תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
צריך תוכנה שממריה מ320KBPS ל192KBPS
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני פחות או יותר כבר מכיר טוב את התוכנה הזאת ומשתמש בה להמרות די טובות. אבל אני מנסה להמיר סרט שהוא ב-FULL SCREEN והוא כול הזמן מוסיף לו שוליים שחורים בצדדים. זה מכווץ את הסרט וגורם לו להיות מתוח כזה לאורך. איך ממירים 4:3 למסך מלא אמיתי ? אני מאוד אשמח לעזרה... ;D ;D ;D
-
- 9 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוף!!! איזה עצבים אני כבר שעה מנסה להוריד דברים עם הביטורנט... כבר ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואת NORTON INTERNET SECURITY וזה עדיין כותב שהוא לא מצליח להתחבר ל TRACKER מה אני עושה? בבקשה תעזרו לי תודה
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה מקצועית לעיצוב בית, (שארכיטקטים משתמשים בה) ליצוב הקירות ומיקום של כל דבר, מישהו מכיר תוכנה מקצועית כזו?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
האם ישנה בעיה כולשהי של הדרייוורים 28.32 לג'יפורס עם התוכנה לתיקון קצב הריענון? הבעיה אצלי, שאחרי שהתקנתי את הדרייוורים, שמתי לב שהמסך קצת מהבהב במשחקים. ניסיתי להתקין את התיקון מחדש אבל באמצע ההתקנה נאמר שאי אפשר לזהות את הכרטיס מסך למרות שהוא כן מזהה אותו, ואז צריך לבטל את המשך ההתקנה. הנחתי שזה אולי קשור לדרייוור. מישהו עוד ניתקל בזה?
-
אהלן, מחפש נגן לסרטים שתואם לויסטה ותומך בכתוביות בעברית. היה לי את ה radlight הישן והטוב אבל אני חושב שהוא לא תואם. מישהו יודע להמליץ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי מלא תמונות, עכשיו אני רוצה שהשם קובץ שלהם יהיה מסודר מ1-100 לדוגמא אם יש לי קבצים בשם ether,srgfwreg,wt,weweew,23r5f,25r,rb,fwe,2jj,f24, וכ"ו אז אני רוצה שזה ישנה את השם שלהם ל: 1,2,3,4,5,6,7,8, מובן? אז בבקשה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להורדת סרטונים מ-Youtube.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה לזיהוי קבצים פגומים עוד לפני שפותחים אותם....(לא קבצים עם וירוס או רוגלות)אלא פגומים מבחינת הקובץ .?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הורדתי תסרט american.pie.band.camp.2005.stv.dvdrip.xvid-keg[XvooM.coHEB-SUB רציתי לדעת אם הסרט כבר מקודד ואפשר לצרוב אותו ולראות בDVD, ואם כן איך דרך הנרו?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
לפעמים אני סתם גולש באינטרנט BOOM! הודעה המחשב שלך הותקף והשרת הזה בלה בלה בלה למה זה? :-X :-[
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום וחג שמח היתה עכשיו הפסקת חשמל והאוברנט שלי איפס את עצמו ולא מוריד כעת... פעם הגדרתי אותו לפי איזה מדריך שראיתי ברשת ועכשיו אין לי את אותו מדריך ואין לי מושג מה צריך לעשות... חברה שיש להם אוברנת יכולים לעזור בבקשה? ואם גם תוכלו להביא לי בבקשה מדריך בשביל שבעתיד זה לא יקרא לי תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב התקנתי את הפיירוול של סייגט לאחר המלצות פה בפורום (ב-1000 הת'ראדים להמצלה על פיירוול) אבל משום מה הוא חסם לי את הפורטים של ההתקשרות לאינטרנט ואת הדפדפן (לא יכולתי לגלוש) גם שאישרתי את הדפדפן דרכו, גם שכיוונתי אותו לא לחסום שום דבר, ואפילו שכיביתי אותו! לא יכולתי להתחבר לאינטרנט ולגלוש...רק הסרה שלו מהמחשב לחלוטין פתרה את הבעיה. מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל להשתמש בו והוא לא יחסום לי את כל האינטרנט? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה נגיד להיכנס לYnet אז אחרי שהאתר עולה ברובו, פתאום מופיעה לי הודעת שגיאה, שהדפדפן קרס, וצריך להפעיל מחדש. בדקתי היום את הפרטים ורשום שהבעיה התעוררה בקובץ הבא: npmozax.dll מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? הורדתי את כל התוספות שהוספתי לאחרונה.. בעיקר תוכנות להורדת סרטים בתוך האתר. תוסף אחרון שזכור לי, היה תוסף שמאפשר להוריד Flash מהאתר. לא זוכר איך קוראים לו.. מחקתי אותו. משהו עם SH בהתחלה ואני זוכר שאפשר להתקין אותו גם בפיירפוקס וגם באקספלורר. תודה למי שיידע לעזור לי. עריכה ראשונה: יש מצב שזה היה הSothink אני חושב. עריכה שנייה: כן זה אכן הפלאג הזה שהתקנתי אחרון.
