תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התוכנה מותקנת ב c: ואני רוצה שההורדות יהיו ב d , כיצד ניתן לשנות זאת ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום! יש לי Easy CD Creator 5 Basic ואומרים שזה התוכנת צריבה הכי טובה בעולם, ויש כאלה אומרים ש Nero התוכנה הכי טובה בעולם. ויש כאלה שאומרים ש...... בקיצור הבנתם אותי... אני מחפש תוכנה טובה אז מי שמכיר שיגיד לי עליה בבקשה
-
פרמטתי את המחשב לפני שבוע התקנתי את איכס-פי מחדש התקנתי כמה תוכנות חינמיות, בין התוכנות התקנתי את DIVX5.2 החדש. הלכתי לעדכן את הוינדוס מבאגים (הורדתי כל מני עידכונים) ואז הגיע תור הWMP9 החדש, התקנתי אותו (הSERIES) ואז עשיתי רסט כרגיל ומה אני מגלה!?! רבק כל הסרטים שבפורמט AVI לא עובדים! איזה S!!! :AR15: :AR15: :AR15: עזרה!
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית התקנתי את ה AVG שהיא מעולה אבל עכשיו רוצים כסף
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לא מזמן שידרגתי את המודם שלי (Alcatel SpeedTouch Home) לגרסה המקצועית! עכשיו לבעיה, אני לא יכול לקבל קבצים דרך ICQ (לשלוח אני יכול!) את חומת-האש כיביתי גם במערכת ההפעלה(MicroSoft Windows eXPerience Professional Corporate Edition with Service Pack 1) וגם ב- Router אולי אני צריך לעשות Mapping ל- Ports כמו ל- eMule כדי שלא יהיה לא LowID! תודה רבה מראש לכל מישיעזור!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה דיי סטנדרטי וישן, עם צ'יפ BT878... לווינדוס2000 הורדתי דרייבר צד שלישי כי המקורי ממש צולע... בכל אופן, ניסיתי כמה פעמים להקליט, עם תוכנות שונות...לא הלך. במקרה הטוב זה הקליט לי עם איחור של הסאונד... האם מישהו מכיר תוכנה מושלמת לכך ? תודה
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
האם ישנה בעיה כולשהי של הדרייוורים 28.32 לג'יפורס עם התוכנה לתיקון קצב הריענון? הבעיה אצלי, שאחרי שהתקנתי את הדרייוורים, שמתי לב שהמסך קצת מהבהב במשחקים. ניסיתי להתקין את התיקון מחדש אבל באמצע ההתקנה נאמר שאי אפשר לזהות את הכרטיס מסך למרות שהוא כן מזהה אותו, ואז צריך לבטל את המשך ההתקנה. הנחתי שזה אולי קשור לדרייוור. מישהו עוד ניתקל בזה?
-
יש לי מדפסת HP 695C ורוב הזמן אני משתמש באופציית ה-DUPLEX (הדפסה בשני צידי הדף). הבעיה המטרידה היא שאני נאלץ כל פעם לסמן את האופציה הזו מחדש לפני הדפסה כי היא לא נשמרת כברירת מחדל. לא ראיתי שום עצה בעזרה של המדפסת לגבי זה. מישהו יודע מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הורדתי את הקובץ,יש לי את התיקיה ואני לא מבין איך ואיפה להתקין את זה,מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורה לי מדי פעם תופעה מוזרה ב-firefox. אני מקליד סימן ומודפס משהו אחר. למשל אני מקליד שטרודל @ ויוצא לי גירשיים " ולהיפך, כל ה- SHIFT+1-9 יוצא לא נכון. עם סגירת הדפדפן זה בד"כ מסתדר. מישהו נתקל??
