה sand לשלוח לו את ההודעה זה ממש מוזררר אני בודק כול יום מזיקים כמו Spywares וגם עשיתי סריקה של וירוסים ואין כלום המחשב נקי חברייה מה יכול להיות הבעיה המוזרה הזאותת????????

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  3. שלום לכולם התקנתי את התוכנה של הבי אס פלייר לצפייה בסרטים...BS.Player.Pro.2.32.975 החיבור בין הצג למחשב הוא DVI (דיגיטלי) לא אנלוגי... לפני קניית המחשב החדש יכולתי בחפושיות לשחק עם מיקום הכתוביות למעלה ולמטה בתרגומים שאינם מובנים וכיום כשאני מפעיל סרט אני יכול לשחק עם הכל בכתובית קרי גופן צבע וכדומה כולל משחק עם הכתובית למעלה בלבד... הוא לא נותן לי להוריד את הכתובית מעבר לקו השחור של הסרט.. ניסיתי לשחק שם בהגדרות והתייאשתי.. למישהו שמכיר טוב את התוכנה ויכול לגלות איך מבטלים את הפונקציה שחוסמת מהכתובית לרדת למטה כלומר מתחת לקו השחור של הסרט.. אם תוכלו לעזור לי לפענח את הבעייה... בתודה מראש.. מאיר.. אגב אני חייב להודות שבאתר הנ"ל קיימת התייחסות רבה באשר לבעיותיי השונות.... …

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by גיל בייטס,

ניסיתי גם בעזרת הדיסק המקורי של mui וגם על ידי גרסה מהרשת אבל לא הצלחתי להתקין את ה- mui בשום אופן, כשאני שם את הדיסק במחשב הוא כותב בערך 10 דקות התקנה אבל גם אחרי שעתיים לא קורה כלום. איך מתקינים את המוי הזה?

5. Started by waizman,

אני מנסה להציג סרט מסויים והוא מראה לי אותו ככה: למה זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by username80,

שלום לכולם, קניתי מחשב נייד של DELL עם מערכת הפעלה VISTA. ניסיתי להתקין אנטיוירוס של MCFEE ושל PANDA, אבל זה נותן הודעה שזה לא מתאים לויסטה ואי אפשר להתקין. מישהו מכי אנטיוירוס טוב שעובד על ויסטה? תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  7. ניסיתי להתקין את וינדואוז לייב מסנג'ר שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ואני לא מבין איפה הבעיה. זו השגיאה שאני מקבל http://www.siz.co.il/my.php?i=tyykzynnymj2.jpg

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  8. במיקום לכתוב מחדש בעבר מספיק שאיתי כותב אות אחד זה היה מראה לי את ההסטוריה של המלים בחיפוש מה אלי לעשות?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by iakovl,

*זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי* הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט: FIREFOX 0.9.3 MOZILLA 1.7.2 Acrobat Reader 6 HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה) XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת) openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית) DAEMON Tools 3.46 בעיברית DIVX PRO 5.2 DIVX 5.2 Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142 Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577 Ad-aware 6.0 Professional Build 181 WinRar 3.30 LH-BitTorrent-v2.1 LHeMule v4.2 LionHeart Codecs Pack v1.3 ICQ 4.1 LITE EDITION mv2player 07a4 ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE) dBpowerAMP Music Converter Release 10.1 QuickTime CLONECD 4.3.2.2 Nero Burning ROM v6.3.1.…

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  10. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  11. השאלה בכותרת.. לגבי CS2 אני משער שלא, אבל האם CS3 ידע לנצל מרובי-ליבה?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  12. עשיתי חיפוש וראיתי שאתם די לא בטוחים אם תוכנות שנקנות בכסף אכן מצדיקות את עצמן אבל ממש מפריע לי שאני לא רואה את מצב של האיחוי כשאני מפעיל אותו מישהו מכיר תוכנה שעובדת בויסטה?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by overload,

לכבוד שנת העבדות החדשה (יב' ) http://www.deviantart.com/view/22592918/

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. Started by ronen_z90,

שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים

15. מאיפה צריך להוריד V על מנת שזה לא ימחק לי סיסמאות? -מצורפת תמונה להמחשה או שבכלל הסיסמאות נשמרות במקום אחר ואין לי מה לדאוג בקשר לזה שהם ימחקו לאחר שאני מריץ פעולות תחזוקה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  16. Started by adirbd,