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכנה שתעקוב אחרי פעילות צ'אטים במחשב שלי ראיתי לא מזמן תוכנה בערוץ אינטרנט והיי טק אבל לא הספקתי לרשום את הכתובת ואינני מוצא את התוכנה באתר שלהם אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לקבל קישור אליה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום קראתי בהרבה פורומים שהפיירפוקס החדש 3.6.2 לוקח הרבה cpu מהמחשב. אנשים היתלננו שלוקח עד 90% אצלי ראיתי 37% מקסימום אם הרבה לשוניות פתוחות ואני רואה סרט האם זה נורמלי? כמה צריך לקחת? לעזרתכם אודה.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שעושה הכל אוטומטית כלומר, שמעבירים את כל הלינקים לתוכנה וזה מוריד הכל לבד (כמו elephant)
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם עברתי לכרום לפני כשבועיים מאז קורה שאתרים לפעמים לא נטענים או במלואם או בחלקם .יש לציין שזה קורה באקראיות ולא לעיתים די קרובות אבל זה די מעצבן . דיברתי עם נטויזין ניסו לאפס את הדפדפן ולא עזר ואמרו לי לפנות להוט דיברתי עם הוט אמרו זה לא בעיה שלנו תדבר עם נטויזן יכול להיות שזה באשמת הדפדפן ? כי לפני זה עם הפיירפוקס לא היתה הבעיה ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת תירגום טובה שיכולה לתרגם טקסטים שלמים. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אז ככה אני עובד בבנק לאומי ויש לנו ארכיון ששם אנחנו סורקים מסמכים וכל פעם שאנחנו מסיימים ערימת מסמכים אנחנו עושים גיבוי במחשב בכונן הlocal וגם מעבירים את הקבצים לרשת עכשיו פעם בשבועיים ההארד דיסק מתמלא וצריך למחוק אותו אך פעולה זאת לוקחת המון זמן אז הצעתי רעיון שימחקו אותם כל שבוע בשעות הלילה כמשימה מתוזמנת אוטומטית אך אין אפשרות לעשות זאת כי תמיד צריך להשאיר את היום האחרון כגיבוי אז זה הרקע בקיצר אני מחפש תוכנה שתוכל למחוק את כל הקבצים בהארד-דיסק או בתיקיה מסויימת ושתדע למחוק מתאריך מסויים עד תאריך מסויים ושיהיה אפשר לעשות זאת כל כמה ימים כמשימה מתוזמנת יש תוכנה כזאת ?!
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הנה תמונה
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מבקש להתחבר באמצעות pcanywhere למחשב המחובר לאינטרנט בחיבור מהיר של מודם כבלים. אני מחובר בחיבור מהיר ADSL. מהו ה IP שלי ? (כתבתי IPCONFIG) וממספר ה IP שקיבלתי, לא ברור אם זה מספרי תחת המודם או כתובת האחנטרנט הדינאמית הזמנית שלי. כיצד אדע את מספר ה IP של המחשב השני (מודם כבלים). איזה סוג חיבור עלי לבחור ? (pcanywhere, http, winnt etc...) לי מערכת הפעלה win200, לשני XP. מישהו יוכל לתת לי הסבר מפורט להתחברות ? ברצוני להיות גם host וגם remote ב 2 המחשבים. אני מביו ש host הוא ה "נשלט" ו remote" השולט. נכון ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איכות-כמה שיותר טובה. מכירים משהו כזה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כזאת שאני יכול לשלוח מסמך סרוק בלי בעיה ויש לה תמיכה טובה בעברית או לפחות תמיכה סבירה.. ?
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-