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
:s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים זהים לגמרי עליהם אני צריך לבצע התקנות זהות. האם יש דרך להעתיק את תוכן הדיסק הקשיח במחשב אחד להעבירו למחשב השני? מה הדרך הכי מהירה?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
-
שלום, רכשתי את המחשב הנייד הנל ותוכנת ה SYSTEM CONTROL MANAGER לא עובדת לי כלל. בגללה אני לא יכול לראות אינדיקציה כשאני מנמיך סאונד או בהירות וכו'.. בנוסף, לא עובד לי כפתור ה ECO. כשאני לוחץ עליו זה אומר לי שהתכונה לא עובדת במחשב זה ב WINXP. באתר כתוב במפורש כי התוכנה אמורה לעבוד במחשב זה על WINXP. ממש מוזר... לדעתי זה בגלל תוכנת ה ECO... יש למישהו פתרון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכם פרמטתי את המחשב, מחשש של וירוס מסוים שהיה. פרמטתי התקנתי את WINDOWS XP SP3 . משום מה כל פעם שאני נכנס למחשב, אני רואה רק את הרקע של השולחן עבודה לא מצליח לראות את הפריטים שעליו. מה שאני עושה זה דרך עקיפה כזו, דרך מנהל המשימות מוחק את EXPLORER ואז שוב כותב הפעלת תוכנית EXPLORER ואז אני רואה שוב הכל כתיקנו. שאלתי היא מאוד חשובה, כי פרמטתי והתקנתי כמה פעמים והבעיה חוזרת לי. אני רוצה לדעת אם זה וירוס שהספיק להכנס מקובץ מסוים. למרות שזה מאוד מהיר חח, ונדיר וקשה להאמין. או שזהו אופציה או לא יודע מה בהגדרות חלונות שעלי לתקן. תודה מראש. יניב
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום, אני לומד באוניברסיטה הפתוחה, וחלק מהקורסים אני לוקח בהנחיית וידאו. הבעיה היא, שאפשר לראות אותם רק סטרימינג ועד היום לא מצאתי דרך להקליט אותם. יש תוכנה שעושה זאת?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
ערב טוב. אתמול פירמטתי את המחשב והיום הורדתי תוכנות על מנת להתקין אותם. קבצי ההתקנה של תוכנות כמו BSplayer ו-BitTorrent לא נפתחו כשהם היו בפרטישן D אך כשהעברתי את קבצי ההתקנה לפרטישן C קבצי ההתקנה נפתחו כרגיל. ד"א, שני הפרטישנים מחולקים מאותו כונן קשיח. וההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה לפתוח את קבצי ההתקנה ב-D הי זו: Error launching installer (אין מספר תקלה) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את Google Earth וכשאני מפעיל אותו כל המסך רועד לי בצורה מטורפת. איך אני פותר את הבעיה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום רב אני צריכה עזרה דחופה קניתי מצלמה דיגיטלית בהפלגה של מנו ספנות ובגלל ששיניתי את מערכת הפעלה מ: XP ל: VISTA 32BIT אני לא יכולה להעביר את הסרטים למחשב. בצ'ט של סוני אמרו לי לחפש את I LINK מאחורי המחשב ואני חושבת שאין לי את זה. אמרו שזה אפשרי לרכוש, ניסיתי באייבורי מחשבים ואם המליצו על פורום זה. מה אני יכולה לעשות כדי להמשיך להנות ממוצר שעלה למעלה מ 1000 דולר לפני 3 שנים?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
פה יש קישור להזמנה עם מוזיקה וקצת אקשן חחחח כדאי להיכנס לבדוקhttp://com.haifa.ac.il/~yariel/ofer/giva/ והינה פשוט ההזמנה... אל תתיחסו לכתוב....לא החלטות שלי...
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
הXP כל הזמן קופא לי. שלחתי את המחשב למעבדה והם אמרו שהחומרה תקינה וזאת למרות שלמעבד יש טמפרטורה של 47 מעלות. בכל אופן הם אמרו שהם בדקו spyware ומצאו והסירו הרבה מהם מהמחשב שלי. בכל אופן הייתי צריך לשחזר image מחדש ולכן אם יש spyware אז הם חזרו. ניסיתי הרבה תוכנות למציאתם אבל לא ממש מצאתי משהו. רציתי לשאול איזה תוכנות anti spyware מומלצות?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי סרטי תדמית שהפקתי ואני רוצה להציג אותם באתר אינטרנט. בד"כ ,לכל מטרה, אני עובד עם PROCODER2, שעובדת יחד עם הכרטיס קנופוס שיש לי, ונחשבת הטובה ביותר היום. משום מה , דווקא לצורך הזה - היא מפשלת... אני מחפש לקודד ל WMV (או MPG ואז ושנות סיומת), סרטונים של 3-4 דקות, שכל אחד שוקל סביב 800-1000 מגה. הפורמט שלהם הוא DV AVI לא דחוס. אני מחפש להגיע ל 3-6 מגה, באיכות מקסימלית כמה שניתן (לפחות 512 ביט לשנייה). יש משהו מומלץ..? תודה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
פירמטתי . את כונן C דאגתי לגבות , אבל מי חשב על הכוננים האחרים ? נמחק הרגיסטרי , גם של התוכנות שנמצאות בכוננים האחרים. מחפש תוכנה שתסרוק כונן שלם , תשאל אם לעדכן את ערכי הרגיסטרי , ותעשה זאת אם אאשר לה.
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
עבדתי ב3DSMAX, יצרתי לי כמה MATERIALS עם VRAY, החלטתי שהגיע הזמן לשמור (כדי שאני לא יאבד את המטריאלס האלה) לחצתי CTRL+S, ופתאום הופיע לי שגיאה.. השגיאה הזאת מופיעה גם כשאני טוען מחדש את הסצינה (אחרי הדלקה מחדש של מקס) אני משתמש בVRAY בגירסא 1.5 RC3 אם זה משנה ומקס גירסא 8...
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה להכנת עתיפות לדיסקים ( חינמית ) ? חשוב שתיהיה הכי נוחה לשימוש שיש ולא כבדה , ושיהיה אפשר להכניס תמונות חיצוניות לעטיפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-