שלום אני משתמש בדפדפן פירפוקס 3.5 ויש לי בעיה שכל פעם שאני סוגר את הדפדפן הוא מנתק את הכל ההתחברויות שלי מהאתרים, וזה ממש מציק לי, :'( לפני ששידרגתי ל3.5 לא היתה לי את הבעיה הזאת ואני לא יודע איך לסדר את זה. :s05: אני פירמטי את המחשב והתקנתי, ולאחר כמה ימים הבעיה שוב חזרה. אשמח לדעת אם ישנה פיתרון לבעיה זאת מפני שזה מאוד מציק לי. :s05: :s05: תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  17. האם מישהו נתקל בהודעה כזו של יאהו שקופצת כל כמה שניות? http://www.zix.co.il/images/z-1115928591.JPG מה עושים עם זה?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. היי, היום, באמצעות Thunderbird, עשיתי סדר בהודעות דוא"ל שלי ב- Gmail ע"י כך שאיתרתי הודעות גדולות המכילות תמונות, שמרתי את התמונות למחשב ומחקתי את ההודעות מתיבת הדואר. את הגדרות התוכנה הגדרתי מבעוד מועד לפי המדריך של גוגל: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=iw&answer=78892# כך שכאשר אני מוחק הודעה זה "מסמן אותה כמחוקה". באמת ראיתי שכאשר מחקתי את ההודעות הגדולות זה סימן עליהן פס ומצידן איקס, כאילו נמחקו. לאחר מכן הן נעלמו. לרוע מזלי, למרות שהמתנתי שהסנכרון יסתיים, ואף הפעלתי מחדש את התוכנה כדי לסנכרן שוב - ההודעות שמחקתי קיימות בשרת (ב- Gmail, כאשר אני נכנס באמצעות הדפדפן). אך ב- Thunderbird איני מוצא אותן בשום אופן. נורא צר לי על כך ומאוד הייתי שמח לקבל …

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Nurit2005,

ברצוני להכין כפתור המאפשר נגן\השתק מנגינה. מה הא הקוד שאני מוסיפה ללחצן ב- ACTIVE?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by Domovoi,

מחפש תוכנה להורדת סרטונים מ-Youtube.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  21. Started by מאור247,

רציתי לדעת האם יש תוכנה לזיהוי קבצים פגומים עוד לפני שפותחים אותם....(לא קבצים עם וירוס או רוגלות)אלא פגומים מבחינת הקובץ .?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by gilp123,

שלום, יש לי שני חשבונות ב - GMAIL. את שניהם אני רוצה להעביר לתוכנת OUTLOOK. ביצעתי את כל ההגדרות גם ב - GMAIL וגם בתוכנת ה - OUTLOOK אבל משום מה המיילים שמגיעים ל GMAIL לא מועברים ל OUTLOOK? אודה על עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by overload,

יש לי קובץ PSD. גודל: 6459X9987 רזולוצייה: 1000 פיקסל לאינצ' \ 393.701 פיקסל לסנטימטר. אני מנסה להגדיל את הקובץ לגודל פוסטר (גובה 100ס"מ~ רוחב 60ס"מ~) ואז יש שגיאה: "לא יכל להשלים את פקודת ההגדלת תמונה בגלל שה SCRATCH DISKS מלאים" מישהיו יודע מה זה הSCRATCH DISKS?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  24. Started by Radeon38,

שלום אני מחפש תוכנה שתעשה ניקוי מערכת הפעלה אבל לעומק.אני מריץ CCLEANER בקביעות אבל המחשב שלי בשבוע האחרון מקרטע.בהתחשב שזה אופטרון עם 3 גיגה ורוב השימוש זה אינטרנט חייבת להיות בעית תוכנה כלשהי.האנטי וירוס לא איתר שום דבר וספיירוורים לא מצאתי.אני מבקש שמות של תוכנות חזקות לניקוי מערכת ורג'יסטרי כי לעשות פורמט זה הכי קל וזה לא ממש פיתרון. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

איך מבטלים אותו (לא מעוניין למחוק) רק שלא יפעל ברקע לתקופה מסוימת

• 7 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים